Ronai and Ronai
AMERIKAI

Százezren tüntettek Orbán ellen 2012. január 3. kedd 6:55 | AN-álláspont

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Százezren tüntettek Orbán ellen

Budapest – Először kellett szembenéznie Orbán Viktornak egy jelentős tömeg őszinte utálatával. Az új alaptörvény ünneplése éppen olyan gyalázatosra sikerült, mint amilyen maga az alaptörvény. Az Operaház falain belül rendőrkordon védte a demokratikus Alkotmány megdöntését ünneplőket, a díszünnepségre úgy kellett beszökni, míg az utcán tiltakoztak azok, akikre Orbán rákényszeríti a kormányzó hatalom által készített önkényes alaptörvényt. Százezer dühös ember torkából hangzott az “Orbán takarodj!” és a “Hazárulók!” rigmus. Orbánnak a hátsó kijáraton kellett távoznia arról az ünnepségről, amely normális esetben az egész nép örömünnepe kellett volna, hogy legyen. Magyarország új diktátora mostantól retteghet, egy nyugodt perce nem lehet, mert nincs az a hazugsággépezet, amely elrejthetné, hogy egyre többen utálják, és előbb vagy utóbb takarodnia kell az országból.

Először demonstráltak együtt a civilszervezetek és a demokratikus ellenzéki pártok Orbán diktatúrája és a demokráciaellenes új alaptörvény ellen. A tömeg nagysága még azokat is meglepte, akik régóta szeretnének százezres Orbán-ellenes tüntetést látni. Mennyivel inkább a hatalom birtokosait. A tömeg harciasabb és elszántabb volt, mint az elhangzott beszédek, és a programot is túl rövidre szervezték. De a százezres tömeg méltóságteljes haragja először mutatta meg a gőgös hatalom képviselőinek, hogy a nemzeti együttműködés velük szemben formálódik, nem fognak tudni ellenállás nélkül taposni az emberi jogokon, és akármeddig uralkodnak is, egy napon csúfondárosan elkergetik őket.

A demokratikus erők nagy fegyverténye, hogy különböző hazug szirénhangok ellenére kirekesztették a nácikat a demokratikus ellenzék közül. A nácik pedig megmutatták, hol van a helyük, kihez tartoznak, kinek az érdekeit szolgálják: Orbán Viktor mellett tüntettek. A bizalmatlanság még erős, a civilek pártfóbiája csak lassan enyhül, márpedig pártok nélkül nincs parlamenti demokrácia. Ha ők parlamenti demokráciát akarnak, akkor a pártokat nem rekeszthetik ki. Ha a diktatúrát meg akarják szüntetni, nem válogathatnak, a pártokat nem szelektálhatják, nem rekeszthetnek ki senkit, aki demokratikus elveket vall. Ha a demokrácia helyreáll, mindenkiről a szavazók mondanak majd ítéletet, és ezt az ítéletet rájuk kell bízni. Miközben minden tisztelet valamennyi szónoké, nagy hibát követtek el, hogy politikusokat nem engedtek a mikrofonhoz. Tudomásul kell venniük, hogy a politika egy mesterség, amit politikusok űznek, és azok az emberek, akik egy ilyen rendezvényen részt vesznek, a kirekesztett politikai erők és politikusok valamelyikének hívei.

Schiffer András, a Fidesz trójai falova, aki jelenleg a legnagyobb veszélyt jelenti a demokratikus ellenzéki erők összefogására, ezúttal is ébren tartotta a személyével kapcsolatos kétségeket, hogy vajon kit szolgál. Schiffer az ellenzék tüntetése után megjelent a Fidesz propaganda televíziójában, a HírTV-ben, ahol megnyugtatta a Fidesz szimpatizánsait, hogy az LMP szétveri a demokratikus erők egységét, nem fog össze senkivel, egyedül méreti meg magát. Egy demokratikus párt elnöksége Schiffert másnap kizárná a pártból. Azt ugyanis nem lehet tudni, hogyan képzelik, hogy a párt egyes képviselői a parlament bejáratához láncolják magukat, majd a diktatúra ellen tüntetnek, és a párt listavezetője, frakcióvezetője a diktatúra televíziójában parolázik és rombolja az ellenzéki egységet. Ilyet csak egy beépített ügynök vagy egy komplett idióta tesz. Mindkét esetben eltávolítanak egy ilyen kártékony alakot és politikai dilettánst minden demokratikus pártból. Az LMP jövője, létezése múlik azon, meg tud-e szabadulni a rossz szellemétől, akit Schiffernek hívnak.

Elkerülhetetlen, hogy az ellenzéki erők mostantól összehangolják lépéseiket, kialakítsák ennek formális kereteit. Felelősséggel tartoznak annak a százezer embernek, amely a nem túl professzionális szervezés ellenére is megjelent, hogy tiltakozását kifejezze. Tartoznak azzal a többi százezreknek, akik nem voltak jelen, de támogatják az ellenállást, és tartoznak annak a köztársaságnak, amelyet most lábbal tipornak, de amely még erősebben fog feltámadni, mint valaha. Nem lehet fontosabb szempont, mint Orbán leváltása, az Orbán-rendszer felszámolása, írmagjának kiirtása, és Orbánék felelősségre vonása az alkotmányos rend megdöntése, a demokratikus Alkotmány erőszakos felszámolása miatt. Orbánnak és kiszolgálóinak takarodnia kell a közéletből – ezt az óhaját fejezte ki a százezres tömeg. Ennek jogi alapját is megadta a tüntetésen Majtényi László volt adatvédelmi ombudsman, aki emlékeztetett arra, hogy Orbán és bandája felesküdött a demokratikus Alkotmányra, és arra, hogy azt megvédi, ehelyett pedig megdöntötte. Ez nyilvánvalóan bűncselekmény.

A jövő ebben a pillanatban kiszámíthatatlan, mert nem lehet tudni, hogy az EU milyen szankciókat alkalmaz az Orbán-kormánnyal szemben, miután sorozatosan megsértik az európai alkotmányt és az EU törvényeit, az unió demokratikus elveit, szellemiségét. Nem lehet tudni, hogy milyen következményekkel jár, ha az EU és az IMF betartja a szavát, és nem nyújt hitelt Magyarországnak. Akkor az államcsőd elkerülhetetlen, amely ellenőrizhetetlen folyamatokat, káoszt indíthat el az országban. Arra biztosan lehet számítani, hogy az ellenállás erősödésével előbb vagy utóbb a diktatúra keményedni fog. Nem lehet tudni, hogy Orbán meddig megy el a törvénytelenségekben. Egy dologra biztosan lehet számítani, hogy a hatalmat soha nem fogja önként átadni, és ha kell, akkor mozgósítani fogja híveit “a nemzeti érdekek” védelmére.

Bárhogy is lesz, egy biztos: erős belső ellenállás, ellenzéki összefogás nélkül kívülről senki nem tud segíteni. Az elmúlt hetek és hónapok megmutatták, hogy Orbán nem bírja lelkileg a kívülről rá nehezedő nyomást, nem ura a helyzetnek. A diktátor önjelölt sokkal gyengébb lelkialkatú ember, mint amire számítani lehetett, és sokkal tehetségtelenebb, gyengébb karakter, mint azok az előképei, akik jól működő diktatúrákat voltak képesek kiépíteni és működtetni. A külső nyomás és a gazdasági kényszer erősödni fog, ehhez kell, hogy a belső ellenállás, a demokratikus ellenzéki pártok összefogása erősödjön. Nem egymás ellen kell harcolniuk, hanem a diktatúra ellen. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy ha az Operaháznál alkotmányellenesnek nevezték az új alaptörvényt és törvénytelennek az Orbán-rendszert, akkor ne térjenek vissza a parlamentbe, hogy a demokrácia hamis látszatához legitimitást nyújtsanak. Nem szabad együttműködni semmilyen szinten az önkényuralommal. Egyértelműen szembe kell helyezkedni velük, maradjanak magukra: váljon el egymástól a jó és a rossz.

A százezres tüntetés nagy előrelépés, nem szabad leállni, hanem összehangolt munkával építeni kell a polgári engedetlenséget, hogy megdőljön az esztelen téboly rendszere. Az már jó jel, hogy patkányok módjára távoztak: nem mertek a főbejáraton távozni, hanem a hátsó bejáraton és a kis földalattin szeleltek el saját ünnepségükről.

[youtube rNx94zSbnGY]

Fotók: Kis János

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (62 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +94 ( 104 szavazatból)
Százezren tüntettek Orbán ellen, 5.0 out of 5 based on 62 ratings

Címkék:, , , , , , ,

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

78 Reader’s Comments

  1. Tibor:
    Megvolt bőven a 100 000
    Erre mérget vehetsz.
    Gondoljunk bele : 100 000 fő az egy egész hadsereg-csoport. Egy front pedig áll három-négy ilyen hadseregcsoportból.
    Most pedig használjuk a logikát :
    150 tüntető az semmi. Legközelebb mindenikük hoz még hármat.Az se sok.
    Lassan lassan 1-2 ezerre nő a számuk . Azon is csak röhögnek a patkány jobberek.
    Aztán már a szabadságvágyók százezren lesznek !! !!
    És legközelebbre mindegyik hoz még hármat !
    Ércsük ugye ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  2. Elég hosszan ecseteli az AN Schiffer András bűneit. Szeretném saját füllel az ominózus interjút meghallgatni. Hol találom?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Idézet a cikkbõl: “A demokratikus erők nagy fegyverténye, hogy különböző hazug szirénhangok ellenére kirekesztették a nácikat a demokratikus ellenzék közül. A nácik pedig megmutatták, hol van a helyük, kihez tartoznak, kinek az érdekeit szolgálják: Orbán Viktor mellett tüntettek.”
    Ez egyáltalán nem meglepõ. A nyilas csürhe a Fidesz édestestvére.
    Ordítozo, randalírozó, müveletlen, kétlábú állatok csak éppen ruhadarabok vannak rajtuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  4. Daniel
    2012. január 4. szerda
    02:54
    Hallgasd meg az ATV ma reggeli híradójában a Karácsony Gergely féle interjút és akkor választ kapsz az összes kérdésedre. Világosan kimondja többek között, hogy a DK-val nem tudja elképzelni az együttműködést!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  5. “Stiftbandi” Gyurcsány-fóbiája miatt a normális LMP-seket is beáldozza! Tönkreteszi a bontakozó demokratikus összefogást! Akkor lett volna ilyen elves-nyelves, mikor összeszaratta a Kossuth-teret 2006-ban, amikor a nyilas fidSS-ek szólásszabadsága előrébb való volt (szerinte), mint az emberek méltósághoz, emberi élethez való joga! Egyre undorítóbb ez az Orbán-kollaboráns!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  6. Stumpné Bekes Margit

    Megható és felemelő érzés volt ott lenni ezen a tüntetésen! Végre megmutattuk ezeknek a balfácánoknak,hogy van másik Magyarország is,amit Köztársaságnak hivnak! Egy célunk van! Mielőbb elzavarni ezt az agyament diktátort és vazallusait! Megható volt,hogy 80 éves néni Sopronból is felutazott a rendezvényre,mégpedig egyedül és vonattal,hogy demonstráljon Orbán ellen.Fiatal anyukák,kisgyermekeket tolva a kocsiban szintén eljöttek,hogy kifejezzék nem tetszésüket a rendszerrel szemben! Egyszóval nagyon széles népréteg képviseltette magát,ami reményt ad arra,hogy meg lesz a nagy összefogás! Orbánt nézve a diszpáholyban,arra gondoltam,hogy nagyon sürgősen kezelésre kell mennie,mivel mélyen magába zárkózva a páholy hátsó sorában foglalt helyet,látszott azt arcán a kétségbeesés…..Jó jel,nekünk demokratáknak!!!
    Schiffer pedig egyszerűen az LMP árulója,a Fidesz beépitett embere…Ez egyre nyilvánvalóbb és csak idő kérdése,amikor észreveszik ezt párttársai és sürgősen megszabadulnak tőle! Egyszerűen egy buta,sötét alak!!!Nincs számára mentség.
    Győzünk Barátaim! De kérjük a külföldi demokraták még aktivabb segitségét!!!Ne tűrjük el,hogy Kovács Zoltán még ma is azt nyilatkozza,hogy erre kaptak felhatalmazást!!! Hazugság!!! Mert éppen erre NEM KAPTAK!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  7. Stumpné Bekes Margit

    Megható és felemelő érzés volt ott lenni ezen a tüntetésen! Végre megmutattuk ezeknek a balfácánoknak,hogy van másik Magyarország is,amit Köztársaságnak hivnak! Egy célunk van! Mielőbb elzavarni ezt az agyament diktátort és vazallusait! Megható volt,hogy 80 éves néni Sopronból is felutazott a rendezvényre,mégpedig egyedül és vonattal,hogy demonstráljon Orbán ellen.Fiatal anyukák,kisgyermekeket tolva a kocsiban szintén eljöttek,hogy kifejezzék nem tetszésüket a rendszerrel szemben! Egyszóval nagyon széles népréteg képviseltette magát,ami reményt ad arra,hogy meg lesz a nagy összefogás! Orbánt nézve a diszpáholyban,arra gondoltam,hogy nagyon sürgősen kezelésre kell mennie,mivel mélyen magába zárkózva a páholy hátsó sorában foglalt helyet,látszott azt arcán a kétségbeesés…..Jó jel,nekünk demokratáknak!!!
    Schiffer pedig egyszerűen az LMP árulója,a Fidesz beépitett embere…Ez egyre nyilvánvalóbb és csak idő kérdése,amikor észreveszik ezt párttársai és sürgősen megszabadulnak tőle! Egyszerűen egy buta,sötét alak!!!Nincs számára mentség.
    Győzünk Barátaim! De kérjük a külföldi demokraták még aktivabb segitségét!!!Ne tűrjük el,hogy Kovács Zoltán még ma is azt nyilatkozza,hogy erre kaptak felhatalmazást!!! Hazugság!!! Mert éppen erre NEM KAPTAK!!! Tisztelt szerkesztők! Ez egy vadonat új hozzászólás!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Szerencsére nem az LMP kollaboráns vezetői számítanak hanem a szavazói.
    A jelenlegi szavazói.
    Akik azonnal otthagyják Schiffert amint kiderül hogy csak egy nyomorult beépített tégla.
    És sok becsületes képviselő is van abban a pártban.
    Akik képesek voltak egy ilyen kétségbeesett manőverre a láncokkal .
    Míg a pártjuk árulója odabent kokettált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Az a szakmáját és minden emberi tisztességet megcsúfoló riporter, aki a 3-ai tüntetésről üres utca háttere előtt beszélt, örök életére elásta magát:
    mtvahirado.tumblr.com/
    .
    Mém lett belőle, abból pedig nincs menekvés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  10. Ego:
    Mondok én Neked valamit:
    Jelenleg kétfajta ember van hazánkban :
    Az egyij örül a hamis hírnek és nem néz utána mi is volt valójában.
    A másik sajnálkozik felette és fogékonnyá válik az ezzel kapcsolatos legkisebb megjegyzésekre is.
    Előbb-utóbb csak hall valamit róla és akkor kitör belüle a katarzis.
    Másik esetben elkezd tájékozódni és találni fog egy valós hírt. Akkor emennek is újjongani fog a lelke.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. FMiki – pedig igaza volt! Bent több (fideszes) volt, mint kint. Nekik meg csak az számít embernek. Az értelmezéshez javaslom a klasszikust “Akinek semmije sincs az annyit is ér/ azaz akinek semmije sincs, az senki/
    Egyébként meg sokan voltunk – de nem elegen! De ahogy egyre többeknek kinyílik a szemük – egyre többen leszünk! Interneten meg az Egyenes Beszéd különkiadásában nagyon sokan követték otthonról és vidékről is a tüntetést.
    Azokat kéretik hozzá számolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Elnézést kérek az off-ért:
    Hol található az a cikk, ami ma reggel a címlapon volt az operában történt fosztogatásokról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Schiffer viszonyulsását a másik két demokratikus ellenzéki parlamenti párthoz már többször kritizáltam. Legutóbb a december 23-i tüntetés okán. Akkor becsületbeli kötelessége lett volna a vele, pártjával szolidáris politikusokat felkérni a színpadra. Schiffer valóban nem öszintén demokrata politikus. Az LMP nélkül kell létrehozni a Demokratikus Ellenzéki Kerekasztalt. A DKP és az MSZP a civilekkel együtt képes egy olyan konszenzust megalkotni, akkor a tömeg melléjük áll, hiszen már nagyon erős a várakozás a demokratikus egység létrejötte iránt.
    Erősen vitatom egy egyébként általam tisztelt liberális politikus azon véleményét, hogy a demokrácia árulói csak politikailag feleljenek, bíróság előtt ne. A bűnismétlődés lehetőségének (akár általuk, akár más formáció által elkövetett demokrácia árulás lehetőségének kizárása végett) igenis kell a törvény előtti felelősségre vonásuk.
    A tömegen már nem múlik a változtatás, ez érezhető volt az Andrássy úton. A politikai erők megegyezése és a program birtokában már ne lesz képes megmaradni ez a hatalom, a népakarat elsöpri ezta maffia bandát. Nincs más út, hogy a polgárháborút elkerüljük. De már a 24. óra végén vagyunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Geyza! Schiffer nem volt az operában. Az Andrássy út 34. Mmagasságban

    az út közepén állt családi/baráti csoportban. Nem azért, hogy védjem, mert sajnos Bartus úrnak teljesen igaza van. Ő és az LMP sajnos a legnagyobb gátja az Orbán elleni koalíciónak. Ő külső támogatója a rohadt narancsnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Az előbbi kommentet Trulla írta. (megviccelt a technika)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. Trulla ( vagy Tripla )
    Arra értettem amikor a nagyszerű LMP.-s képviselők odaláncolták magukat a Parlamenthez , miközben Schiffer odabe semmit nem sejtve bájolgott kenyéradóival.
    ( A sejt mitsesejt…hogy egy klasszikust idézzek )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Geyza: mit se ér a sejt, ami mit se sejt. Schifferre nagyon ráillik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  18. Geyza: http://www.youtube.com/watch?v=Yi2iqswZNIM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. kekec:
    Naa..látod ?
    Mijjen találóakat bírok mondani ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. hatteras írta (2012. január 4. szerda 19:33)
    “… liberális politikus azon véleményét, hogy a demokrácia árulói csak politikailag feleljenek, bíróság előtt ne. …”
    Nem tudom, ki mondta ezt, de ez az a hülye, doktriner, öngyilkos hozzáállás, amiért elfordultam valahai kedvencemtől, az SzDSz-től.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Ego:
    aha…és a tisztaszeműek a bűnös politikai elmarasztalás után kitüntetnék az illetőt mert nem intéztetett a huszárjaival lovasrohamot a felháborodottan , járokeretben tüntetni érkező nyuggerek ellen !
    EZEK a széplelkek az igazi felelősök jelen helyzetért !
    Nácik meg demokrácia ellenesek mindenhol vannak.
    Titkoszolgálati eszközökkel számolják fel őket.
    Ahol nem , lásd Olaszország , a nép röhögése kíséri útját , aztán mikor végleg széjjel cseszi a gazdaságot , egyszerűen lemondatják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Figyelem!!!
    Schiffer, Karácsony…. egyszerűen a Fidesz beépitett emberei…Ez egyre nyilvánvalóbb és csak idő kérdése,amikor veszik észre ezt a szavazóik! Nem lepődnék meg ha kiderülne, hogy ezt a pártot, kamu ellenzéket is a zavart elméjű főmajom hozta létre, mint a jobbik nevű állatkertet.
    Más kérdés, hogy a palackból kiengedett szellemet, már nem képes visszatuszkolni…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. GyF nem a Fidesz embere? Hol lenne nélküle? csak a Siffer Kedves Elek

    A Progressziv csoport kivált az mszp-ből és ezzel GyF már el is szakitotta magát minden olyan múltbéli ügytől ami az mszp-re kiróhat
    Maradt szegény Lendvai I Szanyi úr és Mesterházy Török Zsolt aki jól beolvasott egy nyilatkozatában és egy kicsit lökdösödtek is a kamera előtt

    Tiszta hang volt a szlidaritás az lmp és néhány civil szervezet
    érteni lehet őket és ez a demokrácialevitézlett a szolidaritást soha nem gyakorló (Siffer szerint Álbaloldal=mszp) politikusoknak a DK vezetőit is ide értve (volt min elnök és miniszterek) nekik hátrébb kellene lépniük
    De a hatalom mindenek felett úgy látszik nagyon édes

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  24. Daniel
    A Schifferrel készült videót a HírTV.hu tudod megnézni. Ha bejön a középső sávba keresd meg a “Rájátszás” műsorcímet (vége felé van), klikkelj rá, alul találsz videók megtekintése és erre klikkelve bejönnek a videók. Itt megtalálod Sdhiffert is I.6-án nyilatkozott.
    Én is visszanéztem, undorító ez a krapek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. sziszi

    Baromságokat minek írsz???!! Mi az, hogy az ex miniszternek hátrébb kellene lépnie?! Orbán a két bukta után miért nem lépett hátrébb??? He?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Avi
    2012. január 4. szerda
    08:17

    én úgy emlékszem azt mondta, ha Gyurcsány bocsánatot kér a nyócévér. ez egyébkén Schiffer gondolata. az LMP- ben van néhány szimpatikus, tehetséges fiatal akikkel lehetne kerekasztalozni, de Schiffer nem illik a képbe. kicsi orbán.
    meg kéne szabadulnia az LMP-nek sciffertől

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Kiváncsi lennék a “szimpatikus” tárgyalófélként minősitett személy
    ÉRT-E A POLITIKÁHOZ? Ez nem szépségverseny!
    Meggondolatlanúl itt még többet veszithetünk, mint ami van!
    Próbálj tárgyilagos lenni. Gondold csak meg miért GYF, vagyis egyetlen
    személy? Nem volt más a pártjában? Kaphatott e sakkot másként az MSZP?
    Szerintem hiába volt a Gyurcsány-Orbán küzdelem, mert ha Pityi Palkó lett
    volna az MSZP csúcsembere, akkor most őt mantráznál. Kit érdekelne GyF?
    Miért nem gondolkodol? Legalább magaddal szemben légy őszinte.
    Ha jól megnézzük két valamikor vetélkedő KISZ-titkárból az osztályárulót
    választod inkább. nem félsz téged is el fog árulni?
    Miért kell még mindig a KDMP-FIDESZ dallamára hangolódnod? Legalább
    próbálj meg mást is keresni AKI MELLÉ KIÁLLSZ BÁRMIKOR MINDEN
    ÉRDEK NÉLKÜL. Ha nincs még ilyen keress. Bartus úr nem tud a te
    fejeddel gondolkodva dönteni. Talán egy ismeretlen csodaként, megold
    mindent HELYETTED? Várod a megváltót? Meddig?
    .
    Megjegyzés: az erőszakszerveket az uralkodó politikai osztály irányitja és
    nem a te kivánságlistád alapján működnek. Ne feledd kb 100 évvel ezelőtt
    a Vérvörös Csütötökön kardlapos lovasrendőrrohammal verték szét
    a munkát-kenyeret kivánó tüntetést, melynek halálos áldozatai is voltak.
    Nem szerentnék ilyent a rendszerváltást követő pucs után, de ami akkor
    történt arról mélyen hallgatnak. Mi ez, ha nem történelemhamisitás?
    A VÉRVÖRÖS CSÜTÖRTÖKRŐL MIÉRT NINCS FESTMÉNY?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

MTI: éjjel, nappal, minden hullámhosszon 2014. április 6. vasárnap

Orbánék megbüntették az ATV-t 2014. április 2. szerda

Az Operánál tüntet vasárnap az ellenzék 2014. március 30. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos