Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai Gordonra is lehet majd szavazni 2012. december 16. vasárnap 8:49 Forrás: AN

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
 Bajnai Gordonra is lehet majd szavazni

Budapest – Egyéniben is indul a 2014-es választáson Bajnai Gordon, aki képviselő-jelöltként méretteti meg magát.

A volt kormányfő még mindig korainak tartja, hogy a miniszterelnök-jelölt személyéről beszéljen. Az Együtt 2014 választási szövetség egyik alapítója a Vasárnap Reggelnek ennek kapcsán azt mondta, annak kell miniszterelnök-jelöltnek lenni, akinek legnagyobb esélye van arra, hogy megszabadítsa az országot a kártékony rezsimtől és utána jól kormányozzon.

Bajnai Gordon ellen egyébként a Civil Összefogás Fórum által irányított, sokak szerint közpénzből finanszírozott lejárató kampány folyik. A BKV buszain, újságokban és az interneten hirdetik, hogy Bajnai és Gyurcsány együtt tették tönkre az országot. A mintegy 150 millió forintra becsült reklámkampány költségének eredetét firtató kérdésekre a CÖF nem válaszol, s szemlátomást sem a rendőrség, sem az ügyészség nem tartja nyugtalanítónak, hogy miből van egy állítólagosan civilekből álló szervezetnek ennyi pénze.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 32 szavazatból)
Bajnai Gordonra is lehet majd szavazni , 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. Orbán kormány mennyit költhet erre ???A tapsolókat és a ifjúsági hátteret is fizették március 15-én !!!!!!
    Rinyálnak Bajnaitól mert őt elismerták ja és Obama is fogadta..O.V meg “balta boltot” nyit Azerbajdzsánban :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  2. Onnan, hogy OV minden pénzt megad a hatalmon maradásáért. Támogatja azokat a civil szervezeteket, melyek erre lettek ktalálva általa vagy környezete által. A túlélésért dolgozik hatalomra kerülése óta és mást sem tesz. Az ország -ért még eddig semmi jót nem tett, inkább erodálta, elszegényítette, meglopta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  3. Ezek szerint szakértői kormányban gondolkodik Bajnai?
    Minden fideszes jelölttel szemben pártoktól független, de esélyes jelölt induljon?
    .
    Simicskának 150millió az túró, lásd. wikipédia-infót…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  4. Orban kezeben van minden , penz , poziciok,media , ilyen helyzetet meg nem teremtett senki magyarorszagon .Emberek szemeben lehet csak bizni akik latjak , borukon erzik na nem a valsagot mert az kevesbe fajdalmas mint egy munkakerulo tudatlan felcsuti paraszt, rank eroltetett nem letezo gazdasagi programja.Orban semmihez nem ert, ami ahhoz kene , hogy kilabaljunk a recessziobol mert ez a magyar recesszio amit Orban okozott a inkompetenciajaval. Bajnai okos ertelmes ember de ez keves a Nemzeti Rablovezer ellen aki barmire kepes barmire hatalmon maradasa erdekeben .Csalni fog az egyszer biztos , eszkozokben soha nem valogatott , 2006 -ban sem ugyanis nincs meg 1 szemely akinek a karaktere kepes lenne egy puccsra. Orban maga a rontas minden ami rossz o megtestesiti! Vesziteni pedig nem tud , o az az ember akivel folosleges vitatkozni mindig mindenben igaza van! Tobbek kozott ezert is alkalmatlan barmilyen vezetonek , kiveve a maffiat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  5. Simicska kirakat ember Orban a valodi fo tulajdonos, mindenben benne van , ok maffia modszerekkel dolgoznak megspekelve a nagy politikaval! Jol osszeillenek igazi bunozok .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  6. Hogyhogy honnét van? Összedobták. Illetve összedobtuk, hiszen kétharmad van ugyebár. Tízmillió magyar kétharmada 6millió. 150 osztva 6 felé: mindenkinek csak 25 Ftot kellett beadni erre a nemes célra.
    Ezek a sötétek nem gondolnak arra, hogy esetleg kontraproduktív az akciójuk? Én úgy vagyok a sportban is: ha valakit nagyon ütnek, annak kezdek drukkolni ösztönösen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  7. Most látom: Bajnai elindul egyéniben? Le a kalappal a bátorsága előtt. Ha jól tudom, a Szeretett Vezér ezt nem merte kipróbálni. Tán nem bízott a nép szeretetében?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  8. Jó lenne már értelmes emberek értelmes cselekedeteit látni minden szinten.A legfájóbb nekem az ,hogy sokan megbíztak olyan emberekben akiknek eszme rendszere érték ítélete nem ér egy kalap szart se .El telik négy év és az ország vissza süllyedt a közép korba ,nem csak én sokan vagyunk akiknek nincs újabb és újabb évtizedeink arra hogy egy szerethető mindenki által elfogadott és főleg nem gyűlölködésre épülő országban éljünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  9. A napokban volt szerencsém több,mint egy órát tölteni Bajnai Gordon társaságában. Értelmes, szerény – van mire szerénynek lennie – a valódi polgári értékekben hívő ember, akinek fontos a haza, a haladás, a szolidaritás másokkal és Európa, ahogy hirdeti is. Abban is bízik, hogy jól lehet, és ki lehet kormányozni a kátyúból az országot. Emellett a család, a gyerekei mindennél fontosabbak számára. Nem lehet megfélemlíteni, megijeszteni, idealista módon hisz az igazság erejében. Emberszabású, normális ember. Egyszer már jól jártunk vele. Járjunk vele ismét jól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  10. Nem értek a kampány lélektanához, ha van neki, de abból a szempontból jobb minél előbb előjönni a farbával, mert előbb lecseng a jobboldal lejárató kampánya. A végén már senki nem figyel oda, elveszti hatását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  11. Ödönke! Egyszer elindult egyéniben! De akkor Vancsik Zoltán úgy elverte, mint a szart! Többet nem is mert indulni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Csak halkan mondom :
    A CŐF nincs bejegyezve sehovásem.
    Tehát pénzt sem gyűjthet semmiféle célra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. Kormány váltás után majd a civil szervezet könyvelésébe betekintenek és kiderül a turpisság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Kedves Geyza!
    Nem is kell a CÖF-nek kalapoznia. Gyün a lé a zadófizetőtől. Mink meg nézünk, mint a multiplex 3D-s moziban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Aki csont Nemzetiesch Kuruczosch, annak lehet nyomatni éjjel-nappal a “lejárató kampányt”, de még az igazságot is. Soha az életben nem hajlandó belátni, hogy tévedett. Hogy pl. nem szabadott volna korlátlan teljhatalmat adni kedvenc demokrata népvezérének. Persze ezt látja a nagyoktól is.
    Szerintem, minden mozgósítás, meg összefogás kérdése. Ezért nem is vagyok optimista, egy kicsit sem.
    Lészen mág az 500 forintos postabélyegen Orbán Vikot Mihály arckép, hogy mindenki kedvére nyalhassa a hátulját. Ha csak közmondásos szerénysége nem akadályozza ebben a kedves vezetőt . Igen sajnálnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  16. Nem került ez semmibe. A reklám felület ingyen van, mert Simicska- Nyerges tulajdonban vannak, ha jól emlékszem. Nyomda van,(nemzeti konzultáció) Kövér érdekeltség. Azt a pár vödör festéket és papírt nem kell túl drágán megvenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. Bubu1964 Orban kezeben van , azt senki nem gondolja komolyan , hogy Orban barkit is engedne garazdalkodni az O orszagaban ?O a tobbsegi tulajdonos vmint biztositja a politikai hatteret a rablasokhoz, kozpenzek atcsoportositasahoz! Maffia ez az amit letrehozott !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Leo
    Félreérthetően írtam. Orbánéknak nem került semmibe és a CÖF-nek sem.Tisztán megmaradt a pénz, amit a CÖF kapott az államtól, mint civil szervezet. Gyarapodott egy kicsinyt megint a svájci bankszámla.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Bajnai Gordont baleset érte. Kanyarodás közben megcsúszott, és nekiment egy parkoló autónak. Személyi sérülés nem történt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. bumburi
    Most akartam felrakni. Rám hozták a címmel a frászt!
    http://hvg.hu/cegauto/20121216_bajnai_baleset#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_12_16
    Úriemberként járt el, ahogy illik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. kekec
    Hát nem mondom, én is gondoltam valamire…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Hát nem is tudom…
    Egyéni jelöltként indulni egy olyan országban, ahol Petőfi is vereséget szenvedett?? Bízni abban, hogy a nép képes a hibáiból tanulni???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  23. Egy becsületes, korrekt EMBER ezt így csinálja mint Bajnai. Neki egyébként is vigyáznia kell mert ha nem kér önszondáztatást az “okosok” utólag kitalálták volna, hogy ittas volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. ten, mi is rögtön erre gondoltunk, milyen bölcsen cselekedett, amikor önszondáztatást kért, így minden fantáziálást elvetett………

    ISZONYAT, mert valójában a fideszesek irgalmatlan dolgot műveltek és művelnek, az ellenzéki politikusok ellenségként kezelésével és lejáratásukkal. A családjukat – gyerekeiket, akik nem is érthetik mi történik – SEM KÍMÉLIK, egy EMPÁTIASZEGÉNY bagázs az egész orbán-galeri !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bajnai nem támadja Orbánt 2012. december 8. szombat | AN

A CÖF szélsőjobboldali stílusban uszít 2012. december 6. csütörtök | AN

Rogán nem jelentett be semmit 2012. december 2. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos