Ronai and Ronai
AMERIKAI

Százmilliárdot veszíthet a magyar állam 2013. november 16. szombat 13:06 Forrás: AN

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Százmilliárdot veszíthet a magyar állam

Budapest, Washington – Már folyik az agymosás, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon egykori kormányfők nyakába varrják azt, ami valójában Orbán Viktor és barátainak a sara. A meg nem valósult, ám jócskán elhíresült sukorói kaszinó beruházásról van szó, melynek hétfőn kezdődött bírósági tárgyalása várhatóan két hétig tart Washingtonban.

Az izraeli befektetők ugyanis több mint 100 milliárd forintra perlik a magyar államot. A tervezett sukorói beruházás az akkor ellenzékben lévő Fidesz ellenállásán hiúsult meg. Gyurcsány és Bajnai szerint a beruházás több ezer  munkahelyet jelentett volna a magyar dolgozók számára, emellett euró-milliárdokban mérhető beruházás jött volna az országba.

A Fidesz azonban megsértődött, mert ők kimaradtak az üzletből, s bár Gyurcsány Ferencet Polt Péter ügyészsége megpróbálta megvádolni, a hatalom megijedt attól, hogy a volt miniszterelnök a tárgyalást arra használja fel, hogy kitálaljon, így a perből ebből végül semmi sem lett.

Egy várhatóan jó üzlet viszont meghiúsult, helyette most – amennyiben a washingtoni bíróság az izraeli üzletemberek javára dönt – súlyos kártérítésre kötelezik a magyar államot. Mely állam, jobb híjén, az adófizetők pénzéből lesz kénytelen kifizetni a bírságot. Lesz persze egy kis zsidózás az ügyben, lévén a potenciális pernyertesek izraeliek, az ilyesmire magyarországon mindig van igény.

Hab a tortán, hogy maga a per is sok milliárdba kerül Magyarországnak. Ügyvédi irodákat, jogászokat, szakértők sorát kellett hadba állítani, nem beszélve a Washingtonba utazó népes küldöttség költségeiről. Repülőjegyeket szállást és ellátást kell fizetni mintegy tucatnyi embernek, ez sem olcsó mulatság.

Külön történet, hogy mit keres Habony Árpád Washingtonban. Orbán Viktor bizalmasának valójában semmilyen hivatalosnak nevezhet titulusa nincs, leszámítva azt, hogy rendre feltűnik a kormányfő környezetében. Most éppen Washingtonba utazott a többiekkel egy gépen – annak ellenére, hogy a hivatalos bejelentés szerint nincs köze a mostani tárgyalásokhoz. Habony még csak nem is a többiek által igénybe vett business class-on, hanem az ennél is drágább, elsőosztályon utazott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (40 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +54 ( 60 szavazatból)
Százmilliárdot veszíthet a magyar állam , 4.8 out of 5 based on 40 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Habonynak kitüntetett szerepe van mindenben, ahol Orbán érdekelve van. Márpedig most is érdekelve van. Megy a háttérben a haszonszerzés. Esetleg egy külön alkura. Másért miért menne? Pénz rendelkezésére áll, amennyire szüksége van, már csak a tarifákat kell megtudnia, hogy kinél mennyi.
    Merem remélni hogy ott nem pénzben mérik az igazságot, mint idehaza.
    Az elbukott sukorói beruházás meg ezzel még nem fog lecsengeni.
    Bár Gyurcsányon nem találtak fogást, most majd újabb momentumok tudódnak ki. Hátha, reményeik szerint.
    Én meg azt remélem, hogy kitudódik végre, mit tárgyalhatott Lauder 2x is ezzel az ütődött Orbánnal…
    Azt hiszem hogy az lenne a büntetendő… Lehet hogy Habony azt sikálná el???
    Azért utazik halaszthatatlanul osztályon felüli ellátással…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +58 (70 szavazatból)
  2. Így múlat egy magyar úr : ” Mit nekem százmilliárdocska , ha gyurcsányozásról lehet szó ”
    Nade ennyien ??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (60 szavazatból)
  3. Ahogy mindig mondom: orKbán légiónyi prostituáltja, és ezek al- prostituáltjai újabb, több hetes kéjutazáson vesznek részt. Bahonyi Farpád egy ezek közül.
    .
    Rendkívül mocsok egy banda ez, és ha van Isten, soha többé nem kell abban a nyomorult Zországban dolgoznom, és adóznom – azaz, effektíve nekem (is) fizetnem ezeket a csótányokat, és szabadrabló akcióikat.
    .
    Barátaim, amit ezek művelnek, az már Fekete- Afrika, vagy Balkán, abból is a legpokolibb nyomorfészkek mentalitása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (62 szavazatból)
  4. És még ezt is rá lehet kenni az elmúltnyolcévre, mert ha az nem lett volna ez sem lenne. Innen csak kommunikáció kérdése az egész, abban pedig jó ez a koleszos csapat. Hazudni tudnak még visszamenőleges hatállyal is, ha kell.
    .
    És min bukott meg az egész, talán azon hogy nem volt hajlandó Lauder az Orbánnak valamit visszacsorgatni a kétszeri követelés és fenyegetés ellenére sem? Pedig gondolom világosan megmondták neki, hogy ha ők kerülnek hatalomba, mi az árfolyam, amely nélkül az üzlet bukta.
    (Mert az ország nyeresége le van sz@rva ha azon egyéni nyereségük nincs.)
    Így most az országnak lesz bukta.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  5. Miután Orbánnak ez az otromba aljassága immár a világsajtó testközelébe került, most fogjuk látni, mi mindenre képes a rezsim, ha úgy érzi, szorul a hurok.
    Tessék folyamatosan figyelni (TUDÓSÍTANI), némi előjáték következik, mi várható itthon a következő hónapokban.
    És azután!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  6. Habony elment jól hasba rúgni, aki bántani merészeli a betegünket.
    Oszt jó napot!
    Remélem, hogy az LMP-s Schiffer jogész is fizetni fog!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (54 szavazatból)
  7. Majd Schiffer ingyen képviseli Orbánékat. Van benne gyakorlata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  8. De ezt többen megcsinálták a fideszesek és minden szinten, hogy roncsoltak amíg ellenzékben voltak, előkészítve maguknak a terepet az uralkodásra, arra számítva, hogy addigra véget ér és következmények nélkül beleülnek az előmelegített székbe a tiszta ügybe és nem kell semmivel vesződniük, csak arra nem számítottak, hogy nem érnek véget az ügyek annyival, perek lesznek, ( a legjobb eseteben) és nekik kell elvinni a balhét. Most szűkölnek vinnyognak mint az oldalba rúgott kutya, és higgyétek el nekem, hogy félnek. De azért a pénzt verik el mert szemétkedésre korlátlan összeg van biztosítva.

    .
    Meddig nő a rákos daganat?? Amíg teljesen leamortizálja az élő testet, vagy amíg az immunrendszer fel nem ismeri, és tudok estekről, hogy rákos betegségek 2 óra alatt meggyógyultak de átlag egy hét alatt ha felismeri az immunrendszer.
    .
    Kedves felbőszült narancshéj szemű mínuszolók és Orbán rajongók, megengeditek a kérdést, nektek igazán olyan bőven van mit a tejbe aprítani, mint a tűz körül ülő fideszes kiskirályoknak? Mit gondoltok ezt Orbán kinek a pénzéből fogja fizetni???
    .
    A tietekből, mert aki nem felbőszült fideszes rajongó csak köznép annak a pénzéből nem vehet el, mert azoknak már nincs, mert azok már földönfutók lettek. Ti nagy hívek vagytok nektek még van egy kevés, ha nem is vagytok gazdagok. Na bukszát kinyitni és ha maradt erőtök jöhettek mínuszolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (62 szavazatból)
  9. …és az alávaló orbán nevezetű HIBBANT, aljas gazember abban a térségben nem csak ezt, a több ezreknek munkahelyet jelentő beruházást hiúsította meg, most hallottam, hogy ez a második…tud valaki, valami hasonló “méretű” ottani Eu-s meghíusult projektről ami a hallomásomat alátámasztja?…konkrétan….köszi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  10. Sajnos nem tudom, hogy Lauder miről beszélt Orbánnal, de mindig az volt a gondolatom, hogy ajánlatott tett Orbán Laudernek. Vagyis inkább felajánlotta a jövőbeni segítségét némi utalásért. Lauder meg nem szállt be, vagy keveselte. Tudom, csúnya dolog ilyenre gondolni!
    Most meg az jut eszembe, hogy a Hasbarúgú Jack mégnagyobb ajánlatot tesz a főnöke nevében azért, hogy hallgasson Lauder. Tudom, erre gondolni is csúnya dolog.
    Dehát had gondoljak amit akarok! Demokratikus jogom van hozzá!
    Deha Lauder mindezt előadná a bíróságon, akkor már nem gondolnék semmire. Elélveznék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  11. Latyapatya
    Ne álmodozz! A titkokra mindkét oldalon vigyázni fognak, hidd el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  12. jogászka
    Itt is van egy fidesz által meghiúsított beruházás.
    http://www.origo.hu/gazdasag/hirek/20080814-nem-lesz-abroncsgyar-gyongyoson-apollo-tyres-meghiusulhat-a-gyongyosi.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Mehetnek ezek akárhová. Mocsok aljas , hazug banda.
    Tegnap ott voltam a Pallas Páholyban.Debreczeni József könyvbemutatóján címe:A fideszes rablógazdaság. beleolvastam, már eddig is hátborzongtató!
    Ha valami radikális megoldást nem lépünk ellenük, ezeket megállítani lehetetlen
    Borzalmas, hogy ELLENZÉKI idő 8 év alatt kiépíthették azt a rendszert amely alatt ez a mostani balfék ellenzék nem tud , vagy mert nem akar akármilyen megfontolásból fogást találni.
    Ha ezt így folytatják csak azt kapjuk amit meg is érdemlünk.
    Sajnálom azt a sok szerencsétlen megnyomorított embert, akik nem tudják érdekeiket képviselni, és a legszomorúbb az, hogy akiknek ez lenne a kötelessége, mert ezért lettek megválasztva,egészen más dimenzióban élnek. Remélem ezek egyszer és mindenkorra – valamikor- ki lesznek iktatva a közéletből.
    Az biztos ezt csak egy nagy harc, egy nagy megtisztulási folyamat árán tudjuk elérni.
    Úristen! addig mi mindennek nézünk elébe! Most speciel ez az aljas sukoró ügy, az öszödi beszéd, 2006, meg amit akarnak egész a választásokig.
    VÁLASZTÁSI BOJKOTTOT!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  14. jogászka
    Van több is. A gugliban Meghiúsult beruházásokat üsd be, és találsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. Tényleg, Shchiffer és a fidesz kap vajon 500milliós bírságot, mint az a boltos, amelyik cigarettát mer árulni?
    http://www.origo.hu/gazdasag/20131116-egy-doboz-cigarettaert-sok-szazmillios-birsag.html?sec-1
    Csak mert 1 doboz cigarettát eladni akkora bűn, hogy akár félmilliárdos büntetés járhat érte.
    Akkor mekkora büntetés járna azoknak a hazaárulóknak, akik több milliárd eurós beruházástól fosztották meg Magyarországot???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  16. Csacsicska Tamás

    Reméljük, Lauder tanult Orbánból – és el fogja mondani a bíróságon, hogy mit (mennyit) kért tőle Orbán. Ideje annak, hogy ezeknek a mocskoknak a bűneire fény derüljön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  17. Csacsicska Tamás
    Ha el akarta volna mondani, már elmondhatta volna, de nem tette.
    Inkább tárgyalt vele nem hivatalosan még 1x, amikor itt volt a kongresszus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. habony már a landolás előtt kilépett cipőjéből , és zsebre gyűrte narancsszínű zokniját. Na majd megmutatom én ezeknek, az indiánok vérén hízott jenkiknek, hogy hány kilós a magyar jézuska. A Dulles reptér biztonsági személyzetét látván, habony úgy gondolta, hogy később vesz elégtételt. Majd felrúgok egy-két öreg niggert, gondolta, itt sem lehet nehezebb, mint odahaza. Bár…. morfondírozott, ha bayer zsocáék, és a békamenet keményebb része itt lehetne…..akkor, akkor talán, Washington lakosságát, is magunk mellé állíthatnánk. Áhhhh , már nincs is kedvem tovább fantáziálni. A gyalázat kormánya úgy működik, mint a 2-ik karate edzésről hazatérő paraszt gyermek,mindenkit képes vagyok agyonverni,mert karate edzésen voltam… Kerek 6 évig űztem a shotokan karatét, barna övet értem el,de nem egyszer kellett tanítványt megvédeni az utcán, a sarki kocsmánál. Éssel nem kezdünk mondatot, tudom. És, a világnemzet mégis úgy működik, mintha ők lennének a világ további működésének letéteményesei. Parlamenti választás 2014: fidesz,2-4% -al győz. Ősszel sokat fog bukni, az önkormányzatin, mert ott nem lehet határon túlról szavazni. Nem kell reménykedni a választásban, az már most el van csalva. Komolyan gondolja valaki, hogy visszaadják a labdát?! Hát hiszen 8 évig azon agyaltak, hogy még egyszer ,ne járjanak úgy, mint, 2002-ben. Hát erről van szó, de azért csak nyugalom, úgyis felzabálják egymást, idő kérdése. Talán még 3 év, és kinyírják egymást. Ez van, ez lesz, Optimista horgászember vagyok, de a tények azok tények. Később lesz az még,amikor én Recsken táborparancsnok leszek..Mai nap délutánján,zöld Suzuki állt meg házunk előtt,fiatal hölgy ,vastag papírhalmazzal szállt ki. Kutyák a lakásban tartózkodtak, de a Mutter kiengedte őket, így a hölgy meghátrált. Közölte, ő a megyei fidesz megbízásából, közvéleményt kutat. Mutter az az 50-es években, 10 évet kapott, hazaárulásért,(levelet írt nagybátyjának, Jugoszláviába) 80 .éves Édesanyám, azt mondta: húzza magukat, az orbánc a f-szára. Pedig a Mutter még hallotta, a Mosonyi utcai rabkórházban, 38kg-ra lefogyva, agyhártyagyulladással,turi törzsőrmester azt mondta, na ennek készíthetitek az agyagpakolást, De! Dr. Tatár megmentette, ezért vagyok én. És a Muttertól soha nem hallottam, hogy rothadt kommunisták. Sőt letette a nővérképzőt, és elment a Zsidó kórházba, mint goj nővér. Na ez a nem mindegy! Nem akartam senkit untatni, de ez kikívánkozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  19. vicsi 2013. november 16. szombat 20:43
    .
    Senkit nem untatott. Jó volt, hogy elmondta. Érdekes volt.
    Irigylem az optimizmusát. Még, hogy kinyírják egymást három éven belül. Na nem! A következő három évet azzal töltik majd, hogy teljesen kirabolják az országot. Lesöprik a padlásokat. Talán majd azután. Bár én azt gondolom, hogy ha már nem lesz mit rabolni, akkor a hierarchiájuk alján lévő gyalog fideszesektől veszik el, amit korábban adtak nekik. Na ekkor kezdődnek majd egymás kinyírásai. És remélem, hogy ekkor lesz ön Recsken táborparancsnok. No, akkor már nem fogom irigyelni, mert szörnyű lesz térdig szennyben, mocsokban járni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  20. T.Oldster! Akkor egy hullámhosszon vagyunk, fel fogják egymást zabálni,de előtte másokat zabálnak fel, illetve már felzabáltak. Ez a gépezet olyan, mint a ,galandféreg, a gazdatestből kiszívja, az energiát, vitaminokat, fehérjéket.Ilyen a fidesz, és az őket kiszolgáló, talp, és seggnyaló gépezet, beleértve, a pedagógus társadalom nagy részét, és az összes többi, gyáva, megalkuvó, szaros havi 100 000 forintját féltő, közalkalmazottat. Értem én, hogy el kell tartani a családot, de azt nem értem, hogy ezért, segget is kell nyaljak. Ez nekem magas. Nekem is vannak sötét foltok az életemben, de megalkudni, soha nem fogok,soha! Én tényleg kóbor kutyákat fogadok be,szeretem a hülyeséget, ismerek melegeket is,nem köpködöm őket.De ! Amit ezek a kretének művelnek , az már nálam is leveri, a 6 amperos biztosítékot. Recsken pedig, lóháton fogom megtenni ellenőrző körutamat ,ezáltal nem én, hanem a ló fog térdig gázolni, a szennyben ,és mocsokban. Sőt! kockacukrot is fogok dobálni, ha mondjuk valaki szépen köszön! Üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. "tisztelhölgyeimésuraim"

    bumburi 19,03 !
    .
    Itt van a baj, hogy az ilyen évekkel, vagy évtizedekkel ez előtti töténéseket, mint például a gyöngyösi gumiabroncsgyár fidesz kezdeményezésre történt meghiúsulása, sem az “ellenzéki” ATV sem pedig az ugyancsak és állítólag ellenzéki Klubrádió nem hajlandó fid SS orra alá dörgölni. Pedig az ilyen eseteket folyamatosan kéne napirenden tartani, a köztudatban rögzíteni, illetve gúnyos hangnemben ismételgetni, hogy néha, amikor a Zemberek véletlenül gondolkodásra adnák a fejüket, akkor az adott kérdés beugorjék, vagy rossz netán előbukkanjék a szürkeállományukból…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Mocskos rablóbanda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. “……az “ellenzéki” ATV sem pedig az ugyancsak és állítólag ellenzéki Klubrádió ….”

    Érdekes feltételezés…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Ne dicsérjük az atv-t azzal, hogy ellenzéki. Azzal azonban egyetértek, hogy minden nap, pontokbaszedetten kellene sajtótájékoztatón felolvasni ill. elmondani a fidesss szemétségeit .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  25. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg az amerikai maffiáról szóló dokumentum filmet, egy az egyben lemásolta a fidesz a stratégiájukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. kedves iró,olvasó társak!szívesen olvasom megjegyzéseiteket az adott írásokhoz és az a meglátasom,hogy a fidesz és az orbán bűneinek elszámoltatásával kapcsolatban túl optimisták vagytok!szerintem,ahogy ár vagyonaik jó részét “kimentették” az országból,úgy magukat és családtagjaikat is ki fogjűk menteni olyan országba,amelyikkel nincs kiadatási egyezményünk és tovább élnek nagyon jól mindenféle bűntudat nélkül!talán egy szerencsénk lehet:maguk elől és a bennük lévő “tudatalatti” bűntudattól soha nem fognak tudni elmenekülni!mert lelkük mélyén igen is tudják a bűnűket,de szerencsére soha nem fognak tudni elszámolni magukkal!gratulálok mindenki elmés-néha naiv,néha kicsit elnagyolt,de óvó elkeseredésből származó-írásaihoz.üdv.:zsiga

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Akár mi lesz a vége, mi fizetjük meg az árát. A FIDESZ pedig itthon, akkor is Gyurcsányékat fogja hibáztatni, ha a bíróság mást állapít meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Tisztelthogyeimesuraim 2013.11.17. 09:03 teljesen igaza van. annyit kiegészítésként, hogy Bolgár úr arra hivatkozik, mikor a betelefonáló ezt reklamálja, azzal hárítja, hogy ők nem olyanok, nem alacsonyodnak le arra szintre. Jó kifogás sosem rossz. Utálom az álszent kifogásokat. Az Olga, pedig már szinte agresszív az ellenzékkel, a FIDESZ képviselőivel, pedig igen csak kesztyűs kézzel bánik. FÉL? KITŐL?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Kedves zsiga1118, olyan jövőképet rajzolsz, amelyet álmodni sem merünk. Ilyen könnyen lenne esély megszabadulni tőlük?!? Olcsón megúsznánk. Sajnos semmi esélyünk. Itt a stadion….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Hát igen: Külön elvárása a kiemelt osztálynak a nyóc elemi iskolai végzettség, és az orbántanácsadás tisztsége. Na meg Abonyban a Habony dédapa, aki krakélerségből már a kocsmában vizsgázott, mint az “első legény.” Hát ennyit a magyar virtusból, amiből az ország “jól teljesít.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Indul a kaszinó-mutyi 2013. november 5. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos