Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmitt marad és új doktorit “ír” 2012. március 30. péntek 22:16 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(219)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmitt marad és új doktorit "ír"

Budapest – Schmitt Pál már elővette a másológépet, ugyanis új doktori disszertációt ír, a munka időtartamára pedig köztársasági elnök marad. Ha elkészült az új másolat, ahol kiteszi majd 250 oldal elejére és végére az idézőjelet, okafogyottá válik a lemondása. Ez a túlélési stratégia, amit a zemberek zembere közölt a zemberekkel. Orbán mellébeszél és hazudozik, miközben nem lehet tudni, hogy az egész csapdát ő állította Schmittnek, vagy ő bátorítja, hogy maradjon. Az biztos, hogy Schmittnek megtetszett az álamfőség, lehet utazni, reprezentálni, mosolyogni, és semmi mást nem kell érte csinálni, mint aláírni, amit elé tesznek.

Dicséretes Schmitt Pál elhatározása, hogy új PhD dolgozatot ír, és saját erejéből ledoktorál, de nem fog menni. Először meg kellene tanulnia írni, el kellene végeznie az általános iskolát, amit valami hasonló módszerrel úszott meg, ahogyan előző kisdoktorija készült. Ahogyan opponenseinek nem lett volna szabad engedni a törzsanyaglopást, úgy egykori tanárainak nem lett volna szabad az általános iskola hatodik osztályába engedni ezzel a helyesírással. Mivel Schmitt Pál nem talált semmi kivetnivalót abban, hogy más tudósok több évtizedes munkáját egyszerűen kimásolja és beadja, és meggyőződése, hogy csupán az idézőjelekkel és a hivatkozásokkal volt baj, képes arra, hogy ugyanazt, vagy hasonló módon készült dolgozatot adjon be, ezúttal idézőjelbe téve mind a 250 oldalt.

Az MTV-nek adott nyilatkozatában Schmitt nem lát semmi összefüggést az általa betöltött közjogi méltóság erkölcsi követelményei és tetten ért lopása között. Az ő morális érzékével akár bankokat rabolhatna hétvégenként, azt sem érezné kizáró oknak jelenlegi funkciója betöltéséhez. Nincs okunk kétségbe vonni, hogy Schmitt őszintén beszél, valóban úgy gondolja, hogy semmi rosszat nem tett, hiszen ő egész életében ezt tette, és így jutott előre. Az ő morális érzéke soha nem fogja jelezni, hogy itt valami baj van. Ahogyan abban sem lát semmi kivetnivalót, hogy a Sándor Palotáért, pénzért, csillogásért aláír bármit. Ő nem adja el a lelkét, mert neki ilyen nincs. Ezért a lelkiismeretet és a lelkiismeretfurdalást sem ismeri. Őszintén nem érti, miért háborodnak fel körülötte egyesek. Attól kell tartani, hogy a bíróság majd felmenti, amikor Orbánnal együtt a törvényszék elé áll, mert az orvosi szakvélemény szerint nincs tisztában a cselekedetei súlyával.

A felelősség mindenképpen Orbán Viktoré, aki egy gerinc nélküli, immorális lényt a Magyar Köztársaság elnöki székébe ültetett. Maga a gesztus leleplezi Orbán szándékait, hogy tudatosan lépte át és törölte el a demokratikus alkotmányt, a törvényeket, szándékosan alkotott törvénytelen és alkotmányellenes jogszabályokat. Tudta, hogy ez a terve, ezért választotta a lelki gnómot, hogy mindezeket aláírja. Előtte tettek egy próbát, hogy a nevét le tudja-e írni, és amikor az sikerült, megszavaztatta a lova helyett.

A Schmitt-ügy nem névadójáról, erről az erkölcsi érzék nélküli, züllött, lelki szörnyről szól, akinek a legócskább kurvázásaival van tele a város, amelyekről éppen úgy nem gondolná, hogy erkölcstelenek volnának, mint a lopás. A Schmitt-ügy kizárólag a másik lelki szörnyről, Orbán Viktorról szól, aki államcsínyt hajtott végre, törvénytelen törvényeket alkotott, aki letaposta a jogállamot, megszüntette a demokráciát, és ehhez egy beszélni képes tárgyat ültetett az államelnöki székbe. A kinevezésért is őt terheli a felelősség, a botrányért is, és Schmitt maradásáért is. Ahogyan egyszemélyben döntötte el a kinevezését, úgy egyszemélyben dönthetne a távozásáról is. Ha egy közönséges bűnözőt meghagy az államelnöki székben, azzal nyilvánvalóvá teszi azt a tényt, hogy bűnözők, köztörvényes csavargók, szélhámosok kezébe került az ország. Orbán eddigi ténykedése és Schmitt plágiuma között semmi különbség nincs, és ezt Schmitt jól érzékeli. Legfeljebb annyi, hogy Schmitt aljassága kevésbé ártalmas. Az is megdöbbentő, hogy a magyar lakosság csak Schmitt szélhámosságát veszi észre, de azt nem, hogy mire használják ezt a magán kívül élő embert, s hogy Orbán kétéves ámokfutása morálisan súlyosabb, mint Schmitt másolgatása. Schmitt életművében pedig nem a plagizálás a legsötétebb bűntett, hanem Orbán törvényeinek aláírása.

Nem lehet tudni, hogy a Schmittet a bolgár törzsanyag hazájából kinevező Orbán áll-e az egész botrány mögött, és egy nagy játszmával készíti elő a Kormányzói kinevezését, vagy mindez váratlanul érte, és nem tud mit kezdeni azzal, hogy Schmitt nem akar lemondani, mert megtetszett neki a Sándor Palota, a sok szép kilincs, a sok inas. Orbán aljasságához méltó, hogy miután Schmittel elvégeztette a piszkos munkát, az államcsíny után eltünteti a nyomokat. Schmittet főbe mégsem lőheti, előhúzza a doktoriját. De ne feledjük, hogy most már nemcsak Schmitt zsarolható Orbán által, hanem ez fordítva is igaz, miután alig van olyan Schmitt által elkövetett aljasság, amiről ne tudnánk, de ha Schmitt elkezd beszélni arról, hogy Orbán miért és milyen utasításokkal bízta meg, hogy köztársasági elnök legyen, az nagyobbat szólna, mint az őszödi beszéd. Orbán mindenesetre óvatos, a csahos kutyáit már ráeresztette Schmittre, de ő még nem mert frontálisan szembefordulni vele. A köztársasági elnök állítólagos méltóságáról beszél, amely méltóságot ő rombolta le akkor, amikor az idiótát kinevezte, és azzal, amire használta. A doktori botrány után méltóságról beszélni ugyanolyan szintű politikusi megnyilvánulás, mint Schmitt dolgozatírói módszere. Ha Schmitt a helyén maradhat, akkor mostantól hajrá, mindenki lophat, csalhat, hazudhat, az iskolában puskázhat. Ha Schmitt megteheti, akkor más miért ne. Az más kérdés, hogy a magyarok felháborodása sem őszinte, mert ők ugyanezt megcsinálják naponta, ahol csak tehetik.

A legjobb forgatókönyv az, hogy Plagi bácsi ragaszkodik a palotájához, a pompához, mint mondta: ő is nehezen tudja már szétválasztani Schmitt Pált a köztársasági elnöktől. És akkor Orbánnak együtt kell élnie saját aljasságának nyilvánvaló bizonyítékával, vagy olyan helyzetbe hozza a kopírozó művészt, hogy az palotája elvesztése miatt sértődötten kipakol mindarról, amit tud. Bármelyik megoldás jó a magyar jövő szempontjából. A legrosszabb forgatókönyv az, hogy Plaginak adnak egy másik palotát, kap inasokat, és rábeszélik, hogy húzzon el. Schmitt ugyanis éppen ilyen szarházi volt eddig is, mint most, amikor tetten érték. Ez a két év már nem oszt és nem szoroz. Megérdemli Orbán, hogy szagolja azt az ibolyát, amit szakított. A legjobb az lenne, ha Plagi bácsi maradna, rájönne, hogy milyen mocskos módon kihasználták, majd hogyan próbálták kidobni a szemétdombra, és elkezdene köztársasági elnökként működni. Kezdhetné azzal, hogy államcsíny miatt eljárást kezdeményez.

Mindezek elvi lehetőségek csupán, mert aki a Várban ül, az mégiscsak a lopáson rajtakapott, immorális, szerencsétlen Schmitt Pál, akinek mindezek után is “tiszta a lelkiismerete”. Aki azt gondolja, hogy “a legjobb tudása” szerint “írta” a disszertációját.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (77 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +110 ( 128 szavazatból)
Schmitt marad és új doktorit "ír", 4.8 out of 5 based on 77 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(219)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

219 Reader’s Comments

  1. Ha föloszlatja a Parlamentet, mert hatalmában áll. Új választást ír ki, akkor ő lesz a győztes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  2. Elhatároztam,hogy egy szót sem írok, de nem bírom megállni..
    A Hetus, és kekec vitához fűznék hozzá pár szót.
    Gyurcsány elszúrta.Nem kicsit,nagyon!Mivel a stílus maga az ember,hát nagyon meg kellett volna válogatni a szavait, mert TUDTA hogy ki fog menni a szöveg.Erről ennyit…
    Az azóta eltelt időben történtek ismertek.
    Gyurcsány egy kritikus pillanatban kijelentette, hogy nincs diktatúra.Ez a kijelentése,meg az utána való össze vissza ténykedése elgondolkodtató volt.
    Ki ez az ember?
    Ha ilyen világosan látja a dolgokat, akkor miért nem következetes?Ha tudja mit kell tenni, akkor miért nem csinálja?
    Írásban,gondolkodásban szuper.Amikor azonban realizálni kellene az elmondottakat, akkor gellert kap minden ténykedése.
    Ma már mindannyian tudjuk, hogy nagyot vétett,ez nem is vita tárgya azt hiszem.
    Tegye jóvá! Álljon ki,és legyen az ellenzék,akár kéretlen vezére.Azt is tudjuk mindannyian, hogy a tábora még mindig nagy,példa az itt mellette megszólalók aránya.
    A tehetsége messze felülmúlja a most látható bármelyik civil ellenzékét.
    Ha az emberek tudják,hogy egy karizmatikus bátor ember mögé kell állni,akkor megteszik.
    Álljon ki, szórjon még egyszer és utoljára hamut a fejére,és próbálja meg felrázni az apátiából ezt a tunya országot!!!Hiszen tisztában van minden elejtett szónak az értékével, és minden fidesz által meghozott gazember törvénynek a hátulütőjével.
    Az hogy nagyon okosakat ír,és mond, az kevés! Tőle kevés! Mert ha valaki,akkor ő rendelkezik azzal a tehetséggel,hogy logikusan felfűzzön minden aljasságot a fidesz ténykedésével kapcsolatban úgy, hogy a 8 osztályosok is megértsék.
    Lássa már be, hogy aki elqrta, az Ő!!!Neki kell helyrehoznia! Meg kellene próbálnia, mert nincs más lehetőség úgy látom…Meg idő sincs!Jön a választási törvény,az eü-i törvény “vitája”, és jönni fognak a magas labdák, amiket valakinek fogadni kell.
    Lehet hogy a fejemet veszitek ezért a véleményért, de sajnos széles e hazában nem látok olyat, akinek tudása, és bátorsága lenne ezt meglépni rajta kívül…
    Itt van ez a gyalázatos eset sittpalival…Igazán, komolyan,és messze hangzóan tett valaki valamit?
    Az hogy 1000-en tökölnek, ebben a helyzetben nulla.
    Itt a soha vissza nem térő alkalom a számára!
    Ha nem akar visszavonulni a politikából – márpedig az eddigiek azt bizonyítják – akkor tegyen a lehetőségeihez, és tudásához mértem meg mindent a helyzet megváltoztatására.
    Pénzt paripát nem kímélve.Ő megteheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  3. Amrem, erre gondoltam, írtam is róla két posztot. Tévedésem az volt, hogy feltételeztem a cselekvőképességét. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  4. Ez elég friss:
    http://index.hu/belfold/2012/04/01/a_nob_tanulmanyozza_schmitt_esetet/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  5. T. bumburi!
    “Tehetsége messze felülmúlja a most látható bármelyik civil ellenzékét” és a legfőbb jellemvonása, hogy DEMOKRATA – mondom én.
    Ember nincs hiba nélkül, sőt tévedhetetlen ember sincs, de az biztos, hogy ennyit még vezető nem ártott az országnak, a népnek, mint Orbán és a Fidesz-KDNP! Ezt most a józanabbak is látják, a történelem majd igazolni fogja!
    Az előzőek építettek és nem romboltak, a Fidesz szerint romokban volt az ország, hát addig emlegették azokat a romokat, hogy mos már valós, hogy kint is bent is romokban és megtépázva az ország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  6. A végén még kiderül, hogy a NOB/IOC piszkos komcsik, és áruló ballibsik gyülekezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  7. Kedves dr Kné!
    Azt hiszem egyetértünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  8. T. bumburi – köszönöm!
    A véleményem az, hogy kritizálni kell és akinek esze van az ezekből a kritikákból okulhat! Biztos vagyok abban, hogy olvassák a politikusok ezen hozzászólásokat! Sokszor mondjuk a barátainkkal, hogy Julcsa néni és Józsi bácsi kutykuruttyfalváról jobban el tudná vezetni ezt az országot…
    Mindig lesz “józan, paraszti” véleményem, mert az az elv vezet, hogy amit nem kívánok magamnak, azt mással sem teszem meg!
    (Most némi kárörvendés azért van bennem: amit Gyurcsány Ferenccel műveltek, én abba belehaltam volna, de most ők kapják vissza sorozatban!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. Tartalékos olimpiai bajonk és ohne-doktor Schmitt úr!

    Néhány téma-buborék a PhD-hez:

    -választási igéretek és diktatúra kialakitása Magyarországon.
    Konzulens dr Orbán Viktor dr.

    -Az ország gazdasági tönkretétele két év alatt.
    Konzulens dr. Matolcsy György Huba dr.

    -pokolian rossz hirünk kialakitása a világban.
    Konzulens dr Szijjártó Péter, dr Orbán Viktor dr, dr. Martonyi János dr.

    - fideszes adóságok eltüntetése.
    Konzulens dr Schlett Csaba.

    -magánnyugdijpénztári pénzek ellopása és annak kommunikációja. Konzulens dr Orbán Viktor dr, dr Selmeczi Gabriella.

    Soroljam még, vagy elég lesz?

    A századfordulóig elegendő csak ez az anyag.

    Mellesleg, ha tudná, hogy egy doktori disszertáció, pláne egy PhD mekkora munka, nem mondott volna ilyen hülyeségeket péntek este.

    Segitég: Pesten már hirdezik maguk fénymásoló boltok, ahol a doktori megvárható.

    dr topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  10. dr. Kné (és a többiek)
    http://nol.hu/belfold/kis_janos__az_orban-rendszer_nem_konszolidalhato
    Súlyos tévedés azt hinni, hogy mindez üres moralizálás. A morális válság politikai következményekkel jár. Aláássa az éppen kormányon lévőkbe vetett közbizalmat, híveiket elbizonytalanítja. Ha pedig a morális válságokat rendszeresen félrekezelik, akkor magának a demokratikus politikának a tekintélye is megroggyanhat. A széles értelemben vett baloldalhoz tartozom, Schmitt plágiumbotránya pedig a jobboldalt sújtja. Én azonban ugyanezen megállapítások mellett érveltem 2002-ben és 2006-ban is, a baloldalt megrázó morális válságok kapcsán.
    Kis Jánostól elfogadjátok, hogy Medgyessy D-24-es ügye, illetve Gyurcsány öszödi vállalhatatlanja is óriási morális válságot okozott (aminek egyenes következménye a 2/3 lett)?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  11. bumburi
    egyetértek Gyurcsány valóban kiemelkedő karizma, de kizárólag a szónoklási tudásával, és tud nagyon, de nagyon nem gondolkodni (utóbbira az öszödi a legjobb példa), viszont Hornnal vagy Bajnaival ellentétben totálisan alkalmatlan kormányfő fogalma sincs többek között az államapparátus vezetésének mikéntjéről a politikai játszmák alapjairól, saját pártja (itt az MSZP-ről van szó mikor párt és kormányelnök volt) illetve a koalíciós partner kezeléséről. Az a vita ma, hogy Gyurcsány tud e segíteni a baloldalnak vagy éppenséggel megosztó illetve aktív tevékenysége a politikai ellenfélnek a Fidesznek táborát újraegységesíti vagy ellenkezőleg. Hogy alkalmas e az ellenzék vezetésére az nagy kérdés a valós választ a következő parlamenti választás fogja megadni, mármint hogyan fog szerepelni a DK, az MSZP, az LMP. Ha 2014-ben a DK nem jut be a parlamentbe vagy az MSZP-hez mérten elenyésző számban lesz képviselője Gyurcsány végleg a szögre akaszthatja a politikai cipőjét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  12. Hetus
    Én nem a miniszterelnökségre gondoltam akkor, amikor Gyurcsányt emlegettem!
    Csupán arra gondoltam, hogy fel tudja rázni az embereket, mert van olyan dumája. Tulajdonképpen más szerepet nem is igazán szánnék neki. Még mindig sok a szimpatizánsa, és sok az ellensége.Az Orbán utálata végett is elég sokan besorolnának mögé.Ezért meg ő nem fogja aktivizálni magát.Ami a habitusából következik,mert ő is alkalmasnak tartja magát minden elöljáró szerepére.”Csak” ennyire gondoltam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. A Schmitt is egy jo nagy rakas ganye, es az Orban is az, slussz-passz. Ez meg nem jelenti persze azt, hogy mondjuk a Gurcsanynak nem kellett volna lemondania az oszodi beszed kirobabanasa utan kozvetlenul.

    MADE IN HUNGARY!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  14. Ignotus: A múlttal szemben csak egy kötelességünk van, lerázni magunkról.

    2012. áprilisa van, túlléptem Őszödön, azóta nagyon sok kárt tettek itt mások ezzel a néppel és ezzel a hazával, éhező, kilakoltatott emberek, gyerekek, 3x bóvli, az üzemanyagárak az egekben, mely aztán mindenbe begyűrűzik, de ez most van!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. dr. Kné 19.30

    teljesen egyetértünk, előre kell nézni ma az ország legnagyobb ellensége Orbán és kormánya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  16. Úgy elgondolkodtam.
    A király nélküli királyságban, a tenger nélküli ellentengernagy kormányozta országban születtem, s lám hova jutottam, pedig ugyanott lakom, ahol születtem.
    Kalandvágyból itthon maradtam 56-ban. NAGY KALAND VOLT.
    Egy olyan országban élek most, ahol az elnök, a köztársaság nélküli köztársasági elnök, aki szégyen nélküli szégyentelen, s ugyan olyan akarnok, mint a kineveztetője
    Hát szépen vagyunk mondhatom.
    Vagy inkább úgy, hogy szégyen vagyunk, ezt nem csak én mondom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Hetus! ++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  18. Doktorit irhat.
    De hol marad ?????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. Ha most tisztességesen meg akarja írni, úgy 6-7 évébe fog kerülni. Kívánok hozzá erőt, egészséget és kitartást.
    Sajnálom, hogy nem a nemzet érdekében volt motorizálva,(én inkább betonkeverőnek mondanám),hanem egy pártnak volt a motorja a 20 évre szóló bebetonozáshoz, de legalábbis a következő 10 kormány kezének megkötéséhez természetesen a NENYI és az ön hívő, keresztényi lelkiismeretének vezérletével!
    Ugyanis nem vette a fáradságot, hogy elolvassa miről is szólnak azok a törvények, ha viszont tudta, akkor még rosszabb a helyzet!
    Ön egy nagyon gazdag ember marad annak a népnek a verítékéből, akikről már Kövér László, az ön helyettese is elismerte, hogy elszegényedtek és ön ehhez írta alá a törvényeket!
    Inkább írjon egy doktorit, mert ha ezen elgondolkozna, végül a kardjába dőlne!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Hogyan jut Fidesz-pénz az ATV tulajdonosához? 2013. november 21. csütörtök | AN

A Fidesz náci stílusú propagandát folytat 2013. november 16. szombat | AN

Tolvaj a magyar miniszterelnök veje 2013. szeptember 20. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos