Ronai and Ronai
AMERIKAI

Érvénytelen az alaptörvény és Orbán törvényei? 2012. január 11. szerda 22:53 | AN

  • Hozzászólások(106)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Érvénytelen az alaptörvény és Orbán törvényei?

Budapest – A hvg.hu információi szerint dr. Schmitt Pál köztársasági elnök doktori disszertációja plágium, szinte szóról szóra azonos egy bolgár sporttörténész tanulmányával, amelyet szó szerint lefordítottak franciáról magyarra, majd Schmitt Pál a maga neve alatt doktori disszertációként nyújtotta be a testnevelési egyetemen. A csalásnak van egy súlyos közjogi következménye is: ha Schmitt doktori disszertációja lopás, doktori fokozata pedig hamis és érvénytelen, akkor az általa dr. Schmitt Pálként aláírt valamennyi dokumentum, így Orbán Viktor diktatúrájának önkényes törvényei és a fideszes alaptörvény is, amelyet az ő aláírásával iktattak be, érvénytelen.

Orbán és csaló maffiája nem tudja alulmúlni önmagát, a legújabb hírek szerint az Orbán által kiválasztott Schmitt Pál nemcsak a KGB leányvállalataként működő kommunista állambiztonság együttműködő segítője volt az Astoria Szállóban, nemcsak felfüggesztett börtönbüntetésével nem számolt el, hanem még a doktori címét is lopta, miután a disszertációja plágium, egy bolgár sporttörténész munkája. Egyes vélemények szerint a csalás azért lett feltűnő, mert a dolgozatban nem volt helyesírási hiba. (Ez nem igaz, a hvg.hu által közzétett dokumentumból kiderül, hogy a lefordított szöveg is hemzseg a helyesírási, elsősorban ékezethibáktól.)

Schmitt közönséges csaló, szélhámos, akinek azonnal le kellene mondania a történtek után. A köztársasági elnöki méltóság olyan intézmény, amely megkövetel bizonyos mértékű erkölcsi tisztaságot, közismerten bűnöző személyek nem tölthetik be. Az ügyészségnek az ügyben azonnal vizsgálatot kell indítania, demokratikus országokban az őt jelölő politikusnak le kell mondania, de Orbántól ilyet nem várhatunk el.

Schmitt társtettesi bűnsegédi felelősségéről már korábban is írtunk, ezúttal azonban közvetlen bűncselekmény elkövetéséről van szó. A csalásnak súlyos közjogi következményei is lehetnek, miután Schmitt a törvényeket és az alaptörvényt is dr. Schmitt Pálként írta alá. Ez az aláírás közokirat-hamisítás. Sőt, az összes törvény és a fideszes alkotmány aláírása is közokirat-hamisítás, Schmitt visszaeső bűnelkövető. Ennél fogva az Orbán-kormány egyetlen törvénye sem érvényes, az alaptörvény sem lépett életbe, mert hamis aláírás szerepel rajta. A Fidesznek egyetlen törvénye sem érvényes és nem legitim, egyetlen Orbán-törvény sem lépett életbe.

A HVG idézi: „Kisdoktorim van a Testnevelési Egyetemen. Soha senki sem kényszerített rá, nem is használom a titulust, a névjegyemen sem olvashatod. Csak néhány újságcikk tisztel meg vele” – idézi a jelenlegi köztársasági elnököt Kő András sportújságíró a 2005-ben megjelent Vendégségben: Schmitt Pál című könyvében. Az államfő megválasztása óta már használja a doktori címét, a dr. most is szerepel a neve előtt a hivatal honlapján, ahogy a Magyar Közlönyben is így jelenik meg a törvények alatti aláírása: Dr. Schmitt Pál s.k.

A Facebookon terjedő pesti humor szerint a napokban felszentelt új palotaőrség máris feladatba kapta, hogy megvédje a disszertációt.

1992-ben nyújtotta be Az újkori olimpiai játékok programjának elemzése című doktori értekezését a Testnevelési Egyetemen (TE, amely 2000-ben integrálódott a Semmelweis Egyetembe). A dolgozatra bírálói a legmagasabb, summa cum laude minősítést adták, később a TE címzetes egyetemi tanára lett, disszertációja jelenleg az Olimpizmus, illetve Az olimpiai játékok gazdasági kérdései című tárgyak ajánlott irodalmában is szerepel.

Schmitt Pál 215 oldalas doktorijának legnagyobb része – a hvg.hu számításai szerint mintegy 180 oldal – egy bolgár sporttörténész és -diplomata, Nyikolaj Georgijev francia nyelvű munkájának többnyire szó szerinti fordítása és átvétele, ami plágium.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (72 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +82 ( 92 szavazatból)
Érvénytelen az alaptörvény és Orbán törvényei?, 4.8 out of 5 based on 72 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(106)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

106 Reader’s Comments

  1. Zorbán nem véletlenül Bulgáriából írt levélben nevezte ki , pedig ott sem volt. Ez volt az emlékeztető bullshitpálnak, hogy a nagy testvér mindent tud.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  2. Kedves Olah Zsuzsanna,
    Csak saját – ámbár gusztustalan – fegyvereikkel lehet ezt a söpredéket legyőzni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  3. Egyik oldalt sem preferáltam igazán. Sosem voltam Orbánista, sem Mszp támogató…. Most mégis kezd feltámadni bennem a nacionalizmus, mert mindazok akik itt kommentelnek, akik ezeket a cikkeket írják, még ha igazak is, olyankor teszik, amikor ezzel az amúgy is sebezhető országot, és az itt élő embereket lejáratják, még sebezhetőbb helyzetbe hozzák. Sajnálom önöket. Rohadt hazafias, dolog kiteregetni a szennyest mikor szarban a haza, és taszítani még egyet a szakadék szélén állókon. Egyikuknek sem fordult még meg a fejében, hogy ezzel nem OV-nek, és bandájának, hanem a hazájuknak ártanak? Ha Ov eltakarodik is, az önök által lejáratott ország és lakosai továbbra is megbélyegzettek maradnak… Gondolkodjatok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (33 szavazatból)
  4. A bolgár név helyesen egyébként Nikolaj Georgiev, s nem Nyikolaj Georgijev.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  5. Erre tegnap már én is gondoltam, hogy akkor az így aláírt dokumentumok akár érvénytelenek is lehetnek. Azonban amint ezen a fotón is látható, szerintem mindenhol csak a vezeték és keresztnevét írta alá, ami persze egy freudi árulkodó momentum is lehet éppenséggel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Külföldi barátaim kapkodják a fejüket. Nincs nap, hogy ne lenne Mo. címlapon valamiért. Ez a valami nem kis dolog! Kis ország, nagy ügyekkel! Szégyenletes ügyekkel! Van egy elmebeteg miniszterelnökünk, a felcsúti bozótharcos. Van egy jól olajozott belügyminiszterünk, csak úgy említik, hogy a maffiózó keresztapa. Aztán tessék, itt van a közt…, bocs. akármilyen elnökünk, aki egy pitiáner csaló, a nagy keresztényi értékrendjével plagizálta doktori disszertációját, bitorolja a doktori címet, költi adóforintjainkat, utazgat, hülyíti a külföldi diplomáciát. Aztán vannak a parlamenti korrupt kormánypárti képviselők Semlyénestől együtt, a nekik csujjogó fasiszta bagázs. Na meg a kézcsókos öreg mámikák, akik épp készülnek tüntetni, előbbieknek asszisztálni mocskos játékaikhoz. Még ha beledöglenek is!
    Lehet, hogy orbán így szeretne kimenekülni a ME-i székből és beleülni a KE-i székbe, de mitől lenne hitelesebb egy székváltással? Ő ugyan az a hiteltelen, hazudozó, eszement suttyó marad, mint most. Hogy akar egy ilyen hiteltelen senkiházi megjelenni diplomáciai körökben, hogy akarja egy ilyen félművelt alak hazánkat képviselni?
    Ezt nem engedhetjük! Ilyen politikai bűnözők miatt nem engedhetjük, hogy hazánkat teljesen leírják, hogy balkáni színtre kerüljünk! Sürgősen kergessük el őket, míg nem késő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (65 szavazatból)
  7. Azt várom, hogy a bolgár tudós dolgozatát franciából magyarra fordító mikor jelentkezik a nyilvánosság előtt, vagy a hvg.hu mikor keríti elő.
    Ez lesz – hogy stílszerű legyek – Palikánkba az utolsó döfés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  8. Valaki csak gépelte Palink plagizált disszertációját?
    Nyomás kutatni hvg.hu, vagy kérjétek el Viktortól a többi kompromittáló doksit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  9. Az egész azt bizonyítja, mégpedig a napnál is világosabban, hogy micsoda silány emberek is a Fidesz teljes gárdája.
    Közjogi szempontból eléggé érdekes kérdés az, hogy érvényes-e a Smitt által aláírt bármelyik jogszabály.
    Sajnos, igen.
    Az a státusz ugyanis, amit betölt, nincs doktorátushoz kötve. Lehetne suszter is. (Jelzem, most már az sem lehetetlen, hogy az is. Én kérek elnézést e kiváló szakma művelőitől.)
    Más kérdés, hogy egy őt meg nem illető cím viselése okán milyen jogosulatlan előnyökhöz jutott.
    A magánokirathamisítás bűntette – ha bebizonyosodik a plágium – fennáll, éppen úgy, mint a csalás büntette is.
    Hogy egy csaló, okirathamisító lehet-e köztársasági elnök?
    Nos a Fidesz Magyarországán – mint tapasztaljuk – igen.
    A köztársasági elnök intézménye, tehát az intézmény által jóváhagyott törvények azonban ettől még nem sérülnek (Smitt Pál ugyanis intézmény is), ezért – sajnos – a Nemzett Gójostola által aláírt minden klozettpapír törvényerővel bír.

    Hogy az ország presztízsén ez újabb foltot ejtett?
    Igen.
    És – akár a többi – ez mennyiben érdekli a Fidesz nevű arrogáns politikai bűnözésre összerántott társulatot?

    Mi hüledezhetünk itt, meg lehetnek morális fenntartásaink, azonban ez a csőcselék fel sem fogja, hogy mit produkált!

    A feladatunk adott: Mielőbb elzavarni ezt a bagázst, majd számonkérni rajtuk, még az anyjuk keservét is!
    Mást nem tehetünk.

    A “humanistáinknak” meg üzenem, hogy amennyiben ők eltűrik, hogy egy csürhe megalázza őket, az a magánügyük.
    Én ugyanis nem fogadom el, hogy egy csürhe a magyarságomat, az emberi mivoltomat meggyalázza!
    Ennek ára van, ára lesz!

    Az ilyen hazaárulóknak még az ország határain belül sem lehet helyük!

    P.s.: Most hol vannak a kedves Fidesz-trollok, megmagyarázni a bizonyítványt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (45 szavazatból)
  10. Madarat és magyar köztársasági elnököt toláról, embert barátjáról – lehet megismerni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  11. Csak nekem tűnt fel, hogy eltűnt a cikket bíráló kommentem? Köszi! Itt a képmutatás… Járassuk le a saját országunkat a világban, mert az nekünk jó! gratulálok. Azért vicces volt látni, hogy, mivel pártállástól függetlenül, jeleztem az aggályaimat, sőt biztosítottam önöket arról, hogy nem vagyok az Orbán-rendszer támogatója, majd negyven percbe került eldönteni, hogy kritikának tekintsék-e, avagy támadásnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (13 szavazatból)
  12. @Hajcihő – Nincsenek fidesz trollok, mert működik a moderáció, és a kritikák eltűnnek a kommentek közül. Pártállásra való tekintet nélkül – jómagam anti Orbánistaként – is elítélem, az ország lejáratását a nemzetközi médiákban. Engem is zavar a helyzet, de még inkább az, hogy ezt igyekszünk nagy dobra verni, és szétkiabálni, ami bár elérheti, hogy Orbánék szedjék a sátorfájukat, ugyanakkor az egész országot, a benne élő nem kormánypártiakat is szakadékba löki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (12 szavazatból)
  13. Az a helyzet hogy még ha madár lenne,meg lehetne FOSZTANI,de sajnos ez RINOCÉROSZ,amiről sok minden lepereg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  14. Budai! Kiesett egy csontváz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  15. Szeretném, ha megkérdeznék pl. Sólyom Lászlót, vagy akár Boros Pétert is, hogy mi a véleményük a mostani állapotokról? A brüsszeli EU-s vitákról, a plágiumról, meg úgy általában a tákolmányukról, a kimagasló életszínvonalunkról, na meg a gránit szilárt gazdaságunkról. Mindketten szorgalmasan asszisztáltak a félkegyelmű orbánjuknak, tólták a szekerét, míg nem koppantak. Ők is kiestek a cukroskosárból. Ha már nincs rájuk szükség, akkor beléjük lehet rúgni. Kétszínű, megalkuvó, gyáva, gerinctelen emberek!
    Más:
    Joe Esterhasnak volt egy nyilatkozata arról, hogy milyenek a magyarok. Hát, ilyennek írt le minket. Ezért “hazaárulónak” minősítették, pedig csak az igazat mondta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  16. na itt igazolódik utólag a Debreczeni József által, az Orbánra és bandájára írt jelző: a balkáni lótolvaj-mentalitás

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  17. Ez a csótány több mint 400 új jogszabályt írt alá doktorként.
    Bóvli kormány bóvli köztársasági elnöke.
    És nincs egy nyomorúságos jogász, aki ezeket a vádakat megfelelő formába öntse, és beperelje ezt a hazaáruló csürhét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  18. Kellett ez nekünk? (2/3)
    Geyza 2012. január 12. csütörtök 05:34
    “Egyébbiránt addíg amíg nem vonják vissza peres eljárás keretében a doktoriját , addig életben van minden. A pert persze el lehet húzni-halasztani a végtelenségig.
    Sajnos.”
    Szerintem a “dokument” hivatalos megszerzéséve járó ceremónia (az akkor
    ismert módszerü “szőnyeg alatti támogatással) és más a cim megszerzésére irányuló szándék, melyhez tőrvénytelen és magánjellegű szökásokkal is ütköző
    eszközöket – egyéni céljai elérésére – saját előny megszerzésére igénybevett
    valaki.
    A ceremóniáról csak egy példát. Emlékszem egy PhD cim vitájára, amikor
    egy már használatban lévő informatikai fogalom megszokott angolnyelvű
    terminológiában meglévő haszálatát kifogásolták birálói “magyartalansága”
    miatt. Fő indok: miért nem talált erre magyar kifejezést. (kit érdekelt akkor
    az emlitett “fogalom” nálunk kevésbé ismert tartalma?) Utólag lett ismert az
    illetőt “felűlről” nem támogatták. Mit számitott publikációi elismertsége.
    A csalással megszerzett előnyhöz: Ugyan mit adott cserébe az illető ahhoz,
    hogy a ceremóniára kijelölt személyek, az előzőzeg megszabott követelmények
    godnos, kőrülltekintő feladataikat mellőzve ilyen minősitéssel jutalmazzák?
    Nyilvánvaló a tudományos fokozat elismerésének lejáratása is.
    (különös hangsúlyt érdemel, ez a rendszerváltás előtt kb 92 körül volt)
    Összefoglalva mit gondolunk arról, aki ilyenmódon – csaknem a Teleki téren -
    szerzett cimet “büszkén” viselni is akarja. Lehet az bárki! Node egy (?)elnök!
    .
    girbegurba 2012. január 12. csütörtök 00:30
    “Ez az lopott disszertáció lehet piktor elnökségének előkészítő lépése.”
    Ez a gyanú bennünk is felmerült. Ha Pali nem lép “egyszerre” az ő és
    családja jövője már úgyis biztositva van. Mehet akár gyermekei után
    őt ott úgy sem ismerik. Igy helyet csinálnak útódjának, hiszen csak
    “hézagpótló tekintély”-ként van rá szükség, nem mint akadékoskodóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  19. Jé! Visszakerült az előző kommenetem! :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. nem plagizáltam, medwétől loptam!
    Totózzunk!

    1. Schmitt bocsánatot kér mindenkitől, lemond és örökre eltűnik a süllyesztőben

    2. a titkosszolgálat megkeresi a bolgár szerzőt és kiver belőle egy olyan nyilatkozatot, hogy a dolgozatát Schmitt Páltól lopta

    3. a bolgár szerző könnyek között vallja be, hogy Schmitt Pál diktálta neki a disszertációját

    4. egy francia-bolgár professzor elmondja, hogy fordítási hibából adódó félreértésről van szó, ami mögött személyesen Gyurcsányné Dobrev Klára áll

    5. a kifliügyben érintett szőke hölgy megjelenik a kamerák előtt és kijelenti, hogy a szilveszteri buliból kijózanodott brókerek után a bolgár exsportolók is rárontottak a mi kis bimbódzó viktatúránkra, tehát mától ők is ellenség minden becsületes magyar zemberek számára.

    6. fideszes történészek kiderítik, hogy a plágiumot megszellőztető újságíró gyerekkorában minden nap bepisilt, alsótagozatban verte az osztálytársait és róluk puskázta a röpdogákat, érettségin pedig benyúlt a vizsgáztató szoknyája alá.

    7. a széljobbos médiumok hetekig hangoztatják, hogy a bolgár sportoló zsidó és meleg

    8. a papagájkommandó azt kezdi csattogni, hogy Orbán után már Schmitt Pált is célba vette a gonosz ármány és mormoljon mindenki ókeresztény imádságnak álcázott Wass Albert verseket

    9. a narancsos jogászcsapat korabeli dokumentumokkal igazolja, hogy a kommunista diktatúrában a bolgár sportolóknak visszamenőleg kötelező volt jövőbeli disszertációk ellopása, különben Todor Zsivkov és Ali Agca együtt ugrott a mogyoróikra

    10. Agyonhallgatják az ügyet, betiltják a HVG-t, kikapcsolják az áramot a Klubrádió szerkesztőségében, medwét mézlopás gyanújával előzetes letartóztatásba veszik, Pali bácsi pedig még szebben mosolyog majd mindenkire

    11. egy hajnali négykor elfogadott kétharmados törvény visszamenőleges hatállyal tiltja meg a disszertációkkal kapcsolatban a plágium szó használatát, leszögezi, hogy fordítással is lehet valaki doktor és kötelezővé teszi a bolgár források eltitkolását

    12. a polgári körök fáklyás felvonulást szerveznek a hamisító bolgárok ellen

    13. a jogászok majd ezt is kimagyarázzák, oszt megint jónapot!

    +1 éljen Tarlós István!

    Nos?

    Totózzunk!

    1. Schmitt bocsánatot kér mindenkitől, lemond és örökre eltűnik a süllyesztőben

    2. a titkosszolgálat megkeresi a bolgár szerzőt és kiver belőle egy olyan nyilatkozatot, hogy a dolgozatát Schmitt Páltól lopta

    3. a bolgár szerző könnyek között vallja be, hogy Schmitt Pál diktálta neki a disszertációját

    4. egy francia-bolgár professzor elmondja, hogy fordítási hibából adódó félreértésről van szó, ami mögött személyesen Gyurcsányné Dobrev Klára áll

    5. a kifliügyben érintett szőke hölgy megjelenik a kamerák előtt és kijelenti, hogy a szilveszteri buliból kijózanodott brókerek után a bolgár exsportolók is rárontottak a mi kis bimbódzó viktatúránkra, tehát mától ők is ellenség minden becsületes magyar zemberek számára.

    6. fideszes történészek kiderítik, hogy a plágiumot megszellőztető újságíró gyerekkorában minden nap bepisilt, alsótagozatban verte az osztálytársait és róluk puskázta a röpdogákat, érettségin pedig benyúlt a vizsgáztató szoknyája alá.

    7. a széljobbos médiumok hetekig hangoztatják, hogy a bolgár sportoló zsidó és meleg

    8. a papagájkommandó azt kezdi csattogni, hogy Orbán után már Schmitt Pált is célba vette a gonosz ármány és mormoljon mindenki ókeresztény imádságnak álcázott Wass Albert verseket

    9. a narancsos jogászcsapat korabeli dokumentumokkal igazolja, hogy a kommunista diktatúrában a bolgár sportolóknak visszamenőleg kötelező volt jövőbeli disszertációk ellopása, különben Todor Zsivkov és Ali Agca együtt ugrott a mogyoróikra

    10. Agyonhallgatják az ügyet, betiltják a HVG-t, kikapcsolják az áramot a Klubrádió szerkesztőségében, medwét mézlopás gyanújával előzetes letartóztatásba veszik, Pali bácsi pedig még szebben mosolyog majd mindenkire

    11. egy hajnali négykor elfogadott kétharmados törvény visszamenőleges hatállyal tiltja meg a disszertációkkal kapcsolatban a plágium szó használatát, leszögezi, hogy fordítással is lehet valaki doktor és kötelezővé teszi a bolgár források eltitkolását

    12. a polgári körök fáklyás felvonulást szerveznek a hamisító bolgárok ellen

    13. a jogászok majd ezt is kimagyarázzák, oszt megint jónapot!

    +1 éljen Tarlós István!

    Nos?

    Totózzunk!

    1. Schmitt bocsánatot kér mindenkitől, lemond és örökre eltűnik a süllyesztőben

    2. a titkosszolgálat megkeresi a bolgár szerzőt és kiver belőle egy olyan nyilatkozatot, hogy a dolgozatát Schmitt Páltól lopta

    3. a bolgár szerző könnyek között vallja be, hogy Schmitt Pál diktálta neki a disszertációját

    4. egy francia-bolgár professzor elmondja, hogy fordítási hibából adódó félreértésről van szó, ami mögött személyesen Gyurcsányné Dobrev Klára áll

    5. a kifliügyben érintett szőke hölgy megjelenik a kamerák előtt és kijelenti, hogy a szilveszteri buliból kijózanodott brókerek után a bolgár exsportolók is rárontottak a mi kis bimbódzó viktatúránkra, tehát mától ők is ellenség minden becsületes magyar zemberek számára.

    6. fideszes történészek kiderítik, hogy a plágiumot megszellőztető újságíró gyerekkorában minden nap bepisilt, alsótagozatban verte az osztálytársait és róluk puskázta a röpdogákat, érettségin pedig benyúlt a vizsgáztató szoknyája alá.

    7. a széljobbos médiumok hetekig hangoztatják, hogy a bolgár sportoló zsidó és meleg

    8. a papagájkommandó azt kezdi csattogni, hogy Orbán után már Schmitt Pált is célba vette a gonosz ármány és mormoljon mindenki ókeresztény imádságnak álcázott Wass Albert verseket

    9. a narancsos jogászcsapat korabeli dokumentumokkal igazolja, hogy a kommunista diktatúrában a bolgár sportolóknak visszamenőleg kötelező volt jövőbeli disszertációk ellopása, különben Todor Zsivkov és Ali Agca együtt ugrott a mogyoróikra

    10. Agyonhallgatják az ügyet, betiltják a HVG-t, kikapcsolják az áramot a Klubrádió szerkesztőségében, medwét mézlopás gyanújával előzetes letartóztatásba veszik, Pali bácsi pedig még szebben mosolyog majd mindenkire

    11. egy hajnali négykor elfogadott kétharmados törvény visszamenőleges hatállyal tiltja meg a disszertációkkal kapcsolatban a plágium szó használatát, leszögezi, hogy fordítással is lehet valaki doktor és kötelezővé teszi a bolgár források eltitkolását

    12. a polgári körök fáklyás felvonulást szerveznek a hamisító bolgárok ellen

    13. a jogászok majd ezt is kimagyarázzák, oszt megint jónapot!

    +1 éljen Tarlós István!

    Nos?

    http://medwe.blog.hu/2012/01/11/pali_bacsi_bukta?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_01_12&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. hüppsz, na ez hogy történhetett? 3x ugyan az? én kérek bocsánatot. a technika ördöge helyett is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  22. Schmitt Pál ugyanolyan lopó,mint a Fidesz. Lásd államosítások!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  23. “Hogyan juthatott Pali bátyánk ilyen magas polcokra?”
    Ne feledkezzünk meg az athéni olimpiáról se. Bizony sz a dopping botrány sem volt semmi (pestiesen szólva). Kizárt dolog hogy Ő a fő szemet húnyó tudott ezekről a dolgokról. Pl. a beépített pisitartóról, stb., és akkor a Magyar Olimpiai Bizottság felmenetette a fegyelmi vád alól, sőt piedesztálra emelte ezt az “athéni hőst”. Egész élete során az ilyen vazallusok emelték őt mindig pajzsukra, mentették ki a kényes helyzetekből, vagy vettek részt kisebb stiklijeiben, akik valamivel tartoztak neki, a főnöknek… Egész élete egy nagy, a kapcsolati tőke kiépétésére alapított vállalkozás.
    Örüljünk testvéreim, hogy ez a botrány még életében robbant ki. Ne hagyjuk elcsitulni, mint a nagy dopping botrányt hagyták, hagytuk…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  24. Helyesen: Kizárt dolog, hogy Ő… NE tudott volna…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. gbenyov 2012. jan. 12. 02.41
    Túlavasuti 2012. jan 12. 11.54
    Felhívom szíves figyelmeteket, hogy 1992-ben az Antall kormány regnált, vagyis már a varjuváltás után voltunk. MInt jaelenlegi kormány összetétele is bizonyítja, jogos varjuváltásról, és nem rendszerváltásról beszélni.
    Véleményem szerint Schmitt Pál megválasztása államfővé minden idők legszégyenletesebb cselekedete a FIDESZ 2/3-s uralmának, a többi disznóság tudatos előkészítése volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  26. Amikor Gojostól anno a nevét kapta, tévedésből került be az m betű.
    Ugyanis helyesen Schnitt Pál lenne… Reméljük itt végre – filmes nyelven – tényleg a SCHNITT következik, pályfutása váratlan, hírtelen és gyors befejezése…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  27. Egy LÁBJEGYZETEK nélküli disszertáció…uram, atyám, no komment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Kiváncsi lennék, hogy büntetőjogi szempontból egy ilyen csalás bűncselekmény, vagy csupán szabálysértés. Ha az előbbi, akkor ő visszaeső, hisz’ volt már néki felfüggesztett börtön büntetése is. Amennyiben szabálysértés lenne, akkor is halmazativá válik a kettő ügy, ami az Ő új eljárási rendjükben még kellemetlenebb, még szigorúbb következményeket von maga után. Szivesebben mennék a tárgyalására, mint a temetésére. Éljen sokáig a Csillagban…!
    Ha csak el nem évült már…(?) De kérem szépen, a doktori cím akkor sem érvényes.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  29. Komplementer! sajnos már elévült. mindkettő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. Mindegy, hogy büntetőjogilag minek minősül. Polgári szempontból megengedhetetlen “stikli” ami minden TISZTESSÉGES politikusnál a lemondást hozza maga után. Szerintem is a bulgáriai jelölés egy “üzenet” volt, hogy Snittpali jól viselje magát.. Az, hogy most kiderült – azt jelenti, hogy Orbán talpa alatt ég a talaj, egy kissé elszámolta magát, amikor a snittnek 2 évet ígért, mert már ő is látja, hogy nem húzza ki nyárig. Be akar menekülni a köztársasági elnöki székbe – ami még rosszabb: TÉNYLEG a rendkívüli állapotra hajt, ugyanis akkor mérhetetlen hatalom kerül az ELNÖK kezébe!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  31. Minden a forgatókönyv szerint zajlik!

    Az Orbán család már dobozokon ülve várja a fuvaros céget, akik átköltöztetik a csodapalotába….Dolgát elvégezte palika, mehet nyudíjba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Ki mint vet, úgy arat. Így mondjátok.
    (Mennyei királyság c. film)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Ég a pofám helyetted is Görény Pál!
    Égetitek Magyarországot a világ előtt Viktoroddal kar a karban.
    Takarodó, elég volt belőletek és bandátokból!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  34. Ugye előbb útobb kiderül az igazság. A karma törvénye működik. A történelem is igazolja. Minden diktátor előbb vagy utóbb bukik és buknak vele kiválasztottjai. Orbán Viktor, mióta szinen van állandóan bajt kevert és szétzilálta a közrendet. Maffia birodalmat épitett ki amely mint polip csápjai fonják át a közéletet. Aki vele van pénzeli, aki ellene bünteti, nem demokrata , hanem diktátor. Na és kit választott elnöknek, egy csalót. Orbán hű emberei, valószinű mind mind olyanok mint főnökük. Legfeljebb nem derül ki róluk. Na és a szószólóik, kidúmálják főnökeik bűneit. Képesek jó pénzért törni a fejüket azért, h hogyan adják el a mosóport porcukornak hirdetve, a szemetet , a gyalázatot nemzet mentésnek titulálva. Ekkora szégyen régen érte áttételesen hazánkat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  35. “dr. Schmitt Pál köztársasági elnök”

    Ez senkinek nem tűnt fel? Már nem vagyunk köztársaság és mégis van köztársasági elnökünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  36. A mai mr1-n leadott “ütközőben” is KÖZTÁRSASÁGOT mondott a fideszes. Azt állítja, nincs elég idejük a módosításra, pedig ez nem zavarta őket a decemberi időszakban. A költségvetést is saját törvényük megszegésével fogadták el, de az ugye miránk nem tartozik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  37. Öreg pg 2012. január 12. csütörtök 12:37
    A naptári időponttal egyetértve, politikai váltás volt. Úgy tűnik később az
    akadémián is volt egy ilyen látszat, ma is harcolnak azért, hogy annak tűnjön.
    Itt a tudományos életben történő korszerű átállásról lenne inkább szó, nem
    a napi politika tudományra telepedesével az akadémia megszállásáról.
    A nemtetszők négyévenkénti kisöpréséről. Négy év alatt egyetemet sem
    végezhet el senki. Birálóbizottsági tagsághoz megalapozott nemzetközi
    tekintélyt nem lehet kurzusonkét elképzelni sem. (ez valami olyasmiből
    állna mintha mától elrendelnék egy nap nem 24 órából áll hanem 2 blődliből,
    mivel mi itt is unortodox módszert vezettünk be, hiszen ma mi hozhatunk
    törvényt a 2/3 jogán.)
    Hol vagyunk még midig ettől. A söprögetés folyik. Nem ártana a saját házunk
    körül söprögetve beilleszkedni a tudományos élet nemzetközi áramlatába.
    Van e baloldali, vagy jobboldali doktor?
    Ugyan mi az elfogadottsága egy igy doktorrá vált (?)elnöknek? És még nem
    is emlitettem a manipulációban résztvettek szerepét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  38. Hajcihő:
    De nem lehet az hogy -mivel maga az aláírás tartalmazza a ” Dr ” -t ) hamisnak minősűl az aláírás ?
    Ha nem mint Dr hanem csak sima névvel írja alá ,akkor nem számít hiszen nem feltétele a doktori fokozat a pozicíónak.
    Ha valaki nem Dr. , de annak írja alá magát , akkor hamis nevet ír alá szerintem.
    Biztos van erre valami jogszabály.
    ( Majd megszüntetik , visszamenőlegesen. )
    Persze az egész csak feltevés-halmaz addíg , amig a íróság nem tisztázza megfelelőképpen a disszertáció kérdését.
    Dehát ezek e kézivezérelt magyar bíróságok…
    Még az a szerencse hogy ha valaki elkéggé elszánt talán nemzetközi bíróság elé tudja vinni az ügyet , tekintve hogy nem közönséges dologról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  39. zka67-nek

    Miért tűnne fel.? Voltunk már király nélküli királyság is.

    Egyébként Magyarországon a plágium megítélése korántsem olyan negatív, mint Amerikában. Nincsenek olyan mélyreható következményei sem.

    Rengeteg dolog van, amit nemes egyszerűséggel ellopnak, aztán saját ötletként adnak elő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Úgy hallom, már csomagol a “díszdoktor”.
    A Sándor-palotában az asztalosok elkezdték az ajtók magasságát drasztikusan csökkenteni, a kőművesek lejjebb rakják az ablakokat, hogy kilásson a következő elnök.
    Jön Viktor!
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  41. Jut eszembe.
    A 2011. novemberében Törökországban kapott díszdoktorijával most mi lesz?
    Visszavonja az ottani főnök (remélem)?
    Olvasom, hogy tavaly májusban volt XVI. Benedek pápánál magánlátogatáson (Lengyelország helyett) gyónni.
    Lehet, hogy onnan szivárgott ki a balhé?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  42. Mosolygó:
    Honnan veszed hogy a gyónásaik sem ugyanolyan álságosak mint a többi tetteik ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  43. haaaaaat en ugye mindig is gondoltam,hogy a Schmidt-nek csak lecso fozesbol van “diplomaja”,az meg ugye a torvenykezeshez olyan keves mint a mackosajtban a brumm-brumm!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  44. A lecsófőző diplomata…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  45. Lehet Kedves Geyzám, lehet!
    Ezek velejükig romlott mocskok.
    Az álságos kifejezés túl gyenge rájuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  46. “Rohadt hazafias, dolog kiteregetni a szennyest mikor szarban a haza” – kedves Tamás, hallott Ön már olyan intézményről, mint pl. diplomácia? A diplomatákat ugyanis nem azért küldik el idegen országokba, hogy délutánonként koktélpartikon vegyenek részt, hanem azért, hogy információkat gyűjtsenek.
    Van aztán egy másik érdekes foglalkozás, úgy hívják, tudósító. Ez egy olyan ember, akit elküldenek egy országba, ott megtanulja a nyelvet (ha addig még nem tudta), és a lehető legtöbb információt összegyűjti, és olvasmányosan megírja a saját anyanyelvén. Az újság, televízió, rádió, amelyik kiküldte, leközli ezeket a tudósításokat. Teccik érteni? Ön szerint tehát az lenne a helyes az országimázs szempontjából, ha kitiltanák a külföldi diplomatákat és újságírókat az országból? Van ilyen, úgy hívják, Észak-Korea.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  47. Tamás

    Ezt a nyelvet Schmitt Pállal együtt kb. 15 millióan értjük az egész világon.
    Bármit írunk, magunknak írjuk.Nem gondolom, hogy ezekkel a kommentelésekkel
    tovább rontunk hazánk sorsán. A sunyi hallgatással inkább a gödörbe lökjük.
    Egyébként javaslom , mondja meg nekik szépen , csendben, alázatosan, hogy ideje lenne átadni a stafétát valami hozzá konyító csapatnak.
    Majd írja le nekünk ide, hogy milyen választ kapott rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  48. Kedves Tamás!
    Nem gondolom, hogy Európa úgy tekintene Magyarországra, mint hülyék gyülekezetére. Abban igazad van, hogy mi választópolgárok teremtettük meg annak a lehetőségét, hogy az őrület elszabaduljon. Hiába fohászkodtak okosok, hogy legalább a földindulást meg kell akadályozni, nem sikerült. Nem gondolnám, hogy nekünk mosolyognunk kellene csak azért, hogy a külföld szépnek lásson… vagy te mosolyogsz, az idegennek dicshimnuszokat zengsz hogy nem is olyan rossz, hogy elvették a nyugdíj megtakarításainkat, kifejezetten csiklandoz a nevetés azért mert munkavállalóként odalöknek az eddig is kiszipolyozó munkáltatóknak, hogy teljességgel élhetetlen kezd lenni ez a lepusztult ország? Ha ezt tenném, még azt is mondanák a külföldiek, hogy ezek nem normálisak, még élvezik is.Nem sorolom fel mit tettek az urak ebben az országban, mert te is itt élsz. De neked kötelességed elmondani a gyerekeid, a jövőd, az ország miatt, hogy itt most minden nagyon szar…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  49. Tamás 2012. január 12. csütörtök 09:27
    Javaslom tájékozódj a demokrácia mivoltáról, különben ezután sem lesz
    fogalmad, miért billentyűzgetsz.
    Szerinted nem az ország véleményét nem az általuk választott vezetőkön
    van módja felmérni a szemlélődőnek, hanem egy-két nicknév alapján? Nehogy
    abba a téveszmébe essél, hogy szamárbőgés, kutyaugatás mégis eljut az égbe.
    Különben mi a csodának kellene meghatározott – előre felkinált – célra vezetőt
    választani. Netalán azért legyen valaki elköltse előre a megsem dolgozott
    pénzedet? A szövetségeseink vezetőit sem ilyen célra választják. Egyikük
    sem Pató Pált, vagy Gipsz Jakabot képviseli, vagy Tamást Egyházashetyéről hanem valamennyiünket, vagyis az egész országot. Tehát nemcsak a “magukfajtákat”. Jó lenne elgondolkozni ezen. Táncsak nem ismét Egyházashelyéről ontod jó uraid kivánságát?
    Zavarjon is azl amitől valamennyien tartunk, mert a tények és nem azokról utólagosan alkotott véleményeink lőkhetik szakadékba az országot.
    Talán azt gondolod a Zorba(n) figyeli mit akarsz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  50. Itt a probléma kezdete:
    http://index.hu/belfold/2012/01/12/megsemmisithettek_schmitt_pal_szakdolgozatat/

    “…1965-ben írt szakdolgozatot…”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

“Ezt a Schmittet nem az Örkény írta?” 2012. január 12. csütörtök | Tardos János

Már csak papíron vagyunk az EU tagjai 2012. január 2. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos