Ronai and Ronai
AMERIKAI

Keresztényüldözés áldozata Semjén 2012. november 20. kedd 1:49 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(87)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Keresztényüldözés áldozata Semjén

Budapest – A hvg.hu cikkei bebizonyították, hogy Semjén Zsolt a doktori disszertációjának nagyobb részét lopta, más könyvekből, egyebek mellett Glasenapp Az öt világvallás című ismeretterjesztő művéből másolta. Ezután a lopott doktori egy részét az ELTE szociológia szakán is beadta diplomamunkaként, hivatkozás nélkül. A parlamentben Pálffy István családvédő alkoholszakértő kereszténydemokrata máris arról beszélt, hogy összehangolt támadás indult a “kereszténység” ellen. Semjént, aki saját bevallása szerint Orbán megbízásából “amortizálta” hazug rágalmakkal Gyurcsány Ferencet, méltatlan rágalmak érik a “kereszténysége” miatt.

Semjén Zsolti magyar állampolgár, rá is érvényesek az akkreditációs és a felsőoktatási szabályok. Ha ezeknek a szabályoknak a betartását kérik számon rajta, az nem üldözés, hanem a törvényesség számonkérése. Különösen nincs köze ahhoz, hogy milyen felekezethez tartozik, és mi a világnézete. Azt ugyan a katolicizmus megszokta, hogy törvények feletti státuszt élvez, VII. Gergely előírta azt is, hogy a pápa lábát is meg kell csókolni a világi uralkodónak, és több enciklika is tartalmazza, hogy a világi bíróságok nem illetékesek a katolikusok ügyében, de ezt Semjén Zsolti még nem foglalta bele a magyar alaptörvénybe, amely egy mulasztás, viszont tény. Ennélfogva egyelőre se lábcsók nem jár neki azért, mert ő hazaáruló katolikus vatikáni ügynök, sem a törvények felett nem áll, ezért a világi hatóságoknak kötelességük kivizsgálni a felmerült gyanú alapján, hogy Zsolti mit vétett a “ne lopj!” parancsa, illetve az akkreditációs szabályok ellen. Azért mert lopta a szakdolgozatát, még nem jár komoly büntetés. Hazaárulásért viszont élete végéig börtönben a helye, a nemzeti érdekeket jobban védelmező korokban Semjént a hazaárulásért simán felakasztották volna.

A parlamentben tegnap Pálffy István, aki ezúttal nem részegen dülöngélve védte a családokat, és állította példaképül az idők folyamán a zsidó Mirjamból katolikus Máriává lett bálványistennő családját, megvédte Semjén Zsoltot is, és az ellene felhozott gyanút egy összehangolt keresztényüldözés részének tekintette. Zsoltit nem azért kérdezik a dolgozatáról, mert másolta, mint Sövényházi Márta a középkori kódexeket, hanem szerinte azért üldözik, mert Zsolti állítólag keresztény, ha ez nem is látszik. Rétvári Bence, a szikár jezsuita inkvizítor is az “egyház” és a “kereszténység” elleni támadásról beszélt Semjén Zsolti lopott doktori dolgozata kapcsán. A Szentlélek káromlásának kimondásáig még nem jutott el, de az érezhető, hogy halálos bűnről van szó azok esetében, akik a törvényes normákat Semjénen számon kérték.

Arra azért nagy tisztelettel emlékeztetnénk, hogy Pál apostolt többször bebörtönözték, megkövezték, Damaszkuszban a falon engedték le, többször hajótörést szenvedett, de egyetlen alkalommal nem mondta, hogy az őt ért támadások az egyház elleni támadások lennének. Nem azonosította magát az egyházzal, mint Zsolti, igaz, hogy Pál apostol keresztény volt, Zsolti pedig katolikus, ami nagy különbség. Azonban arra is emlékeztetnénk azokat, akik most farkast kiáltanak a bárányokra, és a báránybőrbe bújt farkas Semjént védik, hogy vele szemben van egy jól dokumentált alapos gyanú. Senki nem rágalmazza, csupán a tényeket ismertette a hvg.hu. Ezzel szemben Semjén Zsolti maga dicsekedett el egy interjúban, hogy egyháza sok évszázados hagyományait és tapasztalatait felhasználva karaktergyilkolta Gyurcsány Ferencet, és a vallás szoknyája mögé búvó militáns pártszövetségükben Gyurcsány miniszterelnök “amortizálása” volt az ő “keresztény” feladata, amelyet sikeresen hajtott végre. Ma is ugyanezt a technikát alkalmazzák a propagandában, jól hasznosítva azokat a jezsuita technikákat, amelyeket Goebbels is – saját bevallása szerint – a katolikus egyháztól tanult. Semjént most senki nem rágalmazza, ő viszont gátlástalanul rágalmazott, és mocskol a mai napig is mindenkit a politikai ellenfelei közül.

Nem lennénk a hvg.hu helyében, mert a történelmi tapasztalat az, hogy a katolikus egyház már azelőtt az áldozat szerepébe helyezte magát, hogy bárki bántotta volna, és úgy védte meg magát, hogy a feltételezett gyilkosokat ő maga legyilkolta. Az “istengyilkosság” vádjából például azt vezették le, hogy ha a zsidók meggyilkolták az Istent (Krisztust), akkor nyilván meg akarják gyilkolni a katolikus egyházat is. És ugyan a zsidók egyetlen embert sem öltek meg azért, mert katolikus, a katolikus egyház halomra gyilkolta a zsidókat, hogy az “istengyilkosokat” megállítsa. Ha máshogy nem ment, akkor vérvádakat koholtak, vagy azt állították, hogy tűvel megszurkálták az ostyát, hogy megint megöljék Krisztust. A régi szép időkben a hvg.hu szerzőit az inkvizíció elé állították volna, és a magyar parlamentben szó szerint elhangzott  vádak alapján keresztényüldözés miatt máglyán élve elégették volna. Ma is ez történik, csak nem máglyát alkalmaznak, mert az ma már feltűnő lenne, és sikerült az emberiséget a katolikus egyház kezei közül a civilizáció és a jogszerűség irányába terelni.

Ez a katolikus (hamisan: “keresztény”) Európa hagyománya, amelyet Orbán, a KDNP, Zsolti és a Hitler-Jugendben kiképzett római pápa kínál és hirdet Európa számára. Totális elnyomás másoknak, mindenen átgázoló erkölcstelen gyalázkodás a politikai ellenfelekkel szemben, és törvény feletti státusz maguknak. Ez az orbáni Magyarország, de ez a Szent István-i Magyarország is, amelynek betetőzése a zsidótörvények és a holokauszt voltak. Ez az ő kultúrájuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +61 ( 69 szavazatból)
Keresztényüldözés áldozata Semjén, 4.7 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(87)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

87 Reader’s Comments

  1. Miért keresztényüldözés, ha Semjénről rosszat írnak? Ezeknek semmi sem szent?
    Ne tévesszék össze magukat Jézussal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  2. Zsemjén soltot keresztre kellene feszíteni, de stílusosan nem ARRA a keresztre, hanem horogkeresztre.
    .
    Ott fordulna fel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  3. “Koholt vádak” – Semjén bocsánatkérést vár a Hvg.hu-tól
    .
    “Semjén Zsolt nyilvános bocsánatkérést vár a Hvg.hu-tól – olvasható a Miniszeterelnöki Sajtóiroda vezetőjének közleményében.
    Havasi Bertalan közleményében azt írja: a Hvg.hu rágalomhadjárata kifulladt. Az elmúlt napokban hiteles és kompetens személyek sora állt ki Semjén Zsolt becsülete, tudományos munkássága mellett, függetlenül egyéb politikai vagy tudományos nézeteiktől. A közlemény kiemeli: a vonatkozó dokumentumokat maradéktalanul nyilvánosságra hozták, ami által kártyavárként omlottak össze a Hvg.hu irányításával koholt vádak.
    .
    Miután a baloldali média ezen része emberileg és tudományos értelemben véve is Semjén Zsolt becsületébe gázolt, az a minimum, hogy nyilvánosan megkövetik a miniszterelnök-helyettest. Egy tiszta, jól hallható „bocsánatot kérünk” elegendő lesz. Ennek elmaradása esetén a Hvg.hu és a hozzá csatlakozó tollforgatók végleg a hiteltelenség mocsarába süllyednek – zárul a közlemény.” (…)
    http://mno.hu/belfold/koholt-vadak-semjen-bocsanatkerest-var-a-hvghu-tol-1118998
    .
    Semmi perrel fenyegetés? Nahát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  4. tisztelhölgyeimésuraim



    Amikor – egy kommunista párttitkár fiát – Orbán-vezért Brüsszelben demagóg-diktatúrájáért jól megérdemelten beledöngölték a földbe, felháborodva kliáltotta:
    “Bántják a magyarokat !!!”
    Amikor most Semjénen Vezér-helyettesen teljes joggal számonkérik a hamis tanúbizonyság-tételét, akkor Pálffy István – a kommunista Pálffy József* kitűnő tévés személyiség unokája – felháborodva kiáltja:
    “Bántják a keresztényeket !!!”

    Egy a zászló, egy a módszer…


    *Mindent neki köszönhet ez a fajankó…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  5. tisztelhölgyeimésuraim



    Proaktív!

    Utóbbi kommentednek mi a célja?
    Mert az teljesen m e g t é v e s z t ő, ahogy itt leközlöd ezt a mocskos viszontvádat. Fűzd hozzá kérlek a te személyes kommentárodat is, ha már vetted a fáradságot ennek a förtelemnek a részletes ismertetésére, ide körmölésére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  6. tisztelhölgyeimésuraim


    Reflektor!

    Írásod nem csak kitűnő tárgyi ismeretről tanúskodik, de rendkívüli humorérzékedről is; a maga nemében remekmű. Majd’ halálra röhögtem magam.
    Csak gratulálni tudok hozzá, ám – ami a pontozás jelenlegi állását illeti – elszomorít az olvtársak csapnivaló humorérzéke. Nem akarom ismételni a százezerszer elismételt igazságot a humorérzék hiánya és a rossz hajlamok közötti összefüggésről…
    Elfelejtik a bölcs tanító jelszavát, hogy “Érted kritizálok és nem ellened!!!
    Szomorú ez a begyepesedés egyes fafejekben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. tisztelhölgyeimésuraim


    Bocsánat!
    Igaz lehet Zorka (10,24) írása ???
    Mert Akkor a reflektornak szánt dicsérő szavak Pu-Pu-t illetik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  8. tisztelhölgyeimésuraim


    Az lenne az igazságos megoldás, hogy ha beveztnék azt a szokást, hogy a PhD fokozat, vagy a név után közelező lenne feltüntetni, hogy ebből mennyi a viselőjének a munkája. Például így: PhD (60%) Semlyén Zsolt, vagy így PhD Semlyén Zsolt/60%. Ideális, nemde?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  9. tisztelhölgyeimésuraim


    Telekis!

    Ne állj be azok táborába, akik megpróbálják Semjént “politikai támadás áldozata”-ként beállítani !
    Egy ilyen magas hivatalt betöltő egyén – mint ahogy más – sem engedheti meg magának azt a luxust, hogy . c s a l j o n . Mert ő csalt és csupán ezért
    k e l l . a törvény betúje szerint . f e l e l n i e .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  10. tisztelhölgyeimésuraim
    2012. november 22. csütörtök
    07:16

    Ha beteszem a linket, akkor nem kételkedsz ? Nem szoktam kitalálni ilyesmit és alap nélkül írni bármit is. Érdemes egyébként olvasni rendszeresen az írásait, nagyon jó és találó meglátásai vannak.

    http://pupublogja.nolblog.hu/archives/2012/11/19/VESSETEK_SEMJENT_A_MOKUSOK_ELE/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. “Semmi perrel fenyegetés? Nahát!”
    .
    .
    Ez a “Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel” -féle farizeuskodás Tömjén-módra.
    A valóban istenfélők táborának szól ez a kinyilatkoztatás, abban a reményben, hogy elaléljanak a nagy áhítattól. Hogy “pedig hogy megbántották szegényt, de ő még bosszút sem akar állani…”
    Bevált már nemegyszer ez a szemforgató piárfogás. Azt szeretné őkelme, ha minél előbb lecsengene ez az ügy, mert ha elnyúlik, Orbán rá fogja bízni a döntést. Az pedig ugyanazt jelenti, mint “Smitttt álamfö” esetében: gondolatolvasóvá válni, és Orbán (lakosság előtt ki nem mondott) elvárása szerint dönteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. tisztelhölgyeimésuraim 2012. november 22. csütörtök 06:36
    “Fűzd hozzá kérlek a te személyes kommentárodat is, ha már vetted a fáradságot ennek a förtelemnek a részletes ismertetésére, ide körmölésére!”
    .
    Kidobólánynak képzeled magad, ahelyett, hogy figyelemesebben oolvasnál?
    .
    Nem vetted észre a a link alatti kommentemet? Íme: “Semmi perrel fenyegetés? Nahát!”
    Csatt észrevette és reagált rá.
    .
    Ugyanis az mno-idézet bemásolásának oka az volt, hogy a felháborodásuk ellenére sem fenyegetnek perrel. Vajon miért?
    Mert Semjén nem akar Schmittplagi nyomdokaiba lépni. Tudja, hogy veszítene.
    Szerintem rajtad kívül a rövid kommentemből mindenki ezt olvasta ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  13. Keresztényüldözés ám, az ülepem!
    Most olvasom, hogy a lemondott pécsi püspököt nem lehet meghallgatni a püspökségen folytatott sikkasztás és herdálás ügyében, mert a “Szent Sír Lovagja” és mint ilyet DIPLOMÁCIAI MENTESSÉG illeti! Mafasz? Magyar állampolgárként, Magyarországon elkövetett bűcsenelkmény miatt?
    A Szent Sír nem ország, hogy lehet diplomatája?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. A miniszterelnökség állítása szerint a HVG “tollforgatói” a hiteltelenség mocsarába süllyednek – na persze, a kormányt és a fityisz-kdnp-jobbik bagázst valakinek ki kéne már menteni onnan – HVG-sek vigyetek mentőmellényt!!! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. “A Szent Sír nem ország, hogy lehet diplomatája?”
    .
    .
    Ugyammmá, kekec, hogy lehet ilyent kérdeni?!
    A válasz:
    -Hát úúúúgy. Csak, oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. kekec
    Látod EZ A DEMOKRÁCIA.
    Nem hiába mondott Lékai nyugdíjazása környékén valami olyasmit, hogy az egyházban nincs demokrácia. Ez érvényesül is!
    MA MÁR A DEMOKRATIKUS JOGAINKAT A RANGOK ÉS CÍMEK FELÜL ÍRJÁK.
    IDÁIG MÁR “ÉSZREVÉTLENÜL” ELSOMFORDÁLTAK!
    .
    HANGSÚLYOZOM “ÉSZREVÉTLENÜL”
    Vagy talán észrevette volna ezt valaki, hogy egyes személyek jog fölött állnak?
    MITŐL LETTEK ŐK KIVÉTELEZETTEK? Tudja ezt valaki? Itt az egyházállam!
    Melyik törvény biztosítja a jog fölöttiséget, milyen indokkal, kik részére?
    Talán ez is abban a kötcsei irányban van, hogy ezután mi fogjuk megmondani?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. @kekec 12:55
    A Szent Sír rendnek úgy lehet ” diplomatája” hogy az említett rend II. János Pál pápa 1996. február elsején kelt leirata alapján VATIKÁN ÁLLAMI JOGI SZEMÉLY.
    Ezt követően pedig 1998. június 24-én a Rend együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Máltai Lovagok Szövetségével, november 30-án pedig a Magyar Köztársaság Kormányával. Ennek következtében a Rend magyarországi helytartósága tagja lett a Magyarországon akkreditált Diplomáciai Testületnek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. 2009-es kormány rendelett a SZ.S. lovagrend kíváltságairól- hát több, mint érdekes.
    http://net.jogtar.hu/jr/gen/getdoc.cgi?docid=A0900039.KOR

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. “Friss Róbert: Farkasok
    A Fidesz „ideológiai horgonya”, a virtuális támogatottságú KDNP kiéhezett farkasfalkát kiált ott, ahol még egy kölyökkutyát sem lehet felfedezni. A toportyánokat Pálffy István vizionálta a parlamentben Rétvári Bence államtitkár (KDNP) heves bólogatása közepette, miután fényt kapott Semjén Zsolt (pártelnök, miniszterelnök-helyettes) diplomamunkáinak nem teljesen elegáns háttere. Innen a kissé merész általánosítás: az ellenzék és a sajtó összehangolt offenzíva keretében támadja a keresztényeket és a kereszténydemokrata politikusokat.
    .
    A KDNP-s politikusok persze nem annyira ostobák, hogy ne látnák: a keresztények üldözése akkora bornírtság, mint a magyarok elnyomása Magyarországon, s ha figyelünk, jön is a „de”, az „üldöztetésből” fakadó tanulság, amit Semjén Zsolt néhány nappal korábban fogalmazott meg: a szekularizáció nem állapot vagy folyamat, hanem ideológia, amely a maga jakobinus, marxista, szabadkőműves összetettségével azt a célt tűzte ki, hogy a vallás legitimitását és kompetenciáját megkérdőjelezze a társadalmi kérdések kapcsán.
    .
    Tehát végső soron a szekularizált Európával van baj, a felvilágosodással, amely az államot és az egyházat kettéválasztotta, amely Luther és Kálvin után lehetővé tette, hogy az ember autonóm módon tudjon gondolkodni önmagáról és a társadalomról. Lépnének tehát vissza a mi politikusaink a hatalmukat szolgáló fundamentalista katolicizmushoz azzal, hogy egybemosva a vallást, a katolikus egyház intézményét és a kereszténydemokrata politizálást, óvják a farkasoktól Európa „lényegét”. Hiába mondja XVI. Benedek pápa, hogy a történelem az egyháznak segített a szekularizáció által, ami az egyház belső megtisztulásához és reformjához vezetett, a szekularizált társadalomban pedig megvan az egyház szabadsága ahhoz, hogy saját meggyőződését megélje. Mindez kevés a virulens akcionizmushoz, ahhoz, hogy tevékenyen szolgáljuk az orbáni politikát. (…)
    http://nol.hu/velemeny/20121122-farkasok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. voisine
    “2009-es kormány rendelett a SZ.S. lovagrend kíváltságairól – hát több, mint érdekes.”
    .
    Mindazoknak, akiknek van jogosultsága a netjogtárba beleolvasni. Beidéznéd a lényegét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Proaktiv,
    A 39/2009. (III. 4.) Korm. rendelet, a Magyar Köztársaság Kormánya és a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend között a Rend Budapesti Képviselete számára nyújtandó kiváltságokról, mentességekről és kedvezményekről szóló megállapodás kihirdetéséről határoz. A Kormány a Magyar Köztársaság Kormánya és a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend megállapodást kötött, hogy a Szent Sír Rend évszázados magyarországi tevékenysége ismét helyreállítassék. A képviselet működéséhez szükséges berendezések, gépek és eszközök, valamint a gépjárművel behozatalakor, illetve ezeknek a későbbiekben történő kivitelekor vám-, adó és illetékmentességben részesül
    >
    ha rákeresel magára a jogszabályra, akkor az egész ovasható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  22. “39/2009. (III. 4.) Korm. rendelet A Magyar Köztársaság Kormánya és a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend között a Rend Budapesti Képviselete számára nyújtandó kiváltságokról, mentességekről és kedvezményekről szóló megállapodás kihirdetéséről”
    http://www.kozlonyok.hu/nkonline/index.php?menuindex=200&pageindex=kozltart&ev=2009&szam=26
    .
    Ennyi olvasható a címlaon, továbbolvasáshoz rákattintani nem lehet. Feltennéd a linket, ahol a szöveg folytatódik? Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Bocsánatkérést vár a HVG-től. Nos, addig álljon féllábon, amíg a HVG bocsánatot kér.
    Egyébként jelentse fel őket!
    Ja, akkor vizsgálat indulna, és ezzel nagyon is tisztában van, a stüszi vadász.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. proaktiv,
    Másold be az alábbi szöveget a google keresőbe:
    *
    A 39/2009. (III. 4.) Korm. rendelet, a Magyar Köztársaság Kormánya és a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend között a Rend Budapesti Képviselete számára nyújtandó kiváltságokról, mentességekről és kedvezményekről szóló megállapodás kihirdetéséről határoz. A Kormány a Magyar Köztársaság Kormánya és a Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend megállapodást kötött, hogy a Szent Sír Rend évszázados magyarországi tevékenysége ismét helyreállítassék
    *
    1 találatot fogsz kapni.
    *
    Keresd ezt a szöveget…… és a legvégén megtalálod a kormányrendelet linkjét.
    ( csak ezt tudom javasolni, mert az átmásolt link mint írtad nem nyílt meg.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Azért , ha egy tizenévest besoroznak , és az iskolából viszik a harctérre, attól még nem Hitler-Jugend…által kiképzett !
    Jobban kellene tisztelni az egyházi vezetőket, mint ahogy ebben a “népszavában” teszik..
    Meg amúgy minden hozzászólás a gyűlölettől izzik, és ez nem humánus megközelítése az életsorsok megítélésében !
    A tisztelet mindenkit megillet!
    Még a hozzászólókat is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  26. Frenky
    Mesélj! Mit kellene tisztelnünk az egyházi vezetőkben? A hazugságaikat? A kétszínűségüket? A hatalomra való törekvéseiket?
    A pénzéhségüket?
    Hogy belőlünk élősködnek?
    Én nem tisztelni akarom őket, hanem látni, ahogy tisztességesen, és nem az állam által boldogulnak, kiszipolyozva az amúgy is legatyásodott társadalmat!
    Tartsák el magukat, és köreikben hazudozzanak ahogy akarnak, a kutyát nem érdekelné!
    De tisztelni ezeket????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. voisine 2012. november 22. csütörtök 15:22
    A javasolt link visszaüzent, hogy önnek nincs joga az oldal megtekintéséhez.
    .
    MOSTMÁR ITT TARTUNK.
    Mi a csodának van akkor a NET-en a tartalom?
    (ez az oldal TITKOS, csak ne árulja el senkinek?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Franky
    A tisztelet csak a tiszteletreméltókat illeti meg, és nem “gyűlölettől csöpög” az a ténymegállapítás, hogy ez a semmilyen-tömjént, aki védett madarakat akar levadászni, és csupa csöpögő keresztényi szeretetből amortizálta Gyurcsányt – bármiféle tiszteletet is érdemelne. Most eltekintve az irtózatosan gyenge, de annak nagy részét is másolgató disszertációjától is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. proaktiv 2012. november 22. csütörtök 16:53
    Itt keresd a 2009 évfolyam 26.számát teljeseb letöltheted, DE:
    az aláhúzott “letöltés” szóra kattints
    http://www.kozlonyok.hu/nkonline/index.php?menuindex=0400&pageindex=0400&ev=2009
    .
    Érdekes a szöveg. Szerintem ebbe a “meghallgatás” csak belemagyarázható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Tisztelt Frenky
    2012. november 22. csütörtök 17:40
    “Jobban kellene tisztelni az egyházi vezetőket”
    Én szeretném jobban tisztelni őket, ha ez kölcsönösen fennállna!
    Magyarázd már meg kérlek, hogy miért gyűlölik a “nem jobboldaliakat”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Frenky!
    Tényleg,miért is kéne tisztelni a z egyházi vezetőket?

    Kik ők? talán még nem szentek,
    Elbújnak az élet elől mint a börtöntöltelékek akik a börtönt választják(tisztelet a kivételnek).sem felelősséget nem kell választaniuk sem semmit!
    Szerintem egy jellemgyenge emberek.
    És ha mer valamit kérdezni a civil akkor már támadás a kereszténység ellen?

    undorító!
    Kérdem én ha már bevonultak ,akkor miért szólnak bele a politikába?
    És miért kell egy csomó pénzt adni a fenntartásukra KÖZPÉNZBŐL amihez nem is járultam hozzá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Frenky
    “Meg amúgy minden hozzászólás a gyűlölettől izzik, és ez nem humánus megközelítése az életsorsok megítélésében!
    A tisztelet mindenkit megillet! Még a hozzászólókat is…”
    .
    Meg bizony, de mást is. Például Semjénnek szintén tisztelni kellene embertársait. Ráadásul Semjén eretnek megélhetési műkeresztényként kereszténynek hazudja magát, a keresztény tanokra fittyet hányva, megfelelési kényszerében Orbán – a másik álkeresztény – világi parancsára, hónapokig élvezkedve karaktergyilkol:
    .
    “Semjén: politikai feladat volt Gyurcsány ‘amortizálása’
    Semjén Zsolt, a KDNP elnöke és parlamenti frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc “amortizálása” politikai feladat volt és száz százalékosan sikerült, a Fidesz-KDNP szövetség pedig “a magyar történelem legsikeresebb konstrukciója”.
    MTI| 2010. január 7.
    .
    “A kereszténydemokrata politikus a Magyar Narancsban megjelent interjúban arra a felvetésére, hogy a párt és a képviselőcsoport vezetőjeként már ő a “párt ökle”, úgy reagált: “Beszéljünk nyíltan. Ez egy politikai feladat is volt: Gyurcsány Ferenc amortizálása. Ez száz százalékosan sikerült. Nagyon nagyot hibázott, hogy ebbe a harcba belement.”
    .
    Semjén Zsolt szerint a volt miniszterelnök énképe az volt, és azt mondta a szocialistáknak: “Azért vagyok én a vezéretek, mert én tudok harcolni Orbán Viktorral”.
    .
    “Neki abból lett volna politikai haszna, ha Orbán Viktorral tud megmérkőzni. De nem ért el hozzá: mert ott voltunk mi, Navracsics Tibor és én” – mondta Semjén Zsolt.
    .
    Arra a választásokkal kapcsolatos újságírói kérdésre, hogy a KDNP “mérhető” párt-e, az elnök úgy reagált: “a Fidesz-KDNP szövetség a magyar történelem legsikeresebb konstrukciója”.
    .
    Semjén Zsolt szerint a Fidesz-KDNP szövetség lényege, hogy a szavazatgyűjtésben a Fidesz dominál, a szellemi forrásvidéket viszont a KDNP biztosítja.
    .
    A definíció
    “Ahogy Orbán Viktor felfestette, a Fidesz olyan, mint egy hajó, amely megy a tengeren, viharban is, zátonyok között is. De a KDNP az a horgony, amely az örök értékekhez köti a szövetséget” – nyilatkozta a Magyar Narancsnak a KDNP első embere.”
    http://www.nol.hu/belfold/semjen__politikai_feladat_volt_gyurcsany__amortizalasa_
    .
    Na kérem: az örök érték szövetségének, a KDNP-nek az elnöke, frakcióvezetője politikai karaktergyilkolással és ártatlan madarak lelövésével tölti az idejét, amire még büszke is, mert aljas feladatát álszent módon elvégezte.
    Noooormális?
    Mit kellene tisztelni a nyilvánvaló hazugság terjesztése és az alávaló elvetemültség láttán és hallatán? Újabban a lopására is fény derült. Az ilyeneket a köznyelv utolsó trógernak nevezi. Joggal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Túlavasúti
    Szerintem ebbe a “meghallgatás” csak belemagyarázható.
    .
    Nekem változatlanul nem nyílik meg a szöveg, visszatér voisine linkjéhez, a címoldalra. Beidéznél pár pontot? Kösz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Már elnézést kérek, de a Semjént ért vádak tényleg abszurdak. Csak emlékezzetek az egyház régebbi lehetőségeire, ha a pápa küldött bíborosi kalapot egy rokoni csecsemőnek, akkor az bíboros lett. A világ persze változik, ma ez már nehézségekbe ütközne. Ezért kell megbecsülni, ha valaki tesz is valamit a doktorátusa érdekében és nem csak úgy elvárja, hogy kapja azt. Semjén írt egy szakdolgozatot és ezzel doktor lett. Hogy ehhez betűket használt, hát persze, hiszen az ábc közkincs azt nem lehet kisajátítani, a betű mindenkié. Gondolom, hogy dolgozatához a magyar ábc minden betűjét használta, ezt jogszerűen tette, ezért ezt vegye mindenki tudomásul és jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Stáry Lóránt
    “Semjén írt egy szakdolgozatot és ezzel doktor lett. Hogy ehhez betűket használt, hát persze, hiszen az ábc közkincs azt nem lehet kisajátítani, a betű mindenkié.”
    .
    A szakdolgozat és a doktori disszertáció nem azonos kategória, akkor sem, ha Semjén összekeverte a kettőt. Az egyik diplomamunka, a másik tudományos értekezés.
    .
    A betűk sorokká állnak össze és gondolatokat közölnek. Semjén a doktori munkájában mások gondolatait másolta le a sajátja helyett. Az a gond a semjéni betűk sokaságával, hogy nem a saját agyát használta a leírásukhoz, hanem mások szellemi termékét adta be a sajátjaként. Ezt lopásnak hívják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. proaktív
    A karaktergyilkolászást bevallotta, csak azt nem tette, hozzá, hogy ők ketten álltak védő falnak Orbán elé, mint március 15. ünnepén, a fiatalok , mert ez már szokásáva vált a bozótharcosnak, hogy valakik mögé bújik!
    Nem kell attól tartani, hogy itt választások előtt lesznek miniszterelnök-jelölti viták, nincsen akkora szárnyasbetét, mellyel felfegyverkezve kiállna a folyton küzdő, fülkeforradalmár, hogyne, hogy felmossanak vele!
    Mikor az EU-ban is felmostak vele, volt egy vicc a neten:
    Orbán gyerek: Anyuuu, hol a felmosórongy?
    Anyu: Bement a Parlamentbe….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Kiváncsi lennék a plakátos lejárató kampány, hogyan egyeztethető össze a keresztényi lelkülettel?
    Vagy ez pártfeladat és akkor kicsit szüneteltetik a keresztényi érzületet?
    Remélem, hogy ez a plakátos reklám kb. olyan sikeres lesz, mint a rosszabbul élünk plakátjuk, a gonosz banya képével!
    Annak akkor narancsos bukta lett a fejleménye….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Közlemény: Semjén egy szaktekintély 2012. november 18. vasárnap | AN

Semjén is meggyónhatja a lopott doktorit 2012. november 18. vasárnap | AN

Schmitt mégse doktorál 2012. szeptember 21. péntek | AN

Megdőlt a Gyurcsánnyal szembeni plágiumvád 2012. május 16. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos