Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán “súlyán kezeli” az azeri ügyet 2012. szeptember 3. hétfő 17:29 | AN

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán "súlyán kezeli" az azeri ügyet

Budapest – Orbán Viktor nem az a jelentéktelen senki, aki nem képes megítélni egy ügy súlyosságát, hanem olyan ember, aki képes arra, hogy minden kérdést a súlyának megfelelően kezeljen – ez derült ki Orbán megszólalásából, amikor az azeri üggyel kapcsolatban kérdezték. Ezért a kialakult kritikus nemzetközi helyzetben nem tervez semmit sem tenni, “mert Magyarország képes arra, hogy minden kérdést a saját súlyának megfelelően kezeljen”. Magyarország alatt természetesen Orbán Viktor értendő, és ebben igaza van: Magyarországon nincs ellenzék, nincs civil polgárság, amely látható mértékben megjelenne, Magyarország egyenlő Orbán Viktorral.

A magyar miniszterelnök, miután kevés híján kirobbantott egy kaukázusi háborút, amelynek veszélye még nem hárult el, egy régi baráti ország megszakította a diplomáciai kapcsolatokat Magyarországgal, az Egyesült Államok elnöke magyarázatra szólította fel a kis kelet-európai országot, amelyet Magyarországnak hívnak, tiltakozik Oroszország, amelynek véleménye soha nem volt közömbös a magyar szabadság és függetlenség szempontjából, és miután a világsajtó tele van azzal, hogy Magyarország prostituáltként viselkedett, eladta a becsületét, az ország jó hírét és minden korábbi történelmi erkölcsi tőkéjét lenullázta, miután találgatások hangzanak el, hogy 3 milliárd vagy 300 milliárd dollárra rúg az a titkos megállapodás, amelynek fejében egy ország miniszterelnöke erkölcsöt, törvényt felrúgott az unortodox gazdaságpolitika és a “keleti nyitás” jegyében, Orbán azt nyilatkozta, hogy nincs semmi tennivalója az ügyben, mert súlyának megfelelően képes kezelni minden ügyet, így ezt is. Ez azt jelenti, hogy Orbán Viktor szerint ez egy jelentéktelen ügy.

Ahogyan az is, hogy az azeri gyilkos kiadatása felveti a korrupció alapos gyanúját.

Márpedig ha így van, és erről Magyarország miniszterelnöke így gondolkodik, akkor Magyarország miniszterelnöke nincs tisztában a külvilággal, nem képes megítélni a helyzetet, nem tudja felmérni tettei súlyát, és egy morális érzék nélküli korrupt bűnöző módjára viselkedik, és egy kötözni való bolondhoz hasonló, aki lejáratja Magyarországot és elszigeteli a törvénytisztelő államok demokratikus közösségétől. A hátra felé nyilazás azért nem jó, mert a nyilak saját embereinkbe fúródnak, ha egy paranoiás elmebeteg saját seregét összekeveri az ellenséggel.

Orbánnak minden demokratikus országban le kellene mondania. De Magyarország nem demokrácia. Orbánt minden tisztességes nép lemondatná, és ellene százezres és milliós tüntetések lennének, és általános munkabeszüntetés lenne, amíg Magyarország legnagyobb pusztítója, egy közönséges köztörvényes bűnöző, nem távozik. De a magyar nép nem tisztességes, mert nem teszi ezt, mert a tisztességnél még vannak ezerszer fontosabb szempontjai.

Ez viszont azt mutatja, hogy Magyarország népe éppen olyan mentalitással bír, lelkileg éppen olyan korrupt, mint a vezér-miniszterelnöke. Orbán Viktor éppen olyan, mint a népe. Neki és népének az egész világ felháborodása, morális ítélete súlytalan. Egy aljas gyilkos szabadon engedésével való kupeckedés, és egy másik állam vérig sértése, amelynek egy tagját álmában fejszével agyoncsapta egy brutális gyilkos, Orbán Viktornak és népének nem számít. Aki nem ért egyet, az sem tesz semmit.

Szégyen magyarnak lenni. Orbán Viktor miatt, és a népe miatt is.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (21 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +40 ( 46 szavazatból)
Orbán "súlyán kezeli" az azeri ügyet, 4.8 out of 5 based on 21 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. “mert Magyarország képes arra, hogy minden kérdést a saját súlyának megfelelően kezeljen”
    Láthatóan hamis súlyokat használ Orbán a magyar mérlegen hasonlóan az
    ország – hamis – sajátságos értékeléséhez.
    Elég volt az ország kárára történő hazudozó hamis politikából! Húzzatok el!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  2. Itt van Viktor, itt van újra!

    Az imént jelent meg egy másik újságban Orbán Viktor frissen tett beismerő vallomása az elmúlt 22 évről, idézet a tanévnyitón elmondott beszédéből:

    “Orbán Viktor azt is kifejtette, hogy a kommunizmus utáni húsz év államépítési kísérlete szerinte – minden erőfeszítés ellenére – zavaros maradt, “vergődött a posztkommunista indíttatású kísérletek és a polgári államépíté
    s nekibuzdulásai között”.

    Az eredmény egy zavaros és bizonytalan korszak lett: “zavaros és bizonytalan államrend és politikai rendszer a maga kiszámíthatatlan jogrendjével, láthatatlan alkotmányával, az európai gazdasági válság teher- és szakítópróbáját kiállni képtelen Magyarországgal” – jellemezte a kormányfő a rendszerváltás utáni húsz évet.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  3. ORBÁN VIKTOR MONDJON LE ÉS VIGYE A KÉTHARMADÁT A PARLAMENTBŐL, MERT MÁSHONNAN ENNYIJE NINCS! :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. Tisztelt Polt Főügyész Úr!

    Szíveskedjék alapos vizsgálatot indítani annak érdekében, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek volt-e joga bármilyen kiadatási megállapodást kötni az azeri elnökkel? Legjobb tudomásom szerint egy demokratikus országban a miniszterelnöki hatáskör jogszabályokkal szabályozott – más szavakkal a miniszterelnök annak ellenére sem tehet meg mindent, hogy ő a miniszterelnök. Ha az utóbbi eset állna fenn, akkor ugyanis nem demokráciáról, hanem diktatúráról beszélhetnénk – ami ugye a magyar alkotmánnyal, vagy alaptörvénnyel (vagy mi a szarral) ellentétben áll.

    Tehát kérem Legfőbb Ügyész úr alapos vizsgálatát, hogy dr. Orbán Viktor miniszterelnök milyen jogi felhatalmazás alapján állapodott meg Azerbajdzsán elnökével a baltás gyilkos kiadásáról.

    Tisztelettel:

    Csacsicska Tamás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  5. Itt az ideje, hogy mi is súlyán kezeljük ovit és pereputtyát!
    .
    “MENE TEKEL UFARSZIN” – “Megmérettél és könnyűnek találtattál”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (34 szavazatból)
  6. Az lesz a baj, ha egy örmény fanatikus, övén egy csomó dinamittal súlyán kezeli pl Budapesten egy aluljáróban a helyzetet.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  7. Egy baltával a kezemben minden további nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Kanadai barátaim körében, ha a mai magyar kormányról és az általuk képviselt politikáról kezd valaki beszélni, akkor gyorsan témát váltva az olimpiát hozom szóba, mert arra büszke lehetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  9. De hát a “súlyán kezelés” esetében a másik serpenyőben az olaj van! Az azért “súlyoz” (a VaRÁNUSZRÓL)

    a szív fészkei · http://noinapozo.blog.hu 2012.09.03. 16:25:44
    Ki a nyerő????? fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/377593_523607930988642_162705296_n.jpg

    FB-ról:”
    A képen nem Orbán csíkos inge a botrány, hanem a mögötte pink pólóban ácsorgó és a Vidi győzelmét a miniszterelnökkel együtt ünneplő SZŰCS ATTILA, ismert volt olajszőkítő. A rossz nyelvek eddig is tudni vélték, hogy a FIDESZ 98′as kampányát az olajosok támogatták. Sőt azóta néhányszor Szűcs Attila utazott is a miniszterelnökkel, pl. Bakuba, mint “olajszakértő”. Mindenesetre ezek szerint már nincs titkolni valójuk, kettejük kapcsolatáról. így azért a Vizoviczki és a másik olajos Portik elleni ügykombináció is érthetőbb. Hiszen SZŰCS ATTILA az olaj után az éjszakába és a drogbusinessbe szállt be. Neki lótt be vállról indítható rakétát Seres Zoltán a Secret Clubba, Szűcs kuplerájába 97 újévkor. Több tízmilliárdos vagyona van Szűcsnek, Pintér Sándor a zsebében van, még az olajidőkből. Hát itt tartunk, bravó Magyarország. A miniszterelnök ismét egy ismert bűnözővel pózol, és osztja az észt a futball nevében. BOTRÁNY!!!!!”
    Közreadta az Orbán lapjáról kitiltottak társasága a FB-on.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  10. Egyszerűen nem maradhat tovább itt ez a horror-, világ mocska és szégyene, aljas, immorális gazember az országban, emberek összefogás! és eltakarítani a tetűt a normális élet és fejlődés akadályát, ezt a baltás gyilkos szintjén vegetáló lényt az országból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  11. Ahogy megjósoltam: Elbagatellizálás, agyonhallgatás. Széthazudni nem lehet. Nekem az tetszik a legjobban, hogy “direkt jól jártunk, mert egy emberrel kevesebbet kell etetni”. Szerintem valahogy kibírtuk volna, ha másként nem, Azerbajdzsán hozzájárult volna az élelmezéséhez, csak, hogy “hősük” megmeneküljön az éhhaláltól. Egyébként az összes köztörvényest szélnek ereszthetnénk, különösen a gyilkosokat, mert az ő fogvatartásuk kerül a legtöbbe. A halálbüntetés egyébként még olcsóbb, mégse alkalmazzuk. Ennyit az érv komolyságáról. Azt hallottam, hogy a fiatalembernek még megvolt a számlája a baltáról, és most azt is elszámolták neki. Idáig nem kellett Németországban titkolnom, hogy magyar vagyok, de most elgondolkodtam. Én ezt az egészet szégyellem. Szégyellem, hogy ilyen országban éltem, hogy ilyen méltatlan helyzetbe hoztak mindannyiunkat. A gyárban, ahol dolgozom, a cég fennállása óta én vagyok az első, és egyetlen magyar. Általam ítélik meg az országot, a magyar népet. Igyekeztem nem szégyent hozni a nemzetemre. Most azt várom, hogy megkérdezze valaki, nem tudok-e véletlenül egy eladó baltás gyilkost ajánlani mérsékelt árfekvésben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  12. Ja, mielőtt elfelejteném: eddig “csak” egy kaukázusi háború nézett ki, de lassan érik akár egy világháború is. Az orosz források ugyanis már az USA-t teszik felelőssé az azeri gyilkos kiadásáért -mivel hogy Magyarország NATO ország, és ilyet nem csinált volna Amerika előzetes beleegyezése nélkül.
    Elkövetik sajnos azt a hibát, hogy normálisnak nézik Orbánt. Ugyanis normális NATO tag tényleg nem csinál ilyet egyeztetés nélkül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  13. Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma kettőnél több! Négy millió a funkcionális analfabéták száma. Ezek bármilyen hülyeséget elhisznek amelyet a televízió vagy a rádió mond. Ezért kellett Orbánnak annyira a média. Itt tartunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Szerintem OV képtelenség elmozdítani !
    Én semmi reakciót sem látok , ez is – mint oly sok ügyünk – a feledés homályába kerül!
    Az MSZP ismételten nem csinál semmit, az €U is csak szemléli a dolgokat!
    Tudjátok, az a legszebb az egészben, hogy ezt is megfogja úszni OV és kis csapata! Ugye a Milla is keddre tüntetést szervez a „baltás-gyilkos” kiadatása miatt: Azon is mennyien leszünk – teszem fel e költői kérdést – 1-3 ezren és hét órakor hazamegyünk! Vidékről senki sem fog feljönni és szerintem nem fogják engedélyezni a Parlament előtti tüntetést sem ! Kizártnak tartom !
    Itt már réges-régen azért kellene tüntetni és demonstrálni hogy OV és a bagázs egyszer s mindenkorra eltakaradjon innen ! Mérhetetlen a dühöm , de akkor még finoman is fogalmaztam!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  15. “kevés híján kirobbantott egy kaukázusi háborút”.
    Valaki máshol, talán KAKAS, már szóvá tette, hogy egyszer biztos ki kellett volna adni. Mások válaszoltak (helyesen), hogy igen, de csak a büntetés letöltése után. Lehet, hogy a korai átadás csak előbbre hozza a konfliktust. Igaz, az is lehet, hogy ha a büntetés után adjuk át, akkor nincs ekkora felháborodás, de a konfliktus enélkül is fennáll, és megvolt már korábban is.
    Ezzel nem akarom bagatellizálni piktorék aljasságát. Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy – piktorék tettének minden abszurditása mellett – a háború ott régóta jelen van. Piktorék őrültsége talán csak gyutacs egy olyan bombához, ami egyszer úgyis felrobban. Tudom: talán soha nem robbanna, ha nem piszkálnák – de ebben pesszimista vagyok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. http://hu.wikipedia.org/wiki/Skizofr%C3%A9nia

    Érdemes elolvasni a skizofrénia leírását, mintha csak Orbánról mintázták volna!

    Tehát valószínűleg betegsége miatt viselkedik “furcsán”!
    Vajon az USA-ban lehetne egy idegbeteg elnök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  17. Egyedül a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció tiltakozott az utcán, a többi párt a babérjain ült, és az MSZP-nek meg már ma nem is volt téma, ennyit a magyar pártokról.
    https://www.facebook.com/gyurcsanyf

    Csak az alkalmas miniszterelnöknek aki aggódik a nemzetek és nemzetiségek jogaiért, ilyen emberek pedig csak a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióban vannak: https://www.facebook.com/pages/Demokratikus-Koal%C3%ADci%C3%B3/169599166463839

    a többi párt vezetője meg otthon ül karosszékében, az MSZP legalább fotelből üzent, de az LMP nem határolodott el Orbánék politikájától, a szélsőjobb meg Orbánnal értett egyet..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. “Magyarország népe éppen olyan mentalitással bír, lelkileg éppen olyan korrupt, mint a vezér-miniszterelnöke. Orbán Viktor pont olyan mint a népe”.
    Nagyon jó, nagyon jó !!!
    Ez az én megállapításom is.
    Mellesleg,ennek fényében fontolgatom is a Balkánra való visszatérésemet.
    Azt kell mondjam,hogy a délszláv népek mentalitása különb, és ezt magyar létemre mondom. Bocs a kifejezésért, de elcigányosodtunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  19. A cikk csak ne mossa össze a magyarságot, a kormánnyal. Orbán is ugyanezt teszi. Ne Magyarország nevében nyilatkozzon, Magyarország nem személy, érted Orbán?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. EZ A SIRALMAS VALÓSÁG !!!! ALJAS NÉP A MAGYAR !!! ” Orbánt minden tisztességes nép lemondatná, és ellene százezres és milliós tüntetések lennének, és általános munkabeszüntetés lenne, amíg Magyarország legnagyobb pusztítója, egy közönséges köztörvényes bűnöző, nem távozik. De a magyar nép nem tisztességes, mert nem teszi ezt, mert a tisztességnél még vannak ezerszer fontosabb szempontjai.” ORBÁN SEMMILYEN GONOSZSÁGA NEM VISZI KI A MAGYAR TÁRSADALMAT AZ UTCÁRA ! – SAJNOS !!! ELÉG LENNE 200.000 EMBER 3 NAPIG AZ UTCÁN TÜNTETNI, (AKÁR BÉKÉSEN IS,) ÉS EL LENNE SÖPÖRVE AZ ORBÁN RENDSZER !!! DE EHHEZ TÚL GYÁVA, ÉS TÚL KORRUPT A MAGYAR TÁRSADALMI TÖBBSÉG !!! EZ AZ IGAZI TRAGÉDIA !!! EZ NAGYOBB TRAGÉDIA, MINT ORBÁN ERKÖLCSTELENSÉGE !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  21. Bezzeg a Zöldpardon nevű mulató bezárásának hírére kimentek százezren.
    Na ja.
    A közösségi sörivó-hely az nem holmi Alkotmányos szarakodás…az kérem komoly dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  22. Hungarian citizen

    Nem minositem orbant, megtettem mar sokszor. Ebben az ugyben az ormenyekkel atbeszeltem a dolgot, es pontosan latjak most mar, – hala a jo istennek – hogy a kormany, azon belul orban a kizarolagos elkoveto, a magyar nep artatlan (marmint nem a fidesz szavazo, nem naci resze).

    Harmatgyenge ellenzekunk azert lassan eledezik, jelzem szegyen, hogy Obama-val egyidoben nem volt kint a kozlemenyuk.

    http://www.youtube.com/watch?v=AUvhxy-LEmA

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. csak akkor, ha én adhatnám be neki a napi gyógyszeradagját – véletlenül kétszer.
    mekkora bunkó volt a tanévnyitón is, ahol potyogtak a fiatalok a tűző napon, ez meg lökte a baromszöveget a semmiről, mit érzett amikor látta – mert nem igaz, hogy nem látta! – a sok rosszullétet, ez sem zavarta a féleszüjét?
    bár az igaz, ennek a halmozottan hátrányosnak szive az nincs!
    egyre világosabb: egyre súlyosbodik a betegsége, csak még nem tudjuk pontosan, skizofrénia vagy elmebaj vagy a kettő együtt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. “Orbán “súlyán kezeli” az azeri ügyet”
    .
    Magyarországnak pedig ÉPPEN IDEJE LENNE SÚLYÁN KEZELNI Orbánt !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  25. Akik korulveszik,akik nap mint nap latjak vakok vagy betegek ok is??? Hogy nem felnek a felelossegre vonastol???Hogyan lehetnek partnerei a sajat hazajuk lealjasitasaban????? Nincsenek gyerekeik????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  26. Jobb lenne ha az A. Népszava leszállna dologról. Magyarországot már számtalanszor szégyenbe hozta a II. Orbán-kormány, és senki se nemhogy elvárná, hanem akár gondolná azt, hogy megváltozna a Vezér. Aki ilyen mélyre tudta süllyeszteni az országát mind gazdasági, mind erkölcsi értelemben, annak már nincs semmi vesztenivalója, bátran folytathatja a rombolást, mert senki se kell fel, és harcol ellene. Ez jól megfigyelhető a médiaügyet követő hazai köz magatartásán, aki egy minimális ellenállás után azt várta, hogy Gyurcsánynál már csak jobb lehet a széleskörű támogatást szerzett Orbán, és hiába tévedtek hatalmasan, senki se próbál ellenszegülni, marad minden a régi cinkos némaságban és a két szemközti/kocsmai búslakodás, mert a magyar az ilyen állat, ezt tudja csak csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  27. Orbán nem tudja súlyán kezelni sem ezt az ügyet, sem mást. Belátási cselekvése korlátozva van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  28. Pár hete Orbánt a 10 legveszélyesebb politikus közé sorolták!
    Nagy kár, hogy az emberek és az értelmiség nagy része is úgy kezeli, mint tapasztalatlan, tudatlan fiúkat és nem mint köztörvényes bűnözőket. Pedig már többször bizonyítottak.
    Már nagyon várják azt a bizonyos rendeleti kormányzást…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  29. “Orbánt minden tisztességes nép lemondatná…de a magyar nép nem tisztességes, mert nem teszi ezt…Magyarország népe éppen olyan mentalitással bír, lelkileg éppen olyan korrupt, mint a vezér-miniszterelnöke.”
    .
    Tisztelt cikkíró!
    Te mit teszel? Ja, hogy semmit, csak a “szád jár”?
    Én legalább a Fidesz ellen szavaztam és alkalomadtán kimegyek tüntetni is. Mi egyebet tehetnék?
    Nem vagyok sem korrupt, sem tisztességtelen. Kikérem magamnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  30. girbegurba
    Igen, a Kaukázus egy lőporos hordó – ezért nem dobunk bele égő gyufát. NORMÁLIS ésszel legalábbis nem!
    animbej
    Én normálisnak tartom magam, ezért nem értem. Leírod, hogy mit művel Orbán – de az ég egy világon nem tudok normális ésszel összefüggést találni a “Jobb lenne ha az A. Népszava leszállna dologról” szövegrésszel. KINEK lenne jobb? Miért lenne jobb? Talán elkerülte a figyelmedet, hogy a kormány- és Orbán-ellenességgel nehezen vádolható Heti Válasz sem örömködik ezen az azeri baltás-gyilkos ügyön? Ha az echotv is elítéli? Csak éppen a nyíltan Orbán rendszer-ellenes AN szálljon le a témáról? Talán megvilágítanád ezt a homályt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. taxi33
    Fenntartja a cikkíró ezt a felületet, amihez nem kap az állítólag Orbán-ellenes ellenzéktől támogatást. Nem sumákol, nem egyrészt-másrésztezik.
    Ellenben a ti beszédetekben az igen legyen igen, a nem pedig nem, ami pedig túlmegy ezen, az a gonosztól van.” Máté 5,34-3

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Ime a jobbkéz(matolcsi) után megvan orbán balkeze is(szijjártó) már csak két masziv láb kellene ami ezt az egéssz kártékony bandát felrugná a csillagászati fekete lyukba.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. “Magyarországon nincs ellenzék, nincs civil polgárság, amely látható mértékben megjelenne, Magyarország egyenlő Orbán Viktorral.”

    Így igaz Bartus úr! A magyar nép egyenlő Orbánnal. Mert nem tesz semmit és némán tűr mindent! Csak arra képes, hogy másokra mutogasson. Miért nem lép közbe az EU, ellenzék stb. Azok persze hiába szerveznek tüntetést, tömeg nélkül mit sem ér. Abba belegondolni sem merek, milyen rombolást visz véghez még orbán 2014-ig. Arról már nem is beszélve, hogy még arra sem képesek, hogy elmenjenek szavazni. Arra persze nem gondolnak, hogy ezzel minden magyarnak ártanak, saját magukat is beleértve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. taxi33
    Akinek nem inge ne vegye magára!!!!
    Az hogy kimegy tüntetni örvendetes. És a többiek miért nem tesznek semmit? Egy-kétezer embert legfeljebb kinevetnek. És ez a szomorú, hogy nem vagyunk képesek összefogni, eltűrjük egy elmebeteg ámokfutását, az ország lejáratását. Tegnap a milla tüntetésen pár ezer ember volt, bp-en 2 millió ember él. Hol voltak ezek??????!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. ÉS IGEN! AZ EGÉSZ VILÁG SZÁLLJON MÁR LE ERRŐL A TÉMÁRÓL))))))))
    Na csak a miheztartás végett! (Szegény Animebj, rossz oldalon áll….)
    Hogy szeretnék lezárni, pedig még csak most megyünk a sűrűjébe, hiszen már itt a terrorfenyegetés is, – csak azok nem látják, akik nem akarják látni, itthon besöpörhetnénk a szőnyeg alá, való igaz, de az internetizé korában ez lehetetlen és mi nem vagyunk akkorák, “világország”))))) – hogy mi irányítanánk az egész netet!
    Szeretnék befejezni – azt elhiszem, főleg pedig megúszni mennyire szeretnék – de nem fog menni, ezt is csak az nem veszi tudomásul, aki nem akar tisztán látni, hogy mibe ment bele ez a dilettáns, diplomáciai analfabéták gyülekezete!
    Ez már a Fidesz agonizálása – jobb, ha belátják!
    Orbán a választás megnyerésének éjszakáján arról beszélt, hogy államférfi is lehet….de a 2/3mákonyos tudatmódosító elvette tőle!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  36. Szomorú. hogy ilyen botrányos ügy miatt, de most már lassan mindenki előtt nyilvánvaló: Orbánnak le kell mondania és végre mennie kell! Ilyen ember (ilyen beteg ember?) nem alkalmas egy ország irányítására, és azelőtt kell ez ellen lépni, mielőtt a magyar népet – mindannyiunkat – azonosítanak ezzel a beteg elmével. Ha sokáig marad változatlan hazánk helyzete, lassan szégyenné válhat magyarnak lenni és ezt bizony senki sem szeretné! És később kereshetjük a hibát mindenkiben (cigányban, zsidóban, örményben stb) ha nemzetközileg elutasított és elszigetelt néppé válunk. Sajnos, ez a 2010 óta folyamatosan romló helyzet : miközben földrajzilag Európa közepén élünk, jelen vezetésünk a perifériára sorolt bennünket, gazdaságilag leszakadtunk és minden szinten lejáratódtunk. Most már éljen Petőfi: Talpra, Magyar!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Szégyen ami történt! Horn Gyula határnyitása után öröm volt magyarnak lenni, a magyarokról mindenhol dicshimnuszokat zengtek a világban.
    Most pedig szégyenkeznem kell a szomszédaim előtt, milyen trágyává züllesztette a “nemzeti kormány” országunkat és népemet.
    Hiába a magyar sportsikerek, már azokat is felülírják a gaz cselekedetek!
    Kösz orbán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. norbert+++++++++++++++++++++++++++
    A keresztyéndemokratyák mikor szólalnak meg?!
    Hol az igaz, nagy magyarságuk, most majd két nagy kokárdát fognak viselni, oszt jónapot?
    Hol az őszinte, keresztényi szolidaritásuk a keresztény, széttrancsírozott fiatalemberrel, a családjával, egy gyilkos felmagasztalásáról mi a véleményük?!
    Hogy kikkel élünk együtt ebben a hazában, elkeserítő!
    Amit lemostunk nagy nehezen magunkról, most sikerült visszakenni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Kikérem magamnak,hogy ezzel az opportunista önjelölt zsebdiktátorral egy lapon említsenek!Ha a kedves cikkíró Kertész Ákos sorsára akar jutni,akkor a legjobb úton halad…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Súlyán kezeli – miután megtalálták a felelősöket, az azonos emeletre helyező és a baltát készítő személyében, ők megfelelő büntit kapnak – oszt jónapot!
    Így rendben is vagyunk, le lehet szállni rólunk, be lehet fejezni a pampogást, megyünk Sárvárra, Simlicskázunk: haverok, buli, Fanta (házi pálesz)!
    Csakafidesz – még mindig?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Tegnap olvastam a tüntetéssel kapcsolatosan, hogy a térfigyelő kamerák és a TV közvetítések miatt álarcban fognak menni legközelebb tüntetni, mert akkor nem dobják ki a munkahelyéről! De lehet, hogy a legközelebbi tüntetésnél már nem lesz munkahelye….akinek nincs munkahelye, az meg azért nem tud elmenni, mert nincs pénze utiköltségre. Szép, új világ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Az Orbán klán új neve: Azeri Cosa Orbánostra…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Jó ég, ez a kép, hát ez rettenet!
    Micsoda borzalmas fejsze-rkezet!
    Jöhetne már egy bősz örmény, aki embert farag a csúti majomból!
    Nagyon megnyugodna az igazságérzetem, ha baltával négybe aprítanák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Rogán bátran benyalt a Főnökének 2014. február 4. kedd

A Mazsihisz fügefalevélre vár? 2014. február 3. hétfő | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos