Ronai and Ronai
AMERIKAI

Közlemény: Semjén egy szaktekintély 2012. november 18. vasárnap 22:31 | AN

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Közlemény: Semjén egy szaktekintély

Budapest – Várható volt, hogy politikai támadásnak minősítik és visszautasítják Semjén doktorijával kapcsolatos plágiumgyanút, de arra csak kevesen számíthattak, hogy az Öt világvallás című könyvből koppintó Semjént a Miniszterelnöki Sajtóiroda még elismert szakértőnek is fogja nevezni, amelyre a legfőbb bizonyíték az, hogy koppintása megjelent a katolikus Teológia című folyóiratban is.

Nevetséges és szánalmas politikai provokáció a hvg.hu vasárnap esti cikke, amely Plágiumgyanú Semjén Zsolt doktorija körül címmel jelent meg – reagált Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az internetes portál írására. Leszögezte: a plágiumgyanú emlegetése nagyon súlyos vád, amiért az ezt terjesztő sajtóorgánumoknak jogi felelősséget kell vállalniuk. Havasi kifejtette: a hvg.hu cikke is leírja, hogy mind a dolgozat elfogadása, mind átminősítése mindenben megfelelt a vonatkozó törvényi szabályozásnak. Az írás is elismeri – folytatta -, hogy a Semjén Zsolt dolgozatában hivatkozott műveket pontosan megjelölték.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője rámutatott: a mű összeállítása és a hivatkozások dr. Lenhardt Vilmos teológiaprofesszor szándéka szerint és iránymutatásával készültek, és több éves munka van benne. Ez azonban csak annyit jelent, hogy Semjén lassan másol.

Havasi kemelte: a téma egészen újszerű volt, Magyarországon még senki sem foglalkozott ezzel a kérdéssel, következésképpen hazai irodalma sem volt. Maga a témaválasztás és a kidolgozás pasztorális feladat is volt, a dolgozat megállapításai és következtetései teljesen újszerűek voltak, amire a későbbiekben számos tudományos hivatkozás történt. Feltehetően a Semjénhez hasonló további dolgozatírók.

Kitért arra is, hogy a témának Semjén Zsolt elismert szakértője, és műve tartalmilag megjelent számos kiadványban, így például a Teológia című folyóiratban is. A közlés is feltehetően a katolikus folyóirat pasztorális feladata volt.

“Bár a hvg.hu támadása nyilvánvalóan politikai indíttatású, azért reméljük, hogy ennek hatására talán még többen fogják haszonnal forgatni a művet” – zárta a reagálást Havasi Bertalan. Ha a HVG elég kitartó lesz, akkor leginkább az a bizottság, amelynek feladata az lesz, hogy megállapítsa a plágiumot, és Semjén doktori címét törölje.

A hvg.hu vasárnap azt írta: “Semjén Zsolt 1991-ben megvédett teológiai doktori dolgozatának közel negyven százaléka magyar, német és angol nyelvű források átvétele. A miniszterelnök-helyettes Az öt világvallás című, minden könyvtár szabadpolcán elérhető népszerű könyvből is jócskán merített. Bár életrajzaiban sehol nem tesz említést német nyelvtudásról, több német nyelvű műre is hivatkozik.”

Schmitt Pál belebukott a plágiumba, Semjén várhatóan nem fog. Schmitt esetében nem kizárt, hogy Orbán így akart megszabadulni tőle, miután a piszkos munkát – az illegitim alaptörvényt és az alkotmányellenes sarkalatos törvényeket aláírva – elvégezte. Semjénre szükség van, mert a rendszer legitimációját és az Orbán diktatúra ideológiáját a katolikus egyház adja. Semján egy gyakorlatilag nem létező, nulla százalékos támogatást évező párt elnökeként miniszterelnök-helyettes. Politikai tevékenysége egyházi misszió, az Opus Dei beépített ügynöke, hazaáruló, egy idegen állam kéme. Ezért Semjénnek életfogytiglani börtönbüntetés jár, mivel halálbüntetés nincs. De amíg az Orbán-rendszer működik, addig ő nem bukhat meg, mert ő a vatikáni megbízott és az összekötő a magyar katolikus püspöki karhoz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 36 szavazatból)
Közlemény: Semjén egy szaktekintély, 4.4 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. “több német nyelvű műre is hivatkozik.”
    Istenem, voltak segítői :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  2. Havasit megelőzve Hoffmann Rózsika nyilvánította ki a “politikai rágalmazás” szerinti véleményét.
    Mondta ezt ő igazmondóként.Mint ahogy azt is, hogy nem látta a papírt, közben meg alá is írta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  3. Seggnyalasbol mar nagy doktorit is kaphat!!! Jellemtelen figura.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  4. Elolvastam az 5 villagvallas cimu konyvet, akkor amikor hivo keresztenyek Jezusrol kezdtek nekem beszelni. (1989-1990 )Olvastam a Panchatantra- a Bhagavad Gita-t, ismerem a gyakorlo katolicizmust, reformaciot, Luthert munkassagat, Kalvin munkassagat is.
    Ismerem a modern kori keresztenyseget Baptista gyulekezetek hitvallasat, a Punkosdi mozgalmat, a methodistak-at is, de ettol meg nem vagyok szaktekintely.
    Ezzekel csak azt akarom bizonyitani hogy igenis letezett a temaban magyar szakirodalom a kerdeses idoben. Ha nem letezett volna akkor Semjen ur az anyagot a kisujjabol szopta ? Persze lehet idezni vagy hivatkozni mas irasira, de a diploma dolgozatnak nagy resze sajat szerzemeny kell hogy legyen. Nem atfogalmazas hanem eredeti onallo munka. Nos kivancsi vagyuk hogy egy ilyen teologiai temaban mi ujat tudott Semjen ur nyujtani. Talan uj vallast talalt fel ? Uj messiast talalt ? Mi az ami annyira eredeti az O “muveben” hogy Summa Cum Laude fokozatot kapott ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  5. Ez a mocsadék megélhetési műájtatos álkeresztény – hogy tekeredne a nyakára a teljes bélrendszere jó szorosan/szarosan! – három éve hogy tudta ekézni Gyurcsányt (aki nem egy Grál-lovag, de sokszorta különb tőle), próbálva kenetteljes pofát vágni a gyilkos ösztöneihez, fujj!
    Tudjuk, hogy gyönyört neki a madarak indokolatlan elpusztítása okoz – hű, de keresztény!
    Azon kívül, hogy a feje belegyógyult orbánc rectumába, semmi pozitívumot nem fog tudni mutatni.
    Olyan gusztustalan hernyó, én ha meglátom, csalánkiütést, hideglelést/orbáncot kapok tőle rögvest.
    Nem tudom. hogy a búbánatban tudott hirtelen úgy megtáltosodni anno a Kisipari Termeltető Vállalat hivatalsegédjeként a mi, Zsotykánk, hogy semmi perc alatt doktorrá hízta a fejét. Netán hátszél? Mert a saját kútfő igen (elb)aszottnak tűnik…
    Egy szó mint száz: Zsotyka a Történelem süllyesztőjébe való, egy bugyuta zsíros csinovnyik, épeszű ember kerüli, mint a bubópestisest/orbáncost.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (43 szavazatból)
  6. A HVG-ben bemutatott példákban nem látom a szabályos idézőjeleket és a lábjegyzet indexét.
    Akkor ez nem idézet, és nem szabályos, azaz plágiumgyanús.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  7. Nocsak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  8. Nem meglepő. Mit mond sejmeci?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  9. Istenem, voltak segítői :-D

    rupcsi
    2012. november 18. vasárnap
    22:38

    Bizony, bizony. Vagyis nemcsak egyszerű plágiumról van itt szó, hanem megrendelésre írták Semjén úrnak a dolgozatot mások jó pénzért, csakhogy nem dolgoztak meg eléggé a pénzükért, mástól loptak. Semjén úr, perelje be az írókat! :P

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  10. Én nem tartom kizártnak, hogy a fidesz felől indult ki a dolog.

    Nincs már rá/rájuk szükség, kell a hely a jobbiknak a koalicióban.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  11. topi mackó
    +++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Miért kellett rögtön belekeverni Lenhardt Vilmos teológiaprofesszort? Most jó lenne az ő véleményét is megtudni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  13. Új szelek fújnak a tudományosság erkölcsi horizontján. :D :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  14. Kedves Ma-lac!Én is igy vagyok ezzel az ajtatos,kétszinü,somolygó,kis párt vezetőként magát Istennek kpzelő alakkal.Gratulálok a jelemzésedhez.A”topi mackonak”,meg azt üzenem.Ez az egyén a helyén marad.A pápa őfensége nem engedné meg O.V-nak,hogy kiturja a hatalomból.Sőt az őfensége már a jövöre is gonolt Szigetvári Viktor személyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. 91-ben aki nekilátott és “jó” konzulenseket hozott, az nagy valószínűséggel elnyerte a vágyott címet. Az átvételek vizsgálata kizárólag a “jóindulaton” múlt. a minősítést pedig a konzulensek garantálták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. A készítő “segítőket” nem kérdezi senki a doktor jelölttöl legfeljebb a forrásmunkák kikölcsönzésének az igazolását kérték el (könyvtárjegy) az elolvasását már nem kérték számon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. sekularizációt -In saecula saeculorum

    Régen mondom már, hogy tömjénzsóz a pápa magyarországi Gauleitere. Látom, egyre többen felismerik, hogy a mai Magyarországon a rk.egyház az Anyaszentegyház az Ötödik Hadoszlopa. Túlságosan is sok fő-és kevésbé főpap tartozik elszámolással a rendszerváltás előtti idők ügynökeiként/ besúgóiként, ezért most “pápábbak a pápánál”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  18. *
    8. parancsolat:
    *
    NE TEGYÉL HAMIS TANÚBIZONYSÁGOT !
    Avagy, másképp ne hazudj és mások jó hírében ne tegyél kárt !
    *
    Egy PhD fokozatú, főkatolikus miniszterelnök,aki egyben
    a m o r t i z á c i ó s . s z a k é r t ő . is, az hogy áll minden alaptörvények alaptörvénye eme passzusához ?
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. Topimackó!
    .
    Ne vacakolj máá! Nem képzeled !?
    Ez a három párt* szerves egységet alkot, ha egyet kivesznek, omlik az egész.
    Ez az egység az ő technikai szentháromságuk…
    .
    * FidSS, Kdmp, Jobbik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  20. Úgy tűnik, hogy a cikk írása után változott a helyzet. Ugyanis nem dr.,
    hanem PhD cim megszerzéséről van szó, ami már “kissé” problematikusabb!
    UGYANIS CSAK EGY PLAGIZÁLT DOLGOZATOT IRT SEMJÉN A dr CÍMÉRT.
    Nem irt a PhD cím elnyeréséért újabb dolgozatot, ami kötelező jelenleg is.
    ÍGY EGY PLAGIZÁT DOLGOZATRA ELŐBB EGY dr, MAJD KÉSŐBB EGY
    PhD CIMET IS KAPOTT !
    .
    ILYEN EGY IGAZI “NAGY” KATOLIKUS MAGYAR TEKINTÉLY !
    http://hvg.hu/itthon/20121118_plagiumgyanu_Semjen
    “A PPKE Hittudományi Karán 1995-ben indult a PhD-fokozatot adó doktori
    képzés, az itt védett disszertációknak a kari könyvtár honlapján elérhető listájában azonban a KDNP elnökének dolgozata nem található. Semjén eszerint 1997-ben nem írt újabb, PhD-fokozatot adó disszertációt.
    Az 1993-as felsőoktatási törvény viszont 1997. december 31-ig lehetőséget biztosított arra, hogy az eredeti adományozó egyetemek – kérelemre és egyedi elbírálás alapján – a korábban szerzett hittudományi doktorátusokat új típusú doktorátussá minősítsék át. A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság nyilvántartása szerint Semjén Zsolt a PhD-fokozatát az 1991-ben szerzett teológiai doktorátusának 1997. december 19-i átminősítésével szerezte meg.”
    .
    Lesz sok problémája a HVG-nek a “tekintélyes urakkal”. Szurkolok a sikerhez!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  21. Hogy objektív lehessek, próbáltam elolvasni (beleolvasni) SZs dolgozatát, amiről a kormány.hu oldalon a szóvivő felháborodott hangon reagál, s közli, hogy feltették az oldalukra, nyillvánosságra hozták. Linket persze nem adott hozzá. Igenám, de a kormány.hu oldalon sehol nem találni ilyen dokumentumot, pedig mindenütt kerestem!
    Már megint félretájékoztatnak, hazudnak??
    Nem lepődnék meg. Örülnék, ha valaki találna egy linket hozzá. A Google sem találja sehol!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Hazudnak, mert a kormány.hu cimen nem található eddig semmi Semjén Zsolt
    dolgozatairól!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Lehet, hogy félreérthető voltam a DOGOZAT NINCS AZ EMLÍTETT HELYEN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Orbán, dr Schmidtet csőbe húzta, aláiratta vele a piszkos törvényeket aztán kirúgta.. Pali sportárs meg csak nézett, h átverték… ma már egy senki, egy bukott báb a diktatúra rendszerében.
    Semjén maradhat sőt első helyettes is lehet még cimzetes is, sőt örökös helyettes…,de az önálló egyetemi bizottság megvonhatja dr cimét, oszt jó napot…
    Micsoda szégyen Semjénen, már a gyanú is lemoshatatlan szégyen.
    Ezt az ügyet nem lehet lezárni….
    Hajrá Magyarország , hajrá HVG.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Semmi meglepő ! Az éppen szabályosan visszatérő Pázmányos botrány !! Volt már belőle néhány ! Csak az a baj hogy ha így megy tovább a magyar diplomák segédmunkás papírnak fognak megfelelni külföldön !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Már megint alacsonyan szállnak a bulvárkacsák!
    Nincs plágium! Oszt jónapot! Ügy lezárva!
    Pert veszíthet viszont, ha tovább kutakodik a HVG!))))))
    Mindig is léteztek másoló szerzetesek, akiknek körmükre égett a…… viasz. Most már csak piros pöttyös ülepű diplomáját és sohasemhazudtam 3xbóvlisét kell megvizsgálni.
    A köztársaságmentesített ohnedottore után, ha nem a kormányzásba, akkor a plagizálásba bukjanak bele.
    Kia…dajcstompikát se felejtsék ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. vélemény 2012. november 19. hétfő 19:52
    “Orbán, dr Schmidtet csőbe húzta, aláíratta vele a piszkos törvényeket”
    UGYAN MOND MÁR MEG MIVEL HÚZTA CSŐBE?
    TALÁN AZZAL, HOGY EGÉSZ ÉLETE GONDTALAN LESZ KIS SZOLGÁLATÁÉRT?
    (jövedelem, lakás, titkárok, személygépkocsi vezetővel és még egyéb pluszok)
    Jó lenne írás előtt egy nagy levegőt venned!
    Csak nem utasítanál vissza ilyen szerencsét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Ma a kupolás disznóólban már a kereszténység megtámadásának mínősítette Rétváry és büntársai a HVG cikkét!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Topimackónál a pont !!!
    Igaza van, jön a jobbik, a fenébe.
    Krisztust lecseréljük Turulra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. “Túlavasúti 2012. november 19. hétfő 19:02″

    Nekem megvan PDF-ben, tegnap mentettem le valahonnan, sajnos a forrást nem találom.
    Ha gondolod, az e-mailcímedre el tudnám küldeni. Üdv: ML

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Túlavasúti 2012. november 19. hétfő 19:02
    Belinkeltem az alábbi comment után 3 url-ben:
    http://nepszava.com/2012/11/magyarorszag/semjen-is-meggyonhatja-a-lopott-doktorit/comment-page-1.html#comment-230194

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Ez a Semmilyen doktor nem hogy szaktekintély , hanem a pondrók közt is az utolsó !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. Nehogy a végén még Luther Márton legyen belőle. Sajnálkoznak, körüludvarolják, miközben egy szimpla csaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Van a multiknak egy listájuk azon egyetemekről, ahonnan semmi szín alatt nem vesznek föl ott végzett munkatársakat. Élen áll a Pázmány ezen.

    Semjén árulóként és súlyosan törvénytelenül végzett az elnökével, az oly drága Ghiczy Györggyel, s így lett pártelnök; nem felejtünk.

    Az pedig, hogy valaki a 90-es években írógéppel írt doktorit/PhD izét, az már önmagában is nonszensz. Hiszen Isten akkor már tíz éve megteremté a PC-t, s így szóla: – Megteremtettem a PC-t, és az jól van! Most már csak egy normális egyetemet kéne farigcsálnom a Pázmányból.
    No, az utóbbi kifogott Istenen, pedig tanszékvezető ott S. Zsolt. dr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Kőhídi Imre
    “tanszékvezető ott S. Zsolt. dr.”
    .
    Mikor? Miniszterelnök helyettesség, vatikáni küldöncség, pártvezetés, frakciózás, képviselőség, búbosbanka vadászat mellett?
    Mikor? Kamu állás az is, mint a többi, jó sok pénzért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. “Semjén sorközi Sátánjai a dolgozatokban”
    2012. november 21., szerda
    http://endresy.blogspot.hu/2012/11/semjen-dolgozati-satanja.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Az egyetemistákat nem zavarja, hogy a diplomájukat a főamortizáló már a kezdeteknél leamortizálja?!
    Az egyetemistákat az nem zavarja, hogy nem tandíj lesz, hanem teljes önköltség, az sem zavarja őket, hogy a hitelesek mekkora hülyéknek vannak kinevezve és akkor ők finanszírozzák magukat diákhitellel?!))))
    A magyar ifjúság java kimenekült az országból….amelyek itt vannak, azoknak minden OK, csaknem ők álltak éjfél utánig a szavazóhelyiségeknél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Megtörtént a főamortizáló szakdolgozatának vizsgálata. Számos szakmai hibát találtak benne, nyilatkozta az egyetem.
    A stüszivadász tudomásul vette és lezártnak tekinti az ügyet!
    Reméljük a HVG.hu még nem zárja le….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. http://atv.hu/belfold/20121207_lezarult_semjen_szakdolgozatanak_vizsgalata

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  40. http://hvg.hu/itthon/20100107_semjen_gyurcsany_amortizalasa_mancs

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. “ELTE: súlyos szakmai-etikai vétséget követett el Semjén
    2012.12.07. 12:04
    Az egyetem azonban így utólag nem tud hivatalos lépéseket tenni.
    .
    Súlyos etikai-szakmai vétséget követett el Semjén Zsolt – ezt közölte Tausz Katalin, az ELTE Társadalomtudományi Karának dékánja. A hírt a hvg.hu jelentette.
    .
    Tausz Katalin szerint a karon felállított háromtagú bizottság jelentős szövegegyezőséget állapított meg Semjén dolgozata és konzulense tanulmányai között, ugyanakkor az akkori felsőoktatási törvény alapján nincs jogi lehetőségük lépni az ügyben. Mint a dékán mondta, azt azonban megállapították, hogy Semjén Zsolt súlyos szakmai, etikai vétséget követett el.

    Semjén Zsolt közleményben jelezte, tudomásul veszi az ELTE bizottságának hivatalos állásfoglalását.”
    .
    A hvg.hu november közepén arról számolt be, hogy Semjén Zsolt 1991-ben megvédett teológiai doktori dolgozata nagyjából 40 százalékban „más munkák átvétele, átfogalmazása, illetve fordítása”. Egy nappal később pedig azt írta a lap, hogy az ELTE-n egy évvel később megvédett szociológiai diplomamunkája jelentős átfedést mutat a teológiai értekezésével. A hvg.hu szerint az 1992-ben megvédett, 51 oldalas szociológiadolgozatból – melyben a főszöveg 46 oldal – 32-33 oldal a teológiai doktori dolgozat részben szó szerinti átvétele, részben enyhe átfogalmazása, néhol egyszerűsítése, rövidítése. (…)
    .
    November végén az ELTE TÁTK már azt közölte, megkérdőjeleződött az oktatóik szakmai hitelessége. “Az elmúlt napokban Semjén Zsolt szociológia szakdolgozatának más szerzők által publikált tanulmányokkal való részleges azonosságára vonatkozó állítások láttak napvilágot a sajtóban, melyek az ELTE Társadalomtudományi Kart és intézményünk oktatóinak szakmai hitelességét is érintik. Ezen állítások valóságtartalmának tisztázására háromtagú bizottságot bíztam meg a mai napon” – írta közleményében dr. Tausz Katalin, dékán.
    .
    Az egyetem bizottságot állított fel, a vizsgálat, már korábban említett eredménye szerint Semjén Zsolt súlyos etikai-szakmai vétséget követett el.”
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/12/07/elte-sulyos-szakmai-etikai-vetseget-kovetett-el-semjen/
    .
    Milyen ország és milyen jogrend az, ahol bizonyítottan súlyos etikai-szakmai vétségért nem ítélik el a tettest, mivel a vétséggel nem jár együtt retorzió. Jöhet a következő tettes?
    Tausz Katalin úgy kezdte az ügy kezelését, hogy nem állít fel bizottságot, aztán mégis. Most van elítélő megállapítás, mégsincs retorzió.
    .
    Ennek a játszmának még biztosan nincs vége. A tudomány malmai ugyan lassan őrölnek, de nem pihennek. Tudósok, szaktekintélyek, tudományos fokozatot szerzett tanárok, diákok és egyetemek érdekét sérti Semjén eltussolni akart plágiuma, akik adnak a munkájukra és a hírnevükre. Szerencse, hogy ismét lehet mások teljesítményére is hivatkozni, amit nem hagyhatnak figyelmen kívül az egyetemek. Feltéve, ha továbbra is oktatni akarnak, és nem munkanélküli segélyét sorban állni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Hétfőn a Parlamentben remélem az LMP-s fiúk elmondják a véleményüket, követelik, hogy mondjon le, ne amortizálja HAZÁNKAT, mert erre sem kapott felhatalmazást, mint ahogyan arra sem, hogy egy mebertársát sikeresen amortizálja!
    Ez a ténykedése mennyire elfogadott a keresztényeknél?
    Mit mond Pálffy és Rétváry majd hétfőn, követelje az ellenzék, hogy kérjenek bocsánatot és ne halkan a HVG.hu munkatársaitól!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Ekkora marha nem sok van ovi körül.
    Azt bizonygatja, hogy mennyire jól teljesítő diák volt, de nem veszi észre, hogy ezzel ellenkező hatást ér el, mert azt a nagy eszét, mindet a mocskos erkölcsének a szolgálatába állította.
    Megkezdődött a fő amortizátor amortizációja – avagy a hóhér akasztása.
    :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A KDNP-nek tetszett Orbán beszéde 2014. február 17. hétfő

Lázár lesz Orbán után a miniszterelnök 2014. január 16. csütörtök

Semjénék pártja gagyog, s ragyog 2013. december 3. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos