Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a Die Pressében 2012. június 18. hétfő 8:52 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(87)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a Die Pressében
Bécs – Magyarországot még sok évig nem érinti, hogy az Európai Unió az erősebb integráció, a fiskális- és bankunió felé halad, amikor is a tagállamoknak a szuverenitás még nagyobb hányadáról kell lemondaniuk, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a bécsi lapban megjelent interjújában, sikeresnek ítélve eddigi kalandorpolitikáját. Kommunistázás, EU-ellenesség, Horthy-relativizálás, ordenáré hazudozás – ami csak a csövön kifért.
.
Magyarország csak akkor csatlakozik az euróövezethez, „ha már teljesen készen áll rá”, mondta a kormányfő a vezető konzervatív osztrák napilapnak adott terjedelmes interjúban.
.
Orbán Viktor a nemzetek Európája  mellett – más szavakkal: az Európai Unió ellen – foglalt állást. A kontinens legnagyobb előnye a sokszínűsége – jelentette ki. Úgy vélekedett, hogy a szuverenitáshoz kötődő jogok átadásakor „nagyon óvatosnak” kell lenni, s a kulcsfontosságú döntés ebből a szempontból az euróövezetbe való belépés kérdése.
.
„Egyelőre nem tudni, hogyan vészeli át az euróövezet a jelenlegi válságot, és hogy belül lesz-e jobb, vagy kívül”, mondta a kormányfő.
.
Orbán Viktor ki bírta mondani, hogy Magyarország nagyon sikeres volt a válság kezelésében, és a sikert a kitűzött célokhoz képest kell mérni. „Vannak komoly nehézségeink, de eddig nagyon sikeresek voltunk abban, hogy közeledjünk céljainkhoz”, jelentette ki. Kifejtette, kormányra lépése előtt Magyarország rosszabb helyzetben volt, mint Görögország. Az IMF-program 2008-ban Európában Magyarország megmentését szolgálta. Görögország azóta összeomlott, Magyarország még mindig áll.
.
A miniszterelnök a baloldalról úgy vélekedett, hogy azt 2010-ben szétzúzták. A Fidesz minden időközi választást megnyert, mutatott rá azzal kapcsolatban, hogy az újságíró olyan közvélemény-kutatásokra utalt, amelyek az MSZP-nek a Fideszét megközelítő támogatottságát mutatták ki.
.
A vitákat kiváltó Horthy-emlékművek kérdéséről úgy vélekedett, hogy külön kell választani a történelmi vitákat a politikai vitáktól. „Közép-Európában a kommunisták egyik fő küldetése az volt, hogy kitöröljék a múltat. A múltról szóló mostani viták erre reagálnak”, vélekedett. Az akkori korszak pártjai közül a Fidesz a kisgazdapárttal van legközelebbi rokonságban, amely ellenzékben volt Horthyval szemben, mondta.
.
Emlékművek létesítéséről dönteni kizárólag az egyes önkormányzatok dolga – mondta. A Horthyról szóló vitát hosszúnak és nagyon bonyolultnak nevezte Orbán Viktor, „s nem az én feladatom miniszterelnökként végleges ítéletet mondani. Amellett vagyok azonban, hogy a vita folytatódjon”, jelentette ki. „Magyarország demokrácia (…). Ha az emberek meg akarnak vitatni valamit, akkor meg kell vitatniuk”, hivatkozott a hungarista néplélek töretlenségére.
.
Leszögezte, hogy egy Lenin-, Sztálin-, vagy Hitler-emlékművet határozottan ellenezne. „Horthyt diktátornak nevezi valaki?”, felelt az újságnak arra kérdésére, hogy egy „hazai diktátor” emlékművével egyetért-e. „Szálasi Ferenc volt diktátor”, tette hozzá.
.
Nyirő József újratemetésének ügyéről szólva kijelentette, hogy azt kegyeleti, és nem politikai kérdésnek tartja, és nem ért egyet azzal, hogy Kövér László részvétele szimbolikus jelentőségű politikai lépés lett volna. „Csodálkozom, hogy Románia számára ez politikai kérdés”, mondta. Hozzátette, Budapesten nemrég megemlékeztek Kádár Jánosról is, amit szintén kegyeleti aktusnak tart. Nem tette hozzá, hogy a házelnök az utóbbin nem vett részt, szemben Nyirő hamvainak hurcolászásával.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 40 szavazatból)
Orbán a Die Pressében, 4.5 out of 5 based on 24 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(87)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

87 Reader’s Comments

  1. Döglött Ló vagy amnéziás, vagy megrögzött hazudozó. Mindkét esetben alkalmatlam az ország vezetésére. Sajnos, ez a mentalitás még hatalmas bosszúvággyal, és rosszindulattal is terhelt.
    Készüljünk fel arra, hogy ezt a bűnszövetkezetet csak erőszakkal tudjuk eltávolítani a hatalomból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (67 szavazatból)
  2. Igen győzedelmes kort értünk el.
    Horthy úgy kiugrott a II. vil. háb.-ból, ahogy Nagy Imre a Varsói Szerződésből és mint OV fog az EU-ból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  3. Na … most akkor ez pávatánc, vagy rókatánc?
    :(((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  4. Nem akarom elhinni, hogy valaki komolyan azt gondolja, hogy a kormány a Horthy-rendszert akarja restaurálni.
    Ha József Attila elfér a Nemzeti Alaptantervben, akinek köztudott a politikai beállítottsága, akkor Nyírő József is. Erről ennyit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -92 (110 szavazatból)
  5. Ostoba provokátor kolch.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (65 szavazatból)
  6. Koolch
    .
    A kormány sajnos a Horthy-korszak eléggé sok vonását restaurálja.
    József Attila egy napot sem élt a „létező szocializmusban” vagy valamiféle kommunizmusban, tehát arról is csak feltevései lehettek, hogy mi lenne akkor, ha…. Ezzel szemben Nyírő nagyon is tudta, hogy mi mellé áll, amikor szerepet vállalt a „nyilasparlamentben”, Szálasi mellett.
    József Attila költészete a maga nemében azért fölötte áll annak, ahol Nyírő mint író van.
    A vakságnak ez a pimasz megjátszása, amit előadsz, kérdéseket vet fel. Na de ez nem feltétlenül az olvasótárs (mi a fene) dolga.
    Egyelőre marad ez az egyébként fantáziátlan kifárasztósdi. Esélyed az nincs.
    :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (73 szavazatból)
  7. Koolch, te hülye vagy. Hogy hasonlíthatsz egy szobrászművészt egy iparoshoz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (51 szavazatból)
  8. Már írtam egyszer, hogy mi lenne az ellenzékkel, ha holnap születne egy olyan ogy-i határozat, hogy holnapután a képviselőknek esküt kell tennie az alaptörvényre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  9. Koolch szerint hihetetlen az, ami a nemzeti hitvallásban számunkra elö van írva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  10. Magyarországot senki nem hivta az Euro övezetbe, gazdasági és pénzügyi nehézségei miatt hiábavaló lenne az ide irányuló próbálkozás
    “savanyú a szölö ” igaz e Viktor ????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (42 szavazatból)
  11. Ez az ember nem az ördöggel kötött szövetséget, hanem maga az ördög, ezért nehéz megszabadulni tőle, minden megszólalása döbbenet vált ki belőlem, az ember nem hiszi el, h ez valóság, az addig oké, h léteznek őrültek, de ma ennyi embert maga mögé állít, ez egy igazi tragédia, ennyi “egyszerű” lélek van ebben az országban, mert azt nem gondolom, h gonoszságból v őrültségből követik, hihetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (49 szavazatból)
  12. gets Gonoszka

    Ahogy Ibrahimovic mondta: “Őszintén szólva, leszarom.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -40 (54 szavazatból)
  13. Koolch:

    Ahogy én mondom: “Őszintén szólva mi téged le se szarunk”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (57 szavazatból)
  14. Observer
    Szellemes önidézet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -35 (47 szavazatból)
  15. Koolch
    .
    Ne haragudj, távol álljon tőlem a fölényeskedés, de egyszerűen sajnállak.
    Annyi ponton beleköthetnél, legalább valami elvarratlan helyen kikezdhetnél sok itt olvasható szöveget, amivel tényleg gondolkodóba ejthetnél némelyeket. MI magunk is néha csak legvalószínűbb feltevésnek tekintjük, amit írunk. A forrásaink lehetnek hiányosak, elavultak. Nincs minden érvelés végiggondolva. Felhozhatók lennének más irányba mutató szempontok.
    Ehelyett te efféle, hisztérikus úrikisasszony-modorban “Nem akarom elhinni, hogy valaki komolyan azt gondolja…” vagy éppen a leszarás fenségére apellálva… csinálod a nyilvánvaló semmit. Pusztán az okvetetlenkedés gyönyörűségéért. (Vagy frusztrációtól kínozva?)
    Aki felnőtt létére képes ebben tartósan kedvét lelni, annak valamikor megrekedt a személyiségfejlődése. És nem képes konsrtuktív részvételre.
    Nézz utána, mit értett Anna Freud a regresszió alatt. Ott magadra fogsz ismerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  16. Sziasztok,

    A csókakői Horthy szobor avatáshoz írt bejegyzésemet továbbra is fenntartom, és az alábbiakat fűzöm hozzá.
    Kedves Nemzet Vezetőnk, szóval nem csak politikusok, hanem egyenesen az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeumának igazgatója szólította fel a kormányt arra, hogy határolódjon el az efféle eseményektől, a fasiszta ideológusok és vezetők rehabilitálásától (vagyis Horthytól is). Egy ilyen világhírű, tudományos intézet igazgatója is “hivatásos rettegő” lenne, amikor arra figyelmeztet, Magyarországon aggodalomra ad okot a zsidó és más kisbbségi közösségek helyzete ilyen körülmények között?!

    Tisztelt Vezetőnk, ma már nem csak a cigányságot, de a zsidóságot is egyre több támadás éri, tettleg bántalmazások, illetve annak ma már heti rendszerességű kísérletei, és ez morálisan Önnek is köszönhető, aki teljes mellszélességgel áll a Horthy-korszak rehabilitálása mögé. Ön jogász, így Ön azt is tudja, hogy bűncselekményt nem csak aktív, de passzív magatartással is el lehet követni. Ön keresztény, hát a Jó Isten óvja meg attól, hogy tettének ne legyenek olyan (emberáldozatokkal járó) következményei, amelyek az Ön (mint felelős pozícióban lévő poltikus, az ország első embere a Köztársasági elnök után) passzív magatartásával közvetlen ok okozati összefüggésbe lesz hozható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (45 szavazatból)
  17. .

    „Vannak komoly nehézségeink, de eddig nagyon sikeresek voltunk abban, hogy közeledjünk céljainkhoz”
    Nos, most az egyszer megmondta az igazat, bele a randa-sanda pofánkba!
    Nézzük meg, mik a nehézségek, s mik a célok!
    Mármint az ő céljai, nem a miénk.
    NEHÉZSÉGEK – a teljesség igénye nélkül:
    Még nem sikerült neki felszámolni – az ő értelmezése szerint valójában leszámolni – a politikai ellenfeleivel. Nincs még mindig a börtönben a Gyurcsány!
    Nem sikerült neki elhitetni a külvilággal azt a mesét, amit a birkaagyú hülye magyaroknak – sajna igen sokan vannak – beadott.
    Az unió – Brüsszel – nem hisz neki, s árgus szemekkel figyeli ezt a latort.
    Az IMF hiába a mi – az ő értelmezése szerint az övé – bankunk, csak nem akaródzik pénzt adni Orbánnak.
    Ez a fránya egymillió munkahely sem akar összejönni, még a töredéke sem, de ha így haladunk tovább, s Kuszaszem, meg Viktorka ügyesek lesznek, akkor az egymillió meglesz! Persze nem növekedésben, hanem a munkahelyek számának csökkenésében! Sikerül majd levinni nekik a 2010-es számokhoz képest, annak egymilliomodára a munkahelyek számát.
    Valahogy a palackból kiengedett fasisztákat sem sikerült egy poffal hazazavarni! Úgy tűnik, inkább a fasiszták adják a pofokat, folyamatosan. Beigazolódni látszik a mondás:
    „kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!”
    Annál inkább fasiszta állat! – mondom én, s gondolok a Kövérre.
    CÉLOK: a teljesség igénye nélkül
    Megalapítani a ZÚJMAGYAR ZORBÁNKIRÁLYSÁGOT
    Ellopni az egész országot! értsd a földet, a vasutat, a termelőeszközöket, mert akkor mindent ő irányíthat, s nem kell miniszterelnöknek lennie, ami a tanult szakmája úgy-e? ( szeretnék beiratkozni egy esti, esetleg egy levelező miniszterelnök képző OKJ tanfolyamra! Ki tudja! Hátha, nem? )
    Esetleg – mivel már a szállodalánc, s a kikötők megvannak – fehér lovon leügetni az Adriára, s felavatni a zújmagyar királyi zhaditengerészetet!
    Tovább is van, mondjam még?
    Mondjátok ti!
    Egészítsétek ki, ki-ki ízlése, gondolatai szerint.
    A lényeg, hogy az első, idézett mondat most az egyszer tényleg igaz volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (44 szavazatból)
  18. Koohl
    “Nem akarom elhinni, hogy valaki komolyan azt gondolja, hogy a kormány a Horthy-rendszert akarja restaurálni.”
    .
    Hiszed, nem hiszed, a tények a hited ellen szólnak van:
    .
    “Emlékévet akarnak

    “Az Országgyűlés a 2013-as évet a néhai kormányzó tiszteletére, újratemetésének 20. évfordulója alkalmából Horthy Miklós emlékévvé nyilvánítja” – a parlament nem fogadta még el az erről szóló országgyűlési határozatot, de a Horthy-reneszánsz politikai beágyazottságát mi sem szemlélteti jobban, mint a Jobbik múlt héten benyújtott javaslata. A határozat-tervezet szerint ráadásul a nosztalgia-év javarészt közpénzből valósulna meg. A határozati javaslat indoklása úgy méltatja Horthyt, mint aki “a mai napig mintául szolgálhat minden, népe sorsáért felelősséget vállaló politikai erő számára.”
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=561278

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  19. Orbán mondja
    „Vannak komoly nehézségeink, de eddig nagyon sikeresek voltunk abban, hogy közeledjünk céljainkhoz”

    Szeretném ha pontosítaná mik is ezek a céljai. Amiket ígértek az nyilvánvalóan nem. Azok nem teljesültek és láthatóan nem is bánják.

    Amikben sikeresek; haragosok szerzése, gazdasági visszaesés, fasizálódás, társadalmi összeomlás, elszegényedés, elszigetelődés, Magyarország hírhedté válása, nemzetközi presztízs veszteség, tömeges kivándorlás, emberi sorsok megroppantása, és a Fidesz mag személyes meggazdagodása.

    Érdeklődhetnék egyéb rejtett céljaik felől, úgy is mint az ország végleges devalválása, kiárusítása?
    -
    Szerintem Orbánnal lehet beszélgetni de gyomor kell hozzá és rengeted Daedalon tabletta.
    Ez a mostani még nekem is egy kicsit sok volt pedig a világot járva sok kemény szitut megéltem.
    -
    Orbán mondja

    „Egyelőre nem tudni, hogyan vészeli át az euróövezet a jelenlegi válságot, és hogy belül lesz-e jobb, vagy kívül”, mondta a kormányfő.

    Tisztelt miniszterelnök úr, ezen kijelentésének értékelésére különösebben részletezett analízis és indoklás nélkül röviden, kellő tisztelettel csak egy szavam van ……….” Idióta”

    -
    Ami az arcképet illeti ez egy viszonylag nem is rossz kép ahhoz a reálisabbakhoz képest amit mostanában látok róla.

    Kezd olyan lenni mint Supreme Chancellor Palpatine a Star Wars filmben, a végén igen kegyetlen torz ronda feje lett ahogy a sötétség kiült az arcára.

    Orbán feje is egyre torzul ahogy a növekvő sötétség kiül rajta és deformálja. Mikorra várható, hogy Emperor Palpatine hoz hasonlóan fekete köpenyt és csukját visel majd, hogy torzult külső és belső rútságát elrejtse?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  20. Orbán “úr”! Így igaz!
    Igazolásként itt van ez IS:
    .
    “Elindított két kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen az EU.
    Korábbi előzetes közlésének megfelelően megindította az Európai Bizottság a
    Magyarország elleni két kötelezettségszegési eljárást az EU Bíróságánál a bírák kötelező nyugdíjazásának, valamint az adatvédelmi felügyelő hatóság függetlensége állítólagos megsértésének ügyében – közölte hétfőn az unió luxembourgi székhelyű legfőbb bírói testülete. ”
    http://atv.hu/belfold/20120618_elinditott_ket_kotelezettsegszegesi_eljarast_magyarorszag_ellen_az_eu
    .
    Nem mindenki szereti a “negrót”!
    Tükör előtt lehet szopogatni, közbe énekelni, vagy dúdolni, a lényeg ugyanaz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  21. nem tudom, a grazi orvosa(i) hallgatják-e és olvassák-e a böfögéseit ennek a hülye majomnak, nagyon érdekelne a szakmai értékelésük, érdemes-e folytatni a kezelését, avagy elgondolkodtak-e már azon, mi lehet sikertelenségük oka?
    én ugyanis már nem tudom ép ésszel felfogni ezt a sok elmebeteg agyszüleményt és baromságot, ami folyamatosan árad belőle!
    csak bizhatom abban, hogy az orvosai nem engem tartanak abnormálisnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  22. Amikor hallgattam a nagy és magas bőlcs vezérünk Viktorka magyarázatát erről a témárol.Nekem egy felelősséget nem vállaló,csúsztató,hazudozó,minden lényeges dolog elől kisikló igazi gerinctelen csúszómászó jutott eszembe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. “A vitákat kiváltó Horthy-emlékművek kérdéséről úgy vélekedett, hogy külön kell választani a történelmi vitákat a politikai vitáktól.”
    Miről beszél ez az elmeroggyant? Itt történelmi TÉNYEK vannak, márpedig mint tudjuk, tények ellen nincsenek érvek. Letagadni persze lehet a múltat, de még a Grazi Gumiszoba-szökevényre is vonatkozik a holocausttagadás büntethetősége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  24. “A Horthyról szóló vitát hosszúnak és nagyon bonyolultnak nevezte Orbán Viktor, „s nem az én feladatom miniszterelnökként végleges ítéletet mondani. Amellett vagyok azonban, hogy a vita folytatódjon”, jelentette ki. „Magyarország demokrácia (…)”
    Ha Magyarország valóban demokrácia lenne, akkor épp őneki, illetve a kormányzó pártnak kellene nemcsak elhatárolódni a fasiszta meg a nyilas eszmék mindenféle térhódításától, hanem tűzzel-vassal fellépni ellene.
    Ha elfelejtette volna a Bibó-kollégista nagy jogtudor, volt itt valamiféle egyezmény ezzel kapcsolatban 1947-ben. Adhatom a Cavintonját, elnök úr?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  25. Csak néhány egyszerü kérdésre válaszoljon ez a rohadék fidesz fasiszta bagázs :
    Ki is akart hatalmas emberáldozatok árán idegen területeteket szerezni ?
    Kinek az érdeme volt a Don kanyarban megfagyott, lelött cca 100 ezer magyar katona halála ?
    Ëgyáltalán mit keresett a II.magyar hadsereg a Don kanyarban ?
    Mit müvelt a magyar honvédség a délvidék visszacsatolása közben 1941-ben ? Hány ezer áldozat volt ?
    Hogy mosdathatja fehérre Horthyt ez a mocsok fideszes fasiszta bünbanda ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Koolch
    2012. június 18. hétfő
    10:07
    Azon kívül, hogy tudjuk provokálni jöttél ide azért megsúgom amennyiben a Kedves Vezetőnek a Leninizmus hozná a legnagyobb hasznot akkor most akkora Lenin szobor előtt verné a f@rkát, hogy a szobor sapkája a kék eget verdesné. Emlékeim szerint volt ő már minden csak akasztott ember, nem. Persze reménykedhetünk:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  27. „s nem az én feladatom miniszterelnökként végleges ítéletet mondani.”
    .
    DE, b@zd meg, EZ PONTOSAN A TE FELADATOD !!!!!
    Már csak azért is, mert (jelenleg MÉG) te vagy Magyariország MINUSZTERELNÖKE :-((((( !!!
    Minimum ezért, ha a PÁVATÁNC nagy forgatagában MEGSZŰNTEK AZ ERKÖLCSEID :-( !
    Tőled már a férgek is csak okádni tudnak !!!!!
    .
    .
    T. Avi!
    .
    Avi
    2012. június 18. hétfő
    14:54
    .
    “Emlékeim szerint volt ő már minden csak akasztott ember, nem.”
    .
    NYUGI, EZT a “kitüntető” titulust .viktorka NEM FOGJA megúszni :-))))))))) !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  28. Biztosan emlékeztek a Zendülés a Caine hadihajón c. történetre ahol az elmebeteg parancsnokot leváltotta a legénység. Ehhez csupán az interneten közreadott orvosi jelentés hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  29. Hazug disznó! Egy ország akkor él jól, ha a polgárainak többsége jól él, és nem éhezik, sanyarog, nem a minimális létfenntartáson tengődik, pörög a piac, működnek a vállalkozások stb.
    A sikeres válságkezelésnek kulcstényezője lenne a devizahitelesek megmentése nem úgy, ahogy most teszik. Mert nem az a baj, hogy hitelt vettek fel az emberek, hanem az, hogy a bankok sokszor visszaéltek a helyzetükkel és a válság miatt a CHF bedőlése, a HUF Viktork általi bedöntése, a vállalkozások tönkremenetele és az állások megszűnése miatt az emberek már nem tudták fizetni a törlesztőket. Például én sem, mivel elvették a munkámat.
    Én két év óta nem ezt tapasztalom, kb. 2006 óta fokozottan romlik a vállalkozásom, és saját sorsom, amit OVI kormánya tett végleg tönkre.
    Én az EU-ban akarok maradni, Euróban akarok fizetni,
    Áh, nem panaszkodom tovább, mindannyian tudjuk, miről van szó! OVI egyszerűen hülye és/vagy tömeggyilkos. Minden éhenhalt, éhező, megfagyott, fagyoskodó, utcára kerülő, tönkrement, állástalan család a fejére olvashatná bűneit! Remélem, fogok olyan sokáig élni, hogy OVI minden szobor és emléktábla avatása ellen tiltakozhassak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  30. „Horthyt diktátornak nevezi valaki?”
    Persze, mert Horthyt demokratikus választáson választotta meg a szabad magyar nép. Utána demokrataként viselkedett, persze!
    Akkor mi az isten haragja volt, jóságos nagybácsi? OVI egyszerűen hülye, már mást nem tudok írni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  31. Grezó
    2012. június 18. hétfő
    16:35
    Sajna nem hülye, hanem gazember, aki “csakazértis” megmutatja, hogy kell az egész világot hülyének nézni – a következményeit mi fogjuk sokáig szenvedni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  32. Mindent, amit a kormány, a pártja tagjai, vagyis a befolyása alá vont és/vagy hívének tartott emberek tesznek vagy nem tesznek, az a vezető felelőssége végső soron. OVI a kinevezett vezetőjük. OVI tehát hiába takaródzik az önkorik függetlenségével, ezt a nemtevését is a fejére kell majd olvasni!
    A csókakői Horthy szobrot meg kell semmisíteni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  33. Véleményem szerint az 1millió munkanélküli simán megvan.
    A regisztráltak száma ennek a fele legalább.
    A nem regisztráltak.
    A hajléktalanok.
    A börtönben lévők.
    A munkahelyeken nem érdemi munkát végzők, felesleges munkát végző államappartátusbeli dolgozók.
    A kényszerből otthon, munka nélkül lévők (pl. betegápolás, leszázalékoltak stb.).

    Ha normális fizetések lennének, perspektíva, lakhatás stb. a lába is kinőne mindenkinek, mindjárt lennének szakemberek, az 1m munkahely kapásból összejönne. De ebben az országban az átlagnak soha, de soha nem volt normális fizetése. Meg nyugdíja sem. Akkor minek hajtani? Inkább elmenekül a fiatalság, nem akar a stresszbe belerokkanni, éhenhalni, megfagyni, minden jóról lemondani. Ma ez az általános önkép, akkor milyen sikerről beszél OVI. Ja, hogy ez a céljuk, 3 millió koldus országa, oszt az urak majd jól megélnek a nyúzásunkból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  34. A rohadt életbe, ne Horthy emlékévet tartsanak közpénzből, hanem az elesett hazánkfiainkról kéne már végre ilyet rendezni! Ebből az alkalomból aki igényli, az eltemetett hozzátatozót hazahozni vagy legalább utat szervezni a megtekintéshez. Anyai nagyapám a Kaukázus tövében van egy kisvárosban eltemetve, ideje lenne hazahozni a szülővárosába, a szüleihez, nem? Anyám soha nem ismerhette meg, viselte ennek minden következményét, ő is idős már, megnyugodna végre! Hülye OVI, hülye, vagy lelketlen disznó, ó, hogy szakadna rád az ég! Neked senkidet nem hurcolták el, nem lőttek le a II. vh-ban?
    A jobbikos barmokról már nem is beszélek, akiknek ilyen eszébe jut, az egyszerűen hülye, amellett vérig sérti mindazok emlékét és az élőket, akik a Horthy rendszer minden csapását elszenvedték!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  35. Majd gondoskodunk arról hogy ezt a korty hulladékot a mely telepre elvinni és darabokba törni! meg kell tudni azt hogy milyen fémből készült?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  36. bacs ,,horty”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  37. Nagyon komoly lényegere tapintottál “Gerzó”.Bizony azokkal az oroszországi földekbe elkapart,ártatlan,Horthy által kihurcolt emberekre kellene inkább gondolni és nam a Horthy szobor és uttca nevekre.Az idenen országban elesetteket kellene hazahozatni,arra kellene költeni.Helyükre pedig a Horthy földi maradványait kellene ott,idegenben szétszórni,nem emlészobrot állitani itt Magyarországon.Akik ezt a szobrot akarják,és aki nem határolodik el keményen e szándáktól,az az ártatlanul elhurcolt fiatalon elhunytak emlékét gyalázza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  38. Nagyon komoly lényegre tapintottál “Gerzó”.Bizony azokkal az oroszországi földekbe elkapart,ártatlan,Horthy által kihurcolt emberekre kellene inkább gondolni és nam a Horthy szobor és uttca nevekre.Az idenen országban elesetteket kellene hazahozatni,arra kellene költeni.Helyükre pedig a Horthy földi maradványait kellene ott,idegenben szétszórni,nem emlészobrot állitani itt Magyarországon.Akik ezt a szobrot akarják,és aki nem határolodik el keményen e szándáktól,az az ártatlanul elhurcolt fiatalon elhunytak emlékét gyalázza..Az ilyen álláspontot képviselőkben nincs együttérzés,nincs eempátia.Az ilyengondolkodásuakat nam tratom magyarnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  39. Kedves Grezó!
    Tökéletesen igazad van, az a lényeg, hogy ne próbálj normál emberi ésszel-szívvel, stb. gondolkodni, ha a vezérről van szó, a tömeggyilkos oké, ahogy felsoroltad a dolgokat egyértelmű, h egy szociopata nem ua., mint a normál módon szocializálódott ember, neki egy lényeg van: megszerezni a hatalmat, a milliárdokat és függésben tartani mindenkit, kit pénzzel, kit zsarolással, kit nyomorral és kiszolgáltatottsággal, hú de jó, végre nem én vagyok a legkisebb pöcs, nem engem vernek és nem én függök,így sem lesz soha elégedett, mindig egy emberi törpe, egy roncs marad, Te meg vigyázz magadra, túl kell élned, h ünnepelhessünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  40. Gedeon
    “meg kell tudni azt hogy milyen fémből készült”
    .
    Nem fémből van, hanem kőből faragta egy (sír)kőfaragó, amit utána lefestettek bronzszínûre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  41. Ez hülyeb mint a koboldja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  42. “Nem fémből van, hanem kőből faragta egy (sír)kőfaragó, amit utána lefestettek bronzszínûre.”
    .
    Hö. Hö. Na ezt véletlenül eltalálták.
    Horthy bizony nem az, aminek látszik. (Aminek a hívei látják.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  43. Az Universumban vannak törvények, amit ember sohasem tud megváltoztatni!!
    Az idö nem forog visszafelé, csak elöre!!!, A Holtak a holtaké- Élök-az élöké!!!!!!!
    1944-es állapot? – hmm…Ezt csak egy beteg elme gondolhatja, mert ma egy ovodás is tudja ez lehetetlen!!! Ha ez lehetséges volna akkor??!!!, az Ön családja is visszakerül a 44-es zonába!!! President Úr!! Vagy a kiválasztottak a 21.században akarnak élni!!!! Sem elméletileg sem gyakorlatilag kivitelezhetetlen!!! A temészetet törvényét?!-árral szembe úszni!!!!” Örvény”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  44. Kitti!
    Osztom az álláspontodat, nyilván ezt csak egy fejlődésében elmaradt, deviáns lény képes gondolni, aki számára a pusztítás kielégülés, látja kivetülését saját belső káoszának, azt gondolja, most végre ő irányít, végre övé az utolsó szó, holott csak az őrülete tartja a markában és irányítja. A vége nyilván nagyon ocsmány lesz, mint minden diktátoré, tömeggyilkosé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  45. Ónnal jobb, mert a Dunába kel majd keresniük ezt a ,,bronznak látszó sz@r követ”
    Majd gondoskodónk erről a ,,hősnek látszó háborús bűnösről”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  46. Orbán egy mentálisan súlyosan sérült pszichopata. De ő (minden látszat ellenére) csupán egy kesztyűbáb. Addig van fenn, amíg az őt mozgató kezek ott tartják. És ha a paraván mögé pillant valaki, ott csak olyan arcokat lát, akik a valóságban – legalábbis Orbán szerint – nem léteznek. Ne is nevezzük őket oligarcháknak. Az igazság az, hogy nem is azok. Hiénák, maffiózók, gátlástalan rablók mind, bár Orbán nemzeti tőkéseknek nevezi őket. Ám legyen. Ilyen a magyar nemzeti tőke: Simicska, Nyerges, Széles, Csányi, Demján, és társaik. Csak azért nem nevezhetők alvilágnak, mert fenn vannak. Ők azok, akik az egyedüli haszonélvezői az Orbán rezsimnek. És persze dobnak némi koncot a félbolond “örökös miniszterelnöknek” és bandájának. Tehetik, van miből. Százmilliárdok folydogálnak csendes egyhangúsággal a feneketlen zsebeikbe. Az állam pénzét viszik, nem nokiás dobozokban, nem is talicskával, hanem Nyerges-vontatóval. Az állam pénzét, vagyis a mienkét! Közben az egészségügyből százmilliárdokat vonnak ki. Aki szegény, öreg és beteg, az dögöljön meg. Minél többen, annál jobb. Hiszen nem kell majd költeni rájuk, se a “biztonságba helyezett” (értsd: elrabolt) nyugdíjvagyonból, sem pedig a gyógyszerkasszából. Egy diktatúra nem csak úgy gyilkolhat, ha akasztat és főbe lövet, hanem ilyen “finom” módszerekkel is. Soha nem tudja meg senki, évente hány ember pusztul el a tönkretett egészségbiztosítási rendszer pénztelensége következtében. Százak? Ezrek? Igazi tömeggyilkosok bitorolják a hatalmat ma Magyarországon. És soha sem fognak önként lemondani róla! Gyalázat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  47. Gyula Bognar, Jr.

    Beteg, és elszigetelt, a realitástól elrugaszkodott hazug idióta, fölösleges meghallgatni, bármit mond. Akik rá szavaztak megérdemlik, amit kaptak cserébe, akik ellene szavaztak, azok meg kergessék el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  48. Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy kellene valami Héjjas Iván-érdemrendet alapítani, amit csak olyanok kaphatnának meg, akik hitelesített tömeggyilkosok, tehát bizonyíthatóan legalább 10 embert megöltek.
    A jelölteknek a díjat a Sándor-palotában adhatná át személyesen a köztársasági elnök, illusztrisabb “nagyjaink” kíséretében, mint pl. Kövér László, Lázár János, Vona Gábor, Zagyva György Gyula, stb.
    Díszsorfalat állhatnának a különféle gárdák válogatott izomagyúi, szólhatna az “Árpád apánk, ne féltsd ősi nemzeted” a “Deutschland, Deutschland über alles”, a Horst Wessel Lied”, meg a többi.
    És közvetíthetné mindezt a CNN, hogy ország-világ lássa, mi magyarok megbecsüljük ám nemzetünk “kiválóságait”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  49. Hungarian citizen

    De a legjobb, hogy ez mar olyan, mint amikor a 3-as szoba 5 Napoleonja kozul az egyik meseli az apoloknak, hogy ezuttal gyozni fog Waterlonal, mert mindent tud. Vagy, mint a bolha kohoges. 0.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos