Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Úr és a választók színe előtt 2012. augusztus 13. hétfő 16:19 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Úr és a választók színe előtt
Budapest – A miniszterelnök néhány év alatt úgy alakítaná át a felsőoktatás rendszerét, hogy abban minden diák maga tudja állni a tanulási költségét. Orbán Viktor a policity.hu-n hétfőn megjelent interjújában az ügynökkérdéssel kapcsolatban úgy fogalmazott, ő azon az állásponton van, hogy az, aki áldozata volt az előző rendszernek, például megfigyelték, korlátozás nélkül hozzáférhessen a rá vonatkozó összes információhoz. Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztosként végzett munkáját illetően jelezte: külön kiadványban foglalják össze, milyen ügyek feltárásával foglalkozott eddig a kormány.
.
A tandíjat ellenzem – mondta a kormányfő, hozzátéve: azt szeretné, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, ahol képes minden diák maga állni a teljes tanulási költségét. Jelezte, ide csak több lépéssel lehet eljutni, a cél egy teljesen új felsőoktatási rendszer kialakítása.
.
„Egy önmagát finanszírozni képes felsőoktatási rendszerben gondolkodom, ahol az állam minden egyes magyar diák számára, aki az egyetemek által előírt minimális követelményt képes teljesíteni, biztosítja annak lehetőségét, hogy saját maga finanszírozhassa a tanulását úgy, hogy az a diáknak ne jelentsen vállalhatatlan megterhelést, és az igénybe vett erőforrásokat hosszú lejáratban kelljen majd visszaadnia” – fogalmazott Orbán Viktor.
.
Szavai szerint minél drágább egy képzés, annál inkább el kell nyújtani a visszafizetés idejét, és annál hosszabb türelmi időt kell kérni. Emellett – folytatta – arra kell ösztönözni a munkaadókat, hogy amikor felvesznek fiatalokat, akkor váltsák ki őket ebből a diákhitelből. „Például azok a jogászok vagy közgazdászok, akik most állami ösztöndíjból nem részesültek, ha az államhoz jönnek munkáért, és elnyerik az állást, akkor az állam azonnal ki fogja váltani őket a diákhiteleikből”, mondta Orbán Viktor.
.
Az államilag finanszírozott jogászképzés keretszámával kapcsolatban szerinte az lett volna a helyes, ha már idén egyetlen ilyen férőhelyet sem biztosított volna az állam, „ám az oktatási kormányzat a fokozatosság mellett döntött”.
.
„Az ügynökkérdésben jól haladunk”, jelentette ki a miniszterelnök. Úgy értékelte, hogy a magyar ügynökügy rendezettsége jogi megoldások tekintetében figyelemre méltó Európában. „Én azon az állásponton vagyok, hogy a szabadság mellett érdemes lándzsát törni, tehát mindenki, aki áldozata volt az előző rendszernek, például megfigyelték, az korlátozás nélkül hozzáférhessen az őrá vonatkozó összes információhoz”, foglalt állást Orbán Viktor.
.
Elmondta, az elszámoltatás eddigi eredményeit a közelmúltban tekintette át a kormány, és megállapította, hogy komoly munkát végeztek az ezzel foglalkozók. „Inkább ott lehet az embernek csalódottsága, hogy lassabban haladnak az eljárások, mint azt az ember egészséges jogérzéke előre jelezné”, jelentette ki a miniszterelnök.
.
A sukorói telekcsere ügyében Gyurcsány Ferenc korábbi szocialista miniszterelnök ellen megszüntetett eljárás kapcsán feltett kérdésre közölte: az ügyészség a parlament alá tartozik, így a kormány, ha akarná sem tudná elérni, hogy a hatóság vádat emeljen. „Mi csak azért tudunk felelősséget vállalni, hogy felderítsük a tényeket, összegyűjtsük a dokumentumokat, és utána az igazságszolgáltatás rendelkezésére bocsájtsuk”, jelentette ki.
.
Budai Gyula munkáját illetően azt mondta, egy áttekinthető könyvben össze kell foglalni, és hozzáférhetővé kell tenni, hogy mindenki lássa, mely ügyek feltárásával foglalkozott a kormány az elmúlt két évben. „Azért, hogy tisztán álljunk az Úr és a választók színe előtt: amit lehetett, mi megtettük” tette hozzá.
.
A kormányfő azt mondta, arról akarná meggyőzni a fiatal korosztály tagjait, hogy próbálják ki magukat külföldön, de ne maradjanak kinn. Rámutatott: a kormány csak annyit tehet, hogy világossá teszi, „nyugodtan mehet, itthon rendben lesznek a dolgok, itt egy olyan ország várja majd, ahova lesz kedve hazajönni”. „Menni, bizonyítani, pénzt keresni, okosodni, aztán hazajönni és szolgálni a hazát”, ajánlja a miniszterelnök, emlékeztetve: ő is elment Oxfordba ‘89-ben, amikor ösztöndíj-lehetőséghez jutott, megmérte magát, próbált helytállni. Hazajöttem, most itt teszem a dolgom, szolgálom a hazát – fogalmazott.
.
Orbán Viktor az egyetemi éveire emlékezve Szabó Máté ombudsman oktatói megítéléséről szólva azt mondta: már akkor is olyan volt, mint most, azaz „obskúrus témákkal foglalkozott obskúrus megközelítésekből”. Az akkor itthon még nagyon éretlennek számító zöld ügyekkel is foglalkozott – idézte fel, megjegyezve: „de már akkor is alig tudta követni a cikázását az ember, most ombudsmanként is nagyjából ez a helyzet”.
.
Egy a Bibó István Szakkollégiumban készült videó tanúsága szerint korábban méltatta Gyurcsány Ferenc akkori KISZ-titkár tárgyalási kultúráját. „Ott a szervezői és helyzetfelmérő képességével, a teendők logikus számbavételének képességével kitűnt közülük a szóban forgó úriember”, mondta most erről a ‘80-as évek második felének eseményeit felidézve Orbán Viktor.
.
Az unió jövőjét illetően azt jósolta, „az Európai Unió láthatóan nem ketté fog szakadni, hanem egymástól jól látható módon elkülönülő területekre bomlik majd”. Az egyik az államadósságot megfékezni nem tudó államok hanyatló világa, a másik pedig a közép-európai országok felemelkedő világa. Senki nem fog pénzt adni nekünk a közép-európai országokból, senki nem akarja a bajainkat megoldani helyettünk, de azt mindenki érzi, hogy az unión belül erősebb Közép-Európa egy felzárkózó Magyarországgal, mint egy gyenge Magyarországgal – mondta.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.2/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -6 ( 24 szavazatból)
Az Úr és a választók színe előtt, 3.2 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(71)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

71 Reader’s Comments

  1. Szóval ezt is lehet Magyarországon! Ellenzem a tandíjat, ezért bevezetjük. Ha ezt is lehet akkor “Hajrá Magyarország hajrá Magyarok!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  2. Kedves Viktor$

    Aki Te rendszered kárvallottja azt ki fogja majd kárpótolni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  3. Ez a hülye tényleg nem veszi észre, hogy mikor mond ellent saját magának, vagy így akarja a megvezetetteket folyamatosan hülyíteni? :((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  4. Ezt ő direkt csinálja.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  5. Az Úr színe előtt csak a tiszták állhatnak, tisztán. OV soha többet nem állhat tisztán senkinek a színe elé! Főleg nem a választók színe elé. És egyébként nem mindenki vallásos, aztnem vígasztalja, hogy saját maga szerint az úr színe elé tisztán állhat-e OV, amikor az életünket tönkreteszi, megeszi. Felháborító ez a cinizmus, hogy minden diák fizesse a saját tandíját, bár nem tandíjnak nevezi, hanem tanulmányok finanszírozásának. Azt is mondja, hogy a fokozatosságra törekedtek. Miben is?
    Ha azt mondja védelek- azt jelenti bántalak,
    ha azt mondja segítelek, azt jelenti elgáncsollak,
    ha azt mondja, hogy tisztel, azt jelenti lenéz,
    ha azt mondja felderíti a tényeket, azt jelenti, hogy megszünteti azt a SZEBEI-t, ahol ezt megtennék.

    Az ombudsmannról mondott mondatai felháborítanak,
    “Orbán Viktor az egyetemi éveire emlékezve Szabó Máté ombudsman oktatói megítéléséről szólva azt mondta: már akkor is olyan volt, mint most, azaz „obskúrus témákkal foglalkozott obskúrus megközelítésekből”. Az akkor itthon még nagyon éretlennek számító zöld ügyekkel is foglalkozott – idézte fel, megjegyezve: „de már akkor is alig tudta követni a cikázását az ember, most ombudsmanként is nagyjából ez a helyzet”.

    Hát sajnos a képességei alapján nem csodálom, hogy alig tudta követni Szabó Máté “cikázását” hiszen ahhoz agy is kellene.
    Szabó Máté nem szorul védelemre, de OV a lába nyomába sem ér.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  6. „nyugodtan mehet, itthon rendben lesznek a dolgok, itt egy olyan ország várja majd, ahova lesz kedve hazajönni”

    „Menni, bizonyítani, pénzt keresni, okosodni, aztán hazajönni és szolgálni a hazát”

    Kösz, de én inkább maradok.:)
    Ez egy elmebeteg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (44 szavazatból)
  7. Orbán nevü elkövetö, járja a bolondok táncát.
    A hülye fanok, meg beveszik, mert azt hallják töle
    amit szeretnének.
    Az igazság meg már rég nem számit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (41 szavazatból)
  8. Ja, és én inkább maradok.
    Amig egy idiota bünözö eteti lökött dumával Magyarországot,
    addig értelmes ember a lábát be nem teszi ujra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  9. „Például azok a jogászok vagy közgazdászok, akik most állami ösztöndíjból nem részesültek, ha az államhoz jönnek munkáért, és elnyerik az állást, akkor az állam azonnal ki fogja váltani őket a diákhiteleikből”
    .
    Ez tényleg totál idióta. Amit egyik kezével elvesz, azt a másikkal visszaadja, persze állami pénzből :-(((.
    .
    „Mi csak azért tudunk felelősséget vállalni, hogy felderítsük a tényeket, összegyűjtsük a dokumentumokat, és utána az igazságszolgáltatás rendelkezésére bocsájtsuk”
    .
    No, hát ezért MI (a nép) is felelősséget vállalunk a bukásod után, vazze !!!
    .
    “Hazajöttem, most itt teszem a dolgom, szolgálom a hazát – fogalmazott.”
    .
    Maradtál volna inkább odakint, a magyarok és Európa is jobban járt volna nélküled !!!”
    .
    “Az egyik az államadósságot megfékezni nem tudó államok hanyatló világa, a másik pedig a közép-európai országok felemelkedő világa. ”
    .
    “Áldásos” tevékenységednek és nyilvánvaló elmebetegségednek köszönhetően hazánk -SAJNOS- az ELSŐ KATEGÓRIÁT fogja “erősíteni” :-( .
    Hogy szakadna rád az ég !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  10. Idióta MÍNUSZFANOK !
    Anyátok is inkább a gombokat nyomogatta volna más helyett !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  11. „Menni, bizonyítani, pénzt keresni, okosodni, aztán hazajönni és szolgálni a hazát”
    ,
    És a pénzt majd ő elszedi. Hülyének néz ez mindenkit? Magyarország olyan, mint a fekete lyuk. Meg ne közelítse, aki innen kikerült! Ha ő túléli is, a pénzt mindenképp beszippantja. És majd ő megvédi. Attól, hogy a tulajdonos költse el.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (30 szavazatból)
  12. Viktorunk, ki vagy a szívünkben! Jöjjön el a Te országod, legyen meg a Te akaratod, miképp az elmédben, azonképp kis hazánkban is. A mi havi 48 ezer forintunkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg nekünk, ha nem hittük minden szavad. Ne vígy minket Ázsiába, de szabadíts meg gonosz multikulti, genya akármitől. Mert nekünk csak itt jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  13. Az a szó hogy IDIÓTA , az erre már kevés !! Ezt a haverjaival együtt kell minél gyorsabban eltakarítani !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  14. Hát, bőr az van a pofáján, még mindig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  15. Ha valaki hülye, legalább ne legyen rá büszke! De ennek a humanoidnak már teljesen elborult az elméje. Jó lenne már valahogy megszabadulni tőle és a bűnszervezetétől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  16. Szabó Máté ombudsman legutóbb az új egyházügyi törvényben fedezett fel néminemű jogtalanságot! Egy kicsit gyanús nekem Orbán Viktor egykori tanárának hosszú hallgatás utáni színre lépése, de ám legyen, jobb később, mint soha. A problémám ott van, hogy az egész módosítással baj van, ugyanis felszámolta, beszüntette Magyarországon a vallásszabadságot. Azzal (egyetértve BL-val), hogy tizennégy egyházat ismer el a Fidesz, a többieket betiltotta és jelenleg valóban törvénytelenül működnek. Több mint háromszáz különböző közösségről van szó. Sajnos Szabó Máté nem “cikázik” a törvénytelenségek adta áradatban, inkább úgy mondanám, kényszeredetten tesz néhány észrevételt. Az biztos, hogy nem egy gyors emberrel van dolgunk, mert az oktatási törvényben is sikerült megvárnia a felvételi ponthatárok kihirdetését, s csak akkor hozta nyilvánosságra jogi aggályait, ami ugyebár nonszensz. Tehát a tizennégy “egyháznak”, melyek között néhány zsidó felekezet is helyet kapott, nem lett volna szabad elfogadniuk a státust a többi közösség iránti szolidaritásból, és “meg nem támadási” szerződést kötni egy antiszemita, rasszista diktatúrával. Mit gondolnak, mit tehetett volna Orbán, ha bojkottálják a törvényt a kegyeltek? Ilyen együttműködésre persze esély sincs, hisz dúl a vallásháború az egyházak között. Keresztény és zsidó testvéreim! Hol a szeretet, hol a nagyvonalúság, hol a hit a közös ősök: Ábrahám, Izsák és Jákob és nem utolsó sorban Jézus Krisztus, Dávid fia?! Tényleg ennyire kell az állami támogatás? A hívek adománya nem elégséges? Véleményem az, hogy akik most benne vannak, nagy bajban vannak, olyan lóra tettek, ami nem fog beérni a célba. Orbán Viktor (és csapata) gyűlöli és megveti a csuhásokat a karizmatikusokat és a zsidókat egyaránt, most befogta őket, megfogta őket, ennek nagy ára lesz. Akik kimaradtak szabadok, erkölcsileg, morálisan nem devalválódtak, nem lehet őket bizniszegyházaknak tartani. Nem állnak a Jobbik kereszttüzében és híveikkel összefogva átvészelhetik ezeket a napokat. Az ember alkotmányos joga a szabad vallásgyakorlás, az én egyházamat nem egy világi kormány fogja legalizálni. A magyar társadalomnak fel kellene nőnie és tudomásul kéne vennie, hogy egy vallási közösség attól még nem szekta, mert a regnáló kormány nem ismeri el, és attól még nem egyház, mert elismeri. Ahogy a Zwack Unikumot sem azért isszák világszerte, mert az egyik leghíresebb magyar védjegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  17. Önmagát finanszírozni képes felsőoktatás?
    Ennek az embernek tényleg lelmerültek az akkumulátorai!:-P
    De ahogy látom, az angol tanulását is elfelejtette már, hiszen az is támogatással ment, ráadásul még később is képes volt mocskolni Sorost társaival.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  18. Erdekes otletei vannak a magyar PM-nek. Irtam egy masik temabol egy cikket ma. Kerem terjesszek amerikai vagy csak angolul tudo ismerosei kozott (egy egyszeru Facebook postinggal vagy mass email-el).

    http://drmandler.wordpress.com/2012/08/13/hunting-the-nazi-hunter-hungary-may-go-after-efraim-zuroff/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  19. Remélem ezt a félőrült diktátort senki sem veszi komolyan. Ha a képét látom már hánynom kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  20. Vigyázat. Továbbra is tetteit nézzétek.
    Ne ezt a blablát hallgassátok.
    Ebből már rég elegünk van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  21. Somas!
    .
    Ez tetszett! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  22. Nem támogatja a forradalmi Orbán a tandijat csak fizesse mindenki a maga tanitását. Ja és erről még nápszavazást is kiharcolt…
    Kérdem én normális az aki ilyet mond???
    Lassan pihennie kellene, had lélegezzen fel végre a magyar nemzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  23. Tisztelt Sommas!

    Már megint egy azon dolgon jár az agyunk, ugye nem beszélünk össze , mielőtt írunk a fórumra?

    Például azok a jogászok vagy közgazdászok, akik most állami ösztöndíjból nem részesültek, ha az államhoz jönnek munkáért, és elnyerik az állást, akkor az állam azonnal ki fogja váltani őket a diákhiteleikből”
    .
    Írtad :
    “Ez tényleg totál idióta. Amit egyik kezével elvesz, azt a másikkal visszaadja”

    Én pedig ezt a másik topicban feszegettem egy picit bővebben :
    Nekem egy picit értelmezési problémám van e mondattal kapcsolatban:
    “A tandíjat ellenzem – mondta az internetes oldalon megjelent interjújában a kormányfő, hozzátéve: azt szeretné, hogy Magyarországon olyan felsőoktatási rendszer működjön, ahol képes minden diák maga állni a teljes tanulási költségét.”
    Most akkor ellenzi a tandíjat , vagy nem ellenzi!!!
    Mert egyik mondatával üti a másikat!!!
    Esküszöm , ennek az embernek elgurult a gyógyszere !
    Annyira , hülye , birka népnek hisz minket ez az ember, hogy ideje lenne már felébredni a Magyar Népnek csipkerózsika álmából !

    Tisztelt Vélemény
    De már hova pihenjen, amikor most jött vissza a kéthetes szabijáról !!?
    Most jött vissza a szabadságról, de szerintem napszúrást kapott, mert félrebeszél!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  24. “„az Európai Unió láthatóan nem ketté fog szakadni, hanem egymástól jól látható módon elkülönülő területekre bomlik majd”. Az egyik az államadósságot megfékezni nem tudó államok hanyatló világa, a másik pedig a közép-európai országok felemelkedő világa”
    .
    - Viktor, viktor… attól tartok, ezt az állat baromságot már maga is elhiszi. Szerintem erre mantráz, erre veri, erre kel- fexik.
    .
    A kivándorolt munkavállalók pedig tömegesen fognak visszajönni, már ezt is tudjuk.
    .
    Itt, Észak- nyugat Európában valóban a hanyatlás, a dögrovás jelei már elárasztanak mindent. Nézzétek meg a finneket, a briteket, a németeket, a dánokat… szegények, alig van már nekik hátra. A hülye is láthatja.
    .
    Bezzeg a magyar és közép- kelet európai csoda! A fejlődés téveszthetetlen jelei! Boldog lakosság! Kitűnő oktatás! Hihetetlenül tiszta államgépezet! Kitűnő fizetések, rendezett ár- bér viszonyok! Jogtiszta munkavállalás és munkáltatás!
    .
    Úristen…
    .
    Húúú, viktor, de szeretnélek én téged, családod, haveri köröd, és bántársaid lámpavason lógni látni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  25. javítás:
    .
    “…bántársaid…”
    .
    helyett:
    .
    …bűntársaid…
    .
    Na.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  26. Ma már minden el képzelhető az országban,várom 2014-es évet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  27. Az a gond, hogy “társadalmi méretekben” nem vagyunk hajlandók “orsósviktormódon” értelmezni…
    Az a kifejezés, hogy “tandíj”, az aktuális nem ingyenes (azaz nem kötelező) oktatási intézmény tanulási lehetőségének megvásárlása. A díj soha nem egyenlő azzal az összeggel, amely fedezné az oktatás teljes költségét. (Bértömeg+működési- fenntartási kiadások + stb).
    “Orsósul” arról van szó. hogy az aktuális oktatási intézmény összes költségét azokra kell terhelni, akik az illető intézmény szolgáltatását igénybe kívánják venni, azaz a “tandíj” kiegészítendő mindazokkal a költségekkel, amelyek a “tandíjon” felől eddig állami támogatásként érkeztek az aktuális intézmény költségvetésébe.
    Ezzel megoldható a leendő hallgatók röghözkötése (amíg nem fizetik ki a képzésük összes költségét, amit hitelként vesznek majd fel, addig nem mehetnek az EU-ba), és további szavazatok szerezhetők, hiszen ki nem szeretné mentesíteni önmagát mások taníttatásának terhei alól)…
    Arra pedig, hogy Hazudniképtelen Viktormihály fizetett hordái pár évvel ezelőtt éppen az ingyenes képzés követelésével gyújtották fel a fővárost, már ki emlékszik olyan országban, ahol a bégetés az értelem alkotmányba rögzített legfőbb megkülönböztető fokmérője?…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  28. Egyre zavarosabbak a beszedei! Egy mondaton belul kepes ellentmondasba keveredni onmagaval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  29. 1. A királynőt megölni nem kell félni jó lesz ha mind beleegyeztek én nem ellenzem.
    2. Ami egyik kezével elvesz, arról megígéri, hogy abból majd valamikor, valamit ismeretlen körülmények között és ismeretlen szabályok szerint visszaad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Szerintem ez az aranyermes resze a cikknek:
    “az állam minden egyes magyar diák számára, aki az egyetemek által előírt minimális követelményt képes teljesíteni, biztosítja annak lehetőségét, hogy saját maga finanszírozhassa a tanulását “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  31. T. K.S.!
    .
    K. S.
    2012. augusztus 13. hétfő
    20:04
    .
    Köszi :-))))!
    .
    Csak már dühített, hogy megjelenik egy cikkhez 2-3 komment, DE már azonnal mínuszban vannak a fizetett fidesz-farkaktól :-).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  32. Tisztelt sedona!
    .
    sedona
    2012. augusztus 13. hétfő
    21:01
    .
    “Már megint egy azon dolgon jár az agyunk, ugye nem beszélünk össze , mielőtt írunk a fórumra?”
    .
    Tudtommal nem, csak NAGYON HASONLÓAN gondolkodunk és reagálunk dolgokra :-))). Az meg nem baj :-).

    Üdv!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  33. Mégegyszer elolvastam a beszédet, illetve nyilatkozatot. Előző hozzászólásomat minuszolják rendesen, ez jó!
    Viszont amiket OV mondott arra röviden csak annyit tudok mondani:

    NETTÓ HÜLYESÉG, EZT MÁR KEZELNI KELLENE.

    Az OV értelmező szótár új szava: ellenzem=egyetértek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  34. A csuti gyökér most volt szabadságon.
    Nem tudom, mivel tölthették föl az akkumulátorait, mert ugye állítólag lemerültek, de úgy néz ki, TÚL SAVAT KAPOTT :-))).
    Attól beszél ekkora baromságokat :-(.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  35. A legnagyobb baj, hogy el is hiszi hogy milyen okosat mondott!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  36. “…A legnagyobb baj, hogy el is hiszi hogy milyen okosat mondott!!…”
    .
    - Nem.
    .
    A legnagyobb baj, hogy több millió, egyéni és össz- társadalmi szinten egyaránt komplexusok légióival küszködő félkegyelmű is elhiszi neki – függetlenül attól, miféle állat ökörségeket rottyantott ki a mocskos pofáján már megint.
    .
    Ha felolvasná a dunaröcsögei telefonkönyvet, és azt mondaná, ez az új nemzeti alaptökömtudjami, azt is elhinnék neki.
    .
    Ez már vallási téboly jellegű jelenség.
    .
    Én komolyan nem értem, hogy nem állítják pellengére ezt az állatot az EU vezérei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  37. „Például azok a jogászok vagy közgazdászok, akik most állami ösztöndíjból nem részesültek, ha az államhoz jönnek munkáért, és elnyerik az állást, akkor az állam azonnal ki fogja váltani őket a diákhiteleikből”, mondta Orbán Viktor.
    .
    Csöbörből vödörbe, egyik zsebből a másikba tologatják az egyre körmönfontabb tandíjat, biztosan az OTP-n keresztül. Csányi már feni rá a fogát.
    Az államkassza tátong tovább, a diák pedig szinte élete végéig a diplomája miatti adósságát törleszit. Micsoda kilátások az ifjaknak!.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  38. Na lam, csak hagyni kell beszelni, es ugy huzza magara a vizeslepedot, hogy a legjobb ugyesz sem csinalhatna jobban. Futobolond a szerencsetlen gnom, reszket a felelemtol, engem honapok ota egy idegmereggel megfujt kartekony rovarra emlekeztet, ami csak olyan rondan tud elpusztulni, ahogy vilagra jott. De sok szep magyar megszavazta nekunk, allando gondolok is rajuk, nagy szeretettel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  39. nincs már mit ragozni, ez egy abszolut zavarodott elme!
    de szeretném a Soros gondolatait megismerni ezzel a debillel kapcsolatban, ezt oktatták neki teljesen ingyen és bérmentve?
    olcsó poén lenne leütni a magas labdát: nem kellett volna hazajönnöd csuti bohóc, adhattak volna ott neked valami elcsesznivalót, abban te nagy vagy, te minden szempontból törpeminoritás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  40. Ez tiszta idióta! Már a mocskos cigány képén is látszik. Na! ezért mondják rólunk, magyarokról, hogy cigány nemzet. Ideje lenne eltakarítanunk ezt a szemetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  41. „nyugodtan mehet, itthon rendben lesznek a dolgok, itt egy olyan ország várja majd, ahova lesz kedve hazajönni”.
    Oly rövid az esze arra sem emlékszik tegnap mit mondott. Ráadásul még hogy rendbe lesznek a dolgok. Két éve nincsenek rendben az emberek aki tud azért menekül el. Végre tényleg véglegesen el kell takarítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. sommas
    Tulajdonképpen azt ígéri, hogy amikor a most tanulók végeznek, még mindig ők lesznek hatalmon, és be tudja váltani azt az ígéretét, hogy akit a család finanszírozni tud, azt majd “kiváltják” az adósrabszolgaságból. Feltéve, ha szolgálja a rendszerüket. Mert jogász és közgazdász képzést képtelenség csak diákhitelből elvégezni önköltségesen.
    Implicit beismeri, hogy a diákhitel és a röghöz kötési szerződés együttesen adósrabszolgaság.
    ???
    Ne túlozz! 48ezer? Nix itt habzsi-dőzsi! 47!
    hugoi
    Pedig adatvédelmi úr eléggé együttműködő volt a fidesszel, amíg a többi biztost kellett kitúrni a fészekből, jobbfajta kakukkfiókához méltóan. És szerintem nem a felvételi ponthatárokat várta – hanem a legutóbbi közvélemény-kutatási adatokat. Az egy kicsit őt is tudta mobilizálni.
    sedona
    ez a fidesz-magyarán szerint teljesen helyénvaló. Nincs megszorítás és tandíj. Már szavakban nincs. Mert a lükemagyar talán nem veszi észre, ha másképpen hívják. És tudod mit? A legfájdalmasabb az, hogy tök igaza van! Ezzel a néppel tényleg bármit be lehet nyeletni!
    Eldrad
    Jó volt úgy is. Már alig várjuk, hogy a bűntársai társai legyenek a bánásban is!
    bajao
    Normális országban esélye sem lenne! Ezt csak a magyarokkal lehet megcsinálni.
    Marónátron
    Nem a cigánysága miatt undorodunk tőle, arra akár még büszke is lehetnénk, hogy lám, Amerikának néger elnöke, nekünk meg cigány ME-nk van. Csoda, hogy ezt még nem hozták fel a rasszizmus vádja ellen érvként.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  43. Legnagyobb gondunk egyébként az öntudatos, szellemileg és anyagilag független polgárság hiánya. Ezt Ady jól látta – a gond az, hogy ezen 100 év alatt sem értek el semmiféle javulást:
    Hiába, Magyarországon a polgárságot is úgy kell kinevezni, mint ezer fundamenumtalan kulturális intézményt: nincs polgárságunk. Ez az ország penészes, feudális, tarthatatlan romlottságát talán legjobban polgárságának szörnyű, silány gyávasága mutatja. Egy zagyva, kevés polgárság, amelynek élelmesei sietnek felkapaszkodni az uralkodó osztály pódiumára. Mely a polgári címet szégyelli.
    A magyar polgárság csinált talpnyalást, üzletet, kalábriászt, (=hazárdjáték), de forradalmat soha, s ezért nincs!
    ..
    csak megjegyezném, mielőtt valaki elkezdene Adyval vitatkozni, hogy a 48-as forradalmat a nemesség, az 56-ost meg a diákság “csinálta” A polgári forradalomhoz még leginkább a Károlyi-féle állt legközelebb – nem is élt sokáig.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  44. Ha ezt az élőlényt 2014-ben ujra válasszák,akkor ez a nép megérdemli sorsát, egy újjabb trianonhoz hasonló sorscsapást vesz a hátára.Ez az élőlény egyetlen mondatában úgyanannak az állitását és tagadását is megvalósitja.Mostani bigott orbán hivök ne gondoljátok hogy ti elöbb-utóbb ti nem fogtok sorra kerülni,ez az élőlény nem bizik senkiben,mindenkitől fél,tölletek is.Nefeledjétek hogy most azokat az álmait valósitja meg amiket a kolégiumban társaival(simicska stb.)részegen megálmodott.Itt már nincs demokrácia,ha a következő választást is ,megnyeri annak következményeiben ti is részesülni fogtok!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  45. Eldrad, tényleg az a legnagyobb baj, hogy vannak még mellette tapsolók.
    Lehet, hogy szégyenkeznek, hogy egy ilyen félázsiai kalandort, egy megvezetőt támogattak, törtek-zúztak miatta, d ezt bevallani maguknak sem merik!
    A minuszolókról:
    a kenyerüket így keresik, mostanában nincs kukagyújtogatás, TV-székház kirablása, molotovozás, nincs bértapsolás, bérmenetelés – ebből élnek, szánalmasak, de valahol megérthető, valamiből élni kell….
    “Azért, hogy tisztán álljunk az Úr és a választók színe előtt: amit lehetett, mindent megtettünk – hajaj, attól még sokkal többet, erről a haveri kör tudna mesélni, hogy a 2/3 felhatalmazásának szajkózása mihez segítette őket hozzá!
    Más, de soha nem lehet tudni:
    Tegnap rálőttek egy vállalkozóra (vaktölténnyel), de ez a ‘90-es évek vége felé történtekre emlékeztet, most megint kezdődne, Kéthétsanyi valamit nagyon felkavarhatott….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  46. Orbán – Orsós – Viktor egy ügyes ember! Míg fiatalabb volt, ateistaként jelentett a templomba járókról, majd a parlamentben nyíltan kiabálta a keresztény pártiaknak hogy „csuhások, térdre imához,” majd amikor a politikája kívánta, gyorsan megkeresztelkedett, aztán más vallásra tért át, és elment a semmilyen szemét embertől vissza nem riadó Pápához, hogy kezet csókoljon neki. Aztán az egész világ nyilvánossága előtt kijelenti, hogy „nem azt kell nézni hogy mit mond, hanem azt hogy mit csinál”.
    Nos ügyes, mert cigány létére jól becsapta a zsidó Sorost, hiszen vele pénzeltette a taníttatását, most már nyíltan gyűlöli a materialista kommunistákat pedig a szülői háza azoknak köszönhette a kenyerét. Hülyét csinált már Brüsszelből, az országa népéből, és a szerencsétlen primitív Erdélyiekből, Székelyekből.
    Erősen tartok tőle, hogy alaposan megalapozta népünk második Trianonját, és biztos vagyok benne, hogy nem fogja szabadlábon befejezni az életét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  47. Orbán az idiótáknak beszél, tehát az idióták nyelvezetét használja. Ellenzem, tehát megcsinálom.
    A volt “fülkeforradalmárok” pedig beveszik ezt a süket dumát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  48. Kedves “csakén”.Dehogy szégyenkeznek ezek a “TALPNYALÓK”Ők mindenre képesek,csak a husosfazék közelségében maradjanak.Tancsa Jánosnak van igaza”Ezek idióták és fülke forradalmárok.”és hazaárulók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  49. Hu, nagy levegőt kell vennem…..
    Tandíj ellenes ez az ember, csupán a képzés költségét kell megfizetni, majd később ledolgozni… hülyének néz mindenkit. Az ügynök üggyel kapcsolatban egészséges “jogérzékről” van képe beszélni, amikor jogász létére csakis a írott és iratlan szabályok kijátszására jár az agya, … nagyon dühít.
    Budainak meg elsősorban a fidesz disznóságainak kéne utána néznie amit 98-től elkezdtek és a mai napig folytatnak,erről kéne emékiratokat írni.
    Dehogy ki hogy fog állni az úr színe előtt azt ennek a sátánnak nem kéne emlegetni.
    A szolgálataival meg maradhatott volna ahol volt, mert hogy az országnak nem sok előnye van belőle az biztos.Esetleg pályát módosítva elszegődni vátesznek, aztán akit érdekelnek a jóslatai hallgassa. Engem nem érdekelnek a víziói Európáról és az unióról, mert soha nincs alapja a lázálmai.
    Szokásos hamis hazug nyilatkozat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  50. Előre be kellene szedni a nem tandijnak nevezett tandijjat,már az alltalános 1-ső osztálytól kezdve ,havi ezer ft.-al kezdve évenként emelkedő összeggel.Ha bevezetik ezt a marhaságot lelövöm magam.Ez ugyanolyan eszement ötlet mint amiket ők találnak ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Százmilliárdot veszíthet a magyar állam 2013. november 16. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos