Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egységes maffiahálózat irányítja a politikát 2013. november 19. kedd 11:07 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egységes maffiahálózat irányítja a politikát

Budapest – Ángyán József szerint a Fidesz és az MSZP azzal, hogy nem támogatja az adóhatósággal kapcsolatos vizsgálóbizottság felállítását, azt bizonyítja, hogy “egységes maffiahálózat irányítja a háttérből a politikát” évtizedek óta.

A volt fideszes, jelenleg független képviselő Schiffer Andrással, az LMP frakcióvezetőjével közösen múlt héten kezdeményezett felállítani egy olyan parlamenti bizottságot, amelyik a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról (NAV) megjelent hírek miatt folytatna vizsgálatot. Egy korábbi sajtótájékoztatón ugyanis Horváth András, a NAV munkatársa – aki már benyújtotta lemondását – arról beszélt: nagyobb hazai cégek és multik évente több mint ezermilliárd forintértékben csalnak adót, amihez kormányzati körök támogatásával az adóhatóság is asszisztál.

A hétfői sajtótájékoztatón Schiffer András ismertette: a kezdeményezésüket 50 képviselő írta alá, az LMP mellett a Jobbik frakciójának tagjai, valamint a független képviselők egy része. Vagyis az LMP-s politikus szerint sem a Fidesznek, sem az MSZP-nek nem érdeke az, hogy “az ország kiszabaduljon a maffiahálózatok szorításából”.

Schiffer András bejelentette, közérdekű adatkéréssel fordulnak a nemzetgazdasági miniszterhez, hogy 15 napon belül megkapják az ügyben egy hétvége alatt lefolytatott minisztériumi vizsgálati jelentést és megismerhessék annak főbb megállapításait.

Ángyán József úgy értékelte, a Fidesz–KNDP és az MSZP magatartása azt bizonyítja, hogy egy “néhány tucat gazdasági szereplő által irányított maffiahálózat kisajátította a politikát”, és a két politikai oldal csak ennek a maffiahálózatnak a “délelőttös és délutános műszakjai”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +41 ( 45 szavazatból)
Egységes maffiahálózat irányítja a politikát, 4.9 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. keremszepen jobb cimet nem is lehette volna kitalalni kanadara………..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  2. piros
    csatlakozom bumburihoz, mert engem is vádoltál. Azt írhattam, hogy Gyurcsány nem tartozik ebbe a brancsba, őt másért szoktam bírálni. Amúgy minimum öt éve tudom, mondom és írom, hogy egy brancs ez mind. Már a 2010-es Fidesz győzelem előtt is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  3. Oldeberg.
    Közös alom kölykei, igen.
    De Thurmer példul legalább nem tagadja :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  4. ” Egységes maffiahálózat irányítja a politikát ”
    Hm. Ángyán úr tévedhet. Nem létezik, hogy egy ilyen MAFFIÁVAL ősszeszűrje a levet az a sok multicéget képviselő STRATÉGIAIPARTNER…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  5. http://multiundor.postr.hu/szenttehen

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Vadai Ágnes szerint a DK nem működik együtt a Jobbikkal. Ergo: a DK nem támogatja a parlamenti vizsgálóbizottság megalakítását.
    Mi lehet a valós ok?
    Szerintem ki kellene végre takarítani ezt a politikai disznóólat. Tiszta vizet kellene önteni a pohárba! Jogunk van tudni mindent arról, ami a mi, egyszerű választók életére hatással van. Jogunk van tudni mindent az olajszőkítésekről, a pártok székházainak adás-vételéről, a Gripen ügyről, a VEGYÉP és a KÖZGÉP üzletekről, Kayáról, meg Totról, Békement finanszírozásról és a Jobbik számlamozgásairól.
    Tudom, hogy a felsorolásom nem teljes. Megköszönöm a kiegészítéseket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  7. A háttér:
    Ebben a kormányzati ciklusban 16 ügyben 16 bizottság állt fel, a többség lesöpörte a témát! Na és kikből állt vajh a többség?!
    -
    Ez a bizottságosdi csak az időhúzást szolgálná ekkora vádban, miért nem repült rá holpolt, holnempolt, Rogán miért nem találta indokoltnak, hogy lépjen, amikor a NAV-s szólt neki az ügyről, papírokkal alátámasztva?!
    -
    Nem az MSZP-s nem lépés a gond – hanem az ügyészségé, de az nagyon!
    De terelésnek, szocizásnak nagyon megfelel.
    -
    Az, hogy egy hétvégén a kivizsgálók nem találtak semmit, na az is egy érdekes dolog! De majd lehet, hogy egy-két forintos adóhátralékost jól megbüntetnek, mert ahhoz van szemük, a milliós csalásokat nem látják!

    Más téma:
    http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/11/22/eldol-a-szlovak-milliomosno-sorsa/#a3
    Nehogy már az azeribaltazár esete ismétlődjön meg! Tessék olvasni a hsz-ket is, vannak nagyon jó megfigyelések.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Végre kiderült, hogy mit kell tenni…..
    http://nepszava.hu/cikk/1003686-a-szolgaltato-fizeti-a-gazkeszulekek-felulvizsgalati-dijat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos