Ronai and Ronai
AMERIKAI

Simicska kezében a Fejlesztési Minisztérium 2011. december 26. hétfő 14:03 | AN Forrás: Magyar Narancs

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Simicska kezében a Fejlesztési Minisztérium

Budapest – Előélete alapján egyértelműnek látszik, hogy az érettségivel miniszteri karriert befutó Némethné strómanként került a legfontosabb gazdasági tárca élére. A Magyar Narancs szerint Némethné régebb óta a Simicska-Nyerges maffia egyik végrehajtó embere. Kinevezése azt jelenti, hogy közvetlenül a Simicska-Nyerges klán kezébe került a csaknem 600 milliárdos költségvetésű fejlesztési tárca. Maffia ilyen nyíltan és arcátlanul még nem fonódott össze a gazdasági és politikai hatalommal. Megtehetik ott, ahol a legfőbb ügyész takargatta ennek a maffiának, amely közvetlenül a miniszterelnöknek dolgozik, az előző ciklusban elkövetett bűneit.

Némethné gyakorolhatja a parlamenti bizottságban azt véletlen elszólását, amellyel a bizottságot tisztelte meg, hogy “Tisztelt Bíróság!”. Ha egyszer vége lesz Orbán két évtizedes ámokfutásának, remélhetőleg lesz olyan szabad és független ügyészség és bíróság, amely végre kérdéseket intéz az Orbán irányítása alatt működő Simicska maffia százmilliárdos lopásai tárgyában, és nem lesz elég válasz az, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Hülyének nézni azonban egy teljes országot, a törvényeket, nincs jogában.

A Fico Kft.-től napjainkig ívelő pálya újabb állomásának tűnik az érettségizett Németh Lászlóné kinevezése a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium élére. Mint a Magyar Narancs megírta,Némethné nem véletlenül került kiválasztásra, hanem közeli viszonyban van a Nyerges Zsolt és Simicska Lajos nevével fémjelzett fideszes gazdasági háttércsoporttal. Némethné ugyanis nem csak az MFB vezérigazgató-helyettese, de tavaly nyár óta tagja a Magyar Villamosművek Zrt. (MVM) igazgatóságának is. Az MVM-et az a Baji Csaba vezeti, akinek dokumentáltan közeli kapcsolata van a Simicska-birodalom operatív irányításában főszerepet játszó Nyerges Zsolttal. (Nyerges a Fidesz gazdasági hátországát képező Közgép Zrt., az Advenio Zrt. és az Infocenter Zrt. első embere.) Baji Nyergeshez hasonlóan szolnoki kötődésű, és éveken át vezette a Nyerges tulajdonában lévő E-OS Energiakereskedő Zrt.-t. Nem véletlen, hogy a cég  tavaly decemberben épp a Közgép tulajdonába került.

A Fellegi vezette minisztérium már születése óta a Nyerges irányította érdekcsoport befolyása alatt áll. Ennek gyakorlásában kezdettől fogva főszerepet játszik Nyerges közeli ismerőse, a szintén szolnoki születése Hegmanné Nemes Sára, a minisztérium – korábban a PPP szerződésekért felelős, újabban a kiemelt állami szerződéseket és támogatásokat vizsgáló – államtitkára, aki a közbeszerzési törvény kialakításában játszott főszerepet. A maffia sikeres működését és a szolnokiak hatékony együttműködését jól példázza, hogy a Közgép Zrt. az elmúlt másfél év alatt legkevesebb 200 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzési projekteket egyedül vagy más cégekkel közös konzorcium tagjaként. Üzleti úton kötődik Nyergeshez a tárca közlekedési ügyekért felelős helyettes államtitkára, Schváb Zoltán, aki korábban a Közgép Zrt. igazgatósági tagjaként volt tevékeny. Nyergessel ugyancsak jó viszonyt ápoló Molnár Ágnesről, az NFM fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkáráról még az is felröppent, hogy esetleg ő lehet Fellegi utódja. De nála egy még inkább kézzel vezérelhető bábra, strómanra volt szüksége az Orbán-Simicska birodalomnak.

Fellegi és Nyergesék viszonya az ősz folyamán megromlott, valószínűleg emiatt kellett távoznia. Míg Orbán elsősorban a Magyar Posta Zrt. strukturális átalakításának elmaradása, a MÁV adósságállományának sikertelen konszolidációja, és a MALÉV szintén sikertelen – a korábbi remények szerint kínai befektetőknek történő – értékesítése miatt volt elégedetlen Fellegivel, addig Nyergesék elsősorban az eredménytelen kínai és orosz kapcsolatfelvétel miatt orroltak meg rá. Így elmaradtak a Fellegi által korábban beharangozott nagyberuházások, köztük az összes budapesti pályaudvar rekonstrukciója és a ferihegyi gyorsvasút kiépítése is, melyek megvalósításában vélhetően főszerep jutott volna a Közgép Zrt.-nek is. Simicskáék ezzel sok pénztől estek el, ezért nem volt Felleginek maradása. Fellegi távozni próbált, de túl sokat tud ahhoz, hogy csak úgy kilépjen a körből.

Demokratikus országot ilyen primitív és átlátszó módon még nem kerített hatalmába egy oligarchikus gazdasági maffia, amelynek jellegzetessége, hogy nem a piacon vagy az alvilágban, hanem a közpénzekből és a politikai vállalkozása révén rabol. A közéletből és az államból csinálnak alvilágot. A találmány lényege, hogy nincs kockázat, a megcélzott államkassza mindig feltöltődik, és rendőrtől, ügyésztől nem kell tartani, mert azokat is ők nevezik ki. Kell hozzá egy szélhámos politikai vezető, aki nemzeti demagógiával és a politikai ellenfelek amortizációjával, kriminalizálásával megszerzi az abszolút hatalmat, majd a gazdasági maffia veszi kezébe az államapparátus irányítását, és azon keresztül szivattyúzzák ki a százmilliárdokat az állam vagyonából.

IMF-re, Európai Unióra azért nincs szükség, mert azok korlátokat szabnak e maffia működésének és megkövetelnek bizonyos átláthatóságot.

Némethné cinikus kinevezése e folyamat része, amely már szinte alig leplezett. Fellegi után Némethné azt jelzi, hogy Simicska teljesen közvetlen irányítást követelt magának. Olyan ember kellett, akit telefonon irányíthat, nem kérdez, nem gondolkodik, csak cselekszik.

Simicska a szamarát is kineveztethette volna fejlesztési miniszternek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (73 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +118 ( 128 szavazatból)
Simicska kezében a Fejlesztési Minisztérium, 4.5 out of 5 based on 73 ratings

,

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. Báthory Ödönke

    Nem lehetne jelentkezni valamilyen miniszternek? Bólogatni én is tudok (ha jól megfizetik).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (35 szavazatból)
  2. Nem csak bólogatni kell. El kell adni a lelkedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (55 szavazatból)
  3. És Viktor állandó mocskos és Sza…os se..ét is nyalogatni kell, mert úgy szereti!
    Én nem válalnám be …
    De mást igen! De azt inkább nem írom itt le …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (40 szavazatból)
  4. Gondolom az egész ünnep ráment szóvalártónak arra hogy ezt legalább a fanatikusoknak úgy adja be hogy ez hozza a végső győzelmet!!!!!
    De egy biztos hogy a csuti fejében valami belekeveredett a vízbe :)
    Végül is jól csinálják saját maguk alatt vágják a fát .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  5. A múltbéli figyelmeztetések:
    .

    Kasza László, a Szabad Európa Rádió egykori munkatársának nyílt levele Orbán Viktorhoz.

    forrás: Élet és Irodalom, LV. évfolyam 4. szám, 2011. január 28.”

    http://tudatbazis.hu/kasza-laszlo-a-szabad-europa-radio-egykori-munkatarsanak-nyilt-levele-orban-viktorhoz

    A jelen:

    “Simicska kezében a Fejlesztési Minisztérium ”

    A jövő:

    AZ MÁR LEGYEN VÉGRE A KEZÜNKBE!!

    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  6. Kedves Bohém,

    a teljes szöveget kivettük, elég a link. Kérjük kedves olvasóinkat, hogy elégedjenek meg linkek használatával, ha azok a témába vágnak, nagyon hosszú idézetek bemásolásával ne nehezítsék más olvasók társalgását. Tájékoztatásul közöljük, hogy “herceg” nevű olvasónkat éppen ezért a tevékenységéért kizártuk a hozzászólás lehetőségéből. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  7. “Simicska a szamarát is kineveztethette volna fejlesztési miniszternek.”

    Nekem is éppen ez járt a fejemben, hogy egy új kaligula született.
    Magyarok! Véreim! Meddig tűrjük, hogy hülyét csonáljanak belőlönk?

    Ha nekik nincs, nekünk van szégyenérzetünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  8. Nekik (most) van hatalmuk de nincs szégyen érzetük …
    Nekünk nincs hatalmunk (persze csak azt hisszük) de van szégyen érzetünk….
    Nem olyan rosszak ezek az esélyek! És a “harc” kimenetele sem kérdéses.
    .
    Hisz semmi sem tarthat örökre, Ugye Orbán Viktor? Újjá építetted a kukorica szárból vetett bújó helyet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  9. Báthory Ödönke
    - és a gerincedet is kioperáltatnád? Az ugyanis alapkövetelmény!
    Ducar140
    - csak az a baj, hogy az a “jó” amit csinálnak, az államcsőd, rendkívüli állapot és rendeleti kormányzás. Ugyanis nyílegyenesen tartunk arrafelé. A gyorsnaszád teljes gőzzel halad Észak-Korea felé!
    Gy.F.
    - nálam a magyar nép elnyerte az AA minősítést (alávaló alattvalók) És nem fogadom el a genetikát mentségül! Nem a vérében van a hiba – hanem a gerincében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  10. Nem értem? Simicska kineveztette a szamarát. Az Orbán kormányban ki nem tartozik valamelyik állatfajhoz? Nem ez az első szamár, csak a többi jól álcázza magát. A közmondás szerint nagy az Isten állatkertje. Nyilván egy keresztényi kormányban, az össz. Magyar Nemzet legyen képviselve. Persze nem mindenki szamár a kormányban. Ott van példaként Kövér, vagy a Lázár, ezeknek nincs nagy fülük, csak szarvuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  11. Egy újabb zsarolható kommunista világbajnok kormányunkban.
    A “ne mi nyerjünk a legtöbbet” szlogen ma már nem érvényes.
    Ma már ez van: csak nekünk, de mindent!
    Ilyen maffia még nem ült a magyar nép nyakába, de hát buta népnek buták a választásai is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  12. Antifülke:
    Honnan veszed hogy ez a nö kommunista ?
    Pont annyira komcsi mint amennyire ma egyesek demokratikusak.
    ( Megélhetési komcsi..megéhetési demokraták…megélhetési lelkészek…megélhetési rendesemberek…csak a nácik. Azok bizony nem megélhetésiek. Azok komolyan is gondolják. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  13. admin!
    Köszönöm!
    Értem!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. És van aki még meglepődik? Nemzeti park igazgatót is neveztek ki diploma nélkül. Pedig az komolyabb feladat, mint egy fejvesztési minisztérium…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  15. Pár nap (óra?) és teljes a maffia a vezetésben. De lehet, hogy tévedek, és már teljes. Bár a csutikondás disznaja – ld. Incitatus – még nem tagja a kormánynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  16. karelsloboda!
    Még mit nem neki? A drága kukoricaszárat? Ő azt nem igényli,hisz mindig csak disznó ólról beszélt a Lázárral egyetemben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  17. bruckenbacker kapitany

    http://hvg.hu/itthon/20111226_Lazar_Janos_Fidesz_interju

    Ez a másik díszpinty!

    Egyik se jobb a másiknál, gátlástalan bűnözők.
    Remélem a helyük is meglesz, ha demokratikus kormányzás lesz ismét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  18. Bruckenbacker,
    úgy legyen!!! Leginkább egy csillag alakú épületre gondolok, ami nem a Pentagon és Washington helyett Szegeden van…Csak mire a sok tehetetlen genetikailag kódolt alattvaló felébred, addigra a bányászbéka s…ge alól kaparhatjuk vissza a MAGYAR KÖZTÁRSASÁGOT.
    Karácsony van – figyeljétek csak, a megélhetési, agymosott bérminuszolók szabadságra mentek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  19. Itt nem a lóláb, az egész ló kilóg!

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Idemásolom egy másik cikkhez írt hozzászólásomat:
    Orbán, Orbán, mindig csak az Orbán. A lényeg azonban nem az ő személye. Megpróbálom összefoglalni.
    Orbán addig marad hatalmon, míg az oligarchák ott tartják.
    Az oligarchák addig tartják hatalmon, ameddig kiszolgálja az érdekeiket.
    Orbán hatalmon akar maradni.
    Orbán kiszolgálja az oligarchák érdekeit.
    Utóirat: ha Orbán mégsem szolgálná ki az oligarchákat, és ezért leváltanák, tesznek helyére valaki mást.
    Az új Orbán ugyanúgy fog működni, mint Orbán.
    Game over…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  21. Sajnos, a maffia (Simicska és a többiek) kiépítette a totális pénzelszívó mechanizmust: az államhoz befolyó adóforintok és uniós eurómilliók jelentős része a “baráti” cégek számláján landol. Ez már nem korrupció, hanem szervezett rablás. Most már sutba dobták a látszatot is: Simicska megbízottjának egyetlen feladata van, aláírni a banki átutalásokat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  22. és ha nem viselkedünk jól, akkor leváltják a embereket?
    mert a kormány tuti marad?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  23. aki a fideszre szavazott szégyen csillagot rájuk
    stigma!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (21 szavazatból)
  24. Nem sok olyan ország lehet, ahol a maffia átvette a politikai hatalmat.
    Magyarország ilyen.
    A maffiától pedig sem szép szó, sem tüntetések, sem aláírások, sem szavazás nem veszi vissza a hatalmat.
    Akárhány leckét kapunk, nem tanulunk, és egyre nehezebb lesz felsőbb osztályba lépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  25. A birkák nem szoktak tiltakozni a nyírás ellen.
    Semmi reményünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  26. Ezért kell megszüntetni, üldözni valamennyi baloldalinak tűnő médiát, melyek országon belül jelennek meg, és ezt egyenlőre tűri a demokratikusnak hitt nyugat, oszt.jónapot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  27. ll

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  28. most már egyértelmű (talán) az 53% a győzteshez szeretett volna tartozni, csak sajnos nem megbízható árja. A közösből nem részesül, hanem bead. Lesz itt még IMF hitel is, jó sok, amit nem az árják fognak visszaadáskor kinyögni. Igaz egyik másik árja a pártállami előd idején már funkcionárius volt, akkor meg Biszkuval egy széken ül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  29. Ezt az egész vircsaftot az Eu is látja. Nem kell őket is hülyének nézni. Ha én volnék a helyükben nem kezdeményeznék IMF tárgyalást ezekkel. Megvárnám amíg hasoncsúszva elém jönnének és diktálnék. De mindíg csak egy kis részletfizetést adnék. Mondjuk havonta. Valamit-valamiért. Gondolom érthető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  30. kekec
    2011. december 26. hétfő
    15:42

    Csak azért “jó” amit csinálnak mert a zemberek nagyobbik része még mindig olyan mint a bágyadt töltött galamb !
    Nem tudom mi térítené észhez ezt a genetikailag elgalambosodott részt , talán ha nem jönne meg a nyugdíj és kikapcsolnák a vizet és a villanyt vagy ha látnák éhezni az unokát és nem lenne orvos meg gyógyszer akkor talán felsejlene a sok szappanoperán elbutultnak nem értük dolgozik éjt nappallá téve a csutipatás!!!
    A csutinak célja van de “MI” csak kellemetlen problémái vagyunk a cél elérésének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  31. Minuszolók ha nem tetszenek a hozzászólások és a cikkek ne olvassátok!
    Nézzétek inkább azt amit nektek hazudnak akarom írni , kitalálnak.
    Vagy nézzétek meg a szeretett vezér összes szónoklatát 1988-ig visszamenőleg , meglepődtök van olyan időszak amikor látszik rajta hogy épelméjű , demokrata , kisztitkár meg minden olyan ami ellen most törvényt hoz !
    És ha ez nem elég akkor költözzetek hozzá és használjátok a nyelvetek amikor csak tudjátok hogy ragadna bele a s…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  32. admin 2011. december 26. hétfő 14:57
    “Tájékoztatásul közöljük, hogy “herceg” nevű olvasónkat éppen ezért a tevékenységéért kizártuk a hozzászólás lehetőségéből. Admin”

    Kár, mert érdekes anyagokat hozott. Talán egy visszafogottabb princ(ess) majd besegít helyette.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  33. Akkor amikor egy Pintér Sándor lehet a belügyminiszter, akkor miért csodálkozunk, ha a Simicska társaság is bepofátlankodik a hatalomba?
    Bár 2 dudás nem szokott megférni egy csárdában, ezek szépen megegyezve fogják nincstelenné tenni az országot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  34. Az előző garnitúrában is volta nagystílü maffiózók, nem vitás . De a fidess, az maga a maffia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  35. Ez várható volt,hogy a mélynövésű keresztapa Don Orbán összes maffiózóját pozicíóba hozza. Egyébként az átnevezési hullám Debrecent is elérte. Debrecen új neve: Kósanosztra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  36. A FIDESZ már vágja a centit.
    Még 5 nap.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Nem értem, hogy melyik minisztérium hivatalosan mivel foglalkozik.
    Ezek nem csak az utcákat nevezték át (szegény Szalmás Piroska most került sorra), és nem csak a választási körzeteket szabták át, hanem a minisztériumokat is értelmetlenül össze-vissza hányták. Ennek semmi más célja nem lehetett, mint az átláthatóság megszüntetése, az önkény biztosítása.
    Ha a most kinevezett személy minisztériumának gazdasági szerepe van, akkor azonnali veszélyben vannak a bankbetétek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. Azt mondják ha így mennek a dolgok tovább az ország csődbe megy!Hát pont ezt akarja!Csődbe vinni az országot és előlről kezdeni mind a háború után. Az államosítást már elkezdte.A nyugdíjmegtakarítást már elvette stb.Most teszteli az országot. 1:0 a csutuikiskondás javára. Szerintem még fogadást is kötött arra, hogy senki nem mer forradalmat csinálni. a Jobbik meg a csikkzsebében.Ez már régóta látszik.
    Vigye mindneki a legkisebb megtakarítását is külföldre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  39. Akármerre fordulok, akárkivel találkozom, mindenki menekül, külföldön keres boldogulást.
    .
    Elmegy a kútágas,
    Marad csak a kútja,
    Meg híres Werbõczi
    Úri pereputtya.
    Árvult kastély gondját
    Kóbor kutya õrzi,
    Hivasd a törvénybe,
    Ha tudod, Werbõczi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. Nagyon összecsengenek a dolgok. A Ménesi úti gittegylet az Orbán család, a Kövér család, a Strumf család, Simicskáék. Dolomit, Gánt, Ezüsthajó, Tokaj, Válivölgy, hát kelett ez nekünk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. proaktiv írta (2011. december 27. kedd 03:55):
    “Kár, mert érdekes anyagokat hozott.”
    .
    Kösz, nem hittem, hogy létezik tipikusan magyar mondat, de ez az volt.
    Valaki elárasztja az AN-t 3-5 másodpercenként (!!!) küldött üzenetek SZÁZAIVAL, az ezt kifogásoló levelekre nem reagál, 24-én szinte elérhetetlenné tesz az oldalt (tipikus Denial of Service támadás) …
    .. és erre akad valaki, aki szerint kár volt kirúgni, mert “érdekes anyagokat hozott”.
    Gratula.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. Nálad a pont, Ego!
    Teljesen jogos a lépés, akár már hamarabb megtette volna az admin.
    Aki az ún. “mínuszolókkal” foglalkozik, az tőlem is mindig kap egy mínuszt, ezt tessék szíves lenni beleszámítani.
    Indokom egyszerű és mondtam is már:
    Azokat a kis ikonokat azért találták ki, hogy használják őket. Azok is kifejezhessék egyetértésüket – vagy akár egyet nem értésüket is! – egy hozzászólással, akik egyébként nem akarnak írni. Ha ez nem tetszik, a megoldás igen egyszerű: nem kell megadni ezt a lehetőséget.
    Addig viszont viseljük már el az akár névtelen bírálatot is!
    Én is ezt teszem… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Hogy mivé vált ez az Ország ? Hihetetlen vagy mégsem .?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. Én miniszter akarok lenni a hóügyekért felelnék

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  45. Az a baj, hogy a postorbáni kormányok a kiegyezés, megbékélés miatt nem fogják ezeket az ügyeket komolyan vizsgálni, és a II.vh. utáni izraeli módszerrel begyűjteni az érintetteket, részletesen adatokat gyűjteni és a vagyoni kártalanításon kívül a bűnhődtetésüket intézni.
    Mivel erre nem lehet számítani, ezért ezt kvázi titkosszolgálati módszerekkel és feltehetőleg a magyar államvezetés nélkül kell megoldani, bármilyen külső szakértői, fejvadász vagy végrehajtói szinten.

    Mindez azt is jelenti, hogy az államilag levezényelttel szemben sokkal hatékonyabb lehetne, és másrészt a titkosszolgálati módszerek révén a “finnyás” demokratikus jogállamiság törvényei felett is állna. Úgy, -mint valójában ma is a demokratikus államok titkosszolgálatainál jellemző módon,- mint a Q. Tarantino stílusú akciófilmekben.
    Ennek a kiépítése, az ügynökök, szakértők, kommandósok kiképzése nem késlekedhetne sokat, és minden külföldi segítség re is szükség lenne. Közel-Keleten, Közép-Afrikában, Latin-Amerikában és a volt Szovjetunióban harcedzett profik tapasztalt profik kell, hogy a fizikai részét megvalósítsák mindennek. A fejvadászoknak is jutna bőven jutalék a működési költségeken felül, hiszen mindmáig naponta többmilliárdot sikkasztanak, panamáznak el, amelyek egy része nyilvánosan is követhető, de egy jórésze át lett mosva, és el lett tüntetve külföldre, ill. patyolattisztán otthoni vállalkozásokba, ingatlanokba….
    Ezen pénzmozgások végigkövetése nem mindig, vagy körülményesen lehetséges csak, ezért meg kell fordítani a bizonyítási kényszert, és minden véres, vagy sárosnak minősítendő, amihez közük van, és az ellentétes bizonyításig az államnak visszajár a költségek levonása után.
    MIndez egyszerűbb lenne, ha ma már létezne egy tagállamok felett álló titkosszolgálat, amely az ilyen maffiatevékenységek esetében eljárna, de sajnos nincs, és mindaddig ezt szintén a magyar kormánytól független alapon lehet csak hatékonyan megoldani.
    Nem várható el, , hagy a posztorbáni kormányok kérésére simicska, nyerges, kósa, vagy az orbánfamilia a többi oligarchával önként és dalolva milliárdosból homeles-szé változva visszafizessen mindent a kamatokkal, kártalanítási összegekkel, és az adóhatóság szabályai szerinti 100%-os adóbírsággal, ezért ezt csak és kizárólag a leghatékonyabb eszközökkel szabad csak elindítani és végigcsinálni hangsúlyozottan bármilyen eszközzel.

    De addig is mindent pontosan fel kell jegyezni ezekkel kapcsolatban, mert egyszer majd eljön az ideje, de addig is naponta többmilliárdot lopnak el!!!
    Egymilliárd az értéke egy bp-i hosszú 10 emeletes szalagpanelháznak (100 lakás). Tehát ez olyan, mintha naponta egyet – kettőt – hármat robbantanának fel porigrombolva!!! Havonta 50-100-at. Havonta egy város megsemmisítésével ér fel! ( Vidéken még több lakásnak felel meg, akár naponta egy falu összes lakóházának) Persze az is kérdés, hogy a nép mennyire birka, mennyire tolerálja a piócák habzsolását. Mikor robban ki esetleg bármi, ami kontrollálatlanul ledarálja őket? De a számonkérést semmiképp sem úszhatják meg esetleges megsemmisülésükben sem, és annak precíznek, mélyrehatónak kell lennie!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  46. Lehet, hogy a 8 általánosommal túlképzett lennék egy miniszteri tárca birtoklásához. Azért A filmekből ismert klasszikus maffia-világ nagyon háttérbe szorulna a magyar összefonódásokhoz képest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az Orbán csürhe még szabadlábon van 2014. január 8. szerda | AN

Szabadrabló üzemmódban a Fidesz 2014. január 8. szerda

A Fidesz, az adócsalók pártja 2013. december 3. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos