Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt mégse doktorál 2012. szeptember 21. péntek 0:19 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt mégse doktorál
Budapest – Schmitt Pál volt köztársasági elnök nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a doktori iskola PhD-képzésére – közölte az intézmény.
.
Schmitt Pál a hot! magazinnak adott, csütörtökön megjelent interjúban egyebek között arról beszélt, hogy a Semmelweis Egyetem elleni felülvizsgálati kérelme folyamatban van, de elég nehezen halad, holott szerinte biztosan tudják, nem volt joguk elvenni a doktori címét, ehhez csak a bíróságnak lett volna joga.
.
A volt államfő a lemondása bejelentésekor is erre hivatkozva minősítette etikátlannak és jogszerűtlennek az egyetem szenátusának döntését, amely ellen felülbírálati kérelmet nyújtott be, és bírósági felülvizsgálatot is kért.
.
Schmitt Pál az interjúban arról a korábbi vállalásáról is szólt, amely szerint PhD-dolgozat írásába kezd, miután megfosztották húsz évvel ezelőtt szerzett kisdoktori címétől. Elmondta: elkezdte az iskolát, publikálnia kell szakfolyóiratokban, és most ezeket a cikkeket írja.
.
A Semmelweis Egyetem erre reagálva írta azt: „Schmitt Pál nyilvántartásunk szerint nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a doktori iskola PhD-képzésére, sem képzés nélküli fokozatszerzésre”.
.
Schmitt Pál a magazinnak arról is beszélt, hogy akkor is elvállalta volna az államfői megbízatást, ha előre tudja, min megy majd keresztül. „A körülményekhez képest jól vagyok lelkileg. Van egy angol közmondás: ne sírj, ha valami elmúlt, inkább mosolyogj, mert megtörtént. Valahogy így gondolkozom én is”, idézte a lap Schmitt Pált, aki április 2-án mondott le hivataláról. Az egyetem szenátusa március 29-én vonta vissza doktori címét.
.
Schmitt megismételte: nem a plágiumügy miatt mondott le, hanem azért, mert megosztotta az embereket.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 13 szavazatból)
Schmitt mégse doktorál, 4.7 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Neeeeem?
    .
    - Hihetetlen… :))))
    .
    De figyelitek, ez a két lábon járó sz…rrakás megint gyermetegen hazudott, mert hogy – szerinte- ő már rajta van az ügyön, be is iratkozott, meg minden.
    .
    Erre kiderült, hogy frászt, sehová nem iratkozott ez be, legfeljebb valamelyik elmegyógyintézet anonym csoportterápiájára…
    .
    Szánalmas idióta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  2. Ezt az ügyet azért a baltás ügy übereli. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  3. Azerbajdzsánban barmikor plagizálhat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  4. “A körülményekhez képest jól vagyok lelkileg” — jé, van neki olyan? Ha igen, szemünk előtt áll az első érzésekkel felruházott droid.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  5. Szoval a Smitt (mult ido, ket “t”) most a beadvanyaban etikat es jogot tanit az egyetem szenatusanak. Ideje, hogy valaki rancbaszedje oket. A plagizalo tolvaj lett Magyarorszagon az etika prokatora. Ez az arrogans bunko meg ahhoz is buta, hogy felmerje a tettei sulyat. Most eppen nagy alazattal es csendben kene lapitani a fuben, de o huszarosan tamad, hatha visszakapja az elbitorolt Phd-t. A teljesitmenyet latva, elerkezett az ido, hogy a gimnaziumi erettsegijet is felulvizsgaljak, a helyesirasa pedig altalanos iskola III. osztaly szintjen is elegtelen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  6. Nem tudom, ez az alak miért van még a közéletben. Ha egy köztársasági elnököt lemondatnak, kikényszerítik a lemondását egy erkölcstelen tette miatt, akkor miért kapja tovább az apanázst, miért égetik vele az országot és a köztársasági elnöki posztot, miért adnak neki évi több tucat millió HUF-ot, hogy fényezze magát?
    Remélem, egy normális kormány első teendői között teszi helyre ezt az alakot, örökre kitiltva a közéletből!
    Ebből az esetből is látszik, hogy velejéig romlott a politikai elit Mo-n. Pfúj!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  7. Grezó
    De csak nyilatkozgasson és legyen jelen a közéletben! Mert így állandóan emlékezteti még az Orbán-hívőket is, hogy vezírük egyáltalán nem tévedhetetlen, mivel Plagibácsi KIZÁRÓLAG az ő sara, hiszen még Kövér is tiltakozott ellene.
    Innen már csak egy ugrás, hogy a “jobbkezének” a kiválasztásában is elkezdjenek kételkedni, meg az egész unortodox/nemnormális gazdaságpolitikában – és az az elől minden akadályt elhárító tákolmányozásban IS. Különösen, ha már a bőrükön érzik annak “eredményeit” “a negatív szám is növekedést jelez” szövegekkel együtt már egészen hatásos lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  8. Otthoni oldalakon a védők szerint, külföldi egyetemen is megszerezheti a diplomáját! Ja, az, aki magyarul sem tud helyesen írni?!
    Olyan jó volt olvasni a magastudásúak hsz-it, kora reggel jót nevettem!
    kekec – nekem is az a véleményem, semmi, de semmi hülyeségük nem évülhet el és nem merülhet feledésbe! Mindig, mindent lezártnak tekintenek!
    A 2/3 emlékezete egy hétre sem terjedt volna, ha nem nyomatták volna a Gyurcsány hazudott, meg az emútnyócévet.
    Nyomatni kell mindent, mindenütt, ahol csak lehet! Oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  9. csakén:
    Rajtunk nem múlik – viszont a NET még reprezentatív felmérésnek sem alkalmas.
    A politikailag közömbös és KIZÁRÓLAG kormánypropagandán élő tömegeket nehéz innen elérni. Azokra csak a szóbeli propaganda hat: egyre hangosabban szidják a rendszert egyre több helyen – és egyre kevesebben próbálják védeni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  10. Schmitt Pál az interjúban arról a korábbi vállalásáról is szólt, amely szerint PhD-dolgozat írásába kezd, miután megfosztották húsz évvel ezelőtt szerzett kisdoktori címétől. Elmondta: elkezdte az iskolát, publikálnia kell szakfolyóiratokban, és most ezeket a cikkeket írja.
    .
    A Semmelweis Egyetem erre reagálva írta azt: „Schmitt Pál nyilvántartásunk szerint nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a doktori iskola PhD-képzésére, sem képzés nélküli fokozatszerzésre”.

    Ő már elkezdte az iskolát! (Az iskola nem is tud róla!) Igen így fogalmaz egy őszinte, tisztességes, értelmes volt elnök. Tanulj meg úgy beszélni, hogy utólag semmit ne lehessen számon kérni rajtad. Ja! Hát én nem azt mondtam, hogy egyetemre járok én csak jeleztem, hogy elkezdtem otthon cikkeket írni, látja kedves megint, direkt félre akarja érteni, amit mondok, megint csűrik-csavarják az ember tiszta és világos mondatait. Igen pont ezt akarja mindenki. Olyan jó lenne, ha megtanulnának az emberek időnként igennel és nemmel válaszolni. Népbetegség költői alakzatokban beszélni ott, ahol egzakt mondatokat várnak, szójátékok, hasonlatok, metaforák, metonímiák, oximoronok…stb, hát ez megy, “mindenki hazudik”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. kekec
    2012. szeptember 21. péntek
    08:23
    Csak részben értek egyet. Akinek telik internetre, előbb-utóbb szembekerül az igazsággal. Még akkor is ha elvakult fidesz hívő. Mert ugye, vannak a kommentelők között a hivatalos propagandisták, akiknek el kell adni a kormánypolitikát. Rájuk nem hat, de a velük szemben tényeket felvonultatók valahol hatással vannak az elvakultakra is.
    Viszont hatalmas tömegek vannak, akik még nem, vagy az elszegényedés miatt már nem jutnak az internethez.
    Vagyis mindössze a közömbös szó amivel nem értek egyet. Inkább csalódottak, úgysem változik semmi alapon nem mentek szavazni. Most változott. Csak a terelgetéshez más eszközöket is be kell vetni, nem csak az internetet.
    Az internet jó, mert a változó véleményű emberek azért viszik a hírt. Viszont mint korábban is itt szó róla, le kell nekik egyszerűsíteni. (Nem lebirkázni őket, mert annak ellentétes a hatása.) Leegyszerűsíteni. Ez nem elsősorban az internetre vonatkozik, de oda is.
    Az ellenzéknek viszont most mindenbe bele kellene kötnie, és nyilatkozni, nyilatkozni. Nem kerülgetni a dolgokat mint Mesterházy, hanem kimondani mint Gyurcsány. Ott kell lenni mindig a hírekben.
    -
    Azért Bartus cikke a Beteg-e Orbán? jó durranás volt. Jelentősen felerősítette a hozzászólók hangnemét mindenfelé, és szinte onnan lehet egy kemény hangvételt tömegében látni. Felgerjesztette az indulatokat. :- )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  12. Hát, ha kírással, szorgalmasan lemásolja a kisdoktoriját, …
    Mondhatja, hogy na de kérem, én írtam, saját kezűleg.(Persze ez látszani fog.)- :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Ki a faksz ez a schmitt pál?
    Nem kellene ennek a görénynek az érettségi papírját is megvizsgálni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Ez két évig volt Magyarország Köztársasági Elnöke a Fidesz kétharamada által megválasztva. Szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  15. Aki ilyen dicstelen körülmények között bukott meg, az ne prédikáljon etikáról és jogról. Az egész élete a jogosulatlan előnyök megszerzéséről szólt.

    Off topic: látom, a fidess pártirodából megduplázták a minuszolók számát. Már négyen vannak :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  16. Emberek, magyarázza már el nekem valaki a “mínusznyikok” lélektanát! Idejön egy ilyen elborult narancsagyú faszkalap, és anélkül, hogy elolvasná, miről is van szó, gondolkodás nélkül végigmínuszolja az összes posztot… Ezek valószínű már olyan barmok, hogy nőt sem tudnak szerezni maguknak, és ezzel jutnak hozzá a napi betevő orgazmusukhoz. Soha ne legyen részük nagyobb élvezetben…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  17. megkérem ezt a tisztességben megőszült, becsületes elvtársat, hogy amikor publikál valahol akármit is, jelezze nekem, hogy legalább egyvalaki olvassa is el. aztán majd hivatkozzon rám, hogy volt aki olvasta.
    bámulatosan csavarja-tekeri! ezt megtanulta. igaz, az én anyám jól pofánvágott volna ha így sumákolok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  18. Kedves Observer, megeshet, többféle “minusznyik” van. Sok közülük valószínűleg csak azt nézi, hogy a komment pozitív, vagy negatív színben tünteti fel az ő kedvencét, s aszerint kattint.
    Lehetnek olyanok is, akik bár tisztában vannak azzal, hogy a teljes valóságot olvassák, amihez nincs is mit hozzátenni, ellene érvelni meg hiábavalóság lenne, mégis minuszt nyomnak, a helyzet kilátástalansága miatt.
    És nyilván vannak olyanok is, akik a stílus utasítják el, vagy egyszerűen nem értik, mit akar kifejezni az írás.
    Persze tisztességesebb lenne megindokolni, érvelni, hozzászólni, ám mivel lehetőség van hozzászólás nélkül a tetszés-nem tetszés gombot nyomni, sokan ezt a lehetőséget választják.
    … Egyébként nem értem, miért foglalkoztok azzal, hogy minuszolnak. Befolyásolja a minusz jel azt a véleményeteket, amit előzőleg leírtatok? Szerintem arra kell sarkalljon minden minusz, hogy még összefogottabb, még szemléletesebb, ütősebb legyen, amit érvelésként felhozok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  19. Felőlem akár doktorálhat is.
    Engemet akkor sem gyógyíthatna , ha öt-hat Tangón vásárolt doktorija lenne.
    Inkább leugranék a nyócadikról. Még akkor is ha náthás lennék csak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Nem doktorál, inkább doktorül élete végéig az ország pénzén.
    Nem csodálkozom, hiszen előbb a hejes sirast is tudnia kéne!
    Ezt többször bizonyitotta ország-világ előtt, mit az ország első
    embere. Ki adott neki igy dr cimet?
    .
    SZÉGYEN.
    .
    EZ A BOHÓC VOLT A FIDESZ ÁLTAL JELÖLT MAGYAR “NEMZETI”
    ÁLLAMELNÖK MINT A VAKONDOKOK KIVÁLASZTOTTJA !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  21. 120992
    Igen, ha már szóba hozta, a Beteg-e Orbán eljutott a tömegekhez – remélem. Legalábbis kis falunkban hozta szóba egy ismerős, akivel reggelente szoktam a közértben összefutni, hogy neki is feltűnt OVI szájnyalogatása. Felvetette a kérdést, hogy “Beteg-e Orbán”. Már a nyelvemen volt, hogy megkérdezzem, csak nem a nerpszava.com olvasója. Na majd legközelebb…
    kekec
    Igen, maradhatna a közéletben, hadd süllyedjen együtt a narancshéjjal. Csak az a baj, hogy közben iszonyat pénzbe kerül az országnak az ugrálása. A jótékonykodást én is szívesen vállalnám, bizton becsülettel és tisztességgel látnám el ezt a feladatot, és még lakást sem kérnék érte, meg sofőrt sem, meg titkárnőt sem, így bizton olcsóbb lennék, és azt is a bajba jutottaknak adnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. schmitt először vegyen részt egy általános iskolai felkészítőn a további szintek megkezdéséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  23. Lehet, hogy nem pontos az idézet.

    Kövér azt mondta egyszer: kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

    Most sem lesz.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  24. Ezt nem értem, tényleg van olyan, hogy képzés nélküli tudományos fokozat? Elég hozzá cikkeket írni? Eddig úgy tudtam, hogy ezt nem lehet.
    .
    Lassan biztos tudok írni a szakmámról egy diplomára valót. Pár év múlva egy doktorit. Hogy van ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  25. Maeldorn, a hatvanas évek elején egy kovács-segédből vezérezredest és honvédelmi minisztert csináltak.

    Mi itt a probléma?

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. Ja kérem hát ugye van az a pénz amiért még egy ilyen abszolút független ember is ott hagy csapot papot és beáll a sorba országot tönkretenni.Viccet félretéve észrevettétek , hogy mostanában hős csináltak a Mádl Ferencből ,sírkő neki és egyre több magasztos mondat aminek a fele sem igaz.Szerintem egy nagy nulla volt és Göncz Árpádnak a nyomába se ért , de úgy látszik mossák a hülyék agyát mintha nem lenne már vízfejű mind a több millió Fide-SS drukker.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  27. topi: smitpáll nem érdekel, az érdekel, hogy tényleg lehet-e képzés nélkül diplomát/doktorit kapni az egyetemen, ha mondjuk írok öt zseniális könyvet. Elvi értelemben kérdezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. topi mackó 2012. szeptember 21. péntek 19:26

    “a hatvanas évek elején egy kovács-segédből vezérezredest és honvédelmi minisztert csináltak.”
    A 2010-es évek végén, meg egy tanulásból kikerült tapasztalatlan csalóból
    - nem honvédelmi minisztert – hanem MINISZTERELNÖKÖT csináltak. Aki ma
    is diákcsinynek nézi az ország vezetését. Jól megszivatja a dedós lakosságot!
    “Mi itt a probléma?”
    CSAK EZ ITT A PROBLÉMA. VAGYIS MINDKÉT ESET EGY ORSZÁGBAN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. topi mackó
    “a hatvanas évek elején egy kovács-segédből vezérezredest és honvédelmi minisztert csináltak.”
    Akkor Magyarország gazdasága fejlődött most recesszió, ráadásul a kinevezettek nem elmebetegek voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. bruckenbacker kapitány

    Nem érdekli az egész. Gyerekek külföldön, fix élethosszig jövedelem.
    Hofitól kölcsönözve: A lé határozza meg a tudatot….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  31. Ne tessék már engem megenni!

    Azt próbáltam jelezni, hogy lehet valaki olyan buta, mint 6 pár rendőrcsizma, bármi lehet belőle kellő hátszéllel!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Ten!

    Akkor amikor a kovács-segédből hadügyminiszter lett, akkor ott állt a kormányfő mögött a SzU.

    Persze, hogy hogy fejlődött az ország.

    Most ki áll a kormányfő mögött??
    .
    .
    Semlyén Zsolt!!

    Azért ez határozott különbség.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  33. topi mackó
    Most ki áll a kormányfő mögött Semlyén Zsolt !
    Most ki áll a Semlyén Zsolt mögött ?
    A PÁÁÁÁÁ PA! Mint lelki támasz, a persellyel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Scmitt mar megint hazudott, Gy. meg Ipari Tanulo sem lehetne mellete hazugsagban.
    Ja az AN hozzaszolasokert lehet-e pici doktorit kapni? Szerintem nagyon jol mutatna mindenki fedöneve elött a dr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Ahhoz eløbb talån le kellene sikeresen erettsegiznie!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Kdvs Maeldron : Jelenleg a felsőfokú képzés úgy áll össze,h.: 6 f.év alap (BA) -ez egyezik meg a régi főiskolai képzéssel.Azután 4f.év mester(MA) ez az egyetemi szint. Mindkét szint abszolválása után, ami annyit tesz, hogy az adott félévekhez tartozó krediteket teljesítette az aktív !! hallgató – egy egy diploma munkát kell beadni, és azt meg is védeni. Amennyiben skiccpali most szeretne doktorálni előbb igazolni kell, hogy a régi /tanulmányi/rendszerben szerzett tudásanyaga megfelel-e a phd követelményeinek.Azaz: van-e elegendő (kb.180+100+20) kredit értékű -élő,most releváns és naprakész !!-ismerete az adott szakon, ahol doktorálni akar. Na jó tegyük fel hogy mindent elsikálnak, és van. Akkor beiratkozik,konzultációkra jár,írja a dolgozatát,és szakmailag relevánsan publikál -saját,és addig nem kutatott témákban. Erre van két éve, de halaszthat is két f.évet max.Ha kicsúszott;elölről kezdődik az egész .

    Na mennyi az esélye, hogy 70 évesen nekifut egy kb 7-8 éves folyamatnak? Vagy ha csak az utolsó két évet számolom is…
    Opp, még egy apróság: manapság a tanároknak és az opponenseknek van saját programjuk a számítógépükön,amibe beírnak egy-egy mondatfoszlányt, és ha azt kidobja a gugli, vagy a figyelő program akkor lehet menni elnézést kérni. Oly mértékben ellenőrizhető a saját munka, hogy azt plagibácsi már meg sem érti.(biztos azért mert ő begépelt valamit -de mivel írni sem tud helyesen, így azt soha nem dobta még neki vissza gugli:-DD de azért másoknak sikerül;-))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Pali öcsém!
    Ne járasd le továbbra is magad. Már eddig is hülyét csináltál magadból.
    Már el is felejtett a közvélemény, most ismét röhögnek rajtad!
    Maradj végre csendben, már nem érdekelsz senkit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Nem kellene megfeledkezni semmi olyanról, mely a Fidesz hülyeségéről szól!
    Mindig ismételni kell és emlékeztetni a dolgaikra, ők ezt nagyon jól csinálták és még a mai napig profitálnak belőle, pl.: Gyurcsány a hibás, libajnai, emútnyócév, hogy csak a legjellemzőbbeket említsem!
    Most, hogy csontvázkereső azt nyilatkozta, hogy majd az elromlott és lecserélt hűtők által beindul a gazdaság más oldalakon olyan mémmé vált, hogy a NET hangos a röhögéstől!
    Attól sem indult be a gazdaságunk, hogy 16%-os SZJA-val sokkal több maradt a gazdagoknál, de egyik sem vett még öt hűtöt, még három autót, hanem többet ment külföldre vásárolni, síelni és nyaralni!
    Ez a gond – csak végre be kellene látniuk, ha több pénz maradna a kisembereknél, attól előbb beindulhatna a fogyasztás…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Engem az első perctől kezdve nem bírt megosztani. Osztatlan véleményem, hogy sohasem lett volna szabad köztársasági elnöknek kinevezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. Oak 2012. szeptember 22. szombat 14:56
    Az úgy igaz, ahogy felsoroltad.
    De gondoltál-e arra, hogy a zorbán barátja
    kiharcolhat Palinak egy Azerbajdzsáni diszdoktori cimet.
    Mert ahogy irod itthon kevés esélye van rá,
    hacsak nem intéznek el neki egy újabb csalási lehetőséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  41. Az azóta történtek fényében kifejezetten vicces ezt a sztori.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Egyszerűen szánalmas ez az ember! Még írni se tud normálisan, hogyan tudna doktorit szerezni. Arra volt csak jó Orbánnak, hogy olvasás nélkül aláírt mindent amit az orra alá dugtak. Azért mondott le, mert lemondatták. Egy ilyen óriási blamázs már sok volt a Fidesznek, kultúrállamokban e nélkül is banánköztársaságnak tartják Magyarországot. Most már csak az a kérdés, hogy ki fogja lemondatni ezt a törpe futballistát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. jogábanállhallgatni

    …Újabb hazugsággal tetézi amúgy “feledhetetlen” politikai pályafu-
    tását a fiatalokat előszeretettel Isten tiszteletére,erkölcsre oktató
    excellenciás nagyúr.
    Megtanultuk évtizedek alatt,hogy ez a lényege, mást aligha adhat.
    Persze, hogy a jogtalanul bitorolt doktori cím használata sem más,
    mint ordas hazugság.
    Na ja, a volt elnök és voltdoktor az Elnök embere.
    A miniszterelnöké!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Túlavasúti 2012. szeptember 22. szombat 22:50
    Nos, személy szerint azt gondolom, hogy teljesen mindegy, hogy hol,és kitől kapna plagibá’ egy díszdoktori címet, azt a nevében és hivatalosan nem használhatja. Pont annyira Dr. mint eddig.Sokan szoktak -egyébként értékes és erkölcsi,etikai érdemeik elismerése képpen -kapni efféle elismeréseket.Ők sem használhatják, és a normálisabbak nem is említik,csak ha konkrét kérdéseket kapnak.

    De tegyük a szívünkre a kezünket: mit lehet felsorolni plagibánál ami az értékes, erkölcsös,tudományos, vagy kimagasló karitatív kategóriába sorolható? Már a NOB tagságát is felfüggesztette, mert reszket,hogy mások mondják ki róla,hogy egy csaló.Pedig sok éven keresztül milyen ’snájdig módon tudta prezentálni magát ebben a körben is.
    Azt hiszem az azeri díszdoktori valami olyanért járna: olimpiai játékok eszközfejlesztése 2004.ben.(De most jut eszembe: az olimpián nincs baltadobálós,feldarabolós versenyszám, és azért sem földgáz, sem vérdíjpénz nem jár)

    Jó lenne már ennek a pártállami tévétorna bácsinak elhúzódni,és semmit nem szólni.Fizesse be a bérbe adott házainak adóját, és kiránduljon a motorján. Sem szellemileg, sem mentalitásban nem alkalmas (bár eddig sem azért alkalmazták) nagy nyilvánosság előtti csoport, vagy nép, vagy önmaga képviseletére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  45. Kedves Schmitt Köztársasági Elnök úr,
    You are free to take your Ph.D certificate right now.
    Order your customized diploma, it is quite easy now!
    Here are the contacts:
    From outside the USA:+1-603-509-2001
    Call them leaving your first and last name along with your telephone number
    on their voicemail and they will contact you very soon.
    I wish you good luck

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Ez a Schnitt Pál ugyanolyan sötét bunkó , mint aki a nyáron egy strandon azt mondta, hogy a komcsik csinálták ki Schmitt Pált. Jelzem, kisértetiesen hasonlított egy kék lámpás autót jogtalanul elkötő, balesetet okozó és unokáit sokáig nem kereső kereszténydemeokrata szentfazékhoz egy Harragh Péter nevű sötét agyú bunkóhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. Orbán András Lajos

    Először talán meg kellene tanulnia helyesen írni……
    Az elemi 2.-3. osztályt javaslom………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Paja mar gimiben is egy sult hulye volt, felelmetes karrierjet nem a tehetsegenek koszonheti hanem a rendkivuli alkalmazkodo kepessegenek! Aki hatalmon volt eppen ahol az erot erezte, oda nyalta be magat mindig es mindenutt! Rossz pelda. Nem ell tehetseg csupan egy jo hosszu nyelv maris potencials koztarsasagi elnok leszel(kis tulzassal) esetleg MOB elnok esetleg Svajci nagykovet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  49. Gerinc nélkül is lehet létezni – és vígan élni a nyomorgó emberektől elvett pénzből, mert ami jár, az jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Schmitt Pál már nem doktor 2013. május 16. csütörtök

Tolvaj az ország miniszterelnök-helyettese 2012. december 8. szombat | AN

Közlemény: Semjén egy szaktekintély 2012. november 18. vasárnap | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos