Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szabadrabló üzemmódban a Fidesz 2014. január 8. szerda 0:18 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szabadrabló üzemmódban a Fidesz

Budapest – Úgy tűnik, az állami megrendelések, a trafikok, a takarékszövetkezetek, a földek, a szerencsejáték-piac és a nyugdíjvagyon eltüntetése is kevés volt Orbán Viktornak ahhoz, hogy kifizesse a fideszes/lopeszes hadurakat és hű kiszolgálóikat. Ezért kormányzása utolsó hónapjaiban a 2002 elején már tapasztalt szabadrabló üzemmódra kapcsolt.

Mint arról beszámoltunk, Magyar Krónika névvel fideszes folyóirat indul májusban. A havilap első szerkesztőségi értekezletét Orbán Viktor tartja a Demokrata című hetilap szerkesztőségében. A kormányfő maga is írni is fog a kormányfolyóiratba.

Szanyi Tibor, az MSZP politikusa ezzel kapcsolatban a következőket írta: az uralmát lopásra berendező Orbán Viktor most mindjárt lapot alapít. Vajon mennyiből és kinek a zsebéből finanszíroznák ezt? A kérdés Navracsics Tibor igazságügy miniszternek szól, aki a veszprémi választókerületében már javában osztogatja a minisztériumi támogatásokat, és a hírek szerint Orbán lapját is két kézzel pénzeli.

Navracsics Tibornak el kellene határolódnia a Magyar Krónika aberrált ötletétől, és beismernie, hogy a lapnak álcázott méregdrága propagandakiadvány csak a legújabb megoldás arra, hogy a süllyedő hajóról menekülő fideszes/lopeszes pártkatonákat kifizessék! – írta a szocialista politikus.

Szerinte a Magyar Krónikára egyébként már nincs szükség a köztévé Híradója miatt. Érdemes bele-belenézni, hogy lássuk, vajon mekkora örömhír lesz a velejéig korrupt, romlott és hazug Orbán-kormány leváltása.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (34 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +46 ( 52 szavazatból)
Szabadrabló üzemmódban a Fidesz, 5.0 out of 5 based on 34 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. orbán sunyi vigyorral közli, ugyebár nem tudhatjuk kinyeri a választást, ugyanakkor elkötelezettségek tucatjával terheli a következő kormányzatot. Az orbán banda tőkeerősebb, váltás esetén a következő kormány lehetőségei szűkebbek mint valaha. Soha ekkora tőkét nem harácsoltak még össze kukaborogatásra autó gyújtogatásra utcakő felszedésre kirakatok betörésére a koleszosok, “a magyarok” hatalmának biztosítására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  2. oldster
    2014. január 8. szerda
    20:02

    Sajnos a nemzetközi statisztika szerin Magyarország azt hiszem az első helyen áll a gyerekverés és az ijesztgetés ill, félelemkeltés által történő gyereknevelésben.
    .
    Nem tudom hány generáció kell amíg ezt leveti a magyar nép. De vannak nagyszerű emberek is, sokan, itt is a AN en és otthon is és látod Orbánnak sikerült elűzni minden munkaképes életképes, alkalmazkodni tudó fiatalt. Már bőven fél millió felett járunk egy 1O milliós országban.
    .
    Orbánt én nem egyszerűen elmebetegnek tartom de egyben mutáns egyednek is, lappangó feminin (lelki) vonásokkal. Én valószínűnek tartom, hogy maga Orbán is valahol érzékeli a mutáns mivoltát, feltehetőleg pozitív értelemben és ez is talán az egyik oka, hogy már 5 gyereknél tart.
    .
    A kormányzati munkában is a ” lepetézést” folytatja, odapetézik odarondít ahova tud, és várja torz vigyorral, hogy kikeljenek a lárvák. Az ő becses mocska, mint a gyerek aki élvezi, hogy összetaposhatja a bogarakat, belerondíthat beletúrhat a szép szűzhóba, mindegy csak az ő maradandóságának a névjegyét otthagyni.
    .
    Nagyon súlyos eset és csak ismételni tudom, szerintem ez inkább veleszületett alap tulajdonsága és nagyon kell az ilyen emberrel vigyázni, mert ha nem az van amit akar akkor roncsol mindent a józan ész felett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. egyvandor
    2014. január 8. szerda
    22:06 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Egy lerabolt, kifosztott, megnyomorított ország és egy még ádázabb, mint volt a zemútnyócévben ellenzék várna a “nyerőkre”, amiben én nem is hiszek, itt más nem nyerhet CSAKAFIDESZ!
    A Fidesz kassza és a haverok zsebe túlcsordulásig kitömve, nem buszokkal, hanem vonatszerelvényekkel utaztatnák a tüntetőket traktoros blokádokra, a főváros szétverésére még az országhatárain túlról is (pláne!).
    Lehet, hogy rosszul látom, de az tudom, hogy a koleszos jogászok tettek, tesznek és tenni is fognak a jogra, oszt jó napot!
    Nem is tudnak mást adni, csak mi lényegük….
    Nem látom a kiutat csak abban, hogy ez a trutyi, amit a narancsék összehoztak az ő nyakukra ömöljön, (a miénkre is és azokéra is, akik a 2/3-t adták nekik!), talán belefulladnak és akkor megszabadulhatunk tőlük végleg…
    Különben marad a körbeforgás négyévente, az egyik helyrebillent a másik lebontja – ennek nincs értelme az ország és az emberek szempontjából!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Kedves Eagle!

    Köszönöm a választ. Talán sok közös van bennünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos