Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az Orbán csürhe még szabadlábon van 2014. január 8. szerda 19:35 | AN

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az Orbán csürhe még szabadlábon van

New York – Az elmúlt év legnagyobb politikai meglepetése a világpolitikában, hogy az Európai Unió első fasiszta államának vezetői még szabadlábon vannak. Az alkotmányos rend megdöntése és a kizárólagos hatalom birtoklása a magyar jogrendben életfogytiglannal fenyegetett államellenes bűncselekmény, Orbán Viktor fasiszta csürhéjét pedig ennek ellenére még nem tartóztatták le. Európa közepén jelenleg egy nemlétező állam működik, miután egy szervezett bűnözői csoport elfoglalta az országot és eltörölte az Alkotmányt. Magyarországnak még érvényes alkotmánya és legitim kormánya sincs. Az illegitim kormány által kiírt választás is illegitim, törvénytelen.

Európában jelenleg létezik egy ország, amelynek nincs alkotmánya, nincs kormánya, nincs legitim állama. Az egykori Magyar Köztársaság alakú sötét lyuk tátong Európa politikai térképén. Az ország élén jelenleg egy bűnszervezet áll, amelyet a katolikus egyházon kívül senki nem legitimált. A szervezett bűnözői csoport elfoglalta az ország stratégiai pontjait, megbénította a jogrendet és az ország ellenálló képességét. Orbán Viktor, a bűnszervezet vezetője demokratikus választáson jutott hatalomra, majd önhatalmúlag eltörölte az ország Alkotmányát, miután kétharmaddal eltörölte azt a szabályt, hogy az Alkotmányt csak háromnegyedes többséggel lehet megváltoztatni. Az Alkotmány és az alkotmányos rend megdöntése után megszűnt az Alkotmány által nyújtott legitimáció, Magyarországnak nincs legitim kormánya és nincs legitim Alkotmánya.

Orbán Viktor bűnös az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásában, a kizárólagos hatalom megszerzésében, befolyással való üzérkedés, hatalommal való visszaélés, korrupció, vesztegetés, lopás, hamis vád és más bűncselekmények elkövetésében. Tettestársai Kövér László, Áder János, Semjén Zsolt, Navracsics Tibor, Szájer József, Lázár János, Rogán Antal, Selmeczi Gabriella, Simicska Lajos, Polt Péter, Szijjártó Péter és mások.

A demokratikus világ közvéleménye érdeklődéssel várja, hogy a klerikálfasiszta és antiszemita ideológiával magát politikai pártnak álcázó bűnszervezet tagjait mikor veszik őrizetbe. A sajtóban és az egykori államhatalmi szerveknél dolgozó bűntársak büntetőjogi felelőssége az alkotmányos rend helyreállítása után létrejövő független magyar igazságszolgáltatás feladata lesz.

A bűnszervezet tagjainak vagyonát és bankszámláit le kell foglalni és a magyar népnek vissza kell adni. Amikor ez megtörténik, akkor Lázár János pont annyit fog érni, mint amije lesz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (106 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +149 ( 171 szavazatból)
Az Orbán csürhe még szabadlábon van, 4.7 out of 5 based on 106 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(57)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

57 Reader’s Comments

  1. Utolsó két sor: nagggggyon várom!!!…. Bárcsak!!! … :( Egyenlőséget és igazságot mindenkinek.

    >>> SZENDAMnak: de jó!!!, hogy kitetted a linket, naggggyon jókat szórakozok az írásaidon, bár sajna nincs időm végigolvasni az összeset egyben ma, de fogom, kedvenceltem az oldalt, kár hogy eddig nem futottam bele. Ajánlom nektek is a mazsolázgatást :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  2. Mesterhazi nem lesz ellenfel a Fidesznek…. langyos maszlag lesz az egesz!
    Gyurcsany, meg mindig Gyurcsany akibe van egy kis szikra! Barmilyen buta dolgai vannak voltak meg mindig o az egyetlen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  3. jav.: Mesterhazy

    Szigetvari Viktor is egy borzalom.!….milyen politikus, milyen ember az, aki nem emeli fel a fejet mikozben beszel, hanem alulrol nez felfele!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  4. Kibic írja: “Sajnalattal kell megjegyeznem, hogy a demokratikus vilag kozvelemenyet meg egy picit sem erdekli, hogy mi tortenik MO-n. ”

    Ez nem így van! A minap egy valparaisoi iránytaxisofőr kérdezte némi szánakozással a hangjában, hogy mi a csuda történik Magyarországon, nagyon furcsa, nem érti!
    Chilében a többség azt sem tudta eddig, hogy Magyarország létezik. Most meg “hála” Orbánnak, rákerültünk az utca népének a mentális térképére is :-(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Sumák ! Ravasz mint egy róka !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Kedves EAGLE!

    Csupa nagy betűvel. Ez nagyszerű dolog, hogy lefordítottad a cikket angolra. De tényleg jóóóóó lenne, ha tömegek olvasnák el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. Azt hittem a valparaiso-i taxisofőrnek 1947-ről beszéltél…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Megszereztük a Magyar Krónika első cikkét 2014. január 9. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos