Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt marad és új doktorit “ír” 2012. március 30. péntek 22:16 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(219)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt marad és új doktorit "ír"

Budapest – Schmitt Pál már elővette a másológépet, ugyanis új doktori disszertációt ír, a munka időtartamára pedig köztársasági elnök marad. Ha elkészült az új másolat, ahol kiteszi majd 250 oldal elejére és végére az idézőjelet, okafogyottá válik a lemondása. Ez a túlélési stratégia, amit a zemberek zembere közölt a zemberekkel. Orbán mellébeszél és hazudozik, miközben nem lehet tudni, hogy az egész csapdát ő állította Schmittnek, vagy ő bátorítja, hogy maradjon. Az biztos, hogy Schmittnek megtetszett az álamfőség, lehet utazni, reprezentálni, mosolyogni, és semmi mást nem kell érte csinálni, mint aláírni, amit elé tesznek.

Dicséretes Schmitt Pál elhatározása, hogy új PhD dolgozatot ír, és saját erejéből ledoktorál, de nem fog menni. Először meg kellene tanulnia írni, el kellene végeznie az általános iskolát, amit valami hasonló módszerrel úszott meg, ahogyan előző kisdoktorija készült. Ahogyan opponenseinek nem lett volna szabad engedni a törzsanyaglopást, úgy egykori tanárainak nem lett volna szabad az általános iskola hatodik osztályába engedni ezzel a helyesírással. Mivel Schmitt Pál nem talált semmi kivetnivalót abban, hogy más tudósok több évtizedes munkáját egyszerűen kimásolja és beadja, és meggyőződése, hogy csupán az idézőjelekkel és a hivatkozásokkal volt baj, képes arra, hogy ugyanazt, vagy hasonló módon készült dolgozatot adjon be, ezúttal idézőjelbe téve mind a 250 oldalt.

Az MTV-nek adott nyilatkozatában Schmitt nem lát semmi összefüggést az általa betöltött közjogi méltóság erkölcsi követelményei és tetten ért lopása között. Az ő morális érzékével akár bankokat rabolhatna hétvégenként, azt sem érezné kizáró oknak jelenlegi funkciója betöltéséhez. Nincs okunk kétségbe vonni, hogy Schmitt őszintén beszél, valóban úgy gondolja, hogy semmi rosszat nem tett, hiszen ő egész életében ezt tette, és így jutott előre. Az ő morális érzéke soha nem fogja jelezni, hogy itt valami baj van. Ahogyan abban sem lát semmi kivetnivalót, hogy a Sándor Palotáért, pénzért, csillogásért aláír bármit. Ő nem adja el a lelkét, mert neki ilyen nincs. Ezért a lelkiismeretet és a lelkiismeretfurdalást sem ismeri. Őszintén nem érti, miért háborodnak fel körülötte egyesek. Attól kell tartani, hogy a bíróság majd felmenti, amikor Orbánnal együtt a törvényszék elé áll, mert az orvosi szakvélemény szerint nincs tisztában a cselekedetei súlyával.

A felelősség mindenképpen Orbán Viktoré, aki egy gerinc nélküli, immorális lényt a Magyar Köztársaság elnöki székébe ültetett. Maga a gesztus leleplezi Orbán szándékait, hogy tudatosan lépte át és törölte el a demokratikus alkotmányt, a törvényeket, szándékosan alkotott törvénytelen és alkotmányellenes jogszabályokat. Tudta, hogy ez a terve, ezért választotta a lelki gnómot, hogy mindezeket aláírja. Előtte tettek egy próbát, hogy a nevét le tudja-e írni, és amikor az sikerült, megszavaztatta a lova helyett.

A Schmitt-ügy nem névadójáról, erről az erkölcsi érzék nélküli, züllött, lelki szörnyről szól, akinek a legócskább kurvázásaival van tele a város, amelyekről éppen úgy nem gondolná, hogy erkölcstelenek volnának, mint a lopás. A Schmitt-ügy kizárólag a másik lelki szörnyről, Orbán Viktorról szól, aki államcsínyt hajtott végre, törvénytelen törvényeket alkotott, aki letaposta a jogállamot, megszüntette a demokráciát, és ehhez egy beszélni képes tárgyat ültetett az államelnöki székbe. A kinevezésért is őt terheli a felelősség, a botrányért is, és Schmitt maradásáért is. Ahogyan egyszemélyben döntötte el a kinevezését, úgy egyszemélyben dönthetne a távozásáról is. Ha egy közönséges bűnözőt meghagy az államelnöki székben, azzal nyilvánvalóvá teszi azt a tényt, hogy bűnözők, köztörvényes csavargók, szélhámosok kezébe került az ország. Orbán eddigi ténykedése és Schmitt plágiuma között semmi különbség nincs, és ezt Schmitt jól érzékeli. Legfeljebb annyi, hogy Schmitt aljassága kevésbé ártalmas. Az is megdöbbentő, hogy a magyar lakosság csak Schmitt szélhámosságát veszi észre, de azt nem, hogy mire használják ezt a magán kívül élő embert, s hogy Orbán kétéves ámokfutása morálisan súlyosabb, mint Schmitt másolgatása. Schmitt életművében pedig nem a plagizálás a legsötétebb bűntett, hanem Orbán törvényeinek aláírása.

Nem lehet tudni, hogy a Schmittet a bolgár törzsanyag hazájából kinevező Orbán áll-e az egész botrány mögött, és egy nagy játszmával készíti elő a Kormányzói kinevezését, vagy mindez váratlanul érte, és nem tud mit kezdeni azzal, hogy Schmitt nem akar lemondani, mert megtetszett neki a Sándor Palota, a sok szép kilincs, a sok inas. Orbán aljasságához méltó, hogy miután Schmittel elvégeztette a piszkos munkát, az államcsíny után eltünteti a nyomokat. Schmittet főbe mégsem lőheti, előhúzza a doktoriját. De ne feledjük, hogy most már nemcsak Schmitt zsarolható Orbán által, hanem ez fordítva is igaz, miután alig van olyan Schmitt által elkövetett aljasság, amiről ne tudnánk, de ha Schmitt elkezd beszélni arról, hogy Orbán miért és milyen utasításokkal bízta meg, hogy köztársasági elnök legyen, az nagyobbat szólna, mint az őszödi beszéd. Orbán mindenesetre óvatos, a csahos kutyáit már ráeresztette Schmittre, de ő még nem mert frontálisan szembefordulni vele. A köztársasági elnök állítólagos méltóságáról beszél, amely méltóságot ő rombolta le akkor, amikor az idiótát kinevezte, és azzal, amire használta. A doktori botrány után méltóságról beszélni ugyanolyan szintű politikusi megnyilvánulás, mint Schmitt dolgozatírói módszere. Ha Schmitt a helyén maradhat, akkor mostantól hajrá, mindenki lophat, csalhat, hazudhat, az iskolában puskázhat. Ha Schmitt megteheti, akkor más miért ne. Az más kérdés, hogy a magyarok felháborodása sem őszinte, mert ők ugyanezt megcsinálják naponta, ahol csak tehetik.

A legjobb forgatókönyv az, hogy Plagi bácsi ragaszkodik a palotájához, a pompához, mint mondta: ő is nehezen tudja már szétválasztani Schmitt Pált a köztársasági elnöktől. És akkor Orbánnak együtt kell élnie saját aljasságának nyilvánvaló bizonyítékával, vagy olyan helyzetbe hozza a kopírozó művészt, hogy az palotája elvesztése miatt sértődötten kipakol mindarról, amit tud. Bármelyik megoldás jó a magyar jövő szempontjából. A legrosszabb forgatókönyv az, hogy Plaginak adnak egy másik palotát, kap inasokat, és rábeszélik, hogy húzzon el. Schmitt ugyanis éppen ilyen szarházi volt eddig is, mint most, amikor tetten érték. Ez a két év már nem oszt és nem szoroz. Megérdemli Orbán, hogy szagolja azt az ibolyát, amit szakított. A legjobb az lenne, ha Plagi bácsi maradna, rájönne, hogy milyen mocskos módon kihasználták, majd hogyan próbálták kidobni a szemétdombra, és elkezdene köztársasági elnökként működni. Kezdhetné azzal, hogy államcsíny miatt eljárást kezdeményez.

Mindezek elvi lehetőségek csupán, mert aki a Várban ül, az mégiscsak a lopáson rajtakapott, immorális, szerencsétlen Schmitt Pál, akinek mindezek után is “tiszta a lelkiismerete”. Aki azt gondolja, hogy “a legjobb tudása” szerint “írta” a disszertációját.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (77 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +110 ( 128 szavazatból)
Schmitt marad és új doktorit "ír", 4.8 out of 5 based on 77 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(219)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

219 Reader’s Comments

  1. Kivancsi vagyok hogy hogyan fognak a Batthyany professzorok farokcsovalva visszasompolyogni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (27 szavazatból)
  2. Formailag nagyon könnyű elérni azt a PhD címet. Valaki megírja az anyagot, Plagi bá betanulja, és jól megdolgozott bizottság előtt eljátssza a szerepét.
    Egyetlen bökkenő az, ha publikáció is kell hozzá. Ha az ő “szakterületén” nem kell, az könnyű eset. Ha kell, akkor várnia kell vagy 2 évet, míg a neve alatt összerakott anyagok valahol valóban megjelennek.
    De az akkor is elképzelhetetlen szégyen. Hogy az álomfő nekiálljon iskolába járni, meg doktoriért kuncsorogni, és utólag erősködjön, hogy de ő megérdemelte. Egyszerűen szánalmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  3. Már megint hülyít mindenkit Schmidt,nem fogja fel,nem érti,hogy morális kérdésről van szó!Hiába ír másikat! Ami megtörtént,megtörtént!Az új doktori megírása ezen nem változat semmit!Ez az ember,még mindig nem fogja fel,hogy egy erkölcsi hulla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (38 szavazatból)
  4. A fejétõl bûzlik a hal (és Orbanisztán).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (27 szavazatból)
  5. Most este 10 körül jártam az utcán, és a szokásosnál több rendőrautót, kék fényt láttam, szirénákat hallottam. Lehet ennek valami köze a az eseményhez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  6. Egyben biztos vagyok: azert tartotta meg orban, mert meg nem keszult el minden mocsok torveny, amit a plagin kivul senki nem irna ala!
    Jo lesz odafigyelni a meg hatralevo torvenyalkotasra (pl. a DK frakcioalakitasat megakadalyozo torveny, stb,)
    .
    Aztan ha minden kesz, mehet!
    .
    Remelem, az egesz bagazs a sitten kot ki eletfogyttal, de mihamarabb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  7. Korábban írtam, most megismétlem.

    Szép hely Orbanisztán – félig anafabéta plagizáló elnök, megalomániás õrült miniszterelnök, katonásdit játszó félterrorista bunkó szervezetek, rovásírást terjesztõ EU képviselõ. És persze egy újnyilas párt a parlamentben.

    Ha ez nem egy diliház, akkor semmi sem az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (41 szavazatból)
  8. Azért egy Köztársasági Elnöktől – szellemiségében – többet várna az ember annál,hogy ezt az ügyet azzal oldja meg,hogy most ír egy igazit!Hisz a lopás és a hazugság ügyét az új doktori nem anulálja! És ez az ember, Köztársasági Elnök lehet ma Magyarországon?Az a gondolati sík,amivel a probléma megoldásához jutott,az kérdőjelezi meg morális és szellemi kvalitásait!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  9. Mostantól kezdve sem a gyerekeimnek, sem a tanítványaimnak nem mondhatom, hogy tanulj, mert a tudás hatalom, és azzal tudsz előre lépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  10. Tulassay Tivadar meg júliusig marad a hivatalában.
    Mi van ebben az országban??? Minden szarrá válik?A nénós autók meg ki lettek küldve, nehogymá’ úgy gondolja a plebs, hogy utcára vonulhat.
    Bár a plebs már olyan apátiában van ennek a Cipollának a hatására, hogy 6 ökörrel nem lehet utcára vontatni…Így kell csinálni barmok, tűrjetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  11. A draga elnok ur hisztizik. A PHD az nem olyan hogy csak ugy terem a fuben, azert meg kell dolgozni, az o multjaval meg plane. 5-6 ev es ha napi 8 oraban ezzel foglalkozik akkor meg meglehet, meg kell tennie, hoszen mostmar nemcsak az edesanyjanak igerte meg. A bortonben lesz ideje megirni, egyresz BTK 318, masreszt a nemet Prof. Dr. Klaus Heinemann is be fogja perelni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  12. “Talán csak undor. Jól van így is.
    Megnyugszom. Ámen. Úgy legyen.
    Inkább egyenek meg a férgek
    Minthogy a férget megegyem.”

    Karinthy Frigyes

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  13. sammy
    off
    rune írás lásd google (képtalálatok runen)

    http://www.google.hu/search?q=runen&hl=hu&rlz=1C1SKPL_enHU396&prmd=imvnsa&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=SB52T9bcI4_Osga70InEAw&ved=0CEUQsAQ&biw=1280&bih=933

    még mielőtt az is magyar nem lesz mint Jézus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. A cikkből: “Ha Schmitt a helyén maradhat, akkor mostantól hajrá, mindenki lophat, csalhat, hazudhat, az iskolában puskázhat.”
    Miért, Schmitt (elnöksége/felsülése) előtt annyira másképp volt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (20 szavazatból)
  15. “Schmitt Pál elhatározása, hogy új PhD dolgozatot ír”
    .
    Már megint hazudik, mert eddig semmiféle PhD-t nem írt. Mégis feltüntette az .eu-s oldalán. Ott is hazudott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  16. Ha bebaktatok a közértbe és hamis pénzel fizetek , lebukok, esetleg ha megígérem holnap hozok igazi pénzt akkor ugye nem követek el bűnt?
    Csak próbálom a logikát követni.A fidesz egy talpig becsületes párt. Esetleg Kaja Ibrahim nem lehetne a reklámarc?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  17. Azt mondja Orbán, hogy Schmitt érinthetetlen. Ö a Magyar Köztársaság elnöke, de hol van a köztársaság? Az állam megnevezés már Magyarország.
    Az egész kormány és a háttér intézményeik olyanok, mint a cosa nostra, vagy a maffia, ami lényegében ugyan az.
    Ezek után nekem is van egy visszautasíthatatlan ajánlatom, MONDJON LE.
    Mi capisce?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  18. Anyukaénak megigért doktori már oda van.
    Már PhD-vel kell pótolni. Pali új tudományos eredményt tesz le az asztalra.
    Azt hiszem az eredménnyel nem lenne probléma inkább a tudományossággal
    lehet gond. Hiszen már van számitógép és programok is, nemcsak irógép.
    Ráadásként helyesirás ellenőrző programok sokasága i létezik!
    No meg vannak forditó programok is. Igaz ezekhez is érteni kell.
    .
    Arra kel vigyázni, hogy az elnöki pozició megaradjon, hiszen akkor
    országunkban isten után marad az első ember. Övé a kinevezési
    és kitüntetési jog és egy ilyen hatalmasság mit nem várhat el alattvalóitól
    jelenlegi feudalisztikus viszonyaink között. Legfeljebb javasoltat új
    vezetőket, akiknek PhD reményében aláirja kinevezésüket.
    .
    Tulajdonképen itt valósult meg a “Kötcseiálom”, mivel az elnök érintetlen,
    aláirásával azt érnek el az országban, amit akarnak.
    CSAK LEGYEN AKI VÉGREHAJTSA.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  19. Bocsi, de a diszlexiás, és diszgráfiás emberek nevében tiltakoznom kell most! Ezek a betegségek, az emberek egy részével együtt született problémák, és senki nem tehet róla. Egyik betegségnek sincs köze, az egyéb szellemi tevékenységek minőségéhez.
    Nem akarom magam, sem Albert Einsteinhez, sem Schmitt Pálhoz hasonlítani, de mind a hármunkban a diszgráfia közös tulajdonság. Einstein a világ egyik legmagasabb IQ-jával volt diszgráfiás, és zseni, míg Schmitt IQ-ja különben is alulról veri a bányászbéka hátsóját. Ennek pedig nem a diszgráfia az okozója, én meg valahol remélem a kettő között állok. Igaz annyival magasabb szinten Schmitt -től, hogy én tisztába vagyok ezzel a hiányosságommal, és bekapcsolva tartom a helyesírás ellenőrző funkciót a gép minden programjában.
    Amíg, pedig ez nem állt a rendelkezésemre, addig ha módom volt rá, akkor odaadtam olyan embereknek ellenőrzésre az írásaimat, akik tudtak helyesen írni. Ja, és nem vagyok annyira elszállva magamtól, hogy azt higgyem, hogy tőlem így is elfogadják amit írok!
    Itt kezdődik ennek a féregnek a problémája, hogy képtelen felmérni, hogy ki ő, és meddig terjednek a határai! Sikerült minden rendszerben az erkölcsi, és a lelkiismereti hiányosságai okán kiemelt pozícióba kerülnie, és ebből azt vonta le, picike agyával, hogy neki ez jár, és mindent szabad.
    Pont ezen tulajdonságai tették ovi szemébe is olyan vonzóvá az ő kinevezését! Azt viszont sajna nem hiszem, hogy sok kipakolni valója volna, mert szerintem az agyi kapacitása, nem terjed addig, hogy felmérje, hogy mit tud, vagy, hogy eddig felmérte volna, hogy mi folyik körülötte, és mihez adta a nevét. Így nincs mit kipakolnia, és biztos vagyok benne, hogy ovi ezt is pontosan tudja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  20. Egy baj van csak:
    HOL A TEKINTÉLY ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. “Ahogyan opponenseinek nem lett volna szabad engedni a törzsanyaglopást, úgy egykori tanárainak nem lett volna szabad az általános iskola hatodik osztályába engedni ezzel a helyesírással.”
    .
    Schmitt hibásan érvelt, mert sem a konzulense, sem az opponense nem lehetett azzal tisztában, hogy a doktori értekezésben szinte egyetlen mondat sem Schmitt agyszüleménye. Hogyan hiányolhatták volna a macskakörmöket, ha Schmitt a sajátjaként adta be nekik a másoktól ollózott és lefordított anyagokat?
    Akkor még nem volt internet, ahol utána olvashattak volna, ki mit írt le korábban.
    .
    Schmitt átvágott mindenkit, akivel kapcsolatba került, a feleségét is beleértve. Most Orbán átvágása került sorra, mivel kinyilvánította, hogy nem akar lemondani. De az is lehet, hogy amíg nem lesz meg az utódja, Orbán marasztalja. Vagy Orbán akar a helyére kerülni, egyszemélyes országlóként. Több variációs a képlet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  22. Wittner Máriát Elnöknek !
    .
    vagy ha nem, Rektornak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  23. “…ő is nehezen tudja már szétválasztani Schmitt Pált a köztársasági elnöktől.”
    Én szét tudom választani, mert ég és föld a különbség:
    - az utóbbi az ország legfőbb méltósága, amelyet arra méltó, a nemzet egységét képviselő, kiváló embernek kéne betöltenie;
    - az előbbi pedig egy sunyi kis simulékony patkány.
    Az is igaz, hogy sérthetetlen: ha az sem sérti, hogy kiderült, micsoda köpedelem rongy becsületű ember köztársasági elnök létére, akkor már semmi nem sértheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  24. Wittner Máriát Elnöknek, vagy ha nem, Rektornak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  25. tori 2012. március 30. péntek 23:41
    “Wittner Máriát Elnöknek, vagy ha nem, Rektornak !”
    HA EZ A SENKIHÁZI MAFFIA MARAD, MÉG EZ IS ELŐFORDULHAT !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  26. Én személy szerint örülök neki .
    Legalább össze csap a fejük felett a szartenger és a “birkák” is látják hogy működik a NER , ami a leges legelméletibb szinten létezik.
    Ellentétben a fasiszta hordával aki igen gyakorlati tényező .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  27. Ezt az új doktori-írást Stumpf András “újságíró” (Heti Válasz-Borókai seggnyalóval az élén), az alkotmánybíró, volt kancelláriaminiszter fia javasolta Schmittnek. Újságjában is és Havas Henrik műsorában. Ez a nagyon buta volt sportoló pedig komolyan vette. Most majd jönnek a nőügyek, olimpiáról-olimpiára, végül Brüsszelben a Harley-Davidsonjával. A keleti Easy-Rider……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  28. Stefán!
    sp nem “érinthetetlen” hanem SÉRTHETETLEN! Ki van ez találva! Csak 10 óra után tudtam meg, hogy nem mondott le… FEL VAGYOK HÁBORODVA!! hányingerem van, bűnözők az ország élén. Ez nem is orbanisztán, hanem maffioisztán. Elkeserítő, szégyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  29. Schmitt helyet cserél Károlyival. Károlyi megy a Sándor-Palotába, Schmitt meg szobor lesz Siófokon. (Ezért vitték tegnap Károlyit restaurálni.) Lehet jelentkezni újgazdagéknak Siófokról, kinek a kertjéből hiányzik egy Schmitt………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  30. Na hogy a budos francba van ez? A csalas es hazugsagok utan miert adnak uj lehetoseget? Itt nem valami johiszemu hibacskarol volt szo, hanem jellem beli alkalmatlansagrol. A disszertaciot buntetik, a kandidatust felmentik.
    Szep cirkusz.
    Nyisd ki az ablakot, hadd legyen csukva. (Karinthy Frigyes)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  31. Nekem meg levágta a szatymazi gyors a farkamat.
    Nem baj , növesztek másikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  32. Hát meglepő volt de nem volt igazán váratlan. Sejtettem hogy esetleg tartogat meglepetést. Ami azt illeti, ez már szomorú, de legalább kicsinálja magát a Fidesz. Lehet hogy megint a hvg lesz a hibás és a jobberek önmagukra találnak…lelkük rajta, ha ide süllyednek akkor viktor hű szolgáinak vallják magukat. Akkor legalább tudjuk hol állunk. Közben pár aktivista már fogdán, Schiffert be se engedik hozzájuk, olyan szép törvényesen, ahogy szokták a Pintér-huszárok..hajrá Magyarország, közel már a szakadék! :((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  33. A honlapja nem elérhető: http://www.keh.hu
    Mégis lemondott?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  34. Nyugi! Ha végiggondoljátok, akkor jól van ez így. Az Orbán rendszernek legyen csak Schmitt az államelnöke. Összepasszolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  35. ScHmITT pajabá’ a Nagyérdeműnek , alig valami pár millió ember szeme előtt :
    ( Már rég lehetett ekkora nézettsége az MTV1 .-nek )
    -
    Jaj…jáájj..isztenem isztenem…moszt mit szól majd Anu…Hm…hmmmm…
    Mitiszmondjak neki ??
    Nanem baj majd cinálok mászikat…azoknak a cúna szenátojoknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  36. Zöldség helyett írhatná szerzői jogból azt a Phd-t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  37. Edes, draga Bartus Laszlo! Ez a cikk olyan aranyos, es vicces, vegre nevetni is lehet nem csak”sirni” Koszonom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  38. Halkan megjegyzem, hogy Sólyom nagyságrendekkel több pusztítást végzett, többet ártott az országnak, mint ez a sp nevű senki. Mégsem emlékszem, hogy bárki tüntettett volna ellene. Sőt, az úgynevezett ballib értelmiség szinte babusgatta. Emlékszem, hányan kiálltak mellette az ÉS-ben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  39. Nem, nem.

    Ilyen állat márpedig nincs is.

    Ahogy olyan ország sem Európában, ahol ez megtörténik.

    Szerintem álmodok, vagy mi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  40. Kérdés, hogy az új diplomamunkáját államköltségen íratja-e vagy hajlandó legalább ennyit kifizetni a saját zsebéből a szerzőknek.
    -
    Különben egy korábbi hsz-emben írtam, hogy ez csak a kezdet, nincs lefutva a játszma hamar jönnek újabb trükkel.
    -
    Most állítólag az állatkert kereste meg Schmittet, bőr donornak kérték fel mert megsérült a rinocéroszuk, jó pénzt ajánlottak ha ad egy kevés bőrt az arcáról, de nem lett semmi az ügyből, mert túl vastagnak bizonyult a rinocérosz számára és kilökte a szervezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  41. Doktorit ír… KINEK? HOVA? A doktori képzésekre felvételizni kell, megfelelő számú publikációval, szakfordítással (na jó, ez utóbbi mint ismeretes, már úgy-ahogy készen van).
    Egy mezei egyetemet végzett jelentkező komolyan megmérettetik és csak aztán kezdheti a doktori iskolát, persze Schmitt Pálra biztosan már szabályok vonatkoznak.
    Lehet, hogy egy húsz évvel ezelőtti szellemi lopás kiváltja a felvételit? Sokan ha ezt tudják…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  42. Hanem vajon mi volt az iratokkal boven megpakolt zold szatyraban? Csak nem mukodtete a masologepet a fidesz szekhazban is? Ures oraiban az oreg kurvajol betarozott, es megyunk tovabb ezen a szegyenletesen ocska magyar zsarollak-zsarolsz politikai szarfolyamon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  43. Szerintem ez a féleszű idióta nincs tisztában azzal, mi az a “PHD”.

    Azt hallotta valahol, hogy az valami nagy egyetemi izé, és hát akkor neki az kell.

    Így mondta ki a péhádé szót, szerintem.

    Na, mindegy… napról napra erősebb a meggyőződésem, hogy magyarsztánba én többé soha nem térek vissza életvitelszerűen.

    Remélem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  44. Schmitt újra (“újra”…) le akar doktorálni, azaz PHD-t szerezni…
    Lehet, hogy ezzel felhívja majd a széles nagyközönség figyelmét egy humán-szolgáltatási (egyben piaci) résre.
    Arra, hogy volna még hazánkban tennivaló legalább egyes közszereplők mentális állapotát illetően. Realitásérzék-tréningre gondolok.
    Schmittnek pedig ennél a mostani legújabb vállalásánál egy könnyebbet ajánlanék. Pl. azt, hogy legyen újra olimpiai bajnok vívásban. De ezúttal végre a saját jogán. Nem pedig tartalék csapattagként, mások teljesítményéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  45. Bocsánat egy fontos gondolat kimaradt a hsz-emből.

    -

    Az odáig rendben van, hogy bead egy újabb diplomamunkát, de ne felejtsük el, hogy ez nem menti fel a plagizálás elkövetésének ténye alól.

    Kérhet és kaphat újabb diplomát, de akkor is marad köztörvényes bűnöző és az elkövetett bűnért felelnie kell a törvény előtt, hiszen a doktori cím visszavonása egyben bizonyította a bűnelkövetést.
    -
    A két dolgot ne mossuk össze. az esetleges új diplomamunka megírása nem menti fel a bűnelkövetés ténye alól.
    -
    Schmittnek ez az arcátlan figyelemelterelő próbálkozása nem kevesebb mintha üzleti lopásért elkapják, mondjuk egy DVD-t ellop és a kiérkező rendőröknek azt mondja, O.K. felejtsük el a bűnvádi eljárást, holnap hozok egy másik DVD-t ehelyett.

    El szokta ezt fogadni a rendőrség? Ne engedjük elterelni a figyelmet a lényegről, nem elég megfosztani a doktori címtől ő egy köztörvényes bűnöző és az ő kezében van az államfői tisztség,valamint az ország teljes megszégyenítésének felelőssége.
    -
    Kertész Ákos a demokrácia és szólásszabadság keretein belül kritikusan nyilatkozott a magyaroktól és milyen árat fizetett, pedig gyakorlatilag semmilyen felmérhető kárt nem okozott, Schmitt pedig a padlóra küldte az ország becsületét mint köztörvényes bűnöző az államelnöki székből és erről nem szabad hagyni elterelni a figyelmet, ezért felelnie kell.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  46. Mondtam: patkány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  47. Mesterházy Attilának is elgurult a gyógyszere mikor azt mondta, hogy támogatni tudnák Sólyom kinevezését az elnöki posztra.
    Szerintem a legmegfelelőbb ember Glatcz Ferenc lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  48. Eagle
    Egy kis szőrszálhasogatás: a bűnelkövetést nem a cím visszavonását kimondó határozat bizonyította, az csak egy nagy nehezen kinyögött következménye a már korábban megállapított bűnelkövetésnek.
    De ez most mellékes. A fájóbb, vagy dühítőbb az az, hogy Schmitt csak úgy vállalja a PHD-t. Ezzel esetleg sokak szemében azt a téves nézetet erősíti meg, hogy ez főleg csak a vállalásnak, no meg az azt követő kitartó fáradozásnak, szóval a rabszolgamunka hősies teljesítésének a kérdése. De hát ez nem így van. Egy mások által még nem megérzett probléma felfedezése, definiálása, kezelhető megfogalmazása, vagy egy ismert, de még senki által nem megfejtett rejtvény felderítése, megmagyarázása, a magyarázat elemeinek más, korábban is ismert összefüggésekre visszavezetése, mérési eredmények tömege, a mérések helyességének, reliabilitásának kimutatása, ahol lehet, a statisztikai jellemzők értelmezése, korrelációk elemzése, a látszólagos összefüggések kiszűrése, a teória és a valóság sorozatos egybevetése, hadd ne folytassam, szóval Schmitt komolyan azt hiszi, hogy van esélye valami komolyan vehető hozzáadott szellemi értéket produkálni? Tényleg lehet ennyire hülye? No jó, lehet (nem is lehet más), de milyen jogon lökdösi most az ügyet figyelők tömegeit a tudományos teljesítmények teljes félreértésének irányába?
    Ennek a féregnek minden egyes életben töltött napja merő károkozás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  49. Stumpf András beugratóként még viheti valamire. Lehet, hogy már több csoportosulás elképzeli őt a soraiban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  50. Viktor most nagyot hibázott, hogy ezt hagyta. Elvitte volna az öreg a balhét, aztán szépen elcsendesedik minden.

    Így meg az ostoba fideszes makacsság jelképe lesz. Folyamatosan prezentálja majd pártjának és kormányának dilettantizmusát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Tolvaj a magyar miniszterelnök veje 2013. szeptember 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos