Ronai and Ronai
AMERIKAI

Előkerült egy videó: hogyan csalt a Fidesz? 2012. december 17. hétfő 0:16 Forrás: AN, Klubrádió, Vastagbőr

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Előkerült egy videó: hogyan csalt a Fidesz?
Budapest, Pécs – Kiszivárgott egy belső, fideszes videó arról, hogyan használták fel a Kubatov-listát – számol be a vastagbor.blog.hu. A felvétel leleplezi a Fidesz hivatalosan mindig cáfolt adatbázis-építését.

A videót Tomanovics Gergely, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium volt munkatársa töltötte fel. A film 2009 májusában készült, a pécsi időközi polgármester-választásról szól, ahol a Fidesz jelöltje, Páva Zsolt megszerezte a polgármesterséget az akkor még MSZP-s Szili Katalin elől, illetve leleplezi a Fidesz hivatalosan mindig cáfolt adatbázis-építését.

A videón az aktivisták Kubatov Gábor pártigazgató, és a párt pécsi kampányfőnökének utasításai alapján listázzák a helyi választókat. A felvételen egyebek mellett olyan utasításokat ad a kampányfőnök az aktivistáknak, hogy a nem fideszes szavazók neve mellé húzzon két kis vonalat, jelezve, hogy “az illető nem a barátunk – legalábbis most még nem.”

A mozgósítás célja, hogy az aktivisták minél több biztos választót derítsenek fel. Bár a Fidesz valamennyi alkalommal cáfolja az ezzel kapcsolatos állításokat, korábban többször is bebizonyosodott már, hogy a párt törvénytelenül épített adatbázisokban tartja nyilván a választóit: egy 2010 áprilisában nyilvánosságra került hangfelvételen például ugyancsak Kubatov Gábor beszélt arról, hogy “név szerint ismerünk minden olyan embert, aki elment szavazni, és nem Páva Zsoltra szavazott.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 35 szavazatból)
Előkerült egy videó: hogyan csalt a Fidesz?, 5.0 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. Érdekes volt látni kedves rokonomat, aki Brüsszelben hosszú évek óta 10 ezrével keresi havonta az Eurót, vajh mint EU-képviselő mi jót tett-tesz az országért……És a sok szorgalmas Fidesz-aktivista nem az adófizetők pénzéből járja-e a választókat listáival rábeszélni őket a Fideszre? Nagyon sok buta ember él e kis országban, de sebaj, most megkapták, bizonyára sokkal jobban élnek és sokkal kevesebbet lopnak el tőlük…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (47 szavazatból)
  2. Ezt az USA-ban is igy csinaljak. Ha az elenzek gyozni akar akkor nekik is meg kell ezt csinalni. Az interneten dumalni nem eleg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  3. Nincs ebben semmi újdonság: az összes településen már ősidők óta (a legelső újkori választás legelső kopogtatócéduláinak önkormányzatokhoz beküldött legelső összesítése) lehetőség van a politikai hovatartozás pontos nyomon követésére. Csak ott semmisítették meg a “gyűjteményt”, ahol a győztes nem a saját pecsenyéje sütögetését tartotta elsődlegesnek, hanem a köz szolgálatát. (A törvény csak arra való, hogy megszegjék, illetve visszaéljenek vele.)
    Az elmúlt években csak olyan településeket találtam, pedig szívesen vettem volna, ha legalább egyetlen kivétel lenne, ahol a hatalom bebetonozásának (megfélemlítések, munkahelyelvesztések, közvéleménykutakodóknak nem őszinte választ adásnak) a “mindenkiről mindent nyilvántartanak” okot említették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  4. Ez köztudott, csak egy ember nem tud róla, a főügyész.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  5. Elképesztő, kedves Kommentelők, amit írtok – gondoltok, hinni véltek? -, mert nem hiszem, hogy ez – minden fejét politikára adó személyre és szervezetre – totálisan így igaz! Miként az sem, hogy – a törvényeikben foglaltakon durván átlépve – “ezt az USA-ban is igy csinaljak”…
    Köztudott, így tagadhatatlan ugyan, hogy az ellenzék sem feddhetetlen, de
    Mi lesz/lenne itt, ha most majd az ellenzék nem a leleplezett disznóságok, gyanús jelenségek, esetek mind szélesebb körű nyilvánossá tételére és szigorú törvényességi vizsgálatára törekedne sic!(), hanem – a választási trükközések fortélyait ugyan alaposan kiismerve, de egyszersmind el is sumákolva – azok átvételével saját “arzenáljuk” bővítésére?!
    Nem kétséges, hogy amennyiben a 2002-es vagy ‘06-os választásokat követően a bukott fél efféle aljasságnak csak a csiráját is képes lett volna előásni, a “népharaggal” úgy feldúlatták volna az országot, amelly seperc alatt kisöpörte volna a szoclibeket a hatalomból.
    Vajon a mostani ellenzék mire vár, és mire lesz képes?!
    Mert az sem kétséges, hogy amennyiben számukra a jelenlegi és a majdani hatalmi pozíciók elosztása/megszerzése az elsődleges, a Fidesz gátlástalanul folytatja, sőt továbbfejleszti az eddigi praktikáit, és…
    A következményekre még rágondolni is borzasztó, pedig éppen azt kéne tenniük és számba venniük, hogy végre észhez térjenek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  6. Szenátorselmecicsücsök már megírta a cáfolatot, miszerint, Gyucsány és a zelmúútnyóóóccév a hibás :)
    Meg különben is ez egy fantasztikus film!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  7. Látjátok, ez az szomorú, hogy orbánék még mindig a MÚLT ÓCSÁRLÁSÁVAL, Gyurcsány Ferenc miniszterelnök visszamenőleges – mint a törvényeik – további lejárató hivatkozásaival operálnak! – ez az ő szégyenük,
    MERT ORBÁN EGYEDURALKODÓÉK ÖNMAGUKÉRT SEM TUDTAK MEGÚJULNI. SZAJKÓ FIDESZ PÁRT !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  8. A szerző az alábbi kommentárt fűzte a videóhoz: “ez a videó annak idején egy szigorúan bizalmas anyagnak számított, fejvesztés terhe mellett gyakorlatilag esküt tettem rá, hogy tőlem nem fog kikerülni sehova se… De hát ez már régen volt, mára pedig megváltozott a helyzet, és kötelességemnek érzem, hogy ezt a videót közzétegyem. Hiszek abban, hogy minden disznóságnak nyilvánosságra kell kerülnie, és hiszek abban, hogy talán lesz pár ember, aki pont e videó hatására kedvet kap ahhoz, hogy világba kürtölje a saját disznóóljában megtapasztalt disznóságokat. Ha mindenki így tesz, talán egy jobb, őszintébb hely lehet ez a Magyarország.”
    http://hvg.hu/itthon/20121216_video_kubatov_lista

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. Az öszödi beszéd után már este az utcán volt a csürhe, most hol vannak ????
    Semmi gyújtogatás, autó borogatás meg rendőr terror ????
    Azt a csürhét azok fizették akik most visszafelé mutogatnak !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  10. Kedves Fürtös 1954, akik akkor este az utcán voltak, azok Igazatmondaniképtelen Viktormihály kézivezérelt csürhéje volt. A vezérlőteremben akkor ügyködő kezelőszemélyzetnek egyik része a parlamentben ücsörög, másik részük simlicska fejőgépeinél süti ki a zsírunkat, az utcakőfelszedő banda pedig átment a jobbikba.
    Nem hinném, hogy mindez újdonság lenne számodra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  11. Kubatovot az ügyészségnek azonnal le kellene tartoztatnia. A pécsi választást meg semmisnek nyilvánitania a biróságnak. Valamint új választást kiirni soron kivül. Ezt kivánná az alkotmányos becsület.
    Kérem, úgy tűnik a legbizalmasabb adatokat gyűjtötték a szavazókról.
    Kérem mi történik hazánkban? A gestapó szelleme kisért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  12. @vélemény
    “alkotmányos becsület” – az meg mi az mán, az?
    Kakukk! Alkotmány sincs már egy ideje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  13. sydney++++++++++++++++++++++++++++++
    Én is ezt mondom, mert dühös vagyok, és nem értem, hogy még mindig mennyien tapsolnak a kontárkodáshoz, a naponta módosított, átírt, gránitszilárdságú törvényeikhez, költségvetésükhöz, stb.

    De naponta olvasom, hogy nem közlekedik a vonat, mert alásétált valaki…..lehet, hogy szerelmi bánatában, de azért nem hinném, hogy mindennap egy csalódott szerelmes dobja el az életét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Ez és az összes történés ami a kormánnyal és a fidesszel összefügg egy kivonat a Nagy Magyar Haza mentális, morális és egyéb állapotáról!
    Ez van!
    Olyan ez az ország mint a két Korea csak nincs vonal a jó és a rossz között mint ott és nem is lesz ha az ellenzék így folytatja.
    Az egyik hatalomban élvezi a jólétet, a másik az ellenzékiségből él meg úri módon, a többi meg eltartja őket.
    Az “eltartók” között van aki szenvedve a jogtalanságtól, munkanélküliségtől, fenyegetettségtől és attól, hogy már túl öreg vagy képzetlen ahhoz, hogy elmenjen valami normális országba de van aki fel sem fogja mi történik vele és szidja a “kommunistákokat akik ellopták az országot meg a nyóc évet”!
    Még ezeknek a legjobb a kedvezményezetteken kívül. Nekik legalább van egy hitük, hogy most végre talén jobb lesz mert elzavarták a komcsikat.
    Kalandos ez a magyar lét. Volt ami élt a császár alatt, aztán oszmán alattvaló lett, volt aki ki sem mozdult a falujából és több országban élte le az életét mi pedig örülhetnénk annak a kuriózumnak, hogy megszülettünk a “kommunizmusban” éltünk a “demokráciában” és elpusztulunk a fasizmusban – ez utóbbit már csak így idézőjelek nélkül!
    Ez már nem “olyan mint ha”!
    Ez a valóság!
    Az első kettőben azzal hitegettek, hogy most még nehéz de lesz még ez sokkal jobb aztán nem lett belőle semmi.
    Most azt mondják, hogy “ez a jó” és meg sem próbálnak hülyíteni a majdani jobb ígéretével. Ha megszólalnak hazudnak de ez már nekik is sok lenne!
    Végül is alakul ez…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  15. Így megy ez Orbanisztánban! Sajnos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  16. Semmit nem tudtam a választási csalásokról csak csodálkoztam:
    hogyan lehetett leváltani olyan embert, mint Miskolc volt polgármestere
    hogyan lehetett 16 EU-s képviselőt fifi színekben Brüsszelbe küldeni
    hogyan lehetett megválasztan Pálffy urat keresztyén-nemzetes képviselőnek egy szabolcsi látogatás után
    hogyan lehetett ennyi ifjonc karrieristára szavazni, kik most bent ülnek
    hogyan lehetett elismerten jó polgármestereket kiszavazn ?
    Hogyan, hogyan, hogyan?
    A kérdésem most is fennáll – pedig most már tudom, hogy egy zakkant elme 8 évig éjjelét -nappalát e cél elérésére fordította, kidolgozta stratégiáját, amibe nagyon jól beleillik a Kubatov-lista.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  17. heveske,
    Az a zakkant elme nem 8 évet szánt rá, hanem 1987. óta dolgozik ezen. Nem a fidesz 1988. március 30-i megalakulását kell alapul venni, hanem azt a pillanatot, amikor Orbán kijelentette, hogy egyszer megalakítja a saját kommunista államát – ez pedig azt hiszem, hogy 1987-re tehető. Azóta sok dolog változott abban a zavarodott fejben is az eredeti sztálinista elképzelésekhez képest, inkább a nemzeti szocialista irány felé tolódott. Az alapok viszont maradtak: bármilyen eszközökkel, bármi áron kizárólagos hatalmat szerezni.
    A tisztességesebb politikusok elhagyták a fideszt, maradtak a talpnyalók, szekértolók, gerinctelenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Tegyük élhetővé !

    Fiatalok söpörjétek ki a szart, amig élünk segítünk !

    .

    Falábú focista , felrúglak típusú gondolkodás a felső oktatásról
    .
    Halgattam a Klub Rádiót, betelefonáló tiltakozott nemzeti sporólás okán a felső oktatás tovább finanszírozása ellen.Hogy strúkturálisan változtatni kell a szakok arányán ez biztos. Magánvéleményem : kell tandíj, de legyen megfizethető a magyar tanulóknak , magyar fizetésből.
    .
    (megjegyzés: Németország a spanyolokat úgy szeretné kihúzni a válságból, hogy spanyol fiatalokat képez versenyképes színvonalon tovább németországban. Idén hallottam , ősszel a német rádióban , többször is) Szerintem igazuk van, vegyük ezt ortodox cselekedetnek .

    .
    Kedves BETEG alighanem a felsőoktatás és a jogász képzés közé tesz egyenlőség jelet. A felsőoktatás nem csak jogász és közgazdász képzésből áll.

    Kedves Beteg , erősen komcsizó Bibó-kollégista szőrős társai és rogán, lázár, gulyás féle után-lővés , még életükben nem dolgoztak, valamint megvásárolt parlamenti fidesz-kdnp-s Szavazó Gombjai részére hagy írjak néhány lehetőséget a kinti ,politikusi maffián kivüli életből.

    Képzeljétek el jogász-jogsértő barátaim, Nagy-Magyarország határain is túl, túl a Orbperenciás-korrupció határain és a nem-üvegzseb határain is még túl létezik egy másik világ.És jól működik!
    Nem Szergej Ivanov Orbatov Hitlerov mondja meg, hogy hova hány százalék, hanem a dolog önműködően ,saját magától szabályozva működik.* Képzeljétek el nincs párt utasítás sem!
    .

    Ha tudtok még követni- azt is képzeljétek el , hogy diplomás gépészmérnök CNC eszterga pad mögött mint munkás áll , maga programozza, működteti. Ha a piaci igény megkívánja, beállít még 4 gépet és még 8 alkalmazottat. (ha narancs komcsi jogász közben nem Űzi el a bankokat,nem salleroz , nem járatja le a magyarságot, és a magyar embert Európában,…. akkor még el is tudhat adni termékeket szerte a világban)
    Gépészmérnök (szakmunkásként) azért áll gép mögött , hogy spóroljon saját zsebére , hogy HATÉKONY legyen.Több pénzt vigyen haza a családjának. Gépészmérnöknek van esze. Ha felfut a kereslet, tud tárgyalni külföldi vevőkkel, tud számolni, kalkulálni, kitalálhat nemzetközi újdonságot, amit világszabadalomként árulhat , ha annyira okos , (képzeld el Jogász Viktor, sok helyen betartják a jogszabályokat) és akár pár év alatt 1000 dolgozónak ad munkát, feltéve ha nem ad le 30-20-10% sápot a politika romlott fidesz-szarháziainak.
    És ha nem gáncsolja a politika állandóan.
    * ! NO, .. piktor .. , de ez lehetett volna egy mezőgazdasági példa is..
    .
    szerintem nagykorúak vagyunk, nincs szükségünk politikai (ráadásult nemzetközileg tehetségtelen) MEGVEZETŐKRE !!!

    TAKARODJ Orbán és slepje !
    By , by Szása, …by , by Viktor !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  19. Robust Pal, “… az USA-ban is így csinálják…” Azért csak van abban valami visszataszító, ha a társadalom politikai fejlettségéhez viszonyítva túl rafkós megoldásokkal manipulálják az embereket nem? Az átverésen alapuló hatalom koncentráció káros következményeiről ne is beszéljünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Fürtös 1954 csak pontosítani szeretnélek. Az őszödi beszéd kivonatos manipulált változatát nem másnapra, hanem az önkormányzati választásokra időzítették. Olyannyira kidolgozott terv szerint ment az egész hogy sem ov bandavezér nem volt Mo.-n sem a rendőr főnök nem volt szolgálatban. de a hír tv már teljes készültségben volt … hogy a többit (hogy pl ma fontos pozíciókat betöltő személyek utcakövekkel vagy egyéb gyújtogató eszközökkel felkészülve pár órán belül mozdultak,) ne is említsem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. Miért van az , hogy már meg sem lepődök ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Orbán a kinevezett járási vezetők előtt beszélt, mert ott fényesre takarították az altáját, ő azt szereti, állva tapsikoljanak neki!
    A Parlamentben kínos kérdéseket kapott volna, oda nem ment el, mert azt a nép is láthatta volna, hogy azer nem minden úgy van, ahogy a közmédiában tálalják! Ilyen megvezetős trükkök százaival nyertek, a média nagyon erős fegyverük volt, van. Lesz?! Nagy Navarróék tiltakozása nem lehet hiábavaló – vehetnének példát a diákok összefogásáról a médiások!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

Felmondott az MTI fotórovatának vezetője 2014. április 11. péntek

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos