Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz, az adócsalók pártja 2013. december 3. kedd 20:36 | AN

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz, az adócsalók pártja

Budapest – Orbán Viktor azt mondta, hogy “az adócsalóknak a börtönben a helyük”. Ebben az esetben Orbán Viktor és pártja testületileg bevonulhat a börtönbe, mert Simicska Lajos az összes maffiózóhoz hasonlóan adócsalással kezdte megalapozni a Fidesz és Orbán Viktor vagyonát. A Fidesz-közeli cégek többsége hatalmas köztartozásokkal, köztük be nem fizetett adókkal tűnt el. Kaya Ibrahim és Josip Tot pártja bűnszervezet, amely az állami erőforrások kisajátítására és megcsapolására jött létre.

A Fidesz maffia története a Fico Kft.-val kezdődött, és a köré kiépült Fidesz-közeli cégekkel folytatódott. A rendszert Simicska Lajos és a később kétmilliárdos áfacsalásért elítélt Varga Tamás hozta létre és működtette. Ezekben a cégekben ugyanazok az emberek cserélgették egymást, akik közül többen később az APEH állományába kerültek, amikor Simicska Lajos lett az APEH elnöke. A cégbírósági adatokban látható, hogy ugyanaz a néhány ember (egyebek között Kövér Szilárd, Kövér László testvére, Brunner István, Győri Tibor, Schlett Csaba, Varga Tamás és mások) adogatták jelképes 5 ezer forintos áron az üzletrészeket egymás között. A cégek központja rendszeresen megváltozott, és a cégek egy idő után mindig új tterületi adóhatóság alá tartoztak.

Ezeknek a cégadatokban bekövetkezett változásoknak egyetlen céljuk volt, hogy a cégek adóhatósági ellenőrzését elkerüljék vagy megakadályozzák. Amikor egy cég a telephely változásával másik területi igazgatóság hatálya alá került, a megkezdett vizsgálatok megszűntek. Később valamennyi cég az egyik pesti igazgatóság illetékességi körébe került, miután azt az igazgatóságot a Fidesz és Simicska egyik embere vezette. Az egész Fidesz-közeli cégháló egy szervezett adóbűnözési társaság volt, amely először csak nem fizette be az adót, majd olyan céghálózatot alkottak, amely már nemcsak elcsalta, hanem lopta is az adót. Ennek mintájára építette fel Varga Tamás az áfacsalásra létrehozott számítógépes számlázási szisztémáját, amelynek révén fiktív cégek beiktatásával kétmilliárd forint áfát igényeltek jogtalanul vissza.

A fideszes bűnszervezet egyes cégekkel hatalmas adótartozásokat és köztartozásokat halmozott fel, majd ezektől a tartozásoktól úgy szabadult meg, hogy a cégeket fiktív személyeknek eladta. Ezek sorába tartoztak a Kaya Ibrahimnak és Josip Totnak eladott cégek. A bűncselekményekért senkit nem vontak felelősségre és a kárt soha senki nem térítette meg. A cégek egy részét százmilliós köztartozásokkal adták el olyan cégeknek, amelyek utána eltüntették a köztartozásokat. A rendszerváltás utáni Magyarországon nem működött egyetlen Fideszhez hasonló magyságrendű adócsaló, szervezett bűnözői csoport sem. Az adócsalás mellett felvettek százmilliókat az állami tulajdonú Magyar Hitelbanktól (vezérigazgató a Fidesz holdudvarába tartozó Töröcskei István volt), majd azokat soha nem fizették vissza. A veszteséget benyelte az állam. A Posdtabankot hasonlóképpen megcsapolták, a veszteséget ott is az állami konszolidáció fedezte.

A Fidesz által elrabolt vagyon nagysága megközelíti, vagy talán meg is haladja az olajbűnözésben ellopott milliárdok nagyságát. azzal együtt, hogy Tóth Béla révén a Fidesz holdudvara maga is nyakig volt az olajhamisítási bizniszben. A Fidesz-maffia fejlődése a piti adócsalástól vezetett a magan-nyugdíjpénztári megtakarítások ellopásán át a Magyar Nemzeti Bank bekebelezéséig és magánbankként való kezeléséig. A Fidesz olyan szervezett bűnözői csoport, amely a politikai hatalom megszerzésével rátette a kezét a teljes magyar költségvetésre és állami vagyonra, amelyet saját hasznára működtet. Az ország lakosságát saját üzleti vállalkozásának alkalmazottjaként dolgoztatja. A piti és százmilliós adócsalások nyomait az első kormányra kerülés után a “hosszúbájtok éjszakáján” tüntették el, amikor a legfőbb adócsalót és az adócsalás rendszerének kitalálóját és mozgatóját, Simicska Lajost nevezték ki az APEH elnökének.

Simicska Lajos addig töltötte be ezt a pozíciót, amíg a Fidesz bűncselekményeinek nyomait el nem tüntette. Utána maga helyére ültette Vida Ildikót, egyik korábbi cégalkalmazottját, akinek személyén keresztül az egés adóhivatal a Fidesz-maffia, az adócsalók kezébe került. Ettől kezdve az adócsalók azt csináltak, amit akartak, az adóhivatalt pedig politikai ellenfeleik megfélemlítésére, üzleti ellenfeleik megzsarolására és kinyírására használták.

A Fidesz bűnszervezetként való működése visszanyúlik a liberális ellenzéki korszakába. ez a párt kezdettől fogva maffiaként működött, “Lajos” matematikai zsenialitása és üzleti gátlástalansága szövetkezett Orbán Viktor populizmusával, amely azt a látszatot keltette, hogy ez egy politikai párt, és nem egy maffia. A Fidesznek mindig voltak politikus alkalmazottai, és a rablást lebonyolító üzleti szakemberei. Orbán Viktor feladata az volt, hogy megszerezze a politikai hatalmat és az állami vagyon feletti rendelkezés jogát, Simicska feladata pedig az, hogy az államot kirabolja, a rivális üzletfeleket megvegye vagy megzsarolja. A cél az volt, hogy az ország legnagyobb bankjait, iparágait, állami beruházásait, energiaforrásait és az energiaszolgáltatókat megszerezzék és saját hasznukra működtessék. A liberálisból keresztény-nemzeti ideológia lett, mindig annak megfelelően, melyik ideológia szolgálta jobban a maffia céljait.

Felsorolni sem lehet azokat a bűncselekményeket, amelyeket elkövettek. Az elrabolt pénz mennyisége csillagászati összegre rúg. Ezek egy részét a közreműködők lefizetésére, a párt és sajtója működtetésére fordították, mintegy befektetésként arra, hogy a teljes állami vagyont magánosíthassák és magáncélra fordítsák. A többit egyszerűen elrabolták. Orbán Viktor ma vélhetően Magyarország leggazdagabb embere. Ehhez a gazdagsághoz úgy jutott hozzá, hogy önmagukhoz képest pitiáner tolvajok miatt kriminalizálta a politikai ellenfeleit és szétverte a jogállamot. Amikor a Fidesz fogott egy tolvajt (lásd: Tocsik-ügy, Zuschlag, stb.), akkor kíméletlenül leszámoltak vele és politikai hisztériakeltésre használták. A Fidesz bűncselekményeivel szemben pedig az ellenzéke mindig gyengekezű, megbocsátó és elnéző volt, mindig futni hagyta a bűnözőket. Később pedig Orbán maffiája elfoglalta az ügyszéséget, a rendőrséget és az igazságszolgáltatást is, és ezzel megakadályozta, hogy Magyarország legnagyobb szervezett bűnözői csoportját felelősségre vonják. Ezzel szemben az igazságszolgáltatást a politikai ellenfelek és az üzleti konkurancia kivégzésére használják.

A klasszikus maffia az államhatalmon kívül működik, és az államhatalommal szembeni harcban próbálja megszerezni a hatalmat és a pénzt. Eközben megveszteget politikusokat, rendőröket, bírókat. Az Orbán-maffia az első olyan alvilági csoport, amely magának az államhatalomnak a megszerzését tűzte ki céljául, és nem az államhatalommal való harcban, hanem annak birtokosaként fosztja ki az egész államot és az országot. Maga adja a miniszterelnököt, a rendőrt, az ügyészt és a bírót, maga hozza a törvényt, és látszólag legálisan veszi birtokba egy egész ország teljes gazdasági és pénzügyi rendszerét. Ehhez hasonló kártékony, rákos daganat még nem működött a történelem során. Vezettek meg országot elmebetegek, őrültek, megszállottak, fasiszták és nácik, de közönséges útszéli bűnözők még nem, akik mindehhez eszközül használják ha kell, a fasiszta és náci eszméket is. A hazug nacionalista és kódolt antiszemita ideológia a fügefalevél, mert az idegengyűlölet olyan erős a magyar népben, hogy aki azt hazudja, hogy a “magyar érdeket” védi, annak mindent elnéz. Amikor észreveszi, hogy rászedték, akkor elkezd az utcán koncolni.

A maffiát Orbán Viktor vezeti, a maffia rész a Fidesz nevű párt, a jobbkeze Simicska Lajos, aki Orbán keze alá dolgozik, és begyűjti a pénzt. Ha Orbán Viktor kívánsága valóra válna, hogy az adócsalók kerüljenek börtönbe, akkor ha Orbán, Simicska és bűntársai ezer évig élnének, az sem lenne elég, hogy leüljék a büntetést mindazokért a bűncselekményekért, amelyeket elkövettek.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (95 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +162 ( 168 szavazatból)
A Fidesz, az adócsalók pártja, 4.9 out of 5 based on 95 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Rövid, és velős vázlata a fidesz maffia működésnek!
    Berlusconi már bukott. Felkészül: Orbán.
    De mikor?
    Mi kell még az ellenzéknek, meg az uniónak,hogy ezeket a gazembereket eltüntessék a helyükről, és a jól megérdemelt börtönbüntetésüket tölthessék?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +86 (98 szavazatból)
  2. bumburi,

    Berlusconi börtönbüntetése már évtizedek óta esedékes, de a minden hájjal megkent és hülyére fizetett ügyvédei folyton kimossák a vén maffiózó Berlusconit,
    akinek már apja is pénzt mosott.
    Ilyen fazonokat nem lehet csak úgy eltüntetni.
    Megveszik a világot maguknak.
    Bírókat, ügyvédeket, akit csak kell, mindenkit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (57 szavazatból)
  3. nemzeti szagú lócitrom

    Schlecht Csabika büszke rátok
    MANYUP – 3000 milliárd
    ÁFA – 1000 milliárd
    Gazdag ország volt ez, amíg a fideSS szét nem lopta.
    Simliskáék már kivitték a pénzt Svájcba, biztonsága helyezték, nehogy elköltsétek
    http://www.nol.hu/gazdasag/20110808-simicska_es_nyerges_svajci_bazisa?ref=sso
    Adót , ÁFÁ-t csalni nem bűn, hanem erény- tarja egy dakota közmondás.
    Az orbáni jelszó:
    “Ami a tied, az az enyém és ami az enyém, ahhoz neked semmi közöd ! ”
    Hortikulti mottó:
    “LOPNI – CSALNI – HAZUDNI ÉS A fideSS FÉNYRE DERÜL !!! ”
    AZER

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +61 (67 szavazatból)
  4. sajna ez ma a magyar társadalmat nem zavarja. tőlük aztán bárki bármit ellophat, de ha egy betörő bemegy a házba és elvisz egy pár ékszert, akkor siránkoznak. ha az ország nyugdíj megtakarítását lopják el, senkinek egy szava sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +50 (56 szavazatból)
  5. aki nem lopott még semmit az annyit is ér

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (59 szavazatból)
  6. bumburi
    Berlusconi csak otthon bukott meg, most hazánkba készül politikai szerepvállalásra, mint hírlik.Talán Orbánnak átadja tapasztalatit.
    A Dk az EU-hoz fordul vagy talán már fordult a milliárdos áfacsalások ügyében.
    Most majd megtapasztalhatjuk talán meddig ér Orbán keze,és hogy a Néppárt mikor veszi le róla a kezét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +49 (53 szavazatból)
  7. Ha a TEK lehet független miért ne lehetne egy komoly nyomozó csoport is az.
    ez állam érdek,
    A parlament szavazza meg,minden joggal ruházza fel,ugyan azokkal a jogokkal
    mint a TEK-et.zárt ajtó nincs akár titkos megfigyelés.és egyébb jogokkal.
    Akinek nincs takargatni valója megszavazza.
    Itt nem forintokról van szó, hanem milliárdokról,és ez nem az övék ez a nép,nemzetünk vagyona. ezt nem munkával keresték ezt mindenféle furfanggal
    egyszerűen ellopták.
    Egyszer és mindekorra lefejezni ezt a sok sok éven át tartó fosztogatást.
    és méltó büntetések kiszabását,kedvét venni a tolvajlásnak.
    Uraim huzzunk bele. Önök okosak és tudom bátrak is.Ha nem lépnek elveszünk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  8. Ha meg választás után létrejön egy nagy koalició Orbán vezetésével , követve a német példát, akkor milyen világ vár a szegény magyarokra? Vagy elnöki rendszert bevezetve Orbán mint elnök, és Bajnai mint miniszterelnök szerepléssel. Szóval a FIDESZ és az MSZP meg az Együtt..stb, Gyurcsány volt miniszterelnököt kizárva kap egy szeletet a hatalomból, legalizálják majd a mostanra kialakult viszonyokat, aztán oszt jó napot… jöhet 40 év , ahol Magyarország napról napra jobban teljesit. Aztán a zemberekkel mi lesz? Jobban élnek majd, vagy nehezebben? Milyen esélyük marad, egy politikai váltásra, ha nem tettszik nekik majd a nagy koaliciós kormányzás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  9. Igazatok van!
    Orbánnak minden eszköz a kezében van, hogy elsimítson mindent.
    Itt az idő, az ellenzék egyet akarásának!
    Mindenki szorgalmazza a közös fellépést, meg azt hogy forduljanak az unióhoz, különösképpen Merkel asszonnyal vegyék fel a kapcsolatot!
    Na akkor rajta! Dolgozzunk, mindenki a maga helyén!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (39 szavazatból)
  10. bumburi 2013. december 3. kedd 21:54

    Azt hiszem sokan egy simitóeszközt adnának Orbánnak. Vakolókanalat, amivel a kényszermunkájának helyén a barakkot befejezheti magának,.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  11. ekkora adóhiányt Amerika biztos, hogy nem birna ki.
    ebből az országból ilyen-olyan cimen és okból csak úgy repülnek a pénzek a határon túlra, az itthoniaknak legyen elég a 2,4 % vagy annyi se!
    ha áprilisban megtörténik a csoda, akkor az uj hatalom még az átvétel napján csináljon azonnali kasszát varga és eltolcsi jelenlétében, de rögtön utána közölje az állampolgárokkal szóban képben és irásban és sofort inditsák el a nyomozást minden szinten!
    az biztos, hogy akkor azonnal meglesz az egymillió uj munkahely, de szerintem még annyi ember is kevés lesz ennek a ragadóskezü telhetetlen tolvaj bandának a viselt dolgait kibogozni!
    rajtam ez nem fog múlni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (31 szavazatból)
  12. Andy Mage
    Az legyen a kezében, amit megérdemel!Én csak seprűt engednék neki munkaeszköznek, mert ez még a vakolókanállal is adogatná kifelé a lopott cuccot a börtönből…Vérévé vált a lopás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  13. Szerintem ebből a lerablásból, lebutításból, elvándorlásból az ország már nem áll föl. Eddig sem élt túlzottan stabil lábakon, de ez a rohadt banda megadta ennek a népnek a kegyelemdöfést. Itt már csak a megmaradt értékek pusztulása és a vegetálás maradt. Nincs életerő, vitalitás, energia, alkotóerő, progresszivitás ebben az országban. Olyan mély sebeket ejtettek ezen a szerencsétlen, bezárt, elszigetelt országon és népen, hogy nincs erő és értelem, ami feltámassza. Az emberek menekülnek egy élhetőbb világ felé, itt marad a nihil és az üresség.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  14. Itt a megfejtés : ezt az aljas bűnözői rafinériát nevezi Orbán “magyaros észjárásnak”. De ez nem magyaros észjárás, hanem aljas rablóbanda bűnszervezet politikai köntösbe bújtatása.
    *
    Remek a cikk ! Köszönöm ezt a jó összefoglalást !
    *
    És arról még nem is ejtettünk szót az adócsalások és lopások mellett, hogy 2006-tól, amikor az Önkormányzatok 95%-a Fidesz kézre került, akkor az Önkormányzatok tudatos eladósításával a Fidesz maffia kasszáját tömték, és abból finanszírozták az utcai zavargásokat, az Alkotmányos demokrácia elleni puccskísérletüket ! Most a költségvetés terhére konszolidálják az Önkormányzatok veszteségeit, kifizetik helyettük az adósságot. Mi ez ???? Az országgal fizettetik meg mindazt, amit elloptak, lezsebeltek.
    ALJAS, DISZNÓ GAZEMBEREK EZEK !!!
    SAJNOS A MAI ELLENZÉK NEM LEPLEZI LE ŐKET !!!! Amit az AN tesz ezzel a leleplező cikkel, az az ellenzék feladata lenne !!!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (49 szavazatból)
  15. “Később pedig Orbán maffiája elfoglalta az ügyszéséget, a rendőrséget és az igazságszolgáltatást is, és ezzel megakadályozta, hogy Magyarország legnagyobb szervezett bűnözői csoportját felelősségre vonják. Ezzel szemben az igazságszolgáltatást a politikai ellenfelek és az üzleti konkurancia kivégzésére használják.”

    Most még.. De tágul a kör, Rezesova, aztán majd bárki, akit a fidesz le akar csukatni, azt lecsukatja. Az lesz bűnös, akre a fidesz azt mondja, hogy bűnös,és akinek nem tetszik a NER, az politikai ellenfél, ellenség, aztán ha elfogynak, akkor jön az üzleti konkurencia eltakaritása, most már a saját köreikből, mert másnak ûzlet már nem terem.. De ellenség mindig lesz, ha elfogy a külső, jönnek az akolbeliek, a diktaturák már csak ilyenek…

    Rogán Antal délelőtt közli a facebookon szerinte Rezesovanak a börtönben a helye. Este a bíróság így dönt. Előjáróban fontos kijelentetni én nem tudom helyes vagy helytelen volt-e az ítélet Rezesova ügyében, és ez a mostani cikkünk szempontjából lényegtelen is. Az viszont nem lényegtelen, hogy a kormánypárt frakcióvezetője ítéletet oszt. Fogja és börtönbe zsuppol valakit, méghozzá egy facebookos videóval…
    http://magyarinfo.blog.hu/2013/12/03/rogan_antal_a_facebookrol_iranyitja_a_birosagokat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  16. papirvagokes,
    …sajnos elsősorban Veled kell egyetértenem, az elvándorlás miatt, nemsokára a mostani nyugdíjasok nyugdíjfedezete is meg fog szűnni…nem véletlenül került be a tákolmányba, hogy a gyerekek kötelesek gondoskodni nyugdíjas szüleikről…tudták ezt előre!…nagyon-nagyon sok ember fog elpusztulni…de legalábbis mélységes nyomorban tengődni (még az eddig viszonylag jó körülmények között élő emberekből is)…és nem lesz itt semmiféle megtorlás…hacsak nem az újnyilasok kezdenek majd tombolni, mert senki más, semmilyen más “csoport” nem radiklaizálható…szegény Magyarország, szegény magyarok! :-(…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  17. Kedves bumburi!

    Az “ellenzék” kifejezést legyél kedves sok-sok idézőjelbe tenni. Mindent tudnak, valószínű napra pontosan és mégsem mozdulnak. Konklúzió: nekik is bőven benne van a kezük. Ja és évek óta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  18. Az aranykezű simlicskára, ha volna tetűm, azt sem bíznám.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  19. Tegnap hallottam egy jó beszólást valahol:

    “..Orbán a jövendőbeli bukott miniszterelnök….”

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  20. http://nepszava.hu/cikk/1004672-hazi-orizetbol-bortonbe-vittek-rezesovat
    -
    Ez a nő “olcsón” megúszhatta a sok rendőri mulasztás miatt.
    De azer, hogy kézi vezérléssel döntenek az ide-oda rakosgatásán, elég fura egy un. EU-s jogállamban!
    Most szerveranti vagy a Gáspár gyerek fb-s háborgása miatt kerül börtönbe?!))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Egyet azért szögezzünk le, őszinte részvétem a gyászoló családnak, és igen, mint ember én is magamból kikelve tombolnék, ha a családommal egy ilyen baleset történne, DE: a náci háborús bűnös tömeggyilkos “szegény csatáribácsika” lehetett házi őrizetben?…szóval álljon meg a fáklyás menet, mégis mit képzelnek? Miféle rohadt erkölcsi érzék ez???…és a jogról már nem is beszélek, sem arról, hogy hova vezethet az ha egy pártkatona utasítgatja a bíróságot!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  22. http://www.168ora.hu/itthon/foto-foldre-boritottak-a-fideszes-tuntetok-az-ellenzeki-teat-121331.html
    -
    Érdemes ennél a cikknél elolvasni a hozzászólásokat.
    A fideszesek olyanok, amilyenek, ők a Kossuth tér hugyenottái – de a másik oldalból már nem a pillangót hozzák elő és ez elkeserítő, hogy idáig jutottunk!
    A politikának elég lenne négyévenként, választáskor beleszólni az életünkbe, mert aki kivitte a “politikát” az utcára jót röhög a markába,az emberek eszik egymást miatta/érte!
    Remélem, hogy hamarosan arcára fagy….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  23. Az Orbán gáspár drogozik.ő csak duguljon el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  24. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    pecor !
    .
    Te meg hol élsz ? Ezzel a javaslatoddal… na !
    Hát pont erről szól a cikk. Ez már nem is naivság…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Ez pontosan így van, de mit lehet tenni ellenük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. Mikor is volt az az Ibrahimos ügy? Akkor sem történt semmi, soha senki nem vette a fáradságot, vagy nem volt elég bátor, hogy felgöngyölítse a szálakat.
    Egy ronda rákos daganat a politika, és már mindenhol ott az áttét.

    Szervezen már meg valaki valamit! Valaki csak alkalmas rá. Lenne követője elég rendesen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  27. Legyünk résen SIMICSKA állampolgári jogon hülye, ezt Ő maga állította magáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. Csakén dec 4.ei cikkre

    Köszönöm a felhívásodat, elolvastam a cikket és a hozzászólásokat is.
    Arra gondoltam, mit kellene tennie az ész turkásznak, hogy ezeket a fejeket helyretegye.De szerintem reménytelen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. Végtelenül elkeserítő! Mindez – Josip Tot és Kaya Ibrahim fedőnévvel szervezve – a szemünk előtt (a mostani ellenzék szeme előtt is) zajlott – lett volna módjuk utánajárni, számonkérni. Ehhez még hozzátartozik A. J. bátorító kiszólása (felszólítása ?) is: Amerikában sem kérték számon senkin, honnan lett az első milliárdja …
    Igaza van Simicskának: én, a hülye, becsületesnek születtem. Jogom van hozzá. És viseljem a következményeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. pecor
    Erre mondta Bajnai Gordon, hogy gazdaságilag az országot 2-3 év alatt rendbe lehet hozni a JOGBIZTONSÁG, a befektetői bizalom helyreállításával!
    De azt a katyvaszt ami itt a fejekben van, nos azt nem tudta megmondani, mennyi idő kellene a rendbetételére!
    -
    Nekem az a véleményem, hogy kellene még mindenképpen egy kurzus ebből a kormányból, két okból is:
    1. – Talán végre meglátnák a zemberek a különbséget az előzők és a mostaniak ténykedése között! Valamint azer is, hogy talán akkor végképp megszabadulhatnánk a narancsosoktól.
    -
    2. – Az a trutyi, ami most itt hamarosan a nyakukba zúdul, a következményeit ne egy új kormánynak kelljen elviselnie, főleg annak ismeretében, hogy a szájtépők naponta elmondanák, hogy mit nem csinál jól az új kormány és minden az ő hibájuk és ők majd tudják mit kell tenni és megint kint lennének az utcai falka/fülke/forradalmárok, a békés Molotov-dobálók!
    -
    Sajnálom!
    Sokat gondolkodom a megosztottságon a fenti következtetésre jutva – mert én a gyerekeimnek, az unokáimnak jobb életet képzeltem itt a XXI. századi Európában – azer némi reményem van, mert elmehetnek ebből a rémálomból, amit én már nem tudok megtenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. Fehérgalléros bodzaszedők:
    -
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398383_498660560152207_258527261_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. http://hvg.hu/velemeny/20131205_Hegedus_Zsuzsa_Orban_Viktor_a_legjobb_exp#rss
    -
    Hegedűs Zsuzsa – a kiosztott sallerekről nem tudom, hogy mi a véleménye, vagy gondolja nem hallottunk a vidéki kócerájról, melyet nem bízna a 3xbóvlis az EU-s vezetőkre?!
    Egyszerűen csak diplomáciai analfabalta az ő büszkesége, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Csakén

    Tökéletesen értelek és egyet étek a gondolataiddal.
    Ezek az emberek paranoiásak vagy egyszerűen ostobák,sajnos mind kettő gyógyíthatatlan,és ha a CÖF,ilyen egyéneket terel nagy tömeggé az már életveszélyes.

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. “mindenkinek joga van hülyének lenni”
    .
    Mi pedig azt mondjuk, hogy SENKNEK SINCS JOGA SZÉTRABOLNI EGY ORSZÁGOT!!!
    .
    Most kellene felébredni vekkeresek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. http://nepszava.hu/cikk/1004764-sokba-kerul-a-rendorok-becsulete
    -
    Usztics és az ő filmsorozata…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Talán egyszer megéri a magyar társadalom is, akár az olasz, hogy a főmaffiózó utódja lebukik, akár a Berlusconi papa fiacskája. Ehhez azonban előbb fel kellene ébredni, bármilyen keserves lesz az az ébredés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Piszkos Fred nyomán: ha Gyurcsány tényleg szét akarná rombolni a Fideszt, csak annyi kéne, hogy agyba-főbe dicsérje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Rogán Tóni esete Eva Rezesovával 2013. december 6. péntek

Rogán kontra jogállam 2013. december 5. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos