Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egyetlen ellenzéki párt van Magyarországon 2012. november 30. péntek 10:00

  • Hozzászólások(142)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egyetlen ellenzéki párt van Magyarországon

Budapest – A vasárnapi álantifasiszta tüntetés, a náciellenes demonstrációnak álcázott szerecsenmosdatás, a Fidesz hamis rehabilitálása arra utal, hogy jelenleg egyetlen következetes ellenzéki párt van Magyarországon, amely következetesen szemben áll a diktatúrával: a Demokratikus Koalíció.

A köztársaság felszámolásában vétkes, államcsínyt végrehajtó, a nyilas Nyirőt rehabilitáló Fidesz frakcióvezetőjével igazi demokrata, és ellenzéki politikus, nem áll egy színpadra. Nem véletlen, hogy az ATV nem szereti Gyurcsányt, aki következetes ellenfele az Orbán-rendszernek és a diktatúrának. Gyurcsányt vagy meg sem hívták, vagy feltételek nélkül nem is rehabilitálná a Fideszt.

Miután Mesterházy Attila és Bajnai Gordon összeköltözik Rogánnal és a Fidesszel, amíg ezt a magatartásukat meg nem változtatják, el nem ítélik, Magyarországon egyetlen ellenzékinek mondható párt van, aki a diktatúra ellenfele. A Demokratikus Koalíció.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (88 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +129 ( 147 szavazatból)
Egyetlen ellenzéki párt van Magyarországon, 4.7 out of 5 based on 88 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(142)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

142 Reader’s Comments

  1. Örülünk Vincent
    Kedvelem ezt a blogot. Mindig emlékeztet elfeledett dolgokra.

    ” – Alakult egy új párt, a Jobbik átalakult, pontosabban párttá. Fölveszik-e velük vagy fölvették-e velük a kapcsolatot?

    – Én ismerem a szervezők jó néhány erőteljes figuráját. Nagyon nehéz helyzetben vagyok, amikor azt kérdezik, mert furcsa dolog egy 40. életévében járó embertől talán, de ilyen bátorító szeretettel vagy nem is tudom, hogyan nézem azt, amit ők csinálnak.

    Orbán Viktor 2003. május 18.”

    Lehet, hogy Rogán nem olvassa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  2. Gonoszka
    A legnagyobb baj, hogy kapkodva,nem minden szempontot figyelembe véve hozták meg a döntést a vasárnapi tiltakozásra.
    De még ez is azt támasztja alá, hogy egy megrendezett dolognak vagyunk a tanúi.
    A vadász meg “ül,hosszú,méla lesben”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  3. Bar mar leirtam de nem tetszett az embereknek a velemenyem Gyurcsany Ferencrol!!! Gyurcsanyt egy nagyon szuk reteg isteniti tetszik vagy nem ez igy van! Fuggetlen attol , hogy most mit csinal jol , vagy rosszul! Felelmetes volt a Gyurcsany gyulolet az utca emberenel! Ezen valtoztatni nem lehet barmit csinal! Oszodi beszed utan ha felallt volna ma o lenne az ellenzek elso embere igy a futottak meg kategoriaban erolkodik! Ki es milyen media csinalta ki az mar nem erdekes , embereknek nem szimpi! 2006 – ban meg kellett volna keresni a felbujtokat Orbant es tarsait es elitelni! Igy meg a rafinalt felcsuti megforditotta a kockat Gyurcsany meg pislogott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  4. Teljesen mindegy mit csinal most jol , a tobbiek szarok es gyengek nevetsegesek! Orban egy pittbull, magyar vizslakkal konnyeden elbanik!Gyurcsany egy terrier! Orban ellen egy Staffordshire bullterrier lenne az igazi elenfel , ilyen meg nincs a jelenlegi palettan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  5. Igazat szólsz Leo Klein! Az ilyen tetű fasisztákkal szemben nem ér semmit az úri demokrata stílus, ezt ők nem értik, nem értékelik. Ezekkel csak az erő nyelvén érdemes bánni, ezt megértik. Megértik, ha hetente fejjel lefelé beleverik őket a betonba. Azt igen, de az úri modort azt nem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  6. Tényleg teljesen mindegy mit csinál Gyurcsány, mert az OVis úthenger beleverte a beton alá, ahonnan nem tud egyhamar kimászni. Ez a “félázsiai” nép (lásd OVis beszéd) nem díjazza az úri modort, csak az erőt, ezért mindegy mit csinál Gyurcsány, mert ő sosem fog az OVis fegyvereivel élni, pedig ellenük csak ezzel lenne reménye(nyünk)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Jol latjatok magyarorszagon aki hangosabban kiabal azutan megy a birka nep! Orban pedig nagyon hangos, a tobbiek pedig uriemberek igy nem lehet legyozni a felcsuti parasztot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  8. Rogán egyes kijelentései nem más, mint ferdítés! Ki is tartott ellenzékben tucadszor utcai demonstrációt? Orbán! Hergelte a hallgatóságát, uszított. Azt mondta szerveződjetek, hozzatok létre minél több civil szervezetet, menjetek neki a kormánynak, nem engedjétek, hogy a nép akaratával szemben intézkedjenek.
    Ott van a Kende könyvbe “Az igazi Orbán” leírva szóról szóra a szövege, aki akar utánanézhet bármikor, kint van az interneten.
    Tónikám olvasd el te is, mielőtt mellébeszélsz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  9. Kedves Leo Klein, mitől vagy annyira biztos abban, hogy ha Gyurcsány feláll az őszödi beszéd után, akkor ma ő az ellenzék első embere?
    Talán az ő magatartásától függ, hogy hajlandó-e a magyar nép gondolkozni, vagy sem?
    Ha akkor feláll, éppen úgy rágalmazzák, mint azóta is. Sajnos a népünk nem érdemli meg, hogy valóban tisztességes, igazat mondó vezetője legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. A Gyurcsány elleni gyűlölet az emberi butaságra és az üres agyak kódolhatóságára épült. Mára – a kisgyermekekre jellemző – tapasztalati úton, de egyre többen látják azt, hogy milyen orbitális hibát követtek el.

    A DK tagjaként mondom, hogy nem a mi pártunk az egyetlen demokratikus párt Magyarországon. Egy biztos, hogy karizmatikus, kiváló államférfi az elnökünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  11. Csatt azert mert ha figyeltel volna azutan kezdett zuhanni ! Kedves Biologus szerintem a DK nepszerusege egy szuk savban mozog es biztos vagyok benne hogy nem sokat fog valtozni , Gyurcsany lehet maga szerint kivallo allamferfi az embereknek kell ot igy latni ok mennek el behuzni a szavazatukat! Nalam nem kivalo mert a felcsuti tolvajt nem csinalta ki amikor ki kelkett volna! Raadasul Puch Lacika osztotta a penzt a fidesznek a megbeszeltek szerint! Nalam egy igaz allamferfi Orbant eltapossa mint ahogy egy ferget el kell es nem hagyja megerosodni ! Tobb szot nem is pazarolnek erre mert ez olyan lenne mint egy Juve szurkolot megyozni arrol , hogy a Milan jobb. Azert jo hogy olvassa ezt a siteot mert itt legalabb meg merik irni amit meg kell! Ettol jo ez a site!! Magyarhonban minden egy nagy nulla es erotlen tul finom, mint az MSZP nyilatkozatai! Nep szintjere kell levinniuk a kommunikaciot!!! Meg tul magasan van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  12. Leo Klein
    2012. december 1. szombat
    20:32
    Remélem megérjük, hogy rövid időn belül revideáld a megítélésedet, addig sem árt, ha tudod, hogy a DK taglétszáma szerint már a második az ellenzéki pártok között és GYF népszerűsége értékelésében a legtöbb közvéleménykutató téved.
    Mellesleg kíváncsi lennék rá, hogy lesz e még politikus, aki szövegelő szövetségesi bekiabálás mellett késsel a hátában furkósbottal küzd a kíméletlen vasfegyverekkel támadó ellenzékkel és eddig bírja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. Lehet ideologiakat gyartani , okokat osszefuggeseket , konspiracios elmeleteke, de ha vki gyozni akar akkor surgosen valtoztatnia kell a kommunikaciojan! Tipikus magyar hiba azert mert maguk egy paran azt gondoljak Gyurcsany nagyon jo az egyaltalan nem jelenti azt hogy gyozni is tud pusztan ezert! Ezert vesztesek nar most! Vagy megertik mit kell tenni vagy nem! Segitek ! Surgosen kezdjek lejaratni Orban Rablo Vezert , Rogant , Lazart, Kosat! Kell hozza ket tucat lojalis nyomozo aki kepesek informaciokhoz jutni penzert es anelkul ! Ezeket pedig nyilvanossagra kell hoznia annak aki nyerni akar ! Csak es kizarolag piszkos modszerekkel amilyeneket a felcsutiek hasznalnak lehet sikeres . Ez a negy kulcs ember Kosat mar Mr 35%-nak hivjak! Roganrol mindenki tudja hogy szorja a casht! lLazar pedig benne van nyakig a Dohany Trafik ugyben, vmint a szerencsejatek szetvereseben nem veletlenul! ORBAN tulajdonosa a Kozgepnek es vagy masik 250 cegnek stromanokon keresztul , Gripen ugyben eritett, foldeket stromanokon keresztul szinten o kapta! Soroljam meg?? Ott magyarorszagon mi a feszkes fenet csinalnak ? Miert nem mennek neki bizonyitott tenyekkel alatamasztott infokkal? Hat rajta gyerunk! Rengeteget hibaznak allandoan , ra kell ugrani a hibakra es utni amig forro!!!! Sok sikert!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Kedves Leo Klein, Gyurcsánnyal így is, úgy is az történt volna, amit a fidesz levezényelt.
    Az őszödi beszéd nem elindítója volt Orbánék egészpályás letámadásának, hanem hivatkozási apropója. Gyurcsány ugyanis semmi olyat nem követett el, ami miatt félre kellett volna állni.
    Akkor is hasonló reagálást várnál el, ha téged koholt vádak alapján elítélnének (mondjuk elhíresztelnék rólad valamelyik banknak a kirablását, gyilkossággal fűszerezve, természetesen minden alap nélkül), akkor azzal lennél képes elhitetni ártatlanságodat, hogy elismered, amit nem cselekedtél meg?!…
    Abban persze fején találtad a szöget, hogy Gyurcsány közmegítélése nem fog változni, bármit is tesz, de ennek semmi köze az őszödi beszédhez. Ennek a közmegítélésnek ahhoz van köze, hogy a magyar választók ostobasága (gondolkodni hajlandósága) minden képzeletet alulmúl…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. It comes with the yob! Velemenyemen soha nem fogok valtoztatni! Ezen a forumon vitatkozhatunk de a piszkos eletbe fognak megtortenni a dolgok! Ez itt egy inkubator es tok mindegy te en mi mit gondolunk barkirol! Ok mit gondolnak az a lenyeg ehhez pedig piszkosan hangosan sportszerutlenul kell viselkedni! Aztan ha ket harmaddal nyer az ellenzek , el kell takaritani a sok szemetet ugyeszsegrol, birosagokrol, rendorsegrol , politikabol es ujraepiteni a demokraciat esetleg sajat embereket is eliteltetni mert kell a tisztitas kell a megtisztulas kulonben soha de soha nem lesz rend!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Leo Klein
    2012. december 1. szombat
    20:49
    Nagyon jó gondolatok, így kellene tenni, csak pillanatnyilag Magyarországon nemhogy igazságszolgáltatás, de a jogszolgáltatás is egyirányúsítva lett – tisztelet a kevés kivételnek. Mindennel nem lehet Strasbourgig menni. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Alkotmanybirosagot , MNB , stbstb kifelejtettem! Yob =job

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Addig jar a korso a kutra ! Ez Orbanra es a hordajara is ervenyes! Videkiek meg hisznek nekik meg vannak vezetve nagyon csunyan pedig allitolag kajalni sem nagyon tudnak mar! De meg hisznek a keresztapanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  19. Meg valami erthetoen kell fogalmazni , hogy egy altalanos iskolas is megertse!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. Ha pedig Gyurcsany nem tudta Orban armanykodasat kivedeni akkor vesztett! Mint a kozepkorban a lovagi tornakon aki lovon maradt az nyert! Ma is ez van! Orban fent , Gyurcsany lent! Ki gyozi le Orbant? Ez itt a kerdes! Mesterhazy gyenge, Bajnai okos inteligens de puha, Schiffer nevetseges, ki van meg? Na ez a baj! Kell egy csapat az meg csak csak megvan , osszefogas talan meglesz, de Orbannal megkuzdo kemeny karizmatikus jellem hianyzik ! Ezt kell megkeresni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Megértem Gyurcsányt!
    Ha hívták, ha nem!
    Egy félfasiszta párt szónokával egy színpadon fellépni….
    Mindenesetre reagálni fogunk, ezt nem teszi zsebre a Tóni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  22. Gets Tok mindegy mi van a valladon esetleg kes a hatadban vasfegyveresek meg tamadnak! Gyozni kell! Melkesleg kinek a hibajabol van mindez? Na ugye ! Orban moslekabb volt es nyert nem is ki forral ! Vegeredmeny pedig a rideg valosag ! Tonkrement eletek , szegenyseg, zuhanas, Orban pedig halad amerre akar es egy bukkanoba meg nem utkozott pedig rengeteget hibazik nap mint nap! Tegnap lenyilatkozta nott a foglalkoztatas 76 000 fovel tavalyhoz kepest! Ez hazugsag nem kicsi ,mert kb 220 000 a kozmunkas ergo csokkent a foglalkoztatas ! Miert nem tiltakozik ez ellen senki miert nem mondja el a valosagot ? Impotens az ellenzek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Leo Klein
    Igazad van!
    Hányszor, de hányszor hiányoltam már, hogy állandóan kapják a magas labdákat, naponta többször is, és nem képesek leütni.
    A piszkos módszerekről. A Hír Tv minden mocskot kitalált, azt elfelejtették közölni a nézőikkel, hogy ezek végett mennyi büntetést, és kártérítést fizettek!
    Az Egyenlítő blog meg kiderítette, hogy Szíjjártó valamilyen ifjúsági egyletet vagy mit hozott össze, elsummantott 230 milliót, és se egyesület, se tagság!
    És állítom, hogy most ez újdonságnak fog hatni sok itt tartózkodónak4 Miért? mert olyan töketlen a baloldal, hogy semmit nem tud kihasználni!
    Rengeteg ilyen ügyet lehetne felhozni! mindig az az ellenérv, hogy nincs médiájuk!
    Csak tudnám, hogy mi a francért nem tüöltik fel a netre, és azt kéne csak reklámozni.
    Na mindegy… Nagy baj ez. Nincs egy CSAPAT,pár agilis emberrel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Valos kerdes miert nem utik le ami ennyire evidens??? Tenyleg van hatter alku? Tenyleg a koszpenzek egymas kozotti elosztasa mozgat mindent? Esetleg minden politikus osszebeszelt es megy a szinjatek a nepnek? Csak azert mert tenyleg erthetetlen miert ennyire toketlenek? Nagy csalodas lenne! De az biztos most mar nagyon sokan tudjak , hogy Orban a tobbsegi tulajdonosa a kozgepnek politikusok is, megsincs semmi errol! Tovabbra is Simicskaznak meg Nyergeseznek akkor miert?? Ellenzek semmit nem dob fel , teljesen erthetetlen! Cegeket nyulnak le maffia modszerekkel , egyre tobbet egy sem derul ki! Ellenzek s tudja ! Miert nem szolnak rola? Bajnai egyszer megemlitette egy irasban es kesz! Gyurcsany, Mesterhazy, Schiffer? Ok kussolnak! Vona kussol, mondjuk o Orban babja ez ertheto! Parlamentben alszanak , olvasnak unatkoznak , laptopoznak! Ez a magyar politika. Pfujj! Okadek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Leo Klein
    Nem vagy egy nagy kinológus. Gyurcsány nem terrier. Komondor. Jól összefilcesedett, harapásálló bundával.
    Orbán viszont nem pitbull, hanem egy hisztis terrier. Egyik ismerősömnek volt ilyen, állandóan a szomszéd komondort froclizta, egyszerűen képtelen volt nyugton hagyni a nála nagyobb ebet.. Amíg az egy lukon át nem rántotta, és múlt időbe helyezte.
    Jártál mostanában piacon? Érdekesen változik a közhangulat és működik az indulatátvitel. Most is gyűlölködnek (az alap viselkedési formája az magyaroknak) de mostanában már Orbán ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Na igen..hogy ott egye a fene….
    Messiást vártunk de csak a Gordon gyött el. Jó szakember az kétségtelen. (Gazdaságilag.)
    Addig is legyen min röhögni : http://www.youtube.com/watch?v=GmIXPHdzq4g

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Kekec ez jo hir , piacon nem jartam de orulok ha ebredeznek a nepek otthon ! Maradjon igy! Videkeken is ebredeznek? Latjak mar a nagy csalasokat a foldekkel? Orban stromanjai kapjak! Meszaros Lorincet jobban orzik mint a keresztapat! Sokminden van a neven ami nem az ove igy ertheto! Orban felti azt a szemet seggnyalot ferget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Leo Klein
    és azért hiszed, hogy az általad felhozott adatok nekünk is nóvumok, mert láthatólag nem az egyébként szánalmasan kevés, tehát hamar átnézhető balos médiákból tájékozódsz. Mert ezeket már többször is elmondták, csak ez nem jut el a többséghez, aki attól hermetikusan el van zárva a túlnyomórészt kormánypárti médiákkal. A gond az, hogy aki ezeket az adatokat ismeri, azt nem kell meggyőzni, akiket meg kellene győzni, azokat még nem sikerült elérni az információkkal. Pedig régebben nem volt internet, és mégis tudtak tömegpropagandát kifejteni. Elő kell venni a történelmi emlékeket: röplapozás, személyes agitáció.
    A DK pl felderítette a teljes Simicska céghálót, a Piroslapok és a többi blog is megírja a közbeszerzési tarolásukat, sőt ezen a téren az LMP is értékelhető munkát végzett. Vagy azt hiszed, hogy véletlenül ültek a Közpénzgép udvarára?
    Ezzel nem védem, csak magyarázom a tehetetlenkedésüket. Amitől egyébként én is a falra másznék legszívesebben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. En meg nem olvastam sehol , hogy Orbannal osszefuggesbe hoztak volna a Kozpenznyelogepet, vagy Meszaros Lorincet mint Orban egyertelmu stromanjat! Ha tudtok linket ahol ez le van irva kernem. Atlatszo.hu is nagyon puha es valahogy Orbanrol ok sem irnak! Kosa is egy tetves korrupt fereg orola sem olvasom ezeket a neten ! Ezeket szerintem nem szelloztetik vmiert! Igazad lehet de szerintem akkor sem eleg markansak nyomulosak a balos mediak ! jo lenne egy semleges hirforras , csak finanszirozni lenne koltseges , raadasul a magyar nem ismeri ezt mert vagy jobb v bal nincs kozeput!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Aki azt mondja, ha Gyurcsány felállt volna az őszödi beszéd után, akkor most az ellenzék vezéralakja lenne, az legkisebb mértékben sem ismeri a Fideszt, és Orbán Viktort. Gyurcsány Ferenc megsemmisítése politikai feladat volt, és sikerült. Mert Orbán rettegett Gyurcsánytól, ez már közvetve a ‘89-es kerekasztaltárgyalások utáni interjúkban ki volt mondva. Aki feltétel nélkül gyűlöli Gyurcsányt, csak mert “elkúrta”, az egyrészt nem tudja, mit beszél, másrészt örömmel tolja Orbán szekerét!

    És ne feledjük el, hogy Gyurcsányt a saját pártja árulta el. Köztük Mesterházy!

    Nekem biztos nem kellenének ilyen barátok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  31. Csakigazmondó! (P.13,20)
    *
    És még ezek után próbálja meg valaki megcáfolni Engels Frigyes:
    A . t e r m é s z e t . d i a l e k t i k á j a .
    című korszakalkotó munkáját.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Menjek? Ne menjek?

    Már két napja azon tépelődöm, melyik a kevésbé rossz döntés. Ez egy igazi helleri csapda: ha a szívemre hallgatok, megyek, tiltakozom, de ezzel a magukat demokratának, antirasszistának hazudó áldemokraták és álantirasszisták szalonképessé tételében segédkezem. Ha az eszemre hallgatok, és nem megyek, mert nem akarok a színjátékhoz asszisztálni, akkor pont azt az ügyet árulom el, ami igazán fontos nekem.
    Nincs jó döntés, nincs jó megoldás.
    És ez nem minden.
    Ez a színjáték sokkal fontosabb kérdésről terelte el a figyelmet: 8 millió ember választójogának megszüntetéséről. Ugyanis nem csak arról van szó, hogy megnehezítette a szabad választójog gyakorlását a fidesz, hanem arról, hogy aznap, amikor a köztársasági elnök aláírja az új választójogi törvényt, megszűnik a választójog Magyarországon. Ugyanis csak regisztrált szavazópolgár szavazhat. És, ugye, most még nem lehet regisztrálni.
    De mikor lehet regisztrálni? Hát, amikor majd készen lesz a regisztrációhoz szükséges rendszer.
    És mikor lesz ez? Hát, amikor a kormány/fidesz úgy akarja. Ha nem akarja, akkor soha.
    Ami itt folyik napok óta, látszólag az ominózus Gyöngyösi-féle parlamenti uszítással kezdődött, folytatódott a Novák-féle stand-uppal Ertsey Katalin piréz-izraeli kettős állampolgárságáról, és most eléri a csúcspontot: fidesz politikusok fellépése az antirasszista megmozduláson.
    Azért írtam, hogy látszólag, mert ez egy nagyon komolyan kimódolt, minden részletre odafigyelő, az ellenfél lépéseit előre kiszámító forgatókönyv alapján eljátszott színdarab. A fidesz és a jobbik jól megkomponált jutalomjátéka, aminek célja a totális átverés, az emberek teljes megtévesztése. A figyelem elterelése a harmadik magyar köztársaság legrosszabb, legantidemokratikusabb törvényének megalkotásáról és megszavazásáról. Oscar-díjat érdemelne a gondolat is, a végrehajtás is.
    És ki a vesztes?
    A magyar demokrácia. A magyar demokraták.
    Mi mind.

    Panda Ágnes Tünde
    szociológus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Antifülke!
    *
    Honnan a büdös francból veszed, hogy rogán zsidó* ?????????
    *
    Akkora esküvőt rendeztek neki a budapesti főkatolikus bazilikában, hogy a halleluja még a 120 méteres kupola csegelyén is kihallatszott.
    Kérlek, próbálj meg kivetkőzni látens antiszemitizmusodból is… Jó?
    *
    *Tujuk, tudjuk, hogy szerintetek még Éva Braun, Hitler szeretője is zsidó volt, Jézus meg nem is volt zsidó… stb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  34. Megdöbbentő és számomra elszomorító hogy itt tartunk ma jelenleg Magyarországon,hogy nyíltan lehet zsidózni ,cigányozni Fasiszta gondolkodást hangoztatni az ORSZÁGGYŰLÉS FALAIN BELÜL ÉS UTCÁKON KÖZTEREKEN. illetve (JOBBIK NYÍLTAN ZSIDÓ -LISTÁT KÉR)A történelem folyamán volt már nép irtás ami LISTÁVAL kezdődött!!!!!!!!Kérem nem kel ezen csodálkozni,mert ezt mind a politikaelit engedte meg.Amikor nyíltan gyűlölet beszédeket lehet tartani felelősségre vonás nélkül ,nem csak most kéne a fejünkhöz kapni jóval előbb keltet volna már.Családok százezrei éheznek és a szélső jobboldalnak az számít ki ZSIDÓ ÉS CIGÁNY ahelyett hogy a gazdaságra koncentrálnának ,BEFEKTETŐKET -szereznének,normális Nemzetközi politikát folytatna a FIDESZ,ahelyett asszisztál a JOBBIKNAK.A Többi politikai párt ahelyett ,hogy ÖSSZEFOGNA DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓVAL,MÉG MINDIG GYURCSÁNYT MOCSKOLJA!!!!!!!!!!Én tudOm,hogy a többségi Magyar társadalom nem ért egyet a ezzel a FASISZTA MEGNYILVÁNULÁSSAL,csak félnek ,nyomorognak az emberi mivoltukban vannak meggyalázva mint felnőtt mint gyerek egyaránt!!!!Vár a nép egy vezetőre akik mellé felsorakozhat!Vajon lesz ellenzéki összefogás a többi párt részéről az MSZP,LMP ,Szolidaritás,MILLA,-MIND AZ ÉSZT OSSZA ÉS FELTÉTELEKET SZAB.EGYEDÜL :GYURCSÁNY nyitott egyedül az összefogásra!!!!!!!!!!!!! LESZ ÍGY KORMÁNYVÁLTÁS?????????LEHET ,HOGY A NÉPI -ÖSSZEFOGÁS LESZ?VAJON MEDDIG TŰRI MÉG A NÉP A FIDESZ ZSARNOKI DIKTATÚRÁJÁT?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. de meg mindig nem arrol van szo, amirol.
    a valasztojogi tv. alairasa pillanataban atmenetileg megszunik az altalanos valasztojog Mo.-on.
    a tobbi csak eltereles, szinhaz, hazug cinkossag a nacikkal.
    szegyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Gerzson ur , amit leirt azzal azt mondja Orban rablovezer jobb , ugyesebb , mint Gyurcsany! Szerintem ez nem igaz, Gyurcsany hibazott es nem tudta korrigalni! Higgye el forditott esetben is Orban gyozott volna! Orban nem jatszik sportszeruen, es ez em tunik fel a fel orszagnak! Csalo, rablo,elvtelen, erkolcsi nulla a felcsuti! Sajat fegyvereivel kell legyozni , tovabb megyek maskent nem lehet! O mindig sportszerutlen jatekos marad, ilyen a jelleme , lehet korrektul diplomatasdit jatszani vele szemben ,sikertelen lesz mert lepattan rola minden mivel irgalmatlanul gatlastalan. Ha az ellenzek nem jon ra akkor vesziteni fog es majd azt vesszuk eszre , hogy az Orszaghaz is az ove vkin keresztul a kormany meg berelheti vissza! Eletveszelyes az ember velejeig romlott igazi bunozo! Oltony nyakkendo almosoly, ne tevesszen meg senkit , igazi enjenek lenyomata ott van mar az uj alkotmanyban , uj torvenyekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  37. Milyen kár, hogy épp e párt prominens funkcionáriusai, akik korábban kicsit másabb színárnyalatú (piros, kék) pártok funkcionáriusaiként üzemeltek, nem tudták a 8+4=12 évüket felhasználni arra, hogy megelőzzék a szélsőjobbnak e teljhatalmát, mert saját kis piszkos pénzügyi és hatalmi játszadozásaikkal voltak elfoglalva.
    .
    Mégis mivel tudnák elhitetni a magamfajta ébrenjárókkal, hogy ami 12 év alatt hatalmi pozícióban nem sikerült nekik, az most e masszívan kiépült (kiépülni hagyott) szélsőjobbos teljhatalom ellenében sikerülni fog? (És az az igaz baj, hogy meg se próbálják elhitetni, csak ugyanazok az üres, magasan szálló szónoklatokkal kábítják a kábulásra hajlamos népeket!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. Kedves Blogozók! Felejtsük már el az öszödi beszédet vagy olvassuk el még legalább egyszer. Ha emlékeznek rá 2006-ban Gyurcsány a négyes vitában lemosta pályáról. Ezért valóban csak azzal a módszerrel lehet elküldeni Orbánt amit alkalmazott a másik oldallal szemben.
    Nézzék meg a KISZ kongresszuson mit mondott Orbán Gyurcsányról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. e-Vita Tudod mit? Igazad van. De akkor mi legyen? Mondjál valami okosat! Tényleg komolyan mondom, vagy maradjanak ezek. ? De akkor mondd ki!
    Tudnám a megoldást,de azt szorgos kis népünk már (még!?!?) nem akarja.
    Most nem árulom el ( egyébként bobykát lájkoltam…………!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. Megehetik az ellenzékiségüket, ha 1 %-on beragadnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. Van példa Gyurcsányék javaslatáról:

    ” A neonáci NPD betiltására készülnek Németországban ”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=604286

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Bajnai Gordonra is lehet majd szavazni 2012. december 16. vasárnap

Magyarország – Orbán után 2012. december 14. péntek

Bajnai nem támadja Orbánt 2012. december 8. szombat | AN

A CÖF szélsőjobboldali stílusban uszít 2012. december 6. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos