Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rogán bátran benyalt a Főnökének 2014. február 4. kedd 14:10 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rogán bátran benyalt a Főnökének

Budapest – Vakmerő tettet hajtott végre Rogán Antal, amikor vállalta a veszélyt, és megdicsérte Orbán Viktort egy rezsicsökkentési fórumon. Szerinte a gazdasági válság még tart, és Orbán az egyetlen, aki ki mer állni az ország érdekeiért és mer dönteni.

Magyarországnak az az érdeke, hogy egyáltalán ne importáljon villamos energiát, sőt exporthelyzetbe kerülhessen – jelentette ki Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője egy újbudai rezsicsökkentési fórumon hétfő este. Szerinte az elmúlt hat-hét évben megnőtt az ország energiaimport-függősége, és minél magasabb arányban van szükség az energiabehozatalra az ország ellátásához, az annál drágább.

Mint mondta, azoknak a külföldi közműszolgáltatóknak, amelyektől ma Magyarország villamos energiát importál, az az érdekük, hogy ne újuljon meg és ne bővüljön a paksi atomerőmű.

Rogán Antal számításai szerint a beruházással 2026-2027 körül 10-13 százalékkal csökken Magyarországon a villamos energia előállításának költsége, s ez tükröződhet a lakossági energiaárakban. Az ország nem vállalhatja azt a kockázatot, hogy a beruházáshoz nem orosz, hanem más technológiát hoznak be. Példát is hozott: ugyan ki ülne bele egy olyan autóba, amelynek „az alvázát az oroszok szállították, a motort a Chrysler teszi bele, és esetleg a váltót a Renault kapcsolja hozzá”.

Hangsúlyozta, hogy a régi és új atomerőműblokkoknak kompatibilisen kell működniük. Megjegyezte azt is: atomerőművet sokan szállítanak, finanszírozást viszont nem vállalnak, főleg nem a magyar szállítói részarány növelésének feltételével.

Rogán Antal kijelentette: az április 6-i választáson két szempontot kell nézni, egyrészt a tetteket, másrészt azt a vezetőt, akire rá lehet bízni az országot. Mint mondta, a gazdasági válság nem múlt el, és „Orbán Viktoron kívül nincs más, aki ki mer állni és dönteni mer”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (13 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 23 szavazatból)
Rogán bátran benyalt a Főnökének, 4.0 out of 5 based on 13 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. “ugyan ki ülne bele egy olyan autóba, amelynek az alvázát az oroszok szállították, a motort a Chrysler teszi bele, és esetleg a váltót a Renault kapcsolja hozzá”

    pedig kedves vuittonyó, manapság így készül egy autó, sőt még egy autómotor is, ha legközelebb otthon jársz, Gotthárdon nyugodtan utánanézhetsz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  2. Ha egyszer abba a Vuitton táskába más is belenézhet, és a beltartalma közkincsé válik, hát mit ne mondjak, érdekes lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  3. rogánantal, gulyásgergely és kovácszolán a legveszedelmesbbek, mert sokkal intelgensebbek a többieknél, nemcsak az átlagnál, hanem bármelyiküknél. Már alig várom, hogy ha vége lesz ennek az őrületnek, hogyan próbálják majd tisztára nyalni magukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  4. Ennyi pénzből 1,5- 2 millió családi házra lehetne napelemet tenni, úgy hogy az a teljes villamos energiát és a fűtést is megoldaná, környezetszennyezés nélkül és nem 2030-ra. Jaj, de akkor mi lenne a Lalival, meg a Sanyival? Meg a gázszerelővel, na hogyishíjják? Hogy erre nem gondolok, mi van velem ma?

    (Az külön szép, hogy 10%-os csökkenésről beszél 2026-ra egy nyugdíjas találkozón, ők meg helyeslően bólogatnak, OMG!!!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  5. ez már olyan átlátszóan alacsony nívójú szöveg, hogy bátran ki merem jelenteni, hogy hülye, aki beveszi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  6. Orbán szép, jó, okos. Akárcsak a Rákosi, Kádár rendszer káderei, és azok kolykei, lehettek bármilyen buták, és rondák. De mit csodálkozom: hiszen Ők egy és ugyanazok.
    Nem érdekel, ha ezer mínuszt is adnak. Én azt is végigszenvedtem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (34 szavazatból)
  7. A Rogán dicséretétől ments meg Uram minket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  8. Símaképűek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  9. Horváth Béláné

    Ehhez nem bátorság kellett, hanem hosszú nyelv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  10. Utoljára a rákosi rendszerben volt ilyen személyi kultusz. Hát te gülüszemű, látszik, hogy milyen csecsen nőttél fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (44 szavazatból)
  11. Mínuszos manusok, hess!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  12. Sőt, Orbán magas is! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  13. Ennél a dülledt-szeműnél nagyobb gazember kevés van. Egy senkiházi, határszéli tahó, akit betettek a budapesti belvárosba polgármesternek. Én még emlékszem, amikor vagy 12 évvel ezelőtt az ő számítógépéről törték fel az MSZP-kampány szoftverét, persze abból sem lett semmi, mert sajnos a baloldal rendkívül lassan és bután reagál, olyan ziccereket hagy ki, amelyekkel választást lehetne nyerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (44 szavazatból)
  14. Abban egyetértek velük, hogy a nagy gyűlésen kötelet mondtak és nem börtönt.
    Ennek viszont a kötéltől már nem fog kidülledni a szeme. Hehe. :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  15. Bevarosi keresztapa ! Felesege bement a Luizzz VUTTONBA KESZPENZBEN elkoltott 900 000 forintot majd bedobta a boritekot a kukaba , de az elelmes ott dolgozo kivette es lass csodat egy oriasi ingatlan beruhato fejleces boritekja volt , persze ebben semmi nincs . Minden kimagyarazhato , ki is magyaraznak mindent mindig , semmi nem ugy van , a hazug balliberalis sajto gonosz muve minden!
    Pedig nem eleg tisztessegesnek latszani annak is kell lenni , na ez nem megy nekik ehhez kerem inteligencia es alazat is KENE az pedig egyikben sincs benne!
    Suttyo paraszt a zome .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  16. lovastengerész

    Még egykor az MSZMP Politikai Bizottságának a tagjai sem mertek ilyen abszolút szakmai kinyilatkozásokba bocsátkozni mint most az atomerőművel kapcsolatban a Fidesz PB prominensei teszik .

    Nekem úgy tűnik a Fidesz pártvezetői sok mindenhez értenek de a rezsi csökkentést és az atomerőmű technikát azt akár a kisujjukból is kirázzák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  17. Csak azt nem értem, hogy milyen alapon mer bárki 15 évre előre áramcsökkenésről beszélni. A jövőbe látnak, tudják mennyi lesz az áram ára? Mihez viszonyítva lesz az annyira olcsó. Honnan tudják milyen lesz a gazdasági környezet? Lesz-e egyáltalán itt Magyarország? Lehet nem is így fogják hívni, hanem pl. Orosz föderáció tagállama….
    Ezek teljesen hülyék, azt hiszik, hogy ezt épeszű ember beveszi?
    Én már nem is merek belegondolni, hogy szegény kis hazánkkal ezek a hazaárulók mit csinálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  18. Philip Marlowe

    A fidesz tele van olyan surmókkal,akik (amelyek ;-) )nem tudják átugrani az árnyékukat.Megmaradnak olyan tahónak,amilyenek lettek szülőfalujukban.Az ilyen emberszabásúakra mondta távoli ismerősöm:”Modora nincs,nevelést nem kapott”.Hát ilyen örök suttyó ez a tóni gyerek is.A sztájlisztja szól neki, hogy VOR-szerű (Vörös Október Férfiruhagyár) öltönyben feszíts,mert rosszul jönne ki,hogy herdálja a pénzt a nép egyszerű fia.Azt viszont nem bírja megállni,hogy ne vegyen milliós Rolexet és több százezres Vuittont.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  19. lovastengerész

    Bíborka, ezek azért beszélnek 15 évre előre áramár csökkentésről mert azokat akikhez szólnak hülyéknek tartják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  20. lovastengerész, így van. A legjobb benne, hogy akik ezt beveszik, csak is a saját híveik, azok akik képesek béke-menetelni egy diktatúráért.
    Tanult barátnőm szokta megkérdezni, vajon azok miért nem látják azt amit én? Hát ez tényleg csak egy költői kérdés volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Anti talentum.
    Ez a kis sunyi rókaképű patkány versenghetne kövér elvtárssal és Lézer Jankóval “A legellenszenvesebb fityiszes” kitüntetésért.
    Veszett kutyánál értékesebb dolgot nem bíznék rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  22. Hurrá, visszatértünk az ötvenes évekhez! A párttal és a vezérrel végre ismét egy az útunk.
    Bár a java még csak most következik, igaz szívesen kihagynám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  23. Rogán:
    “2026-2027.körül 10-13 %-al csökken Mao-gon a villamosenergia előállitásának költsége.”Hogy milyen előrelátó emberkéink vannak a parlamentben..Én emlékszem arra az időre,amikor az un.”átkosban” azt hangoztatták vezetőink,hogy az olajárak emelkedését megállitjuk a határainkon.Nos tudjuk mi lett ebből.A Rogán ur nem emlékszik erre kijeltésekre, mert nem élt akkor.Azonban valahol olvashatott ról,ezért meri a hosszu távu joslatát megtenni.Az a sajnos,hogy ezt sok hüje el is fogja hinni,és sajnos az is,hogy az ellenzékiodalon nem röhögnek ezen a joslaton oly hangosan,hogy a határontul is hallható legyen.Én mindenesetre Rogán emberkét e tudományos előrelátásáért NOBELDIJRA javaslom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Kiül a pofájukon a mohóság és a hatalomvágy.
    A legegyszerűbb dologról sem tudnak egy hatástanulmányt összelopni,de a Tóni nevű hülyegyerek kiszámolta,hogy 10-15 év múlva (!!!!!) mennyibe fog
    kerülni nálunk az áram.
    Az előző ciklusuk végén is pofátlanul költekeztek és például itthagyták a szociknak a kedvezményes lakáshitelek időzített bombáját !!!
    Most az államkötvényekkel trükköznek,de ki fogja beváltani majd lejáratkor
    a 10%-os kötvényeket ?
    A pénzt már felélték,de ebből fejleszteni kellett volna,hogy később jobb
    legyen az ország helyzete.Lefogadok,hogy a választás után,ha nyernek,
    akkor napokon belül megadóztatják a nyugdíjakat,mert máshonnan már mindent kifacsartak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. H.Sándor.

    Majd jön a pénz az oroszoktól.Az biztositani fogja a továbbélést.Különben mi másért titkositották.Az esetleges kormányváltás esetén (amit nagyon nem tartom valoszinünek) a megalakuló kormánynak lesz min törnie a fejét a visszafizetést illetöen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Őrizetbe vették Simon Gábort 2014. március 10. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos