Ronai and Ronai
AMERIKAI

Utcán provokálnak a diktatúra szekértolói 2012. január 11. szerda 13:08 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(63)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Utcán provokálnak a diktatúra szekértolói

Budapest – Megszületett a döntés: a Fidesz B-közép kísérletet tesz arra, hogy megmutassa, mekkora a támogatottsága. Miután a demonstrációt nem a pártközpontban, hanem a neohungarista Echo TV egyik legvéresebb szájú műsorában jelentették be először, nem kizárt, hogy túlbuzgó mamelukok magánakciójáról van szó.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője, valamint az általa vezetett Demokrata kör című tévéműsor három állandó sztárja: Kerényi Imre, Pozsonyi Ádám és Szőnyi Kinga – elfogadott nevükön: a Négyek Bandája – az új alaptörvény fölötti örömködésbe beleunva bejelentették, hogy utcai megmozduláson kívánják demonstrálni a párthoz és Viktorhoz való hűségüket.

A Demokratában és a fideszes cselédsajtó több más darabjában is olvasható felhívás értelmében a megmozdulásra azért van szükség, mert „a nemzetközi nyilvánosságban megjelenő hazug és elfogult híradások” erősítenek föl egy olyan „közhangulatot, amely méltatlan és igazságtalan színben tünteti fel országunkat”. Teszik mindezt „a kommunizmus és posztkommunizmus lélekölő évtizedei után”, hangsúlyozzák az aláírók, köztük maga Bencsik (volt MSZMP-tag), Kerényi (MSZMP alapszervezeti párttitkár), Pozsonyi (a magyar újságírás szégyene), Pataki Attila zacitulajdonos, Stefka István, a Magyar Hírlap főszerkesztője és kenyéradó gazdája, Széles Gábor, az ugyancsak echós Szőnyi Kinga, civilben lejárt szavatosságú fotómodell, és még sokan mások.

A szöveg, amely a trianoni ítélőszék előtt álló védtelen magyarság és a Fidesz közt is szerencsés fordulattal von párhuzamot, az elfogult híradásokat teszi felelőssé Trianon megismétlődéséért, amely az aláírók szerint fenyegető valóság (a Demokrata mai címlapja is ezzel riogat). Ezért „békemenetet” hirdetnek január 21-én, szombaton délután négy órai kezdettel a Hősök tere és az Országház között.

A „békemenet” aláírói közt van az a Bayer Zsolt, aki a Sátán kutyái címmel a Magyar Hírlapban megjelent opusza ha már lúd, legyen kövér alapon az angolszász sajtót is helyre teszi: „A Times meg azt írja, hogy ’egyetlen centet sem szabadna folyósítani, amíg a szégyenteljes alkotmány érvényben marad’. Nohát, nohát… Tényleg? Hát akkor ne folyósítsatok, ti szerencsétlen, beteg idióták. Úgyis minden újabb kölcsön egy adósságátütemezés, nem igaz? Az egész rendszer alapjaiban rothadt széjjel, az egész rendszer az újabb és újabb hitelek felvételétől függ, az egész rendszer egy mocskos pilótajáték, csak ti, szerencsétlen hülyék ott a Timesnál még nem vettétek észre.”

Bayer írása vége felé a január másodikai százezres demokratikus tüntetés egy kulcsfontosságú mozzanatára is demokratához méltóan reagál: „Idehaza meg eközben a Nagy Operaházi Tüntetésen azt mondja Majtényi, hogy ’sokkal jobb sors a bukott miniszterelnöké, mint a népharag által eltávolított diktátoré’. Nagy igazság ez, Majtényi úr, s hálából adok én is egyet cserébe: sokkal jobb tüntetéseken hazugságokat ordibálni a mikrofonba, mint megdögleni egy polgárháborúban. Ez az én jó tanácsom maguknak.”

A szervezők számítanak arra, hogy esetleg nem mindenki jut el a megmozdulásra, aki egyébként szívesen ott lenne (Szőnyi már az adásban jelezte, hogy ő például nem ér rá aznap), ezért a résztvevők a lélekben velük lévőket jelképezendő gyertyákat, mécseseket visznek magukkal, amit letesznek a Parlament épülete elé.

A kezdeményezés hangsúlyozottan „civil”, azaz fideszes politikus neve nem olvasható a felhívás aláírói között, így nem tudni, hogy arra a Politbüro és Orbán Viktor jóváhagyásával kerül-e sor, vagy a mindenféle vízben megfürdött Bencsik nem először taktikázza túl magát, olyasmit szervezve, amivel az általa támogatott pártnak tulajdonképpen nem használ, hanem kárt okoz.

A Fidesz utoljára március 15-én volt utcán, amikor fizetett tapsoncokkal igyekezett befoltozni a népszerűségén már akkor tátongó lyukat. Október 23-án, amikorra a gúnyán már több volt a lyuk, mint a szövet, a párt már nem vállalta a nyilvános megmérettetést, maga Orbán Viktor Brüsszelig, Kövér László Dél-Amerikáig, Semjén Zsolt pedig Ausztráliáig futamodott – minden bizonnyal nem csak attól tartva, hogy az ellenzéki tüntetés nagyobb lesz a kormánypártinál.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (36 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 54 szavazatból)
Utcán provokálnak a diktatúra szekértolói, 4.8 out of 5 based on 36 ratings

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(63)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

63 Reader’s Comments

  1. Tévedés!
    Nem provokálnak!
    Megköszönik a kormány áldásos munkáját!
    A miért a fülkeforradalom eljutott a “békemenetig”!
    A demokrácia megszilárdítását!
    Elszakadási törekvést Európától!
    A 327 Ft euró árfolyamot!
    A 420 Ft-os benzin árat!
    Az új munkatörvényt!
    A vallás és sajtószabóságot!
    …………..!
    .
    Akik ezekkel egyetértenek ott a helyük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +55 (63 szavazatból)
  2. Meg máshol is!
    Kedves Bartus László!
    Igaz lehet ez?
    Mi a véleménye az ottaniaknak az ehhez hasonlókhoz:
    .
    !Az amerikai nagykövet nyíltan beavatkozik a magyar belpolitikába – állítja Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos, aki most látta elérkezettnek az időt, hogy a nyilvánosságnak beszámoljon arról: tavaly áprilisban “berendelte” őt Eleni Tsakopoulos Kounalakis a nagykövetségre, ahol egy “számonkérő jellegű” beszélgetés keretében a Gyurcsány Ferenc elleni eljárásról érdeklődött.”

    http://nol.hu/belfold/budainak_kilenc_honap_utan_leesett_a_tantusz
    Bocs, hogy ilyenekkel kérdéssel zavarlak!
    További szép napot mindenkinek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  3. Ez katasztrófa, hogy így fogunk tovább élni: szekértáborok állnak minden oldalon. Mindegy mit tettek a politikusaink, “az egyiket szeretjük, a másik pusztuljon”, mert “csak a Kispest, mocskos Fradi!”, és fordítva. Elborzadok attól, hogy minden héten ki lesz sajátítva az utca az egymást utálóknak. Reménytelen ország. Ha semmi mást nem köszönhetünk Orbánnak az elmúlt húsz évben csak ezt a “lőporfüstös”, állandó háborús közérzetet, végsőkig feszített megosztottságot, az már önmagában olyan kár, amiért nincs bocsánat. A 21. században is démonainkkal küzdünk. Sosem szabadulunk meg tőlük? Mivé lehettünk volna már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (52 szavazatból)
  4. Elnézést!
    Helyesen, ilyen kérdéssel zavarlak!
    Rám fér a levegőn való séta!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  5. Honnan indul a bayer a békéért? Az orgoványi erdőből?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  6. Ez mindennek a teteje!
    Szerintem az Orbán kormány sándékosan előre megfontolt szándékkal:

    - Az országot csődbe visz
    - Provokál és Polgárháborút szít
    - Az Unióbol kizáratja az országot

    Ez kimeríti a népellenesség és a hazaárulás minden vádpontját!
    Feljelenteni, Bíróságra vele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (56 szavazatból)
  7. Ami biztos: akkor most a hiradóban is látunk vonuló, hömpölygő tömeget.
    Gondolom, a műsorszerkesztő már keresgél az archívumban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (52 szavazatból)
  8. Ez jó..hömpölygő tömeg. A videótárból :D :D :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  9. Balogh de nem balga

    karelsloboda 2012. január 11. szerda 14:05
    Hol akarod feljelenteni? A Polt Petinél?
    Hülyeséget nem kell mondani. Vagy talán nem hallottad, hogy a birói kar hogy kiakadt a Bárándy kritikáján? Ha valaki nagyon meg van sértődve, ott nagyon nagy a találat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  10. Ertjuk am nagyon is jol azt a “sarga” szinre valo utalast!!!!!!
    mar volt ilyen a 90-es evekben a Radio elott-(zaszloegetes!!)-amikor is sarga keresztekkel vonultak oda sokan!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  11. Az alá író nevek már elégé kifejezik a jellemhiányt. Mit kell csinálni a bolonddal? Rá kell hagyni. Ezek magukra és a vezérre veszélyesebbek, mint a normális emberekre. Netán, ha ránk is veszélyesek lesznek, töketlent csinálunk belőlük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  12. Természetes hogy ezt a tüntetést magánemberek szervezik,ugyanúgy mint annak idején a “vizslát”is magánemberek adták ki, a 4-es metró építése ellen is magánemberek indítottak pereket.Martonyi azt mondta ők több embert tudnak kivinni mint amennyien másodikán voltak.Természetesen igaz mert ők megfenyegetik az embereket kirúgással.Aki elmegy ellenzéki tüntetésre azt azért,aki nem megy az ő tüntetésükre az pedig azért számíthat kirúgásra.
    Azért kell mondani hogy civil kezdeményezés,mert már így is rajtuk röhög a világ hátha majd látják hogy egy kormány saját magát támogató tüntetést szervez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (36 szavazatból)
  13. Magyarországon a demokrata szó már olyan szitokszóvá vált, mint USA-ban a muslim…és ezért a demokrata névvel visszaélők tettek bőven,
    Fiatal DEMOKRAtÁK Szövetsége, Szaabad DEMOKRATÁK Szövetsége, Keresztény DEMOKRATA Néppárt, Magyar DEMOKRATA Fórum, Demokrata (újság) a cikkben citált DEMOKRATA kör…..ex-miniszterelnökünknek is a leg-gyakoribb szava… DEMOKRATIKUS Koalició….
    Mit hagytam ki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (19 szavazatból)
  14. Hogy mit csinált és miket nem a nagykövet asszony, nem tudom.
    Azt viszont igen, hogy Budai Gyula főállású spicli és hazudozó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (37 szavazatból)
  15. Nagyon veszélyes vizekre evez Orbán.
    Nélküle, felkérése vagy engedélye nélkül egy ilyen demonstráció nem jöhet létre.
    Megint utcára viszi a csürhéjét.
    A csürhe jellemzője – többek között -, hogy nehéz kézben tartani őket, ha többen összeverődnek.
    Remélem egy pillanatra visszanyeri józan ítélőképességét, és visszarendeli huligánjait, seggnyaló “forradalmárjait”.
    Persze, ha megfélemlítés a cél, akkor nem fogja megtenni, nem rendeli ólba a bandát.
    Sőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  16. Úgy megnézném, mit tenne a rendőrség, amikor éljen Viktor felkiáltással felgyújtják az MTV székházát( segítségképpen, már nem ott van, ahol volt), kukákat borogatnak, utcaköveket szednek fel, és dobálnak.”Csatára fel, vesszen az ellenzék, na meg Gyurcsány!”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  17. Kedves Bohém,

    itt is ugyanúgy oszlik meg a magyar tábor, mint otthon. Az elfogult orbánistákat nem érdeklik a tények. A demokratikusan gondolkodók pedig pontosan értik, mi történik, és elhűlve nézik az ámokfutást. Semmi rendkívüli. Üdvözlettel, BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (35 szavazatból)
  18. Én régóta mondom, hogy nem kellett volna bezárni a Lipótot. Most tessék: tüntetést szerveznek az egykori ápoltak. Az aláírók biztosan egykori ápoltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  19. Azert a szohasznalatra vigyazni kenei. Attol hogy igaz azert még felall a hatamon a szor ha ilyen az 50-es evek propagandajabol visszakoszono szavakat latok, hogy “szekértolói” meg hogy “cselédsajtó”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  20. admin!
    Köszönöm válaszod!
    Értem!
    A helyzet itt is ugyanaz!
    Idézlek: “demokratikusan gondolkodók pedig pontosan értik, mi történik, és elhűlve nézik az ámokfutást. Semmi rendkívüli.”
    A Kossuth tér egyenlőre csendes!
    Na ez a legnagyobb bajunk!
    Bízom benne, hogy az emberek rövid időn belül ébrednek!

    Üdvözlettel, Bohém!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  21. Mit szólnak ehhez Krisztus Urunk őrálló harcosai, nem ismerik a második legfőbb parancsolatot?
    Az egész világor hülyének nézik ezek a pofátlan Fidesz -Kdnp-s gengszterek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  22. Tüntessenek vagy mit akarnak, csinálni ! A hülyének is joga van a “szólás szabadsághoz”, mondjuk lassan csak azoknak lesz !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  23. Az MTV most biztos nem kési le a “felvonulást”! Összeterelnek száz főt egy négyzetméterre (tudom, hogy ez lehetetlen, de Orbánéknál mindennek az ellenkezője is előfordulhat!), aztán kijön majd a 2,7 millió fő ((ha van még ennyi támogatójuk) a kormány melletti tüntetésen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  24. Én leginkább arra emlékszem a választást követő napokban tett kijelentésre, hogy “most talpra állítjuk a gazdaságot”. És csodálkozom azon, hogy soha nem látok rá hivatkozást!
    Tényleg! Ha már egyszer úgy helyreállították, hogy 320Ft az € és 420 Ft a benzin (az apróságokkal itt nem foglalkoznék), akkor már itt az ideje tüntetni a békéért!
    Csak hát ezt laposkúszásban kéne tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  25. Én félek a polgárháborútól, mások fenyegetőznek vele? 2002 ! Hová jutottunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. A világ minden tájáról jönnek az elmarasztaló kritikák, és akkor ezek az eszementek tüntetni akarnak Orbán mellett! Tegyék! Egy okkal több, hogy mindenki tisztában legyen az elfogult barmok vakságával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  27. Hogy van ez?Elösször meghírdették a szabadságharcot,amit “hősiesen” megvívtak.Most pedig mint”győztesek” békemenetet hírdetnek?Itt valami fogalom zavar van a zsebdiktátor imádóinak fejében.A harc győztesei soha nem hirdettek békemenetet,ők a győzelem után ünnepeltek,uralmuk alá hajtották a legyőzötteket.
    totya46.Igazad lehet,mert ilyen zavaros,minden normális logikát nélkülöző,értelmezhetetlen célokért meghírdetett”békemenet” csak a diliházi
    szökevények fejéből pattanhat ki.
    Én hülye,edig azt hittem,hogy a békemenet egy fennkölt esemény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  28. Barátaim! Nem kell odamenni. Ez fontos. Részint ne növeljük a k.szolgálati TV-ben a mutatott “tömeget”, részint ne engedjünk a fasiszta proovokációnak. Majdcsak eljön rövidesen az ideje a taxisblokádnak. Holnaptól 10 Ft-tal drágább a benzin.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  29. Bocs! Már mától.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  30. Most mi van Bayer Zsolt polgárháborúban akar megdögleni ?????
    Vagy csak ezzel fenyeget?
    Ha idáig jutott akkor nem sok mondanivalója van .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  31. Phenjan=Budapest

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  32. Olvasni való estére!
    .
    http://hvg.hu/itthon/20120111_Schmitt_doktori_disszertacio_plagium
    .
    Ez igaznak bizonyul, akkor lehet érteni, hogy miért vagy:
    http://www.youtube.com/watch?v=3GsvlXoOM9E

    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  33. Tüntetés értelme akkor: Kiállunk mellettetek legyen minél magasabb a benzinár!!!
    Tüntetés értelme most: Csak igy tovább Zorba(n) tedd tönkre még jobban az
    országot, igy lehet a háttérben az újgazdagoknak tovább gazdagodni ezen!
    (kinek is van pénze ezek folytonos működtetésére?)
    .
    bamba 2012. január 11. szerda 14:03
    “Honnan indul a bayer a békéért? Az orgoványi erdőből?”
    Szerintem az orgoványi erdő valaminek a folyamatába illeszthető folytatás
    volt akkor is, ami nem szakadt félbe. E szellem követői a demokrácia ellenes jobboldali erők segédcsapataiként – háttérben – folyamatosan működnek.
    Ha szükség van rá szabadjára engedik a lib-bolsizó propaganda után
    végső soron mint szabadcsapatot. Ha már káros működésük, akkor
    - látszólag – kirúgják és látszatbüntetést kapnak (lásdd tv székházi események
    és következményeik). Állandó létük biztositja valakiknek mindig szükségük van rájuk. Ez egy “kéznél lévő” mini terrorista banda, Balsai és társai kezében!
    Az ellenzéki erőknek fel kell készülni erre! Nem lehetnek ilyen felkészületlenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  34. Bayer Zsolt meg az Echo tv szép kis társítás.megérdemlik egymást.Majd megint jön a balközép a gyergya meh jó lesz gyújtogatásra a békemeneten.Ezek tényleg megbolondultak??Mi meg vakságunkban nem vettük ezt észre vagy lusták voltunk odafigyelni igazán?Bár az nyilvánvaló ez háború nélkül már nem megy Orbán soha nem adja meg magát.Magasról tesz mindenki véleményére,mert neki küldetése van szerinte.Nekünk meg az,hogy elzavarjuk jó messzire.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  35. Akármilyen “legszebb” ruhát felvehet az, akinek a lelke belül fasiszta…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  36. Emlékszem a tv ostrománál Bayer volt az első,aki a hírtévének nyilatkozott.Biztos egész véletlen volt,ott és persze senki nem vágta pofán sem őt sem a hírtévés kopasz csávót.Milyen érdekes?Remélem egyszer kiveti az ország ezeket a mű magyarokat ,aki kitüntetést kap a magyarságért végzett munkásságáért anno,azt még a neve is olyan magyaros,Bayer szerintem biztos ária,kiválasztott faj utolsó példánya,inkább az egyszarvúak maradtak volna ezek a szarkeverők helyett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  37. Balogh de nem balga:
    Persze, hogy tudom: A Bíróságok (is) az Orbán kezében vannak!
    De egy részt jó volt leírni, másrészt talán, de csak talán az Uniónak azért még vannak talán olyan bíróságjai ami eljárhat akár ilyen vagy hasonló perekben.
    Ja persze, az Orbán az más, az Minisztet, ….. De ki tudja :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  38. Orbán Viktor mozgósitani tudja a tömegeket. Eddig maga mögé, meglátjuk most önmaga ellen -e? Nagyon érdekes lesz megfigyelni Orbán magatartását amikor a nép forradalmi hevületében a vállára emeli… Bizony akkor már a terrorelháritók sem tudnak semmit tenni. Kérdés, tud-e nyugodtan aludni egy diktátor? Fél-e ha a biztonsági őr elszalad mellőle a dolgára? Érzi-e egy diktátor sorsa bevégeztet ?
    Az aki oly gyakran hangoztatja az elszámoltatást, mit fog tenni , ha őrá kerül a sor? Ha vezetik rabláncon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  39. Elhangzott egy kerdes a kommenteloktol “mive lehettunk volna,ha nincs orban”,hat mondjuk ez a kis fikarcnyi orszag felemelkedett volna svajc,ausztria,luxemburg szinvonalara,ehelyett most jon fekete afrika vagy meg lejebb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  40. Csak azt felejted el, Lansky, hogy a vissza-nem-fizetésnél nem tudod szétválogatni az embereket. Csőd esetén pl, a 81 éves anyám, aki egy élet megtakarítását állampapírba fektette, elbukja a kis 3 millióját. Ő a károsult, aki kisember, és ez a pénz arra van, hogy segíteni tudjon magán, ha valami gond adódik. Államra, önkormányzatra ebben a helyzetben nem számíthat. És ezerszám vannak a világban, akikkel így kitolnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  41. Hát ha vannak akik ezt az állapotot annyira jónak tartják, hogy még demonstratív módon védik is, akkor nagyon nagy a sötétség!
    Úgy látszik a parlamentben is fogy már a levegőjük!

    Ma reggel hallottam a kereszténydemokraták fehér hajú bölcsét!
    Az nem voltsemmi amit nyilatkozott a nemzetközi kritikákra!
    A magyar ellenzék hangját hallja visszacsengeni a világsajtó és a világ nagy politikusai szájából!
    Azért ha ez így van akkor piszok befolyásos a magyar ellenzék, ha Sárközitől Merkelen át Hileri Clintonig a világsókkal együtt maga mögé tudja állítani!

    Az meg sem fordul abba buta agyukba, hogy tán annak idején kicsit nagyobb figyelmet kellett volna szentelni az ellenzék hangjára, mert lehet hogy igazuk volt és ők gondolkodnak úgy mint általában a világ számottevő politikusai!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  42. Tüntessenek csak. Remélem minél több B-közép származék és Jobbikos megy el, így legalább kiderül, hogy egy képződmény a kettő Fidesz=Jobbik.Rákay Philip(szép magyar név he-he, a nagy magyar szégyelli a keresztségben kapott magyar nevet)), majd elmondja, hogy 2 millióan vannak. Annyi az egész, hogy a tényleges demokrácia hívei nagy ívben kerüljék el a környéket és ne provokáljanak.Nincs egy újságíró, aki megkérdezné Bayer Zsótikát, hogy hazatelepítette már a cégeit Szlovákiából és magyar rendszámú autót használ-e végre, esetleg fizet-e adót itthon, vagy csak a pofája jár?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  43. Vajon a közszolgákat kirendelték már a “békemenetre”? Írásban, vagy szóban? Jó lenne, ha aznap sok közszolga igen rosszul érezné magát.Hasmenés, fejfájás, egyebek. A saját érdekük lenne Csak addig kellenek Orbánnak, amíg a tömeget növelik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  44. Báthory Ödönke

    Kíváncsi leszek, hogy miket írnak a transzparensekre? “Az ellenzék monnyonle!”, “Gyurcsány takaroggy!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  45. Államcsőd esetén a deviza és forint hitelesekkel mi lesz ? Eltörlik azokat is és tiszta lappal indulnak? Nem tudom mivel jár egy államcsőd? Ha eltörlik a lakáshitelesek tartozását, akkor kap egy lakást szinte ingyen? Ebből nagy felzúdulás lenne. Mi lesz a megtakarításokkal? Osonka írta, hogy mi lesz az államkötvényekkel, de a többivel, aki nem abba fektetett. Az MNYP pénzeket ezek szerint hiába kobozták el. Ha bent maradtam volna(letojva a zsarolást), az a része, ami nem államkötvényben volt megmaradt volna? Sok kérdés merül fel bennem ezzel kapcsolatban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  46. Bohém, admin
    Talán annyit hozzá lehetne tenni, hogy az arányok mások. Itt főleg hűledezést hallani a magyaroktól, akik el sem tudják képzelni, hogy ilyen középkori változásokat hoz ez a kormány. Én személyesen csak ilyen magyarral találkoztam itt az USA-ban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  47. Egyébként mennyit fizetnek, ha elmegyek rá?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  48. TE IGEN MÜVELT Lanszky és bubu64. Azállamcsőd azt jelenti, hogy a forint értéke 0 ami azt jelenti, hogy egy doboz gyufát sem kapsz a fizetésedért, de áram fűtés benzin sem lesz. Ugyanis szép hazánknak egyik sincs , márpedig azt dollárért adják jobb estben euróért. A lakás kölcsönösök és a devizehitelesek ne álmodozzanak a bankok simám elvesznek tőlük mindent. Tehát hurrá tudatlanok örvendezzetek amitek nincs az sem marad meg nektek. Ajánlom elolvasásra a pengő történetét és dicstelen végét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  49. Tisztelt b! Az attól függ. Ha például fennhangon kántálsz egy, ókeresztény imát,orbánc viktor pofa másával ellátott futtbalmezt viselsz,valamint a nyakadban lóg egy alaptörvény nemzetiszínű szalagon, nos, azért többet fizetnek.Én egy kerekeken guruló alaptörvény asztalt fogok tolni, teljesen feldíszítve, és be is fogom katétereztetni magam, hogy egy percre se kelljen elhagynom igaz magyar barátaimat. Pfujj ez még viccnek is rossz, inkább egy helikopterről kéne permetezni őket, nem tudom mi lenne a hatásos…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  50. TE IGEN OKOS drseva! Ha már kiabálunk egymással.:) Nem hallottál még irányított államcsődről. Egyenlőre nem a a 29-es 45 -es évek államcsődjéről beszélünk. De azt hiszem nem Téged kérdeztelek, hanem olyat, aki ért is hozzá. Olvasni én is tudok. Történelmet is tanultam. A másik. Nem hiszem, hogy a devizahitelesek bárminek örülnének, megvan a saját bajuk. Üdv.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos