Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fasiszták és nyilasok egymás közt 2012. január 28. szombat 22:32 | AN

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fasiszták és nyilasok egymás közt

Budapest – Továbbra is éles versenyt folytat a náci érzelmű szavazatok megnyeréséért az egymással is cinkos módon összejátszó két szélsőjobboldali párt, a Mussolini mintáját követő, fasiszta szellemiségű Fidesz, és a Szálasit idéző, nyilas-hungarista Jobbik. A legnagyobb különbség egyelőre az őszinteségben mutatkozik: a Jobbik nyíltan vallja, hogy “nem vagyunk demokraták”, a Fidesz pedig “újbeszél” nyelven azt állítja, hogy ők védik a demokráciát. Miután már mindenki tudja, hogy a Fidesz az amerikai óvodákból ismert “opposite” nyelvet beszéli, mindig az ellenkezőjét kell érteni annak, amit mondanak. Szálasi utódja elkerülhetetlennek lát egy fegyveres konfliktust, ők erre készülnek.

“Nem vagyunk kommunisták, nem vagyunk fasiszták, nem vagyunk nemzeti szocialisták, de demokraták sem vagyunk” – mondta pártja eszmeiségéről Szálasi-Vona Gábor pártelnök szombaton a Jobbik évindító rendezvényén Budapesten. “Szellemi centrumuk” nem az osztályhatalom, nem az államhatalom és nem a faji alapokon nyugvó hatalom, de a pénz és a szellemi tőke sem, és nem tagjai annak a demokrata eszmeiségnek, amellyé “az mára züllött” – jelentette ki. A gazdasági világválság a liberális demokráciák válsága is – mondta a pártelnök, aki a “következő egy-két évtizedben” elkerülhetetlennek lát egy fegyveres konfliktust. Akkor “nem az fog számítani, hogy ki milyen szervezethez tartozik, hanem milyen közösség része, ezért a Jobbiknak kötelessége a magyar társadalom önvédelmi, önszerveződési és önfenntartási képességének javítása – tette hozzá.

Ez utóbbi bejelentés fontos információt tartalmazna egy demokrácia nemzetbiztonsági szolgálatának, mert ez magyarul azt jelenti, hogy megkezdik a lakosság felfegyverzését. Fegyveres konfliktusban való önvédelmi képesség javítása mi mást jelenthet? Ez azonban nem egy demokrácia, minden attól függ, hogy az eszmei társ Fidesz mennyire tartja helyesnek, ha a demokratikus erők ellen fegyveres harcra kész nyilas pártnak felfegyverzett hátországa van.

A Nemzetvezető hangsúlyozta: a “materialista, ultraliberális” eszmeiséggel szemben “tűzzel-vassal” tiltani fogja az elhajlást és az “ellenségeinkkel való megalkuvást”. Ezért “saját sorainkat is tisztítani és rendezni kell (…), a politikusainknak is meg kell érteniük, hogy nem kompromisszumok keresése a dolguk, hanem harc, harc és harc, és ezzel a nemzet-, ember- és istenellenes rendszerrel kompromisszumot nem fogunk kötni” – fogalmazott Vona Gábor. Demokráciában egy ilyen beszéd után megfogják két oldalról a nácit és elvezetik a börtönbe.

Pártja legfontosabb céljának azt nevezte, hogy olyan eszmeiséggel kell áthatniuk a magyar társadalmat, amely kényszerítő erővel bír. Szerinte jó úton járnak, mivel a kormány a Jobbik több javaslatát is beépítette intézkedései közé, vagyis “a Jobbik eszmeisége képes irányítani még a kétharmados kormányt is”. Példaként említette azt is, hogy az egy héttel ezelőtti Békemenet résztvevői a “Nem leszünk gyarmat” jelszó alatt vonultak fel, amit elsőként a Jobbik hangoztatott. Hogy a Fidesz egy náci párt programját valósítja meg, és annak ideológiai paneljeit vallja, az ma már senkit nem lep meg.

Vona az Orbán-kormány gazdasági szabadságharcának bukásáról azt mondta, hogy a kudarcnak négy oka van: a Fidesz maga, amely “szélsőséges liberális” gyökerei miatt alkalmatlan egy ilyen szabadságharc lefolytatására; a rossz intézkedések az egykulcsos adóval és az államadósság minden áron való csökkentésével; a társadalmi egység szétesése és az ország külpolitikai elszigetelődése. Magyarország mára a “világ gyenge láncszeme” lett, ami azonban nem fogható a világgazdasági válságra és a szocialista kormányok örökségére, “ebben igenis Orbán Viktor is ludas” – jelentette ki a pártelnök.

Vona szerint ha továbbra is az EU tagja marad Magyarország, akkor a folyamatos megszorításokkal és a tőke kiszivattyúzásával még rosszabb helyzetbe kerül, hogy aztán már azért ne léphessen ki az unióból, mert nem lesz képes önállóan megállni a lábán. Szerinte ezzel szemben valódi keleti fordulatra van szükség, elsősorban Törökország és Oroszország felé, mert velük érdemi és mindkét félnek előnyös gazdasági együttműködés alakítható ki.

A Fidesz arra nem reagált, hogy a Jobbik fegyveres konfliktusra készül. Nyilatkozatában a latens és kódoltan náci tömegeket célozta meg, hogy azokat a Jobbik szavazótáborából a Fidesz bázisához kapcsolja.  “A Jobbik nyíltan kiírta magát a magyar demokráciából – reagált Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője. Selmeczi úgy fogalmazott: “ezzel újra nyilvánvalóvá vált, amit a magyar emberek 2010-ben példátlan összefogással már egyértelművé tettek: csak a Fidesz képes arra, hogy a nemzeti együttműködés szellemében kiutat mutasson Magyarország nehéz helyzetéből, megálljt parancsoljon az eladósodásnak, a nemzeti vagyon felélésének, a családok és a vállalkozások tönkretételének, a demokrácia lábbal tiprásának”.

A papagáj kommandó zavartalanul működik tovább, miközben a magyar nácik a fasiszta Fidesz szárnyainak oltalma alatt már a fegyveres konfliktusra készül.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 64 szavazatból)
Fasiszták és nyilasok egymás közt, 4.0 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(39)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

39 Reader’s Comments

  1. Mondtam, hogy a jobbik legalább őszinte.
    Mindenesetre ők világosan kimondták, hogy itt az idő. Ha netán igazuk van ebben, akkor sajnos ők lesznek azok, akik felkészültek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (42 szavazatból)
  2. A Jobbik, a baloldal legnagyobb szégyene!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (80 szavazatból)
  3. Igen. girbegurbának tökéletesen igaza van. Már néhányan mondtuk, csak a kutya sem figyelt ránk. A jobbik felkészült. Ha úgy látja, hogy itt az idő, egy nap alatt szarrá veri Orbánékat és Gyurcsányékat is. Ez a “lenézett csürhe” fogja a jelen politikai elitjét félreállítani. Egy cella Fletó, egy Viktor és így tovább.
    Ne mondjátok töketlen barátaim, hogy miért nem szóltunk. Kiabáltunk is. Megpróbáltuk a röhögésetek túlkiabálni. Még mindig Gyurcsánnyal vagytok elfoglalva. Most le ne váltsuk Orbánt, vagy 2/3-al váltsuk le?
    Eldöntöttétek már?
    Milyen gatya is van rajtam? Csíkos, vagy pettyes? Melyik hét van most?
    Mi van a cilinderből kihúzott papíron?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (50 szavazatból)
  4. Eddig már két nagy világégésbe vitték bele Magyarországot az ilyenek. Feláll a szőr a hátamon ha ilyeneket hallok, hogy fel kell készülnünk a harcra, győzni fogunk, stb. Ezt mondták 1914-ben is és 1942-ben is . Az eredmény pedig az elsőben kb. 200 000 magyar hulla, a második már “jobban ” sikerült = kb. félmillió halott és ebben nincs benne a több százezer, akiket a náci haláltáborokban égettek el. Most a Jobbik még jobban fel akar készülni! Ha ez sikerül. akkor a tendenciát nézve, nagy az esélyünk, hogy kipusztulunk, azaz majd a Csaba királyfi csillagokkal kikövezett útjáról figyelhetjük a világot. Kell ez nekünk? Nem hiszem, hogy ez lenne mindnyájunk titkos vágya. Most még rajtunk múlik, hogy bekövetkezik e ez, de ha nem teszünk ellenük, akkor hamarosan nem rajtunk fog múlni! Attól félek, ez a hamarosan előbb lesz, mint sokan gondolják! Van egy elméletem, mégpedig az, hogy az OVis, ha úgy érzi veszik a hatalom, akkor az utcára vezényli a nácijait, zavargásokat provokál, aztán jöhet a rendkívüli állapot, és marad a hatalom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +72 (92 szavazatból)
  5. “…Fidesz mennyire tartja helyesnek, ha a demokratikus erők ellen fegyveres harcra kész nyilas pártnak felfegyverzett hátországa van.”

    A Fidesz boldogan fog koalícióba menni a Jobbikkal, ha Orbán erre lesz szüksége az 50,1 százalékhoz. Ehhez kétség sem fér és bármiben lefogadom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +65 (83 szavazatból)
  6. Én csak arra lennék,vagyis nem lennék kíváncsi mit csinálna a jobbik ha kormányon lenne.Gyűlöletre nem lehet gazdaságpolitikát építeni,ja nyitnánk az oroszok fele az nem baj ,hogy komcsi igaz?Javasolnám a kapcsolatok felvételét Iránnal ott is ilyen demagóg hülyék vannak.Régóta gondolom,hogy a Fidesz által szellemileg erkölcsileg támogatott jobbik,egyrészről saját támogatójának ,másrészről az országnak is hatalmas károkat fog okozni.Az a tömeg aki rájuk fog szavazni bármi okból,pont azt az oldalt fogja gyengíteni akik szeretnék kirángatni ezt az országot a gödörből.Légüres teret érzek és elvesztegetett legalább 800 ezer szavazatot.Az a baj nem mindenkinek vannak külföldi rokonai,ha beüt a baj.Javasolnám a európai politikusoknak,ne hagyják figyelmen kívül,se a jobbik se a Fidesz cselszövéseit,mert ne legyen a vége ,hogy most már késő sajnos……………………………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (59 szavazatból)
  7. Bohém!

    Legalább kezded szégyellni a magyar jobboldal eredetét.

    Ez jó jel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (30 szavazatból)
  8. Ez az elmúlt 22 évben kialakult színvonaltalan történelem oktatás “terméke”. Annakidején a történelem tanárunk azt mondta: “Elmondom a történelmet, ahogy én tudom, Önök olvassák el a könyvet, és alakítsák ki a saját történelem szemléletüket”. Nos, úgy látom, hogy a mai fiataloknak nem jutott ilyen TANÍTÓ. Nagyrabecsült tanárom Dr Nevelős Ágoston volt. Mindíg büszke leszek Őrá, mert megtanított gondolkozni, és nem elfogadni bármi tetszetős maszlagot, származzon az bárkitől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (58 szavazatból)
  9. Mi lesz azokkal akik nem tudnak vagy nem akarnak harcolni ?Ők életbe maradnak vagy ….?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (34 szavazatból)
  10. Valaki
    Ne reménykedj. Nekem mondta kollégám, aki Jobbikos, hogy átnevelő táborba küldene. Lehet, hogy gázkamra lesz a vége. De közben szépen mosolyog és sokszor megemlíti milyen rendes vagyok, kár, hogy balos. Ezeknek az “embereknek” nem hiszem, hogy számít milyen vagy emberileg,Nézd a náci Németországot, ott is szomszéd, szomszédot jelentett fel.A dél-szláv háborúban dettó. Az agymosott gyűlölködést nem tudod megváltoztatni, bármilyen emberséges, kulturált normális vagy velük. Más rugóra jár az agyuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +63 (79 szavazatból)
  11. Nakadzsi
    Megmondta Vona, répát, krumplit(vodkához jó) termesztünk,és azt adjuk az oroszoknak a gázért. A törököknek pedig, magyar fiúkat a janicsár képzőbe, kell a gárda utánpótláshoz. A földre, vízre is vigyázni kell, így kell a gárda ahhoz is. Csúcsra járatja majd a gazdaságot a mezőgazdaságból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (23 szavazatból)
  12. Köszönjük az aktuális cikkben rejlő figyelmeztetést.
    Éppen az előbb irtam válaszomban Marosvásárhelyi és Szatmárnémetiben
    élő rokonaimtól származó tájékoztatás nyomán levont tanulságot:
    Erdélyben kissé összemosódik a kormány és a jobbik magyarkodása.
    Egyik sem tudta, hogy ezt (mármint a béketüntetést) párt szervezné. Mindkét
    család csak annyit tudaott, hogy a kinti magyarok szervezik.
    .
    Itt van. Ezek azok a “magyarok”! A betyárseregnél már irtam:
    .
    Aki kissé nyitott szemmel járt és nem csak nézett, hanem látott is az
    észrevehette, a magyarságról – országon belül – kialakult nézetek
    sokféleségét. Aki élt a Horthy-rendszerben annak e jelenség nem
    újdonság. A fiatalabb generáció csodálkozik, hogy ezek honnan
    jöttek. Hát nem jöttek sehonnan. Ezekkel itt éltünk eddig folyamatosan.
    Ha néhány helyen szóvá tettük létüket, viselkedésüket szinte
    kommunistaként néztek ránk. Mit beszélünk róluk, hiszen ők csak
    hazafiasságukkal büszkélkednek. Akkor még nem volt módjuk nézeteik
    kifejtésére és egyéb megnyilvánulásaikra. Legfeljebb gyermekeik neve
    mutatja az egykori magyarkodás-divataot. De szinte észrevétlenül ők
    fujták együt a nem magyaros hosszú haj ellen a rendőrséggel. Volt is
    ámitás, mire jött a nóta: “az ész a fontos, nem a haj”. Aztán mi volt a
    fontos azt a szkinhed frizurára váltás bizonyitotta, mely közöttük
    haladó hagyományként, a vitézsulytásos oltözettel különös nyomatékja
    magyarságuknak. Érdekes ezt Hofi hamarabb észrevette, amikor az
    ilyen öltözetet látva megkérdezte. “hát a lovat hol hagyták”?Már egyes doktorurak párbajozni is akarnak magyarságuk védelmében. Ne
    higgyétek, hogy ez véletlen egyedi jelenség. Mára már
    megmutathatják kik ők. Különösen, ha a Orbánéktól a háttérből még
    biztatást is kapnak. Természetesen titokban. Milyen jó nekik hivatkozni
    arra látható ők középen vannak, mivel ezek (jobbik, klf gárdák,
    Betyárság stb) a jobboldaliak és még azoknál szélsőségesebbek is
    léteznek. Ez jó háttérben tartott fenyegetésként: “vigyázz, mert rád
    uszitom őket”! Igy azután fokozatosan tudomásul kellene vennünk,
    hogy az ország lakosságát két részre osztották valamikor. Vagyis
    “magukfajtákra” és liberál-bolsikra. Akkoriban Horthy sem vonta
    felelősségre a szélsőséges Prónai Pált és hasonló fehérterrorista
    társait. Csupán enyhe megszólásként megintette: “tartsd vissza
    magad Palikám”. E csoportok közti verseny lényeges tulajdonsága
    ki a jobb magyar, ki a jobb hazafi. Horthy korában a józan emberek
    e csoportokat “fajmagyarok”-ként emlegették. A megváltozott
    törvények jellegétől felbuzdulva egyre inkább várható további
    kibontakozásuk. Nagy lökést adott ennek a semmisségi törvények
    “megalkotása”. Hiszen már minden az övéké, mert az új hatalom
    bizonyitotta, hogy őket támogatja. KIBÚJT A SZELLEM A PALACKBÓL!
    Gondoljátok csak meg, miért kell a közalkalmazottaknak nyilatkozni
    tagjai-e titkos szervezeteknek. No persze nem az Opus Dei-nek, hisz
    annak, vagy hasonlónak már Semjén valószinüleg tagja. Hogy ezeket
    ki finanszirozza, nem tudható. Kérdés, kinek érdekében áll létük.
    Az biztos, hogy az általuk lib-bolsi ellenzéknek nevezett oldalnak
    nem érdeke. Igy már szervezeti alapja is kifejlődik a bal-lib elleni
    - titokban támogatott – fellépésnek.
    Ki tudja ez mivé alakul. Az sem kizárt, hogy némelyik csoport, mivel
    ő a legmagyarabb, a tőle balra lévőket – akár a kormányt is – támadja.
    Meggondolandó a liberális érzelmű emberek hová helyezik magukat
    e fejleményekben.
    Ehhez még annyit kell hozzátenni, hogy e jelenséget a politikától
    hátrahúzódó egyre nagyobb arányú lakosság, ha nem is látja, de
    érzi. Miért is nem látná, hiszen a pártok csak a többi párt tagjainak
    anyagi állapotát forszirozzák. Ki törődik itt azzal, hogy az “újgazdag”
    milliárdosok – kik nem voltak párttagok – miként nőttek ki a földből.
    Ne higgye senki, hogy környezetük ezt nem látta, vagy akár saját
    bőrén is tapasztalta. De tudja összeköttetések nélkül jó ha hallgat!!!
    GONDOLD MEG TARTOZOL-E A KÉT OLDALBÓL VALAMELYIKHEZ!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (45 szavazatból)
  13. Istenem nincs valaki Magyarországon aki ezt a férget leálitsa amig nem késö ! èrtessék meg már vele és a hozzá hasonló neandervölgyiekkel ,hogy hiába szökdösnek mert Magyarország kb annyi a nagyokkal szemben mint elefánt fenekén egy kis pattanás ! Van más országnak is 10szer annyi termöföldje meg vize és még sok más mindene ! Idióták ! Ha a nyugat nem mentt volna Magyrországra úgy sem nézne ki az ország ahogy kinéz ! Igaz most sem néz ki valami csodásnak de vetélytársával Kosovoval szemben egy kicsitt fejlettebb

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (63 szavazatból)
  14. Tulavasúti
    Bizony igazad van, mindig is köztünk éltek. Most mutatják meg igazi valójukat, és az a szörnyű, hogy közülük a többség dolgozó ember, ránézésre normális, törvénytisztelő, rendszerető és tudod, hogy hátba döf simán, ha itt az idő szerinte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (42 szavazatból)
  15. Peppo
    Ne lehet rájuk hatni, próbáltam hidd el. Olvasd el, amit az előzőben írtam. Ezt a játékot újra és újra végig kell játszani, amíg a magyar nép vagy megtanulja a leckét, vagy belepusztul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (37 szavazatból)
  16. Vona azt mondja, nem demokraták. Tehát rájuk nem vonatkoznak a demokrácia játékszabályai sem. A lószarra is sok légy szavaz még is el kell takarítani!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (51 szavazatból)
  17. Nos igazad van, Evil! Volt kiabálás, s van ma is.
    Mihaszna. (De minek is mihasznáknak?!)
    Ami pedig az oldalakat illeti: nekem négy van. (A kettő között ott a … .)
    Most pedig: hátra arc és egyenesen el. (A – nem jobb vagy bal – megértés kedvéért: A kőszívű ember fiai :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (12 szavazatból)
  18. Elkezdődött. Most már nyíltan kimondták. A Fidesz gyufát adott a Jobbik kezébe, ők pedig ránk akarják gyújtani az országot. Gyurcsány és DK és az MSZP a jelenlegi vezetéssel sem tud választást nyerni. Bajnai Gordonban bíztam neki komoly a társadalmi tekintélye van, de nem alapított új pártot és kivár. A baloldal a lejáratódott politikusaival nem tud komoly tábort kiépíteni. Akinek van lehetősége keressen egy másik országot, mert ez már nem játék. Kíváncsi vagyok rá, hogy az erdélyi magyar testvérek befogadnak e bennünket és kapunk e Székelyföldön ingyen lakást, mint amikor a román kommunista diktatúra után tömegével menekültek Ők ide, és ez a kis ország munkát és lakást adott nekik. Mi segítettünk rajtuk, Ők pedig hálából egy jobboldali diktatúra kiépítését segítik nálunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (72 szavazatból)
  19. A Jobbik egy fokkal rosszabb mint a szintén neonáci Nagy Románia Párt amely szándékaiban hasonló mint Vona!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (27 szavazatból)
  20. girbegurba
    2012. január 28. szombat
    22:42
    .
    Kedves girbegurba,
    mit értesz az alatt: „Mondtam, hogy a jobbik legalább őszinte.” Te akceptálod a náci csőcselék guba nagy őszinteseggét? Szíves engedelmeddel megkérdezem, melyik jobb: Orbán kóros hazugsága vagy a Jobbik becsületes „őszintesége”? Az egyik kutya, a másik eb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  21. Bohém
    2012. január 28. szombat
    23:12
    .
    Bohém,
    ha megengeded kiegészítem a válaszod: A Jobbik a MAGYAR NEMZET legnagyobb szégyene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (40 szavazatból)
  22. A fidesz több okból nem tud és nem akar fellépni a jobbikkal:
    -a saját támogatói között is sokan vannak, akik a jobbik megnyilvánulásaival szimpatizálnak
    -szeretnének a szélsőjobbos megnyilvánulásaikkal a jobbiktól elvenni szavazókat.
    -örülnek, ha a jobbik támogatottsága nő, mert akkor azzal is csökken az ő tényleges baloldali ellenzéki táborának támogatottsága. Csak arra kell ügyelnie, hogy a jobbik ne előzze meg őket. így szinte biztos, hogy a fi.. alakíthat újra kormányt.
    -ha a fi.. támogatottsága nagyon lecsökken, akkor akár a jobbikkal is koalícióra lép. Láthattuk Torgyánnal is koalíciózott, pedig előtte fogadkozott, hogy nem.
    -ráadásul a köztársasági elnök akkor is a fi– bábja lesz, s hogy ő kiben fog kormányképes erőt látni, arra már most nagy összegben fogadnék.

    De ez a barna pestis, ami itt kezd egyre erősebb lenni, ez nagyon aggasztó. Ahogy aggasztó az is, hogy történelmi tapasztalatokkal, ismeretekkel nem rendelkező fiatalok tömege áll mögöttük (sajnos rokonaim is), mert azt mondják, hogy ez a párt legalább kimondja, hogy mi a hiba!
    Csak sajnos a hiba kiküszöbölésére tervezett módszereik már ismertek, és senkinek, még az ellenségemnek sem kívánnám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (42 szavazatból)
  23. Addig szarakodik a demokratikus ellenzék aig a jobbik megerősödik? Most azonnal összekell fogni és azonnal leváltani ezt a bandát. A jobbik pedig mehet a francba és a hivei is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  24. Valaki 2012. január 28. szombat 23:28
    “Mi lesz azokkal akik nem tudnak vagy nem akarnak harcolni ?Ők életbe maradnak vagy ….?”
    Szájukat kitátva várják a sültgalambot!
    Láthattuk néhány éve tőlünk délre! (vagy csak néztétek?) Nem biztos, hogy
    bekövetkezik. Mivel esélye van nem lehet felkészületlenül várnunk. Ők
    látták – a demokrácia gyengesége miatt – közeleg az idejük. Fel is készültek.
    Mi az hogy nem akarja érdekeit megvédeni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  25. Szóval nácik.
    A 21.század szégyene !!!!
    Mikor vezetik be kötelezően a hitlerbajuszt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (25 szavazatból)
  26. Nincs demokratikus ellenzék! Néhány, valóban felkészült társaságtól eltekintve csak a saját kicsinyes érdekeiket szem előtt tartó civil csoportok vannak. A Fidesz és a Jobbik baj esetén össze tud zárni, egyformán tud kommunikálni.Ez az ellenzékről nem mondható el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (25 szavazatból)
  27. Gonoszka
    2012. január 28. szombat
    23:18
    .
    Kedves Gonoszka,
    Mit értesz az alatt: „Ne mondjátok töketlen barátaim, hogy miért nem szóltunk.” Ha a TÖKÉLETLENEK- nek címzed a próféciát, akkor az a félrevezetett, becsapott népnek szólna, akik a hazug nemzetpusztítóra szavaztak. Ellenkező esetben néhány impotens ürgének szól prófétai jóslatod, mely azonos azzal, mintha én a lakásomból a gépem előtt üzennék az EU-nak vagy Barack Obamának, hogy ideje lenne már jobban koncentrálni a magyarországi ganéj helyzetre. Felháborítónak tartja minden jó érzésű magyar, hogy bambán, kancsal szemekkel forgolódnak egymás gondolatait olvasva, hogy mit kellene tenniük a fejtetőre állított országgal,
    hogy ismét talpra álljon.
    .
    Szégyen és gyalázat, hogy rajtam kívül senki nem üzeni meg, hogy mit kéne tenni: Küldje má’ végre a híres kommandóját, akik tutti, hogy elkapják a Vezért és bele cibálják kényszerzubbonyba. (A népbutító hordát pedig azonnal lefegyverezni és alsógatyára levetkőztetve hagyják egyenruha nélkül, leragasztott pofával, hogy szobatisztának tűnjenek.)
    .
    Nézd meg a több mint ezer éves „Szent István Országa” hogy áll. Hasonlítsd össze a reálisan politizáló szomszédunkkal, a független Ausztriával! Azok nem “magyar csavaros ésszel” gondolkodnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  28. Valaki
    2012. január 28. szombat
    23:28
    .
    Valaki,
    ne aggódj feleslegesen. Légy nyugodt, a halottak között nincs semmi különbség. A multimilliomos vagy a koldus egyformán kussol a lapáton. Az Úr bölcsessége vonatkozik a komcsikra és a nácikra is.
    .
    Remélem, hogy sikerült meditációdat feltölteni pozitív töltéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  29. Szeretném látni, amint a TEK nyakon ragadja Vonát, a bíróság meg úgy elítéli, hogy rápenészedik a műanyagbilincs is.
    .
    Vagy ne legyek optimista?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (28 szavazatból)
  30. Szégyen és gyalázat, hogy rajtam kívül senki nem üzeni meg, hogy mit kéne tenni: Küldje má’ végre a híres kommandóját, akik tutti, hogy elkapják a Vezért és bele cibálják kényszerzubbonyba. (A népbutító hordát pedig azonnal lefegyverezni és alsógatyára levetkőztetve hagyják egyenruha nélkül, leragasztott pofával, hogy szobatisztának tűnjenek.)
    Nem plagizálok mint Dr.köztársaság nélküli elnök. Egyet értek! Nem vagy egyedül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (20 szavazatból)
  31. Hogy, érthető legyek nem vagyunk egyedül Johnnyboy!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  32. Tényleg! Hányan is vagyunk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  33. Tóth Elek
    2012. január 29. vasárnap
    02:47
    .
    „Hányan is vagyunk” ezen az oldalon, akik akceptálnak CSAK őszinte cikkeket és írásokat? Én azt képtelen vagyok megszámolni, mert tucatnyi idegen országból jönnek ide, hogy olyan cikkeket olvassanak, melynek minden betűje a valóságot tükrözi, nem Orbán Vezér és talpnyaló kutyái stílusával.
    .
    Az igazság hangját hallhatod itt, mely informál és utat mutat magasra emelt fáklyalángjával!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  34. Nem vagy egyedül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  35. Az igazság hangját hallhatod itt, mely informál és utat mutat magasra emelt fáklyalángjával! És degradál …..Hajrá! ……Itt vagytok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  36. Fasiszták és nyilasok egymás közt
    2012. január 28. szombat 22:32 | AN
    Ha ez valakit meg lep, ez a cikk címe….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  37. Azt hiszem, hogy ez a mai Európa legnagyobb problémája. A náci eszmék egyre nyíltabb elterjedése. Magyarországon most vált nyilvánvalóvá azoknak akik eddig becsukott szemmel jártak, hogy elérkezett a nyilas korszak ideje. Ezt a szellemet már nem lehet visszagyömöszölni a palackba. Megfertőzte a fiatalságot és addig nem nyugszik míg vérbe nem borítja az országot. Az összes baloldali és nem baloldali párt és civil szerveződés nyűgje baja semmi ahhoz képest amit ez a nyilas horda jelent. Már nem Gyurcsányról és MSZP-ről kellene vitatkozni hanem arról, hogyan lehetne megfékezni ezt a hordát. Amennyiben az EU nem fogja kívülről (márpedig nem fogja) meghátrálásra késztetni ezeket akkor Európának is vége. Magyarországról nem is beszélek mert az ország mindig is vevő volt az ilyen eszmékre.
    Egy érdekes dolgot azért észrevettem: Iránt nem emlegette, legalább is nem hallottam. Esetleg már a Törökök pénzelik őket?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  38. Minden társadalomban vannak “salak emberek” a képen:Még a salaknak is van salakja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (25 szavazatból)
  39. Figyu!!!!!!!!!!!!!
    Ezek a szemetek még azt is be fogják bizonyítani , hogy Hitler Adolf Nagyszülei tulajdonképp ős magyarok voltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (27 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Jön föl a Jobbik, mint a talajvíz 2012. április 18. szerda

Cégéres antiszemiták az Élet Menetén 2012. április 15. vasárnap | AN

Börtönbe zárná a Jobbik a melegeket 2012. április 12. csütörtök

Nyomoznak a parlamenti zsidózás miatt 2012. április 11. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos