Ronai and Ronai
AMERIKAI

A pávatánc nem arat osztatlan tetszést 2012. július 9. hétfő 11:04 | AN Forrás: Index

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A pávatánc nem arat osztatlan tetszést
Brüsszel/Budapest – Mintegy 2000 milliárd forinttal juthat kevesebb Magyarországnak a következő EU-s költségvetésből, ha nem sikerül jobb belátásra bírni a bizottságot és a nettó befizetőket, írja az Index. Az EU szegényebb országai szervezkednek, egyelőre működik a közös tiltakozás. Magyarországon az elmúlt években minden állami fejlesztés a kohéziós támogatásokból ment, ezért alapvető érdek küzdeni a forrásokért.
.
„Magyarországon gyakorlatilag nincs fejlesztés önerőből. 2009 óta az állami beruházások 97 százaléka ment kohéziós pénzekből. Összehasonlításul ez az arány Litvániában 87 százalék, Lengyelországban pedig csak alig több mint 50 százalék. Vagyis Magyarországon nem épül út, vasút, iskola vagy közvilágítás önerőből, teljesen az EU-s pénzekre vagyunk utalva. Nem véletlen, hogy verjük az asztalt, ameddig csak lehet”, írja az Index elemző cikke, amiből kiderül: jóllehet az IMF-fel való tárgyalások folytatódnak 17-étől, a budapesti rezsim talán minden eddiginél komolyabb gazdasági kihívás elé néz – igaz, ezúttal van kivel szövetkeznie annak érdekében, hogy megpróbálja javítani helyzetét.
.
Több szempontból is elfogadhatatlannak tartja Orbán Viktor azt, hogy az eddigi 348 milliárd euróról 336 milliárdosra módosított központi uniós támogatásokból a leszakadóban lévő régiók kevesebbet kapjanak. Az Unió – Angela Merkel korábbi ígéretéhez híven – úgy tűnik, valóban „kétsebességes” lesz. Ez azt jelenti, hogy a Jobb Költekezés Barátai – azaz a régi tagállamok egy része – mélységesen ellenzi, hogy az általuk befizetett pénzeket a periférikus országokban – élükön Magyarországgal – szavazatvásárlásokra és szociális kiadásokra tékozolják, illetve elnyelje azt a feneketlen korrupció.
.
Az új szabályozás nem egyformán sújtja a tékozlókat. A legnagyobb veszteséget Magyarország szenvedi el, miután a következő uniós költségvetés szabályozóit – hála a matolcsysta unortodoxiának, a szabadságharcnak és Brüsszel gyarmatosítóként való feltüntetésének – készakarva úgy állapították meg, hogy Budapest akkor se tudjon azoknak eleget tenni, ha megfeszül.
.
„A kohéziós alapok eddig elsősorban olyan tagállamoknak jártak, amelyekben az egy főre eső GDP nem érte el az uniós átlag 75 százalékát”, taglalja az Index. „A hét hazai régió közül a Közép-Magyarországi Régión kívül (Budapest és közvetlen környéke) egyetlen ilyen sincs. Az új besorolásban megjelenő átmeneti régió a 75 és 90 százalék közöttiekre vonatkozik. Ilyenből egyetlen egy sincs Magyarországon, a budapesti régió felette, a többi hat alatta van az átmeneti régióra vonatkozó számoknak. Vagyis a kohéziós keret ezekre fordított új része nekünk egy az egyben kimarad, holott a teljes kohéziós keret mértéke lényegében változatlan marad.”
.
Ez önmagában hatalmas uniós mélyütés Orbánéknak, de messze nem minden. „A másik, ennél is nagyobb érvágást okozó új szabály a capping, vagyis sapkázás, értelmesebb fordításban plafon”, folytatódik az Index cikke. „Ez azt jelentené, hogy egy tagállam GDP-jének 2,5 százalékánál nagyobb összeget nem kaphatna a kohéziós alapokból. Eddig ezt a plafont országonként határozták meg, és a Gyurcsány-kormány 3,5 százalékos plafont alkudott ki Magyarországnak erre a ciklusra. Itt tovább ront a helyzeten, hogy a magyar növekedési kilátások rosszabbak mint a régiós országokéi, és a rendszer szerint minél szegényebb valaki, annál kevesebb is jár.”
.
„A bizottság szakítana azzal is, hogy az ÁFA elszámolható költség maradjon a pályázatokban. Ez az EU-ban különösen magas magyar ÁFA miatt okozna hatalmast érvágást itthon, mert a nemzeti önrészt jelentősen növelni kellene”, derül ki Matolcsy György újabb húzásáról, a világ egyik legmagasabb áfájáról, hogy miért nem kellett volna meglépni. A budapesti rezsim azt is kifogásolja, hogy „országonként a teljes keret 5 százalékát félre kellene tenni, és ezt a keretet a jól teljesítők meghatározott célokra költenék csak el, a ciklus végén, 2019-ben. Ez azért lesz nehéz, mert 2020-ig kellene megpályáztatni egy igen nagy összeget, ráadásul korlátozott célokra. Márpedig már most is nehéz szabályosan elkölteni a rendelkezésre álló keretet, és a ciklus végén egy ekkora összeg megpályáztatása a mostani tapasztalatok alapján az őrületbe kergetné a magyar bürokráciát”, állapítja meg az Index írása. „Egyébként is szigorítanák az ellenőrzést, erősebben kellene bizonyítani, hogy a közös pénz hatékony célokra megy, a bizottság könnyebben felfüggeszthetné, vagy akár le is állíthatná a kifizetéseket.”
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 32 szavazatból)
A pávatánc nem arat osztatlan tetszést, 5.0 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. legalább kevesebbet lopnak a fiúk. tök mindegy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (39 szavazatból)
  2. Orbán nem tud aludni, éjszaka ott ül a bilijén, – arra ébredt, hogy belelóg a feje, – most ott trónol rajta, mert a királynak trón kell, közben morfondírozik.
    -
    -
    Hát kutya legyek, ha értem. Haldoklik ez a rohadt EU, és mind a sírba karja vinni a pénzét, hát miért nem adja nekem, amikor igaz ugyan, hogy itthon uszítok ellenük, de Brüsszelben mindig udvariasan szembedicsérem őket.
    -
    A másik, én tudom hogy ezek a zsivány EU-sok, na meg a Merkel, az ősellenségem, azok engem ” tarhás” -nak hívnak, ezért, hogy lássák nem a pénzükre ácsingózok, jól kirúgtam az IMF -et, még szapultam is őket, és nyíltan megmondtam, hogy vastag vagyok, nekem ugyan ne hozzák ide rohadt kis pénzüket.

    De ezek nem értik mi a diplomácia és komolyan vették, pedig azt is a szájukba rágtam, hogy ne azt figyeljék amit mondok. Na ezek nevezik magukat diplomatának. Na meg a Merkel ne járassa a száját az még focizni sem tud.
    -
    Meg mi az, hogy belepofáznak, hogy mire költsem a pénzüket, az az ÉÉÉNNN pénzem, nekem adták, és sem szólok bele, hogy mire költsék, ha visszaadtam.
    de ha így állnak hozzá, nem adom vissza, nem érdemlik meg.
    Én csak addig szólok bele, amíg meg nem kapom, azaz, hogy RÁÁM költsék.
    -
    A másik, én kétharmaddal bírok. Hey!!! Merkel és a többiek, ki kapott közületek két harmadot??? Heeee???Miiii???Naaaa????

    Én a magyar népet képviselem, és a pénzt a legjobb, legbiztosabb helyre a saját bankszámlára tettem, hogy ne vesszen el.
    -
    Az mind hatékony célra ment el. Nézzék meg a házamat, az oda vezető utat, az én és haverjaim birtokát, hát ti mit képzeltek, az nem Magyarországon van??? Hát nem Magyarországra költöttem, hol építsek házat, Németországban??? Azt szeretnétek, miiiii???Heeee??? Naaaa???
    Akkora kokit kapsz, hogy beleőrülsz!!! Nagyon vigyázz!!!!
    -
    Na ebből elég volt, fegyverbe magyarok ellopott a pénzünkből az EU. Rajta szerezzük vissza a pénzünket, fegyverbe magyarok, hajrá Magyarország, hajrá Orbán Viktor.
    -
    -
    Ejnye no, mi van ezzel a bilivel, már megint kiborult az összes szar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +66 (66 szavazatból)
  3. farcsika67
    A “fiúk” nem lophatnak kevesebbet – nem olyanok! :(((((
    Kíváncsi vagyok a fenti “tények” közmédiában való megjelenítésére! :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  4. “2009 óta az állami beruházások 97 százaléka ment kohéziós pénzekből.”
    Ezt azoknak a magyarkodó nemzetelleneseknek ajánlom, kik szerint semmi előnye nincs Magyarországnak az EU-ból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  5. Cáfoljon meg valaki, ha rosszul tudom, de az én praxisomban az ÁFA soha nem volt elszámolható költség az uniós pályázatoknál. Ez a kezdetektől így volt, még a PHARE beruházásoknál is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  6. „Magyarországon gyakorlatilag nincs fejlesztés önerőből. Magyarországon nem épül út, vasút, iskola vagy közvilágítás önerőből, teljesen az EU-s pénzekre vagyunk utalva.”

    Miért is van szükségünk az Unióra ? Igen, tudom, hogy van élet az Unión kívül is, de azért mégis ……..
    Mi lenne a “legfontosabb” beruházásokkal, a Kossuth tér átépítésével, a debreceni stadionnal, a Felvonulási térre tervezett múzeum -együttessel …….az egész Orbán-cirkusszal ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  7. Majd elfelejtettem, még a bodrogkeresztúriakat sem boldogítaná a 40millióért épült 40 cm. magas kilátójuk, pedig onnan mennyivel szebb kilátásaik lehetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  8. farcsika67 2012. július 9. hétfő 11:27
    “legalább kevesebbet lopnak a fiúk. tök mindegy.”
    .
    Miből? Mihez képest?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  9. El@aszták Európa jóindulatát , most majd megnézhetjük magunkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  10. Válasz Orbán páva táncára. A felcsúti forradalmár most megszivta. Ha ezek után is megszavazza a nép 2014 ben akkor tényleg Orbán a nyerő. De ha nem akkor a dolgozók 80 százalékának annyi, mig a 20 százalék tovább zsirosodik, gazdagszik.
    Orbán meg Navracsics meg a sok sok Orbán segitő igazgazthatja tovább Mária országát. 40 évig, vagy még tovább. A minta országnak meg nem ad az EU hiszen Rogán mondta menni fog egyedül is. hihihi…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  11. miezittenkérem?

    Szerintem Orbán titkon arra hajt, hogy népi forradalom törjön ki ellene Magyarországon. Momentán nem látom át, miért lenne az neki jó, ha a közvilágítási kerendezéseken himbálózva tekinthetné át a helyzetet a haverjaival, de hogy arra hajt, az már biztos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  12. Miországunk elmebetegének és qszaszemű jobbkezének AZ A BAJA, hogy a PÁVATÁNVOS TÁNCPARKETTNEK (a gazdasági és társadalmi viszonyoknak) EGYSZERRE CSAK EGY SZEGMENSÉRE TUD ODAFIGYELNI.
    EGÉSZÉBEN, EGYSZERRE SOHA NEM TUDJÁK MÉG KETTEN SEM ÁTTEKINTENI, nemhogy az unortodox, szabagságharcos döntéseik várható következményeit mérlegelni, számba venni :-(((.
    Ők CSAK A TÁNCLÉPÉSEIKRE FIGYELNEK, aztán jön az az ORRBAVÁGÁS az EU-tól egy nem várt irányból, akkor meg PADLÓZNAK :-))).
    Úgyhogy viktorkám, TI már RÉGES RÉGEN MEGBUKTATOK, mint szabadságharcos !!!
    EZT most már az EU és az IMF IS TUDJA és mint látjátok, ÉLNEK IS EZZEL A TUDÁSSAL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  13. Azért nehogy tévedésbe essetek. A Kedves Vezetőnek pontosan elgondolt terve van az ország kifosztására. A pávatánc is egy eszköz hozzá. Nehogy azt higgyétek a gazdaság azért szar mert nem értenek hozzá. Persze az is benne van a dologban Az időt akarják húzni az IMF tárgyalások megkezdéséhez.. A céljuk az ország MNB-ben levő devizatartalékának megszerzése (Simor mandátumának lejárata után bármikor). Nem véletlenül foglalták törvénybe az MNB vagyonának titkosítását. Így majd saját emberüket berakva Simor után, simán eltüntethetik az ott lévő pénzt is és utánuk az özönvíz alapon kirobbantanak egy hatalmas belső konfliktust mialatt szépen a rablott csiriárdokkal eltűnnek a szem elől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  14. Nem csak a vagyon mértékét titkosították, de a felhasználás módját is tíz évre. Ez több, mint az elévülés ideje. Vagyis ha az MNB devizatartalékát elosztják egymás közt saját külföldi bankszámláikra, akkor sem fog erről tudni senki, tíz év után pedig vidáman beleröhöghetnek a képünkbe, jogilag már semmit nem tudunk csinálni. Persze lehet utánuk küldeni mesterlövészeket, de addigra már ki tudja hogy hol járnak, és szürcsölgetik a koktélokat a tengerparti pálmafák árnyékában. Ezért nem lenne elég szimplán csak leváltani őket ’14-ben. Most szinte ugyanúgy kifosztják az országot, mint a háború után az oroszok. Pedig semmi nem kényszerítette őket erre (kétharmaddal okosnak is lehetett volna lenni), csak nekik semmi soha nem elég, minden kell ami csak van. És bármit gátlástalanul tönkretesznek, ami nem lehet az övék. Ezért mindenképpen bűnhődniük kell!!!!! Nem szabad megengedni, hogy a váltás (ha lesz) után angolosan elsétáljanak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  15. farcsika67 nem lopnának kevesebbet – tehát kevesebb maradna. Viszont ez szép nagy pofon a jobbikosoknak, akik szerint mi “többet fizetünk be, mint amit kapunk”
    Az ember egyébként maga is nagyot koppan – elég sokat olvasgatok mindenfelé, de ez az adat (miszerint az összes állami beruházás 97 %-ban uniós pénzből megy) még nem került elém. Ha eddig az Áfa leírható volt, akkor vélhetően ez a
    79-80 % nettó összeg 97 %-a, mivel azért van nemzeti önrész.
    emigrant
    nem “költség” az Áfa. De itthoni beruházás esetén az Áfá-t a költségvetésnek fizetik be. Ha az állam önrésze 20 %, és visszakap 20 % Áfát: akkor egyenlegében semmibe sem került, azaz közel 100 %-on finanszíroz az Unió.
    miezittenkérem?
    Már számtalanszor leírtuk: akkor kihirdethetné a rendkívüli állapotot, szétkergethetné a Parlamentet, felfüggesztené a pártokat, kijárási tilalmat vezetne be, te meg hallgathatnád a népi nótákat és a kormány közleményeuit felváltva az összes adón ugyanazt, az internetet meg csak megbízható elvtársak néhány bunkerben használhatnák. Oszt annyi. Minek 4 évente az a választási herce.-hurca? Orbán már 2002-ben megmondta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. Javítsanak ki a T.Hölgyek és Urak, ha rosszul emlékszem!
    Nekem úgy rémlik, hogy két évvel ezelőtt nem az IMF és az EU packázott Orbánnal, hanem fordítva. Nem az IMF és az EU tagországai mondtak nemet Magyarorszára, hanem Orbán mondott nemet az EU-ra.
    Aztán az is úgy rémlik, hogy ez a féleszű, törpe akarnok zsarnok olyan kijelentést is tett, hogy ha az IMF mégis jönne, akkor ő menni fog.
    Végleg!!!
    Ehhez képest most mintha sikertörténeteknek lennénk szem és fültanúi nap mint nap, amely arról szól ugyancsak az ő szájából, vagy milyéből, hogy ekkor jön, meg akkor jön, most már jön ám, már csak percek kérdése és itt vannak, most már majd rendben lesz minden, mert már elhárult az akadály a tárgyalások és további a hitelfelvételek elől.
    Volt közben retorikában élet az EU-n kívül is, meg volt elkötelezettség kinyilvánítása is az EU-s tagságunk mellett. Meg volt pávatánc, meg nem arra kell figyelni, amit mond, hanem mit tesz, meg sok ezer és ezer más ocsmány primitív trükközés, hazudozás, ez a pojáca hülyének nézte Európát.
    A bunkó tanyasi parasztgyerek meg akarta fingatni Európa tekintélyes államait és azok tiszteletre méltó vezetőit. De mellé nyúlt. Nagyon mellé nyúlt. Sokadszor. Nagyon sokadszor.
    Baromsága és aljassága, tökéletes alkalmatlansága ezermilliárdokban mérhető, évtizedek alatt ledolgozható károkat okoztak a nemzetnek. E károk egy jó része közvetlen lopásokból származik, hiszen a végtelen szorgalmú Simicska-mikulás a háttérben ügyesen igazgatja a széfek és páncéltermek kiürítését végző tranzakciókat. Az MNB széfje egyelőre tabu. Jövőre már az se lesz az, mert új, fideszes ember kerül a jegybank élére.
    És ennyi aljasság, ennyi bűncselekmény, ennyi ostobaság, ennyi bunkóság, ennyi elmebeteg húzása után a kisemmizett, tönkretett, nyugdíj előtakarékjától meglopott, megrövidített, munkahelyétől és jövedelmétől megfosztott, Orbán-gulágtáborok rabszolgamunkájába kényszerített, végletekig megalázott, szociális segélyétől, rokkant-nyugdíjától megfosztott milliók még mindig nem lázadtak fel ellene, nem húzták ki farkánál fogva parlamenti búvóhelyéről, vagy a Cinege utcai, összelopott, milliárdot érő villájából, vagy a huszonakaárhány ingatlanának valamelyikéből és nem verte senki pépesre a fejét, ez több mint hiba, ez bezony birkaság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  17. Visszakézből:
    Mit nem lehet ezen érteni? Aztírtaazújság és asszonta a TV és a Rádió, hogy “nem az emberekkel fizettetik meg” hanem a gaz multikkal és bankokkal (hogy dögölne meg a másik tehenük is) meg különben is nem lehet rendbetenni az EM8 év dúlását. Barna ugyan és büdös a kupac, de legalább nemzetiszínű szósszal van leöntve. Nyami! Ls különben is: nyahiba (Gyurcsányahibás)
    Már számtalanszor írtam: mi még reprezentatív felmérésnek sem felelünk meg, ne abból induljatok ki, hogy ide internethasználó és írni-olvasni tudók járnak. Az átlagmagyarra nem ez a jellemző!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Elkövettem az a hibát, hogy elolvastam Kövér László-val készült interjút a Magyar Hírlapban. Azóta forog a gyomrom.

    http://www.magyarhirlap.hu/belfold/teljes_allamreformot_hajtottunk_vegre.html

    Mindig is tudtam, hogy ezek ilyenek, de még mindig tudnak igen kellemetlen meglepetést okozni az embernek.
    Az én gyerekkoromban édesanyám a hazugságot jobban büntette, mint a rosszalkodást, talán ezért nem tudok a mai napig sem megbékélni azzal, ha valaki a szemembe hazudik. Ezek meg vígan hazudoznak, büszkék magukra (tükör biztos nincs a palotájukban) és talán a mamájuk is csak egy kis csínynek tartja a kisfiúk hazugságait, elvégre gyerekek még, akiknek M.o. csak egy játékszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  19. “elnyelje azt a feneketlen korrupció.”- Úgy gondolom ez a rövid idézet a lényeg ! Nem gondolhatja senki hogy pl: Német adófizetők pénzét simlicska talicskázza szerte-szét !! Addig ne is jöjjön egy Cent sem amíg nem számolnak el pontosan !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. EU gyorsan atvette az Orbani gazdasag politikat, minel szegenyeb egy tagallam annal kevesebet kap. Nagyon kivancsi vagyok, hogy fog tetszeni a nemzetvesztö
    führer-nek, hogy elloptak a nyomorba döntö ötletet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Azt hiszem, hogy az a szó, hogy “lopnak”, már nem aktuális. Ez a csőcselék nem lop!
    Egyszerűen “elvesz”, “magához vesz”, mondván “ez az enyém”.
    Ha megkérdezed, hogy “miért,” a válasz: “csak”, mert megtehetem”.
    Szó sincs itt lopásról kedves kollégák!
    A lopást titokban, az éj leple alatt, “álarcban csinálják” – nálunk most nem erről van szó.
    Itt a “szép új világ”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. Visszakézből júl 9. hétfő 19.o3. Ezen nincs mit javítani. Tökéletesen leírtad azt a tarolást amit ez a kormány végzett ezen a nyomorult országon. Olvasva soraidat önkéntelenül is Tiborc panasza jutott eszembe. Az embernek sírhatnékja támad főleg ha még a többi aljas gaztett is az eszébe jut. Adalékként még hozzá a mai napon megszavazott sarcok. Ezek frocliznak bennünket, hogy meddig bírjuk még? Nem kellene. Számukra elöbb-utóbb ennek rossz vége lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  23. Hungarian citizen

    … es ez meg semmi ahhoz kepest, amit akkor kapunk, ha elkeszul az EU csalas elleni bizottsaganak reszletes elemzese a kozgep-fele simicska-orban szex folyamatarol. Na akkor nemhogy tovabb fog csokkenni, de szerintem legalabb a simicska-orban oralis kaland duplajat vissza is kell fizetnunk. Inkabb fizetniuk, mert feher epeszu ember ezeknek nem adozik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Visszakézből

    Az EU parlamenti ellenzéki képviselők kötelessége volna már most felhívni Európa képviselőinek figyelmét arra, hogy Magyarországot egy végtelenül rafinált, elképesztően képzett hétpróbás gazemberekből verbuválódott vérprofi maffia tartja a markában, akik a lopott pénzt külföldi bankokba menekítik. Óriási szükség volna arra, hogy a nemzetközi bankfelügyelet ezeket a tranzakciókat már most felderítse – mint pl. Kadhafi, vagy Mubarak esetében, – nyomon kövesse, hogy az Orbán-banda bukása után az ellopott ezermilliárdok mihamarabb visszakerüljenek Magyarországra! Mert ha ez nem fog sikerülni és nekünk kell évtizedekig azért robotolnunk, hogy visszafizessük az ellopott hatalmas pénzt, akkor abba ez az ország belepusztul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. A VOSZ elnöke és a független szakszervezetek vezetője (Dávid és Borsik) egy tegnapi interjúban egyetértésben fejtették ki, h kb 2000 mrd-ból lehetne hatékony munkahelyteremtést csinálni középtávon. Mi meg roppant hazafyasschan magyaroschan szabadságharcoschan pávatáncoschan lehúzzuk ezt a vécén, mer mi tökösebbek vagyunk, minta zeju. Gratulálok.

    Amúgy a ktg-vetés elfogadása után 2 héttel mért találunk ki munkahelyteremtési programot, 3 hétre meg nyugdíjemelést? Mert kamu az egész, kampány, és majd az ájemefre fogjuk, hogy lófütty se lesz – pedig mi vagyunk képtelenek gazdaságpolitikát csinálni… Taigetosz… :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hatszázmilliárdos megszorítás készül 2012. június 15. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos