Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor házhoz megy a pofonért 2012. január 17. kedd 12:57 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor házhoz megy a pofonért

Budapest/Strasbourg – „Megvédjük Magyarországot”, ígérte a budapesti rezsim első embere hétfő este. Orbán Viktor arra készül, hogy szerdán felszólaljon az Európa Parlament Magyarországgal kapcsolatos plenáris ülésén. Ezt megelőzően azonban legalább három ügyben indít kötelezettségszegési eljárást Magyarországgal szemben az Európai Bizottság.

Szijjártó Péter miniszterelnöki szóvivő nézete szerint „a nemzetközi baloldal” készül arra, hogy Strasbourgban újabb frontot nyisson Magyarország ellen, ezért kérte Orbán Viktor, hogy ő is felszólalhasson a vitában. „Nem engedjük, hogy a nemzetközi baloldal hazugságokkal és alaptalan rágalmakkal vádolja Magyarországot a nemzetközi nyilvánosság előtt. Mi ezúttal is megvédjük Magyarországot és a magyar emberek becsületét”, mondta Szijjártó.

Miközben a magyar kormány képviseletében a washingtoni IMF-központot megjárt Fellegi Tamás tárca nélküli miniszterrel világosan közölték: Budapest nem számíthat addig semminemű pénzügyi segítségre, míg meg nem változtatja az inkriminált jogi diktátumait, a változtatás érdekében semmi nem történt, Martonyi János külügyminiszter ellenben látványosan békülékeny kommunikációval próbálja oldani a budapesti rezsim és a civilizált világ között fennálló feszültségeket.

Martonyi több alkalommal elmondta, hogy a kormány kész bármiről tárgyalni, miközben már rég nem arról van szó, hogy bármiről is „tárgyalni” akarnának velük, hanem arról, hogy fel kell hagyniuk a jegybank és az igazságszolgáltatás pártállam alá gyűrését szolgáló és más antidemokratikus kísérletekkel.

Holnap délután három törvényt támad meg az EU-bizottság, amelyek közül a legjelentősebb a jegybanktörvény. Ennek visszavonása nélkül Budapest nem számíthat hitelre; ennek következtében hetek leforgása alatt 400-500 forintos euroárfolyam, legkésőbb tavaszra pedig a magyar fizetésképtelenség bejelentése, majd államcsőd várható, annak valamennyi következményével együtt.

Mint az Index írja, „Nem lesz sok ideje a magyar félnek reagálni a jogi aggályokra, amelyek alapján legalább egy, de az is lehet hogy több eljárás indításáról is dönthetnek kedden. Január 20-án találkozik ugyanis Olli Rehn és Fellegi Tamás, hogy a magyar hitelkérelemről beszéljenek. Vagyis kedd délután küldi el a bizottság a konkrét jogi aggályokat, és ahhoz hogy a tárgyalásnak értelme legyen, péntekre a magyar félnek úgy kellene reagálnia, hogy arról még el is dönthesse a bizottság, kiindulásnak megteszi-e a magyar javaslat.”

„A másik két ügy, amiben várhatóan az eljárás megindításáról döntenek, az adatvédelmi ombudsman hivatalának átalakítása és az igazságügyi reform”, folytatódik az Index cikke. „Az első esetében várhatóan az lesz a fő kifogás, hogy az eddigi ombudsman az átszervezés után nem maradhatott az intézmény élén. A bírósági reform kapcsán is felmerülhet az a probléma, hogy átszervezéssel lecserélték a bíróság vezetőjét, de leginkább a bírák korai nyugdíjazásából lehet eljárás.”

A budapesti rezsim minden lehetséges fórumon három érvvel hozakodik elő. Ezek közül az első, hogy az EU vagy az Egyesült Államok soha nem mondta meg konkrétan, melyik jogszabállyal mi a baj, ami tételesen nem igaz, mivel már az új alkotmányt is ízekre szedte tavaly a Velencei Bizottság. A második érv, hogy a kifogásolt intézkedésekhez hasonlókat más államok is hoztak, amiben van igazság, de más uniós államok részint eltérő körülmények és társadalmi fejlettségi szint esetén hoztak hasonló intézkedéseket, részint olyan tagállam nincs, amely a kontinens összes negatív példáját rendszerbe szervezve próbálná meg a jogállamiságot lebontani. A harmadik érv, hogy nincs szó különleges eljárásról, hiszen az Unióban jelenleg több száz ilyen eljárás folyik, Magyarország ellen is jó néhány. Önmagában ez az állítás is igaz, de mint az Index rámutat, „A helyzet különlegességét részben a magyar hitelkérelem adja, amelyet legalább a jegybanktörvénnyel – és nem kizárt hogy másokkal is – összekapcsol a bizottság. A másik különlegesség, hogy általában is van aggodalom Brüsszelben a magyar demokrácia állapota miatt, a bizottság már a múlt héten is az alapvető jogok betartásának fontosságára emlékeztette a magyar kormányt. Ráadásul a túlzott deficiteljárás fenntartásáról is döntött a bizottság múlt szerdán Magyarországgal szemben, vagyis gyorsan gyűlnek a konfliktusos témák.”

Ennek a „halmozottan hátrányos helyzetnek” köszönhető, hogy téma lehet, ami még az Unió fennállása óta nem került szóba: Magyarország szavazati jogának felfüggesztése. Brüsszeli értesülések szerint erre nem annyira szankció gyanánt, sokkal inkább önvédelemből kerülhet sor, egy megrendszabályozott Orbán-kormány ugyanis később bosszúból visszaélhet az Unió azon előírásával, hogy bizonyos döntések csak teljes egyetértéssel születhetnek meg, és megpróbálkozhat a döntéshozatali folyamat obstrukciójával.

A hét nagy kérdése, hogy mennyiben fogja védelmébe venni vagy éppen elítélni a magyarországi rendőrállamot az az Európai Néppárt, amelynek Orbán Viktor az egyik alelnöke, és ahová a Deutsch Tamás EP-képviselő elhíresült tweetjei egyikében moszkovitának és „szélsőbalos aktivistának” titulált José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke is tartozik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (25 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +39 ( 43 szavazatból)
Orbán Viktor házhoz megy a pofonért, 4.7 out of 5 based on 25 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(53)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

53 Reader’s Comments

  1. Bepipult, mert Merkel is megszolalt, és nem éppen hizelgöen. Hisztizni fog rendesen és live lesz, a KAMU TV sem fogja szépiteni a dolgokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  2. Kedves vezír,kedves sz@rgyártó papagáj péter! Köszönjük a mélységes aggódást és a törődést,de engem inkább nevezzenek hazaárulónak,de ne védjetek meg köszönöm. Én nem az uniótól tartok,hanem tőletek, a legjobb lépés az lenne ha csak csendben mosolyognátok, tudjátok, ahogyan annak idején a gumiszobában tettétek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (69 szavazatból)
  3. A kis felcsúti p.cs nekem ne védje meg Mo-o t!! Amit ők megvédenek,népiesen szólva,annak annyi. (ld. magánnyugdíj )
    Jobban tenné,ha személyétől védené meg hazánkat,és minden megtévesztett,rászedett szavazótól mélységes meghajlás mellett bocsánatot kérne.Tönkre tett egy gazdaságot,melyet Bajnai már kezdett működővé tenni,ő pedig “unorthodox” módon méreg injekciókkal kísérletezett ,hogy vajh’ mit bír az ki?….Mentálisan,erkölcsileg egy népet fertőzött meg , megosztó és aljas retorikájával. Amit ő tett eddig,az minden bizonnyal egy demokratikus állam törvényi szerint többszörösen büntethet lenne.Jobban tenné,ha elkotródna a közéletből,mielőtt a népharag szedi őt darabokra.
    Ennyit megtehetne értünk és saját magáért….
    orbán TAKARODJ!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +74 (80 szavazatból)
  4. Viktor, jogász létedre nem tudsz egy lemondó levelet megfogalmazni?
    Megint lesalleroznak, lekokiznak Brüsszelben, oszt hetekig vered miatta odahaza az asszonyt.
    Kell ez neked és a családodnak?
    Szépen mondj le az egész kormányoddal, írass ki Plagizáló Pállal rendkívüli választást (már ameddig ott lesz), és távozz.
    Ennél jobbat imádott Magyarországoddal nem tudnál tenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (74 szavazatból)
  5. A véleményem nem változott!
    Kiállok a “vezír” mellett!
    Nem az ő hibája mindez!
    Ő profi módon végzi a munkáját a saját szemszögéből nézve!
    Nem a “vezír” kapja a pofonokat az Unióba, hanem mi!!!!!

    Hangosan, a VÁLASZTÓK!
    Nem tankokkal vette át hatalmat, demokratikus úton került hatalomra!
    Megdönteni se tankokkal kell!
    Azok tudják csak, letolni a “trónról”, akik oda juttatták, velünk közösen!
    Majd, ha együtt ordítják velünk, hogy TAKARODJ, csak akkor van esély!
    Az ellenzéki politikusok meg “sunnyognak”, tudják nagyban hozzájárultak, hatalomba emeléséhez!
    Most “oktatás” lesz, elmondják, elmagyarázzák, a helyes utat!
    Nekünk kell döntenünk, hogy követjük e, vagy térdre, de nem imára……!
    Döntsük el, térdelünk e, vagy rávesszük a “vezírünket”, egyedül tegye!
    Majd irány a népek parlamentje, az utca, és közöljük döntésünket!
    Aki pedig ott lesz, az biztos nem térdel!!!!!
    A kiút egyik lehetőse IS a:
    http://www.szolidaritasmozgalom.hu/
    Így látom!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (35 szavazatból)
  6. Én eddig is becsületesen éltem és nincs szükségem,hogy ilyen csaló,hazug gazemberek megvédjenek.Magyarország mi vagyunk és nem a vezér és bandája,minket nem támad sem az EU.,sem az európai baloldal mert ők éppen a mi védelmünk érdekében járnak el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (65 szavazatból)
  7. >>>>>>>>>>Mi ezúttal is megvédjük Magyarországot és a magyar emberek becsületét<<<<<<<<<

    With friends like these, who needs enemies?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  8. Egyszerűen már nincs mit hozzátenni ahhoz, amit ez az ember (féle) csinál.
    Minden kritika lepereg róla, napjában áll elő újabb és újabb értelmetlen lózungokkal, és állandó jelleggel háborúzik a semmivel.
    Nagy a gyanúm, hogy ő az agresszív kismalac emberbőrbe bújt reinkarnációja.
    Ha nem lenne tragikus az, amit az országgal csinál, és ami nem csak Magyarországot (ébresztő kedves nagyvilág), hanem mindenkit kerek e világon hátrányosan érint, hát hanyattdőlnék a karosszékben, és vidáman röhincsélnék az erőlködésén.
    Hozzá képest Homer Simpson egy intellektuális óriás, egy műveltségi bajnok, egy erkölcsi példakép, egy szocializációs etalon!

    Azonban már röhögni sem igazán lehet ezen a szerencsétlen morális törpén, mert már a poénjai is szánalmasak, elcsépeltek, plágiumok.
    Éppen annyit ér, mint kegyeltje a világ legszervilisebb álamelnöke (sic!), aki még lopni se tud jól!

    A valódi tragédia az, hogy hiába is keressük azokat a személyeket a 2/3-os kormányzati többséggel bíró Fidesz-KDNP konglomerátumban, akik lecserélhetnék ezt a világszerecsétlenség nívójú kormányt, beleértve magát a Kedves Vezetőt is, Ő maga tett róla az elmúlt egy évtizedben, hogy a társulatán belül ne legyenek olyan emberek, akik egy konzervatív alternatívát jelenthetnének.
    Mint minden diktátor gondosan megszabadult minden potenciális kihívójától, és maradtak mellette a szervilis, szakmailag a kihívásoknak megfelelni képtelen kliensek.

    Magyarországon változás csak választásokat követően jöhet létre.
    Azonban szkeptikus vagyok annak minőségében is, mivel a demokratikus erők széttagoltak, és politikai szegmensük továbbra sem országban, hanem pusztán hatalmi státuszokban gondolkodik.

    Nagyon nagy katarzisra lesz szükség ahhoz, hogy érdemi paradigmaváltás jöjjön létre Magyarországon.

    Rühellem, de ki kell mondjam: Itt bizony – nagy eséllyel – vérnek kell folynia ahhoz, hogy egy ország ébredjen rá, hogy sem a Horthy-, sem a Kádár-korszak restaurációja nem lehet sem irány, sem cél.
    Ez kell annak megértéséhez, hogy fel kell zárkózni a korszerű szemléletmódhoz, a modern világhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (60 szavazatból)
  9. Eagle! Na ja! ha ilyen “barátaink” vannak, minek nekünk ellenség…….
    Bohémnak igaza van, és annyit hozzá, hogy tényleg csak nagyon nagy civil összefogással, és nyomással oldható meg hazánk problémája……….a civil mozgalmakat összefogó Szolidaritástól, már tart a Duce, és holdudvara…..és ahogy növekszik, úgy erősödik…..
    Egyre többen írják alá
    http://www.szolidaritas.us/kozlemenyek__felhivasok/felhivas_-_level_jose_manuel_barrosonak/
    és egyre többen lépnek be………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  10. A Szegfejeknek és “harcoló alakulatainak” figyelmébe ajánlanám Deák Ferenc gondolatát. “A politikai téren is igen célszerű az embernek azon taktikát követni, hogy ne védelmezze azt, ami megtámadva nincs”.
    A gyengébbek kedvéért, az EU nem támad senkit, csak figyelmeztet a tagságunkból eredő vállalásaink betartására, ill. a demokrácia lábbal tiprására. Talán ezt még a Fideszesek is megértik.
    ( Egyesek kedvéért: a szegfej nem helyesírási hiba a seggfej “moderált” változata.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  11. Egyszerűbb José Manuel Barrosot szélsőbalosnak titulálni, mint beismerni, hogy a néppárti képviselők is támadják Orbánt. Remélem Barroso végre beindul, és kioszt néhány koki, és sallert a szeretett vezetőnek. (már csak hogy a klasszikus szavajárásával éljek)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  12. http://fn.hir24.hu/itthon/2012/01/17/elitelt-fideszessel-erosit-a-kozmedia/~~fokusz
    Na ez sem semmi :))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  13. Mi lesz? Nehogy lemaradjak róla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  14. Brüsszelbe megint mocskos a padló!?

    Valamivel fel kell mosni!

    De hogy ez a szerep megint rólunk fog szólni!?
    Hát büszkék lehetünk, de hátha történik végre valami érdemleges!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  15. Orbán vezér és kancellár olyan hülyének nézi a zembereket, hogy arra is alkalmatlan, hogy egy kubikos brigád vezetését rábízzák. Ez a zember azt hiszi, hogy ő Magyarország. Védje meg a saját disznóságait, ne Magyarországot. Egyébként nem a nép a hibás, hogy túlhatalmat adtak ennek a neonáci rablóbandának. A magyar értelmiség egy része, – köztük az egyházak vezető papjai a hibásak Isten szava szerint. Utána lehet nézni a Bibliában, Ezékiel 33. fejezetében, hogy mi a feladata a vezetőknek. Félrevezették népünk jelentős részét, akik sem gazdasági, sem szervezési, sem országvezetési alapfogalmakkal sem rendelkeznek, és most lapítanak, mint az a bizonyos kupac a fűben. Az értelmiség tudatlan és képmutató kereszténységet képviselő része még mindíg Magyarország ellen jártatja a száját. Be kellene fogni végre a szájukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  16. Ezt nem hagyhatod..!
    Orbán Viktor kormányfő felszólal az Európai Parlament (EP) szerdai ülésén – közölte a miniszterelnök szóvivője hétfőn késő este.

    http://karancs.nolblog.hu/archives/2012/01/17/Magyarok_Istene_Alszol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Magyarország napoleonja is vereséget szenvedett Waterlooban.
    A baj csak az, hogy a kokit és a pofonokat nem ő kapja hanem a NÉP akit a a csuti csiszár kifosztott és megalázott Európa előtt. EU Parlament döntött és cselekedett !!! Térdre, oszt szopi vitya !!!! Nem tanult pedig olvashatta volna nagy ellenzékiként ami a Lenin szobor aljára volt írva. Ne vigyorogj vitya nem tart ez örökké, száz év alatt sem lettünk MI törökké. Már berendezték a két gumiszobát, hogy a ” gojóstollal” együtt kedvükre alakíthassák meg az új ” szabadságharcos” csapatokat a démonok és a fénymásolók ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  18. Orbánc Vileda Viksi, borítson be téged a koki és a saller!
    Jól súrold fel a padlót, erre való vagy te, aki életedben nem dolgoztál, de összegüzültél a köz pénzéből három és fél milliárdot.
    Kívánom, hogy verjék le rajrad!
    Emlékedet megőrizzük, elvégre jó lesz intő példának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  19. A szerdai debütáláshoz ajánlom élőben :
    http://www.europarl.europa.eu/ep-live/hu/schedule/live-broadcast

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. ” „Nem engedjük, hogy a nemzetközi baloldal hazugságokkal és alaptalan rágalmakkal vádolja Magyarországot a nemzetközi nyilvánosság előtt. Mi ezúttal is megvédjük Magyarországot és a magyar emberek becsületét”
    .
    EL A KEZEKKEL AZ EN BECSULETEM MEGVEDESETOL !
    Az “uj” fidesz-magyar ertelmezo szotar szerint egyebkent is, amit ezek megvedenek, attol AZONNAL EL LEHET BUCSUZNI ! (Mondjak peldat?)
    .
    Azert nem mondom, hogy “vedjek a sajatjukat”, MERT AZ SAJNOS SOHA NEM VOLT NEKIK ES MOST SINCS!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  21. És ráadásul az EP új elnöke egy komcsi lett…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  22. a birálat kicsit a fideszre szavazóknak is szólhatna, mivel ők segitették hatalomra, Orbánt Felcsútról, mintha Budapesten nem lenne miniszterelnöknek alkalmas személy, aztán Lázár (lézer) audi, biztonságos kocsiban bizó látnok (meghal majd valaki…), Navracsics úr aki nagy karakter gyilkosnak tűnő személy, aztán Semjén úr a hithű katolikus, nemzet egyesitő , Sólyom László, a volt diszidens, majd látszólag fidesz szimpatizáns semleges alkotmánybiró, akinek művét elfújta a szél, Martonyi a simlis volt szocialista miniszter, Schmitt Pál, életművész, nagy doktor, nemsokára akadémia rendes tagja. Na és a kiprobált minisztereket szépen sorba lehetne venni, mind nagyon karakán ember, szép múlttal. Tele zsebbel. na és ezekre szavazott a fideszre szavazó közszolga akit lehet, h most eltanácsolnak a munkahelyéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  23. Nincs baj ezzel a kormánnyal és Szíjjártóval. Jobbak mint az álló óra! Az csak napjában kétszer mutatja helyesen az időt de Szíjjártóékat hallgatva mindig tudom, mi az igazság!
    -Az ellenkezője annak amit mondanak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  24. Csányi Sándor már az OTP kinai befektetési lehetőségéről beszél. :)))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  25. Ne haragudjatok de ezt a hozzászólást muszály a nol.hu-ról bemásolnom: Még most is röhögök :))))))))))))
    …….
    “mellesleg | 2012. január 17. | 15:32:59

    argon | 2012. január 17. | 15:24:51 jót röhögtem mellesleg. Remélem viccnek szántad, mert értékelem az ilyen fajta humort!

    A nemzetközi helyzet fokozódik, én sem lehetek vicces kedvemben, amikor szegény hazánk jövője a tét. Határozott véleményemet csak azért teszem közzé, mert egybeesik a hivatalos állásponttal, Szíjártó szóvivő álláspontjával. Ő pedig azt mondja, amit Orbán Viktor Miniszterelnök úr is mondana, ha ráérne. De nem ér rá, mert folyamatosan harcban áll a hazára támadó ellenséggel.”
    …….
    Na ilyen az igazi Fideszes IQ-ja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  26. Avi, kôszônöm, hat mit mondjak, a magyar zember mar csak ilyen…:((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  27. Hajcihő

    Teljesen egyetértek veled.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. Kedves
    Avi,
    2012. január 17. kedd
    16:44

    Véleményem szerint ez irónia volt, amit nem “csekkoltál”.
    Ennyire hülye nem lehet senki sem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Barrosó bejelentette a Magyarország elleni eljárásokat.Már káromkodni sincs kedvem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  30. Csak a szomszédba kell átmenni, testőrség nélkül. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  31. A miniszterelnök lassan lemondhatna, kezd fárasztó lenni, amit csinál !
    A pereputtyával együtt vonuljon vissza nem fog hozzászólni senki meditáljon..stb. Az eljárásokat is dicséretnek veszi. ?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  32. És mit fog mondani a professzorok szenilis köre előtt a vigadóban országértékelés okán?

    “Szar az egész, tök a tromf!?”

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  33. Azért biztos ami biztos alapon vigye magával a kezelőorvosát és két ápolóját is. Az sem árt ha lesz náluk “muszájkabát” is. Nehogy az elhangzott kritikák hatására beüssön, aktivizálódjon vezérhangya és kárt tegyen magában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  34. Azt hiszem a fülkeforradalmároknak eljött “Világos”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  35. Európai Bizottság – Sajtóközlemény
    Az Európai Bizottság gyorsított jogsértési eljárásokat indít Magyarország ellen az ország adatvédelmi hivatalának és központi bankjának függetlensége, valamint az igazságszolgáltatást érintő intézkedések kapcsán

    http://europa.eu/rapid/pressReleasesAction.do?reference=IP/12/24&format=HTML&aged=0&language=HU&guiLanguage=en

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  36. Szijjártóból is elege van az embereknek! – abból meg főleg, hogy ezek a közveszélyes szélhámosok hülyének nézik a magyar embereket, holott ma már a falusi egyszerű ember is tudja, hogy orbánék átverték őket, nem egy ellehetetlenített országot igértek a népnek.

    Orbán,Matolcsy? – hát kis ürük a sok között……. nívtlanul minősítgetők, saját magukat meg nem veszik észre a röhögcséléseikkel együtt, amivel a kisebbségi érzésüket leplezik.
    Ez a KORMÁNY A MAGYAR NÉP ÉRDEKÉBEN MONDJON LE!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  37. “Szegény” Európa megint kezdhet imádkozni: ” A magyarok nyilaitól ments meg Uram minket.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  38. Orbán szemben áll Szemben áll Orbán! Áll szemben Orbán.
    Mindennel, mindenkivel, mindőnkkel.
    A világ elmondja a véleményét.
    Mi mikor fogjuk hangosan kiáltani, hogy nem?
    Beszartunk 600 csuklyás gazembertől?
    Nem hiszem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  39. ossmodorban
    2012. január 17. kedd
    17:16
    Kedves
    Avi,
    2012. január 17. kedd
    16:44
    Véleményem szerint ez irónia volt, amit nem “csekkoltál”.
    Ennyire hülye nem lehet senki sem…
    ……………….

    Ennek a “mellesleg” nevezetű hogyishívjáknak ilyen szintű hozzászólásai vannak. :))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Lehetm hzogy Orhbán már tényleg elhiszi a saját demagógiáját? Hogy tényleg úgy érzi, igaza van?
    Vagy ez a helyzet, vagy akkora égigérő egója van (bocs magamtól), hogy azt képzeli, majd ő meggyőzi az EU-t, hogy hülyék.
    Csak egy baj van: hogy nem itthon beszél az itthoni agyirtott híveinek.
    .
    Ami Martonyit illeti, szánalmas és rúgnivaló volt, ahogy arról beszélt a minap, hogy a Nyugat soha nem fogja megérteni a magyarok traumáit (traumával szíveskedjék a traumatológiára fáradni).
    Ettől függetlenül sem lehet tisztességes az az ember, aki tudottan sunyi, sumák, hazug érveket hangoztat önszántából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  41. No kérem! Mint a főkommunikátor szóvivő mondta: na végre! Úgy örülünk ezeknek az eljárásoknak! Kitalálták leghőbb vágyainkat.
    A Kossuthon pedig most magyarázták el, hogy ezrével indítanak ilyen eljárásokat, mi az a három ehhez képest?
    Amúgy már a lengyelek is tüntetnek a magyar kormány mellett, petíciót írtak Barrosohoz is.
    A nagy múltú, tekintélyes, vezető amerikai konzervatív kutatóintézet, a Heritage Alapítvány új országjelentése megállapítja: Magyarország jogállam, ahol érvényesül a tulajdon és az ítélkezés szabadsága.
    Szóval soha ilyen jók nem voltunk.
    Holnap Orbán elzengi dörgedelmeit, kiosztja a kokikat, majd mindenki fülét-farkát behúzva kézcsókra járul elébe.
    Bizony!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. “Vezír”! Ilyenekért Európába kiütés jár!!!
    .

    “Két kiemelt jelentőségű ügy átszignálását indítványozta kedden a Fővárosi Törvényszék elnöke az Országos Bírósági Hivatal elnökénél – tájékoztatta a Fővárosi Törvényszék az MTI-t. A közlemény nem nevesíti ugyan, de az egyik ügyről közölt adatok alapján az egyik érintett eljárás Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes és társainak ügye.

    Mint közleményükben írták, az elnök azt kérte, hogy a Fővárosi Törvényszékkel azonos hatáskörű másik bíróságot jelöljenek ki a W. Norbert és 27 társa ellen különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértésének bűntette és más bűncselekmények, valamint a H. Miklós és 14 társa ellen bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt indult kiemelt jelentőségű bűntetőügyek tárgyalására.”

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=511681&referer_id=friss
    .
    (moderálnák)
    További szép napot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  43. Aki tud, kérem, segítsen:
    Hol lehet élő egyenesben látni-hallani Orbán mai beszédét?
    Köszike!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. csatt, és mikor??

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Nemcsak a nemzetközi baloldal hanem a jobb oldal sem ért meg téged ! Tényleg ennyire süket ez az ember ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Mitől, kitől, miért akarja meg védeni Magyarországot?
    Hiszen rajtuk kívül senki sem akar az országnak ártani, mi féle szabadságharcról beszélnek ezek folyamatosan, kik ellen harcolnak, Nem tudják hogy a világháborúnak már 60 éve vége, akkor ki ellen harcolnak, mert ön magukon kívül senki ellenséget nem látok

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. >>>>>>>>>>Mi ezúttal is megvédjük Magyarországot és a magyar emberek becsületét<<<<<<<<<

    És titeket ki fog megvédeni???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  48. Orbán nem hagyott az Uniónak választást. Az utolsó bohóctréfája (nem, igen, talán) után mindenki látja, hogy egy szavára sem lehet adni, és a leminősítések utáni gyorsított átalakításoknál nem lehet hagyni a számára “zsarolási potenciált”
    Tehát már nem csupán példastatuálási szándék vezeti őket – hanem jól felfogott önvédelem is.
    http://negymadar.blog.hu/2012/01/08/eu_ulesrend_etikett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. http://greczy.blog.hu/2012/01/18/matolcsy_jarai_hiteltelenek_egymas_kozott

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Orbán játszik az EU-val, mint macska az egérrel.
    Terel az (A)alaptörvénnyel, a média vitával, a bírósággal stb.
    Közben mindenki hallgat a választási törvénnyel, a Jobbik térnyerésével kapcsolatban.
    Lehet a FIDESZ-nek a következő választásokkor csak 30%-a lesz, de Jobbiknak 21.
    A jövő sötétnek látszik,és még még mindig 2/3-os többséggel rendelkeznek a Parlamentben . hga továbbra is ennyire fognak sziporkázni, lesz mivel szórakoznunk a jövőben.
    Most jön a java: A köztársasági elnök kibővített jogköre és ebbe az EU már bele sem szólhat.
    Nekünk Magyaroknak meg annyi. Egy buta gátlástalan sehonnai lóvá tesz bennünket. Ennek az embernek semmi köze ehhez az országoz, Európához. Ez tényleg Ázsiából jött, csak nem tudom melyik részéről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Orbán az elődeit és Európát vádolja 2012. február 23. csütörtök | AN

Rendreutasították Orbánt, írja a Financial Times 2012. január 25. szerda | Joshua Chaffin / RR

Húzd meg, ereszd meg 2012. január 24. kedd | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos