Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Amnesty üdvözli az Orbán-rezsim elítélését 2012. február 17. péntek 12:46 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Amnesty üdvözli az Orbán-rezsim elítélését

Brüsszel – Üdvözölte az Amnesty International nemzetközi emberi jogvédő szervezet csütörtökön az Európai Parlament plenáris ülésén Magyarországról aznap elfogadott állásfoglalást.

„Az Európai Parlament kifogásolta Magyarország közelmúltbeli támadásait az alapvető emberi jogok ellen” – fogalmazott az MTI brüsszeli irodájához eljuttatott közleményében Nicolas Berger, a szervezet európai uniós intézmények mellett működő irodájának igazgatója.”

Kiemelte: az Amnesty International „üdvözli, hogy az Európai Parlament fontolóra vette a hetes cikk mechanizmusának esetleges aktiválását, hogy megvizsgálják az emberi jogok súlyos megsértésének kockázatát”.

Reményét fejezte ki, hogy „ez a lépés példát teremt majd, és EU-szerte az alapvető jogok jobb védelméhez vezet”.

Az EP „nyomást gyakorolt a kormányra annak érdekében, hogy tegyen eleget az Európai Bizottság és az Európa Tanács ajánlásainak, és arra is kötelezettséget vállalt, hogy maga ellenőrzi ennek végrehajtását”, tette hozzá Berger. „Ideje, hogy az Európai Unió elismerje a helyzet súlyosságát”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (47 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +53 ( 73 szavazatból)
Az Amnesty üdvözli az Orbán-rezsim elítélését, 4.3 out of 5 based on 47 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. hát ez is egy nagyon jó hír! Vajon a hazai sajtó is megírja? Címlapon a helye! Már csak a két háziörizetben tartott politikai fogoly – Dr. Geréb Ágnes és Szirma Judit – ügyét kéne felkarnia az emberi jogi szervezetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (58 szavazatból)
  2. Üdvözlendő!
    Csak találna már végre itthon kellő megfontolásra!

    zsuzsekám!

    Geréb Ágnes nem politikai fogoly, hanem sajnálatosan én inkább a nőgyógyász-szülész szakma áldozatának tartom!
    Itt mindenki tudja hogy viszonyulok a jobb oldal szélsőséges megnyilvánulásaihoz, úgyhogy bátran mondom, Gerébért épp fideszes és kdmp-s képviselők nyújtottak be kegyelmi kérvényt! Az más kérdés hogy hitelesebb fórum még nem lévén, schmittpalkóhoz: Nem hallottam, hogy Lmp, vagy Mszp tett volna ilyet, pedig tehetne!
    Geréb Ágnes bírájára meg csak rá kell nézni! Hogy ki van az a nő fáradva a sok szülésbe! Tök hiteles!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (40 szavazatból)
  3. A Geréb Ágnes ügy mögött a szülész-nőgyász orvoslobbi áll! Ez kenyérharc…félnek a kórházi orvosok, hogy nem tudnak kaszálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (55 szavazatból)
  4. Vitatkozom, kedves gusztavnagy.

    Politikai fogoly az, akit részrehajló eljárásban (vagy pláne anélkül) politikai szándékkal itéltek el. Geréb Ágnes pereiben már a vádemelés is hamis, sem a tények, sem a körülmények leírása nem felel meg a valóságnak. A bírósági eljárás során nem vették figyelembe a védelem által benyújtott szakvéleményt, melyet a világ legnevesebb szülészei írtak alá.

    Másik kiragadott példa még a vádemelés idöszakából: azt írták, hogy elvállalta az Alma utcai szülést, miközben ö azt visszautasította a várható komplikációk miatt, és a kismamának a kórházi szülést ajánlotta. (aki viszont kitartott a kórházon kívüli szülés mellett, és erös fájásokkal az Alma utcai központba érkezett, mert tudta, hogy a bába ott tartozkódik.)

    Visszatérve a politikai fogoly kérdésére: Aki nem kap tisztességes, pártatlan eljárást, akit bizonyítatlan vádak alapján háziörizetben tartanak, akit szigorúbban itélnek meg, mint a hozzá hasonló vád alatt állóak — – – azoknál felmerül a gyanú, hogy politikai okokból bánnak velük így. Szirma juditot pedig azért vették háziörizetbe, mert mint szakszervezeti vezetö kényelmetlen volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (35 szavazatból)
  5. Zsuzsenka, Gusztávnagy!
    Semmi közöm a vitátokhoz, de a FityeSS akarja kihúzni a kakiból Gerébet. Esetleg szimpatikus is lenne, ha az asszonyság az első esete után felakasztotta volna a lantot és nem lenne újabb áldozata. Szerintem a szigorú ítéletet is megérdemli. Mindig is utáltam a szakmai félművelteket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -21 (41 szavazatból)
  6. Bocsi, peterfix, ezek szerint akkor mindenkire érvényes, ugye, hogy az első eset után tegye le a lantot? Vagy ez csak Gerébre? Esetleg csak azokra, akik otthonszüléskor segédkeznek? Egy felszerelt kórházra, ahol gyakrabban áll elő vészhelyzet, nem vonatkozik, ott nyugodtan lehet hibázni, következmények nélkül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (31 szavazatból)
  7. Halihó, nagyon szeretek vitatkozni! Csak ritkán van rá alkalmam, mert a vélemények ütköztetése inkább személyeskedö harcokba szoktott torkollani. úgyhogy (mert nagyon szeretem az amerikai népszava oldalát) inkább kiszállok. aki képet szeretne arról alkotni, hogy Geréb fair, pártatlan, szakszerü bírósági eljárást kapott-e, annak ajánlom a mamami, a szules.hu és biztos sok más honlapot is. Ès Prof. Dr. Wagner idevágó könyvét, (Könyv a változásért) Ö a Világegészségügyi Szervezet egyik volt igazgatója, szülész-nögyógyász, ö adott a védelem részéröl szakvéleményt Geréb ügyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (19 szavazatból)
  8. Mindig gyűlöltem a kuruzslókat (még ha valamilyen, akár orvosi diploma is volt a zsebükben, a betegeket kifosztókat különösen), de ezt az Ágnes asszonyt a leplével a patakban már kezdem őszintén szánni. Az ellene indított gyűlöletkampánynak szerintem nem a szülészek a mozgatói, de hogy kik, arról fogalmam sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (20 szavazatból)
  9. A fideSS – sztem – csak egy mentőövet akar dobni a “nemzet gojostolának”.
    Bár az is lehet, h most az egyszer nem ír alá valamit.
    De nem! Inkább az lesz, h tudják róla: mindent szignóz elolvasás nélkül, így ezt is aláírja, és majd megpróbálják a haladás, a jogállam és demokrácia meglétének bizonyítására beállítani.
    Egyébként a kórházi születésekben 4-5 ezrelék a mortalitás (az egyéb károkról olvassátok zsuzsenkám által ajánlott könyvet Wagner úrtól!), míg Dr.(!)Geréb Ágnesnél 1 ezrelék!
    A könyv egyébként felér egy kórházi horrorral…
    lotusz11: az is jelentős súllyal szerepel, amit írtál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (21 szavazatból)
  10. TanLala
    Az ilyen Wagner urak hülyítik meg a laikusokat, ha hagyják magukat. Írása első felével viszont egyetértek. Tisztelettel üdvözlöm.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  11. Nagyon helyes, hogy az AI is megszólalt.Világosan látható, az állampárt szembe megy az egész művelt világgal.Ezt ugyan agyonhallgathatja a hazai lakájmédia de most már nem sok jelentősége van. Legfeljebb annyi, kiderül kik tolják elvtelenül a Fidesz szekerét.Bizony elvtelenül, hiszen a sajtószabadság kérdése mindenkit érint, azokat is akik most hallgatnak, ferdítenek, ne adj Isten, hazudoznak.
    A másik téma, Geréb Ágnes. Nézzétek meg a doktornő családi viszonyait és, hogy kik álltak ki mellette.Ez bizony politikai üldöztetés, Megjegyzem, a Fideszből senki sem kért kegyelmet neki, három KDNP-s képviselő kérte, minden bizonnyal vallási okokból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (22 szavazatból)
  12. nem tudom hogy jön ehhez a cikkhez egy többszörösen vissza eső kókler, pancser banya, aki az eltiltás ellenéri is folytatta cselekményeit. ez az Orbán-rezsim elítéléséről szóló a cikk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (29 szavazatból)
  13. peterfix!

    Azt hiszem nem olvastad el az írásomat, mert zsigerből utasítasz el! pedig pont méltatva a Fidesz-Kdmp kegyelmi szándékát nyilatkoztam, sőt hiányoltam, hogy az Lmp és az Mszp ezt nem tette!
    Geréb ügyben meg azt hiszem nem igazán vagy képbe és elég elfogultnak tűnsz!
    Geréb egy rendkívül jó szakember és nem volt nála nagyobb arányú problémás szülés, mint a legjobban felszerelt orvosrajtól hemzsegő szülészeti klinikán! Geréb Ágnes előtt még azért is méltó dolog fejet hajtani, mert nem akármilyen területen vállalt úttörő szerepet! Látod még te is le pancserozod, pedig sértés nélkül mondom laikus vagy a területen!

    Zsuzsenkám!
    Ez szigorúan a szülésszakma érdekeltségének boszorkány üldözése! Legfeljebb szakmapolitikai! Féltik a rendkívül magasra felduzzasztott hála pénzeket!
    Aztán még mielőtt a vita hevében nekem esnétek, van némi tapasztalásom ezen a területen!
    Hat gyermekem van, mindegyik A Baross utcai Klinikán született úgy 15 év leforgása alatt!
    Ezentúl pedig van már kilenc csodás unokám, akik közül öten otthonszüléssel jöttek a világra! Ők Hollandiába születtek, ahol csak a nagyon problémás esetekben van kórházi szülés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  14. Én csak leírtam a véleményemet a Geréb ügyről ha már felvetődött Mellékesen némiképp ideillik, mivel ez is arról szól, hogy “nekünk senki ne mondja meg külföldről, hogy mit csináljunk”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  15. ” PETÍCIÓ

    SZABADON SZÜLNI, SZABADNAK SZÜLETNI

    1. Kérjük és követeljük, hogy a szülő nők élhessenek szabad választási és önrendelkezési jogukkal szülésük módjának, kísérőjének és helyének megválasztásában.

    2. Ahhoz, hogy ezt biztonságban tehessék, kérjük és követeljük, hogy az ország egészségügyi vezetése – alkotmányos kötelezettsége alapján – tegye lehetővé orvosok és bábák általi szaksegítség nyújtását a komplikációmentesnek ígérkező, kórházon kívüli szülés választása esetén is.

    3. Az anyák és gyermekeik biztonsága érdekében kérjük és követeljük, hogy az egészségügyi kormányzat biztosítsa a háttérkórház rendszerét a kórházon kívüli szülés választása esetén.

    4. Kérjük és követeljük a Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégiumtól, hogy a nemzetközi felmérések és statisztikák tükrében vizsgálja felül eddigi állásfoglalását az intézeten kívüli, szaksegítséggel történő szüléssel kapcsolatban.

    5. Kérjük és követeljük, hogy szüntessék meg az otthonszülés elé állított jogi, bürokratikus és dogmatikus akadályokat.

    6. Kérjük és követeljük, hogy éveken át fizetett társadalombiztosítási járulékainkból támogassa az egészségügyi kormányzat a tudományos vizsgálatok által biztonságosnak bizonyult és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által javasolt összes szülési alternatíva választását. Követeljük, hogy az Országos Egészségügyi Pénztár az intézeten kívüli, szaksegítséggel történő szülést a kórházi szülésekkel azonos módon részesítse anyagi támogatásban.

    Ezen lap hátoldalának aláírásával a petícióban megfogalmazott kéréseinkkel, követeléseinkkel való egyetértését jelzi.

    A petíciót és aláírásokat eljuttatjuk a miniszterelnöknek, az egészségügyi miniszternek, a gazdasági miniszternek, az igazságügy miniszternek, az összes médiának és más fontos állami és civil szervezeteknek.

    Budapest, 2001. augusztus

    A petíció kibocsátói:

    név

    cím

    személyi szám vagy
    a szervezet vezetője / képviselője

    aláírás

    Alternatal Alapítvány
    A háborítatlan, öntörvényű, szabad szülésért, születésért

    1519. Bp. Pf. 428

    Domjánné Harsányi Katalin

    Napvilág Születésház

    2030. Érd
    Facélia u. 68-70.

    dr. Geréb Ágnes

    Születésház Egyesület
    A szabad választásért

    1140. Bp.
    Egressy út 137.

    Pettik Ágnes”

    Geréb Ágnes még az első Orbán kormány idején közzé tette álláspontját, másokkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  16. A politikai okból emigráltakra is oda kell figyelni nem csak a fogvatartottakra.
    Van mit mesélni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  17. zsuzsenkám 2012. február 17. péntek 13:32
    Talán célszerű lenne az EP állásfoglaláséban kifogásolt jogi problémákkal
    foglalkozni nem csak néhány személyi problémát kiemelni. Azt hiszem
    10 millió ember jövőbeni politikai rendszerében rejlő problémák megszüntetése
    jelentősebb ügy az emlitett két személy konkrét anomáliájánál, habár az sem
    jelentéktelen. Gondolom valamennyi kommentáló tud hasonló gondokról.
    Az EP 8 pontban összefoglalt álláspontját üdvözli az Amnesty, melyben
    implicite benne foglaltatik a két személy “vitára alkalmas” jogi ügye, de az
    álláspont jóval több annál. Látható 11 posztból is, mennyire lényegtelenné
    válik maga a 8 pontban rejlő kifogás összességéről alkotott vélemény, ha
    példaként néhány napi ügynél leragadunk.
    Elég csak a 7. pontban rejlő – országos – következményre gondolni. Hiszen
    nem mindegy, hogy negativ értékelés után, a folyósitott támogatások megszüntetése után fodulhatnánk-e IMF támogatáshoz. Talán inkább
    ilyen oldalról célszerű megközeliteni az Amnesty üdvözletét.
    Úgy hiszem, hogy az üdvözlet is segit Zorba(n)t rákényszeriteni
    a helyes útra amit közösen elvárunk.
    E közös ügyünkben a Geréb ügy – jelentősége mellett is – csak egy veréb ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  18. Kedves kommentelő Barátaim! Hozzámszólók!
    Több száz /lehet, hogy ezer is) szülést vezettem le . Igaz, hogy teheneknél. Ennek ellenére, vagy ezért, tartom felelőtlenségnek az otthonszülést, a bábáskodást és mindent, ami a gyerek avagy az édesanya életét a legkisebb mértékben is kockára teszi. A otthonszülés jó volt a gyermekágyi láz tarolásának idején. Ma, ez már a múlté, vagy a múlté kellene, hogy legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (21 szavazatból)
  19. Csak remélni merem ezután látjátok az “erdőt” is a fától!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  20. huh, bocsi, hogy így elvittem a témát! Amit mondani akartam, az annyi, hogy van itt még amnesty-ügy – - akkor most hozom példának a szakszervezeti vezetéket: Kónya, Nagy Navarro, Szávuly és Szima Judit. Kedves amnesty-sek, mit gondoltok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Geréb Ágnes ügyét fölösleges politikai színben feltüntetni.
    Azért kapott súlyosbított büntetést, mert vissszaeső. Ez minden visszaesőnek kijár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  22. Szima Juditot valahogy nagyon elfelejtettétek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Tekintettel arra, hogy most egy ikerpár elhalálozása volt a vád tárgya – és korábban is volt haláleset Geréb Ágnes kezei között – ez az “1 ezrelékes” adat elég érdekes! Netán 3 ezer szülést vezetett le? Akkor nagyon szorgalmas bába volt!
    Ekkora rutinnal hogy lehet, hogy kitörte a baba nyakát és rosszul adagolta a gyógyszert? Mert tévedés ne essék – nem az “otthonszülésért” hanem műhibákért ítélték el. Azért már ne vegyük mártírnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  24. Gereb Agnes-ügy: Dániaban a torveny biztositja azt, hogy a normalis lefolyasu terhesseg soran a normalis helyzetben fekvo magzat otthoni szulessel jojjon vilagra. A szulest okleveles bába vezeti es a koltsegeket a regio egeszsegugyi penztara megteriti. Volt mar olyan eset, hogy vajudo not otthonszules kozben kellett korhazba vinni, de nem tortent baj, mert erre is fel van keszulve a “rendszer” – nem bosszutol lihego birosagi iteleteken keresztul.

    Megemlitenem, hogy a hajlektalanok kriminalizalasa szinten az emberi jogok megsertese, nem lehet torvennyel tiltani a kozteruleten tartozkodast.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Visszatérve a cikk témájára: valamivel jelentősebb kérdés az emberi jogok elleni támadások elítélése!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  26. @Kekec: A muhibakert itletek el a szerencsetlent. Ha ugyanezek a muhibak korhazban tortentek volna akkor mas itelet szuletett volna. Abban az esetben az orvos-lobbi megakadalyozta volna a sulyos iteletet. Rontotta volna a paraszolvencia-uzletet. Hova rohan a foggantatas utani napon a nö? A jovendo szuleszhez, hogy letegye a 150 eFt-ot, hogy majd legyen szüloágy, szemelyzet, blokad stb.
    Vannak pancser villanyszerelok, gáz-szerelok es pancser szuleszek. Mindegyik eletveszelyt okozhat. Az elobbi kettot elitelik a hibakert es ezt lehet az ujsag 17-dik oldalan legalul olvasni. A “sorbol kilogo” 60+ koru orvost viszont kez- es labbilinccsel hordozzak körül, meztelenre vetkoztetve motozzak es a media dagonyazik a “dramaban”.
    Nem vagyok az otthonszules hive, de ennek lehetoseget tisztessegesen szabalyozni kellene. Ezt viszont a torvenykezes “bábái” keptelenek teto ala hozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Utolagos kiigazitas: Daniaban a torveny nem engedi iker-terhesseg eseten az otthonszulest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. kekec 2012. február 18. szombat 17:47
    Igazad van. Nem értem a hozzászólók nagy részét. Mint ahogy mást
    úgy Geréb doktornőt is elfelejtik. Miközben élég hosszú ideig nyögjük
    annak a hatását, amiről itt beszélni kellene, de ezt észre sem veszik.
    Jó lenne, ha azt is megértenék miért üdvözli az Amnesty az
    Orbán-rezsim elitélését. Legalább arról is jó lenne hallani véleményt!!!!!
    (vagy jobb ma egy Geréb, mint holnap egy túzok?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Az EU egy vegetáló roncs tömeg.A német álom megvalósító kancellár asszony irányít, és keményen Orbán barát..Magyarország elindult az ismételt egyszemélyi vezetés irányába, és őket fogja követni több EU-s állam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  30. Tudom semmit nem jelent, mint ahogy én se, de én is tiszta szívből üdvözlöm a fityisz kormány elítélését! Nagyon remélem, hogy egyszer nem csak Brüsszelben, hanem a magyar bíróságon is ítélkezni fognak a despotán, hacsak ausztriai elmeorvosai nem nyilvánítják elmebetegnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  31. Ha ez igaz akkor ezeknek elszállt az agyuk.
    ÚJRAÉLESZTÉSÉRT KÉT ÉV BÖRTÖN
    .
    http://www.prherald.hu/2012/02/ujraelesztesert-ket-ev-borton/
    .
    http://www.gonzopress.hu/2012/02/14/ujraelesztesert-ket-ev-borton/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  32. http://jovonk.info/2012/02/15/szima-judit-jobban-van

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  33. Tisztelt Stáry úr! Egyetértek. Sajnos a kommenteket olvasva vissza kellett menni a cikkhez. Miről volt szó? Az Orbán rezsim elítéléséről. Csatlakozom. Nagyon is itt az idő, hogy az Európai Unió elismerje a helyzet súlyosságát. Bízom abban, hogy az EU biztosok nem hagyják magukat megvezetni. Itt a demokrácia látszatát mímelve építik le a jogállamot. Remélem még nem késői a beavatkozás!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  34. Amíg a Btk.-ba is nem rondítanak bele, a BÍRÓSÁGOKNAK még megvan a lehetőségük a beavatkozásra!

    Btk. 139. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy a Magyar Köztársaság alkotmányos rendjét erőszakkal vagy ezzel fenyegetve – különösen fegyveres erő igénybevételével – megváltoztassa, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Hogy Geréb Á ártatlan azért még lehet vitázni,talán nem is anyira mint az orvosok lobija az othon szűlés ellen,ha olyanok mint Geréb (bábák)őssze fognak és a nők othon akarnak szűlni bizony hogy csőken a zsebpénzűk az orvosoknak,hát ezért bűnős Ágnes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  36. kekecs! Látod hogy van amibe egyet értünk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. 2003-ban Orbán az Európai Kereszténydemokraták kongresszusán követelte, hogy Mo-t Kubával és még két másik országgal együtt ítéljék el, mert a demokrácia nincs biztosítva.
    2006-ban Orbán Brüsszelben követelte, hogy MO-nak ne adjanak anyagi támogatást.
    Ez nem volt hazaárulás?

    Most itthon azt kommunikálják, hogy a 3 fő magyar szocialista EP képviselő hazájukat elárulva, meggyőzött 315 fő EP-s képviselőt, hogy ítéljék el Mo-t .

    Én ezt nem értem: nem zavarja a Fidesz támogatóit, hogy ennyire hülyére veszik őket?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  38. Nem értem a mínuszokat????
    De hát aki mínuszol azt ne is élesszék újra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  39. Kedves dr. Kné!
    Sajnos nem veszik a lapot, mert Magyarországon szinte csak Fidesz által támogatott és az ő ízlésük szerint összerakott híradások mennek. Időnként persze esnek “óriási bakik is”! Pl. az egyik,ami nem is oly régi.
    Múlt héten hólapátolásra kerestek Pesten embereket, napi 8 órára, összesen 3.400 Ft.-ért.
    Határozottan emlékszem, hogy 2010. januárjában a Bajnai kormány is hirdetett hólapátolásra felvételt, de akkor óránként 800 -1.100 Ft-os órabérért, attól függően, hogy délutáni, vagy éjszakai műszakról van szó!

    Itt a következő példa, amikor a belügyminiszter,-aki ez mellett milliárdos- 1989-ben csak Wartburgja volt, most győzködi az embereket, hogy meg lehet élni havi 47.000 Ft.-ból. Ha ezt megtenné és ezt hozná az RTL klub esténként “Való Világként” biz Isten, megnéznék minden egyes epizódot!! :-)
    Közben a miniszterelnök és a Fidesz főszónokai, a fizikai munka erkölcsi, anyagi megbecsülésének visszaállításáról osztja az igét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  40. Orbán ül a Parlament épületében és Barrosoval beszél telefonon.
    Orbán:
    -Nem…..Nem…Nem…Nem…Nem…Nem…Nem…
    Nem…Igen…Nem…Nem…
    Megszólal mellete Kövér:
    – Te Viktor! Miért mondtál egyszer igent is neki?
    Orbán:
    – Dehogy mondtam! Csak akkor mondtam igent, amikor beszólt a telefonközpontos és megkérdezte, hogy beszélünk-e még…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. Kaptam egy emailt a Kultúrális Kreatívoktól, benne Fogel Frigyes legújabb filmje Geréb doktornöröl. http://vimeopro.com/fogelmedia/kulturaliskreativoktv

    Visszatérek ahhoz az állításomhoz, hogy Geréb Agnes ügye politikai ügy. Már a WHO igazgatója (a nevezett Wagner Prof.) mondta (93-ban?), hogy az otthonszülés helyzete megmutatja a demokrácia helyzetét egy adott országban. Mennyire engedik az emberek, hogy a hatalom szabályozza az életüket? Mekkora a hatalma az orvos lobbynak? Üldözik-e a bábákat? Alapvetö joga-e a családnak, hogy megválaszza, hol jöjjön világra gyermekük?

    Es most ez az eljárás Geréb ellen, – emberi méltósága tiprása a börtönben a tucatnyi vetköztetéssel, a bizonyítási anyag visszatartása a perben, a szakvélemények figyelmen kívül hagyása (és itt a világ vezetö szülészeinek figyelmen kívül hagyásáról beszélünk) , ezek mind mind azt mutatják, hogy nem kapott fair eljárást. Nincs jogállam! A hatalom bármit megtehet!

    A szomorú az, hogy Magyarországon félnek az emberek a demokráciától, félnek a szabadságtól. Inkább gyermeki bizalommal hagyatkoznak a hatalomra, nem néznek a vezetök körme alá, sorry, de néha úgy látom, mégcsak nem is gondolkodnak.

    Szakmai vitát nem lehet folytatni az otthonszülesröl, mert a nagy tudományos felmérések adatai nem jutnak el sem az orvosokhoz, sem az érintett emberekhez. Vajon hány orvos olvasta el nálunk Prof. Wagner könyvét, amely tele van bizonyítékokkal, adatokkal?

    A filmben elhangzik, hogy vannak orvosok, akik tudják az igazságot. Négyszemközt, halkan el is mondják. Vállalni az igazságot? Ugyan. Ahogy a kormánytévében dolgozók is csak suttogva mondják el, hogyan zajlik a hírmanipuláció.

    Mi lehet úgy általánosságban a bíróságokon?? Geréb Ágnes és a másik két bába ügye alkalom lett volna kiállni a tisztességes eljárásért. A jogállam minden állampolgár érdeke, teljesen mindegy, kiröl van szó, és mivel vádokják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  42. Visszanéztem és mit látok: minuszolnak szorgalmasan. Én annyit kérdeztem, hogy nem zavarja a fanokat, ha hülyének nézik őket?
    A válaszukat megkaptam, tudomásul is veszem, nem zavarja őket!
    Biztosan jó hülyének lenni! Amennyiben pénzért teszik, akkor pedig csak simán szánalmasak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az Európai Néppárt megtagadta a demokráciát 2012. január 18. szerda | AN

Csak Szájerné alkalmas a bíróságok fejének 2012. január 18. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos