Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán a Die Pressében 2012. június 18. hétfő 8:52 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán a Die Pressében
Bécs – Magyarországot még sok évig nem érinti, hogy az Európai Unió az erősebb integráció, a fiskális- és bankunió felé halad, amikor is a tagállamoknak a szuverenitás még nagyobb hányadáról kell lemondaniuk, jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a bécsi lapban megjelent interjújában, sikeresnek ítélve eddigi kalandorpolitikáját. Kommunistázás, EU-ellenesség, Horthy-relativizálás, ordenáré hazudozás – ami csak a csövön kifért.
.
Magyarország csak akkor csatlakozik az euróövezethez, „ha már teljesen készen áll rá”, mondta a kormányfő a vezető konzervatív osztrák napilapnak adott terjedelmes interjúban.
.
Orbán Viktor a nemzetek Európája  mellett – más szavakkal: az Európai Unió ellen – foglalt állást. A kontinens legnagyobb előnye a sokszínűsége – jelentette ki. Úgy vélekedett, hogy a szuverenitáshoz kötődő jogok átadásakor „nagyon óvatosnak” kell lenni, s a kulcsfontosságú döntés ebből a szempontból az euróövezetbe való belépés kérdése.
.
„Egyelőre nem tudni, hogyan vészeli át az euróövezet a jelenlegi válságot, és hogy belül lesz-e jobb, vagy kívül”, mondta a kormányfő.
.
Orbán Viktor ki bírta mondani, hogy Magyarország nagyon sikeres volt a válság kezelésében, és a sikert a kitűzött célokhoz képest kell mérni. „Vannak komoly nehézségeink, de eddig nagyon sikeresek voltunk abban, hogy közeledjünk céljainkhoz”, jelentette ki. Kifejtette, kormányra lépése előtt Magyarország rosszabb helyzetben volt, mint Görögország. Az IMF-program 2008-ban Európában Magyarország megmentését szolgálta. Görögország azóta összeomlott, Magyarország még mindig áll.
.
A miniszterelnök a baloldalról úgy vélekedett, hogy azt 2010-ben szétzúzták. A Fidesz minden időközi választást megnyert, mutatott rá azzal kapcsolatban, hogy az újságíró olyan közvélemény-kutatásokra utalt, amelyek az MSZP-nek a Fideszét megközelítő támogatottságát mutatták ki.
.
A vitákat kiváltó Horthy-emlékművek kérdéséről úgy vélekedett, hogy külön kell választani a történelmi vitákat a politikai vitáktól. „Közép-Európában a kommunisták egyik fő küldetése az volt, hogy kitöröljék a múltat. A múltról szóló mostani viták erre reagálnak”, vélekedett. Az akkori korszak pártjai közül a Fidesz a kisgazdapárttal van legközelebbi rokonságban, amely ellenzékben volt Horthyval szemben, mondta.
.
Emlékművek létesítéséről dönteni kizárólag az egyes önkormányzatok dolga – mondta. A Horthyról szóló vitát hosszúnak és nagyon bonyolultnak nevezte Orbán Viktor, „s nem az én feladatom miniszterelnökként végleges ítéletet mondani. Amellett vagyok azonban, hogy a vita folytatódjon”, jelentette ki. „Magyarország demokrácia (…). Ha az emberek meg akarnak vitatni valamit, akkor meg kell vitatniuk”, hivatkozott a hungarista néplélek töretlenségére.
.
Leszögezte, hogy egy Lenin-, Sztálin-, vagy Hitler-emlékművet határozottan ellenezne. „Horthyt diktátornak nevezi valaki?”, felelt az újságnak arra kérdésére, hogy egy „hazai diktátor” emlékművével egyetért-e. „Szálasi Ferenc volt diktátor”, tette hozzá.
.
Nyirő József újratemetésének ügyéről szólva kijelentette, hogy azt kegyeleti, és nem politikai kérdésnek tartja, és nem ért egyet azzal, hogy Kövér László részvétele szimbolikus jelentőségű politikai lépés lett volna. „Csodálkozom, hogy Románia számára ez politikai kérdés”, mondta. Hozzátette, Budapesten nemrég megemlékeztek Kádár Jánosról is, amit szintén kegyeleti aktusnak tart. Nem tette hozzá, hogy a házelnök az utóbbin nem vett részt, szemben Nyirő hamvainak hurcolászásával.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (23 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 39 szavazatból)
Orbán a Die Pressében, 4.4 out of 5 based on 23 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(82)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

82 Reader’s Comments

  1. Már egy ideje gondolkodom rajta, hogy kellene valami Héjjas Iván-érdemrendet alapítani, amit csak olyanok kaphatnának meg, akik hitelesített tömeggyilkosok, tehát bizonyíthatóan legalább 10 embert megöltek.
    A jelölteknek a díjat a Sándor-palotában adhatná át személyesen a köztársasági elnök, illusztrisabb “nagyjaink” kíséretében, mint pl. Kövér László, Lázár János, Vona Gábor, Zagyva György Gyula, stb.
    Díszsorfalat állhatnának a különféle gárdák válogatott izomagyúi, szólhatna az “Árpád apánk, ne féltsd ősi nemzeted” a “Deutschland, Deutschland über alles”, a Horst Wessel Lied”, meg a többi.
    És közvetíthetné mindezt a CNN, hogy ország-világ lássa, mi magyarok megbecsüljük ám nemzetünk “kiválóságait”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (36 szavazatból)
  2. Hungarian citizen

    De a legjobb, hogy ez mar olyan, mint amikor a 3-as szoba 5 Napoleonja kozul az egyik meseli az apoloknak, hogy ezuttal gyozni fog Waterlonal, mert mindent tud. Vagy, mint a bolha kohoges. 0.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  3. Koolch 2012. június 18. hétfő 10:07
    “Nem akarom elhinni” Sajnos ez a restauráció az akaratodtól független objektív tény, amit a Tákolmány bevezetője, a Kossuth tér átépítése, a kormányzati asszisztenciával végzett szoborállítgatások jól kifejeznek. És ez a restauráció a korabeli társadalmi szerkezet helyreállítását is magában foglalja: a több millió koldus előállítása terén kiemelkedő eredményeket értek el! Az oktatási “reformmal” pedig sikeresen betettek a társadalmi mobilitásnak is.
    Azt meg mintha mindenki elfelejtené, hogy Horthy a “két pofonnal és hazazavarással” átadta a hatalmat a szélsőjobbnak, akik “otthon” megalakították a Szálasi kormányt. A vonakonda ezért bizakodva tekint a jövőbe.
    A jóhiszemű jobboldaliak sem akarják “elhinni” ami zajlik:
    Heti kérdés – válaszol: Mellár Tamás egyetemi tanár
    Tudatosan szegényíti el a társadalmat a kormány, vagy csak kontárok?
    Nem feltételezem, hogy a kormányzat szándékosan teszi szegényebbé az embereket, épeszű kormány ugyanis nem művel ilyesmit. A gondot inkább a kabinet gazdaság-átalakítási koncepciója okozza. A jelenlegi vezetés abból az elképzelésből indul ki, hogy először a társadalom legmódosabb rétegét kell még gazdagabbá tenni, majd a pénz “leszivárog” az alsóbb osztályokba, így később széles réteg életszínvonala javul.

    Ez a koncepció azonban hibás, Magyarország esetében ugyanis nem válik be ez a teória. Idehaza olyan intézkedésekre lenne szükség, – például az Orbán-kormány által bevezetett egykulcsos jövedelemadó eltörlésére – amelyek azonnal a nehezebb életkörülmények között élők helyzetén javítanának.
    .
    Nos: ha viszont emlékezetünkbe idézzük Demján úr szövegét a nyomorban tartott tömegeket egy marék rizsért 12-16 órai dolgoztatásáról, mint a nemzet felemelkedésének zálogáról: nem igazán tudom elhinni, hogy ez a nyomorba döntés nem szándékos! De biztosan csak én nem látom át a nagyszerű tervet,
    amit Horthy szimbolizál.
    Elmész te a sunyiba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  4. Eagle
    Pedig ebben kivételesen igaza van (már az eurótól való távolmaradással)
    1. Azt a görög példán lehet látni, hogy reálkonvergencia nélkül életveszélyes a zónába belépni, mivel a túlértékelt valutával ténylegesen a profit nagy részét kivonják az országból. A Kósa-SzájjaklÁrtó bohócduó viszont a dumájával egyből meg tudta támogatni az exportot a forint árfolyam zuhanása révén – azaz stikában a devizahitelesekre kivetett exporttámogatási különadót vetettek ki.
    Ezt euróval nem lehetett volna megcsinálni.
    2. Amikor komoly közgazdászok adnak max 3 hónapot még az eurónak, nem is lehet mást mondani.
    3. Azért tudtuk eddig még úgy-ahogy kezelni a válságot, mert forintunk van, amit lehet fel-le értékelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  5. Grezo
    Mi nem vagyunk kommunikációs szakemberek, de elég belegondolni, hogy fordított esetben mit tettek volna a fideszesek ellenzékben! (mondjuk nehéz belegondolni, mert épeszű baloldali soha nem állítana szobrot Horthynak)
    Lenne minden világháborús emlékműnél (narancsos) hozzátartozói virrasztás, ima, tábortűz, keresztállítás, templom körül felvonulás…. és közben aktív kormány ellenes propaganda orrba-szájba. Nálunk meg néhány ballib újságíró ejnye-bejnyézik, néhány blogger még úgyabban – és a restaurációs szekér meg szépen halad tovább. Nem igaz, hogy milyen kutyaütő a baloldali ellenzék. Egyszerűen képtelen lecsapni bármiféle magas labdát! Pedig tiltakozni csak helyben, a legkisebb faluig bezárólag érdemes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  6. Ubserver
    Na látod, EZ a magyarázat a Horthy restaurációra. Zsák a foltját, azaz tömeggyilkos a tömeggyilkost. Saját kezükkel (talán) nem öltek, no de az intézkedéseikkel annál inkább!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  7. Visszakézből

    Nincs valakinek elsejéig egy felesleges vállról indítható rakétája? :)))
    Meddig tűrjük még ennek az idiótának a randalírozását?
    Csak a szégyen, a bánat és a nyomorúság van miatta!
    Legfőbb ideje volna már lezárni az Orbán-korszakot, visszaszedni tőle és bűntársaitól az ellopott ezermilliárdokat, visszaállítani a köztársaságot és a régi jó alkotmányt! Ez nem mehet így tovább, elég volt!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  8. Visszakézből:
    amint lesz egy vállról indítható rakétaszerű ellenzékünk és egy besokallt népünk, majd akkor mondhatjuk, hogy Elég volt – addig csak az “Elegem van” formátum marad.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  9. @kekec

    Nem az a baj, nem erre gondoltam, hanem az , hogy egyáltalán kinyitja a száját. Nem kell annyit beszélnie erről. Ha az EU össze is omlik, az országok maradnak, Francia, Német, UK a menők.
    -
    Neki most az lenne a dolga, beleértve az IMF-t problémát, hogy

    A./// Akar vagy nem akar az EU ban maradni, az Euró zónába beszállni, az IMF kölcsönt felvenni, ezt kulturáltan diplomatikusan, szalonképesen, kooperálva kellene előadnia, gondolva a jövőre, hogy még szükségünk lehet rájuk, ne csináljon ellenséget hanem barátokat. Ne okoskodjon, ne jártassa feleslegesen a nagy beképzelt száját, mert ha a bizonytalanságát és állhatatlanságát szellőzteti akkor az EU problémától függetlenül elriaszthatja külföldi befektetőket. Te magad is látod, hogy egy egy elejtett mondat mekkora hasznot vagy kárt tud okozni.
    -
    B./// Ha válságban van az EU akkor mint szövetségest segítse anélkül, hogy a magyar érdekek károsodnának, és ne spekuláljon nyilvános beszédben a halálukra, hogy majd mi, hogyan fogunk jobban járni. Ezt nem fogják neki elfelejteni. Az EU-val egyenlőre szövetségesek vagyunk. Ha lojalitást tudna felmutatni a saját szövetségese iránt az növelné a Magyarország iránti nemzetközi bizalmat és segítene az üzleti és politikai életben még akkor is ha az EU bebukik.
    -
    C./// Ha az EU összeomlására számít akkor az, hogy nekünk jobb lesz-e vagy rosszabb az attól függ, hogy most hogyan helyezkedik, (azok után, hogy mindenkivel összeveszett már sehogy sem lehet okosan helyezkedni) milyen terveket dolgoz ki a jövőre, az EU összeomlására vagy felépülésére nézve, és milyen terveket a fontosabb országokkal való együttműködésre az új helyzetben, EU összeomlása esetén.

    Az EU csak egy szövetség, ha összeomlik csak a cégtáblákat festik át minden marad, az országok maradnak azokkal kell jól kijönni, ha szövetségesként nem lojális, és nyilvános beszédben érdekspekulál lojalitás helyett, akkor ha az EU összeomlik akkor sem fognak velünk szóba állni a volt EU országok.
    -
    D./// Általában a diplomáciában a felcsúti két-szemeszteres tánciskolai bizonyítvány nem elégséges. A mi legnagyobb problémánk nem az EU , nem is vezettük be az EU currency-t hanem az itthoni bénázás a produktivitás és a szakértelem hiánya, erről beszéljen. de miért nem erről beszél és miért az UE val foglalkozik????

    Mert amikor a szovjetek kivonulása már eldöntött tény volt akkor ez a gyáva kis alak felugrott bliccelni a menő vonatra, kiállt a Hősök terén szónokolni, és hősiesen rugdalni a sebzett oroszlánt. Most ugyanazt csinálja az EU-val. Gondolja, ha egyszer karrierre vitte ez a rohadt stílusa még egyszer sikerülni fog majd.

    Na ettől fordul ki a gyomrom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  10. Pszichopata. Mindenkit hülyének néz, legfőképpen az övéit. Kétmillió ember pedig asszisztál(unk) hozzá, hogy azt tehesse, amit csak akar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. Minősíthetetlen gazember, primitív pusztító, nagyon finom akartam lenni, azért nem írtam mást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  12. Stáry Lórán.

    Mondhat amit akar ez a törpe diktátor, a világot már nem tévesztheti meg. Nem véletlenül küldte vissza világhírű Nobel békedíjas író a nagy keresztet Kövér házelnöknek.
    Egyébként Orbán már csak az Unió protokolláris rendezvényein fordulhat elő, mert demokratikus

    országok vezetői nem hívják már, egyre jobban elszigetelődik, mint minden átlagos diktátor. A riporterek elnéző mosollyal méltatják vezérünk mondandóját, csak a kötelező udvariasság tartja őket vissza, hogy nevetség tárgyává ne tegyék ezt a törpe pojácát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  13. Kekec ingyen osztja az eszt ezeknek.! Nem erdemlik meg szaz milliokat kolt a fidesz tanacsadokra .Kozbe alapszinten sem tudjak azt ,hogy a tarsadalmi kulonbbsegek novelese elobb utobb felszinre fog torni. pl schimitt pali orba szajba valo kistafirungozasa egy elnyomoritott orszag tonkretett lakossagatol ez mar abszulut nonszensz es a fiuk megcsak most kezdenek igazan verszemet kapni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  14. Szebb a pulyka mint a páva, rút rút rút!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  15. Visszakézből

    amint lesz egy vállról indítható rakétaszerű ellenzékünk és egy besokallt népünk, majd akkor mondhatjuk, hogy Elég volt – addig csak az “Elegem van” formátum marad.
    Amennyi végletekig elkeseredett, jobb sorsra érdemes, gyermekeket nevelő, de munkáját, jövedelmét, otthonát elvesztett nyomorgó ember él már ebben a nyomorult országban, én nem tartom kizártnak, hogy lesz-lesznek olyan(ok), akik a töketlenséget és tehetetlenséget látva egyénileg veszik kezükbe a diktátor kiiktatását. A leghülyébbek hisznek már csak neki, a többiek mind tudják, hogy nincs itt Matolcsy, nincs Kövér, nincs Áder, itt egyedül egy személyben Orbán van, aki mindent és mindenkit mozgat, ő találta ki a fából vaskarika zseniálisan újszerű gazdasági alapelveket, amelyekbe belerokkanunk, ő áll Horthy szellemének megidézése mögött, ő háborúzik az IMF-el és az EU-val, ő találta ki a pávatáncot és az aljas duplafenekű hazudozást, az ő aljas háttérmunkájának jóvoltából masírozhatnak, gyilkolhatnak cigányokat és avathatnak szobrokat derék fasisztáink.
    Vagyis ha őt, egyedül őt kipöcköli valaki, akkor az összes többi összeomlik, mint a kártyavár.
    Sok hülye, meg gazember van közöttük, de megveszekedett, bármire képes gátlástalan, agyament, idióta diktátor ő van csak egyedül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  16. “Emlékművek létesítéséről dönteni kizárólag az egyes önkormányzatok dolga – mondta.”

    Micsoda képmutatás, amolyan igazi felcsúti büdös bunkó módra, ugyanis ennek értelmében, akár már önthetnék a Szálasi-bronzokat……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  17. - ” Jól át**sztam őket” – gondolta Stirlicz
    - ” Jól át**szott bennünket” – gondolta a Die Presse……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  18. Erről az országról mindent elmond, hogy nem Bajcsy Zsilinszky-nek van kultusza, hanem Horthynak, és Wass Albertnak, nem Szerb Antalnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  19. Eagle -ORBÁNRÓL BESZÉLSZ!
    Hogy jön ahhoz a “kulturáltan diplomatikusan, szalonképesen, kooperálva kellene előadnia, gondolva a jövőre,”???????
    Egyébként is a szakértelem bolsevista trükk – és punktum!
    vory
    legalább annyit elért a közfelháborodás, hogy plagibá “nem tart igényt” a neki járó villácskára. Úgy látszik, az már a fideszes szavazóknál is lecsapta a biztosítékot!
    Visszakézből:
    Mit gondolsz, mi a fenének emelik jövőre a már eddig is tetemes TEK ellátmányt? Amikor a Mi Betegünk pl vonatra ül, előtte egy biztosító vonat halad, az esetleges aknák miatt, a gépkocsija páncélozott: nagyon vigyáz ám magára a Mi Betegünk, hiszen az üldözési mániásnak is lehetnek ellenségei.! De azért még bizakodhatunk a pretoriánusokban és/vagy az Úristenben! Legutóbb már láttam a szemzugában egy olyan váraláfutást, amilyen szegény apámnak volt a stroke után!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  20. A Kínai Kommunista Párt vendége volt egy fideszes küldöttség.
    Ismét tanulmányúton jártak, mert az internetizét szeretnék korlátozni és a rabszolgatartás fogásait ellesni.
    Most már jó lenne, ha a Fidesz hívői felébrednének, Wittnerrel az élükön, hogy kik is a kommunisták, a vöröscsillag jelképről most nem is szólnék….
    A híveiket nem kell hülyének nézni, azok valóban hülyék, a többséget pedig nem tudják hülyíteni, mert ha nem is reklámozták, hogy Kínában jártak, az internetizé korszakában előbb-utóbb híre megy az efféle kiruccanásnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  21. csakén
    2012. június 19. kedd
    21:43

    “Ismét tanulmányúton jártak, mert az internetizét szeretnék korlátozni és a rabszolgatartás fogásait ellesni.”

    Ellesni??? Megvásárolni az ehhez szükséges technológiát és szoftvereket amelyekkel az internetezőket követik, a siteokat feltörik, profi világszínvonalú államilag fejlesztett hacker szoftvereket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. Vajon Hitler mire ment volna bel- és külföldi támogatók nélkül? Sokkal, de sokkal, sok millió gyilkossággal kevesebbre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. Don Karlos! de la marósfő

    http://szendamondja.wordpress.com/2012/06/20/no-comment-17/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Kerpács Winnetou

    Tisztelt Miniszterelnök úr!
    2010 óta Önt hallgatjuk, az Ön megújuló politikáját, az igazságot, az adóteher ügyében és a munka alapú társadalom igazságosságát!
    Az Ön által vezetett kormányévekből előbb 4, majd most 2 telt el és a nejem már nem tud hinni Önnek többet! Fiatal életét az egészségügynek tette fel! Mára 3 szakvizsgája van, de a keresete M.Péter miniszterelnök óta 1 petákot sem javult. (Önök állítják, akkor 50 %-os béremelés történt) Igen, miniszter úr, szégyelli megírni, hogy 37 év után nettó 92.000 Ft-t kap, mert vidéki kórházban dolgozik! (mennyit keresne, ha nem kapta volna meg az 50 %-os fizetés emelést a Medgyesi kormány alatt) Most, hogy szó esett a 62 évet betöltöttek nyugdíjaztatásról, Szócska rögtön szót emelt, hogy akkor az egészségügynek fuccs! Ugyan??? Csak nem a 63 éves nővérek tartják fenn az egészségügyet?? Hogy az orvosok!! Talán tetszettek volna jobban megbecsülni őket a 2 év alatt, vagy életpályát felállítani nekik! Talán az ígérgetésből lett tele az Orvosszálló padlása?? Lehet hazudozni !! De, csak egy darabig!! A hazug embernek utána már senki nem hisz!! Ígérhet csillagot, napot, üstököst! Hazug marad, mint Szócska! Ezért mondják! Mondjon le, nem hisz neki már senki! Tudományos elméleti levezetését, talán O.Viktornak ecsetelje, ha meghallgatja.
    A nejem végül odajutott, hogy 37 év után egy külföldi céghez megy segédmunkásnak, mert 3x annyi bért adnak, mint itthon egészségügyisnek! Ha az a cél, hogy egy segédápoló készítse elő a rákosbetegből kivett sejt metszetét, hogy az orvos nyugodtan merje összevarrni, mondván, jó helyen történt az extirpáció és utólag kiderül, minden hiába, a metszett nem volt jól előkészítve!!! Sosem lehet felelősségre vonni a segédnővért!! De egy szakasszisztenstől sajnálták az emberi megélhetés bérét!!
    Na azt kívánom, hogy a miniszterelnökünk és a többi okos, ujját gombra tenni tudó, magán élje meg, hogy mire szavazott, amikor az egészségügyet így szétverte, a dolgozók bérét pedig aljasul lealacsonyíttatta!
    Még hangzatra is :”Zsiga Marcell: 47.000 Ft.-ból meg lehet élni!” -És ezt az prédikálja, aki több, mint 1 milliót keres! Tessék becsapott, átvert, barom nemzet, hígyj csak a Fidesz dicsőítő himnuszának és holnapra már talán kenyered sem lehet!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Kerpács Winnetou
    Vizitdíj ellen szavaztatok: igen – nem
    Elhittétek a 400 %-os béremelést a világgazdasági válság közepette: igen – nem
    Fideszre szavaztatok igen – nem.
    EMLÉKEZTETEK a fidesz 1998-2002 közötti nyomulására igen – nem
    Ha többségben van az igen: “Pénztártól való távozás után reklamációkat nem fogadunk el”
    Ha többségében “nem” akkor kezdhetitek a reklamációt a legnagyobb hangú fideszesen a környezetetekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. T. Kerpács Winnetou!
    Ma Éger István arról beszélt, ha az elöregedett rendszerből kötelezően nyugdíjazzák és menesztik a 62 éves eü-s dolgozókat (orvosok, nővérek), akkor több ezer orvos és nővér fog hiányozni és biztosan összeomlik az ellátórendszer!
    A következő gond, hogy ekkora tömegű egészségügyis pótlásához sok év kell, a fiatalok pedig elmentek/elmennek…
    Nem a semmiért csináltak maguknak kiváló orvosokból és nővérekből egy elit kórházat, a zembereknek pedig minden jót kívánnak, oszt jónapot!
    Még a Taigetosz megoldás is jobb lenne ennél az agonizálásnál….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Kerpács Winnetou

    Kedves Kekec!
    Azért Te se mondd, hogy 2010-ben Te előre láttál! Nem voltál Te sem egy Teirésziász, mert nem olvastam Tőled a figyelmeztetést.! Kire szabad voksolni és kire nem! Nekem ne mondd, hogy az utolsó évek dícsőitők voltak?? Csak a jövőt nem láttuk előre! Azért az sem egy dicső időszak volt, amikor minden héten tele volt a sajtó, hogy valaki mennyire volt korrupt, hűtlen kezelő és a mai napig azt sem felejtem el, amikor Gyurcsány 9 milliárdot adott oda, előtervezésre, hogy a valamelyik vasúti csomópontra tervezzék meg a kormánynegyedet! A pénzt az ismerősök eltették! Lett belőle valami??
    Én nem vagyok elfogult!-De! 1989-ben 1 osztrák Schilling 4,50 Ft. volt és 1 NSZK.Márka 35 Ft. Azért sikerült ebből 1 NSZK.Márka=Euró= 290 Ft-á, a Schillinget 110 Ft.-á avanzsálni! Írhatnám, hogy Ausztriában a minimálbér 1000 Euró, nálunk 267.
    Annyit látok, hogy ez a rezsim túlszárnyalt mindent! Az MSZP.-t 400 %-ra lekőrözte, a jogbizonytalansággal, a magántulajdon szentségének eltörlésével, a visszamenő hatályú törvénykezésével! Ez ma nem egy élhető ország, hanem egy kiszipolyozott, és még mindig a nemzet vérét szívó autokratikus kormány! A nemzet nagy része, a túlélésért küzd és pokolba kívánja azt az irányítást, amely maga részére 20 évre biztosítja a biztos megélhetést fizikai munka nélkül, de lefelé tekintve, meg akarja a nemzetét szakítani, az ideológiájával!!
    Olvastad a kiküldött Orbán levelet, konzultáció címen? Hogy ők eddig is megbeszéltek a néppel mindent??!!
    Korábbi írásomhoz akartam csak írni, a mi kedves min.elnökünknek, azt a dakota közmondást, hogy ” Amilyennek keverted a fürdővizet a népednek, Te fürődj meg benne először!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Kerpács Winnetou

    Kedves Csakén!
    Ugye Te sem hiszed el, hogy a 63- éves nővérek és a 70 éves orvosok fogják megváltani a világot!!!! Megnézném melyik remegő kezű nővérnek engednéd meg, hogy a vénádból vérmintát vegyen, vagy, mert szemüvege otthon maradt, jó gyógyszert ad, oszt e ki neked!?? A 70 éves doki, lehet, hogy jól diagnosztizál, de nem biztos, hogy egy 5 cm. hosszú vágást rá mernék e bízni! Lehet azt is elfelejti már műtét közben, hogy felvágott, pár törlő hiánya fel sem tünne!!!
    Ezt a jelenlegi rendszert a Fidesz tette végképp gallyra! A Hordágy Ágiék is mindent megtettek, de ez volt az utolsó koporsószög, amit ez az úriemberként kiálló, de annál nagyobbat hazudó Szócska tette!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Kerpács Winnetou

    Ha a Fidesznek egy Zsiga Marcell megér 1.3 milliót, mert biztosan annyi hasznot tesz az államnak 1 hónap alatt, akkor nem kell csodálkozni, ha az orvos rádöbben, ha megszakad sem jön össze paraszolvencia nélkül a 250 ezer, a nővérnek meg még a 100 ezer se! Akkor őt, őket kell megvetni, mert elmegy??? Megakar élni,- és nem kuporgatni???Nem a megtartásuk lenne a cél?? Hogy nincs rá pénz???????
    Szobor tologatásokra, utca, terek átnevezésére van, az IFM.-mel való szerződéskötésből adódó milliárdokra van? focipályára, 2 milliárdért népbutító konzultációnak nevezett reklámra van pénz???
    Lett volna erre is,de nem mertek adni, mert jöttek volna a tanárok, mentők, rendőrök, tűzoltók, vegyészek, minden társadalmi osztály, hisz, mindegyiket átverte ez a hatalom!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Kerpács Winnetou
    “Azért Te se mondd, hogy 2010-ben Te előre láttál!”
    .
    Szerintem nemcsak kekec, de millióan tudták, mi várható Orbánéktól, ha kormányra kerülnek, mert tudatosan nem rájuk szavaztak. Támpontként volt némi előzmény, Orbán korábbi kormányzása és utóbb a négy évig tartó brutális ellenzéki viselkedése, hogy mi várható tőlük.
    .
    Emlékszel pl. Debreczeni József pár évvel ezelőtti írásaira? Azóta a fideszesek a legrosszabb forgatókönyveket és a legszörnyûbb rémálmokat is túlszárnyalták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Don Karlos! de la marósfő

    http://www.kronika.ro/index.php?action=open&res=64674

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Don Karlos! de la marósfő

    Senki sem alhat a TÖRVÉNY felet!
    Előbb utóbb az IGAZSÁG ,,GYŐZNI FOG”
    http://erdely.ma/kozeletunk.php?id=121007&cim=adrian_nastase_ongyilkossagot_kiserelt_meg_frissitve

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán: „Bármely percben jöhet az IMF” 2012. június 15. péntek | AN

Újra lehetnek határok az Unión belül 2012. június 8. péntek | AN

A Die Presse se igazodik már el Orbánon 2012. április 15. vasárnap | AN

Van valaki tőlem jobbra? 2012. április 8. vasárnap | Népszabadság Online

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos