Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai a Millával nyomul huszonharmadikán 2012. október 12. péntek 10:26 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(389)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai a Millával nyomul huszonharmadikán
Budapest– Egyesületté alakult a Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla), amelynek október 23-i rendezvényén Bajnai Gordon volt miniszterelnök is felszólal, közölte Juhász Péter, a szervezet újonnan megválasztott elnöke. Gyurcsány Ferenc szerint hibát követ el a kormányfői székben őt követő Bajnai azzal, hogy felszólal a Milla tüntetésén. Mesterházy Attila szerint az MSZP nélkül nem lehet leváltani az Orbán-kormányt; ő maga „örül” Bajnai Gordon visszatérésének a politikába, ám nagy bajnak tartaná, ha csak egy ember lenne alkalmas az ország vezetésére.
.
A Milla szerdán este alakult egyesületté, és országos hálózat létrehozására törekszik, de nem válik párttá. A cél az, hogy együttműködés jöjjön létre a meglévő pártok és civil szervezetek között, annak érdekében, hogy leváltsák a kormányt – fogalmazott Juhász Péter, akit az egyesület elnökévé választottak.
.
Elmondta, a Milla október 23-ára meghirdetett fővárosi demonstrációján Bajnai Gordon is felszólal. Juhász Péter hozzátette: a Milla nem áll be a volt kormányfő mögé, csak lehetőséget biztosít neki a felszólalásra. A rendezvény szervezője cáfolta azt a korábbi sajtóértesülést, amely szerint a volt kormányfőt a demonstráció vezérszónokának kérték volna fel.
.
Juhász Péter információi szerint Bajnai Gordon már a Milla-demonstráció előtt be fogja jelenteni, hogy visszatér a politikába, ezért feltehetően nem is ez lesz felszólalásának fő üzenete – hangzott el a műsorban.
.
Gyurcsány Ferenc, aDemokratikus Koalíció elnöke a közösségi oldalon kedden közzétett bejegyzésében bírálta a sajtószabadság-tüntetésekkel ismertté vált Millát. Azt írta: az ellenzéki együttműködés legnagyobb akadálya az a „hazugság”, amely egyenlő távolságot tart a Fidesztől, illetve az MSZP-től és a DK-tól. Szerinte „ebben a hazugságban osztozik ma a Milla, a Szolidaritás és az LMP”, pedig nem lehet egy kalap alá venni a 2010 előtti kormányokat és a mostanit.
.
„Bajnait sokra tartom. Fontos szerepe lehetne az ellenzéki együttműködésben, Orbán leváltásában, a leendő kormányzásban” – közölte Gyurcsány Ferenc. Véleménye szerint azonban „teljes tévedés” lenne, ha utódja a Milla élére akarna állni, mert nem osztozhat a múlt eltörlésének, az MSZP és a DK megbélyegzésének politikájában.
.
„Ha meg az ellenzéki együttműködés meghirdetését tervezi, akkor nagyon rossz színpadot választott” – utalt a DK elnöke arra, hogy Bajnai Gordon felszólal a Milla október 23-i rendezvényén. „Ez a döntés több mint ellentmondásos, hajlok rá, végzetes stratégiai hiba” – jegyezte meg Gyurcsány, aki szeptember végén azt közölte, pártja nem indít önálló miniszterelnök-jelöltet 2014-ben, hanem a demokratikus ellenzék közös jelöltje mögé áll be, ha lesz ilyen, ugyanakkor a szocialista kormányt 2009 áprilisa és 2010 májusa között vezető Bajnait „könnyebb szívvel és mélyebb meggyőződéssel” támogatná, mint bárki mást.
,
.
Mesterházy Attila csütörtöki sajtótájékoztatóján azután válaszolt az ellenzéki együttműködés lehetőségét és Bajnai Gordon jövőbeni szerepét firtató újságírói kérdésekre, hogy ismertté vált, a volt kormányfő beszédet mond az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport (Milla) október 23-i demonstrációján. Az MSZP elnöke elmondta, jó személyes viszonyban van Bajnaival és ennek fenntartására törekszik, de nagy bajnak tartaná, ha tízmillióból csak egy alkalmas ember lenne az ország vezetésére, szerinte sokkal több van.
.
Ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: büszke arra, hogy a szocialista frakció támogatta a Bajnai-kormány sikeres válságkezelését.
.
Mesterházy Attila változatlanul korainak tartja azt a kérdést, hogy ki lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Szavai szerint ezt „kellő időben” el fogják dönteni, és azt választják majd, akivel a legnagyobb az esély a győzelemre. A funkciók szétosztása előtt azonban el kell készíteni a kormányváltáshoz szükséges programot.
.
„Ma már az Orbán, takarodj! egy általános mondat Magyarországon, de emellé azt is oda kell tenni, hogy mit szeretnénk csinálni” – mondta, megjegyezve, nem feltételezi, hogy Bajnai Gordon másképp gondolkodna, és pozícióra jelentkezne be a Milla tüntetésén.
.
Kérdésre elmondta, örül Bajnai visszatérésének a politikába. „Tök jó (…), minden segítő kézre és új gondolatra szükség van az ellenzéki oldalon az elmúlt húsz év politikai megoldásainak meghaladásához” – fogalmazott a politikus.
.
Közölte azt is, arra biztatják támogatóikat, hogy vegyenek részt a Milla október 23-i tüntetésén. Mesterházy egy hónappal ezelőtt találkozott Juhász Péterrel, a Milla vezetőjével. A Juhász kezdeményezte megbeszélést annak ellenére jó hangulatúnak minősítette, hogy „nem mindenki imádja a szocialista pártot a Millában”. Mint mondta, Juhász Péter nem kérte őket arra, hogy maradjanak távol az október 23-i demonstrációtól, mint ahogy Bajnai Gordon részvétele sem került szóba köztük. Hozzátette: máskor is kész hasonló egyeztetésre.
.
A szocialista párt elnöke beszélt arról is, hogy mára egyértelmű, az MSZP nélkül nem lehet leváltani az Orbán-kormányt, ami felelősséggel is jár, a kormányváltás érdekében az eddiginél is nyitottabbnak kell lenniük az együttműködésre más demokratikus szervezetekkel. De ez várható el a potenciális partnerektől is – jelezte.
.
Mesterházy Attila szerint bár az újságírók rendre nála érdeklődnek az ellenzéki együttműködés esélyéről, nem az MSZP, hanem az LMP utasítja el, hogy parlamenti pártokkal közösködjön. A szocialista párt viszont éppen ezért készül arra is, hogy ha kell, egyedül is le tudja váltani az Orbán-kormányt.
.
„Mi van akkor, ha az LMP kitart a végéig, és nincs együttműködés, mert önállóan akarják megmérettetni magukat? Akkor a szocialista párt ne induljon a választásokon, mert nem jött össze a szövetség, és maradjon itt a nyakunkon Orbán Viktor? Dehogy” – fogalmazott.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.3/5 (12 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 13 szavazatból)
Bajnai a Millával nyomul huszonharmadikán, 3.3 out of 5 based on 12 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(389)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

389 Reader’s Comments

  1. sedona
    valamit félreértettél. Az a munkáltató által fizetendő 27 %.
    girbegurba
    pedig megszólalt demokrácia ügyben a záró beszédében, amikor átadta a kormányzást: demokratának minősítette a fideszt és Orbánt is.
    23-án talán azzal kezdhetné, hogy ebben tévedett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Anyúúúú!
    MÁR CSAK HATOT KELL ALUDNI !
    és jön a MESSIÁS !
    Apúúúú!
    Mit fog hozni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  3. http://shakespeare.nolblog.hu/archives/2012/10/17/AZ_UNORTODOXIA___KUDARC/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  4. ATV Híradó:
    Az Mszp buszokat szervezett a 23-i MILLA tüntetésre, de mivel a Milla vezetője megsértette a pártot, lemondták az utaztatást. Egyre inkább oviban érzem magam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. sedona, bocs EZ El Tolcsy csomagjának a 7. pontja:
    7. A cafeteria egészségügyi hozzájárulás mértéke 10 százalékról 27 százalékra emelkedik. “Ez érzékeny terület, mérlegeltük is, hogy eltűnik-e az előnye a bérhez képest, de nem tűnik” – érvelt a gazdasági miniszter.”
    Tehát tényleg emelkedik, de csak a cafeteriánál..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Kedves Kekec!
    Igen , igazad van, csak én nem láttam a cafeteria-t a mondat elején és hogy mire vonatkozik valójában!
    De tegyük hozzá, hogy ezek után a munkáltató ezt sem fogja fizetni !
    Ez is érvágás lesz a családosoknak !
    Az Észak-Keleti régiókban elég sokan készültek oktober 23-a, de így hogy az MSZP lemondta a buszjáratokat, így talán még dühösebbek lettek, sajnos nemcsak Juhászra, hanem az MSZP-re is !
    Hát ez van , sajna 6 nappal a demonstráció előtt , nem túl bizalomgerjesztő ez az egész!
    Majd meglátjuk mi lesz ebből az egészből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  7. Adalék a Bajnai politikai elkötelezettségéről írt korábbi hozzászólásomhoz:
    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=168766:bajnai-miert-koezoeskoedik-veluek-2&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. “Bajnai új egyesületet hoz létre
    2012.10.18. 07:15
    .
    Bajnai Gordon több vezető értelmiségivel és gazdasági szakértővel együtt egy új egyesületet hoz létre, amely a kereteit fogja jelenteni a volt miniszterelnök politikai tevékenységének. Az atv.hu információi szerint a Bajnai-stáb koncepciója az, hogy az Orbán-kormány vitatható teljesítményű gazdaságpolitikáját, különösen a közgazdászkörökben élesen bírált „matolcsyzmust” kívánják ellenpontozni.”
    http://www.hir24.hu/belfold/2012/10/18/bajnai-uj-egyesuletet-hoz-letre/
    .
    Ezt a hírt kár volt ilyen sebesen – Bajnai okt. 23.-ra tervezett, várakozást keltő beszéde előtt pár nappal – közzétenni, feltéve, hogy igaz.
    Magas labda a millásoknak, különösen Juhásznak, aki biztosan nem hagyja szó nélkül a rivális politikai egyesület létrehozását, már ha van ilyen terv egyáltalán, és nem csak bulvárpletyka a hír. Ha igaz, Bajnaitól taktikai hiba az egyesület alapítás mostani nyilvánosságra hozatala.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  9. NAGYIKA!
    MÁR CSAK ÖTÖT KELL ALUDNI
    és jön a Messiás!
    Komolyan Nagyi. Mondta az óvónéni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  10. Tisztelt proaktiv

    Maximálisan egyetértek a mondanivalóddal!
    Nem tudom mi történhetett Bajnaival, most úgy úgy látszik nála is rövidzárlat van!
    Már félve merem leírni, hogy Juhász letítltja Bajnai beszédét!
    Akkor aztán fogalmam sincs hogyan tovább, mert amiről írsz , az szóról-szóra igaz és félő hogy kudarcra lesz itélve ez az egész megmozdulás!
    Ráadásul még, Kónya pedig pártlogókra sarkalja a jónépet, na , az is kifogja verni a bíztosítékot Juhásznál!
    Minél közelebb van október 23-a, annál rosszabb!
    A hétvégén is tuti hogy lesz valami gubanc ezzel az egésszel, már most pesszimistán látom a dolgokat , de amiről írtál és a tények mind-mind ezt mutatják!!!
    Fene egye meg, hogy nem lehet semmit sem normálisan megszervezni, hogy mindenki rábolíntson, hogy OKÉ-s!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  11. Gonoszka
    Te csak foglalkozz a Douchev “szemével”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. Tisztelt Barry1
    Hogy látod az oktober 23-ai megmozdulást?
    Kíváncsi vagyok a véleményedre , mert amit proaktív írt, sajnos – szóról – szóra igaz!
    Hisz Bajnai nem kortesbeszédet fog mondani és jó páran azt nyilatkozták, hogy a beszéd után csalódás érheti a kilátogató embereket!
    De most , pár nappal az ominózus nap előtt , még annyi sok mindent lehetne korrigálni és finomítani , mert így már teljes a bizonytalanság!
    Nem elég hogy fesztiválozik Juhász, még Bajnai is egyesületet hoz létre és ezt sem kellett volna most bejelenteni!
    De ő a hozzáértő politikus , ő tudja mit-miért de most egy kicsit elbizonytalanodtam!!!!
    Nem Bajnaival kapcsolatban, hanem az oktober 23-ai ünnepséggel kapcsolatban!
    Lehet, hogy az 1956-os hősökre emlékezzünk , ez a Milla féle megmozdulás majd kiderül , hogy hova tart!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Leginkább attól tartok, hogy a baltás gyilkos cinkosa átvedlik álomelnökké, és Bajnai vállalja, hogy a kialakított önkényuralmat gazdaságilag talpra állítja, megszilárdítja (konszolidálja). Akkor ugyanis a vállalkozások talpon maradnak, a nép is fellélegezhet kissé anyagilag, kevesebben lesznek mélyszegények, elárvultak, hajléktalanok, de a szabadság, demokrácia, jogállam elveszett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Tisztelt girbegurba

    Mindig úgy írod a kommentedet, hogy hihetetlenül tetszik, de ugyanakkor nagyon elszomorít!
    Mert ha , a realitásokat nézzük, ok-okozati összefüggéseket, bizony ez lesz a valóság!
    Én is ettől félek a legjobban, hogy ez a forgatókönyv lesz a befutó!
    De én azt már nem szeretném megvárni !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  15. Sedona

    Megtisztelő,hogy kiváncsi vagy a véleményemre.
    Hát nem tudom . Ez igy nem lesz az igazi,de lehet,hogy a mélyben annyira nagy az elégedetlenség,hogy még kellemes “meglepetés” is érhet minket.
    Szerintem kétféle képen lehetett volna jól megcsinálni ezt
    1.Meghirdetni egy össz ellenzéki megmozdulást egyetlen mondattal
    “Jöjjön mindenki akinek elege van az orbán rendszerből” És kész. Nem beszélni pártokról,lógókról,senkit sem kitiltani stb….
    2. Az MSZP , DK,( Szolidaritás ) megszervez egy tiltakozást civil és független
    személyekkel (és nem a millánál kuncsorogni,engedélyre várva. Ez vicc.)
    Bajnaiban azért bizom mert tisztességes,értelmes embernek tartom.Most , a nemcsákos gajdolás után látni mekkora a kontraszt! Az MSZP kereshetne más elnököt a nagyon szürke mostani helyett. A DK meg elkezdhetné felépiteni Vadait. Schiffert és Juhászt legszivesebben elfelejteném!
    Rövden : okt 23-án aki teheti menjen el,de már most el kellene gondolkozni azon,hogy mi lesz márc. 15.-én ill .ha olyan a helyzet akár sokkal előbb is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Gőzeke, már csak négyet kell aludni és ön a MESSIÁS!
    Hoz nekem vattacukrot, Te is nyalhatod!
    Gizike vagyok és hazudsz!
    Én még soha nem hazudtam, meg az óvónéni is mondta!
    JÖN! JÖN! JÖN!
    MÁR CSAK 4-ET!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. (Gonoszka)
    Már csak hármat kell aludni, és jön, Jön, JÖN EmmánuÉL!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. (a Varéánuszról) aritus 2012.10.20. 17:51:22
    @a szív fészkei: most jött mélben az info, hogy a jobbik megint a Jégbüfé elé szervezi 23.-án az ellenzéki tüntetés elleni ellentüntetést!
    Gábriel aztán hiába nyomatja ezekután, hogy a jobbik nem pajti a fidesszel. A lófaszt nem. Eddig minden ellenzéki tüntetésre rászervezett egy ellentüntetést.
    girbegurba 2012. október 18. csütörtök 19:11
    Nem is tudom, talán a polgárháború elkerülhetőségéhez ez sem lenne túl nagy ár. Viszont Orbán addigra annyira kivívja a közutálatot, hogy Bajnai sem lenne képes a hatalomban tartani. Arról nem is szólva, hogy kemény lépések kellenek a konszolidációhoz – és annak megint csak közutált voltát miért éppen a baloldali ellenzék viselje? Sokkal szerencsésebb lenne egy gazdaságilag konszolidált, fellendülőben levő országot átvenni. Mert ne felejts el: legalább 2 év, mire a beruházások beindulása után azok hatása érezhetővé válna. Ja: és egy valamennyire is ügyes politikus könnyen tudná Orbánt “elsáncolni” azaz kizárólag protokoll szerepre kényszeríteni. Kivéve persze, ha az elnöki poszttal elnöki hatalmat is kreálna magának -de az már egy másik helyzet lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  19. ezt is a VarÁnuszról csórtam:
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/400278_454434074597671_331085280_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. és MINDENT azért az önkormányzatok sem engednek velük megcsinálni:
    http://index.hu/belfold/2012/10/19/gyomro_utan_csomor_is_fellazadt/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  21. Nagypapa! Már csak kettőt, …. Nem lehetne ébren kivárni?
    JúúúúúúúúúúúúúúúúJJJJ de izgatott vagyok!
    És meddig marad?
    Este hatra hazaérünk a tejbepapira?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Nem tudom, hogy hanyat kell még aludni… …(érdemes-e reggel felébredni egyaltalan… ;??)


    «Róna Péter | 2012. október 21. | 11:29:36

    Gaspar
    Szerintem cikkemből világosan kiolvasható, hogy én is Banait tartom a kisebb rossznak, De nagyon rossznak tartom azt a felfogást, hogy most, másfél évvel a választosok előtt aki így gondolja, feltételek megfogalmazása nélkül álljon be Bajnai mögé.Ha, ahogy Lengyel gondolja, Bajnai képes összefogni az Orbánt leváltani kívánókat, Bajnai vegye figyelembe azok álláspontját és igényét is, amit persze eddig nem tett meg. Most az ő támogatói próbálják elhallgattatni az aggályokat kifejezőket nem azzal, hogy az aggályokra érdemi választ adnának, hanem az Orbán féle “Egy a zászló” módszerével. Én ebből még akkor sem kérek, ha ezzel ellehetetlenítem az összefogást, mert ez nem összefogás, hanem egy másik egyeduralom. Bajnai még nem hozott nyilvánosságra semmiféle programot, hacsak nem a múlt heti beszédet vesszük annak. Az pedig édes kevés volt. Most ott vagyunk, ahol a jobboldal volt Orbánnal egy évvel a választás előtt. “Fogjunk össze, hogy megszabaduljunk Gyurcsányéktól” Aztán kiderült, hogy Orbánnak nincs programja, elkezdődött a dilettáns kapkodás, stb. Jó lenne, ahelyett hogy ezt a baloldalon lemásolnánk, Bajnait színvallásra kényszeríteni mielőtt örök hűséget esküznénk neki.»

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. «………Ja, hogy ki ne felejtsem: a sajtószabadság mellett állítólag elkötelezett Milla se szólt egy szót se. Alelnökük, Juhász Péter – aki anno feljelentette saját magát drogfogyasztásért- és birtoklásért, s mint a társadalomra különösen veszélyes személyt jogerősen elítélték – ezekben a napokban semmit nem tartott fontosabbnak annál, mint, hogy a DK ne vigyen logót az október 23-ai rendezvényükre…

    Nagy Navarro Balázs – aki egyébként nem szólalhat fel a Milla rendezvényén – erre a Tilos Rádiónak adott interjújában egyebek közt úgy reagált; ne hirdessen demokráciát az, aki maga sem demokrata.

    Amit még az MTI – és általában a teljes magyar sajtó – elhallgatott: maga a petíció. Ez már csak azért is több mint kínos, mert már nemcsak Merkelnek és Orbánnak küldik el, hanem az EU valamennyi kormányfőjének, és minden országban gyűjtik az aláírásokat.

    A Magyarországon – egészen pontosan a Kunigunda útján – meghirdetett első aláíró napon megjelent az osztrák köztévé stábja. A magyar sajtó érdeklődése híján Nagy Navarro nekik mondta el: első magyar politikusként Varju László írta alá az ívet. Azért nem Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, mert ő épp az országot járja, de hamarosan az ő aláírása is ott lesz az íven…»
    http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/dkhirek/3556-elhallgatott-peticio

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. “Bajnait színvallásra kényszeríteni mielőtt örök hűséget esküznénk neki.»”
    **
    MÁR CSAK EGYET ALSZUNK!
    **
    Ez az! Amit miaszösz mond! Nincs biankócsekk!
    **
    Hallani akarjuk, hogy mit akar, mire számíthatunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Gonoszka
    2012. október 22. hétfő
    12:17
    Sajnos a fő-gonosz 47 busznyi gyereket importál Transzilvániából, hogy legyen élő kordonja – úgy látszik a TEKes legényekben sem bízik már. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  26. A határtól Pestig számtalan lehetőség van megakadályozni a megérkezést!
    Csak azt teszi ez a féreg, amit a nép megenged neki.
    Ha erre az egyszerű tettre nem vagytok képesek, akkor talicskát toljatok és ne kormányozni akarjatok. Unalmas az állandó nyivákolás!
    Ha Bajnai is csak nyávogni tud, akkor otthon is maradhat.
    Már kurvára unalmas a semmittevés és nyafogás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Gonoszka
    +++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  28. http://shakespeare.nolblog.hu/archives/2012/10/22/MIT_AKARTOK/
    ***
    Tőlünk várjátok, bő hetvenesektől, majdnem nyolcvanasoktól, hogy elvégezzük a ti mai dolgotok?
    Nem sül le a pofátokról a bőr? Erre tanítottunk benneteket?
    ***
    Leköphettek, kinevethettek.
    ***
    Nem vetlek meg benneteket.
    *
    Csak végtelenül sajnállak titeket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Gonoszka
    1000 %-ig egyetértek. Frászt kapok a sok nyavalygástól,és midegyik
    csak ül a seggén otthon ,mig szép csöndben éhen nem hal.
    Meg tudod : egyik kutya,másik eb, tizenkilenc egy hiján …..,miért, a
    másik jobb?…..Blab blabla…..IGEN A MÁSIK JOBB!!!!!
    Nagyon igazad van abban is ,hogy ez a szörny (+ a horda) csak azt
    teheti meg ,amit ez a sok hülye ,primitiv, nagymagyarország matricás
    seggfej megenged neki! B…..sza meg! Na!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. A mnyp-i pénzek elvétele, 3 millió fiatalemberből 100 ezer volt, aki azt merte mondani, nem adom, mert ez majd az enyém lesz!
    Ettől kezdve, tudja a kormány, hogy bármit megtehet, a fiatalok nem lépnek, lelépnek azok, akik nem látják itthon a jövőt!
    Az elsők (amikor beléptünk az EU-ba) azért mentek ki, mert úgy gondolták, összeszednek egy lakásra való pénzt és aztán visszajönnek.
    Akik e két év alatt mentek ki, azok vissza sem néznek…mert ez már a menekülés! Nem jis öhetnek vissza, mert itt nem lesz munkahely.
    Nem tudom, miből tudnak majd harácsolni fideszék, ha csak ők, az idősek és a betegek maradnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Gonoszka
    A franc sem akarja. De ez a sok szép kérdés csak egy apró picike elhanyagolható nűanszot nem tartalmaz: A HOGYAN-t. Mert persze a negatív dolgokat nem akarjuk, a pozitívakat meg igen – csak éppen az elérése nem tűnik olyan egyszerűnek, ahogy a faék intellektussal rendelkező funyi kommentelője írta a linkednek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Kekec, én már annyi helyen és annyiszor utaltam a hogyanra, ….
    Te tudod!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Gonoszka
    Na persze, én viszont előbb kipróbálnék minden BÉKÉS megoldást.
    Úgy veszem, hogy lassan az ellenzék minden vezetője észre veszi, hogy ugyanabban a tyúkudvarban van, az ellenségük ugyanaz a disznó – csak most még a “csipkedési sorrend” eldöntése zajlik. De “sok lúd disznót győz”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Kedves Kekec!
    “én viszont előbb kipróbálnék minden BÉKÉS megoldást.”
    Feltehetem azt a kérdést , miért?
    Két év nem volt elég , mert szépen ,kedvesen, békésen nem ment!
    Most még inkább a békés megoldást keresed/keresitek?
    Mert akkor régen rossz, mert szerintem itt már nem békésen kellene megoldani a dolgokat, mert csak röhög rajtunk OV és kiscsapata!
    De meg kellene mutatni végre, hogy a MAGYAROK mit is akarunk!
    Ha megint a békés megoldásra helyezed a hangsúlyt, akkor sajna régen rossz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  35. Kis esti előzetes:Ma! Ma! Ma!
    ****
    Ma jön a
    Messias!
    Ma! Ma! Ma!
    NA!
    Na! Na!
    Hahahahahaha !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. Gonoszka
    Holnap esti előzetes: – Nincs is Messiás!
    Hogyan is kell kiiktatni a diktátort és rendszerét önerőből?????
    :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. Keresni kell egy kövér tábornokot…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. REMÉLEM, TÖRTÉNNI FOG MÁR VALAMI !!!!!
    Már azon kívül, hogy Bajnai bejelenti visszatérését a politikába és azon kívül, hogy a Szolidaritás bejelenti párttá alakulását (ez csak az én igen erős sejtésem).
    VALAMI, amit mindannyian ÖRÖMMEL ÜDVÖZÖLNÉNK :-))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  39. Apa! Apa!
    Na?
    Ez volt a Messiás?
    Ez.
    Apa! Lesz fahéj is a tejbegrízre?
    Lesz, Meg málnaszörp is.
    Siessünk Apa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Sok szék közé esett az LMP 2013. október 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos