Ronai and Ronai
AMERIKAI

Iványi Gábor for President 2012. április 3. kedd 16:08 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Iványi Gábor for President

Budapest – A Demokratikus Koalíció az arra legméltóbb személyt, Iványi Gábort javasolja államfőnek. Iványi Gábor életútja, feddhetetlensége, szociális érzékenysége, az elesettek iránti elhivatottsága, demokratikus elkötelezettsége magasan az összes elképzelhető jelölt fölé emeli. A magyarországi állapotok hű tükörképe, hogy a legalkalmasabb jelöltnek esélye sincs arra, hogy ma Magyarországon közjogi méltóságba emelkedjen, miután törvénytelen módon még az egyházát is betiltotta egyházként a diktatúra. Jelölése mégis fontos fejlemény, egy demokratikus fordulat esetén a legalkalmasabb jelöltként jöhet majd újra számításba. Orbán tőle “jobbra” álló személyt szeretne, aki nála is nagyobb “szabadságharcos”, vagyis egy szélsőjobboldali antiszemita után kutat. Ebből van a legnagyobb választék.

Iványi Gábor lelkészt, az egyházi jogállását március 1-jével elveszítő Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetőjét javasolja államfőnek a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció (DK). Varju László pártigazgató elsősorban Iványi Gábor szociális érzékenységével, feddhetetlenségével és függetlenségével indokolta választásukat, ami szerinte a jobboldaliaknak is elfogadható. Emlékeztetett arra, hogy Németországban a közelmúltban a demokratikus pártok egyetértésével választották államfővé Joachim Gauck evangélikus lelkészt.

Elmondta, előbb a demokratikus ellenzéki pártoknak, majd ha velük sikerül egyetértésre jutni, a kormánypártok figyelmébe ajánlják Iványi Gábort, akivel már egyeztettek szándékukról. Javaslatukat a pártok hétfő esti egyeztetésen megosztották a frakciókkal; szavai szerint Lázár János “regisztrálta” azt, a többi ellenzéki párt pedig nem alakította ki álláspontját.

A legesélyesebbként számon tartott kormánypárti jelöltekről Varju László azt mondta: Kövér László a legkevésbé sem alkalmas arra az egységteremtésre, ami a köztársasági elnök feladata, és például a parlamentben hétfőn tett kijelentései miatt a házelnöki tisztségre sem méltó, ráadásul súlyos felelőssége van “a demokratikus intézményrendszer lebontásában”.

Áder János fideszes európai parlamenti képviselőt olyan hatalomtechnikusként, szürke eminenciásként jellemezte, aki “erkölcsi emelkedettség híján” ugyancsak alkalmatlan a tisztségre.

Sólyom László korábbi köztársasági elnökről – akit Mesterházy Attila, az MSZP elnök-frakcióvezetője alkalmas jelöltnek tartott – a független képviselő úgy vélekedett: a három említett politikus közül ő a legelfogadhatóbb, jogállami elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen, de a DK nem támogatja, mert véleményük szerint elnöki megnyilatkozásaival, máskor azok hiányával hozzájárult a Fidesz kétharmados többségéhez.

A kiszivárgott hírek szerint Orbán Viktor fideszes pártpolitikust szeretne, aki tőle még inkább jobbra áll, vagyis a demokratikus elkötelezettsége nulla, ezzel szemben úgy gondolja, hogy hazaárulókkal és a nemzet külső és belső ellenségeivel harcol, amikor a demokráciát pusztítja. Ilyen embert – ha kellő szolgalelkűséggel is rendelkezik – könnyen talál az agymosott és karrierista Fidesz politikusok körében.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 27 szavazatból)
Iványi Gábor for President, 4.2 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Gondolom nem követték el azt a hibát, hogy a jelölés előtt nem konzultáltak vele. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  2. Na azt még megvárom.
    Aztán vitorlát bontok és elhajózok az Androméda-köd irányába.
    Hátrasem nézek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  3. Nagyon tisztelem Iványi Gábort, de jobb lenne, ha világi személy vállalna ilyen tisztséget.
    Iványinak egyébként nyilván semmi esélye, de szerintem nem is érdemes elvállalnia. Sólyom Lászlót sem érdemes erőltetni, tisztességes ember ilyen parlamenti összetétel mellett nem vállalhatja el a posztot. Ha eleve ő lett volna, akkor meghiúsíthatta volna a puccsot, de így utána, egy ilyen tákolmányra épeszű demokratikus jogállam-párti politikus nem esküszik fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  4. Iványi erkölcsileg bizonyosan toronymagasan áll, de ebben az országban a jog olyan, szinte halálos sebeket szenvedett, hogy szerintem ide legalább húsz évig jogtudó ember kéne az elnöki székbe.
    Egyébként meg:
    Ha Orbán tényleg egy tőle jobbra állót ken fel nemköztársasági elnökké, akkor hülye az a demokratikus ellenzéki párt, amelyik utána még egyáltalán beteszi a lábát a parlamentbe. (Megjegyzem eddig is hülye volt.)
    Már régen az utcán lenne a helye, hiszen a parlamentben minden eszközt kivertek a kezéből.
    Ceterum censeo: széles és az ellenállás minden formáját felvállaló baloldali összefogás nélkül nincs remény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  5. Miközben a civilek és az ellenzék ünnepli a sikert, Ovi elégedetten dörzsöli a kezét : SIKERÜLT MEGINT ÁTVÁGNIA MINDENKIT! A nemzet “gojóstolával” aláíratta a piszkos törvényeket, már nincs rá szükség, most 5 évre megint kinevez valakit, aki neki megfelel. Így akkor is az ő akarata érvényesül, ha a választáson (már ha lesz) alulmarad, hiszen az alaptörvény szerint a közt. elnök bármikor feloszlathatja az országgyűlést. Véleményem szerint ezt pontosan így tervezte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (21 szavazatból)
  6. Fel vagyok háborodva a DK vakságán, és megátalkodottságán.
    Hogyan hozhatnak ilyen méltatlan helyzetbe egy ilyen embert,mint Iványi Gábor?
    Nem gondolkodnak ezek?
    Mert ha igen, akkor tudhatnák, hogy a sok skrupulustól terhelt Orbán,semmi szín alatt nem fogja adni a beleegyezését.Már a személyes megaláztatás miatt sem.
    1Köztudott hogy a lelkész úr keresztelte meg Orbán 2 gyermekét,és az is ismert, hogy a neje mit tett ezek után.
    2A törvényes egyházak sorából is törölték a lelkész úr egyházát.
    .
    Akkor a DK mit vár ezek után?
    Komolyan mondom,mintha nem tudnák felmérni a cselekedeteik súlyát!
    Megemelem a kalapom a lelkész úr előtt eddigi ténykedése, és gerinces kiállásai végett.Méltónak is tartanám ennek a tisztségnek a betöltésére.
    .
    A lehetőség megnyílása után 1 nappal azonban felelőtlenségnek gondolok minden olyan akciót,ami bárkit kellemetlen helyzetbe hozhat.Mivel az egyeztetés is színjáték volt,várni kellett volna, hogy mit nyilatkozik a fidesz. Ők 16.-ára adtak dátumot a választottuk megnevezésére.
    A DK nem tudott várni, és azonnal bedobta a szerintük méltó nevet.Legyen az a név bárkié, a DK megtette az első lépést az általuk bedobott név meghurcolására. Tudjuk hogy ebben nagy a fidesz.
    Szomorúan látom, hogy a DK nem tud elvonatkoztatni a Gyurcsány hebrencs viselkedésétől!
    Legalább gondolnák végig tettük elhamarkodottságát.Lehet hogy a szándék jó,és nemes, a kivitelezés azonban alulmúlhatatlan!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  7. Ivanyi Gaborbol nagyon jo koztarsasagi elnok(sic!) lehetne, de nem a jelenlegi Magyarorszagon.
    Most csak egy allamfo lehetne. Es az nem ugyanaz, mint egy (demokratikus) koztarsasag elnokenek lenni…

    @gets: Nem kell gondolkodnod sem, csak olvass figyelmesebben:
    “Elmondta, előbb a demokratikus ellenzéki pártoknak, majd ha velük sikerül egyetértésre jutni, a kormánypártok figyelmébe ajánlják Iványi Gábort, akivel már egyeztettek szándékukról.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  8. Iványit sem lehet jelölni, illetve lehet, de nem szabad, mert van az a Wesley – botrány, és máris a nyakába ömlik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  9. maszama:
    PONTOSAN !
    Úgy sikerült az előre látható dolgot megcselednie Mosthatalmonlévőnek , hogy a baloldalt vádolhatja nemzethírnév-rombolással.
    Ögggyes….( amint csikágói nagybácsikám mondotta volt , a 70.-es években, amikor Pestre látigatván már a harmadik húszasát nyelte el a sütemény-autómata.) Vagyishogy így kell hasznot besöpörni szolgáltatás nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  10. Most Ádler az új ” liebling ” erre az operett-királyságra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  11. Megjegyzem, Orbán most nyugodtan megteheti, hogy TÉNYLEG egy konszenzusos embert jelöl. Ezzel totálisan kifogná a szelet az ellenzék vitorlájából, egy hangot sem szólhatnának, hiszen meg lettek kérdezve, egyeztettek velük, úgyhogy kuss.
    Ja, hogy az elmúlt két év rohamtempóban végrehajtott demokráciagyilkossága eleve nem hagy levegőt (cselekvési teret) a nemköztársasági elnöknek? Hát kérem, mi betartjuk a törvényt, a kotmányt, és mindekettő képezi azt a kordont, amelyen belül ebben a hazában még a nemköztársasági elnöknek is táncolnia kell. Tessék, hogy ez gúzsba kötve táncolás? Ne tessék kérem finnyáskodni, ez volt a népakarat.
    Oszt jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  12. Egyeztettek Iványi Gáborral és így rendben is van a dolog. Biztosan úgy a DK, mint Iványi Gábor tisztában vannak azzal, hogy semmi esélye nincs, mégis azt mondom, hogy szerintem nagyon helyes, hogy felmutattak egy olyan alternatívát, amely nem hagyható figyelmen kívül.
    A Kedves Vezető önmagától “még jobbra” álló elnököt keres – javaslom neki Vonát.
    “Ha már lúd, legyen kövér” (nem Kövér!) :-)
    A Nemzetvezető lehetséges jelöltjei között talán egy sincs, aki meg tudná teremteni a nemzet egységét. (hacsak nem jön be a képbe Vizi E. Szilveszter, vagy esetleg Martonyi János)
    Sólyom szerintem nem is vállalná ezután a borzalmas Alaptörvény- Ellés után.
    Hogyan tudna Ő őrködni az alkotmányosság felett, amikor az az alkotmány , amit Szájer írt a vonaton teljesen ellentétes a Sólyom-féle alkotmány felfogással?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  13. Mint már írtam, szerintem, Glatcz Ferenc lenne a megfelelő ember, bár ö ezt a posztot már egyszer visszautasította.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  14. Minden látszat ellenére: aki Orbántól jobbra áll, az már leesik a terepasztalról.
    Mit gondoltok, miért van viszonylag csendben a Jobbik? Miért nincsnek utcai vadulások? Azért, mert az Orbán-kormány (== Orbán) tevékenysége kielégíti a szélsőjobbot. Amiben meg még nem, abban már lépett Kövér(parlamenti fegyőrök), és ne legyen kétségetek, fog még lépni másban is.
    Orbán maga a szélsőjobb.
    Tőle jobbra már nincs semmi.
    Hozzá képest a KDNP baloldali.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  15. A Styx partján lógatva lábam,
    miközben felkopik az állam,
    pecázok a dögfolyóban, míg egy elnököt fogok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  16. Bár sok dologban egyetértek vele, alkalmatlan lenne erre a posztra, Túl megosztó személyiség, túlságosan kötődik a politikai spektrum egy bizonyos szegmenséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -6 (12 szavazatból)
  17. Ádler hiú, gőgös és kapzsi, szereti a hatalmat, és elég buta ahhoz, hogy Orbánnak jó legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  18. Az elnök oly szép húsos falat,
    Mégis eldobom a kanalat:
    Dögfolyónak dögelnökén megkrepálni nem fogok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  19. maxval írta (2012. április 3. kedd 18:09):
    “Túl megosztó személyiség”
    Neked még maradhattak illúzióid, ha azt hiszed, hogy az elnökválasztás írott szabályainak egyetlen betűje is számít még.
    Helyzetgyak:
    Németország, 1933 január:
    “Hitler for President!”
    Mire egy angolul értő Bürger megjegyzi: “Ááááá, túl megosztó személyiség.”
    Ja, az más.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  20. A jelölés persze csak brahi, hiszen a DK nem jelölhet, Iványi pedig nem is vállalná, hogy hogy nap mint nap a puccsistákkal egyezkedjen és ezzel legitimálja rendszerüket. De 2014 után elvállalhatja, miért ne?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  21. Iványi Gábor tisztességes ember.
    Ne kenjen rá senki szart. Gyurcsány se!
    Tehetségtelen, hülye politikus ne másszon fel senki hátára! ( 17 – , ) :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (9 szavazatból)
  22. egymosott => agymosott
    Bár bizonyára senkinek nem kérdés…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  23. #
    Gábor
    Meg se fordult az eszemben, de tényleg. Vonát be lehet rakni oda, és lefejezni a Jobbikot. Őrült ötlet, de lehet, hogy az egyik legjobb ötlet a diktatúra öngyilkosságára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  24. DK-ról, most csak ennyit.
    Az egyházakról, kicsit bővebben.
    Mikor egy csuhás azt hallja, hogy ÁLLAM, még a szavának is el kellene állni!
    A falakon kívülre nem engedném őket.
    Éljenek meg az emberektől eddig kicsalt, az államtól kizsarolt vagyonukból.
    Majd, ha zsákból készült ruhába hirdetik az igét, soványan, készek lesznek hitük igazolására, akár vállalva a keresztre feszítést is, lehet meghallom szavukat.
    Talán igazuk van létezik menny és pokol.
    Akkor én biztos az utóbbiba végzem, de legalább ott több lesz az ismerős.
    Hú! Megint hibáztam, 1,5-ig jutottam a számolással.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  25. Báthory Ödönke

    Nem értem, hogy mi itt a kérdés. Hát lehet-e alkalmasabb ember erre a posztra (sőt, egyáltalán bármilyen posztra), mint Orbán? Még a feltételeknek is megfelel. Fideszes pártpolitikus, és annyira jobbra áll, amennyire a pillanatnyi érdeke kívánja.
    Persze ezt sem értem. Az Elnöknek a nemzet egységét kéne megtestesítenie. Ezt miképpen tehetné egy mégjobbra álló figura? Netán a balosok nem részei a Nemzetnek? Mondjuk ez utóbbit már kifejezte Kövér, hogy a képviseletük nem méltó a Parlamentbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  26. Bohém írta (2012. április 3. kedd 18:57):
    “Hú! Megint hibáztam, 1,5-ig jutottam a számolással.”
    Szerintem ennyi elég is volt, tök jó a végeredmény :) :) :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  27. Mi itt elmondjuk a véleményünket a DK javaslatáról, a 30 napos meg alakít.
    Feladatszabás az IMF-nek, Magyarországot meg besorolja.
    .
    “Ha az IMF tud kölcsönt adni Nigériának vagy Csádnak, Magyarországnak is hitelt kell nyújtania – mondta Kövér László a Le Monde című liberális francia lapnak.
    Botrányosnak tartja Kövér László, hogy a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) folytatandó hiteltárgyalásokat politikai követelésekkel kötik össze.
    A házelnök csodálkozott azokon, akiket felháborít, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnökének esküt kell tennie az új magyar alkotmányra – amely Stolz megfogalmazása szerint “nacionalista ideológiával van átitatva”. “Mit akarnak, mire tegye le az esküt, a Harry Potter harmadik kötetére?” – kérdezett vissza.”
    http://nol.hu/belfold/kover__jatszanak_velunk__meg_akarnak_alazni
    .
    “……..hitelt KELL nyújtania!”
    Érthető.
    Ide a lóvét, és kuss legyen!
    A 30 naposnak lehetne ez a nótája, akkor nem csodálkozna semmin.
    http://www.youtube.com/watch?v=PSfAgSyWnXU
    .
    Legalább az álmuk legyen szép!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  28. Mikor is lehetne újra , Gönc Árpád után , egy igaz ( ! ) EMBER a legfőbb méltóság kis hazánkban ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  29. Ezer ( ! ) bocsánat ! GÖNCZ ÁRPÁD !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  30. Még egy jelölés, még szerencse, hogy csak díszpolgári.
    .
    “Díszpolgárnak jelöli az MSZP Tulassayt, aki nem örül.
    A jelölés hírére a rektor közleményt adott ki, amelyben finoman elhatárolódott az MSZP kezdeményezésétől. “Amint azt az elmúlt napokban több alkalommal is elmondtam, szeretném távol tartani a politikát önmagamtól és a Semmelweis Egyetemtől. A jelölésről kizárólag a médiából értesültem” – írja.”
    http://nol.hu/belfold/diszpolgarnak_jeloli_tulassayt_a_fovarosi_mszp
    .
    Arra tennének javaslatot, hogy ki és milyen módszerrel fogja egy “csokorba” az elégedetlen embereket, hogy együtt hallassák hangjukat.
    Szép álmokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  31. Miután orbán elnöki rendszert kezd pedzegetni, arra gondolok, hogy Schmittet inkább feldobták, mintsem valaki rákadat egy húsz évvel ezelőtti bolgár doktori dolgozatára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  32. bumburi!
    “Szomorúan látom, hogy a DK nem tud elvonatkoztatni a Gyurcsány hebrencs viselkedésétől!” Miről hadoválsz jóember? Olvashattad (már, ha olvastad), hogy megbeszélték Iványi Gáborral. Mi ebben a ‘méltatlan helyzetbe’ hozás? Neked is csak rossz lehet minden, amit a DK (és persze Gyurcsány) kitalál?
    Ha tudnád, hogy mennyit segítették a hajléktalanokat támogató munkájában, akkor nem kéne így írkálnod.
    Gonoszka!
    “Ne kenjen rá senki szart. Gyurcsány se!” Miről beszél, te idióta, hol ken rá bármit is DK?
    Azzal még a jelelők is tisztában vannak, hogy nem sok az esélyük, de jó látni az alternatívák közötti különbséget. És mint a cikkiró is megjegyezte:
    “Jelölése mégis fontos fejlemény, egy demokratikus fordulat esetén a legalkalmasabb jelöltként jöhet majd újra számításba.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  33. jelölők is

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  34. üdvözöllek bozse! Kapsz egy pluszt, nehogy elmenjen a kedved az írástól.
    Nem csak idióta, fasiszta, náci, baloldali és judeobolsevista is vagyok.
    Mostt tanulók irni, csak hejesírási szótáram senincsen. Azért írjál csak, mert hiányoznál. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  35. Gonoszka

    Kösz amit írtál itt előttem,csatlakozom hozzád.

    Annyit azért bozsének a tudomására hoznék, hogy nem Iványi Gábor ellen írtam, hanem érte.

    Ne tegyünk már úgy, mintha nem tudnánk, hogy a fidesz rácuppan minden értelmes gondolatra, és névre, az általuk rendszeresített karaktergyilkossággal.
    Azért örülök hogy ilyen sokan megértették, a minuszokból kiindulva.Aztán majd ne essen rosszul senkinek, ha az általam írt dolog megtörténik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  36. Szóra sem érdemes, ennyi telik egy idiótától. :)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  37. Kitaláltam: Ki a legalkalmasabb bábu?
    Egyértelmű! Nem lehet más mint maga a Szőke Ciklon!
    Minden szükséges tulajdonságában felülmúlja szégyenteljes elődjét!
    Rettenetesen buta!
    Csaló, hazug!
    Bábuként rángatható!
    Nincs önálló akarata!
    Rinocérosz bőrű!
    Imádja kifli csücsköt…….
    Bizonyítottan tud lopni!
    Van még egy két tulajdonsága de az nem tűri a nyomdafestéket.
    ALKALMAS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  38. Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy Iványi Gábor, vagy bárki becsületes ember eséllyel indulhat….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  39. Bumburi,
    nem vagy Te eleg elvakult balra.:)Egyetertek Veled, sot tovabbmegyek. Ronda es gusztustalan lepes volt ez a DK-tol. Kihasznaljak Ivanyit, es az nem helyes. (Egyebkent szemelyes velemenyem, nem alkalmas a posztra) Ebben a helyzetben, amikor nyilvanvaloan nem fog az ellenzek beleszolni a KE szemelyebe, egy helyes ut van: nem javasolni es nem szavazni sehogy. Ne legyen mar akarcsak nem-mel sem legitimizalva a kovetkezo fidesz-bab.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  40. Báthory Ödönke 2012. április 3. kedd
    Abszolút egyetértek veled. Valóban senki nem felel meg annyira az elvárásoknak, mint maga O.V. Most kell egy bábelnök, hogy a jogi környezet átalakítása után jöhessen ő maga életfogytiglan, minden hatalommal felruházva. Úgy, hogy kár pörögni a személyen, az a nyerő, akitől elvárható, hogy önként szar ember lesz, és így leváltható, ha elérkezik az idő. Sajnálom a DK-t és az baloldali ellenzéket sakkozni és az ellenfél gondolkodásmódját kijátszani tudni kell(ene). Így sajnos megint 1:0 lesz O.V.-nak.
    .
    „Netán a balosok nem részei a Nemzetnek?”
    A Nemzet az, aki feltétel nélkül követi a Vvezért. Ezt már megtanulhattad volna! A többi libsi, kommunista stb. áruló, és nem hazaáruló, mert ez itt nem a hazája mint tudjuk.
    Amúgy meg jó reggelt! beköszöntött az antikrisztusi kor. Érdemes megnézni ehhez európát is. Egyetértek TGM-mel aki ezt a korváltást ragyogóan látja (Egyenes beszéd).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  41. Báthory Ödönke

    Komolyan sajnálnám Iványit, ha valamilyen csoda folytán megválasztanák. Képzeljétek, ennek a csupaszív embernek kéne képviselnie a jelenlegi Magyarországot mindenhol külföldön. Neki kéne aláírnia az ilyen vallási törvény-szerű szemeteket. Már az első ilyen konfliktus után inkább lemondana.
    Viszont az életfogytig járó államfői juttatásból végre rendesebben segélyezhetné a rászorulókat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  42. „Viszont az életfogytig járó államfői juttatásból végre rendesebben segélyezhetné a rászorulókat.”
    Ödönke ne legyél ennyire naiv! Ha bármiért bekövetkezne Iványi megválasztása, rögtön kiderülne, hogy egy hazáját szerető köztársasági elnök ilyen nehéz időkben inkább befizet, minthogy elfogadjon egy fillért is szegény nemzetétől, mert ha nem akkor ebből is látszik, hogy kommenista hitetlen hazaáruló!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. http://velemenyvezer.blog.hu/2012/04/04/ader_kover_szajer_schmittnel_is_kevesebbek
    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  44. Dr.Tóth Elek.
    Pedig a nyomdafestéket nem tűrő tulajdonságait szívesen olvasnánk. Talán :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  45. Gonoszka
    Biztos elmúltál 18 éves? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. Talán hárompárti összefogás kellett volna KE jelölésre.
    Lehetett volna a a 2014-es “”"összefogás”"” főpróbája.
    Valaki emlegette, hogy szamócát igen nehéz szüretelni.
    De olajfa szüreten volt-e már valaki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  47. Igen, csak szégyenlős vagyok, mint láthattad. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  48. Holgyeim es Uraim!

    Nem tudom,hogy a mai napot miert felejtjuk el???
    Ma aprlis 4-e van!
    Ha tetszik ha nem ma 67.eve IGENIS felszabaditottak a Oroszok.
    Nem vagyok komcsi,bolsi,de tortenelmet NEM HAMISITOK…..
    Meghajtom a fejem a sok papirbakancsos Ivanok elott……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Plagi bácsinak még vannak tervei 2012. május 2. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos