Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szapáry megvédte Orbánt Krugmantól 2011. december 26. hétfő 16:18 | AN

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szapáry megvédte Orbánt Krugmantól

New York – A valóságot alaposan megszépítő olvasói levélben reagált a New York Timesban Szapáry György washingtoni nagykövet Paul Krugman korábbi kritikus cikkére. Szapáry szerint a magyar médiában ugyanannyi kritika jelenik meg, mint korábban. Szapáry megfeledkezik a közszolgálati média teljes elfoglalásáról, az ellenzéki sajtó anyagi ellehetetlenítéséről, a Klubrádió elhallgattatásáról. Az MSZP átmeneti törvényben való kriminalizálásáról azt mondta, hogy az csak szimbolikus politikai nyilatkozat, ami ugyancsak nem felel meg a valóságnak: a törvény lehetővé teszi az utólagos bírósági felelősségrevonást is. A bűnök elévülhetetlenek, az MSZP pedig büntetőjogi felelősséget visel értük.

Olvasói levélben reagált Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász Magyarországról írt cikkére Szapáry György. A washingtoni nagykövet a New York Times című lapban azt írta, közgazdászként és a Nemzetközi Valutaalap volt tisztségviselőjeként mindig érdeklődéssel olvasta Krugman írásait, a Magyarországról alkotott ítélete azonban meglepte. (Szapáry 1990-től 1993-ig az IMF magyarországi megbízottja volt. Nagyköveti kinevezése előtt Orbán Viktor miniszterelnök gazdaságpolitikai főtanácsadója volt.)

Krugman a New York Timesban december közepén megjelent cikkében az euróválság következményeinek bemutatására negatív példaként Magyarországot hozta fel, ahol szerinte a tekintélyelvű hatalom intézményesítése történik a “demokrácia papírvékony leple” alatt.

Szapáry december 14-i keltezésű, a lapban december 26-án megjelent levelében több, Krugman által kifogásolt intézkedést is érintett. Megemlítette, hogy Krugman szerint a kormány a választási törvény megalkotásánál az úgynevezett gerrymandering eszközével élt, vagyis a saját érdekei mentén alakította ki a körzethatárokat, míg a nagykövet szerint a kormány a választókerületek átrajzolásával épp azt akarta elérni, hogy az egyéni választókerületek összefüggő területeket takarjanak.

A bírói függetlenséget firtató megjegyzésekre Szapáry az Egyesült Államokat hozta fel példaként, ahol a bírókat szintén megválasztott tisztségviselők választják ki, ezért szerinte a magyar bíróknak is meg kell adni a szükséges tiszteletet, és nem kell azt feltételezni róluk, hogy a politikusok bábjai.

A magyar médiáról Szapáry megjegyezte: aki a magyar sajtót olvassa, láthatja, hogy ugyanannyi nyílt kritika jelenik meg a kormányról, mint eddig bármikor.

Szapáry szólt az MSZP “állítólagos” kriminalizálásáról is, amelyet Krugman szintén megemlített a cikkében. A nagykövet azt írta, mindez csupán szimbolikus politikai nyilatkozat, amely elismeri a korábbi kommunista rendszer szörnyűségeit, és emlékeztet arra, hogy a legtöbb volt kommunista ország Európában már megtette ezt.

“A barátoktól érkező bírálatokat értékeljük, a túlzó egyszerűsítésre alapozott elsöprő kijelentések azonban többet ártanak, mint használnak Magyarországnak – és az olvasóiknak is” – zárja a New York Timesban megjelent olvasói levelét Szapáry György.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.8/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 14 szavazatból)
Szapáry megvédte Orbánt Krugmantól, 2.8 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. Okos qtya a Gyurika nem harapja meg a kenyéradó gazdáját ! :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  2. Csak azt nem tudom, hogy az Orbán miért húz mindig kék nyakkendőt?
    Azt hiszi, hogy azért mert felöltözik “így’ akkor többnek látszik?
    Miért nem húzza fel a felete kalapját, a fekete garbóját, ugyan csak fekete nadrágját? ja és hozzá a fekete hosszú kabátját …
    .
    Képmutató hazug ember! Én nem álnék vele egy képen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (34 szavazatból)
  3. Ez is csak azt bizonyítja, hogy tanult ember tudja a legnagyobb baromságot mondani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  4. Én viszont feltételezem, sőt biztos vagyok benne, hogy Szapáry Orbán bábja, egy marionett figura, saját tartása nincs, a főnök mozgatja és azt mondja amit a gazdája parancsol.Tiszta szerencse,hogy külföldi tudósítók is vannak az országunkban és ők látják mi történik itt, a szemüknek hisznek és nem az ilyen Szapáry féléknek. Ráadásul akik nem Orbán droidok az országban azok is másként látják, mint a nyilatkozó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  5. Azért a titokra fény derülhetne végre!
    Mit rejteget “vezírünk” a zsebébe, hogy szinte állandóan elrejti kezeit!
    Szerintem a legnagyobb BUNKÓSÁG, ha valaki társaságba zsebre dugott kézzel jár, beszél bárkivel!
    Szóljon már neki valaki a közeléből, hogy viselkedjen, vagy varrják be a
    zsebeket a nadrágjain!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (44 szavazatból)
  6. A mágneslemezek páncéljának a kulcsát. A kezével mást csinál, de a kulcs ” ott van “.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Az is bizonyítja, hogy Szapáry az Orbán kesztyűbábja, mivel nemes egyszerűséggel azonosítja az országot Orbánnal. Mert az “elsöprő kijelentések azonban többet ártanak, mint használnak” … Orbánnak. Viszont, hogy túlzottan leegyszerűsítők lennének? Ez a gerinctelen hernyóság nem a nemesség sajátossága, hanem a gerinctelene rendjéé, amit bizonyít egy másik nemes hsz-a:
    Hajcihő #

    http://www.gepnarancs.hu/2011/12/mifele-schifferizmus-es-mifele-bukas/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. Kedves Kekec és más Olvasóink, kérjük, hogy hosszú cikkeket ne másoljanak be, mert zavarja a kommunikációt. Elég, ha a linket bemasolják. Köszönettel, Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. Kinek mekkora van!

    Napóleon a zubbonya gombjai közt, Orbán mélyen a zsebébe nyúlva markolássza, vagy csak keresgéli!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  10. T. admin: csakhogy ez nem a cikk, hanem a sok közül az egyik figyelemreméltó hsz. Aki nem bogarássza végig (pedig érdemes) hogy fogja kiválasztani, amire utaltam? Bár talán az időpont alapján megtalálja:
    2011. december 26. at 13:14
    Azért másoltam be a teljes hsz-t meg igen élesen elkülönül annak alapján a noblesse oblige hatalomhoz sunnyogó jelen cikkben tükröződő, Szapárys vonulata, és a demokrata, reform- és haladáspárti nemesség közötti határvonal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  11. “A The Guardian című vezető baloldali liberális brit napilap a magyar belpolitikáról közöl szerkesztőségi cikket hétfőn.
    .
    Az írás szerint “a Magyarországon készülő frontális ütközés jövőre akár tömegbalesetté válhat az EU-ban”. “E bizonyos Trabant volánjánál Orbán Viktor konzervatív miniszterelnök ül, aki hitet tett a valódi rendszerváltás mellett az 1989-es helyett, amely szerinte kudarcot vallott” – áll a cikkben. A lap szerint a végrehajtott személyi változások messze túlmennek azon a fordulaton, amely általában bekövetkezik, ha egy párt hatalomra kerül. ”

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=504626&referer_id=friss
    .
    Ez igaz!
    Egy a baj!
    Ez egy olyan csoda “trabant”, melybe egy ország belefér!
    A volánnál meg egy képzetlen vezető, süketen, és vakon, megy a nagyvilágba, mi meg kevesen vagyunk, hogy legalább a kéziféket berántsuk.
    Kiabálni tudunk, hogy merre fordítsa a kormányt, meg tegye ki az irányjelzőt!
    Pedig egy lenne a feladatunk, helyette, mindkét lábbal beletaposni a fékpedálba, és megállítani ezt az értelmetlen, és veszélyes vezetőt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  12. Kedves Kekec,

    ebben az esetben elnézését kérjük a figyelmetlenség miatt. Általános elvként szeretnénk érvényesíteni, hogy a máshol fellelhető cikkekkel ne zökkentsük ki a társalgást. Mint kiderült, volt aki ezt szándékosan használta a website elleni támadásra. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  13. A Vezér igazán kinevezhetné ezt a Szapáryt nagykövetnek Észak-Koreába.
    Helyettesének pedig a nádbutor importőrt.
    Ott éppen üresedés van diktátori állásból.Ott bíztos nem kéne magyarázkodni a
    kormány idiótizmusa miatt.A nass aszony kapcsolatai pedig átsegítenék a kezdeti nyelvi nehézségeken.Utanna pedig mehetne az egész kormány a híveivel együtt.Ott aztán kibontakozhatnának!
    Álom-álom édes álom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Szapáry akkor is az ország érdekét kéviselte amikor az EU-ba szaladgált árulkodni?Kiválóan mutatja a sajtó és szólásszabadságot az ahogy viselkednek
    az éhségsztrájkolókkal,hangos zenével és erős fényszóróval,kordonállítással zaklatják őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  15. Lehet, hogy szeretett vezérünk keze már reszket, azért kell a zsebében tartania?
    Egyébként Amerikában nagyköveti fizetésért és is mentegetném a főnökömet. Mert ha nem tenné, nem sokáig élvezhetné a posztját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  16. Az a kis fickó a kép bal szélén miért vakarja folyton a tökét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  17. Balogh de nem balga

    Ejnye, ejnye kedves Bohém!
    Nem ismered a tikot? Nem tudod kik járnak fekete bő gatyában és a kezük mindig zsebre van téve? Nem jártál Erdélyben, vagy vásárokon?
    NEM HISZEM, HOGY NEM JÖSSZ RÁ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  18. Zsebhoki.
    Zsebfoci.
    Hehe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  19. Szapary hazudik, mint a vizfolyas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Szapáry a Júdás pénzt részletekben kapja, az esedékes részletért most “dolgozott” meg. Emelte a nyelvcsapás számát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  21. A lex Szapáry-t meg kell szolgálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  22. Figyu!!!!!!!!!!!!!!!
    Szeretett vezérünk hirhedt elődje is rejtegette az egyik kezét.
    Ő egy eléggé előre haladott parkinson kórban szenvedett.
    Engedjük meg neki, hogy ő sem paraszt csak beteg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  23. sanyobácsi – nem reszket,. hanem a botkormányhoz ragaszkodik!
    ateista – szeretném, ha végre valaki foritnosítaná (de beérném %-al is) hogy mennyit ártott a hazának szapáry? Kevesebbért is akasztottak már hazaárulókat!
    De mivel ezért nem kapott idegen hatalomtól juttatást, ez még csak nem is hazaárulás, hanem HAZAAJÁNDÉKOZÁS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  24. Ennek a nyelve bekerül a történelembe , a csutinak biztos nem kell tisztasági papírt használni !!!!
    Ez aztán egy díszpéldány szamegaza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  25. Szapáry nem megvédte Orbánt, hanem lejáratta magát, és a min.elnökét!
    Azt hiszi ez a pali, hogy nem percre kész tudósításokból tájékozódnak mások? Vagy lenéz mindenkit, mint a kormány az ország lakosságát?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  26. Mayer Aranka!
    Nem vakarja! Megtalaltata! Latszik az onelegult kepen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  27. Az eredeti cikk Paul Krugman-tol “Depression and Democracy” cimmel jelent meg. Nagyon jo cikk, nem tudom mi modon lehet ellene vedekezni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  28. Minuszolók ha nem tetszenek a hozzászólások és a cikkek ne olvassátok!
    Nézzétek inkább azt amit nektek hazudnak akarom írni , kitalálnak.
    Vagy nézzétek meg a szeretett vezér összes szónoklatát 1988-ig visszamenőleg , meglepődtök van olyan időszak amikor látszik rajta hogy épelméjű , demokrata , kisztitkár meg minden olyan ami ellen most törvényt hoz !
    És ha ez nem elég akkor költözzetek hozzá és használjátok a nyelvetek amikor csak tudjátok hogy ragadna bele a s…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  29. Soha, de soha nem tudott viselkedni, már akkor az első IMF megbeszélésen is hangsúlyozva az ő megvetését a vendégekkel szemben (azok mind öltönyben, nyakkendőben) keresztbe tett lábbal, és kigombolt lila ingben röhécselt. Tényleg azt hiszi, hogy az asztal sz…ni igen vagány dolog. Igazi kültelki fickó, és még büszke is erre. Tiszta görcs egyébként, szerintem ha nem látja senki, akkor dühöng ám, és a falat rugdalja. De megnézném!!!! A valamikor klottgatyás parasztgyerek így áll bosszút a vélt (vagy valódi esetleg) kiskorában elszenvedett sérelmekért.. Hitler sem bocsájtotta meg soha, hogy nem díjazták őt festőművészként. Ha ezt tudták volna, akkor rendeztek volna neki kiállítást. Orbánnak vajon mi hiányzik? Én azt gondolom, hogy egy-két saller meg koki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  30. Inkább a kijelentésekkel, mint a ki mint néz ki, mit markol és miért utálommal foglalkoznék: Paul Krugmannal szemben Szapárynak azért nincs igaza – s emiatt nyugodtan nevezhető hajbókolós (moderálva) -, mert például elég csak Baranyát nézni, ahol az önös választási érdek miatt Pécset felparcellázták, a Villányi hegyközséget félbevágták…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  31. Miért teszi zsebre a kezét a vezír? Hatalom vágy teszi meg a zavarodottsága nem tud mit kezdeni a szabad kezével. Bővebben, hogy milyen is a vitya :DR. KENDE PÉTER
    A VIKTOR
    ORBÁN VIKTORRÓL el kell olvasni sok minden kiderül erről a kis mussoliniről :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  32. NO ! Még egy öntömjénező észkombájn figura . Ha Ő volt Orbán főtanácsadója és Ő adta az eddigi káoszba vezető úthoz az útmutatásokat, akkor szégyenlem magam. Nem viseltetem semmi jóval a magyar közgazdász és jogász társadalom iránt. Amikor az ország az eladósodás és csődök szélére került azt mind ennek a két semmire kellő rétegnek a rovására írható. Ha ez a hozzáértés akkor szerintem egyenlő a szégyennel. Másnak lehet más véleménye! Az enyém ez. Léhűtő improduktív rétegek az ország nyakán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  33. kekec írta (2011. december 26. hétfő 22:05):
    “hazaajándékozás”
    .
    Egy ideje keresem, mik EZEK, mert valóban nem hazaárulók, hiszen nem más hatalomnak árulták el a hazájukat.
    Aztán eszembe jutott egy régi, bevált és főleg pontos szó:
    ORSZÁGVESZTŐK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  34. Kopasz ugorjon ki a zsebéből!!!
    Holnapra bevarrja a nadrágja zsebét három színű cérnával 36 öltéssel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Stáry Lóránt

    Nem szokás nagyköveti szinten olvasói levéllel reagálni egy sajtócikkre, csak akkor amennyiben az hivatalos helyről, komoly kormányhivatalnok tollából kerül a sajtóba. Nagykövetünk azt tette, amit tesznek rendre a diktatúrák és az un. banánköztársaságok.
    Ami a szabad véleménynyilvánítást illeti az még egyelőre valóban lehetőség, hiszen mi is ezt tesszük itt. Az viszont már a kemény diktatúra kezdetét jelenti amikor a kormány egyre több ellenzéki orgánumnak fogja be a száját, azaz megszünteti a létezésüket. Most például az egyetlen ellenzéki rádiót szüntették meg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  36. bruckenbacker kapitany

    Kis humor Váncsa stílusában:Egyszerű pszichológia a kéz zsebredugása, ugyanis azza írja alá a népet boldoggá tevő törvényeket.
    Ha előveszi és kénytelen látni, mindíg eszébejut ez.

    Képzeljük el a mellékhelyiségben mennyire furdalhatja a lelkiismeret.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  37. Nekem az új neve tetszik : Gőgös Gúnár Gedeon. Micsoda alliteráció !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  38. jaja49 2011. december 27. kedd 08:53
    Bocsi, de az időasebbek zöme előre FIGYELMEZTETETT – az más dolog, hogy nem hallgattak rájuk! Egyébként meg mit akarsz olyan fiatalabb jogászoktól, akiket egy Navra csicska tanít?
    Ego 2011. december 27. kedd 09:58
    Veszíteni szerencsejátékos lehet, tehát stimmel. 20-ra viszont már nem illik lapot kérni! De korábban használtam a HAZAÁRULKODÓK kifejezést is – az sem rossz. Pár százmilliárddal növelte a hiányt a saját manipulációs trükkük beárulkodása – személyesen Sza.. bocs szapáry úr által (ő maga dicsekedett el vele!)
    Egyébként meg talán fel kellene jelenteni az intézkedést elrendelő ismeretlen személyt a Főügyésznél! Merthogy a bevitelükkel akadályozta a képviselőket a névre szóló szavazások megejtésében.
    Azaz “akadályozták a képviselői munkát”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Az alábbi stílus és etikett című írásból másoltam ki az alábbiakat.
    Szerintem igaza van. :

    http://letoltes.info-media.hu/gomcha/stilus_es_etikett.pdf
    “A zsebre dugott kéz
    egyrészt kivagyiságot sugall, másrészt néma jele annak, hogy az illető gátlásos, nincs kellő önbizalma
    (lásd a kamasz fiúkat).”
    Paul Krugman írása maximálisan igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Paul Krugman után Szapáry rárepült a témára és Orván oldalán ellenvéleményével kivette a korrekt tálékoztatás élét. Ezzel ő is hozzájárult, cinkosa lett hazánkat kirabló maffiózóknak. Ennyire nem buta, nyilván valamilyen nem nyilvános cstornán érdekeltsége van.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  41. http://index.hu/belfold/2011/12/27/hillary_clinton_levelet_irt_orbannak/

    szegény orbáni pr stáb, az ünnepek között is melózhat most éppen az USA külügyminiszterének levele miatt, de már gyaníthatóan készülnek az igaz hungarista válaszok így:
    a Népszabadság hazudik, a levél nem létezik vagy,
    a levél ugyan létezik csak abban kellemes ünnepeket és BUÉK-ot kívánva mellesleg gratulálnak Orbánéknak a demokrácia kiteljesítéséért, a folytonos felminősítésékért, a kiváló gazdasági eredményekért, a fradi megvásárlásáért vagy,
    az USA kormányzata (hasonlóan Barrosóékhoz) félreérti a helyzetet, vagy,
    rossz a fordításuk vagy,
    az ellenzék „mint mindig” valótlanságot küld ki számukra vagy,
    Magyarországot a folyton-folyvást elfoglalni készülő „háttérhatalom” (zsidók, plutokraták, melegek, szlovákok, szerbek, románok, meg úgy általában az egész világ) ahogy pár napja az EU-t, most cselekvésre utasította Obamáékat is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  42. Ha van még olyan aki kedveli a mai országvezetőt, annak szíves figyelmébe ajánlom az alábbi olvasnivalót:
    http://granadinho1.nolblog.hu/archives/2011/11/24/Az_Orban-csalad_es_a_kozhatalom_viszonya/

    Az is lehet, hogy minden választásra jogosult részére ezt kellene kötelező olvasmánnyá tenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. LS! Kimerítő amit belinkeltél. Mármint életfogytiglan, mivel több mint három fős a bűnbanda.
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. LS
    Elolvastam, és elküldtem magamnak továbbitásra és mementónak.
    Megdöbbentett, amilyen módon, amennyit “összekapirgáltak”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. Azért ezt érdemes elolvasni!
    http://maria.blog.hu/2011/12/25/orban_nem_kivant_nekunk_bekes_unnepeket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. No, kezdjük már azzal (amúgy D.Tompikától tanultak szerint), hogy ugyan “Kijafaszaza Szapáry?” … pláne Krugmanhoz képest?
    Utóbbinak van egy Nobel-díja a Svéd Királyi Akadémiától.
    Előbbinek pedig van egy személyre szabott törvénymódosítása (a “kettedik” OVidióta kormány Szapáry kedvéért módosította a külképviseletekre kinevezhetőek életkora felső határát!) Idiotisztán Törvénygyárától.
    A mérleg ezen két serpenyőjét összevetve joggal merül fel a kérdés, hogy ki kit bírálhat(na)?!
    Mondjam? Mutassam? Rajzoljam le? Énekeljem el? … hogyazaherrdörgősq …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Szapáry jól benyalt…ha Orbánt megkoronázzák, mint régi magyar grófi család leszármazottja, visszakapja birtokait, és Orbán mellett grófolhat…..)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. A focista -ahogy alcsúton tanulta—zsebre dugott kézzel!!! Falusi tapló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Visszakerült Békéscsabára Kossuth Lajos levele 2012. augusztus 20. hétfő | AN

A Szenátus megszavazta a Wallenberg-törvényt 2012. július 16. hétfő | AN

A szokásos bűnbakok befogása 2012. április 24. kedd | Frank Bruni

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos