Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Amerikai Népszava elhatárolódik Selmeczitől 2012. január 19. csütörtök 20:07 | AN

  • Hozzászólások(134)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Amerikai Népszava elhatárolódik Selmeczitől

Budapest – Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az Amerikai Népszavától való elhatárolódásra szólított fel a “befellegzett Magyarországnak” című publicisztika miatt, mert az véleménye szerint sérti az Európai Unió köztisztviselőit és az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőit. Az Amerikai Népszava közleménye szerint az Európai Uniót nem az Amerikai Népszava véleménycikkeitől, hanem az Orbán-kormány törvénytelenségeitől kell megvédeni.

Közlemény

Nem az Amerikai Népszava veszélyezteti az Európai Unió értékeit, hanem a Fidesz

Az Amerikai Népszava szerkesztősége csodálkozását fejezi ki, hogy a Fidesz nem határolódott el akkor, amikor a Jobbik elégette az Európai Unió zászlaját, és akkor nem érezte úgy, hogy meg kell védenie az Európai Uniót. Ezzel szemben egy újság publicisztikájától védelmezik Európát. Álláspontunk szerint az Európai Uniót nem az Amerikai Népszava véleménycikkeitől, hanem az Orbán-kormány – precedenst teremtő – törvénytelenségeitől kell megvédeni. Különös, hogy egy korlátlan hatalommal bíró kormánypárt minősíti egy magyar nyelvű amerikai újság véleménycikkét, megfeledkezve arról, hogy az még Magyarországon is a sajtószabadság körébe tartozna.

Selmeczi Gabriella megfeledkezik arról is, hogy nem az Amerikai Népszava, hanem Orbán Viktor kormánya miatt indíthat kötelezettségszegési eljárást az Európai Unió. Nem az Amerikai Népszava sérti az uniós értékeket, hanem a Fidesz. Nem az Amerikai Népszava készített olyan alaptörvényt és olyan sarkalatos törvényeket, amelyek sértik az európai értékeket, hanem a Fidesz.

A Fidesz azzal tudná megvédeni az Európai Uniót, ha betartaná azokat a törvényeket, demokratikus követelményeket, amelyek valamennyi tagországra kötelezőek. Az Európai Unió pedig majd megvédi magát az Amerikai Népszavától, ha akarja, nem szorul a Fidesz álnok és képmutató védelmére.

Tudomásunk szerint Selmeczi Gabriellának van mit megvédenie az Európai Unión kívül, méghozzá az emberektől elrabolt magán-nyugdíjpénztári megtakarításokat.

Ha a Fidesz el akar határolódni minden olyan külföldi lapvéleménytől, amely erős kritikával illeti az Orbán-kormányt, személyesen Orbán Viktort, és bírálja az Európai Unió elnéző magatartását az Orbán-kormány demokráciaellenes lépéseit illetően, akkor hosszú lista áll még előtte.

Az Amerikai Népszava tiszteletben tartja az Európai Unió alapértékeit, és írásaiban azt kifogásolja, ha az Európai Unió képviselői maguk térnek el attól, vagy nem kérik számon egyik tagországuktól azokat.

Amikor Magyarország belépett az Európai Unióba, akkor a disznók moslékevésétől kezdve mindent szabályozni akartak, most pedig nem számít, hogy sérül a sajtószabadság, elfoglalták az igazságszolgáltatást és az Alkotmánybíróságot, gyakorlatilag felszámolták a hatalmi ágak megosztását.

Amerikai Népszava Szerkesztősége

.

Az MTI közleménye szerint a Fidesz az Amerikai Népszava című laptól való elhatárolódásra szólít fel, mert a párt szerint annak internetes oldalán az Európai Unió köztisztviselőit súlyosan sértő állításokat fogalmaznak meg.

Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Selmeczi Gabriella szóvivő azt írja, hogy a főszerkesztő által jelzett cikk az Európai Unió köztisztviselőit “kockafejű idiótáknak” és ” barmoknak”, az Európai Néppárt képviselőit pedig “gazemberek gyülekezetének” titulálja.

Emiatt pártja nevében felszólítja azokat a közéleti személyiségeket, akik írásaikkal és nyilatkozataikkal “ezidáig legitimálták az internetes újság működését”, hogy “határolódjanak el a mindannyiunk közös értékeit gyalázó cikktől és szerzőjétől”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (98 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +151 ( 171 szavazatból)
Az Amerikai Népszava elhatárolódik Selmeczitől, 4.7 out of 5 based on 98 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(134)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

134 Reader’s Comments

  1. Nem újdonság, utánam már majd két éve szimatolnak.Ne baj érik a politikai menedékjog kérelem. Minden pofátlanságnak lesz egy határa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  2. Nem tudom,hogy miért nem ijesztget inkább gyerekeket. Nooooórmális ???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  3. Viktorka aszonta a nagymamajanak allitolag, hogy : “Nem az a legény, aki adja, hanem az, aki állja…
    Ezt Gabikanak még nem mondta ezek szerint…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  4. Ez a Selmeczi, – aki a nyugdíjat elveszi – annyira primitív, hogy nem szabad vele foglalkozni tovább. Az intelligenciát nem lehet megtanulni egyetemeken. Ha valaki még buta is hozzá, az sem baj, de nem szabadna vele visszaélni. Az ilyeneknek természetesen ezt hiába mondjuk. El kell őket viselni mindaddig, amíg el nem tűnnek a politikai süllyesztőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (43 szavazatból)
  5. Gyereknek nem mutattam meg a képét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  6. miaszösz!
    Ennek szólhat bárki, csak a saját szavait szereti hallani!
    Azért a sok pofon után előbb utóbb megrogyik az ember, jöhet a rászámolás!
    Schiffernek szólt a nagynénje, meglett az eredmény!
    Azért bízzunk!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. Én tulajdonképpen örülök ennek a kormányzati hisztinek. Ez gyengülés, a gyengeség, biztos jele, a bukás előszele!
    Hajrá Orbán, Hajrá Selmeczy, csak így tovább!
    Köszönjük a segítséget!
    (P.s.:, Ha esetleg kicsorbult volna az “Ásd el magad” felszerelésetek az intenzív munkában, szívesen küldök pótlást!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  8. Csillagszemű Szarvaslány!
    “Csakhogy mindenki tudja, már nyomoznak az itt kommentelgetők után…
    (NBSZ-estől tudom, nem vicc!)”
    Kedves barátom (mert nem csaj vagy az biztos)
    nem kellene ekkora hülyeséget írni, és üdvözlöm a rémhírterjesztő haverodat is, az NBSZ-nél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  9. Az összes nyomozásukkal ki nyalhatják a seggemet,az orbán féle csürhék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  10. “Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője az Amerikai Népszavától való elhatárolódásra szólított fel”
    .
    Most ugrott be, miért zavar ez a mondat az első perctől fogva: azért, mert az ember attól határolódik el, amivel eddig valamilyen módon közösséget vállalt.
    Mive ez nyilvánévalóan nem áll fenn, elég lett volna annyit válaszolni SeG-nek, hogy a nyilatkozata értelmezhetetlen és/vagy baromság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  11. Én örülnék ha Selmeczi Gabriella messze, több határon túlra határolódna el tőlünk. Mert vannak magunkfajták, és van Selmeczi Gabriella.Ő egy külön fajtát képvisel. Nem is értem mit értelmeztek a beszédein? “Szó, szó, de a veleje”. Az hiányzik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  12. Gabika ! Csugdd be a szádat nagyon kanális szag van !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  13. Hungarian citizen

    Nem masok adojabol adofizeto magyar allampolgarkent szimpatiamrol es baratsagomrol biztositom az Amerikai Nepszava kiadvany minden formajat es publikatorait, mig elitelem es elhatarolodom az orszagomat meggyalazo fidesz rezsim minden tettet(ol).

    - Az en forintvagyonom nemzetkozi erteket nem az Amerikai Nepszava negyedelte meg
    - Az en privat befizeteseimet egy polgari jogi keretek kozt velem szerzodott nyugdijpenztartol nem az Amerikai Nepszava rekvialta el
    - Az en orszagomat gyalazatos es alpari primitivseggel nem az Amerikai Nepszava osztotta 2 partra
    - Az en orszagomban a szegyenteljes neonacikat nem az Amerikai Nepszava legalizalta puszta letevel, korabban provokaciojaval
    - Az elozo miniszterelnokeimet nem az Amerikai Nepszava hazaarulozta es hazugozta le
    - Az en orszagom lakoinak 90%-at nem az Amerikai Nepszava hajszolta es gyalazta jelen helyzetebe
    - Az en orszagom nemzetkozi megiteleset nem az Amerikai Nepszava tette olyanna, hogy szegyellnem kell kulfoldon szulohazamat
    - Nem az Amerikai Nepszava all velejeig korrupt ex-MSZMP parttitkarokbol/tisztviselokbol es telejesen imbecibilis kretenekbol

    … minderrol a Fidesz tehet, ezekert az a felelos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  14. Jajistenem! Úgy izgulok! Utánam még sose nyomoztak (na, egyszer 1968-ban, de fel lettem mentve a destruálás vádja alól). Jó azért ilyen fontosnak lenni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  15. Csillagszemű Szarvaslány

    athos
    2012. január 20. péntek
    16:54

    Kedves Athos!
    Ez nem vicc! De reménykedj csak, hogy nem igaz! Mert a remény hal meg utoljára.
    Mint ahogy az sem vicc, hogy Schmitt Pál diplomájáról hamarosan ki fogja deríteni a hivatalos vizsgálat, hogy nem történt plágium, a diplomája tökéletes és megérdemli a kiváló minősítést. Mert ha mégis valami kifogásolni való akadna benne, akkor az ezzel a vizsgálattal most megbízott emberek a fejükkel fizetnek érte. Nem az állásukkal! A fejükkel fognak fizetni érte.
    Nektek fogalmatok sincs kik ezek!
    Fel sem fogjátok ott a monitor előtt, a kényelmes kis otthonotokban, hogy amíg Ti itt szapuljátok őket, mert bátrak vagytok és jól megmondjátok a véleményeteket nekik, addig ez a jól szervezett maffia, aminek Schmitt, Orbán és a többi tahó éppen olyan báb, mint Ti magatok, teszi a dolgát és szépen lassan mindenütt átveszi az irányítást.
    Bartus Laci pontosan tudja milyen jó felépítésű lehet ez a szervezet, hiszen egy hasonló történet őt magát is majdnem bedarálta. Nem véletlenül van benne ennyi indulat irántuk.
    (Jól látom, Laci? Javíts ki ha tévedek! Egyébként a Fesz van című könyv elolvasása után megkérdeztem G.G-t hogy tényleg hallotta-e azokat, amiket írtál a könyvbe, azon a bizonyos kis ablakon keresztül, mert nem akartam elhinni.)
    Nos! Egy percig se legyen kétséged, hogy a Fidesz a világ egyik legjobban szervezett maffiájának a fedőszervezete.
    És ha majd igazam lesz, mert igazam volt másfél éve is, amikor mondtam, hogy le fogják nyúlni az emberek megtakarított nyugdíját, de senki nem hitt nekem, én voltam akkor is a rémhír terjesztő, és amikor elveszik az utolsó pénzeteket, majd lezárják a határokat, mit fogsz mondani? Hogy nem igaz? Hogy ezt nem tehetik?
    Akkor már késő lesz!
    Ébredjetek magyarok! A tolvaj már nem csak bent van a házban, hanem a torkotokon van a kése!
    Engem meg fog védeni az amerikai útlevelem. De Titeket ki fog megvédeni?
    Egyébként nő vagyok, megnyugodhatsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  16. Csillagszemű Szarvaslány 2012. január 21. szombat 01:32

    >>>>>>>>>>>Nos! Egy percig se legyen kétséged, hogy a Fidesz a világ egyik legjobban szervezett maffiájának a fedőszervezete.<<<<<<<<<

    Erre szívesen válaszolnék, de nem értem mit akarsz mondani. Hogy érted ezt? A FIDESZ egy meglévő világméretű maffia szervezetnek a magyarországi feje, fedőszervezete, vagy a Fidesz maga egy független magyar maffiaszervezet amit ők maguk alapítottak és vezetnek? Nagyon megköszönném ha válaszolnál.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  17. Csillag szemű.
    .
    Várók egy szót, a „Paja bácsi, le ne mondj!” cikkre.
    Előtte olvasd el a hozzá szólásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  18. Csillagszemű Szarvaslány

    Eagle
    2012. január 21. szombat
    05:00

    Mondjuk úgy, kipróbálják egy megfelelő méretű országon, hogy működik-e az elmélet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Csillagszemű Szarvaslány

    stefán
    2012. január 21. szombat
    06:27

    Az általad említett cikk alól eltűnt néhány hozzászólás, nem?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. @Csillagszemű Szarvaslány

    Igen, így érthető és pontos. Ebben a megfogalmazásban érthető és pontos, így viszont értelmetlen lenne a korábbi hozzászólásodra reagálnom. A mostani válaszodra amit köszönök, esetleg annyit, hogy én úgy vélem, nem a kipróbálandó elmélet és nem is az ország ill. annak mérete lesz meghatározó az eredményt illetőleg, hanem a kipróbálók, a FIdesz személyi állományának a minősége. Nem az számít, hogy mit, (rendszer, vagy elmélet) hanem, hogy kik csinálják. A Fidesz állományának erkölcsi tartalékát és etikai érzékét, valamint intellektuális struktúráját nézve, akármit próbálnak ki az csak rosszul sülhet el. Nincs semmi remény bennem, hogy országlásuknak jó vége lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  21. Csillagszemű Szarvaslány

    Eagle
    2012. január 21. szombat
    09:27

    Majd máshol, máskor ügyesebbek lesznek. Még körültekintőbben választanak “munkásokat”.
    Pedig Magyarország jó választásnak tűnt. Kellőképpen birka lakossággal, akik nem állnak ellen, a saját anyjukat is eladják, hogy egy percig jobb legyen.
    Sajnálom! 40 magyarokkal együtt töltött év mondatja ezt velem. Itt senki nem áll ki a másikért. Se a munkahelyeken, se háztömbben ahol laknak, se a saját családjukban. Itt mindenki arra hajlik, amerről a szél fúj. És ezért juthatnak Horthyk, Szállasik, Rákosik, Kádárok, Orbánok hatalomra. És mindezek után még mindig zsidóznak, mert azt hiszik ez gyógyír mindenre.
    Senki nem képes arra, hogy kiálljon és azt mondja, seggfej voltam, hibáztam, vállalom a felelősséget. (Pl Spaligátorunk)
    Igaz a luxemburgi vicc: a magyaroknak tökéletesen jó a sötétség is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  22. @Csillagszemű

    Hát sajnos ez valós, természetesen ezt elismerem, azt is tudom akik nem ilyenek, már rég elhagyták az országot. Egyetértek, hogy a magyar nem köszön meg semmit, nem kér soha bocsánatot, azt is tudom, hogy Orbánék is így látják azért is lenézik a népet. Hozzátenném, maga a Fidesz is ilyen emberekből épül fel, tehát a dolog kimenetele nem biztató.

    Egy régebbi hozzászólásomban írtam, hogy valószínűleg ez a magyarság utolsó esélye a megmaradásra mielőtt teljesen Európa szégyenévé válik és Európa zavaró terhe lesz, és az a szó, hogy Magyarország eltűnik a szótárakból. Orbán önromboló tendenciát folytat. Ha úgy folytatja minden útja a vereséghez viszi, az ideje csak homok.

    De viszont az mégiscsak 1O millió élet ott a Kárpát-medencében, és amíg a nagybeteg lélegzik én soha nem adnám fel a reményt. Láttam már embereket, állatokat csodával határos módon a halál torkából kiszabadulni, a lehetetlent véghezvinni.

    Igaz , azok akarták, akartak élni, és nem mástól várták, hogy megmentse őket, hogy a sült galamb a szájukba repüljön. Én azt hiszem akármennyi hibája van a magyaroknak, (itt sokat felsoroltak ezen a fórumon) első lépésként önfegyelemmel (nem külső parancsszóra), és erkölccsel megmenthetnék magukat. Becsület és önfegyelem ez lenne nekik a gyógyír. Tudom Bartus úrnak is és neked is igazad van, de amíg lélegzik a beteg addig csak gyógyulást kívánok neki.

    Én kívülálló vagyok, engem nem érint, nekem a magyarok eddig csak bajt csináltak de én lennék a legboldogabb, ha megváltoznának és túlélnék ezt az utolsó kihívást. És mások lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  23. Hajcihő 2012. január 20. péntek 16:20
    Minden tiszteletem mellett kétlem, hogy kétlem a segítségükre lehetnél.
    Ugyanis NORMÁLIS vagy, tehát nem tudsz az ő kifacsarodott észjárásukhoz alkalmazkodni.
    Hungarian citizen 2012. január 20. péntek 23:04
    Így beszél/ír egy szívem szerinti magyar polgár! Kösz!
    Csillagszemű –
    azért ne feledd, hogy minden populista ígérgetés, minden nemzetiszínű mézesmáz ellenére milliók szavaztak ellenük! Azért nem mindenki teljesen hülye és menthetetlen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Csillagszemű

    Meghívlak egy kávéra!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Csillagszemű Szarvaslány

    miért is?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Csillagszemű…
    Melyik is volt az a negyven év? Bazira nem mindegy?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Ez a Gabriella egy bűnös lélek Egyszer felennie kell ezért a mértéktelen bűnökért amit elkövet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Csillagszemű

    Mert olyan jó infóid vannak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Csillagszemű Szarvaslány

    70-es évek elejétől napjainkig, kisebb nagyobb más ország béli tartózkodások miatti megszakításokkal…
    Kétszer volt Magyarországon munkahelyem, azaz nem a saját vállalkozásomban dolgoztam és mind a kétszer csak azt láttam, hogy utálják egymást, beköpdösik egymást, állandóan a másikkal foglalkoznak, soha nem magukkal. Az utolsó helyen elég magas beosztásban dolgoztam és mit mondjak, soha nem tudtam a nyalizógépekkel mit kezdeni. Naponta hallgattam meg a beosztottaimtól, hogy a másik mit csinált éppen rosszul, de ha felhívtam a figyelmüket a saját hibáikra, akkor én voltam a szemét külföldi főnök. (Megjegyzem magyar állampolgárnak születtem, később tettem szert másikra is, nem értem miért én vagyok a szemét külföldi.)
    És amikor láttam hogyan veszi át nálunk is az uralmat a FideSS, pedig még nem voltak kormányon, akkor leléptem, mert agymosott droid nem leszek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    Csillagszemű Szarvaslány: nyilvan nem tolem hallod eloszor, hogy bizony a magyar nep fennallasa ota ilyen nyomorult. Mar az 1200-as evekben is vigan adtak el aranyert az ellensegeinknek a varepitoink a gyenge, agyuzhato reszek pontos helyet. Magam ugyan csak a II. Vilaghaboru es az azt koveto idoszak felol vagyok tajekozott, de az biztos, hogy a Gestapo is dobbenten latta: hany magyar adja fel sajat csaladtagjait, sajat szomszedjait, kollegait. Aztan a szovjetek is dobbenten alltak, hogy mi ez az egymas maniakus feljelentgetese. Szoval ez a mi derek nepunknel valoban genetiailag kodolt, es teljesen mindegy, hogy nacigyanuval jelentunk a szovejeteknek vagy kommunista/zsidogyanuval a naciknak. De az igazan rossz ugy probalni elni a sajat orszagodban, hogy szamodra ez a mentalitas gusztustalan es visszataszito. Es ha hozzaveszed, hogy en meg feher boru, romai katolikus, nagyon-nagyon regi (poltika- es partsemeles) csalad tagjakent vagyok ertelmisegi, akkor gondolhatod mas borszinnel/vallassal hogy erezhetik magukat a tobbiek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. Hungarian Citizen!
    igy igaz!
    engedd meg hogy idezzek Wesenmayer tanu-(Ex- Birodalmi nagykovet a Nyilas era es korabban a nemet megszallas alatt magyarorszagon!)-a Szalasi perben tett vallomasabol,;
    …..” mi akik leigaztuk egesz europat Sehol olyan aljas,gerinctelen nepseggel nem talalkoztunk mint a magyarok!a gestapo a megszallas elso Egy honapjaban tobb feljelento levelet kapott mint mashol egy egesz ev alatt…..”-
    gondolom ez onmagaert beszel!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. @asher alexander

    Ezeknek a feljelentő leveleknek egy nagy része olyanoktól jött akik valamilyen módon lekötelezettjei voltak a feljelentettnek, pl. pénzt kaptak kölcsön és nem akarták megadni, stb Régi gazság, ha jót teszel velük azt nagyon csúnyán megbosszulják. A feljelentettek, az elpusztítottak nagyrészt mind becsületes rendes ember volt. De nem csak akkor, a tehetség, az értelmiség, a becsületes jóindulatú emberek mindig veszélyben voltak ott. Más országokban is vannak irigyek, ha látják, hogy a másiknak luxus mercedes -e van maga is olyat szeretne. Magyarországon végigkarcolja a kulccsal vagy megrongálja. Még költeni is hajlandó arra, hogy a másiknak rosszabb legyen. akkor is ha haszna nincs belőle, vagy ha nem is ismeri. Sajnos mivel a jók meghaltak, vagy elmenekültek a rosszindulatúaknak egy magas koncentrációjú kivonata maradt.

    Drámai, és mint egy korábbi AN cikk írta már egész Európát fenyegető rothadássá züllött. A szívem fáj azokért az ezrekért akik ott élnek és nem ilyenek. Orbán abból él, hogy rettenetes felfordulást kavart. Nem tudom ez, hogy fog végződni csak reménykedem, mert a történelemben nem ez az első eset, hogy a helyzet válságosra fordul, és tisztán látók figyelmeztetnek. Soha senki nem hallgatott rájuk és Európában menetrend szerint jöttek a háborúk.
    Az AN és a hozzászólók csak figyelmeztetnek, reménykedem, hogy ez lesz az első eset az európai történelemben amikor a figyelmeztetésnek eredménye lesz. Ami a magyarok lelki világát illeti, ha ezer évig élnék sem lennék képes megérteni.


    De miért is veszélyes Magyarország az EU ra és a demokráciára és miért kezelhetetlenek a magyarok.

    Erre egy magyar embertől hallott közmondással felelnék.

    Ha van egy hordó nemes borod és egy hordó szennyvized akkor akármennyi nemes bort átönthetsz a szennyvizes hordóba, az szennyvíz marad nincs az a mennyiség ami bort csinálna belőle. De ha csak egy csepp szennyvizet átcseppentesz a boroshordóba, akkor az egészből szennyvíz lesz.

    Ennyit a sötétség erejéről. Ezt a mondást egy magyar embertől hallottam amikor a zsidókról és általában a faji, nemzetiségi és vallási és cigány kisebbségek integrációról érdeklődtem. Én attól félek, most már Magyarországot fogja szennyvizes hordónak nézni Európa, pont a saját önnön definíciójuk alapján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  33. Csillagszemű Szarvaslány

    Erről beszéltem:

    http://www.mindennapi.hu/cikk/tudomany/a-tudosok-nem-merik-vizsgalni-schmitt-pal-doktorijat/2012-01-21/12063

    Inkább nem vállalják, hogy tagok legyenek a schmitt-féle vizsgáló bizottságban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. O.V megvezették? Írta minap az újság. Ezt nem értem. Kik? Kik vezethették meg, van e egyáltalán olyan ember a mai politikában, akire hallgat? Nekem egy dolog jut, jutott eszembe. Kezdődik a mosdatás, mosakodás, másra való ujjal mutogatás, bűnbakkeresés. Van egyáltalán a politikai elitben olyan „tökös csávó” aki karakánul kiáll, és azt mondja: én voltam a hibás? Vagy minden megy tovább a mutogatás hátrafelé, vagy másra. Igenis Orbán a hibás, mert lehet, hogy én csak háziasszony vagyok, de ilyen intézkedéseket, törvényeket nem hoztam volna. Nem mentem volna neki a 120 kg-s szomszédomnak, amikor én csak 45 vagyok. Nem húznám ki a talajt az ifjúság lába alól, és nem lökném a nyakukba szüleiket öregkorukban, miközben 40 éven át fizetik a járulékokat. Nem hoznék olyan törvényt, ami rám nem vonatkozik, vagy gondolatbeli kormányzásom után lépne életbe. Nem lopnám el más pénzét, miközben a magamét betonba biztosítom. Tudnám, és sosem felejteném el, hogy mi a tisztesség, becsület. És mi lenne jó és mi az, ami megtehető. Mert a kettő nem mindig ugyanaz. Mert amit én álmodok, az lehet jó, csak szakmailag hibás. Csillagszemű, sajnos igazat kell, adjak. Akik értik mi is folyik, az országunkban sunyi módon hallgatnak. Mert anyagilag nem éri meg nekik, hogy felemeljék a szavukat. A munkás meg félti a rabszolgamunka elvesztését Mert mása sincs. Nagyon is jól minősíti a helyzetet, hogy
    Több szakértő is visszautasította, hogy tagja legyen az államfő doktori fokozatszerzését vizsgáló bizottságnak.
    Ennyire karakánok vagyunk. Szégyen, hogy másoknak kell Orbán körmére koppintani. Szégyen a határon túli magyarokra megmozdulásuk. Szégyen a magyarok tutyi-mutyisága.
    A 16% adó 500 milliárdos hiányt eredményez, ami miatt a legtöbb család lemondásra kényszerül. A lakhatási költségeink azonosak Svájcéval. Igen, tegye csak Orbán, hiszen mindent megtehet, mert……és még mi voltunk felháborodva –én is- Kertész szavain?. Igen, azt a moslékot zabáljuk, amit elibénk lök a kormány,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szakály Sándor “monnyon le”! 2014. január 19. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos