Ronai and Ronai
AMERIKAI

A magyarországi médiában megszűnt az ellenzék 2013. október 21. hétfő 21:52 Forrás: AN

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A magyarországi médiában megszűnt az ellenzék

Budapest – Október 23-án, szerdán közös megemlékezést tart a demokratikus ellenzék. „A szabadság összeköt 1956/2013” című rendezvényre a Műegyetem rakparton 14 órától várják “a kormányváltást akaró polgárokat” – ez olvasható a szervezők közleményében. Máshol nem nagyon olvasható ilyen jellegű szöveg, a közmédiában az ellenzék egy ideje csupán vélt, vagy valós botrányai kapcsán kap helyet.

A rendezvényen megnyitót mond Juhász Péter (Együtt-PM Szövetség), majd sorrendben Bajnai Gordon (Együtt-PM Szövetség), Ungár Klára (Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párt), Bokros Lajos (Modern Magyarország Mozgalom), Kuncze Gábor (Szabadelvű Polgári Egyesület), Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció), Fodor Gábor (Magyar Liberális Párt), Szabó Tímea (Együtt-PM Szövetség) és Mesterházy Attila (Magyar Szocialista Párt) szólalnak fel.

A szervezők közleménye amúgy szamizdatként terjed. Hivatalos helyen nem olvasható, a magát kereskedelminek mondó tévékben sem adják le. Még pénzért sem közlik a hirdetést, miközben a csapból is a Békemenet méltóságteljesen hömpölygő tömege folyik. Ismerjük ezt a tömeget, ez a Nem leszünk gyarmat hadserege. Kipróbált, az egypártrendszerben szocializálódott férfiak szervezik.

Orbán Viktor rendszerében már fel sem tűnik, hogy az ellenzék megszűnt létezni. Magának az ellenzéknek sem tűnik föl, néha ugyan megszólalnak valahol, kapnak egy kis sarkot a nagy tér valamely eldugott sarkában, ott motyoghatnak magukban.

Üzeneteik, ha vannak ilyenek, nem jutnak el sehová. Azt, hogy október 23-án az ellenzék közösen ünnepel a Műegyetem rakparton, jószerivel a Facebookról lehet megtudni, és néhány még megmaradt rádióban lehet olvasni, hallani erről. A közmédiában egyetlen szó sem esik erről, és ez nem tűnik föl senkinek. Nem zavar már senkit, maholnap természetessé válik, hogy ezt is meg lehet csinálni.

Mint ahogy azt is meg lehet csinálni, hogy Békéscsabán, ahol időközi választást tartanak november 10-én, nem indul ellenzéki jelölt. Nem önszántából nem indul, a helyi választási bizottság, majd, fellebbezés után, a bíróság döntött így. Ebben sincs semmi rossz, minek oda ellenzék, épp elég, ha a kormánypárt elindítja az emberét.

Persze, volt valami szabálytalanság, Kovács Katalin jelölt egy rosszul dátumozott adatlap miatt nem indulhat a választáson. Csakhogy, volt már ilyen máskor is, ám korábban mindig lett valamilyen megoldás.

Most nincs megoldás, a Fidesz jelöltje egyedül vág neki a versenynek. Elég, ha végig futja a távot, ha nem fullad bele a medencébe, nem ejti magára a mázsás súlyt, akkor biztosan ő nyer.

Október 23-ra némán, észrevétlenül készül az ellenzék. Így is lesznek majd vagy százezren a Műegyetem rakparton, de ennek sem lesz jelentősége, mert a résztvevőkön kívül nem fog tudni senki erről. A közmédia vagy agyonhallgatja az eseményt, vagy hazudik majd valami Orbánnak tetszőt.

Pedig, és már erre sem emlékszik senki, a tájékoztatás lenne a dolga. Nem a propaganda, hanem az események, információk közlése. Magyarországon persze ez is másként van, Orbán birodalmában kifordult sarkaiból a világ, semmi sem az, aminek mondják. A demokrácia diktatúra, a tájékoztatás elhallgatás, a csökkenés negatív növekedés.

Mi azért holnap leírjuk, hogy mikor és hol lesz az ellenzéki megmozdulás. Elmondjuk, hogy kik fognak beszélni, milyen programok lesznek. Nem mintha bármit is számítana, csupán a rend kedvéért tesszük mindezt. Nem Orbán Viktor rendjének a kedvéért, a saját szakmaiságunk miatt tartjuk fontosnak, hogy tájékoztassunk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (54 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +74 ( 80 szavazatból)
A magyarországi médiában megszűnt az ellenzék, 4.8 out of 5 based on 54 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Mire a választás ideje eljön, diszkvalifikálják az ellenzéki pártokat, és így lesznek nyerők.100%-os győzelemre esélyesek!
    .Hogy nem reklámozzák az ellenzéki demonstrációt a médiákban? Lehet hogy úgy vannak vele, mint Szanyi kapitány. Nem akarják a hátukon bevinni a köztudatban, hogy van még ellenzék, és mozdul is valamerre.
    .
    Az azért már mégis csak felháborító, hogy összefogva legalább erre a demonstrációra nem tudták teleszórni az országot prospektusokkal, ami mindenkinek felhívná a figyelmét!Mit remélnek mégis?
    .
    Nagy Navarróék kiálltak a sajtószabadság mellett… Odaálltak melléjük?
    Ez a sok szemétség annak köszönhető, hogy évek óta az ellenzék behúzza fülét farkát, és nem áll oda senki mellé, aki a jogokat védelmezi!!!
    Mindegyik párt mondja a magáét, külön külön? Mi lesz ebből?
    Őrizze meg mindenki a nyugalmát: SEMMI!!!
    .
    Orbánnak akadálymentes utat biztosítanak újabb 4 évre!
    Szégyen!!! És politikusnak merik magukat nevezni???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (53 szavazatból)
  2. A Bem téren ahol 23-án a bmenetelők gyülekeznek, már ma 16 órától lezárták a parkoló autók elől. 3 napra. Senki nem parkolhat ott. Elszállítják(szállították) az autókat. Miért? miért kell ennyivel előre lezárni az egész Bem teret. Gondolom, ahol az ellenzék fog gyülekezni ott meg hírtelen nagyon sok autó lesz. Ez az egész már annyira abszurd , hogy tényleg már egész Magyarország egy zárt osztály lett. A gyülekezet amit 15 éve ismerek a régi lelkipásztor (még ma is aktív tag a gyüliben) a békemeneten való részvételre buzdít. Ez a gyülekezet a pásztor mellé állt. Pedig jól ismernek. És kiközösítettek. Meglehet, hogy ha összeér a két menet ő a “békéért “, én meg a szabadságért megyek. És nem köt össze minket JÉZUS SZERETETE. Hát ez tényleg már őrület.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  3. Ellenzék? Hol?!
    Nem csak a médiában szűnt meg, a valóságban is. Valójában nem is volt.
    A mszp a nacionalista és központosító – újraelosztó szövegével csak a fasiszta fidesz alvállalkozója lehet. Hogy a többiek ehhez csatlakoznak, az ő saját szégyenük, de a mi bajunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. A legszebb az egészben, hogy 56-ban is szocializmust akartak, csak másképp.
    http://index.hu/video/2012/11/06/1956_a_forradalmarok_szemevel/?s=tag:1956
    wittnerről ki fog derülni, hogy beszervezték, ezért menekült meg a halálbüntitől.
    a fideSS egy igazi bolsevik párt. MANYUP Einstad stb
    magyarország Európa végbélnyílása, orbán megcsinálta, de ilyen hülye emberanyag nélkül nem sikerült volna
    nincsen Magyar Köztársaság, sem Alktomány és választási törvény sincsen.
    fegyverrel lehet csak ezt a szemét, aljas, 1/2 ázsiai söpredéket eltakarítani.
    választással nem fogják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (44 szavazatból)
  5. Mikor indul be vegre a SzER magyar nyelvu adasa?
    A takaro alatt, fulhalgatoval kell majd követni az adast, mint a hatvanas evekben?
    A törtenelem VALOBAN MEGISMETLI ÖNMAGAT.
    Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (40 szavazatból)
  6. Na igen…… Ezért is igazat kell adnom Bartus úrnak, amikor a bojkottról ír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  7. “a saját szakmaiságunk miatt tartjuk fontosnak, hogy tájékoztassunk.”
    Jó, de ne így: “…rádióban lehet olvasni …”

    A magyar közmédia különben ugyanazért nem tájékoztat az egészről, amiért BL is joggal megveti ezt a megalkuvó, ostoba, gyülevész hordát : semmi tekintélyük nem maradt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  8. Bekemenet ! Az is bekemenet volt amikor annak idejen kivezenyeltek az iskolasokat hogy tuntesenek az USA atomprogramja ellen. Lejott az usjagban is hogy pl az xy falu kisdiakjai nem ertenek egyet….. kit erdekel hogy a kisdiakok nagydiakok masik allam polgarai mivel nem ertenek egyet ?
    A bekementeben sokan vannak de ettol meg nincs igazuk.
    vulgaris de figyelmere melto : Együnk sz@rt ! A pár billió légynek biztos igaza van !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  9. Nem megyek el.
    Ez az ország bal- és jobboldalon egyaránt a szimbólumok, a vágyképek rabja. Ugyanis nem a tömegtüntetés teremt összefogást, hanem fordítva: az összefogás nyilatkozik meg tömegtüntetésben. Márpedig összefogás nincs, és attól sem lesz, ha elbábozzák.
    .
    Magyarországon nincs többé ellenzéki média, mert a magukat baloldalinak tartó nagytőkések nem voltak hajlandók áldozni rá. Már akkor sem, amikor Orbán még nem volt ennyire hatalmas, amikor még nyugodtan megtehették volna. Ma már retorziók érhetik őket, és különben is elsősorban nagytőkések, csak utána és csak nagyon halkan baloldaliak (ha azok). A pénz pedig jobbról jön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  10. A kormány és a bekebelezett közmédia tisztességtelen, az ellenzék pedig változatlanul magával, a két “nagy” hatalmi pozíciójának erősítésével van elfoglalva. Mesterházy tegnap este ismét kifejtette, hogy Ő és Bajnai, a külön-együttműködésükkel megteremtették az orbánrendszert leváltani akaróknak a választás lehetőségét. A többi demokratikus párt támogatója szavazzon az MSZP, vagy az Együtt-PM jelöltjére. Ilyen egyszerű Orbán leváltása, mert ha nem ezt teszik, akkor tovább éltetik a jelenlegi hatalmat. Arra a kérdésre válaszolta ezt, hogy október 23-a után lesz-e ugyan olyan összefogás, mint amit a szinpadi együtt-szereplés sugall? A válasz világos: NEM. Továbbra is a korábbi szimpatizánsainak jelentős részét elvesztő, a valós támogatottsága színtjére sűlyedt Együtt-PM a favorit. Október 23-án is, három szónokkal szónokolhat, összesen 15 percet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  11. *
    Becsszó, megfordult a fejemben, ha van eszük – ti. a szervezőknek – akkor végig vonulva a rakparton, végül a Bem szobornál köt ki a menet, és ott mondják a beszédeiket. Ámde a szervezőknek – a nagy tusakodás közepette, hogy ki legyen majd a legnagyobb tótumfaktum – ilyen valamire való ötlete nem akadt, hogy az ‘56-os kezdetre konkrétan utalhattak – utalhattunk – volna. > Ezzel szemben tudtommal a Bem-teret a FidSS lőtte ki előlünk, illetve alólunk… Őrjítő dilettantizmus !
    *
    Ha nem így van, akkor mea culpa maxima !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  12. Ahol a pénz, ott a tömeg……
    -
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/10/21/hatalmas-tomeget-varnak-a-bekemenetre/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  13. Csak nyomatni kell, hogy sikeresek – aztán az igazság már senkit nem érdekel, amiről hallgatnak, az pedig nincs, bárki bármit ír, vagy mond, oszt jó napot!
    -
    http://www.stop.hu/belfold/a-kormany-nem-latja-a-tankonyvkaoszt/1187723/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  14. neked5gigabájt
  15. Ha már beszédet tart bajnai, nem kellene ezt a képet kitenni háttérképnek?

    Csak, hogy el ne felejtsük ki vezeti az országot jelenleg és miből kívánja bajnai kivezetni.

    http://szentkoronaradio.com/files/images/orbanviktor1988.jpeg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Ha ezzel vonulnának, akkor még az ellenzék is felháborodna, mert elfelejtették, hogy Bajnait libákkal várják bármerre megy!
    http://static.168ora.hu/db/04/17/pluss-d0001B4171d482c4f7bc6.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  17. NA UGYE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Az ellenzéknek az lenne a legnagyobb dobása, ha odamenne, ahol Orbán mondja a beszédét, és zúgna az “Orbán takarodj!”
    Ehelyett külön összegyűlnek, elmondják az általuk elképzelt JÖVŐT, fényezik magukat közben,és nem történik megint semmi. Tüntiztek egyet,és hazamennek!
    Pedig ITT AZ IDŐ!!! Soha jobb alkalom nem lesz már a választásokig, hogy ezt megtegyék, ország világ előtt!
    A továbbiakat meg ehhez kéne igazítani! Állampolgári engedetlenséggel, ha már a pártok ilyen semmilyenek! Azt állítsa meg a TEK, meg a többi senkiházi!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  19. “Százezreket vár a Civil Összefogás Fórum (CÖF) az október 23-i Békemenetre.” írja a nepszava.hu összefoglalója (http://nepszava.hu/cikk/1001228-cof-itt-a-mobil-nemzeti-konzultacio).
    Azon gondolkodom, hogy forintban vagy más valutában várja-e.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  20. bumburi,
    Nem a TEK, hanem a Készenlét rendőrség vagy hogy hívják. A TEK elit osztag, a másik szakosodik tömegoszlatásra. De én nem reménykedem, nem lesz szükség könnygázra meg gumilövedékre. Különben is, szükség esetén bevetik a gárdákat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. girbegurba
    Akkora tömeggel a készenlétiek sem tudnának mit kezdeni! Legfeljebb átállnának a tüntetők mellé. (álmodozom ébren)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  22. bumburi
    Mi a francnak nem a Kunigunda utcába szervezték a gyűlést? Lehetett volna tüntetni a tisztességes közmédiáért is! Ráadásul az sem szűkebb hely, mint a rakpart.
    Ego
    Hát ha nem mész el, akkor részedről tényleg nem lesz összefogás. Ne abból indulj ki, ahogy a tetőn verekednek a zsírosabb cafatokért – a végeken egész jól működik az összefogás – és az kényszeríti ki a vezetőktől is, hogy egy színpadra álljanak. Fordítva ülsz a lovon!
    Kordon Blued
    Már csak azért is vonulni kellene, mert a vonuló tömeg sokkal nagyobbnak látszik!
    Nem értem egyébként a fanyalgásotokat: akár még egy hónapja is, még csak esélye sem látszott egy közös ellenzéki ünnepnek. Ráadásul aki bizonytalan, ott az egymás után szereplők összevetésével választhat :-DDDDD

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  23. Nocsak! A maffia érdeke változóban?
    http://www.hirhatar.hu/hir/a-dk-utolerte-az-egyutt-pm-et-a-szazadveg-szerint
    Hogy mik nem születnek az adóinkból!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  24. gets
    A maffia érdeke továbbra is az, hogy valamennyire hihető legyen, amit előad. Ezért kénytelen néha a nyilvánvaló tényeket is közölni. Egyébként, ha szerintük “beérték” akkor hót biztos, hogy már jól lehagyta. A kérdés az, hogy tétre menő mérkőzésen hova áll a “2%” LMP, hogy ne vesszen el a szavazata?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  25. Heltai Zsuzsanna

    Bumburival értek egyet, már több oldalon ezt írtam. Soha jobb alakalom, élőadásban közvetíti közpénztv. A kép mindennél többet mondana.ország-világ számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  26. Két országvezető, de hatalmas a különbség:
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/542014_536605639691032_1828944053_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. kekec írta (2013. október 22. kedd 11:53):
    ” Fordítva ülsz a lovon!”
    — Nézőpont kérdése. Szerintem meg olyan lovon ülsz, ami nincs is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. http://www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/334844_goebbels_es_finkelstein_el

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Kekec,
    A töketlen szervezőkön kívül mindenki tudja, hogy a vonulásban van az erő,(ld. orkbán szobrának az ő ledöntése) így lesz aztán a békamenetből tömeg, mégha fizetett is.
    Nekünk ugyan nem fizet senki egy eurocentet sem, “beidegződésből” mégis ott leszünk,mert így parancsolja a lelkiismeretünk. És ugyan ki állíthatna meg, ha kedvünk támad sétálni egyet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  30. Bojkott! Bojkott!
    Ez az ellenzék meg sem érdemli, hogy szó essék róla! Egyik hülyébb mint a másik.
    Mesterházit is csak napjában egyszer kéne kiengedni a ketrecből a kifutóba -etetéskor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  31. .
    .
    Elhunyt Fűr Lajos az Antall korm. volt HM minisztere, aki attól híresült el, hogy aktívan részt vett az úgynevezett Magyar Gárda létrehozásában, s ha jól tudom annak valamiféle főparancsnoka is volt.
    Ő volt az, amikor pár éve a Markóban a bíróság előtt, az egyik járdáról a másikra az ő fasiszta kéztartásukkal . á t k i á l t o t t . – a betiltásukkal kapcsolatban csoportosan ott várakozó – egyenruhás nyilasoknak, hogy úgymond “szebbjövőt !” mire azok katonás kórusban visszakiáltották a közös választ(?), amire nem emlékszem… Na ilyen volt ez a néhai … Már akkor a legszívesebben odaszóltam volna ennek a militáris népnemzeti vezetőnek, hogy nyugodjék már (!) (békében).
    Mellesleg a zsidó ősökkel -nem éppen dicsekvő- Dajcstompika éveken át volt eme vezető fasiszta a . v e j e …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. Balogh de nem balga

    Igen megszünt!! Már az ATV sem az!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Az MSZP-sek akár hogy haragusznak Gyurcsányra most álljanak össze hogy váltsák le ezt a díletáns kormányt mert lehet látni hogy Gyurcsánynak nagyobb a támogatása a NÉP részéről mint az MSZP-ének (bár ne lenne igazam de ez TÉNY) de igy hogy ennyí Párt indul meg ossza a szavazatokat és ez a Szélhámos marad,és nagyon rossz 4 év lessz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. Kegyelem (2013. október 21. hétfő 22:22), miért vagy még mindig tagja annak a gyülekezetnek, amelyikben a pásztor – szégyen, hogy még mindig az – a jelen kormány mellett agitál és a békameneten való részvételre buzdít? Az első pillanatban, hogy politikai agitáció hangzott el a szószékről, otthagytam az egészet. A békamenet pedig – ov támogatásán kívül – a gyűlöletről szól, sugárzik belőlük a gyűlölet. Ezek keresztények???
    ***
    Ma 3 év után felújítva újra megnyílt a Zeneakadémia, ov beszélt persze, ott is a szabadságharcról kezdett szövegelni. Tovább nem hallgattam.
    A hírekben is ov-t idézték, nem az az esemény volt fontos, hogy Liszt Ferencnek, a Zeneakadámia alapítójának születésnapján ismét megnyílt az intézmény, hanem az, hogy ov beszélt. Hozzáteszem, hogy a felújítás 90 %-os uniós támogatással történt.
    Ahogy erről nem súlyának megfelelően adtak hírt, úgy hallgatnak az ellenzéki megemlékezésről is. Sajnos, már meg sem lepődöm.
    Nincs szabad, nincs hiteles média, így van, pontosan így van.
    Csak agitprop van – gondolom, még sokan tudjátok, mi az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  35. Nem tudom mit ünnepeltek október 23- án? A nemzeti hülyeséget? Egy feleslegesen kezdett lázadás évfordulóját? Biszkunak van igaza! Feleslegesen meghalt egy csomó ember. Mindkét oldalon! Én emlékszem a fákra fellógatott ávosokra (Akik közül több nem is volt ávós) a Köztársaság téren legyilkoltakra, a fehérterror kezdetére, (Mi atkkor elfogott ávósokat őríztünk) na meg a Divatcsarnok kifosztására és felgyújtására is. A Mindszenti idióta beszédére is. Ezt a barmot, ma istenítik. El kell olvasni az akkori amerikai nagykövet jelentéseit is. Valójában egy önhitt vén hülye volt. Hallgattam a Szabad Európa híreit is, mert az egyetlen hallgatható rádió volt. ENSZ csapatokat, meg amerikai segítséget itgért. A hülye magyarok meg hittek neki. Felesleges volt, mint a korábbi úgynevezett forradalmaink és szabadságharcaink. Nekem A 49-es trónfosztás is a felfuvalkodott Kossuth (aki a királyi koronát is felpróbálta) hülyesége volt. Szomorú történelemből próbálunk eposzokat termteni. Ez a csuti által emlegetett speciális magyar lélek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Hová tünt Kiadajcsohnefürtompika beléptető rendszere?
    Fehérgalléros bodzaszedők elvitték a MÉH-be?!
    -
    http://www.atv.hu/belfold/20131022-stadionhoz-szantak-eltunt-az-otmilliardos-rendszer

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Diákok tüntettek Pécsen, a tanárok pedig titokban köszönetet mondanak!
    Milyen világ az, ahol a gyereket tolják előtérbe, ide lőjetek….
    Fortélyos félelem igazgat e honban!
    Gyurcsány Ferencnél még lehetett gördülni is a legnagyobb ünnepen és a vizsgák idején!
    Így lehet azt mondani, hogy nincs ellenállás, ha nem tudunk róla!
    Kell a bérbirkamenet, mert a srácok már mocorognak!
    Na, de hol vannak a fiúk, pl. a nagy Dávid – kilóra megvették, hát a súlyát elnézve jó sokat kaphatott….
    http://www.168ora.hu/itthon/kicsengettek-119790.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos