Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai: „Tudom, nehéz lesz” 2012. október 23. kedd 17:47 | AN Forrás: AN

  • Hozzászólások(197)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai: „Tudom, nehéz lesz”
Budapest – Ungváry Rudolf és Tamás Gáspár Miklós profi beszéde után két bakiktól hemzsegő, a kelleténél hosszabb, széthulló szónoklattal igyekezett a demokrata tömeget Bajnai Gordonra hangolni Juhász Péter és Kónya Péter. A miniszterelnökként meggyőzően halk szavú Bajnainak nem állt jól a mikrofon előtti ágálás. Valamennyi felszólaló a 2014-es választásoktól reméli a megváltást.
.
Juhász és Kónya még a színpadon is be-beszólogattak a politikusoknak és a politikai pártoknak, végül azonban csak kimondták mindketten, hogy mozgalmaikból politikai párt lesz, amely a 2014-es választások megnyerésére gyúr – jelen állás szerint az ellenzéki tüntetés vezérszónoka, Bajnai Gordon vezetésével.
.
„A kormánynak mennie kell”, ismételgették az unalomig a szónokok, amihez Bajnai hozzátette: még ez sem elég, rezsimváltásra, valamint korszakváltásra van szükség, hogy a 2014-es sorsforduló új esélyt adjon Magyarországnak.
.
.
Kónyát üdvözlik a színpadra menet
.
Konkrétumokról nemigen esett szó – legalábbis abban a tekintetben, hogy mi a kiút abból a helyzetből, amibe az ország a Fidesz kormányzása során került. 2014-ben a normális ország hívei küzdenek majd a megosztás erőivel. E küzdelemhez új politikai közép kell, elég erős jobb- és balszárnnyal, sokféleséggel, amely „ezernyi véglet közt köztes”, és elzárkózik a szélsőségesektől, „a hatalom megszálottaitól és a hatalom kufáraitól”.
.
Az új összefogáshoz Bajnai szerint új közös nevezők kellenek; 1990-ben már voltak ilyenek, de a megosztó politika áldozatául estek. Újra ki kell tűzni a legalapvetőbb dolgokat, elsősorban azt, hogy az ország újra jogállam kell legyen, képes arra, hogy korlátozzon bármilyen hatalmat.
.
.
A Szolidaritás a Lánchídon
.
„A haza egyre nagyobb része kényszerül ellenzékbe”, fogalmazott a politikus, aki hangsúlyozta, még azok magyarságát, hazafiságát sem vitatja el, akik a Kossuth téren Orbán Viktort hallgatják. „Nem igaz, hogy mindenki annyit ér, amennyije van”: Bajnai szerint a lecsúszottakkal vádolt szolidaritás mindenki közös felelőssége.
.
Bajnai Gordon az ország régióbeli lemaradására kitérve kijelentette: meg tudjuk mutatni, hogy képesek vagyunk ezt a hátrányt ledolgozni. A globális versenyben az érvényesülésreaz Európához tartozás ad esélyt: Európa sikere a valódi nemzeti érdek, „megmaradásunk záloga”. „A szentistváni hagyományba születtünk bele, nem a turulmadárba”, hangsúlyozta a szónok.
.
Magyarországot „a határokon belül” kell újraegyesíteni; aki a tízmilliós országot osztja meg, az a tizenötmilliós nemzetet is megosztja. Ennek akadályozására szolgál „az új, erős közép”, ami Bajnai szerint nem párt. „Jöttünk jobbról, és jöttünk balról is, hogy középen találkozzunk. Az ország középen találkozik” – mondta ki Bajnai az új szlogent, szövetségbe – amelynek neve Együtt 2014 – híva az új összefogásba mindenkit, akivel a jogállamiság minimumában meg tudnak egyezni. A közös program kidolgozása csak ezután jön.
.
A szónok szerint nehéz lesz, mert sokan meg akarják osztani a demokratákat, akik azonban négy fontos dologban egyetértenek: haza, haladás, szolidaritás és Európa. Két nagy ellenség a reményvesztettség és a csodavárás, mert mindkettő tétlenségre sarkall – tehát mindenkinek tennie kell; van remény, ha van összefogás.”Tiltakozzatok és szerveződjetek” az országrontó rezsim hatalma ellen, szólította fel a tömeget Bajnai.
.
.
Bajnai hallgatósága
.
Ez a rezsim a megfélemlítésre épít, “a fortélyos félelem közigazgat”, de “nem vagytok egyedül”, nyomatékosította szavait Bajnai az összegyűlt több tízezres tömeg hatalmas ovációja közepette. “Legyetek békések, de elszántak… vissza akarjuk kapni a hazánkat, a törekvő és gyarapodó országot… ahol a józan ész az úr”, fogalmazott. “Ha a rossz politika tönkreteszi a hazánkat, akkor nem nekünk kell elmennünk, hanem a rossz politikának.”
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +56 ( 60 szavazatból)
Bajnai: „Tudom, nehéz lesz”, 4.9 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(197)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

197 Reader’s Comments

  1. Ájánlatos elolvasni a következő blogot:

    “Előrehozott választással reagál Orbán az ellenzéki összefogásra?”

    http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2012/10/24/Elorehozott_valasztassal_reagal_Orban_az_ellenzeki_osszefogasra/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  2. Csalodott vagyok!!Kampany beszednek kivallo lett volna,de ide (en ugy gondolom)ez edeskeves!Hianyzott belole a szenvedely,a duh,az indulat,a szivbo”l jovo” tu”z ,ami beizzitja az ottani hallgatosagot!Adott volt a tomeg,akik vartak valamire,akik azert mentek oda,utaztak videkrol a fo”varosba,hogy tortenjen valami,valami,aminek o”k is a reszesei lehetnek,hogy egyszer elmondhassak az unokaiknak,en is ott voltam mikor az Orban kormany megbukott!!En ugy erzem,2014-ig NEM LEHET varni!Emberek eheznek,faznak,nincs munkajuk…..Felek hogy ok mar nem fogjak megerni a 2014-es valasztasokat!Nincs problemam a Kulkaval meg a Csakanyival,remek szineszek,minden tiszteletem,de tenyleg!!!DE!Egyszer ugy szeretnek egy Bartust,vagy egy Andrassewet,egy Ivanyit hallgatni helyettuk elo”ben!!(Magyar Fruzsina is johet!!:))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Tisztelt Barry1!
    .
    Barry1
    2012. október 24. szerda
    00:17
    .
    Köszönöm szépen!
    .
    :-)))))
    .
    Üdv: sommas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. T. Observer!
    .
    Observer
    2012. október 24. szerda
    00:28
    .
    EZ TETSZIK :-).
    .
    És MENNYIRE IGAZ NAPJAINKBAN.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Tegnap már nem volt lelkierőm miután hazaértünk a tüntizésről leülni a gép elé. Ki akartam zárni mindent, és mindenkit,mert csak a gondolataim kavarogtak.
    Sokan írtatok sok okos dolgot.Végig olvastam.
    Nincs más bennem, csak a nagy üresség.
    Tegnap megint “vajúdtak a hegyek, és egeret szültek”.
    Orbánnak szereztünk megint egy jó napot.Feleslegesen. Ugye tudjátok? Remélem mindannyian tisztában vagytok vele, hogy most fog elszabadulni a pokol!Lájtosan persze, de mindent bevetve,és mindent megvalósítva hogy letaszíthatatlan legyen a trónjáról ez a felfuvalkodott béka, akiért meneteltek a birkák.
    Bajnait nézve,és hallgatva eszembe jutott, hogy hány ember fog meghalni addig amíg ez a pöcsölés tart.Hány ember hűl ki a lakásában, megy a vonat alá, vagy ugrik ki a sokadik emeletről.
    Félünk a felfordulástól? Félünk a forradalomtól? Ezerszer meg fogjuk bánni a bénaságunkat, erről tesz ez a hataloméhes őrült!
    Idő kell – mondjátok. Közben elfelejtitek, hogy az idő Orbánnak dolgozik,mert övé a hatalom.
    Hallottam a körülöttem állók megjegyzéseit…Most akartak TENNI!!!
    Közben megértelek benneteket is.Mert várni kell – mondjátok.
    Megkérdezem: mire???
    Hogy megerősödjünk? Hogy többen legyünk?Hogy legyen ideje Orbánnak,meg a fogdmegjeinek csírájában elfojtani mindent?Hogy fogjuk meg, és vigyétek?
    Hogy Orbán egyszer csak felébred demokrataként?
    .
    kekec
    És most mondhatod hogy provokálok! Megteheted, mert Te vonulgattál a tömeggel amerre sodort az egyirányú akarat.Jelen voltál…Okosakat is írsz.A bajom nekem ezzel az, hogy okos szöveggel még nem döntöttek meg semmilyen hatalmat.
    Én is jelen voltam.És elszomorított, hogy ilyenekké váltunk!
    Szerveződjünk! Gondoljunk ki okos előrevivő dolgokat…Beszéljük meg itt az AN oldalain…
    Közben pofán vág a valóság,mert “ej, ráérünk arra még!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  6. Amit kihagytam. Aki azt hiszi, hogy a választáson legyőzhető Orbán, az nem ebben a világban él. Tökéletesen ki van dolgozva minden a nyerésre. Minden ellenzéki kezdeményezés ilyen jó technikával lesz blokkolva.Tegye fel a kezét, aki nem így gondolja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  7. Azoknak, akik csalódottak – akik igazi forradalmat akartak tegnaptól sortűzzel, lámpavassal, rögtönítélő bírósággal… Jó beszéd volt a tegnapi, egy jó kezdet: ahhoz, hogy Orbánékat demokratikus módszerekkel el lehessen söpörni, mindenkire szükség van, azokra is, akik irtóznak a lámpavasas szövegektől…
    A régi platformokkal nyerni nem lehet: egy úgy leosztás kell, azokkal együtt, akik 2010-ben még teljes meggyőződéssel támogatták Orbánt, de már egyre kevéssé hisznek benne.
    A tegnapi beszéd – különösen a másikkal, Orbánéval összehasonlítva – jó felütés volt.
    Hajrá!
    Támogassuk azzal, hogy legalább nem kampányolunk ellene…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  8. maki: “Majd belejönnek ők is abba, hogy hogyan kell tömeg előtt beszélni. Az OV is igy kezdte!” “Bajnai is jó volt, majd ő is bele fog jönni.”
    Mint kiskutya az ugatásba, mi? Én úgy gondolom, hogy amikor az amputáló sebésznek már a kezében van a csontfűrész, akkor régen rossz, ha a másik izzadó kezével az antómiakönyvet szorongatja, mert így legföljebb a nyelvével tud lapozgatni lázasan, ami, bár látványnak mulatságos, mindazonáltal a páciensben mégis ébreszthet némi kétséget a műtét sikeres abszolválását (azaz tulajdon túlélési esélyeit) illetően. Már, amennyiben eszénél van a beteg.
    Valamint azt is gondolom, hogy nem az a fő elvárás, a legfontosabb cél, hogy bárki is belejöjjön a tömeg előtti szónoklásba (meg aztán idő sincs már kivárni, míg végigbukdácsolnak egy OKJ-s rétorképzőt), mert szónoklatokkal aztán tényleg tele már a padlás. Ugyan, nyerhetnénk-e bármit is azzal, ha profi mód beszélnének lyukat a hasunkba? Nem, csak még nehezebb volna átlátnunk a szitán. Ha például Juhász Péter megtisztelné azzal az általa (meg)vezetni vágyott tömegeket, hogy merő véletlenségből fölkészülten lép a színpadra, akkor esetleg úgy járhatnánk vele, mint az egyszeri fideszfan Orbánnal, nem (vagy csak túl későn) vennénk észre totális alkalmatlanságát, kártékony becsvágyát, alantas szándékait.
    Orbán nem így kezdte. Ő már a (hatodik… he-he) koporsó mellett is profi beszédet mondott, olyan profit, hogy azóta is kilel a hideg, ha csak eszembe jut. Nem kis részben ennek a cipollai tökéletességű föllépésének köszönhető, hogy ma megnyalhatja mind a tíz ujját, amiért ilyen ellenzéke van.
    És most a gyöngébb idegzetűek forduljanak el, mert még azt is gondolom, hogy ha Bajnai Gordon a Gyurcsány-gyűlésen beszélt volna, akkor ma volna miért aggódnia Orbán Viktornak. Így viszont nincs félnivalója, látta amit látott, mi meg fölkészülhetünk a minden eddiginél obszcénabb, nótázással egybekötött entrópiára.
    Érdekes volna tudni amúgy, hogy az Orbán által szerződtetett eseti lengyel vendégmunkásoknak vajon mi jutna eszébe a Szolidaritás zászlói láttán. Meg egyáltalán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  9. coffi
    Én nem beszéltem sortűzről, meg lámpavasról. Csupán meglepetésről beszéltem. Ekkora tömeggel nem tudtak volna mit kezdeni, a meglepetés erejéről nem is szólva.
    De legalább tudatosítva lett volna az ellenféllel, hogy mire számítson!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Maeldron
    Szupi! Orbán már megcsinálta a 4 millió ember taccsara tételét, ami az ország érdekét szolgálja szerinted és ricsi szerint. Formális logikai szabályok szerint tehát Orbán az ország érdekét szolgálja. Akkor mi is a kifogásod ellene? Hogy erőszakosan teszi? Az ilyesmit nem lehet glasszékesztyűben. Hát tudod mit, inkább nem mondom el erről az őszinte véleményemet, mert proaktív lelke nem bírná el! De azért képzelheted!
    és Maeldron, a szabadság NEM a felismert szükségszerűség, hanem az ERŐ az annak megfelelő cselekvésre. És az ellenzék még jelenleg gyenge, mert minden EGYES csak annyi számít, ahány nulla áll mögötte, másképpen: tömeg. És a tömeg MÉG nem áll készen. Miért nem bízol jobban Orbánban? napról napra fűrészeli maga alatt a fát. Ki fogja alakítani a kormányváltó hangulatot. Lassan – de biztosan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  11. kekec
    Tegnap meg volt az erő, csak a szabadság hiányzott az érvényesítéséhez.
    Játszol a szavakkal., nem veszed észre? Minden indoklásod egy kibúvó,a cselekvés elodázására.
    Nem számon kérem rajtad, csupán észrevételeztem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  12. Observer
    Igen, esélyük sem lett volna. Az egyetlen SZÉLES felvonulási útvonalat eltorlaszolta a vonakonda, az összes MELLÉK utcát meg hermetikusan lezárta a rendőrség (én láttam a véget nem érő furgonkonvojukat befordulni a Petőfi Sándor utca felé, tele készenléti rendőrökkel, tudom, mit beszélek A biztonság kedvéért még odaállították a Zagyváékat is a Jégbüféhez. Orbán (és Pintér) semmit sem bízott a véletlenre. Ilyesmit NEM előre bejelentett és szervezhető tüntetésen lehet csinálni, annyit megtanulhattunk volna a Tahír térből!
    Aki ilyen legálisan szervezett és ENGEDÉLYEZETT tüntetésre megy, az ERRE számítson. Akkor nem éri csalódás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. sommas
    A fideszt az anyagi érdek fogja össze. A legtöbb samesza tudja, hogy képességei alapján nem jogosult arra a pozícióra, amibe orbáni kegyből kerülhetett. Ezért támogatni fogják az utódot, aki legalább akkora genya lesz, mint Orbán. EGY esély van: hogy több ilyen is van, és a hatalmi harcukban szétverik a fideszt. De erre nem igazán számítok: ők is tudják, hogy csak egységesen használhatják tovább magánkasszaként az ország pénzét. Ráadásul, ha megbuktatnák Orbánt pl egy bizalmatlansági indítvánnyal: EGY személyt kellene jelölni helyette, amiben tehát előre megegyeznének. És tegye fel a kezét, aki szerint Lázár, Rogán, Kósa vagy bármelyik másik alatt jobb, ésszerűbb, demokratikusabb lenne a kormányzás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Observer
    Annyira nem reménytelen a helyzet. Orbán minden karaktergyilkolászással is csak 200 ezerrel több szavazót szerzett. Nem ezzel nyert, hanem a másfél millió otthon maradó szavazó miatt. Bajnaiék most ezeket próbálják aktivizálni. És Ez az igazi veszélye Orbán szemében.
    Barry1
    Minden értékelő szerint is Orbán kemény magja szektaszerűen működik, a vakhit alapján: ők tényleg meggyőzhetetlenek: Credo pia absurdum, mert ha tény lenne, nem kellene hinni benne. Jó lenne ismerni a szekták szektavezető bukása utáni sorsát, de ehhez hiányoznak az ismereteim: a személyes rajongás átvihető másra, vagy az szektavezér bukása a nyáj szétszéledését hozza magával törvényszerűen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Mától indul a FIDESZ karaktergyilkos hadserege.
    Mocskos világ jön mátol a közéletre, mert ehhez nagyon értenek a fiúk.
    :(
    HAJRÁ BAJNAIÉK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. Izzi
    és Erdős Virág versét inkább hallgatnám tőle, mint a szinte érthetetlen dzsesszes tolmácsolásban. Azért tisztelhetnék annyira a szöveget, hogy ÉRTHETŐEN éneklik
    http://offforever.blog.hu/2012/05/23/erdos_virag_ezt_is_elviszem_magammal
    bumburi
    Nem “semmi” történt. Ha nem vetted volna észre, megalakult a régen várt ernyőszervezet, amely képes lehet összefogni a demokratákat (a jobboldaliakat is beleértve, Ángyánt pl név szerint említve). Megvan egy esélyes jelölt, aki referenciával rendelkezik gazdasági és kormányzási téren, és akire a külföldi befektetők rá mernék bízni a konszolidáláshoz szükséges pénzt, mert neki elhinnék, hogy nem herdálja és lopja el. szerintem ez már valami. És mostantól indulhat a visszaszámlálás.
    És igen “ej ráérünk arra még” amikor tényleg elcsalják a választást. De ahhoz képest az Erzsébet híd foglalása ovisok babazsúrja lesz. Mondtam már: ideje van a vetésnek, és ideje az aratásnak….. EZ most nem az az idő volt. És ezt előre lehetett látni. Mert szerinted akkor kell támadni a Orbánékat, amikor a legfelkészültebbek? Mert én a “sodródásom” közben láttam, hogy MIVEL készülnek. Nem lehetett volna őket meglepni. És talán kiábrándít: de százezer ember nem tömeg, hanem tömegecske, ráadásul egy hasonló nagyságrendű tömeggel szemben. Ha az igazi tömeg (milliós nagyságrendben) nem áll mögé- csak egy kis zendülécske sikerült volna. És a tömeg még nem áll készen. De Orbán már dolgozik rajta!
    taotológia
    És most képzeld el ugyanezt a Milla színpadán Gyurcsánnyal. Viszont ő sem lett volna olyan felelőtlen, hogy teljes rendőri felkészülés, és Jobbik nagygyűlés közelében vezényelje rohamra a békés, öregekkel tarkított tüntetőket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  17. Jut eszembe: a nekem újnak tűnő kisgazda alakulat, amelyik elvihette a zászlóját a DK-ra is és a Millára is, csak nem Ángyánék valami új pártja? Már ideje lenne.
    Bocs, nem jegyeztem meg, de elől valami Nemzeti és akármi és csak utána Független Kisgazdapárt, azaz négy nevű. Tud róluk valaki valamit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. kekec
    Ne mondd hogy nem lehetett volna elmenni a hivatalos ünnepségre, akár 100 ezren is! Az lett volna szép, ha nem engedik “ünnepelni” a tömeget!
    A világ sajtója előtt.Ráadásul ennyi embertől már zúgni tudott volna az Orbán takarodj!
    Félre ne érts! Nem vérfürdőt vizionáltam. Csupán azt szerettem volna, ha ez az elmebeteg görcs, a saját fülével hallja, hogy még nem egy az ország MÉG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. bumburi
    ideje van…., és majd annak is eljön az ideje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Barry1: “Te komolyan azt hiszed,hogy én nem értem mi folyik ebben az országban, csak azért mert nem tetszik,ha egy kommentelő t ársam ” FASSZOPÓZIK?”
    .
    Hasznos időtöltés ám megtanulni olvasni.
    .
    A f.sz.p.ó rettentő trágár és sértő kifejezés. Ha másik kommentelőre írnám, azonnali moderációt érdemelne. Közszereplőre használni is elléggé kocsmai. Csakhogy ezt a szót nem írtam le.
    .
    Amit leírtam, egészen mást jelent. Azt fordítottam magyarra, hogy ha arra kér egy szónok, hogy adjátok oda a maradék pénzeteket ennek a maffiának, hogy hagyjátok végleg elpusztítai az egészségügyet, elidegeníteni az országot egész nyugattól, ha indirekt arra kér, hogy várjatok, hogy elvigyék az államcsődig, akkor ő valójában arra szólít fel, hogy: “szopjátok tovább a faszt”.
    .
    Ezt nem lehet ennél jobban összefoglalni négy szóban. Shakespeare sem tudná, hidd el. Ezt magyarul így mondjuk, mert a magyar nagyon kifejező. De ezt angolul is így mondják körülbelül.
    .
    Olyat meg ne adj a számba olyat, amit nem mondtam.
    .
    És ha már magyar nyelv és irodalom órát tartunk, elmondom nektek, mi lesz az “ÖSSZEFOGÁS” 2014-ben.
    .
    Az lesz, hogy simicska összefogja a bal és a jobb kezével a maradék pénzeteket, ti meg mehettek vissza a balette… akarom mondani, az erdőbe élelemre vadászni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Történelmi pillanat

    Történelmi pillanatokat éltünk tegnap a Milla tüntetésen. Elkezdődött a magyar nép szabadságharca az Orbán rezsim leváltására, a kétharmados diktatúra ellen a demokráciáért és az új köztársaságért.

    Ez az elnyomott tömegek szabadságharca a jelenlegi hatalommal szemben. Nem az orbáni szabadságharc hanem a tömegeké Orbán ellen.

    Ez a szabadságharc hozza el a Magyarországon forradalmi helyzetet . Mit jelent ez?

    Mi is a forradalmi helyzet: “a forradalom objektív feltétele. A következők jellemzik: az uralkodó osztályok nem tudnak a régi módon kormányozni, politikájuk válságba jutott, az elnyomott tömegek nem akarnak már a régi módon élni, s aktivitásuk rendkívül felfokozódik, készek a forradalmi fellépésre. Ahhoz azonban, hogy a forradalmi helyzet forradalomhoz vezessen, szükség van a forradalmi párt vezetésére, olyan politikára, amely kifejezi a néptömegek érdekeit.”

    Kormányváltás, rezsimváltás, korszakváltás legkésőbb 2014-ig vagy 2014-ben.

    Ez a forradalmi helyzet megoldása, a szabadságharc végső eredménye.

    Az egész világ érdeke hogy e szabadságharc eredményes legyen. Különben egy fasisztoid, nacionalista, soviniszta diktatúra jön létre Európa szívében. Úton vagyunk oda.

    A fanyalgás ideje lejárt. A támogatásé jött el. Aki ma csak a nehézségeket sulykolja az árt ennek a harcnak. Rombol, bomlaszt.
    Hit nélkül nics siker.

    Nincs más út. Vagy sikerül vagy az ország megy a süllyesztőbe minimum 25 esztendőre.
    Támogatni, támogatni, támogatni.
    Pénzzel, ötletekkel, sajtóval, véleményekkel, megnyilatkozásokkal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Csak tiszta forrásból:

    Bajnai beszédének összefoglalója:
    http://atv.hu/cikk/20121023_pp

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. A lényege a számháborúnak:
    Az ellenzéknél nem voltak fizetett tapsolók!
    Orbánhoz pedig összekoldulták a támogatókat – ezzel azért nem kellene annyira villogni.
    Viszont az árkokat sikerült mélyíteni – mert elég volt a külföldiekből, ne ezek a megfizetettek akarják megmondani, megmutatni, mi legyen nálunk, mi a jó nekünk.
    Nekik ez jó, mert dől a lé, de nekünk nem jó, mert azt a lét, tőlünk veszik el.
    Ha nincs ennyi eszük a kintieknek, akkor ez nagyon nagy baj!
    Ezt nem lehet hazaszeretetnek nevezni, ez inkább valaminek, valakiknek a kihasználása. Debrecenben élők tudnának mesélni az áttelepültekről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  24. godunovich 2012. október 24. szerda 01:23
    Ne hidd, hogy Orbánnak valaha is eszébe fog jutni egy előrehozott választás! Minden intézkedésük bebetonozza a későbbi választásokon a biztos sikerüket. Elkönyvelhetjük, hogy 2014-ben szabad, de nem valós választások lesznek. Fideszes pártkatonákból felállított Nemzeti Választási Központ felügyeli a választások tisztaságát. Panasszal fordulhatsz a fideszes pártkatonákból felálló ügyészséghez, ha választási csalást észlelsz, és fideszes bíróság tárgyalja majd az ügyet.
    Az elkövetkező másfél évben még mindent előkészítenek, törvényesítenek, miközben a propagandagépezet harsogja a szabadságharcot, a megszorításmentes gazdasági modellt, meg tudom is én milyen maszlagot.
    (Bár ne lenne igazam!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Na, már zúg a fejem a hozzászólások elolvasása után.

    Bajnai szerintem jól beszélt , kezdetnek jó volt.Juhász unalmas, harsogó, nem tetszett.Az elmúlt 22 évezése már-már orbáni, egyszerűen idegesítő.
    Kónya már összeszedettebb volt, azonban a beszéd technikán van mit javítani. Jó, tudom, sok ember előtt beszélt és izgult is .Ehhez is egy bizonyos rutin kell, gondolom.
    Ma már viszont október 24-e van.Hogyan tovább??Most kellene a vasat ütni, nehogy a hétköznapok unalmába merüljön az egész .
    Mire várnak??Azonnal megkezdeni a tárgyalásokat minden demokratikus erővel és a cél érdekében összefogni.
    Fogják már fel, hogy nem lehet fanyalogni, nincsenek abban a helyzetben.Minden szavazatra szükség van.Igen a DK féle 5-6 % ra is, és az LMP-re is.Ha Schifferrel nem megy akkor nélküle.Ne tápláljunk hiú reményeket , a diktátor és bandája -mivel a vesztét érzi- mindent be fog vetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  26. bumburi,
    Teljesen egyetértek veled! Így semmit nem fogunk megoldani. Békés családanyák, és családapák kivonulnak hallgatni a szónokokat, ha nem túl hideg az idő, és nem esik az eső. Durván befenyegetünk, hogy 5 hónap múlva újra megtesszük ugyanezt, azaz fél napra megakasztjuk Budapest belvárosának közlekedését. A tüntetés végén pedig szaladunk haza, hogy megpihentessük ácsorgásban megfáradt lábainkat, igyunk egy forró teát, és bekapcsoljuk kedvenc sorozatunkat. Persze bepötyögjük valamelyik fórumon: “jól megmutattuk nekik”. Majdnem olyanok vagyunk, mint Brian életében a Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata, csak mi nem szúrjuk hasba magunkat, hanem az otthon melegéből akarunk megtartani annyit, amennyit még ki tudunk fizetni – és várjuk a 2014-es választásokat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  27. Barry1:
    Figyelj: nem vagyok agysebesz, viszont azt tudom, hogy jelenleg az elkeseredett emberek tobbsegenek az MSZP, DK nem szerepel a valaszthato partok kozott.
    Ezt tudomasul kell venni. Amig a Bajnai nem alapitja meg a sajat partjat, addig ezek az emberek csak kovajognak a nagy semmiben.
    Az emberek SZERINTEM az alapjan fognak valasztani, hogy ki kepes olyan programot felmutatni, amely vegre az oerdekeiket szolgalja es nem a kormanyet. Igen, en az amerikai modellban hiszke, hisz amerikaban elek es latom a kulonbseget a magyar es az amerikai adorendszer kozott.
    Csak vezesd le, hogy ha egy vallalkozasnak Magyarorszagon 200ezer forintja van egy alkalmazottra, abbol mennyi jarulek ado lesz, mennyi a netto, es utana abbol a kicsikebol ujra levesznek a 27%-os afaval…. es, hogy mit lat az atlag magyar? fizet mint a vaklo, csereben sorbanallas van a korhazakban, tonkrement utak, omlik a vakolat a hazakrol, a rendorok az emberekre vadasznak, hogy fizeteskiegeszitset kapjanak…. a vallalkozasoknak trukkozniuk kell, hogy talpon maradjanak, az embereknek meg feketezniuj, hogy ne halljanak ehen. szerintem ez Magyarorszag legnagyobb betegsege, ezen kellene valtoztatni.
    Nezd meg pl: a Szlovakok azzal potoltak ki az alacsony adokulcsokbol adando kiesest, hogy a magyarok oda regisztaltak az autoikat, vallalkozasaikat… illetve az alacsony adozas miatt kesobb ami mar jelen rengeteg autogyar telepult be hozzajuk, 70ezer autoipari munkahely szuletett.
    De jo pelda az alacsony adozas sikerere Bulgaria, utana lehet nezni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  28. „A miniszterelnökként meggyőzően halk szavú Bajnainak nem állt jól a mikrofon előtti ágálás.”
    .
    Szemét duma, és tiszteletlen. Azokkal szemben is, akik ott voltak és hallgatták, de Bajnaival szemben is.
    El kellene dönteni, hogy egy gazdasághoz értő vezetőt akarunk vagy maradunk a melldöngető, lelkesítő, populista dumájú szabadságharcosok iránti igényünknél. Ha az utóbbit választjuk, akkor nem kell telesírni Európa vállát romló gazdasági helyzetünk és demokráciánk leépülése miatt. Valamit valamiért.
    A fegyverrel való gondolati játszadozás a „kivitelezés” igényével nem más, mint „Emberi játszma” mások bőrére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  29. Barry1
    Én is köszönöm.:) Observerrel egyet értek nem a dicséretért írjuk, csak ez a véleményünk, mint, ahogy Neked is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. A milla programja szánalmas volt, de Bajnai beszéde megütötte a mértéket.
    Aki azt gondolta, hogy most erőszakra kellene biztatni az embereket, az gondoljon utána, hogy lenne-e erre vevő a mi oldalunkon, és vajon kinek használna most az utcai erőszak.
    Persze, Bajnai a választásokra készül, és mindenki úgy tesz, mintha majd lehetnének szabad, pártatlan elbírálású választások. De ha nem készülnénk erre, akkor valóban lehetne tartani csekély mértékben meghamisított választást, amit azután el lehet fogadtatni.
    A választási csalás ellen is csak akkor lehet fellépni, ha mögöttünk van a tömeg, aki szabad választásokat kíván, és van elképzelése, hogy kire szavazna. “Mögöttünk van”: “van”, létezik, nem csak masszaként, hanem szervezetten is. Tud magáról, tudja, hogy vannak vezetői, van szervezete, helyi képviselői, mozgósítható nem csak a hatalom által blokkolható médián keresztül, hanem személyes kapcsolatokkal is. Bajnai fel is szólított a szervezkedésre.
    Ha ezzel együtt is elcsalják a választást, akkor lehet erre a tömegre támaszkodni. Addig nem, hacsak hamarabb olyan mértékű nem lesz a gazdasági zuhanás, hogy az emberek maguktól megindulnak. (Pusztán a jogtiprástól nálunk még nem indulnak meg az emberek, még nem látják az összefüggést.) Magam részéről nem örülnék ennek a változatnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  31. kekec
    2012. október 24. szerda
    07:45
    Igazad van. A 2006-os események elemzéseit olvastam. Érdekes volt ott is Orbánék szervezése. Amikor az Astoriánál besunnyogott a kocsijába és elhúzott, az adta meg a szélsőjobbnak a jelet a békésen elvonuló tömeg provokálására. Náci stílus Orbántól. Mondta, hogy a B-középben érzi jól magát, nem a VIP páholyban. Érteni kellene már az elszólásaiból. Az események következtek egymásból. Több helyen olvastam, hogy a rendőrök a körülményekhez képest jól oldották meg a feladatukat a rend helyreállításában, csak a vezetőik nem álltak ki mellettük, aki pedig kiállt, azt meghurcolták. Az ellenzék feladata szerintem az is lenne, hogy helyre kellene tenni 2006 eseményeit. A rendőrség becsületét helyreállítani és tudatosítani a lakosságban, hogy ne a szabadcsapatoktól várják a rendet. Ehhez persze Orbántól meg kell szabadulni. Örökre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  32. Maeldronnak kívánom a sohakinemfogyóborosüveget. részben mert én is borozgatós vagyok, másfelől meg, hogy az utánpótlásért se kelljen ezek után kimozdulnia otthonról.
    ott voltam, láttam, hallottam majd jó érzéssel hazaballagtam. aki most abba köt bele, hogy szar volt a retorika és demagóg volt a tartalom, az megoszt, az nem akar változást. végre elkezdődött valami, az összefogás szikrája csillant meg tegnap és rajtunk választókon demokratákon múlik, hogy lesz e belőle tábortűz.
    hogy idézzek egy dakota mondást ” egy a t á b o r egy a zászló. enélkül nem megy, és ezt tolerancival és elfogadással érhetjük el. minden más most másodlagos. közös nevező az egypárturalmi hatalom megdöntése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  33. TGM kommunista jellegű beszédet mondot, persze nem sztálinistát, hanem filozófiai alapokon állót.
    A legtöbben azonban a bal-jobb összefogásra, a mérsékelt (polgári) konzervatív szavazók begyűjtésére törekedtek. Ungváry is, Bajnai is kifejezetten hozzájuk szólt, de ezen felül kifejezetten keresztény, sőt, katolikus retorikát is használtak. Tehát ők is úgy gondolják, hogy a hívők vagy sodródók megmozdíthatók a klérus szándékaival ellentétben. E réteg megszólítása, begyűjtése nem a már régen elszánt ellenzéket, hanem a fasisztákat gyengíti.
    .
    Ungváry kultúránk keresztény alapjait emlegette, a turullal kapcsolatban pedig a pogányságot.
    .
    Bajnai szövegéből:
    “Új politikai közép kell” elég egyértelmű.
    ” az országrontó rezsim hatalmát védik. Ha szóval nem, hát tettel. Ha tettel nem, akkor mulasztással. És azért nincs bocsánat” Ez a katolikus mise ismert részletére utal (vétkeztem… ).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. E helyen is leírtam már néhányszor, mennyire hiszek a forgatókönyv elméletekben.Nem összeesküvés elméletről van szó ! Nem tudom, az egykori Hudsont ma hogy hívják, az East-West viszont virágzik, no és a hatalmas CM-5-ös óriásgép hálózat is rendezgeti a sorsunkat… De ekkora agytröszt sem talált ki jobbat az 1930-39 közötti gazdasági és politikai helyzet újraforgatásánál. A remake tehát azt mondja, a permanens válságból a tűz kihúnytával kiemelkedő Főnix sok minden lehet, de liberális -demokrata- baloldali formájú aligha. (Orbán bemondása Bukarestben a válság után létrejövő új világrendről…) Tehát: Vagy korporatív jobboldali konzervatív hatalom, vagy népfront kormány…(Bajnaitól-ugye…)
    Érthetőbben: Mussolini, Franco, (Adolfot most hagyjuk !) vagy Léon Blum. Akkoriban két évet élt csupán a francia népfrontkormány. Az egyre szigorodó helyzetben, a békés civil összefogás nem segít. Ezek csak elterelő ráolvasások. Mintha Bajnai kántáló-könyörgő hangvétele is ezt igazolta volna. Sajnos a radikalizmus győzni fog, (Most hagyom azt a rémvíziót, mi szerint ha Orbán bukik, akkor a Jobbik jön…) e szerint mi is jön tíz éven belül, ha tényleg újra forgatják a történelmet ? Orbánék veszíteni fognak, ez kétségtelen, de előbb az őrület végig pörgeti önmagát…. Bajnai inkább szánalmat keltett, mint bizakodást. Sajnálom !…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (8 szavazatból)
  35. Kedves Kekec!
    Hát kérem beindult a propaganda a kormány részéről!!!!!!
    Azt írtad “És talán kiábrándít: de százezer ember nem tömeg, hanem tömegecske, ráadásul egy hasonló nagyságrendű tömeggel szemben”

    A Belügyminisztérium sajtóosztály közleménye:

    „Az október 23-i rendezvények, vonulások rendbontás nélkül, fegyelmezetten zajlanak, a rendőrség megfelelő erőkkel biztosítja a helyszíneket. Az eddigi egyetlen kivétel a Ferenciek terei Jégbüfé előtt kialakult rendbontás volt, ahol szélsőjobboldali ellentüntetők verbálisan inzultálták az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) tüntetésére érkezőket. A rendőrség dupla sorfallal állította helyre a rendet. A rendőrség becslései szerint a Békemeneten több mint 150 ezren, a Milla tüntetésen csaknem 20 ezren, a Jobbik demonstrációján néhány ezren, a Demokratikus Koalíció rendezvényén több százan vettek részt.

    Budapest, 2012. október 23.
    Belügyminisztérium Sajtóosztály”

    TESSÉK ERRŐL BESZÉLEK, ERRŐL ENNYIT!!!!
    A VAK IS LÁTHATJA, HOGY NEM 20 EZREN VOLTAK, HANEM SOKKAL TÖBBEN!
    Majd 2014-ben hátha sikerül leváltani OV-t!!!!!!
    De azt hiszem, túl naív vagyok !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. sedona
    2012. október 24. szerda
    12:55
    Az idézett számháború csak a fideSS legkisebb hazugsága – ezen kár csodálkozni, sokkal többet érő hazugságokat is beetettek a híveikkel, de vigasztaljon a tudat, hogy a híveik sem bírják sokáig már a szívatást. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Tisztelt gets!
    2014-ig a választásokig, mennyi ilyen és abszurd hazugság lesz?
    Rengeteg!
    De ahogy olvashatjuk a kommenteket, 2014-ig kell valahogy kibírni , hátha sikerül leváltani ezt a bagázst!
    Ha nem, akkor így jártunk :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  38. Kelemen
    Az mszp és a dk együtt most kb annyi szavazóval rendelkezik,mint a fidesz.
    tehát az első mondatod NEM IGAZ!!!! Aki ehhez még hozzá tud tenni,hát welcome! Ezek tények! Számok! Nélkülük esélyünk sincs!
    Amit a gazdaságról irsz az egy (jószándékú) populista kivánság gyüjtemény..
    Az nem látszik,hogy amerikában élsz,de az nagyon ,hogy nem itthon!
    Én kb. 30 évig dolgoztam nagy multinál ITTHON!! Soha egy dolgozónk sem dolgozott egy percet sem anélkül,hogy ne lett volna bejelentve és ne lett volna
    kifizetve utána a járulék és az adó!! A több tiz milliárdos forgalom mellett minden egyes tételről volt ÁFÁS számla!!! A lányom egy (nem kis) magyar cégnél titkárságvezető,a fele fizetését zsebbe kapja!Na erre mit mondasz?
    Plusz még turkálnál egy jót a szerencsétlen nyugdijasok zsebében is,csak azért mert sokba kerülnek.EZ SZINTISZTA ORBÁNIZMUS!!! Tudod ,mit? 3 hónap után senki ne kapjon nyugdijat,majd csak felfordulnak,legfeljebb simicska beszáll
    a temetkezési bizniszbe is!Úgyhogy szakadj le a nyugdijasokról!!!! Van itt pénz bőven. Lenyult manyup,bankadó,baleseti adó,szektorális adó,telefonadó,sárgacsekk adó, ilyen olyan lenyúlt nyugdijak, egekbe emelt járulékok stb….stb…. Reggelig sorolhatnám! És hol a lóvé?Több ezer milliárd! Úgy nyulják le,hogy még kérkednek is vele.Egyáltalán nem titkolják! Ha kell,szó szerint beleirják az alaptörvénybe,hogy a századvégnek , a nézőpontnak vagy az izzadós mrázágostonizének jár 3és fél milliárd forint. Majd beleveszik az alkotmányba.Ezt csak azért vezettem le igy neked, hogy szemléltessem, milyen pitiáner ,szánalmas és GONOSZ amit a nyugdijakkal kapcsolatban felvetettél!Van máshol ennek a többszöröse,kapirgálj ott!
    Ami az áfát illeti :van élet a 4 és az elfogadhatatlan 27 között is .De! A 4 az egy populista marhaság! Amit a szlovákokról irsz az meg nettó hülyeség,már ne haragudj. Az alacsonyabb adókulcs miatt kieső összegnek még 1% sincs
    a magyar (regisztrációs+ rendszám) autós businness.!
    Persze nálunk borzalmas a helyzet minden téren,de a jó isten mentsen meg minket attól ,hogy az általad javasolt (populista, demagóg)irányban keressük a megoldást (slow down boy,……easy.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  39. Sedona

    Hoppá, a Belügyminisztérium becsléséből kiagytad a Kossuth teret!
    Azt mondták,hogy ott 400000 (NÉGYSZÁZEZER!!!!!) ember volt.
    A Kossuth téren .Az izémenet ( azért sem irom le,hogy béke. tényleg, hivjuk
    egységesen izémenetnek!) 150 ezer ,az más.Tehát ezek szerint a Kossuth téren
    20x annyian voltak mint a Szabadsajtó úton,tehát ha forditva lettek volna a helyszinek akkor sashalomig ,de minimum az Örs vezér tárig értek volna.
    Szerintem a reális :Milla 80-100 ezer ,IZÉ-IZÉ max:120 ezer
    DK :22 felnőtt + 4 gyerek. Megáll az ész Ezek tényleg félnek! Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. sedona
    2012. október 24. szerda
    13:16
    Én nem tartom kizártnak, hogy előbb összeomlik a fideSS – netán a fővezér kidőlésével – 2014 előtt. :(((
    Ő is esendő “ember”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  41. Ha a DK+mszp+a jelenlegi parlamentből kiszorultak+civilek megegyeznek, hogy a szavazólapon “Választási Szövetség”-ként szerepelnek és előre megegyeznek a kormány személyi kérdéseiben, már volt értelme Bajnai fellépésének.
    Persze, még akkor is ott van Orbán kezében (a választásig annyiszor változtat törvényt, ahányszor kedve tartja) a döntés, mert ha túl sokan regisztrálnak, akkor egyáltalán nem lesz érdeke a választás kiírása. Kérdés, eljut-e a kizárólag demokratikus eszközökkel harcolni szándékozó szövetség ahhoz a felismeréshez, hogy ahol demokratikus eszközökkel leváltani nem lehetséges, ott a másik félnek is elemi joga sutba vágni a demokratikus eszközöket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  42. Visszatérhet Kuncze, Bajnai nem nyilatkozik…
    Kuncze: ha szükséges, részt veszek az összefogásban
    Brn- itthon@hetivalasz.huUtolsó módosítás:2012.10.24. – 13:00Létrehozás:2012.10.24. – 12:59

    Kuncze Gábor és Botka László igen, Karácsony Gergely és Bajnai Gordon viszont nem nyilatkozott tegnap a Heti Válasz.hu-nak a Milla-tüntetés után.
    ****
    Ennyi.
    By, By, By!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Őrjöngő Zsebdiktátor

    getsnek:
    Én is valami hasonlóban reménykedek.Nem hiszem el , hogy ez a kis métely egészségesen túlélheti azt a rengeteg aljasságot , gyűlöletet ami benne él. Hát nem kaphat ez egy infarktus vagy agyvérzést?,Vagy egyszer rosszul gyógyszereznék be, vagy mit tudom én, de ezt emberi számítás szerint nem lehet sokáig húzni.
    Bár sokan vannak akik szerint az ilyen zsarnokok sokáig bírják..

    csattnak: Az általad leírt összefogást várjuk már rengetegen. Félretenni a vélt vagy valós sérelmeket és ledarálni a fideszt.
    Ha ég a ház akkor mindenkinek a tüzet kell oltani még a rossz szomszédnak is..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  44. Barry1:
    Nem akarok számháborúzni. Az Egyetem tér területe kb. 5300 négyzetméter ( ellenőrizd a Google Map-en). A tér tele volt. Számolj csak 1 embert m2-enként (több volt). Most hasonlitsd össze a Te számoddal. Honnan vetted? Ott voltál az Egyetem téren? Én igen. Ott is voltam, és a Millán is voltam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Figyelő: Igazat beszélsz, most olyanokra van szükség, aki tömeget vonz, mint a légypapír. Bajnai legfontosabb feladata, hogy a legtöbbek számára választható alternatívát mutasson.Ehhez nincs szükség hordószónokokra, váteszekre, táltosokra, anarchistákra. Ebből van elege annak, aki változásokat akar.
    Vagy nem az lenne a legfőbb jó, hogy egyszer még a miniszterelnök nevére se emlékezzünk, csak azt tudjuk, hogy működnek a dolgok, az emberek egyre többet mosolyognak, mindenki aki tisztességes találja meg az országban a számítását?
    A tétova, elbizonytalanodott, megtévesztett, gondolkodó Fidesz szavazókat a radikális szavak visszalökik Orbánhoz.
    Most a nyugodt erő, a hiteles szavak hatnak, minden más rosszat tesz az együttműködésnek. Ráértek hőzöngeni 2014 után, ha mégis maradnak a “tudjukkik”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  46. Observer

    A Dk 26 fő természetesen GÚNY!!!!!! Csak a totális abszurdra kivántam felhivni a figyelmet!!!!!! A többi az viszont komoly!Ha az Erzsébet hid 1/3 -tól az úttörő áruházig+ márc.15 tér (mindkét oldal) Váci u. két oldalának eleje 20000 fő ,ez kb 700 méter ,akkor 400000 ember 20x 700m az 14 km!Hogy mi van?
    Évekkel ezelőtt láttam Krakkó mellett 600ezer embert egy mezőn (pápalátogatás)
    Az nemcsak 600 ezer volt , hanem annak is látszott! Ez a Rákai dijas hazudozás,ez szánalmas!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  47. A teljes Bajnai beszéd:

    http://www.hazaeshaladas.hu/ftp/bajnai_gordon_beszed_2012_10_23.pdf

    angolul:

    http://www.hazaeshaladas.hu/ftp/speech_of_mr_gordon_bajnai_-_23_october_2012.pdf

    És a vágatlan video:

    http://www.noltv.hu/video/4651.html

    Idézet Tamás Gáspár Miklóstól:

    “Szabadságharcot akartok? Megkapjátok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  48. Barry1
    Nincs értelme fideSS számháborút játszani, de azért megjegyezném, hogy a DK-n (szerény személyemet is beleszámítva) valamennyivel többen voltunk mint “22 felnőtt – az arányokat összességében tekintve viszont jól saccoltál.
    Sedona
    Sintér Pintér fogdmegei amúgy hiven teljesítették a kapott parancsot és vigyázták a közrendet: nemhogy a náci “zagyvalék” B-közepet szoritották volna vissza a Petőfi Sándor utca torkoltából, inkább a mieinket igyekeztek szelid tereléssel pár méterrel arrébb hessegetni. A B-közép egyszer csak eltűnt.Talán máshol kaptak bevetési parancsot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  49. Kedves Barlanglakó!
    Akkor neked is mondom. A 26 főt gúnynak szántam. Szerintem kb 8-10 ezer fő lehetett. Üdv. Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. bumburi teljesen egyetértek veled.
    jó kezdet? azt mondjátok? hát nekem úgy tűnt, a jó kezdet már a januári tüntetésnél megvolt, anélkül, hogy azóta történt volna valami érdemleges, most is jó kis heppeninget tartottak, aztán hazamentek, és még csak a Kossuth tér közelébe sem szagoltak. Szép idő, jó kis ünnep, a fortyogó fazékra jól rárakták a fedőt, és várjuk azt a galambot, sülve, amit Orbán már rég ketrecbe rakott.
    hej, ráérünk arra még….. majd a választáskor (ami – egyetértek bumburival, vagy nem lesz, vagy lehet szavazni majd a Hazafias Fidesz jelöltjére.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK szembesíti Bajnai Gordont 2013. szeptember 15. vasárnap | AN

Bajnai megvédte az Orbán-kormányt Berlinben 2013. június 1. szombat | AN

Bajnai nem csalódott az LMP-ben 2012. november 20. kedd | AN

Katolikus hitvallás Bajnai alapítványánál 2012. november 15. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos