Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mi baja van Orbán Viktornak? 2012. február 24. péntek 2:23 | AN

  • Hozzászólások(137)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mi baja van Orbán Viktornak?

Budapest – Orbán Viktor tegnap részt vett a Német Gazdasági Klub húszéves évfordulója alkalmából tartott budapesti ünnepségen, ott készült róla ez a fotó. Nem először látható úgy a miniszterelnök, hogy szeme vizenyős és véreres. Meglehetősen szokatlan egy miniszterelnöktől ilyen állapotban mutatkozni, illetve érthetetlen, hogy mitől ilyen zavaros a tekintete és véres a szeme.

Mindenkinek lehet rossz napja, egy miniszterelnöknek lehet rohanás az élete, sűrű a programja. Miniszterelnök is lehet másnapos vagy beteg, megfázhat, lehet influenzás. Általában nem illik észrevenni, ha a vezető politikus kimerült vagy láthatóan rossz bőrben van. Orbánra nagy nyomás is nehezedik, miután szembefordult az egész világgal, elszigetelődött, nincsenek barátai, bizonytalan a külső anyagi támogatás, amely nélkül nem nagyon tudja elkerülni a csődöt, mert Magyarország nem tud megállni a saját lábán, az ország strukturális átalakítására pedig Orbán még kísérletet sem tesz. Úgy kell külső forrásokat bevonnia, hogy közben “szabadságharcot” vív, úgy kell megszorításokat végrehajtania, hogy az engedménynek látszódjék.

Ennek ellenére most már feltűnő, hogy Orbánról egyre gyakrabban olyan fotók készülnek, ahol nemcsak tíz évvel öregebbnek látszik, de megmagyarázhatatlanul vizenyős a tekintete és vérben úsznak a szemei. Nem gondoljuk, hogy a szabad pálinkafőzés lenne az oka, és ez a tekintet az előző este alkoholmámorát mutatná. Az okot nem lehet tudni, talán csak nem alszik eleget. De ami a fotón ennyire meglátszik, az nyilván tárgyalópartnereinek is feltűnik. Orbánnak pihenésre, orvosra vagy politikai fordulatra van szüksége? Ez utóbbi kizárható, ez biztosan nem történik meg.

Az amerikai sajtóban biztosan szóvá tennék, ha Obama elnök rendszeresen ilyen szemekkel mutatkozna a nyilvánosság előtt. Televíziós csatornák elemeznék a lehetséges okát, mert a polgároknak nem megnyugtató, ha az első számú politikai vezető tekintete ennyire üres, a szemei vizenyősek és vérben úsznak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (85 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +98 ( 134 szavazatból)
Mi baja van Orbán Viktornak?, 4.8 out of 5 based on 85 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(137)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

137 Reader’s Comments

  1. ” Meglehetősen szokatlan egy miniszterelnöktől ilyen állapotban mutatkozni, illetve érthetetlen, hogy mitől ilyen ZAVAROS a tekintete és véres a szeme.”
    .
    Nem tortent semmi kulonos, csak egy ido utan “kiul az arcra”, ami az agyban (vagy annak helyen ) van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +70 (84 szavazatból)
  2. Hú de ronda .
    “elszigetelődött, nincsenek barátai, bizonytalan ” de vannak , itt van pl.kövérlaci , hómezőlázárhely megyeijogújános , szófosópeti , ragácstóni , kancaellár asszony , és a semmilyenzsóti . Na ugye hogy van neki !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +62 (74 szavazatból)
  3. Igen úgy néz ki hogy ott bajok vannak, és ezzel tudományossan is foglalkoznak. Aging of Eyes Is Blamed for Range of Health Woes
    http://tinyurl.com/7892tne

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  4. Mi baja van Orbán Viktornak?

    - A legfőbb:

    (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (18 szavazatból)
  5. Ez az arc azt sugallja hogy Orbán az Addams family valamelyik leszármazottja lehet. De még az is hízelgő rá nézve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (36 szavazatból)
  6. A fejében felgyülemlett víz már a szemén csordul ki. Nyomhatja nagyon, a szemei attól vérágasak. Azért az orvosa helyében elkezdenék aggódni. Na nem a csutirettenetes miatt, inkább saját életéért:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  7. Hogy néz ki Orbán Viktor? Leszarom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (51 szavazatból)
  8. Ennél sokkal árulkodóbb, hogy állandóan, ismétlem, állandóan rágja és nyalogatja a saját ajkait.
    .
    Aki szedett már bármi komolyabbat életében, az sejti, miért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (47 szavazatból)
  9. Kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  10. Biztos zug ivó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  11. Miutan kipuderezi az orra alatti reszt az uvegasztalrol, aztan bemazol szokasa szerint 2-3 frusztralt-torpeset a szegyen asszonynak, azutan mindig igy nez ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  12. A szem a lélek tükre. Ha én nem ismerném őt egyáltalán, és csak ezt a képet látnám, akkor azt mondanám rá hogy ez egy olyan ember aki legbelül nagyon bizonytalan, aki még attól is retteg ami a saját lelkében forrong. Nem érti a körülötte lévő világot, fél valamitől. Egy gyerek néz ki így amikor rájön hogy nincs Télapó. Ezen kívül tényleg nagyon kialvatlanul néz ki, és egyáltalán nem kelti egy egészséges ember benyomását. Beteg testben beteg lélek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  13. Erről beszélek: http://www.napi.hu/fototar/201201/500/image1327249898.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  14. >>>>>>>Kérdezze meg orvosát és gyógyszerészét.<<<<<<<<

    A fényképről nehéz megállapítani mert nem nagyítható élesen a szemgolyó de az írisz elváltozásai alapján súlyosbodó, esetleg rejtve maradt alhasi problémái lehetnek, feltehetően prosztata esetleg végbél, de nagy valószínűséggel helyi érrendszeri rongálódással súlyosbítva ami gyógyíthatatlan és progresszív.

    Vese problémát esetleg ciszta vagy vesekő, valamint gerinc problémát sem lehet kizárni, de azt az írisz elemzésével nem lehet egyértelműen megmondani főleg nem egy ilyen minőségű képről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (24 szavazatból)
  15. Megártott a házipálinka, esetleg klimaxos…
    .
    Mivel megvonják a gyógyszertámogatást, és megnyirbálnak mindent ami az egészségügyhöz tartozik, és erről azt hallotta, hogy minden nyomorgónak “ez a jó”, valaki megátkozta és azt a saját szuperdokija se tudja kivédeni.
    .
    Esetleg a fogorvosa most csinál neki protézist, és túlzásba vitte a “nyugtatózást”.
    .
    :))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  16. Mi baja, mi baja… Egyszerűen kretén, de az sem az ő baja, hanem a miénk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (48 szavazatból)
  17. Grazban már készülnek az orvosok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  18. A graz-i szóvivő mikor nyilatkozik?

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (32 szavazatból)
  19. Báthory Ödönke

    Eszembe jutott a TEK néven felállított magánhadserege, aminek az a dolga, hogy Őt védje. Sajnos, akitől legjobban kéne, attól nem tudja megvédeni még a TEK sem: saját magától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (41 szavazatból)
  20. Azt nem tudom neki mi baja.Az orvosai helyében én menekülnék nehogy úgy járjanak mint Conrad Murray.Azt tudom, nekünk az a bajunk, hogy kilyukadt a gumi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  21. Mentális problémák. Alkohol, idegi és fizikai kimerültség. Ennyi, de ez ép elég, sok is egy ország felelős vezetéséhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  22. A “vezírnek” a legnagyobb baja, maga a “vezír”!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  23. Mindíg szerepet játszani, állandóan hazudni , a lelepződéstől tartani, az alulról jött állandó félelmével / hogy a hatalom ,a jólét elveszhet / nagyon fárasztó lehet, nem hiszem ,hogy nyugodtan alszik,-esetleg Grazban- . Talán ez hagy visszafordíthatatlan nyomokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  24. Hazudniképtelen Viktormihálynak nincsen szüksége barátokra. Ő csak alattvalókban és ellenségekben gondolkozik. Sem az ország, sem pedig alattvalóinak a sorsa nem érdekli. Az ő éltető eleme kizárólag saját magánvagyonának a gyarapodása, ennek a biztosítása érdekében munkálkodik. Mivel pontosan tudja, hogy birkaagyú lükeforradalmárai (szavazói) addig tartanak ki mellette, amíg képes ellenségképet kreálni bárkiből, s azokra kenni a “magyarság nyomorúságos sorsának” okát, megjelenésével azt is tudatosítania kell, hogy saját egészségét sem kíméli a kegyetlen ellenséggel vívott élethalálharcban.
    Mindezt azért teszi, hogy a közpénzek közelébe maradhasson, hiszen ez az egyedüli lehetősége arra, hogy gyarapíthassa vagyonát.
    A szem valóban a lélek tükre, az összes diktátorról az “utolsókat rúgó állapotukról” fennmaradt képek mutatják leginkább saját meghasonlásukat, nincs Viktorunk megjelenésében sem semmi meglepő. Birkaagyú lükeforradalmáraiban a látvány ilyetén megváltozása még a korábbi imádatuknál is nagyobb ragaszkodást táplál.
    Ez van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  25. Furcsa kérdés ez a mi a baja Orbán Viktornak.
    .
    Ha beteg – márpedig az, csak a vak nem látja – akkor pihenjen, gyógyuljon. Mindenki jól járna vele. Neki nem kellene tovább gondot fordítania a „család” gazdagítására, a család szűkebb, s tágabb – maffia – értelemben véve szintén nem foglalkozna tovább a lopással, hazudozással, hiszen megfelelő helyen lennének végre elszállásolva, mondhatni „all inclusive”, egy élethosszig tartó kulturális, nevelő hatású program keretében.
    .
    Aztán mi van, ha legyőzi őt a kór, maga? Mármint ő maga magát, mert hiszen ő mindig győző, sose nem veszít, ugyi?
    .
    Én élvezném a helyzetet. Úgy gondolom, hogy egy közeli, tavaszi, esetleg nyárelő napon esne meg e nevezetes eset. Remélhetőleg szép időben, bár sokak szerint – nem vagyok ezzel egyedül – még ha esik, akkor is szép lesz az a nap, történik, aminek történnie kell.
    Na, onnantól az a nap
    .
    ÜNNEP!
    MINDENKINEK.
    .
    A seggnyalóknak, kik csak egyszerű idiótaként, balfaxként csodálták e torzót ugyanúgy, mint a normális, értelmes, demokratáknak.
    Én pihenni fogok az év e napján, kimegyek a
    .
    SZABAD,
    .
    ORBÁNMENTES
    .
    levegőre – élvezem a napsütést, a természetet, a családomat. Úgy normális,
    .
    EMBERI MÓDRA,
    .
    szűk körűen. Semmiféle tágabb értelemben vett családdal nem kívánok kapcsolatot.
    A család? Szűkebb, s tágabb értelemben? Mármint Orbáné, az orbánfélék? Na, ők nem fognak örülni, mert jő a program, élethosszig.
    .
    Egyszóval, én örülök, ha Orbán rosszul van. Mondhatják erre a széplelkek, hogy mégiscsak egy emberről beszélünk!
    Emberről?
    Szerintem egy minden emberi mivoltából kivetkezett ocsmány, kártékony szörnyetegről, ki csak a romlásba, a nyomorba, a viszályba, a háborúba – tényleg háborúba! Itt embereket fognak gyilkolászni! Sőt már meg is kezdték! Emlékezzünk a most Berlinben díjat nyert film témájára! – rángatja magával ezt a kis kurvaországot, hogy egy klasszikust idézzek!
    Örülök, mert remélem, mihamarabb eljönnek a fentebb kiemelt szavak alkotta szöveg értelmű napok.
    És akkor,
    .
    ÜNNEP, MINDENKINEK! SZABAD, ORBÁNMENTES, EMBERI MÓDRA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (42 szavazatból)
  26. Ismeretlen szabadságharcos kór jelei mutatkoznak
    “vörösen csillogó” szemé(t)ben. Jellemző a kapzsiságára!
    Az arénában a bika is ilyen szemeket készit elő a támadásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  27. A TEK-es kispista/Hajdu/ is szipus volt a Havanna lakótelepen,a ‘80-as években…………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  28. Mi baja, mi baja, Kit érdekel? Be kéne csukni egy kis szobácskába, diétára fogni, kis séta a szabadban, munkaterápia, de mit lehetne rábízni? Udvarsöpréshez talán ért.Vagy disznóól takarításhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  29. Egy bizonyos gyógyszernek , (…….) , ennek az egyik mellékhatása a kiszáradás.
    A Száraz ajkak, a szem szárazság és annak érzete.
    (a szem szárazságát lehet ellensúlyozni szemcseppel)

    persze ez mind lehet alkohol fogyasztás jelei is, mivel az is produkálja a feni
    tüneteket. ….
    .
    Nem kellene annyi gyógyszert szedni! vagy alkoholt inni! vagy mind kettőt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  30. A megfejtés: Vezír valószínűleg antidepresszánsokat szed, attól hajlamos a hízásra: Gyógyszerfüggő, attól véresek a szemei, de nem kell Grazba utazni Győzike is Győrben kezeltette magát

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  31. Ez kérem habszifon patron, egy pillanatra kéjes mulatságos boldogságot szerez. Olcsó, ne irigyeljük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  32. Elhomályosult a tekintete, saját nagyságának hitétől.
    Könnybe lábadt a szeme, mert éppen a “békemenet” képeit nézegeti.
    Vörösre sírta a szemeit, a nemzetért való aggódástól.
    Álmatag, elrévedő arckifejezés, mert a éppen a koronázásra gondol.
    Kialvatlan, fáradt a “szabadságharc” – tól

    Vagy mégsem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  33. Most hullik rá az a mocsok amit ő és droidjai nyolc éven keresztül Gyurcsányra szórtak, a különbség csak annyi, hogy most a világ minden sarkából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  34. Mi baja lenne? Elmebeteg a javából! Van az a fránya külvilág, és az nem ugyanaz ,mint ami zsibong a beteg elméjében. Úgy képzeli, hogy az ő nevét több száz év múltán is emlegetni fogják. és áldani, mint Magyarország megmentőjét,de már érzékeli hogy másként alakulnak a dolgok, és dühös, nagyon dühös.De szerencsére ez kezdi kikészíteni. Sunyi lázárlézer,gusztustalan kósa pedig mindig ugrásra készek az ő helyére, tudja ő ezt. A maga köré gyüjtött ,tellhetetlen pénzsóvár,mohó, csürhe pedig, élükön a klerikál fasisztákkal,veregeti a vállát, nekik addig jó, ameddig az elmebeteg regnál. Ezeknek nem az a bajuk a kommunista diktatúrával hogy az embereket hurcoltatott meg vagy végeztetett ki, hiszen azt ők is megtették, hanem az a legnagyobb baj, hogy azok el is szedik tőlük, amit az évszázadok alatt ezek összeharácsoltak. Ha már választhatok, akkor inkább lesöpröm a padlásukat, minthogy az egyházi birtokokon robotoljak teljesen elhülyülve, és boldogon hogy az urat szolgálhatom. Mi fog történni ha elvesztik ezek a gazemberek a következő választást? Kezdődik minden előről, először sunyin a katolikus templomokban, aztán majd az utcán. Ez az 1-2 milliós kissebbség nem fog soha normális lenni.Nahát ezért kellene egy puha diktatúra nekik, á inkább kemény. Tehát a normálisan élni akarók diktatúrája,az örökké elégedetlen,erőszakos,pénzéhes, agresszív, kissebbséggel szemben. Másképp nem fog menni. Orbáncék és a jobbik olyan szinten elhülyítette ,vagy megvette az arra fogékonyakat,hogy azt még generációk múlva sem heveri ki ez a beteg társadalom. Orbánc ,és bűntársai, egy amúgy is betegségekre fogékony Nemzet lelkét fertőzték meg. Pedig 89 tájékán már lábadozni kezdett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  35. Megkérdezték egy riportban Horn Gyulát, hogy miniszterelnökként mi volt az, amit a legnehezebben tudott elviselni.
    A válasza: A felém áradó gyűlölet.
    Mindennek ára van, amit előbb-utóbb meg kell fizetnie mindenkinek. Nemcsak a gyűlölt fizet, hanem a gyűlölő is (mint látjuk).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  36. Ezzel a semmibemeredő tekintetlel talán a saját sorsát szemléli.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  37. Részemről megszavazok egy egymilliárdba kerülő állami temetést is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)

  38. látod Péter? fix, hogy ugyanarról beszélünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  39. Reggelente úszni jár, mint a másik Bástya elvtárs. A klóros víztől piros a szeme. (De majd ráfogja a nyuszira!) Az arckifejezése pedig azt mutatja, hogy ilyen, amikor megpróbál gondolkodni. Ne reménykedjünk, még sokáig fogja húzni. Ha mégsem lenne igazam, hát annyi baj legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  40. Kedves
    Eldrad,
    2012. február 24. péntek
    03:11

    Látom a Te hozzászólásod is moderálás áldozat lett :-)
    Pedig ahogyan a “helyzet fokozódik” egyre többen és gyakrabban érezzük szükségességét a szalonképtelennek számító kifejezések használatának.
    Olyan kíváncsi vagyok mi lett moderálva? Csak nem az állt ott,hogy …élve született..?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  41. Orbánnak ugyanaz a baja mint a többi volt kommunista funkci gyerekének.Az óvodától az egyetemig mindent ingyen kaptak, semmiért sem kellett megdolgozniuk. Néha az apjuk részegen megverte őket, de nevelést nem kaptak.Elkényeztetett és neveletlen társaság. Most úgy viselkedik mint egy hat éves aki most kezdte az iskolát. Nem érti miért kapja a fekete pontokat és ha rácsapnak a kezére hisztizni kezd: én nem akarok ebbe az iskolába járni keressetek másikat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  42. T. navy wife!
    Dettó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. Szerintem gyógyszerek mellékhatása látszik rajta, de különben nem érdekel, hogy néz ki, és tud-e nyugondtan aludni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  44. Lehet, hogy ez bántja:
    http://hvg.hu/itthon/20120224_kohezios_penzek_deficit

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  45. Kit érdekel?Minél gyorsabban futna már jó messzire.Éppen elég problémát okozott már nekünk.Vizsgálják ki bár vannak gondolataim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  46. (moderálva)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  47. Hozzáértő állatorvosként végigvizsgálom a pácienst tetőtől talpig, azután megállapításokat teszek. A kokikat kapja a búbjára. A sallerokat a pofazacskójára. A csókosok megállás nélkül a szájával babrálnak. A nyakasok a tarkóján landolnak mint a MALÉV gépek (landoltak). Minden kakába beleüti az orrát. Csápol folyamatosan a karjaival a zellenség ellen. Szopatja a népet egyfelől, a nyaloncok piszkálják másfelől. HÁÁÁÁÁT! Mitől is is lenne kipihent SZEGÉNY!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  48. Ami kimaradt. hogy állandóan hajlongani kell és elfutni az IMF pénzei elől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  49. Nagyon rosszindulatúak vagytok. Én nem is értem…Éjt nappallá téve szabadságharcol,amikor meg pihenhetne, előbújnak a démonai, így aztán nincs nyugta egy percig sem.
    Ha belegondolok hogy honnan indult, és mivé vált, akkor csak szánni tudom…Nehéz lehet neki saját magával…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  50. “Mi baja van Orbán Viktornak?”
    Ugye ez a kérdés nem volt komoly?!
    Persze “A (pontos) választ csak a (grazi) szél ismeri…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Van valaki tőlem jobbra? 2012. április 8. vasárnap | Népszabadság Online

Orbán nem számított Schmitt hiúságára 2012. április 1. vasárnap | AN-álláspont

Schmitt marad és új doktorit “ír” 2012. március 30. péntek | AN-álláspont

Schmitt: nem a doktori miatt lettem elnök 2012. március 28. szerda | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos