Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kerekiben már áll Horthy Miklós faszobra 2012. május 13. vasárnap 17:49 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kerekiben már áll Horthy Miklós faszobra

Kereki – Horthy Miklós-szobrot avattak a Somogy megyei Kerekiben vasárnap. A kormányzó faszobrának felállításán mindenki ott volt, aki a múltba nézős, árvalányhajas körökben számít. Dániel Péter ügyvéd a távolból üzente, hogy vörös festékkel leönti majd a szobrot, a helyszínről a Gój Motorosok erre úgy reagáltak, hogy megtalálják az ügyvéd urat és gyorsabbak lesznek, mint a bíróság.

A fából faragott, egész alakos, életnagyságú szobrot több mint ötszáz ünneplő jelenlétében leplezték le. Kereki polgármestere korábban azt mondta, a szoborállítás megosztotta a falut.

Az eseményen Zetényi-Csukás Ferenc, a Horthy István – Mártírok és Hősök Alapítvány elnöke, a rendezvény főszervezője üdvözölte a megjelenteket, köztük a Történelmi Vitézi Rend és a Horthy Miklós Társaság képviselőit, gróf Károlyi Lászlót és Horthy-leszármazott feleségét, Erzsébet asszonyt, a Gój motorosokat, valamint a Felvidék, Kárpátalja, Délvidék és Székelyföld képviselőit.

A település alpolgármestere, Csicsai László, a szobor egyik állítója arról beszélt, hogy Kerekiben két éve született meg az elhatározás, hogy méltó emléket állítanak a magyar történelem nagyjainak, akik közül elsőként a volt kormányzóra esett a választás. A szobor állításának időpontjául Horthy “legfényesebb haditettének” időpontját, az otrantói győzelem évfordulóját választották. A polgármester beszámolt arról is, hogy a falu lakosságának több mint 10 százaléka támogatta, és senki nem ellenezte, hogy a teret, ahol a szobrot felállították, Horthy Miklósról nevezzék el.

Vitéz Molnár-Gazsó János, a Történelmi Vitézi Rend főkapitánya arról beszélt, hogy “a nemzet régi adósságát törleszti hű fiának” a szoborállítással.

Knoll Gyula nyugalmazott repülőezredes, a Horthy István – Mártírok és Hősök Alapítvány kurátora azt mondta, hogy a magyar nép sokáig hallgatott a hősi halottairól, mert a háború utáni magyar politikusok Európában egyedüliként nem vállalták a múltat, az elődöket, a hősöket, ami pedig attól függetlenül kijár, hogy vesztessé, vagy győztessé válik valaki egy háborúban.

Kocsis Sándor, a Horthy Miklós Társaság alelnöke beszédében felvetette, hogy a kereki szoborállítás várhatóan “támadást indít majd el a történelemhamisító liberál-bolsevik oldalon”. Ennek alátámasztására a Gój Motorosok vezetője felolvasott egy Dániel Péter által írt levelet, amelyben a szélsőséges akcióiról elhíresült ügyvéd kilátásba helyezte, hogy leönti vörös festékkel az új szobrot. “Amennyiben ez megtörténik, a Gój motorosokra számíthattok, gyorsabban megoldjuk, mint a bíróság” – fogalmazott a felszólaló, akinek szavait taps fogadta.

A beszédek után a szobrot, Kücsön Norbert alkotását Zetényi-Csukás Ferenc és Horthy Éva leplezte le, amit a rendezvény résztvevői megkoszorúztak. Az 570 lakosú Kereki polgármestere, Marton Lajos korábban azt mondta, hogy a szoborállítás megosztotta a falut, egyben jelezte, szeretné, ha a település nem válna politikai csaták színterévé.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 10 szavazatból)
Kerekiben már áll Horthy Miklós faszobra , 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(89)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

89 Reader’s Comments

  1. “szeretné, ha a település nem válna politikai csaták színterévé.” – nem is fog. Hiszen lám, az egész ország a 30-as évek újraélesztésén munkálkodik. Tán még akkor se volt ilyen egységes az ország az 1. fasizmus felé vezető úton, mint most, a 2. felé vezetőn.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  2. Ezt egy normális európai országban nem lehetett volna megtenni.Túl azon,hogy ha már előre tudható volt hogy ez erősen megosztja a lakosságot,akkor egy felelős polgármester fejében meg sem fordulhatna a szoborállítás gondolata, ráadásul egy nemzetvesztő aljas fasiszta gyilkosnak nem szoktak emlékművet emelni.
    Nem kell a történelmet meghamisítani.Ennek a mocskos disznónak sok százezer magyar ember vére tapad a kezéhez.Egy,akkor már láthatóan vesztes háborúban vágóhídra küldött 200 000 magyar katonát , nevéhez kötődik mintegy 600 000 zsidó vallású magyar ember halála is.(valószínűleg emiatt oly népszerű a sérült lelkű mínuszolók és egyéb fasiszták köreiben,-bár érthetetlen,hogy egy gyilkost miért kell isteníteni?-lelkük rajta)A jelenlegi kormány miniszterelnöke az elsőszámú felelőse ennek az őrületnek,ami Európában szégyenletesen egyedülálló. Ha van Isten,nem kerüli el érte a felelősségre vonást.Megosztotta a lakosságot,csak hogy kiterjessze és megerősítse hatalmát. Sejthető,hogyan fogja végezni!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (36 szavazatból)
  3. Ugylatszik a törpe diktatorok ideje van most. Sokkal több embert küldött a halalba mint a komcsik 40.ev alatt. Feherterror, rablohaboru Hitlerrel, deportalasok, harom millio koldus orszaga,csak diohejban a nemzetvesztö tetteiröl. Neki köszönhetö a negyveneves szovjet megszalas es komcsi uralom, mert soha nem került volna szovjet megszalas ala az orszag ha nem tamadja meg az oroszokat. Ugy gondolom nemzetvesztö, nyomorba döntö tömeggyilkos, rosszab
    Rakosinal es Kadarnal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (29 szavazatból)
  4. A legfontosabat elfelejtettem, Tiranont is neki köszönhetjük, nem Solyom Laszlo
    nagyapjanak 133-napos komcsi uralmanak, ahogy törtenelem hamisitok modjak a buta embereknek. Francia, szocdem. kormany többször felszolitotta Hortyt, hagyja abba az antrocitasokat, mert sulyos következmenyei lesznk es lettek.
    Törtenelmi leveltarba meglehet nezni a leveleket, ha nem tünt el mint GyF.
    szakdolgozata, de Franciaorszagban biztos megöriztek, megtalalhato.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  5. Azzal vigasztalom magam, hogy ronda a szobor,
    és aki megsimogatja, annak szálka megy a kezébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (25 szavazatból)
  6. Megjobbított Úszókészülék

    Szánalmas egy szobor. Nem is kell leönteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (20 szavazatból)
  7. Orbán András Lajos

    Hol van mellőle a ,,gyorsnaszád,, ??????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  8. Hogy ezt megtehették, vádolom a rendszerváltás utáni összes kormányt, személyenként mindenkit, akik – gyáván és struccpolitikával – nem tették helyére az első világháború utáni időszakot, nem néztek szembe azzal az időszakkal. Ezzel teret engedtek a ma tomboló antiszemitizmusnak, a gyűlöletnek és erőszaknak. Igen nehéz lesz majd annak a kormányfőnek, aki szeretné rendezni az emberek agymosott fejében, mi is történt és történik napjainkban is. Úgy látom, nincs remény. Menekülni kell!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  9. És, hogy mindenki értse, mi történik itt: http://atv.hu/videotar/20120430_mihalyi_peter_2_resz A kijelző 10.percétől nézd a műsort! (a számláló hátralévő időt mutat, tehát az utolsó 10 percet keresd!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. T. gigi60 8:13!
    Én is úgy gondolom, hogy ezt a katyvaszt, ami itt keletkezett a két év alatt, az Úristen sem tudja helyrehozni!
    Ami itt lesz: az értemesebbje elmegy, maradnak a betegek, az öregek és az újak, akik csak a markukat tartják a szavazataikért….
    Lassan nem lesz aki eltartsa ezeket a zsebtömőket, akkor tán feltűnik nekik, hogy kitántorgott a fél ország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  11. gigi60 szövegére: “Ha kuplerájban élsz, csak egyet tehetsz: légy te a legjobb kurva.” Vagy keresel magadnak egy másik hazát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  12. A kb félmillió halálba küldött zsidónak csak 10 %-a fűződik szálasi nevéhez, a többi hortié – ezzel nem szálasit akartam menteni, neki nem volt több ideje.
    A több-tízezer cigányon is időarányosan osztoztak. :((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  13. Kinek mi baja az ügyvéd úr ígéretével? Az olajfesték – főleg jól felhígítva, egészen jól ég! A gond csak az, hogy képesek legközelebb kőből vagy bronzból elkészíteni – és akkor már csak a Gömbös-technika marad!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  14. e-Vita@ Egy ideje gondolkodom, hogy azt a likat, ami üresen maradt, be lehetne tömni. :))) Azon is gondolkozom, én megtehetném-e. :))) De, hogy komolyra fordítsam, csakugyan van egy apró rés, amin még beférne egy egyesület, párt, olyan, ami hiányzik Magyarországon. Neki kéne állni megszervezni, viszont össze kellene szedni még néhány embert. A másik haza is talonban van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. Amúgy szégyen és gyalázat, hogy értelmesnek, viszonylag normálisnak gondolt ember(ek) azzal mentegetik Horthyt, és teszik elfogadhatóvá a szobor elkészítését és felállítását, hogy “de hát ő egy idő után nem engedte legyilkolni az összes zsidót és cigányt….” Majdnem hálásak is lehetünk érte! De tudja meg az összes ivadéka (is), hogy hálásról szó sem lehet!!!!!!! Ez egy F@sz Obra! (Shrek után szabadon)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  16. csakén@ Ez a katyvasz nem az elmúlt két év alatt keletkezett!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  17. A fenségest a nevetségestől egy fél paraszthajszál választja csak el. Ez nevetséges. Én a család helyében ha van ilyen nem engedtem volna felállítani.
    Ez a szobor egy dologra jó: hogy a FIDESS-Bolsevik KFT. tesztelje történelmi felejtésünk mértékét. Az 1930 előtt születettek jórészt már nem élnek, lehet szépíteni a történelmen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  18. Valóban itt az idő a budai Bartók Béla út visszakeresztelésére. Ő maga tiltakozna, hogy közterület legyen elnevezve róla egy olyan országban, ahol Horthy-nak van szobra, tere stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  19. Gyerekkoromban hallottam” ü…. már Rákosit bikacsökkel” a führernek 30-án lessz a születésnapja!!! Megkénne ajándékozni- lepni országosan …………
    A felejthetetlen lenne……………………………………………………………………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  20. Ezek a szoborállítók és tér elnevezők történelemből fel voltak mentve? Hazánk a négymillió funkcionális analfabéta országa így érthető,hogy egy falunak a lakosságából 10% /ennyien támogatták Kerekiben a Horthy szobrot/ vagy baromi buta,vagy olyan mélymagyar tuskó,mint amiből ennek a kretén emberirtó diktátornak az alakját kivésték! A Kereki emberek 90%-t pedig vagy nem érdekli a dolog,vagy pedig ami valószínűbb félnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  21. Nekem csak ennyi jött át.
    .
    Kerekiben már áll Horthy Miklós “fasz”obra
    Kerekiben áll már a Don-kanyarban maradtak bármilyen szobra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  22. Tölgy által felrakott
    http: //www.youtube.com/watch?v=6INjQfqeXMA&feature=player_embedded
    linken lehet látni/hallgatni egy katonaember mutogatását a németekre (mert ez minket minden alól felment), azonban egy dologról elfeledkezett, a németek nem csinálnak szobrokat, nem neveznek el tereket Hitlerről 2012-ben, és nem ringatják hazugságokban magukat, hanem felvállalják és bocsánatot kérnek/kértek azért, amit elődeik tettek, ellentétben a derék magyar politikai vezetőkkel és a megvezetetteikkel.
    Kicsit hiányoltam, hogy a kínai agyaghadsereg példája nyomán nincs a szobor körül néhány ezer pl. a Don kanyarban elhunyt magyar katona szobra a teljesség kedvéért, megemlékezésül.
    Meg kellene kérni a Lázár fivéreket, hogy a CBA nyereségéből (mint kebelbéliek) biztosítsanak a Gójoknak egy történelem tanárt, aki elmondja, Horthy hogy nyírt ki több százezer katonát otthagyva őket nyári felszereléssel az orosz fagyban, hogy bólintott Trianonra szeretett példaképük. Hátha egyszer megvilágosodik ez az egyiptomi sötétség a fejekben.
    De ha nem, jöjjön a B terv Gonoszka!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  23. “Ne emeljünk szobrot Horthynak!
    Olvasson többet a témában! vélemény, Sebők János, Horthy Miklós, szobor, történelem, zsidó, zsidóság.
    2011. február 3. 09:22

    Horthy szobrának felállítása, szerepének felmagasztalása csupán napi politikai érdekeket, egyéni ambíciókat szolgál.

    „Horthy ismerősei, tárgyalópartnerei körében köztudomásúan antiszemita volt. Ezt ő maga is hangoztatta, számos feljegyzésünk, forrásunk van erről. Már 1919-ben »söpredék zsidóságról« beszélt, egy 1940-ben Teleki Pálnak címzett levelében pedig a pályájára visszapillantva azt írta: »…én egész életemben antiszemita voltam… Én hirdettem talán először hangosan az antiszemitizmust.«

    1943 tavaszán a Hitlerrel folytatott klessheimi tárgyalások után írott válaszában sem titkolta a zsidókkal kapcsolatos álláspontját: »Az egyik szemrehányás arra vonatkozott, hogy Magyarországon állítólag túl enyhén kezelik a zsidókat. Ebben a kérdésben minden elbizakodottság nélkül hivatkozhatom arra, hogy annak idején én voltam az első, aki szót emeltem a zsidók destruktív magatartása ellen, és azóta megfelelő intézkedéseket tettem befolyásuk visszaszorítására.«

    Horthy okkal büszkélkedett, hiszen regnálása alatt vezették be az első világháború utáni Európa első zsidótörvényét (numerus clausus), s ő írta alá az 1938 és ’41 között megszavazott három zsidótörvényt is, amelyek helyenként a nürnbergi faji törvényeket is felülmúlták. Tudott az 1941-es első hazai deportálásokról is, amikor magyar illetékesek kb. 16-18 ezer, »rendezetlen állampolgárságú« vagy hontalannak minősített zsidót Kőrösmezőn keresztül Kamenyec-Podolszkijba toloncoltak, ahol többségüket a németek és ukrán cinkosaik lemészárolták.

    Amikor a német megszállás után Hitler követelései között a zsidókérdés gyors és radikális megoldása is szerepelt, Horthy tudomásul vette a »feladatot«, s korábbi fogadkozása ellenére nem mondott le, hanem »magyar Pilátusként« mosta a kezeit, miközben végig gyakorolta a hatalmi jogköreit. Mindez azt jelenti, hogy mindazért, ami 1944. május 15-e és július 6-a között történt, vagyis 437 402 magyar állampolgár elhurcolásáért és megsemmisítéséért Horthy Miklóst is felelősség terheli. Ahogy Karsai László fogalmazott: »bűnsegédi bűnrészes« volt törvénytelen, háborús és népellenes bűntett elkövetésében.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  24. Az ország szégyene egy szoborral gyarapodott. Gyúlékony anyggal nem jó játszani. Könnyel fellángolhat és nem a falu, hanem az ország válik csatatérré.
    Egyébként a bérminuszolók nem értik a dolgot, nem tudják miről van szó, szolgalelkűek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  25. Kerekiben MÉG áll Horthy Miklós fasz obra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  26. http://www.youtube.com/watch?v=msC8rPpC6NM&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Nem sorolom fel, ami két év alatt történt, mert reggelig sorolhatnám azt a káoszt ami itt van – zemútnyócévben nem forgatták ki a munkatörvénykönyvét és a médiatörvényt sem, és nem lett 3xbóvlivá úgy az ország, hogy közben a Fidesz kifizette az adósságát – az egészségügyről és az iskolákról nem is beszélve és a földek átjátszása a rokonoknak, de bármerre nézünk, színházak szétverése…amit a leszázalékolt rokkantakkal művelnek és a cukorbetegekkel, stb., stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. “Kerekiben MÉG áll Horthy Miklós fasz obra?”
    Áll még a f@sz:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Akkor fatökű?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  30. Stumpné Bekes Margit

    Megkezdődött a Horthy korszak restaurációja!! Orbán vajjon miért nem lép fel ez ellen??! Csak nem kormányzó szerepre tör??!! A dakota lovat lecseréli fehér lóra….. Mi meg süllyedünk a mély nyomorba!!! És az istenadta magyar nép,meg mint a birka,csak bámul és szótlanul tűri ezt a helyzetet!Most már nem elég a diktatúra,a fasisztoid rendszerre térünk??!!! Hát mikor ébredünk fel és mondjuk ki,elég!!! Ha Európa nem vigyáz,itt egy olyan hatalom épül ki,ami a harmadik világháborút robbantja ki Európa szivében! Ébresztő Barátaim!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Lehet, hogy Orbán valóban Horthy babérjaira tör, ezért sztárolja. Ez lehet, hogy tényleg kormányzó akar lenni!
    Attól azért nem tartok, hogy innen indulna ki a harmadik világháború. Most is van sok veszélyes térség. Világháború nem lesz, de regionális háborúk, meg éhséglázadások igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. “Sztójay Döme (születési nevén Dimitrije Sztojakovich; Versec, 1883. január 5. – Budapest, Lipótváros, 1946. augusztus ] szerb származású magyar politikus, diplomata, altábornagy, rövid ideig miniszterelnök és külügyminiszter.

    Szülei id. Sztójay Döme és Küstel Ludmilla, felesége Landgráf Jozefa volt.

    Bővebben: Sztójay-kormány

    A magyar nemzeti hadsereg kémelhárító osztályán dolgozott mint vezérkari ezredes, majd tábornok. 1927-től katonai attasé volt Berlinben. 1933-ban a honvédelmi miniszter elnöki osztályának vezetője. 1935-ben altábornaggyá nevezik ki.

    1936–1944 között Magyarország berlini követeként teljesít szolgálatot. 1944. március 22. és augusztus 29. között miniszterelnök és külügyminiszter.

    1946-ban a népbíróság mint háborús bűnöst halálra ítélte, és 1946. augusztus 22-én kivégezték.” Horthy Miklós bűntársát kivégezték.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. “1931 augusztusában lemondott, de a politikában a kormánypárt vezetőjeként, később Horthy tanácsadójaként jelentős szerepe volt. 1935-ben Gömbös Gyulával a német-politika kérdésében támadt ellentétei miatt kilépett az Egységes Pártból. Külföldön előadókörutakat tartott a magyar ügyről, 1939-ben a felsőház örökös tagja lett. A részleges revíziót hozó bécsi döntések után tovább ellenezte az egyoldalú német orientációt, a kapcsolatok megszakítását az angolszász országokkal. Hibának tartotta a belépést a II. világháborúba, elítélte a zsidótörvényeket. 1943–44-ben a háborúból való kiugrást támogatta, s angolszász irányú különbéke-kísérleteket szervezett.

    “1944. március 19-e után, azaz a német megszállás idején illegalitásba vonult, bujkálása idején kétszer szenvedett agyvérzést. 1944 decemberében az oroszok elfogták, felajánlotta együttműködését, de házi őrizetben tartották, majd 1945. áprilisban a Szovjetunióba vitték, nehogy megkísérelje a kommunistaellenes erők összefogását. Moszkvában, a Butirszkaja-börtön kórházában halt meg szívbénulásban, 1946. október 5-én. 1994 júniusa óta jelképes hamvai hazai földben nyugszanak a Kerepesi temetőben.” A Horthy korszakban volt Magyarországnak egy becsületes miniszterelnöke: Bethlen István, aki azonban szembe fordult Horthy Miklóssal és Gömbössel! Ha abból a kórból egy jobboldali politikusnak akarnak szobrot állítani,miért nem állítanak Bethlen István miniszterelnöknek szobrot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. “Hibának tartotta a belépést a II. világháborúba, elítélte a zsidótörvényeket. ” Talán ezért nem állít a jobboldal Bethlen Istvánnak szobrot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Leslie G. Charteris

    Eddig Kereki ásványvizet ittam. Le fogom váltani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  36. tortenelemhamisitas,szerecsenmosdatas…..egy szegyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Itt több a mínusz mint odakint, dolgozik a mínuszoló démon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. Minuszkának élnie kell valamiből – nem látja a napi valóságot, csak kenyérért jár a Közértbe – ennyire “fussa” a napi béréből……szánalmas!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. ahogy elnézem a talapzat és a szobor arányát, kerti törpének még elmegy, csak ahhoz nem elég szines.
    elnézést kérek a kerti törpéktől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos