Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még nem vallják be, hogy az IMF nem jön vissza 2012. október 29. hétfő 21:09 | AN

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még nem vallják be, hogy az IMF nem jön vissza

Budapest – Varga Mihály, az IMF tárgyalásokért felelős miniszterenek az Orbán által indíttatott IMF-ellenes reklámkampány után le kellett volna mondania. Most a Kossuth Rádióban magyarázta meg a miniszterelnöke ötletét, amely belpolitikai célokat szolgált, az ellenségképet erősítette, mintha azzal az IMF-nek üzentek volna. Az IMF-el az épeszű a kormányok nem egészoldalas újsághirdetésekkel kommunikálnak. Varga megerősítette, hogy nincs időpont, mikor tér vissza az IMF. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nincs szándékában visszatérni.

Varga ezen a posztján megbukott. Mint az IMF-tárgyalásokért felelős miniszter felel azért, hogy milyen egészoldalas hirdetések jelentek meg. Vele többé nem állnak szóba. Ez itt a civilizáció, nem a nemzeti együttműködés balkáni rendszere. Fotó: MTI

Az Orbán-kormány esztelen IMF-ellenes uszításának eredménye, hogy a pénzügyi szervezet távozott, és egyelőre nincs is szándékában visszatérni. A “nincs időpont” azt jelenti, hogy nincs szándék. Az Orbán-kormány még mindig azt a látszatot kelti, mintha az IMF távozása ideiglenes lenne, és a megszorító csomag tanulmányozásával állna összefüggésben. Az IMF valójában megértette, hogy a magyar kormány az IMF-tárgyalások hírével stabilizálta a helyzetét hónapokkal ezelőtt, megegyezni azonban nem akar, pénzt más megoldásoktól, egyebek mellett a kétszeres Bokros-csomag méretű megszorításoktól remél. Az IMF-et csak ellenségképnek, a nacionalizmus és a kódolt antiszemitizmus felkorbácsolására használja. A “szabadságharcos” retorikával pedig az országot megosztja, és a hatalmát igyekszik bebetonozni. Ehhez a színjátékhoz az IMF többet nem asszisztál.

Miután az Orbán-kormány egészoldalas újsághirdetésekben tette közzé, hogy “nem enged az IMF-nek” olyan követelésekben, amelyeket az IMF nem is kért, csupán az orbánista propagandagépezet talált ki, Vargának le kellett volna mondania. Az IMF-tárgyalásokért felelős miniszterként nem vesznek komolyan olyan tárgyalópartnert egy amerikai központú pénzügyi szervezetnél, aki egy ilyen helyzetben nem távozik, személyiségének ennyi szuverenitása és méltósága sincs. Varga ehelyett azt adta elő a Kossuth Rádióban, hogy a sajtóban megjelent hirdetésekben azt deklarálta a kormány az IMF vezetőinek, hogy miben nem enged. Tekintettel arra, hogy az IMF nem újsághirdetések formájában tárgyal senkivel, a maga részéről az eddig húzódott – egyébként is dicstelen – folyamatot lezárta. Varga IMF-tárgyalásokért felelős miniszterként munka nélkül maradt, feleslegesen költik rá az adófizetők pénzét, mivel ilyen tárgyalások nincsenek, és előre láthatóan nem is lesznek.

Mivel az Orbán-kormány eszement IMF-ellenes támadásai ellenére az ország gazdasági stabilitása egyelőre annak volt köszönhető, hogy a befektetők úgy gondolták, lesz IMF-tárgyalás és megegyezés, Orbán csak annak a látszatnak köszönheti, hogy nem omlott össze az ország, hogy az IMF az ajtóban állt, csak idő kérdése, mikor derül ki a gazdasági szereplőknek, hogy Magyarország mögött senki nem áll, sem a Nyugat, sem a Kelet, sem az IMF, sem az Unió, sem a keleti despoták pénze. Amikor ez kiderül, és veszi mindenki a kalapját (és a pénzét), akkor majd a magyar futballnak kell eltartania Orbán népét.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (38 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 62 szavazatból)
Még nem vallják be, hogy az IMF nem jön vissza, 4.8 out of 5 based on 38 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(83)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

83 Reader’s Comments

  1. Lemondani?!
    Ez az undorító FideSS csürhe SOHA nem fog lemondani [semmirõl]. Ezeknél csak egy NAGYON radikális megoldásegít[ene].
    Ahogy egykor Mao Zedung mondta: “Justice comes from the barrel of the gun”;
    kicsit átformálva: “A megoldás a puskacsõbõl jön”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  2. Please publish this in English, too.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  3. Ennek a csontvázkereső misinek nincs annyi esze sem, hogy legalább az önbecsülését mentse! (ha van neki egyáltalán) Mi pénzt kaszálhatnak ezek, ha egy ilyen rémálomban képesek részt venni! Van az a pénz, úgy látszik amennyiért mindegyik eladja magát.
    Az IMF, meg az EU jobb ha halál komolyan veszi ezeket az acsargó farkasokat,mert Európa békéje bánhatja a hallgatásukat, és a félrenézésüket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (42 szavazatból)
  4. Varga a fityisz körökben, sőt a normális konzervatívok között is nagyobb népszerűségnek örvendett ovinál – ennek immár vége – ovi így vágja taccsra.
    .
    Figyeltek fasiszta banda?????
    Rátok is sor kerül, egyenként vadászik le minden potens embert maga körül is. :(((
    Róna Péter szerint az IMF-nek nincs alapja tárgyalni, mert ilyet egy év óta nem kapott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  5. Nem tudom, Vargát miért vette bárki is komlyan. Játék pénzügyminiszter volt, akit csak bohócnak tettek oda 2000-ben, a már elfogadott 2 éves költségvetés birtokában.
    Most ismét bohócot csinált belőle a Döglött Ló, és Kuszaszem. Ez a gerinctelen hernyó nem mond le. Az Ő képére minden ráfér néhány millióért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  6. Több, mint egy évnyi pávatánc után, plakát-gyalázkodással betetőzve leesett a tantusz az IMF-nél.
    Tudom, ők olyan emberek, akiknek volt gyerekszobájuk és nem hittek a fülüknek és a szemüknek, hogy kikkel állnak szemben.
    Ilyen egyedeket választott egy nép magának, hogy ilyenek képviselhetik őket – próbálták elfogadni, érthető, de még +két békamenet is igazolja, hogy ennek a népnek ezek a vezetők megfelelnek, hát most megmutatják, nekik nem felelnek meg, a pávatánc nem az ő műfajuk.
    Most még bekeményit az EU is és nem dől pl. a lé a földekhez, oszt jónapot?!
    Orbánt nem állítják meg az övéi: talán nem is baj, menjenek együtt a levesbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  7. “Miután az Orbán-kormány egészoldalas újsághirdetésekben tette közzé, hogy “nem enged az IMF-nek” olyan követelésekben, amelyeket az IMF nem is kért”
    .
    Mégha csak újsághirdetés lett volna! Budapesten a legalább három méter magas, másfél méteres átmérőjû hirdetőoszlopok ezekkel a sötétkék-fehér plakátokkal vannak körberagasztva.
    Saját bevallásuk szerint 200 millió forintba került az IMF ellenes reklámkampányuk, ennyiért utálták ki azokat a (pénzügyi és más) befektetőket, akiktől pénzt vártak az államcsőd elkerüléséhez. Eszement tékozló banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  8. Miért vallanák be, hogy nem jönnek vissza?
    Hiszen – tudjuk – elzavarták őket.
    Nincs baj amikor egyenlőre még az EU-ra lehet ráfogni a “késlekedést”.
    A békemenet résztvevői eddig még mindent elhittek.
    Orbánt meg – még mindig – a 2/3 bölcsőjében álmodik a múltról,
    amig valaki fel nem ébreszti. A dinasztiát már megalapozta.
    Mit számit neki a közel létminimum alatt élő 4 millió magyar, a nyuggerek
    és a sok panelproli. Ők ugyanis annyit érnek amijük MÉG JELENLEG VAN.
    A prosztói meg majd gondoskodnak róla, hogy megszerezzék tőlünk azt is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  9. Az IMF is olyan mint az ellenzék.
    Azt hiszi, hogy demokratákkal állnak szembe, nem akarják elhinni, hogy egyszerű köztörvényes bűnözők.
    Pedig már százszor bebizonyították, hogy a hatalom és a pénz kell nekik, de az nagyon, és bármi áron.
    A többit leszarják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  10. antifülke 2012. október 29. hétfő 23:51
    “Az IMF is olyan mint az ellenzék.”
    Ha igazad lenne, orbánék már kiénekelték volna a sajtot a csőrükből!
    Az IMF
    1./ tiszteletben tartja, hogy 2/3-al választottuk meg őket
    2./ jobban látják mint az ellenzék, hogy kikkel állnak szemben, hiszen az ellenzék is a 2/3 mellé állt azzal, nehogy felfüggesszék a felzárkózási támogatást, mert
    összedől a világ. Vagy talán nem az ellenzék ment ki alkudozni?
    .
    ÚGY TŰNIK DÚL NÁLUNK IS AZ AMNÉZIA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  11. Hungarian citizen

    Bizony-bizony, ez az mar az altalam is felvazolt lehetseges forgatokonyv, ezt szajkozom miota.
    Es ne higgye senki, hogy egy fel masodpercig is megvezette ez a csurhe az IMF-et. Mint mondtam mar: leultek, ittak egy uditot, es neztek a magyarkodo, hazudozo kriplishow-t. Amikor az udito elfogyott, vettek a kabatjukat, es akar tartott meg az eloadas, akar nem – hazamentek, viszlat idiotak, jo mulatast magatokban :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  12. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530767_431196310274858_1151848434_n.jpg
    De egyébként a lemmingmeneteseknek igazuk van: Nem maradunk adósok:
    mert nem is kapunk kölcsönt. Nem is tudom, hány százmilliárddal terveztek jövőre kisebb kamattörlesztési terhet az IMF hitel felvételét feltételezve?
    Heim Péter viszont mondott egy érdekes szempontot Olgánál: “CSAK” arra, azzal az indokkal nem is kapnánk kölcsönt, hogy a kamatterheinket könnyítsük, mert akkor az összes többi 80 állam is kérhetne arra.
    Ja: és ha november 7-ig nem változtatnak a költséfgvetésen, akkor emiatt a kieső megtakarítás miatt IS el fogják utasítani – és akkor annyi az EU emlői szívogatásának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  13. Gyula Bognar, Jr.

    Talán van még néhány eladható külfödi gyilkos a börtönökben, aztán magyar állampolgársági papírokat kell majd eladni. Azt nem tudni mi az értéke, de majd a Pakistáni, Afgán Szíriai, Libanoni, Szudáni piacokon az árusok meghatározzák az árakat. Szerintem most U$1.00 két tucatért majdnem megéri, de Karácsony után olcsóbb lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  14. Mindig a “mi” elképzeléseink szerint történtek és történnek az események, mert..:
    “Mi” akartuk kipaterolni, és ki is pateroltuk a mi bankunkat.
    “Mi” kerestük meg újra a mi bankunkat, és 1 évig tárgyaltunk is velük.
    “Mi” nem akartunk velük megegyezni, és nem is egyeztünk meg velük.
    Akkor, most mi a baj?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. *
    Orbán bölcsessége, a parasztember bölcsessége: Nem terjed kíjebb a főddje, meg az istállója határán. Oszt annyi. Ja.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  16. Negyedmilláért lehet állampolgárságot venni.
    Szavazatot a kintiektől pedig 300 eurós nyugdíjért mert “szeretik” ezt a hazát.
    És még azt mondják a baloldal rontott a nemzetre és árusította ki az országot.
    Miért is nem rajongok a kettősökért?
    Talán mert itthon nyomorognak a honfitársaim.
    Talán, mert bele akarnak szólni az életünkbe akkor, amikor Orbán a legmagasabb kamatot is bevállalja az ország kárára, csak mások ne szóljanak bele a dolgaiba?
    Talán mert pénzért jönnek tüntetni a kormány mellett, azok mellett, akik az itt élőket a legmegalázóbb módon zsigerelik ki?
    Talán mert, nem veszik észre a narancsködtől, hogy itt e nép elárulása folyik?
    Kora reggel hányinger és du-ra ez csak fokozódik, mert ez itt minden, csak nem országvezetés.
    Ha felgyújtották a várost, mert egy me. azt mondta nincs tovább hazudozás és ebbe bele is bukott, akkor hogy lehetséges, hogy a pávatáncolás és a kettősbeszéd vagy a ne arra figyeljenek, mit mondok, hanem arra, hogy mit teszek, az megengedett, sőt gyönyörűséggel tölt el egyeseket?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  17. Sokadszorra olvasom már, hogy egyesek a Fidesz-t azt fideSS-nek vagy FideSS-nek tituálják.
    Kéretik a magyar nyelvtan tulajdoni nevekre vonatkozó szabályait helyesen betartani!
    Mert mit is jelent az, hogy Fidesz?
    FIATAL:…már az alapító tagok sem fiatalok.
    DEMOKRATÁK:…ők sem tagadják, harcban állnak a demokratikus Nyugattal.
    SZÖVETSÉGE:…ahol a főnök mondja meg, például kiből lehet országgyűlési képviselő, így 2/3-os frakció (szövetség).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  18. Ha vége hát legyen vége.Minél hamarabb annál több az esélyünk,hogy túl leszünk rajta.Nagyon sokat fizettünk már eddig is de úgy tűnik még távolról sincs vége.Na birkák erre mi a véleményetek?Ugyanaz ,akkor ki hazámnak vége van!Egyáltalán ismerik ezek a tisztesség szó jelentését?HÁNYINGER!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  19. “Mert mit is jelent az, hogy Fidesz?”
    Ennél van egy érdekesebb etimológia is: fides = hit
    Erre amúgy már a kezdetekben utaltak is, és sokkal többet elárul a lényegről: a jó fideszes nem gondolkodik, csak hisz. Ezt látjuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  20. csakén
    “Negyedmilláért lehet állampolgárságot venni”
    .
    Dehogy venni! Orbán Matolcsyval karöltve végleges, világszerte érvényes magyar azonosító iratokat kínál olyan kölcsönért, amit majd valakiknek (na kiknek?) vissza kell fizetni a sosemvolt magyaroknak.
    A kölcsönadóknak az ölükbe hulló magyar állampolgárság örökre megmarad, az érte kapott pénz pedig szokás szerint elfolyik saját zsebre, kormányreklámra és agyament – külföldellenes – plakátokra.
    Ilyen pofátlan nemzetkiárusítás és hazaárulás ellen most már igazán ideje tiltakozni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. telekis 08:13
    Lehet hogy csak az a baj, hogy nem szalonképes, hanem disznóólképes stílusban történik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. Kuksi
    “fides = hit”
    .
    Fidesz = szekta (politikai-gazdasági szekta)
    Szektavezér: Orbán Viktor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  23. Simicska első törvénye!
    Mindenkinek jogában áll hül.ének lenni (…feltéve, ha az “ellenérdekelt” fél is a mi emberünk…).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  24. P á v a . kör című rovatunk:

    VARGA MIHÁLY KESERGŐJE
    ( Fejér-negyei népdal)

    Elment a m a d á r k a, üres a kalitka,
    Azt üzente nékem, visszajő tavaszra.

    Ha tavaszra nem jő, búzavirulásra,
    De ha akkor sem jő . v i s s z a . s o h a s e m . j ő.

    (A felcsut környéki gyűjtésből)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  25. Úgy látszik Magyarország lakosságának el kell érnie a gödör alját. Ez vérrel és nyomorral jön el, csak így tudunk megszabadulni ezektől a nemzetárulóktól. Nekünk nem volt jó a békés átmenet. Nem volt jó, hogy kaptunk az előző kormányoktól, még úgy is, hogy az ország nem termelte ki a rávalót. Nem volt jó, hogy szabadon választhattunk. Nem volt jó, hogy a választást nem lehetett egyértelműen elcsalni. Ez Magyarország, azt kap, amit érdemel, ha csak fel nem ébred. Nagyon tetszett Bajnai beszéde Kálmán Olgánál. Fel kell ismernie mindenkinek, aki értelmiségi, politikus, gazdasági ember, hogy így nem mehet tovább. Ha nem tudnak összefogni, a Caeusescu- kori Románia szintjére süllyedünk vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  26. Jézusom, a tegnapi ATV Egyenes beszéd című műsorban Heim Péter közgazdász azt mondta, egy év alatt annyi pénzt halmozott fel a kormány, hogy rövidtávon nincs szüksége az IMF-hitelre!!!
    Ekkora ökörséget is régen hallottam már , különösen egy közgazdásztól!
    Ez a fazon annyira Fidesz párti , hogy csak na!
    Nálam a biztosítékot, az verte ki, hogy a szoc segéllyel egyetért , hogy csökkentették , azaz a minimálbérnél nem kaphat többet!
    Normális ez az ürge , hogy ilyeneket kijelent?
    Mindegy, még jó hogy nem én voltam a riporter, mert ráborítottam volna az asztalt!
    Minek kell ezt is meghívni a műsorba, már nem ez az első hogy ilyen hülyeségeket beszél!!!

    A másik dolog pedig, hogy olvastam és Kekec is írt már erről, hogy a Kínaiak 70 millió forintért vehetik meg az álllampolgárságot?
    Az eszem megáll , azt hittem áprilisi tréfa, de nem !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  27. …… és ez lesz 2014-ig, hacsak addig le nem gatyásodunk, aki még talpon van!
    Nem is értem, hogy mire várunk , már réges – régen el kellene zavarni a fenébe ezt a bagázst, mert ez csak egyre rosszabb lesz!
    Én jövőre elindulok – azt hiszem Maeldron is elhagyja e hazát – mert már ehhez az országhoz nyugtató kell, mert másképp nem megy!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  28. telekis 2012. október 30. kedd 08:59
    “Sokadszorra olvasom már, hogy egyesek a Fidesz-t azt fideSS-nek vagy FideSS-nek tituálják.”
    Sajnálom, hogy nem voltál latinos. Igy könnyen félevezethet a kettős beszéd
    alapján alkotott “betűszó”, de milyen betűszó a FIDELITAS ? (latin képzett szó).
    .
    Tagok korával kapcsolatban mindig eszembe jut az a fiatal büszke erő kora,
    amikor megalakult a KISZ. Sajnos őksem vették észre, hogy KÖSZ-é váltak.
    .
    Igy van ez a betűszavas FIDESZ-el is.
    Jó helyen tapogatsz, már az is ÖDESZ lett.
    Az idő nem megállitható. igy lesznek az “I”fjakból “Ö”regek.
    Ez a világ rendje. Kár, hogy ezt arra használják, hogy
    megmutogathatják mennyiük lett, mert annyit is érnek (látszatra)!
    GONDOLD MEG NEKÜNK IS, NEKIK IS LESZNEK UTÓDAIK?????
    (nem hiába kellett abbahagyni, hogy NYOMJÁK HARÁCSOT (vagy Krehácsot)?)
    Lassan ki tud már itt eligazodni ebben a Hunnia Elmegyogyóban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  29. Sedona
    Ne haragudj, de azzal az eggyel egyetértek, hogy a kapható segélyek plafonját maximalizálták a minimálbér nagyságában. Persze ez nem húzza ki a sza@rból az országot, de Te tudod mennyien dolgoznak minimálbérért ma itthon? Sokan, főleg vidéken. Tudod, milyen dühítő, amikor a szomszéd a fejedhez vágja, hogy “he-he dolgozni mész vazze? Többet kapok, hogy itthon ülök, mint te.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  30. Magyarország az IMF társult tagja, így foglalkozni kellett vele. Nagy kérdés volt, hogy meddig kell az IMF-nek Magyarországgal – mint társult taggal – türelmesnek lennie. Gondolom, a mostani hirdetés-offenzíva elegendő alap arra, hogy az IMF vezetői megvédjék a Magyarországgal SZEMBENI álláspontjukat: nincs tovább.
    .
    IMF hitel tehát nem lesz és az EU sem fog könnyíteni Orbánék helyzetén – már csak az igen aktuális kokik és sallerek miatt sem.
    .
    A gazdaság pedig romokban.
    .
    A Fidesznek elképzelése sincs arról, mit kellene tennie a gazdaság felpörgetésére. Tragédiája, hogy az EU források hiányában (ezeket vagy leállítják, vagy a folyósításukat végzetesen lelassítják), nincs olyan anyagi erő a kormányzat kezében, amit a gazdaság ösztönzésére használhatna.
    .
    Nagyon aggasztó jel, hogy a magyar államadósság időbeli összetétele egyre kedvezőtlenebb. A hosszú lejáratú, alacsonyabb kamatozású adósságot rövid távú, magasabb kamatozásúra cseréli a pénzügyi kormányzat – és ez egy olyan spirált vetít előre, amibe az ország bele fog bukni. Olyan ez, mint amikor valaki egyre rosszabb feltételekkel adósodik el azért, hogy a korábbi adósságait finanszírozni tudja. A folyamatban van egy „átesési” pont, amikor a rendszer kártyavárként omlik össze. Most, hogy nem lesz IMF megállapodás, ismét növekedni fognak a hitelfelvételi felárak (CDS) – miközben lassan nincs olyan hosszú távú hitel, amit ki lehetne váltani.
    .
    Orbán már csak az MNB deviza-tartalékának felhasználásában reménykedik. Erre vonatkozóan több jogszabály is született a közelmúltban, főként olyanok, amik lényegében az MNB tartalékra vonatkozó adatok titkosítását írják elő. Így amikor majd 2013-ban Orbán szakija, Járai Zsigmond beül az MNB elnöki székébe, azt tehet majd a tartalékokkal, amit csak akar – a titkosítás miatt senki sem tudja majd kontrollálni az MNB lépéseit. Csakhogy a deviza tartalékok leginkább külföldi bankokban lehetnek elhelyezve betétként – amint megindul a kivonásuk, az nem marad majd titokban.
    .
    A Fidesz hatalmas vabank-jának tanúi lehetünk: amikor hülye amatőrök játszanak egy ország lehetőségeivel. Orbán azt hiszi, hogy pontosan ugyanúgy tud blöffölni, mint egyes „lator” országok vezetői. Azért sincs IMF megállapodás, mert az IMF alaposabb betekintése, jobb rálátása a belső adatokra azonnal napvilágra hozná a blöfföt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  31. Kedves Bubu64
    Pontosítani szeretnék egy kicsit!
    Én speciel, a 22800 forintra gondoltam , nem az összetett szoc segély ellátásra!
    Ugyanis a 22800 forintból , már 5000 forintot Erzsike utalványban akarják kifizetni!
    De most én is közmunkás vagyok kemény 32 ezer forintból élek :((((((((((((((((
    Ez van , ezt kell szeretni, de az Észak-Keleti régióban ilyenek a lehetőségek !!!!
    Hidd el, én is megkapom ugyanezt amit írtál , kapok én is a fejemre, hogy ennyiért járok be dolgozni ?
    Igen, mert valamiből élni kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  32. Sedona
    Tudod még mi dühít sok embert? Csak két gyereket vállalt, mert tudta, hogy kettőt tud becsülettel felnevelni, iskoláztatni, egyszóval tudatosan tervezte meg az életét. Mindketten dolgoznak a családban, fizetik az adót,az apa és az anya is és így is csak vegetálnak. Mindeközben látják, hogy a 3 vagy több gyerekesek, a gazdagok, akiknek könnyítettek az adóterheiken ingyen kapnak mindent, mert “nagycsaládosok”. A nácik ezért nyernek egyre nagyobb teret, mert ezeket a sérelmeket lovagolják meg, a Fidesz is ezért hozta ezt a szerintem sokaknak tetsző intézkedést és ezt fogja szajkózni papagáj- módra. A FIDESZ a Jobbik programját valósítja meg. Persze csak azt a részét, ami a szegényeknek rossz, a gazdagokat nem bántják. pl. Vona okt.23.i beszéde. “Védjük meg a magyar földet”- a mi oligarcháinknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  33. Sedona
    Én mindenkit sajnálok, aki nem tud munkát vállalni, pedig végzettségük is van. Engem az dühít a legjobban, ha Orbánék a munka világáról pofáznak. Fogalmuk nincs arról, hogy mi az. “Vezessünk mindenkit vissza a munka világába, munkahely védelmi program” Kacsa az egész. Ez a sok hülye menetelő beveszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  34. Az a baj,hogy hazudik Orbán,hazudik az IMF és hazudik az EU.Mi a nép azt látjuk,hogy mindenki rablót játszik.Már Nigériai szint alatt él 8 millió ember és két millió meg milliárdos,és a balf.sz EU bénázik..pont úgy mint a 30-as években a népszövetség.Ilyenek után amikor az EU nem tesz semmit,csak a saját rendszerén belüli hatalmi harcát vívja mi őrlődünk,hogy melyik hazug lenne jobb.
    Bajnai mindig azt mondta ::fájni fog , nem neki nekünk,Juhász Péter ? hát ő egy Orbáni stílus tehát nemigen kellene ebből a típusból kettő.
    A Magyar felső tízezer.bár mely párt tagja is..Milla,maszop,Fidesz na és főleg a magát kereszténynek valló párt..csak azt nézi mit tud elvenni a néptől.Míg miniszterünk 2,8 milliárdot tesz zsebre ,addig a közmunkás amikor nincs munka kap 21 ezer ft-ot.Most vajon kinek higgyünk ?SENKINEK MERT MIND HARÁCS .. aki szegény oszt pártot alapít az már jövőre vitorlást magán repülőt stb,,,stb,,,álmodik.A milla is majd csak a jó létet akarja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (14 szavazatból)
  35. Csacsicska
    Igazad van. Egyre jobban szorul a hurok a nyakuk körül, ha már állampolgárságot árusítanak pénzért. Az IMF-EU annyi segítséget tud adni, hogy nem ad ezeknek a sikkasztóknak további pénzt a hatalmuk megszilárdításához. Ezt könnyen megtehetik, mert Mo. gazdasági súlya az EU piacán belül nem sok( hiába szeretné ezt hinni a Jobbik és szavazói). A mi feladatunk lesz, hogy eltakarítsuk ezeket a hatalomból, sajnos a magyaroknak az kell úgy látszik, hogy gazdasági összeomlás legyen, különben nem mozdul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  36. Kedves Sedona!
    Megnéztem pontosan, hogy mi volt a riportban, amit említettél. Bizony ez az ürge FIDESZ párti, hiszen a Századvég Gazdaságkutató Igazgatóság elnöke. S mint tudjuk ez a cég a FIDESZ egyik pénzt kiszivattyúzó rendszere.

    http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/hirek/3601-szazadveg-sztori-milliardos-birodalmat-epit-orban-hatterembere

    A véleményem szerint, amit ez a … előadott az egy pávatánc elem. Úgy hívják, hogy lépjünk egyet balra, mert túl sokan voltak a Millán és Bajnainak és az összefogás pártiaknak kezd több követője lenni.

    Ebben a műsorban, azt mondta, amit az”ortodox” közgazdászok.(De ne azt figyeljük, amit mondanak) Most kezdődik a “fogjunk rá mindent Matolcsyra” műsor. A lényeg ez a mondat, mert a Fidesz és Orbán mindent előre közöl.

    “Heim Péter egyébként úgy véli, a kiigazítások miatt a forint árfolyama is gyengülni fog, jövőre fel kell készülni a 300 forint közeli euró-árfolyamra. “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  37. Omoljunk már végre össze!
    Ennél az agóniának tűnő eszeveszett vergődésnél már az is jobb, mert a romok eltakarítása után előbb hozzá lehet kezdeni az újjáépítéshez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  38. Kedves bubu64!!

    Köszönöm válaszodat !
    Mikor meglátom ezt az embert, a hideg is kirázz!
    Annyi sok baromságot összetud beszélni , hogy ha az összes beszédét ide belinkelném, a fejünket fognánk !
    Amikor Róna Péter és/vagy Békesi László is ott ülne Heim Péter mellett, tuti hogy balhé lenne , hisz amit mond, annyira esze-veszett baromság, hogy az már fáj!!!
    Nem is értem, ilyen embert minek hívnak be az ATVhez !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  39. bumburi
    Már hogy ne volna Misinek esze! Sokkal több van neki, mint a főnökének. Ezért is járna neki sokkal több év, mint annak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  40. Csacsicska!
    Mindaz amit leírtál, az a fideszéknél kit érdekel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Fellegit és Vargát csak azért küldte Orbán, hogy legyen aki elvigye a kudarcot és meghozza a rossz hírt, legyen kit okolni.

    Hülye fideszesei még mindig kajálják Orbán trükkjeit. Neki mindenki csak fogyóeszköz, beleértve az IMF-t is, a legjobb leghűségesebb embereit is kivégzi, úgy hiszi a humán forrásai kiapadhatatlanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  42. Eagle
    Mint Sztálin? A régi harcos társakat kiírtatta az újonnan jövőkkel, majd azokat a még újabbakkal? A végén már nem volt, aki az orvost hívja? Persze már orvos sem volt. Nem lenne jó, ha olyan sokáig kellene várni a magyaroknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  43. telekis
    Te tényleg ennyire naiv vagy, vagy csak teszed magadat?
    Schutzstaffel (magyarul Védőosztag, röviden SS), a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt katonai és védelmi szervezete volt Németországban. Gyengébbeknek és telekis-eknek: ezt a pártot rövidítik mindközönségesen Nácinak!
    Kuksi
    a fides-hit mellett a “z” valószínűleg a “zéró” azaz nulla rövidítése. Azaz aki a szekta hívője, az egy nagy nulla!
    proaktív
    Azaz ingyen osztogatják BÁRKINEK a magyar állampolgárságot? Nem ezt hívják “HAZAÁRULÁSNAK”?
    csacsika
    iTT VAN A MAGYARÁZAT: NYILVÁNVALÓAN A 14-ES VÁLASZTÁS ELVESZTÉSÉRE KÉSZÜLNEK, ÉS “GAZDASÁGI AKNAZÁRAT” HELYEZNEK EL A KÖVETKEZŐ KORMÁNYZÁS ÚTJÁBA.: (bocs a capslockért!)
    http://endresy.blogspot.hu/2012/10/gazdasagakarati-aknazar.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  44. Most reklámozták a facebookon az AVH hiteles történetét – mellépakolva a mein kampfot igen nagy valószínűséggel kideríthető, hogy ezek alapozzák a fityisz és vezére politikai forgatókönyvét katolikus mártásban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  45. bubu64
    shortoltak a fiúkák, de alábecsülték a befektetők tolerancia szintjét? Közeledett a zárási pozíció és muszáj volt rontani az árfolyamot? Akkor érthető az IMF plakát-kampány. Mert az legalább a mocsok, szemét nyerészkedő józan ész ici-pici szikráját valószínűsítené a komplett agybajjal szemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  46. 2014.> FEKETE CENTENÁRIUM
    *
    2014-ben lesz 100 éve annak, hogy az osztrák és magyar konzervatív – tehát jobboldali – erők kirobbantották az emberiség első, igazi tömeg(pusztító) világháborúját, mely aljasságnak köszönhetjük többek közt Trianont, és a XX. század minden más szörnyűségét is…
    *
    Reménykedjünk, aki tud imádkozzék Barátaim, hogy e szomorú centenáriumot nem fogják a retrográd erők ehhez méltón megünnepelni.
    A jelek – többek közt e cikk témája is – sajnos az ellenkezőjét mutatják.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  47. (Az előbbihez)
    *
    Ahol csak lehet, már most – mielőtt a FidSS elkezdené ünnepelni – minden fórumon adjunk hangot annak a ténynek, hogy a múlt század szinte minden borzalma . v i s s z a v e z e t h e t ő . az Első Világháborúra, melynek kirobbantásában a magyar . j o b b o l d a l is . d ö n t ő . s z e r e p e t .
    j á t s z o t t.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. FIDSS MARS*

    Most kéne abnbahagyni,
    Elfutni, elrohanni,
    Érzem, hogy holnap már többé nem lehet !

    *Mars = Marsch (ném) = induló

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Varga az előző regnalasuk végen, amikor mar elvesztettek a választást, de meg nem alakult meg az új kormány, es a kasszakulcs meg náluk volt, ugyesen uritette ki a kasszát . Pl. koleszos barátainak ugy adott 5 milliót a telkuk elotti út építésére, hogy semmilyen engedély nem volt a birtokukban. Az út olyan helyen van, hogy a Kozut nem hajlandó átvenni, a mert rendkívül balesetveszélyes. Havi rendszerességgel – esos idoben, telen gyakrabban – vonulnak ki a tűzoltók a fennakadt, vagy éppen az ütközést elkerülő autók mentésére. Csoda, hogy meg életet nem követelt Misi haveri mutyija. A közútkezelő szerint ide soha nem adtak volna ki építési engedélyt, de az onkori is csak a kezet csapdossa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  50. Nincs ezen mit “bevallani”, visszajönnek.
    Vissza jön az az IMF delegáció, nem kell emiatt aggódni.
    Csak persze, megvárják tisztelettel, amig Orbánúr megy…
    -Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

Rendkívül feszült a viszony a sógorokkal 2014. április 13. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos