Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kihúzták Iványit a díjazottak közül 2012. március 22. csütörtök 18:51 | AN Forrás: Metropol, Gépnarancs, Mazsihisz.hu

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kihúzták Iványit a díjazottak közül
Budapest – Saul Sákéd, a jeruzsálemi Héber Egyetem professzor emeritusa kapta idén a Scheiber Sándor-díjat, amelyet Szászfalvi László, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára adott át a tudósnak szerdán Budapesten. Iványi Gábort törölték, egy másik díjazott pedig önként mondott le a megtiszteltetésről.
.
Az államtitkár, aki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter nevében adta át az elismerést, beszédében rámutatott: a zsidó nép kemény és állhatatos nép, amely soha nem adja fel a reményt, ebben pedig hasonlít a magyarhoz. Hozzátette: „a múlt hibáiból és szenvedéseiből tanulva reméljük a fényes jövőt is”.
.
A Scheiber Sándor-díjat minden évben azok kaphatják meg, akik a hebraisztika, judaisztika, zsidó vallás és az oktatás, valamint a zsidó és nem zsidó emberek közötti párbeszéd és tolerancia előmozdításáért – a magyar kultúra szolgálatában – kimagasló munkát végeztek. Az 1913 és 1985 között élt Scheiber Sándor nyelvész, irodalomtörténész, a nyelvtudományok doktora, a budapesti Rabbiképző Intézet újjászervezője és igazgatója, a neológ zsidóság egyik kiemelkedő alakja volt.
.
Komoróczy Géza orientalista, a díj kuratóriumának tagja az ünnepségen emlékeztetett arra: 1996, a díj alapítása óta ez az első év, amelyet nem a főrabbi halálának évfordulóján (március 3-án), hanem több hetes csúszással adnak át, „kizárólag a minisztérium hibájából”. A jeles tudós a következőket mondta:
.
„A mai nap példa nélküli a Scheiber Sándor-díj történetében. 1996 óta, amikor a díjat a kormány megalapította, mindeddig nem volt egyetlen olyan év sem, amikor az illetékes miniszter vagy megbízottja a díjat nem Scheiber Sándor halálának évfordulóján adta át.
Az időpontot a díjat újraszabályozó 6/2011. (II. 24) KIM rendelet is rögzíti (’a főrabbi halálának évfordulóján’, VII/3. §). Ma – az idejében megtartott kuratóriumi ülés, a javaslatok előterjesztése után – három hét csúszással kerül sor a díjátadásra, kizárólag az illetékes minisztérium hibájából. (Egy közbülső szóbeli információ szerint ’a miniszter úr még nem ért rá dönteni’.)
.
Eddig nem volt egyetlen olyan év sem, amikor csak egy kitüntetett vehette át a díjat, az első év öt kitüntetettje után eleinte ketten, az utóbbi években pedig mindig hárman kapták meg. Ma a kuratórium által kitüntetésre javasolt három személy közül csak egy veszi át a díjat.
.
Miniszteri díjról van szó, a kuratórium csak javaslatot tesz, és az illetékes miniszter dönt, de eddig nem volt egyetlen olyan év sem, amikor az illetékes miniszter valakit kihúzott volna a kuratórium által előterjesztett névsorból. Ebben az évben ez történt: a miniszter kihúzta Iványi Gábort, akit a kuratórium egyhangúlag javasolt a kitüntetésre, mint egyikét azon keresztény lelkészeknek, aki mindig határozottan kiállt a zsidók és nem mellesleg a vallásszabadság mellett, tud héberül, egyházi szolgálatában használja is a nyelvet és a zsidó liturgia elemeit.
.
Eddig nem volt egyetlen olyan év sem, amikor a kuratórium által kitüntetésre javasolt személyek közül valaki visszautasította volna a megtisztelő és Scheiber Sándor neve miatt nagy presztizs-értékű díj átvételét.
.
Az idén a kuratórium által ugyancsak egyhangúlag kitüntetésre javasolt Kecskeméti Károly, a neves egykori makói rabbi, Kecskeméti Ármin unokája, anyai ágon Löw Lipót dédunokája személyes ok miatt nem akarta a díjat átvenni.
.
A Párizsban élő kiváló levéltáros és történész, a francia állami levéltárak ny. helyettes főigazgatója, aki nemzetközileg jelentős szerepet játszott a gyarmati uralom alól felszabaduló országok levéltárügyének megszervezésében, történeti munkáiban, a magyar parlamentarizmusról vagy a 20. századi nemzeti liberalizmusról írt könyveiben, a magyarországi zsidók emancipációjáról és társadalmi helyzetéről írt több terjedelmes tanulmányában (ezek mind megjelentek magyarul is) nagy tudományos hitellel és szuggesztivitással hirdette, hogy a zsidók helyzete mindig szorosan összefügg a liberális eszmék érvényesülésének lehetőségeivel.
.
Az eseményekre, amelyek kétségessé teszik munkánkat, reagálnunk kell, mint testületnek, de valamennyiünknek külön-külön személyesen is. A botrány arra késztet, hogy felvessem Nektek, a kuratórium évek óta harmonikusan együtt dolgozó tagjainak: mit tehetünk? Mit kell tennünk”?
.
Komoróczy a kérdésre nem kapott választ, és a történtek ellen a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) sem tiltakozott, jóllehet ők jelölik a díjazásra érdemeseket, így ők jelölték Iványi Gábort is, akin a diktatúra nyilvánvalóan ellenzékisége miatt, a díjtól való megfosztással áll most pitiáner módon bosszút. Nem csak, hogy az általuk jelölt díjazottat nem védték meg, és botrányt sem csináltak, a fejleményekről természetesen Saul Sákédot sem tájékoztatták, így a Jeruzsálemből érkezett professzor gyanútlanul átvette a díjat.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (26 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 37 szavazatból)
Kihúzták Iványit a díjazottak közül , 4.8 out of 5 based on 26 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(44)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

44 Reader’s Comments

  1. Eegen..hallottam Klubrádióban is…mert itten dühöng a jog és az igazságosság..meg a pártatlanság.
    Mindenki egyenlő.
    Csak épp vannak egyenlőbbek is a Hatalom előtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (39 szavazatból)
  2. Egy szégyen, hogy ilyesmik történhetnek. És ez még csak a kezdet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (44 szavazatból)
  3. Egy tollvonás. Oszt jónapot. Maximális demokrácia….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  4. Ja Iványi Gábor nem elvakult RK, de EMBER.
    Őt nem lehet “kihúzni” hívei közül , nem bosszúálló, egyenesszavú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (47 szavazatból)
  5. Ez is kirúgásról szól:
    http://sportgeza.hu/futball/hirek/2012/03/22/kirugtak_albertet_orban_akademiajarol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  6. Eszembejut egy régi kabaréműsor, ahol Verebes István humorizált a kitüntetéssel járó megtiszteltetés kapcsán. A vicc az volt, hogy amikor valakit lexar egy veréb, akkor is azt mondják, hogy megtisztelte.
    Illetve Hofi is mesélte, hogy a színészek között járta az a mondás kitüntetések kapcsán, hogy “ezzel jár pénz is, vagy csak a szégyen?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (46 szavazatból)
  7. Bolsevikéknál ez így szokás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (40 szavazatból)
  8. Várható volt, hogy Iványi kiesik a RK egyház kegyeiből.
    Hiszen nem vállalt hűbéri szolgaságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  9. Szemétség ami itt folyik.Én el sem fogadnám ezektől.Iványi Gábor sokkal különb ember és lelkész.Majd megkapja amikor és akitől szívesen átveszi ő is.Mindenki megkapja az életben amit érdemel és még ezen a földön.Remélem a fidesz is megtapasztalja azt amit most sok emberrel cselekszik.Így lesz igazságos!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (46 szavazatból)
  10. Én sem értem, hogy mi baja lett Orbánnak Iványival, aki eskette őket Anikó asszonnyal, aki első két gyermekét vele kereszteltette meg. Igaz, Anikó asszony a keresztleveleket elkérte Iványi Gábortól…
    Nem egyeztethető össze a keresztény Európa szervezésével Iványi Gábor munkássága ???Nem tetszik a Vatikánnak ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  11. Ivanyi Gabort uldoztek az elozo rendszerben mert a Beszelot (samizdat) terjesztette, szerkesztette. Sokan nem tudjak de pl a nevet is Ivanyi Gabor otlete alapjan kapta az illegalis kiadvany. A mostani fideSS diktatura fenegyerekei 1970-es evek kozepen meg csak kis porba fingo uttorok voltak amikor Ivanyiek mar ertuk kuzdottek! A Budapesti hajlektalanok a magyarorszagi ciganyok es a HATARONTULI MAGYAROK is sokat koszonhetnek Ivanyi Gabornak aki most egy szemet boszorkanyuldozesen megy keresztul! Kivancsi lennek mennyit tettek az orszagert azok a mocskok akik most gyalazzak, akik aljas modon minden teruleten probaljak elehetetleniteni. Viszont a dijazotatt nem a kormany jeloli ki, Ok csak szokas szerint keresztbe tudnak tenni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (47 szavazatból)
  12. távol élő
    Igazad van, ők csak szokás szerint kersztbe tudnak tenni.
    A bizottság meg akart felelni nekik
    Örülök azoknak a távol élőknek, akik figyelemmel kisérik az itt történteket, és együtt éreznek velünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  13. Szomorú vagyok a Mazsihisz megalkuvói helyett is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  14. Szégyen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  15. Még egy szeg a fideSS koporsójába .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (25 szavazatból)
  16. Navracsics személyesen húzta le Iványi Gábort a listáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  17. Navracsics (nyilván nem önálló) lépése tulajdonképpen meg sem lep. Ez az ember már régóta pusztán egy nagy-nagy nyelv…..És sajnos a Mazsihisz lapítása sem: opportunizmusuk izmos és rendszereken átívelő….Iványi meg – gondolom – belesz@rik az egészbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  18. És hallgatnak az egyházvezetők mint Erdő Péter a fűben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  19. Mazsihisz nem csak megalkuvó, hanem fél Orbántól és retteg az itthoni antiszemitizmustól .Sajnos dübörőg és a lakosság java egyet ért aoarbán gyülölködésével. Amazsihisznek ebben az eserbem nem kellett volna a dijat senkinek átadni. NYILT LEVÉLBE UJSÁGOKBAN KÖZÖLNI, HOGY MIÉRT NEM ADJÁK KI!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (22 szavazatból)
  20. Iványi büszke lehet rá!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  21. A Mazsihisz “asszimilálódik” pedig az lenne a dolguk, hogy teli szájjal üvöltsenek. A fidess hozzájárulásával lehet zsidózni, cigányozni, ők meg lapítanak, pedig van hátországuk, megvédhetnék magukat, és minden üldözött sorstársukat. Nem is tudom miért üldözik őket, hiszen Kertész Ákos által difiniált magyarok ők a javából. Genetikusan is. Csak azt nem tudom, mit tenne ez a csürhe, ha minden zsidó fogná a cókmókját, és elmenne ebből az országból. Vinnék a tudásukat, a vagyonukat, oszt jónapot. Ezt kellene tenni. De nem teszik. Testvérnép vagyunk…..hiába. A “nehezen tanul és könnyen felejt” fajtából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  22. Báthory Ödönke

    Rejtő Jenő óta tudjuk, hogy a rangot nem a kabátján hordja az ember. Az belül van. És hogy azt nem emberek adják és nem emberek veszik el. Az vagy van, vagy nincs.
    További sok sikert, szeretetet, erőt és egészséget kívánok a Lelkész Úrnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  23. Figyu!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Minden tiszteleten Iványi Gáor lelkész úrnak.Noha magam nem vagyok hívő becsülöm munkáját, gerinces kiállását.
    Meggyőződésem, hogy ha megkapta volna ezt az elismerést , Ő sem vette volna át navracsicska kezéből.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (26 szavazatból)
  24. Báthory Ödönke

    inax
    2012. március 23. péntek
    08:22
    Nem biztos. A nagy emberek jellemzője a nagyvonalúság. A senkikre jellemző a kicsinyes bosszú.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  25. Csillagszemű Szarvaslány

    Iványi Most kapta meg a legnagyobb elismerést.
    Annyira fél tőle az orbáni rezsim, hogy még a díjazását is megtagadják.
    Beteges, ami ebben az országban folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  26. Ezek Jézust is kihagyták volna, ha akkor élnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Kis Hazánkban , Iványi Gábor nevét nagyon sokan fogják ” áldó imádság mellett ” emlegetni mindazok ( is ) , akiknek nem csak lelki támaszt nyújtott ! Még a mostani hatalma – sok unokái is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  28. “Kis keresztem hol szereztem,
    Mondjátok meg, ha kérdik,
    Lekopott a lába térdig.” Arany János
    Legalább nem járt úgy mint Arany János, hogy később restellnie kell magát, amiért kitüntetést fogadott el a rezsimtől.
    Szerintem is a kitüntetés megtagadása munkásságának és emberségének az egyértelmű elismerése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  29. Komoróczy Géza a világhírű orientalista, judaika (stb) szakértőt joggal tartjuk igen nagyra. Most azonban azonnal le kellene mondania a kuratórium elnöki címéről, hogy ne maradjon folt a becsületén. Nem lehet bűnrészes egy kitűnő (hisz’ ezért akarták kitüntetni) EMBER ördögi vesszőfutásában.
    Professzor úr rajta, különben a hatalom hülyét csinál a kuratóriumából !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Szégyenteljes, amit meg mernek csinálni a mai kormányzat tagjai. Iványi Gábor megérdemli ezt és a hasonló kitüntetéseket. Reméljük a később meg is kapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. A mínuszolo irodában ebéd idő van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (16 szavazatból)
  32. van a mazsihisznek beleszólása? vagy egyszerűen csak egy jó alkalom a zsidókra valami rosszat mondani?annyit gondolok, hogy biztosan benne van a kuratóriumban, de hogy lenne szava?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (9 szavazatból)
  33. Kedves Iványi Gábor!
    Egy Igével bátorítalak, talán magamat is és sokakat, itt az AN. kommentelőket is, és a valódi hívőket.
    “Ne félj tőlük, mert én veled leszek, és megmentelek! – így szól az Úr” (Jer 1,8)
    Ha félünk, nagy az esélye, hogy bűnbe esünk. Írja c.h.spurgeon.
    Minden okunk megvan a bátorságra. Isten azokkal van akik vele tartanak.
    A hivatalosok egyházaiban azt hiszik bérelt helyük van a Mennyben, holott az Úr, már régen nem rart velük. De ezt észre sem veszik, vagy nem is érdekli őket. Ők bezzeg kigúnyolnak. Viseld el az Úradért!
    Isten az igazzal és a szenttel van, hogy megszabadítsa, így megszabadít téged is. Az Úr átsegít és győzelmessé tesz.
    c.h.spurgeon szerint egyedűl a félelemtől kell félnünk amit önnmagunkban hordunk. Térdelj le, kiálts segítségért, azután kelj fel és mond: “Bízom, nem félek”! Az Úr hamarosan visszajön Messiásként, és akkor már a zsidóságnak sem kell többet félnie. Addig is tedd amire elhívattál!
    Őszinte barátod:
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  34. Iványi Gábor: EMBER . Navrasics : féreg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  35. Amikor a széljobbra rendszeresen rákacsintgató Tarlós Főpolgármester “Úr” megvonatta a díszpolgári címet az aztóta Kanadáig száműzött Kertész Ákostól, egyetlen budapesti díszpolgár nem állt a nyílvánosság elé és jelentette ki: ha Kertész “nem méltó”, akkor én se!
    A jelen díj megalapításakor senki nem gondolhatott arra, hogy egy FASISZTA KORMÁNY minisztere intézkedhet arról: ki méltó az alapító szándékai szerint a díjra.
    A “méltóakat” ugye egy kuratórium nevezi meg. Miért nem állt fel ez a kuratórium amúgy testületileg, mondván: ha a miniszter (a kormány) leszarja a Mi véleményünket, akkor mi pedig a miniszter (a kormányt) szarjuk le! … ez a díj már nem “AZ A Díj”!?
    Civil kurázsi! … no ez hiányzik a Kuratóriumból, meg a “bevett” egyházi státusért bármiféle FASISZTA DIKTATÚRÁT a “nem-szólással” is legitimáló Mazsihiszből!
    … meg az AB-ből!
    … meg a Professzorok Benyali Köréből!
    … meg a Magyar Tudományos Akadémia tagjainak jelentős részéből!
    … meg úgy ÁLTALÁBAN MINDENKIBŐL ORBANISZTÁNBAN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  36. vikus
    “mi baja lett Orbánnak Iványival, aki eskette őket Anikó asszonnyal, aki első két gyermekét vele kereszteltette meg. Igaz, Anikó asszony a keresztleveleket elkérte Iványi Gábortól.”
    .
    Ha Iványinak “nincs egyháza”, mivel megvonták egyházától az egyházi státuszt,
    azt hiszik, hogy ezáltal amit addig tett – esketett, keresztelt -, azt is érvényteleníthetik vele. Csakhogy az egyházak visszamenőleges érvénytelenítése nem mûködik, mint ahogy Orbánék visszamenőleges törvénykezése is jogellenes.
    .
    Hiába akarnak manipulálni Orbánék Iványi negligálásával, minimális az esélyük, hogy a pápa majd szentesíti a régóta csődbe ment frigyüket.
    Miért is tenné? Talán egy félig ateista ország lakóinak visszataszítóan erőszakos katolizálásáért, ami visszaüthet rájuk? Magyarország pár millió nyomorgó lakosa nem fontos annyira Rómának, hogy Orbán kényére-kedvére mindent megtegyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  37. Proaktív! Szerintem a katólikus egyház annyi pénzért, amennyit kisajtol ebből a szegény kis országból minent megtesz. Még a legyet röptében is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  38. proaktiv
    „Hiába akarnak manipulálni Orbánék Iványi negligálásával, minimális az esélyük, hogy a pápa majd szentesíti a régóta csődbe ment frigyüket.”
    Miért gondolod? Ha (mint a hírekből megtudtuk) Rogán is külön pápai engedélyt kapott az első templomban kötött házassága után, a második templomban kötött házasságához?
    .
    „Magyarország pár millió nyomorgó lakosa nem fontos annyira Rómának …”
    Rómának minden egyes személy, ország fontos, ami a hatalmi törekvéseit támogatja, főleg ha az elszakadni akaró Európában van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  39. Hát ez az! A Vatikánnak nem tetszik! Így már mindjárt érthető is! De, hogy a Navracsics a zsidóval hasonlítja össze a magyart, ez pofátlanság. A Zsidónak, van karaktere… A Magyarnak, csak régen volt….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  40. Iványi Gábornak az egy kitüntetés, hogy kihúzták a nevét a listából.
    Pláne, hogy egy embertársát amortizáló követte el ezt!
    Csak jót tett a lelkész úrral, mert így nem kellett visszautasítania.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  41. Mindenbe belepiszkítanak.
    Hosszú nyelvű navracsicska is gyűjti az ellent.
    Az ellenzéknek sokkal nehezebben megy az együttműködés.
    Nem baj. Hosszú nyelvűek maguk hozzák közelebb az embereket egymáshoz az ilyen minősíthetetlen alakításaikkal.
    Lesz ennek a szemét rombolásnak még böjtje!
    Hamarabb mint gondolnánk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  42. Csalódtam Izraelban. Tel -Avivnak üzenem Miért nem védték meg Iványit!?
    S tudja ezt Saul Sákéd vagy ő is ellenséget akar keresni?Nem elegen vanak már:Hóhér kitünteti az elitéltet,mielőtt még fejét veszi!A történelem süllyesztőjébe a Fityisszel és a koaliciós megtűrt evbarátaival a jobbikkal együtt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  43. Hofi: ezzel a kitüntetéssel pénz is jár, vagy csak a szégyen…
    Madách-díjat kaphatott Bayer – nos ez tényleg az Ember tragédiája!
    Eljuttottunk oda, hogy valakiről a neve mellé elmondják a kitüntetését, az emberek többségében rögtön felmerül a kérdés, melyik kormánytól is kapta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Innen üzenem a díjat gyanútlanul átvevő professzor úrnak, hogy a történtek megismerése után akár vissza is küldheti a díjat.
    Szívesen megelőlegezem a postaköltséget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Egyesületté alakul Iványi Gábor egyháza 2012. április 29. vasárnap

Iványi Gábor for President 2012. április 3. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos