Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fidesz, takarodj! 2012. április 16. hétfő 7:00 Forrás: AN

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fidesz, takarodj!

Budapest – Pénteken este futótűzként terjedt az interneten, hogy Lezsák Sándor is beszélni fog az Élet menetén. Olyan volt ez, mint amikor favágás közben a székely véletlenül belevágja a baltát a fia lábába. Mire a fiú: apám, ez most vicc volt, vagy komoly? Komoly, mondja, az apja. Na azért, válaszolja a fiú. Mert viccnek azért durva volt.

Lezsák-beszéd az Élet menetén – viccnek durva, provokációnak szánalmas.

Akkor el sem megyünk, mondták többen, és írták ki a Facebookra. Ha egy antiszemita ott lesz, és beszélhet, akkor azzal megbecsteleníti a meggyilkolt ősök emlékét.

Elmegyünk, és szétfütyüljük Lezsákot, írták mások. Többen aziránt érdeklődtek, hogy hol lehet dudát és kereplőt szerezni.

Ez nem a mi stílusunk, jöttek a békésebb hangok. Mi nem fütyülünk, nem dudálunk, nem fojtjuk bele a szót a szónokba kereplővel. Maradjon ez továbbra is Orbánék fegyvere.

Elég, ha hátat fordítunk neki, amikor beszél, jelentették ki többen. Talán ebből is megérti, hogy aki a nyíltan antiszemita Prohászka püspök tanaiért rajong, annak nincs helye egy megemlékezésen.

Különben is, foglalta össze a lényeget valaki, Lezsák nem azért jön, mert velünk, vagy a meggyilkolt emberek emlékével közösséget vállal. Lezsák hivatalból kíván jelen lenni, ha a svéd és az ausztrál parlament elnöke ott lesz (előbbi fel is szólal), akkor neki is beszélnie kell.

Abban nem volt vita, hogy Lezsáknak nincs keresnivalója az Élet Menetén.

Aztán minden megoldódott. Fél nappal később kiderült, hogy Lezsák visszalépett. A hivatalos közlés szerint azért, mert érezte az interneten az ellenszenvet, és félő volt, hogy ennek többen hangot is adnak.

Egy kicsi, bátor öregember miatt nem beszélhetett Lezsák. A magyarországi zsidóság leghitelesebb képviselője, a nemzetközi hírű tudós, Schweitzer József főrabbi megmakacsolta magát: ha Lezsák beszél, akkor ő nem szólal fel.

Ez az érv hatott, Lezsák visszaléptették a szervezők.

Igaz, Kövér Lászlóval együtt, megjelent a helyszínen, de szót egyikük sem kapott. Füttyöt, fújolást, nemtetszést annál inkább. Amikor a műsorközlő a megjelent notabilitásokat sorolta, Lezsák és Kövér nevének hallatán hatalmas lett a hangzavar. Fújolás és füttykoncert köszöntötte őket.

Az Élet menetének közönsége szemlátomást nem volt vevő a két parlamenti úr morális foltoktól sem mentes múltjára és jelenére.

Erdő Péter viszont többször is nagy tapsot kapott. Történelmet írt a bíboros: katolikus magyar főpap nyilvánosság előtt emberemlékezet óta nem mondott olyat, amit ő. Hogy az antiszemitizmus nem fér össze a kereszténységgel. Valamint: az antiszemitizmus nem fér össze az emberséggel.

Üzenet volt ez sokaknak – Lezsáknak, Kövérnek, és nem utolsósorban az őket küldő pártnak. (Vajon eljut-e ez az emberi hang a hívőkhöz, és a klérushoz?)

Horváth Jánost, a parlament fideszes korelnökét várakozó rokonszenv fogadta. Kedves, nem túl okos öregember Horváth János, ő ugrott be a beszédtől eltanácsolt Lezsák helyébe. Ám vesztére melléfogott – azt találta fontosnak elmondani, hogy ami gyalázat a zsidósággal történt, az nem a magyarság akaratát tükrözte.

Itt már volt némi morgás, de nyílt ellenszenv akkor tetőzött, amikor Horváth úr szerecsenmosdatásba kezdett. Hogy voltak ugyan csúnya és rossz emberek, de ők lényegében nem a magyarság világát képviselték. Ekkor már fütyült és fújolt a tömeg, ám a szónok, anélkül hogy más, kevésbé zavaros vizekre evezett volna, még rátett néhány lapáttal. Ha lehet, még nagyobb nemtetszés volt a válasz.

Ha csak néhány órára is, de helyreállt a világ rendje: a Fidesszel tudatták, hogy hol a helye, az Élet Menete több tízezres közönsége jól vizsgázott.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (32 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +59 ( 69 szavazatból)
Fidesz, takarodj!, 4.6 out of 5 based on 32 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

79 Reader’s Comments

  1. Nem bírom ki, ezért halkan megjegyezném, mielőtt a helytelen szóhasználat kötelezővé válna, hogy az egyházfi NEM papot jelent, hanem az egyház által alkalmazott világi személyt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  2. figyelő
    Én olvastam a prágai dolgot, értem is, csak ez a másik téma jutott eszembe hirtelen a jobb oldalról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  3. Ego
    Igazad van, helytelenül használtam a kifejezést, máskor jobban oda fogok figyelni.Köszönöm a kiigazítást, és elnézést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. Kifütyüljük, aki szerint “a gyalázat, ami a zsidósággal történt, az nem a magyarság akaratát tükrözte.”
    Aztán orrba verjük a kerékpáros dánokat.
    Aztán majd a perzsákat.

    Valóban mindenki jól vizsgázott, sőt egyre szebbek az eredmények.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  5. Izrael ilyen fegyveres, orrba vágós cselekedetivel nem kelt szimpátiát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (18 szavazatból)
  6. Idén Drezdában is a lakosság vont több km-es élősorfalat és ezzel akadályozta meg a nácik vonulását. Ahol összefogás van, ott összefognak az emberek és van eredménye is. Itt megosztás van és még nagyon sok rossz fog történni amíg majd elpattan az a húr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Magyar vagyok, magyar az anyanyelvem! Nem vagyok izraelita! Azonban nem akarok Orbán Viktorral, Lezsák Sándorral, Vona Gáborral egy nemzethez tartozni. A nemzethez tartozás most már nem csak nyelv, hanem értékrend kérdése is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  8. “Numerus clausus

    Az 1920. évi XXV. tc. (A tudományegyetemekre, műegyetemre, a budapesti közgazdaságtudományi karra és a jogakadémiára való beiratkozás szabályozásáról) az egyetemekre való beiratkozást a nemzetiségek országon belüli arányához kötötte. A törvény végrehajtási része nemzetiségnek minősítette a zsidókat – 6%-os arányszámot állapított meg rájuk nézve –, annak ellenére, hogy 1867 óta jogilag nem idegen etnikumnak, hanem izraelita vallású, egyenlő jogokkal rendelkező magyar állampolgároknak számítottak. A törvényt egyes történészek a későbbi zsidótörvények elődjének tekintik, bár maga a zsidó szó egyáltalán nem fordul elő a szövegében. 1928-ban módosították.
    Az első zsidótörvény

    Az 1938. évi XV. törvénycikk (A társadalmi és gazdasági élet egyensúlyának hatályosabb biztosításáról) Első Zsidótörvény néven lett ismert. A törvény kimondta: a szabadfoglalkozású állásoknál és a tíz értelmiséginél többet foglalkoztató kereskedelmi, pénzügyi és ipari vállalatoknál 20%-a a zsidók maximális aránya, melyet öt év türelmi időszak alatt kell elérni.

    A jogszabály alól mentesültek az első világháborúban és az ellenforradalomban különböző érdemeket és kitüntetéseket szerzett zsidók, a hősi halottak özvegyei és gyermekei, az 1919 augusztusa előtt kitértek, valamint ezek gyermekei, amennyiben nem tértek vissza a zsidó vallásra.

    Bár a törvény még vallási alapon definiálta a zsidó fogalmát, az 1919. augusztus 1-je után kikeresztelkedetteket is zsidónak minősítette.
    A második zsidótörvény

    Az 1939. évi IV. tc. (A zsidók közéleti és gazdasági térfoglalásának korlátozásáról) már elsősorban faji szempontból határozta meg, hogy ki számít zsidónak. Zsidónak minősült, aki önmaga, legalább egy szülője vagy legalább két nagyszülője az izraelita felekezet tagja volt a törvény hatálybalépésekor vagy az előtt. A törvény 6%-ban maximalizálta a zsidók arányát a szellemi foglalkozásokban, valamint megtiltotta zsidók alkalmazását állami közigazgatási és igazságügyi szerveknél és középiskolákban. Zsidó nem tölthetett be színházakban és médiában olyan állást, amely befolyással volt az adott színház/média szellemi irányvonalára. Az engedélyeztetés alá eső ipari és kereskedelmi ágazatokból a zsidókat teljesen kizárta a törvény.
    A harmadik zsidótörvény

    Az 1941. évi XV. tc. (A házassági jogról szóló 1894. évi XXXI. tc. kiegészítéséről és módosításáról, valamint az ezzel kapcsolatban szükséges fajvédelmi rendelkezésekről) már mindenkit zsidónak minősített, akinek két nagyszülője az izraelita hitfelekezet tagjaként született. Megtiltotta a vegyes házasságokat és a zsidó és nem zsidó közötti nemi kapcsolatot.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. A magyar jobboldal nagy pompával temette újra a Fasiszta Horthy Miklóst aki a zsidó törvények elfogadásakor az ország diktátora volt: http://www.youtube.com/watch?v=kIR-4BIb9bQ&feature=relmfu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  10. Für Lajos honvédelmi miniszter, Boros Péter belügyminiszer és az akkori jobboldali kormány több tagja, jobboldali parlamenti képviselők tömegei ” magánemberként” vettek részt 1992.-ben fasiszta Horthy Miklós újratemetésén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  11. Buda (012. április 16. hétfő 17:40)
    “Kifütyüljük, aki szerint “a gyalázat, ami a zsidósággal történt, az nem a magyarság akaratát tükrözte.” Aztán orrba verjük a kerékpáros dánokat.
    Aztán majd a perzsákat.”
    — Kifütyüljük bizony. A zsidókat a magyar állam deportálta a haláltáborokba. Ha a magyar állam “nem a magyarság”, akkor mi? És mi a magyarság?
    És a mai magyarság sem a magyar állam? Azért kérdezem, hogy ha majd ismét deportálni fognak innen embereket, már most tudhassam, Orbán rendszere szerinted a magyar állam-e? Közösséget vállalsz ezzel a magyar állammal?
    .
    stefán (2012. április 16. hétfő 17:59)
    “Izrael ilyen fegyveres, orrba vágós cselekedetivel nem kelt szimpátiát.”
    — Te idióta, mmiről beszélsz, mi köze ehhez Izraelnek?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. “A kormányból Boross Péter, Für Lajos, Surján László, Balsai István, Szabó Tamás, Kiss Gyula, Nagy Ferenc József, Kádár Béla. A parlamentből Lezsák Sándor és Nahimi Péter az MDF alelnökei, Kónya Imre, Csurka István, Torgyán József, Vörös Vince, Gáspár Miklós, Zacsek Gyula, Miklós Árpád, Szilasy György, Király B. Izabella, Horváth Béla, Dénes János „és még sokan mások”. Antall József miniszterelnököt családtagjai, felesége és fia képviselték” Lezsák Sándor is részt vett Horthy Miklós újratemetésén!!! Mit keresett ez a tetű az Élet menetén?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. A hazai zsidó vezetők nem normálisak, hogy egyáltalán oda engedték Lezsák Sándort az Élet menetére! Már a puszta jelenléte ellen is tiltakozni kellett volna! Lezsák Sándor 1992,-ben az MDF alelnökeként részt vett annak a Horthy Miklósnak az újratemetésén akinek kormányzósága alatt a zsidó törvényeket elfogadták! Lezsák Sándor mondta a temetési beszédet a fasiszta Csurka István koporsójánál akinek érdemeit magasztalta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  14. Ez az Élet menete nagyon biztató volt a tekintetben, hogy talán legközelebb az éhező gyermekekért, a munkanélküliekért, a tömérdek eladósodott, lakásukból kipenderítettekért is lesz legalább ennyi ember az utcákon. És akkor még a benzin áremelésről nem is beszéltem. Szóval megy ez, csak gyakorolni kell. Az a bosszantó, hogy annyi példa van rá, ha az emberek tényleg összefognának mennyire meg tudnánk változtatni a jelen elképesztően rossz helyzetünket. Addig kell mindenkinek, annak is akinek jelen esetben jobban megy eljutni, hogyha összedől az ország dől az ő egzisztenciájuk, viszonylagos jólétük is. Azt kell megérteni, hogy sajnos Orbán nem ura a tetteinek, viszont annál inkább ura az érzelmeinek és ha ő bárkitől, bárkiktől sértve érzi magát, akkor nem lesz tekintettel semmire és senkire. Ez pregnánsan megmutatkozik az EU-val való állandó vitáiban, konszenzus képtelenségében is. Sokáig nem fogják a pimaszkodásait és hülyeségeit tolerálni, egyszer csak betelik a pohár, dől borul minden és nem kétséges ki lesz a vesztes ebben a játszmában.Mindég az erősebb kutya kamatyol. Észre kéne végre már térni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  15. Ego 2012. április 16. hétfő
    Köszi! Nem akartam sértegetni – világi személynek titulálva – a prágaiakat.
    Nyugi nem mozgok olyan berkekben, hogy kötelező lenne a hülyeségem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  16. Ego
    2012. április 16. hétfő
    20:52
    .
    O te egy agyú, de mélyebbre nem szállok le szintedre. Ha nem vetted volna észre Buda hsz -ére válaszoltam. Mivel Izraelben Dán kerékpáros fiatalokat brutálisan elvertek. Úgy látszik, nem tájékozódsz a világ dolgaiban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (6 szavazatból)
  17. Erdő Péter eddig hallgatott mint (nyuszi) a fűben:
    .
    tori 2011. december 6. kedd 23:50
    .
    Prohászka boldoggáavatására utaltam ebben a hozzászólásomban::
    .
    “…Ezért is szomorú, hogy Braham elfogadta a Csurkától nem elhatárolódó és ezért is nyilas kormány illetve Államfő “kitüntetését” – vissza kellett volna utasítania, nehogy ezzel az ócska trükkel bizonygassák, hogy ők lám zsidót tüntetnek ki – mint ahogy a magyar Római Katolikus egyház Salka mártíromságával takaródzik: a zsidók már 1972. ápr. 2.-án Jad Vasem elismerésben rétesítették Sára Testvért, míg a Római Katolikus egyháznak 34 évig nem jutott eszébe és az elismerésre csak 2006. szeptember 17.-én került sor. Bezzeg a Prohászkától, vagy pl. a Bangha Bélától nem hogy’ nem határolódtak el, hanem Boldoggá avatásukról beszélnek. TEHÁT NYILASOK.”
    .
    http://www.szaboferenc.hu/publ/buda008.htm : “De hogyan jön mindez ide, mikor annak kéne örülnünk, hogy lám, az egyházban új szelek fújnak, melynek egyik szép példája Salkaházi Sára boldoggá avatása? Úgy, hogy Salkaházi boldoggá avatásának évében az egyház egyúttal Prohászka-emlékévet tart a “magyar zsidóságért” díjjal frissen kitüntetett esztergomi érsek vezetésével, és az antiszemita püspök boldoggá avatására készül. Miről is beszélünk hát? Sikerült találni egy egyszerű apácát, aki azt tette, ami egyszerűen a normális emberi érzésből következik, őt piedesztálra állítjuk, s ezzel eltakarni, elfedezni próbáljuk, hogy mindeközben a felsőpapság nagy része aktívan vett részt annak a helyzetnek az előidézésében, melynek maga Salkaházi is áldozatául esett. Mintha ugyan az egyház magatartására Salkaházi tette és nem a klérust szinte teljesen átható antiszemita szellemiség lett volna jellemző.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Megjobbított Úszókészülék

    Stefán. Te talán nem vágod orrba, aki bemegy a lakásodba azért, hogy balhézzon? A szélsőbaloldali fiatalok (csak tudnám,mi köze ehhez annak, hogy kerékpárosok), akik az arab iszlamista Hamász gyilkos rezsimjének támogatásával érkeztek Izraelbe Izraelt provokálni, azt kapták, amit megérdemeltek. (Én mondjuk nem bántam volna ezekkel ilyen kesztyűs kézzel, de ez más kérdés.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  19. Sokan csodálkoznak azon, hogy “újraélett” a hazai antiszemitizmus! Nem élet újra, soha meg sem szűnt! A kommunista rendszerben az állam nem engedte a felszínre jönni, de ott volt! Aztán a rendszerváltás után szinte a teljes jobboldali magyar kormány minisztereinek jelenlétében újra temették Horthy Miklóst, majd Csurka István vezetésével megalakult a MIÉP! Már a demokrácia első éveiben szervezkedtek a fasiszták!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Ego:

    Korábbi hozzászólásomban megpróbáltam kitalálni és helyettük megfogalmazni, hogy miként gondolkodtak az Élet Menetének szervezői az uralkodó pártról és annak hatalmi módszereiről.
    .
    Ami az én hozzáállásomat illeti, az ennél radikálisabb, íme.
    .
    Magyarországon egy illegitim hatalom érvénytelen törvények alapján működteti a közrendet fenntartó intézményeket. Abszurd helyzet, de ez nem akadályoz meg abban, hogy ha fenyegetnek vagy megtámadnak, akkor a rendőrséghez forduljak. Az államcsínnyel önmagát leválthatatlanná tévő kormányt nem ismerem el, de az általa megszállt közrendi, oktatási, egészségügyi és egyéb közszolgálati intézményeket kénytelen vagyok használni.
    .
    És használom is, mert nem vagyok egészen hülye, még ha ezzel valamennyire, egy alacsony szinten el is fogadom az egyébként totálisan elfogadhatatlan rendszert.
    .
    Külön hozzászólás témája lehetne az uralkodó párt etnikai és vallási fűtöttségű ideológiájának viszonya a más vallású, ateista világnézetű, vagy többes identitású lakossági csoportokhoz. Mi az úgynevezett “Alaptörvény” preambulumát jogfosztási fenyegetettségként értelmezzük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. Gyöngyi Péter

    “Erdő Péter viszont többször is nagy tapsot kapott. Történelmet írt a bíboros: katolikus magyar főpap nyilvánosság előtt emberemlékezet óta nem mondott olyat, amit ő. Hogy az antiszemitizmus nem fér össze a kereszténységgel. Valamint: az antiszemitizmus nem fér össze az emberséggel.”
    “Horváth János: voltak ugyan csúnya és rossz emberek, de ők lényegében nem a magyarság világát képviselték.”
    A jobboldal,már megint egy szájból fújt,hideget,meg meleget!A katolikus egyház megtette a magáét,akkor is,ma is!Teret biztosít hatalma bekövezéséhez,a Fidesznek és önmagának! Segítségére sietett koalíciós partnerének,a békülékeny hangnemmel!Semmi pozitív nem volt ebben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  22. Gyöngyi Péter

    Az előzőhöz még annyi! Megtévesztenek ezek mindenkit,tekintet nélkül az emberek tanultsági szintjére!Ha igaz lenne az,ami a cikk hangulatába benne van,nem lett volna jelen Kövér és Lezsák!Felfordul az ember gyomra attól a “játéktól” amit ez a csürhe művel!Kegyetlenül cinikus és aljas,nem rettennek vissza semmitől!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. “…Mivel Izraelben Dán kerékpáros fiatalokat brutálisan elvertek…”
    ..
    - Az illetőre, aki ezt leírta, jellemző ez a fajta ostobaság.

    Ugye, Izraelben a szadista katonák azzal szórakoznak, hogy éppen arra tekerő dán kerósokat ünek- vernek – milyen életszerű már ez…

    Nem az volt ám, hogy balhékereső szélsőbalos- anarchisták odamentek hőzöngeni, megtámadták a katonákat, erre az egyik nyikhaj hülyegyereket pofán vágta az alezredes… nem.

    Ott bizony arra kerekező dán fiatalokat szadista izraeli katonák csak úgy összevertek, akik amúgy is mindig ilyeneket csinálnak!

    Azt.

    Abba is, aki ilyen marhaságokat ír.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Csillagszemű Szarvaslány

    maxval
    2012. április 16. hétfő
    08:22
    .
    “mert bűnösök közt cinkos, aki néma”
    /Babits/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Látom a hülyék már megint böfögnek.
    És sajnáltatni próbálják a Dániából odapofátlankodott rohadt antiszemita pofátlan seggfejeket.
    Még jó hogy kaptak egypár tockost , a sallerokról nem is beszélve !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Gynús.
    Roppant gyanús.
    Mikor egy képzett főpap ilyesmiket mond.
    Rejtő szavaival élve : ” Már megint kavarja…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Alonzanfan (2012. április 17. kedd 13:58)
    Szerintem egy dolog az elnyomó rendszer keretein belüli élés/túlélés, és más dolog az elnyomó rendszer beengedése az értékvilágomba.
    Nem könnyű elkülöníteni a kettőt, és elég kockázatos kiállni az elvek, értékek mellett egy hatalom ellenében.
    De az a szellemi vagy vallási vezető réteg, amely erre nem képes, az nemcsak alkalmatlan a vezetésre, hanem egyenesen a képviselt közösség vesztét okozza, mert éppen azt adja el/fel, ami azt a közösséget közösséggé teszi.
    Van egy pont, ahol azt kell tudni mondani, hogy ezt már nem. Ítéld meg magad, hogy eljött-e ez a pont, ha a tegnapi gyilkos indulatú gazemberek áldozataira emlékező menetben ott akarnak lenni a mai ugyanolyan gyilkos indulatú gazemberek vagy barátaik.
    Szerintem igen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Ez a Lezsák egy nyugtalan,köpönyeget cserélgető,az egyház nevében uszitó személy.A hivás nélkül megjelent két személy azt kapta az Élet Menet résztvevőitől,amit megérdemeltek.Gratulálok az Élet Menet bátor mmegjelen tjeinek.Egyet értek veled “Gedeon.”Veled tartok.Én sem akarok az emlitett egyyénekkel egy nemzethez tartozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. “Gratulálok Viktor Führer! Csak így tovább! előre a fasizmus útján! Már nem állíthat mg senki! összeolvadtál a jobbikkal! Megtalálta a zsák a foltját! Összenőtt aminek összenőnie kellet! ” Le a fasiszta Magyarországgal! Elvégre Vitéz Miki Bácsi nem bakter volt,Hanem Magyarország” fő és felelős szerkesztője”! A Fidesz Egyenlő a fasizmus szelével! Gratulálok Wieselnek! Bátor ember! Ilyenek kellenek a magyar népnek! Remélem vannak még becsületes magyarok,s nem holmiféle “Kövér fasiszták”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos