Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bajnai megvédte az Orbán-kormányt Berlinben 2013. június 1. szombat 16:33 | AN

  • Hozzászólások(238)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bajnai megvédte az Orbán-kormányt Berlinben

Berlin – Bár rengeteg probléma van a magyar kormánnyal, azt nem lehet mondani, hogy bármi köze lenne a rasszizmushoz vagy az antiszemitizmushoz – közölte Bajnai Gordon Berlinben. Bajnai Gordon nem először bizonyítja, hogy minden jó szándéka ellenére nem ezen a földön él, fogalma sincs arról, hogy mi történik Magyarországon, és képtelen azonosítani az Orbán-rendszer ideológiáját, de még egyértelmű jelenségeket is. Totálisan alkalmatlan.

Magyarország elkötelezett az Európai Unió mellett, nem neonáci ország és nem szereti a diktatúrát, a kormánnyal pedig ugyan rengeteg probléma van, azt nem lehet mondani, hogy bármi köze lenne az antiszemitizmushoz vagy a rasszizmushoz – mondta az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetője pénteken Berlinben.

Bajnai Gordon a német ellenzéki Zöldekhez közel álló Heinrich Böll Alapítvány Magyarország 2014 – A demokratikus ellenzék előtt álló kihívások című pódiumbeszélgetésén kiemelte: a német sajtót naponta tanulmányozva azt tapasztalja, hogy a Magyarországról szóló tudósításokban “fontos dolgok gyakran összekeverednek”.

Ezért a volt miniszterelnök szerint világossá kell tenni, hogy Magyarország “mint ország” továbbra is kitart az EU mellett, a jelenlegi kormánynak pedig semmi köze a neonáci eszmékhez.

Bajnai Gordon alapvető társadalomtudományi és társadalompolitikai ismeretek hiányában totálisan alkalmatlan egy kelet-európai ország vezetésére. Magyarországon magas színvonalú társadalomtudományi munka folyik, kiváló tanulmányok és könyvek jelennek meg, tájékozódnia kellene. Alapkérdésekkel nincs tisztában. Egyebek mellett azzal, hogy a magyar jobboldal a konzervatív eszméket a „keresztény-nemzeti” ideológiára váltotta fel, amely elszakította a „nemzet” fogalmát a „liberális” fogalmától, és amely alapvetően és meghatározóan antiszemita ideológiára épül. Az egész Orbán-rendszer ennek az antiszemita ideológiának a talaján áll, a magyar alaptörvény ennek az ideológiának az alapvetése. Ezek után nem lehet azt állítani, hogy a magyar kormánynak semmi köze az antiszemitizmushoz és a rasszizmushoz.

De ha Bajnai Gordon társadalomtudományi kérdésekben járatlan, és politikus létére ilyeneket nem olvas, láthatná mindezt a gyümölcseiből: hatvan Wass Albert szobor van Magyarországon, nyilasok és háborús bűnösök vannak a magyar tananyagban, a zsidókat deportáló Horthyról köztereket neveznek el és szobrokat állítanak neki, legújabban a hírhedt antiszemita Tormay Cécile-ről akarnak közteret elnevezni. Prohászka Ottokárról utcát lehet elnevezni, aki a hungarizmus, így a belőle kinőtt nyilas mozgalom szellemi atyja. Felsorolni is sok lenne, de nem is szükséges, mert ha valaki a fától nem látja az erdőt, azon nem lehet segíteni.

Bajnai Gordon habitusa miatt elkerüli az éles kritikákat, mert egy szelíd és kedves ember, de amit tesz, az most már botrányos és rendkívül ártalmas. Kezdetben ezt egy rossz politikai stratégiának lehetett tulajdonítani, hogy az „árkokat betemesse” és megnyerje a jobboldali szavazókat. De hamis állításokkal, az igazság meghamisításával, hazugsággal nem lehet az „árkokat betemetni”. Bajnai Gordon az Orbán-kormány megvédésével rendkívül sokat árt Magyarországnak, a magyar népnek, a magyar demokráciának, és ha ennyire képtelen eligazodni a magyar valóságban és a magyar szellemtörténetben, az lenne a legjobb, ha vagy tanulna erről, és addig hallgatna, vagy teljesen visszavonulna a politikától.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (58 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +74 ( 94 szavazatból)
Bajnai megvédte az Orbán-kormányt Berlinben, 4.4 out of 5 based on 58 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(238)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

238 Reader’s Comments

  1. bumburi
    2013. június 2. vasárnap
    21:31

    Amikor azt mondtam, hogy a civilek hozták vissza Bajnait, az tény. Az hogy ez időben mikor történt, és utána milyen lépcsőkön ment keresztül a HaHa annak érdemes lenne utána járnod.
    A Kossuth téri közös tüntetés idejéhez szokták ezt mérni. Hibásan. Könnyebb fogódzót adok.
    HaHa megalakulása 2012. 10.19.
    …és a rendvédelmiek mióta szerveződnek az elvett nyugdíjuk miatt? 2011. 10. 01.
    Ennyi!
    Most már az én tesztelésemen keresztül a magatokét befejezhetnétek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. MérlegElőd
    Mesterházy meg nem lesz, hanem már most Bajnai riválisa, az más kérdés, hogy erre én is alkalmatlannak tartom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. bubu64
    2013. június 2. vasárnap
    21:38

    Hahó! Már régen megtörtént. Mi kell még? :-D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. kekec
    2013. június 2. vasárnap
    22:04
    A megosztó szerepkör, még nem jelent riválisságot önmagában. Legfeljebb zsarolási szándékot. Lehetett látni, hogy ettől Bajnainak mennyire megremegtek a térdei. A játszma egyesélyes. …vagy Bajnai és felsorakoznak mögötte, vagy újra fidesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  5. MérlegElőd:
    http://www.hazaeshaladas.hu/ftp/mod_alapito_okirat.pdf
    Márpedig az Alapítványból indultak a tanulmányok, amelyek kimutatták, hogy az új választási rendszerre csak egyetlen adekvát válasz adható az ellenzék részéről.
    Mi nem ugyanarról Hahá-ztunk! MONDOM, hogy te más oldalakról tájékozódsz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  6. MérlegElőd:
    Ugyanezt Mesterházy is elmondhatja, és az őrt követő szavazók számából ítélve 2-3-szorosan megalapozottabban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. BUBU

    21:39 -en van amit keresel, illetve amit már meg kellett volna találnod.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. MérlegElőd:
    Szóval szerinted az, hogy a magyar kormánynak SEMMI KÖZE a rasszizmushoz és fasizmushoz csak egy diplomáciai körülírása annak, hogy SZÓBAN ugyan mindig elhatárolódnak KIFELÉ, befelé viszont vígan támogatják az ilyesmit?
    És az nem lett volna hasonlóan “diplomatikus”, megfogalmazás, hogy a kormány szavai és tettei ezekben a kérdésekben igencsak távol állnak egymástól?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. kekec
    2013. június 2. vasárnap
    22:13
    A szavazótábora nem elégséges a hatalomra jutáshoz. Sőt! A fidesz által kialakított utálata szerint, jó ha ennyi marad, mire a kampánygyűlöltetéssel végez. Szumma, Mesterházy mondhat amit akar. Kényszer alatt van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  10. MérlegElőd
    Szépen körbeírtad a semmit. Nem vagy híve a szubjektumoknak. Amit Bajnai közölt, az szubjektum volt. Az ő szubjektív véleménye, ami nem egyezik az enyémmel, ezért én nem fogok rá szavazni, Te igen. Ennyi. Egyébként mindegy kire szavazunk, elcsalják az egészet.
    “A fidesz valóban nem vállalja föl a világ előtt, sem itthon, hogy a zsidók és cigányok molesztálását következmények nélkül elkövessék.” Ezen mondatod szerint tehát rasszisták csak nem vállalják fel. Ha következmények nélkül tehetnék felvállalnák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. kekec
    2013. június 2. vasárnap
    22:20

    Nem kell átértelmezd közlésemet a magad szájíze szerint. Amit írtam az evidens, nem kíván utólagos pontosítást részemről. Kérem tiszteletben tartani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  12. MérlegElőd
    Bocsi csak közben máshol olvasgattam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. bubu64
    2013. június 2. vasárnap
    22:28

    …nem tesz semmit. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  14. #
    admin
    2013. június 2. vasárnap
    15:43 Teljesen egyet értek! Mivel az ellenzékben sem lehet megbízni, ezért én a 2014.-gyes választásnak nevezett színjátékban nem veszek részt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Magyarországon nincs érték alapú demokratikus jobboldal és nincs érték alapú demokratikus baloldal sem! A saját pecsenyéjüket sütögető politikusok vannak és egy olyan nép amelynek jelentős része igenis vevő a rasszista, antiszemita eszmékre. A magyar nép nem nézett szembe a múltjával

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. MérlegElőd:
    Csak rámutattam, hogy a Haha NEM politikai mozgalomként és Egyesületként indult, hanem Alapítványként és Közpolitikai Intézetként, és ilyenként fogalmazta meg az összefogás szükségességét. JÓVAL a Millánál történt fellépés előtt! De ha képtelen vagy felfogni, hogy ez így van – én ugyan nem erőltetem. Ettől ugyanis a tények még nem fognak megváltozni.
    Az ellenzékben MINDENKI kényszer alatt van, de akinek háromszor akkora a tábora, valamivel könnyebben viseli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. Barry1
    Én még nem tudtam eldönteni, hogy egy önjelölt Bajnai-aktivista (ennek ellentmond, hogy ENNYIRE nincs tisztában az előzményekkel),
    vagy pedig a fidesz delegáltja, aki ilyen furmányos módon akarja Bajnait lejáratni? Hiszen arra semmi szüksége, megteszi saját maga, nem kell hozzá neki segítség.
    Netán Bajnaiéknak is leesett, hogy a szövege talán nem úgy sült el, ahogy szerették volna, és ezért az E14 delegálta, hogy magyarázkodjon? Akkor elég gyengén lehetnek eleresztve humán-erőforrással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. MérlegElek
    Mit mondjak?Nem jól menedzseled Bajnaidat.Vagy nem is ez a cél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Amikor Bajnai miniszterelnök volt,akkor fideszes képviselők azzal foglalkoztak a parlamentben,adjon magyarázatot miért találkozott Gyurcsánnyal,mert azt akarták bizonyítani,hogy továbbra is Gyurcsány irányít.Akkor tud eredményt elérni az ellenzék,ha egy olyan vezetőt választ,aki ki meri mondani az igazságot és olyan beszédet tud mondani ami bizalmat ébreszt az emberekben.Bajnai erre nem alkalmas.A legnagyobb baj az,hogy az emberek azt látják, a politikusok a pártjuk érdekeit képviselik és nem azokét,akik a parlamentbe juttatták őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  20. Ateista teljesen egyetértek.
    Bajnai nem egy karizmatikus, magával ragadó egyéniség, és tényleg vagy fingja sincs mi történik ebben az országban, vagy még rosszab, takargatni akarja.
    “azt nem lehet mondani, hogy bármi köze lenne a rasszizmushoz vagy az antiszemitizmushoz” mármint a kormánynak.
    Aki egy ilyen dumát elereszt ebben az országban, az abszolut nincs képben, és egyébként is minden szempontból gyengén muzsikál.
    Másrészt a libaügy is ráégett, a billog ott van rajta, ha bűnös volt, ha nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  21. ateista
    “Akkor tud eredményt elérni az ellenzék,ha egy olyan vezetőt választ,aki ki meri mondani az igazságot és olyan beszédet tud mondani ami bizalmat ébreszt az emberekben.Bajnai erre nem alkalmas.”
    .
    A másik ellenzéki (ön)jelölt, Mesterházy alkalmas?
    Ki lenne alkalmas? Gyurcsány Ferenc? Vadai Ágnes?
    Más ötlet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Bokros Lajos? …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Ez a cikk is csak megerősíti azt az évek óta erősödő érzésem, hogy minden, a rendszerváltás óta a Parlamentben ülő politikusnak mennie kell. Totálisan alkalmatlanok az ország sorsának jobbítására, vagy azért, mert szándékosan csak a saját hasznukat lesték, vagy azért, mert tisztességesnek? lévén “csak” meghúzták magukat, vagy egyszerűen csak buták voltak.
    Ha nem lesz egy megfelelő erő vagy ember jövőre, megint OVI lesz a nyerő, akkor megyünk innen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Én Botka Lászlóban pl. látnék fantáziát.
    Határozott, jó fellépésű, kiváló beszélőkéje van, azonnal kapcsol, és amennyire én tudom, makulátlan a múltja, nem lenne könnyű fogást találni rajta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  25. admin
    2013. június 1. szombat
    18:41
    Ha őszre sem változik a helyzet (miért is változna?!), belépek. Csak azt fogom sajnálni, hogy nem emigránsként…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. .
    .
    te macskaszem!
    .
    nem akarlak megbántani, de ha Botkában látsz valamit, akkor bizony az egeret még nappal sem fogod meg, nemhogy éccaka!
    mint egy igazi, a setétben is látó macska.
    szóval, nézegessed még egy darab ideig, ám lehetőleg minél messzebbről, mert ha közel mész hozzá, megharap!
    na szia!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Milusa Fehervari

    Nem akarom elhinni!! Hát hol ez a Bajnai? Totális katasztrófa ez az ország jobb-és baloldali politikusaival együtt! És az a baj, hogy a kiutat sem látom e szörnyűségből!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Sokszor mondtam/írtam már, hogy az OVisékat “úri demokráciás” módszerekkel már nem lehet elzavarni! A Haza és Haladás által összehozott tanulmányok, módszerek csakis azután alkalmazhatóak, ha már a Dunának szorultak az OVisék, helyreállítottuk a jogállamot, a demokráciát. Ha már “normális” ország lettünk. Addig az ő tanulmányaik csak tanulmányok, semmi más!!!!!! Ahhoz viszont, hogy ismét “normális” ország legyünk, először is világgá kell zavarni az OVisékat. Ezt pedig csak úgy lehet, ha millióan megyünk ellenük, és nem csak az öklünket rázzuk a parlament előtt, hanem be is megyünk és egyenként hajigáljuk ki őket – lehetőleg a Duna irányába! Félre húzhatják a szájukat az úri demokraták , fintoroghatnak, de ez csak így menne. Menne, írom, mert nem lesz ilyen 14-ben. Továbbra is az OVis marad és elkezdi a konszolidációt, aztán 18–ra a Zemberek azt is elfelejtik, hogy mi az, hogy demokrácia, a felnövő ifjúság a “barackfa”alatt dalolva nevelődik és talpuk egymásra lép, a HírTV-n, Kerényin művelődik, buta lesz, mint a segg és tapsolva viszi a virágot a FideSS-téren álló óriási OVis szoborhoz a Kedves Vezető születésnapján. Az imákat átírják, nem úgy kezdődik majd, hogy “Mi atyánk, ki vagy a mennyekben…”, hanem, hogy ” Mi Viktorunk, ki vagy a vezérünk…….”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. Bajnai bizonyára kitűnő közgazdász és üzletember, de a politikai pályára tesjesen alkalmatlan. Nem csak itt Magyarországon, ahol a politikusnak gátlástalannak és kegyetlennek kell lenni, és hazudni nemcsak éjjel és naal, de reggel és este is a vasárnapokat és az ünnepnapokat sem kihagyva, mert ez a csürhe, amit egyesek magyar népnek neveznek csak így tartható tévedésben és a tudattalanság állapotában. Bajnai pedig úgy látom, erre alkalmatlan. Itt az győz a politikában, aki nem együttműködésre és megegyezésre törekszik a vetélytársaival, hanem könyörtelenül a betonba tapossa őket. Szegény Bajnainak ennek belátásához hiányzanak a történelmi és társadalomtudományi ismeretei. Fogalma sincs arról hugy mi a rasszizmus és mi az antiszemitizmus. Ha járkálna az utcákon, és hallgatná a végsőkig elkeseredett nyomorba döntött emberek beszédét, hallhatná a véleményüket a társadalom bajairól. Megtanulták a csuti bandától, hogy a piszkos munkanélküli nem akar dolgozni, csak a segélyt lesi, a büdös cigány meg lopásból akarja fenntartani magát és a családját, és azért szaporodik mint a patkány, hogy több segélyt kapjon a gyerekei után, az a rohadt multi liberális zsidó bankár pedig elrabolja az ország pénzét és külföldre az Offshoreba síbolja az extraprofitot, amit a vérünkből sajtolt ki. Én tapasztalatból tudom, hogy minden második ember ezt, vagy e vélemények valamelyikét hangoztatja .
    Az pedig Bajnai és az ellenzék legtöbb vezetőjének tudatlanságára is jellemző, amikor azt hirdetik, hogy Magyarországon még demokrácia van. A demokrácia rendőrei agyonverik a kihallgatásra előállított szegényembert, (aki szerintük ráadásul még román is.) A demokrácia ügyészei és rendőrei törvényelenesen, és megalapozottság nélkül vezetőszáron elvezetve őrizetbe veszik a politikai ellenfeleiket, majd kényszervallatással és vádalkut igérve peróbálják hamis tanuzásra kényszeríteni.az előzetes letartóztatásban lévőket. A hatalmon lévő politikai pártok törvényalkotással elrabolják az állampolgárok vagyonát. és klinsálamot építenek ki a hatalom megtartása érdekében. Saját érdekükben átalakítják a választási rendszert hogy a választásokon ne lehessen legyőzni őket. Ráadásul pofátlan módcn meghirdetik a nemzeti együttműködés fasiszta rendszerét, korlátozzák a szakszervezeti és munkavállalói és sztrájk jogokat Az állami alkalmazottakat pedig fasiszta korporációkba kényszerítik. Ez a Bajnai- féle demokatikus állam..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  30. neroka
    Hát valami ilyesmi….
    Ez a jövőképe a mai ifjúságnak, amiről persze nem beszélnek nekik, csak az okosabbak, a nyitott szemmel élők meglátják és ezért elmennek a demokráciákba, a többieknek ott van a múlt, a keseregni való, a bűnbakok meg is vannak hozzá, azok, akik nem akarnak dolgozni, hogy hol, hát akárhol, azok, akik nyugdíjasok és eleszik a fiatalok elől a jövőt, a cigányok, a zsidók, a multik, a bankok – ezek köpködésében kiélhetik magukat, ha már jövőképet nem is kapnak, legalább tombolhatnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Most igazat kell adnom a cikk szerzőjének, mert Bajnai hamis képet adott a Fidesz-KDNP országlásáról, ha azt állította, hogy a kormány nem antiszemita és nem rasszista!
    Ez akkor lenne igaz, ha a Fidesz-KDNP kormánya tetteiből, továbbá a pártszóvivők szavaiból valamelyest is arra lehetne következtetni, hogy komoly intézkedéseket tettek, illetve hathatós intézkedések megtételét szorgalmaznák! De ilyet nem tapasztalni, sőt éppen az ellenkezője tapasztalható, ami már régen túlment azon a határon, amit Európa közepén egyáltalán el lehetett volna képzelni pár évvel korábban!
    Ez a helyzetértékelés sajnos több, mint hiba! Érthetetlen!
    Vajon a rasszizmus és antiszemitizmus milyen mértékű terjedését lehetne még elfogadni egy olyan kormánytól, amelyik lépten-nyomon a Jobbiktól vesz át a szlogeneket, az új és hamis ideálokat, a társadalmat a Horthy-korszakba visszalökni igyekvő ötleteit stb., ami a színfalak mögötti együttműködés-összehangolás nélkül aligha lenne működőképes.
    Védje meg a magyar népet, ha szerinte megérdemli a dolgok, a mélységes passzivitás ellenére is, de ezt a kormányt az védje, akiből kiveszett a tisztesség, a jó szándék, a becsület, a józan ítélő képesség! Mi jöhet még ez után?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Gyöngyi Péter

    “Karaktergyilkol” a fideszes polgármester
    Körlevélben buzdítja Dunakeszi fideszes polgármestere a kormánypárti szimpatizánsokat a városba készülő Bajnai Gordon elleni tüntetésre. Az elektronikus körlevelet a helyi Fidesz küldte szét, de aláírója Dióssi Csaba.”
    Mit gondoltok?
    Megérdemli Bajnai, hogy megérezze egy kicsit, milyen a karaktergyilkolászás állapotában elutasítottnak lenni?
    Milyen amikor nemtelenül kinyírnak valakit, utána meg le sem hányják, vagy igen?
    Kívánjuk, hogy érezze ezt az érzést, és kellő időben, itt és most rendezze és rendeztesse közös dolgainkat Gyurcsány Ferenccel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Már nem tudom mit gondoljak Bajnai Gordonról?
    http://nol.hu/belfold/vadai_agnes__gordon__hat_mifele_embereket_turtel_meg_magad_korul_

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Na mit? Hát ,hogy egy nyúlbéla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Amiket itt olvasok, az nagyon elkeseritő ………… Ezért nem fogjuk tudni leváltani a Fideszt—– ezért a tesze-toszaságért Nincs EGY köztiszteletben álló ember aki mögé lehet állni. Ha valaki kiemelkedne – azt azonnal megtámadják jobbról is, balról is…. Mi lesz velünk ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Tegnap Mesterházy elmagyarázta, hogy miért ment ki megkérni az EU vezetőit, hogy a 3xbóvlis politikája miatt ne büntessék a magyar embereket.
    Felsorolta, hogy a vekkeres mikor, hogyan áskálódott a magyar kormány ellen amikor ellenzékben volt.
    Na ez volt a hazaárulás – ezt akarták elkerülni, mert ők ilyen áskálódások nélkül is ki vannak nevezve hazaárulónak!
    Tudjuk, hogy a Déli Áramlat miatt Gyurcsány Ferencet hazaárulónak mondták, most már csendben vannak, mert nincs Nabucco!
    Csak minden napra jut valami felháborító dolog és így az előzőek feledésbe merülnek, sajnos!
    Ma valaki utalt is erre, hogy a Tavares blamázsra válasz a Szilvásy ügy….
    De pl. a Plagizsolt ügy is feledésbe fog merülni, pedig nem kellene, hogy megússza az amortizáló, stüszivadász!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Az ország helyzete olyan instabil és katasztrófális, hogy szélhámosság lenne átvenni a hatalmat ezzel az ellenzékkel. A pártoknak külön kellene indulni és csak akkor vállalni a kormányzást, ha egyikük kétharmadot szerezne maga.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos