Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kordonbontással védték meg a tiltakozók jogait 2011. december 29. csütörtök 14:53 | AN Forrás: hvg.hu, MTI

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kordonbontással védték meg a tiltakozók jogait

Budapest – A biztonsági szolgálat emberei csütörtökön kora reggel erőszakkal próbálták eltávolítani az éhségsztrájkolókat az MTV-székház elől, illetve rájuk zárni az ott felállított mobilkerítést. A hír riadóláncban terjedt a Facebookon és riasztottak politikusokat is. Végül három parlamenti képviselő és néhány szimpatizáns lebontotta a kordonokat. A hatalom nagyon nem tud mit kezdeni az éhségsztrájkolókkal, jogellenes és agresszív fellépésével már nemzetközi botránnyá dagasztották a tiltakozó tévések demonstrációját, akik jelenleg az Orbán-rendszerrel való szembenállás jelképeivé váltak.

A biztonságiak csütörtök reggel fél hatkor próbálták eltávolítani a helyszínről az éhségsztrájkolókat – derül ki a szakszervezet rövid közleményéből, amely szerint „az éhségsztrájkolókat szabad mozgásukban és személyi szabadságukban korlátozzák”. A helyszínre kiérkezett rendőrök igazoltatták a helyszínen tartózkodókat, majd jelezték, hogy ha bűncselekmény történik, bármelyik rendőri szervnél tehetnek büntető feljelentést.

A székháznál december 24-én állítottak fel az éhségsztrájkolók miatt kordont, amelyet hajnalban a biztonságiak elkezdtek bezárni. Az MTV biztonsági szolgálatát ellátó Wini Security emberei jelentek meg csütörtök hajnalban a területen. Az egyik éhségsztrájkoló, Nagy Navarro Balázs azt mondta: a területen lévő tíz éhségsztrájkoló nagy része az utcán állt, miközben ő és két társa a földön ülve és a megmaradt félméteres résben állva a passzív ellenállással próbálta megakadályozni, hogy a kordont összezárják a biztonságiak.

Az éhségsztrájkolók hívták ki a rendőrséget, akik az igazoltatás után elhagyták a helyszínt, arra hivatkozva, hogy magánterületen nem intézkedhetnek, csak akkor, ha erőszakos cselekmény történik. A rendőrség nyolc óra előtt pár perccel újra kiérkezett, majd újból elmentek intézkedés nélkül. Három országgyűlési képviselő bontotta le az MTV épülete körül húzott kordont. Varju László a Demokratikus Koalíció, valamint Lendvai Ildikó és Harangozó Tamás MSZP-s képviselők mozdították el a kordont tartó súlyokat, majd ledöntötték azokat végig az egész épület körül. A kordonbontásnál létrejött az első MSZP-DK koalíció.

Varjú László csavarkulccsal kezdte meg a kordon bontását, miután az  országgyűlési képviselők igazolványukat felmutatták, és így a biztonsági őrök átengedték őket a kordonok között. Ezt látva a szimpatizánsok ledöntötték az MTVA főbejárata előtt felhúzott kordon bal oldalát, majd elfoglalták az éhségsztrájkolóknak eredetileg kijelölt helyet. Az események láttán a biztonsági őrök az épületbe távoztak. A kordonbontásnál ott volt Iványi Gábor metodista lelkész, a Wesley János Lelkészképző Főiskola rektora és Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Mozgalom országos elnöke is.

Lendvai Ildikó azt mondta: azért mentek oda, hogy tisztázzák a helyzetet. Azt is közölte: jogászokkal konzultálnak, milyen jogi lépést tehetnek az ügyben, esetleg fordulhatnak-e az ombudsmanhoz. A kerítés felállítása indokolatlanul korlátozza a tiltakozók szabadságát és jelzi, hogy a kordonállítók félnek attól, mások is csatlakozhatnak a demonstrációhoz.

Egyértelművé vált, hogy a hajnali akció Böröcz István MTVA-elnök utasítására történt – mondta a helyszínen Nagy Navarro Balázs, aki megerősítette, hogy folytatják az éhségsztrájkot. Továbbra is követelik, hogy távozzon posztjáról Belénessy Csaba, az MTI, és Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója – tette hozzá. A szakszervezeti vezető úgy tudja: a hajnali akciót arra hivatkozva rendelték el az MTVA-nál, hogy az éhségsztrájkolók elzárják az egyik menekülési útvonalat az épületnél. Délelőtt ezért a vezetőség a következő feliratot helyeztette el a székház bejáratánál: “A területről történő kilépés mindenki számára szabadon biztosított, a kilépést semmilyen módon nem akadályozzuk”.

Nagy Navarro Balázs azt is mondta, hogy a kordonok ledöntése után a rendőrség kérésére vitték el a helyszínről a kerítéselemeket. Az egyenruhások kérték az embereket, hogy békésen demonstráljanak. Lendvai Ildikó és Harangozó Tamás MTVA vezetőségével tárgyalt. Arról beszéltek az MTVA vezetésével, hogy jogszerű-e, ha egy biztonsági cég beavatkozik az éhségsztrájkba. Az MTVA ugyanis bár tűzvédelmi okokra hivatkozva próbált beavatkozni a demonstrációba egy biztonsági cégen keresztül, miszerint az éhségsztrájkolók adventi koszorúja tűzveszélyes. Az MSZP álláspontja szerint ez jogtalan, a demonstrálók eltávolításáról pedig szerintük csak a jegyző hozhatna határozatot az MTVA kérésére.

Az éhségsztrájkolóknak délelőtt a III. kerületi önkormányzattól próbáltak meg kézbesíteni három tértivevényes borítékot, amelynek tartalma azonban ismeretlen, a demonstrálók közül ugyanis nem vette át senki az üzenetet. A helyszínen azt beszélik, hogy a levelek arról szóltak, hogy szabálysértési eljárás indul az éhségsztrájkolók ellen. A helyszínen megjelent Pálffy István KDNP-s politikus is, aki elmondása szerint csak tájékozódni ment a helyszínre, a jelenlévő tömeg azonban hangoskodva fogadta. Nagy Navarro Balázs azonban felszólította a jelen lévőket, hogy tartsák tiszteletben a mások véleményét, és reményét fejezte ki, hogy Pálffy közvetíteni fog a TV vezetősége felé.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) levélben kérte a közmédia Kunigunda utcai gyártóbázisának tulajdonosát, hogy jogszerű és békés eszközökkel tegyen meg mindent a rend helyreállításáért, ezért üdvözli a tulajdonos csütörtöki reggeli intézkedéseit – írja rövid közleményében az MTVA szóvivője. Cserháti Ágnes hozzátette: „a tényszerűség kedvéért az MTVA kijelenti, hogy a gyártóbázis “A” épülete előtti kordont nem a biztonsági őrök, hanem a jogellenesen területet foglalók helyszínre érkező szimpatizánsai bontották le”.

Szemtanú szerint az egyik biztonsági őr kézzel próbálta Iványi Gábort ellökni. Ez a próbálkozás nem sikerülhetett.

Az Egymillióan a sajtószabadságért-csoport csütörtök reggeli Facebook-bejegyzése szerint “2011. december 29.-én fél hatkor a biztonsági szolgálat emberei erőszakkal és erőszakkal fenyegetéssel megpróbálták eltávolítani az éhségsztrájkolókat az éhségsztrájkra kijelölt helyről (…), az éhségsztrájkolókat szabad mozgásukban és személyi szabadságukban korlátozzák”. Mint írták, a helyszínre kiérkezett rendőri egységek igazoltatták a helyszínen tartózkodókat, majd pedig jelezték, hogy amennyiben bűncselekmény történik, bármelyik rendőri szervnél tehetnek büntető feljelentést.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs vezetője, Szabó László által létrehozott és az éhségsztrájk eseményeit követő Facebook-oldal közlése megerősíti a reggel történteket. Az odalon az olvasható, hogy “a Kunigunda utcai gyártóbázis (az épület) magántulajdonban van. Hosszú évekkel ezelőtt egy magáncég építette, az akkori MTV bérbevette. 40 évre. Demonstrációt bejelentés és engedély nélkül magánterületen tartani jogellenes. Olyan, mintha a konyhánkba telepedne valaki, anélkül, hogy megkérdezné, jöhet-e. A hatályos jogszabályok betartása mindnkire nézve kötelező.”

Az MTV székháza előtt december 10-én kezdtek éhségsztrájkba a közmédiások, miután kitudódott, hogy Lomnici Zoltánt, a Legfelsőbb Bíróság egykori elnökét kiretusálták több híradós anyagból. A tüntetők a közmédia függetlenségét követelik a felelősök eltávolítása mellett.

December 27-én az MTVA azonnali hatállyal kirúgta azt a két közszolgálati alkalmazottat és szakszervezeti vezetőt, akik december 10-e óta éhségsztrájkolnak. Nagy Navarro Balázsnak, a Televíziósok és Filmkészítők Független Szakszervezete (TFSZ) elnökének és Szávuly Arankának azért mondtak fel a közleményük szerint, mert  “több mint két hete tartó demonstrációjuk során folyamatosan provokálják a munkáltatót”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (18 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 23 szavazatból)
Kordonbontással védték meg a tiltakozók jogait, 5.0 out of 5 based on 18 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(41)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

41 Reader’s Comments

  1. Viktor, dől a kerítésed!
    Te állíttattad, vigyázz, mert maga alá fog temetni.
    Ki kordonbontás lévén kerül hatalomra, kordonbontás révén veszejtődik el!
    Különbség Orbán és Kim Dzsong-il között annyi, hogy Orbán miatt nem sokan fognak ríni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +40 (40 szavazatból)
  2. Mosolygó, azért ott is sokan vannak akik csak kötelességből sírnak. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. Évek óta sokan felemlegették, az értelmiség szótlanul tűrte Orbánék ámokfutását, ezzel hozzájárult a kétharmadhoz, a mára kialakult helyzethez. Hát most nem tűri. Lehet csatlakozni! Kíváncsi vagyok, hányan állnak melléjük és hányan “drukkolnak” nekik otthonról a kényelmes fotelból, úgy szájkaratés módon!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. Mosolygó!
    Viktor bizonyára nem tudja de van egy mondás:
    “ebűl szerzett jószág ebűl vész el!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  5. Most kéne a kormánynak beavatkozni és szigorúan büntetni!
    Szigorúan büntetni azokat, akik a kordon állítására utasítást/parancsot adtak, hiszen akik most elbontották, dícséretet érdemlő jó tanulók!
    Megtanulták a mostani miniszterelnök még ellenzéki pártvezér mondását: “Kordonok azért vannak, hogy legyen mit elbontani!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  6. “Vezírünknek” nagyobb most a gondja, hogy ilyenekkel foglalkozzon!
    Aggódik az időjárás miatt! Nem fagy be a Duna!
    A műjégpályán meg kicsit ciki lennek királlyá koronáztatni magát!
    Azért már ismerjük, kis ciki, neki nem ciki!
    A füst azért zavarhatná!
    Nagyot “égett” most az MTVA, és ha folytatják megtudják, van még lejjebb is!
    Már nem csak az itthoniaknak, hanem egész Európának csípi a szemét!
    Másodikán ideje lesz “tüzet” oltani, és friss levegőt szívni!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  7. Halottátok? Orbán Viktor az uj “Magyarország” Celebje!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  8. Azért ég itt más is!
    .
    “Csúnyán beégtek az állampapírok
    Az Államadósság Kezelő Központ (AKK) “felemás eredménnyel” zárta csütörtöki kötvényaukcióit: 3 éves aukcióján egyetlen ajánlatot sem fogadott el, az 5 évesen a meghirdetett 10 milliárd forintnak megfelelő összegben, míg a 10 év lejáratú aukción a tervezett 8 milliárd forintnál kevesebbért, 5 milliárd forintért adott el állampapírt.”

    A tízéves államkötvények aukcióján 9,70 százalékos átlaghozam mellett keltek el a papírok!!!

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=505486&referer_id=friss
    .

    “Tovább gyengül a forint
    Gyengült a forint a bankközi devizapiacon, csütörtökön kora délután eurót 311,90 forinton jegyezték, míg kora délelőtt 310,28 forinton állt a szerda délutáni 308,70 forint után.”

    Devizapiaci kereskedők az MTI kérdésére azt mondták, az IMF figyelmeztetése, hogy a kormánnyal ellentétben csak készenléti hitelről lehet szó Magyarország számára kockázatot jelent, ezért is labilis a forint piaca, így viszonylag kis tételek nagy kilengést okozhatnak az árfolyamokban. Délben az euró árfolyama 312,47 forinton is volt.”

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=505482&referer_id=friss

    Na ez mér égetni fog bennünket is!
    “Fülkések” vélemény??!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  9. A kordonbontás jogát kiharcolták már a neves elődök. De azért van nem kis különbség: azt a kordont a rendőrség állította. A kordonbontó a törvény ellen támadt a bontással. Ezt a kordont hivatalos határozat nélkül egy magáncég állította. Orbánnál a bontás volt törvénytelen, itt pedig a kordonállítás. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  10. admin:
    jó jó …de mikor lessz már végre maga a TÖRVÉNY törvénytelen ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. http://www.youtube.com/watch?v=LuaT0pOMays

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  12. A Magyar gazdaság lehet a pénzpiacok pofozógépe, már igencsak rosszabb a hírünk mint az eredményünk és ostoba politikusaink miatt mértéktelenül hullik ránk a mocsok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  13. admin!
    Üdvözöllek!

    Ez így igaz!
    Azóta nagyot változott a világ!
    Ma még beszélhetünk róla, holnap már nem biztos!
    Nem azért mert tilos lesz negatívan szólni a kormányról, hanem azért mert nem lesz hová eljuttatni a véleményünket!
    Megszólalásnak egy feltétele azért biztos, hogy lesz!

    Így kell kezdeni!
    Tisztelt “Vezírem”!
    Így kell befejezni “nyáladzó” szövegemet!
    Mély tisztelettel, és alázattal, egy hű alattvalód, Bohém!
    Így gondolom, de lehet megint tévedek!
    Bocs!
    Most cigi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  14. Mosolygó,
    …csak az a pár maffia tag, akik pénzelik, hogy még többet tejeljen nekik (vö. Simicska et., Nyerges et, Széles et stb …) valamint az a pár száz , na jó: családtagokkal együtt pár ezer seggnyaló, akik ebből élnek. Merem remélni, hogy mi vagyunk többségben, akik egyik félhez sem tartozunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  15. Régóta gondolkodom,azon hogy a nagypofájú állítólag az utca birtokosa név szerint a jobbik miért lapít mint szar a fűben.Amikor az előző kormány volt hatalmon ezeknek a megszorításoknak az egy tizedéért már ment a borogatás, gyújtogatás,talán lefizették őket,vagy már annyira demokratikusak lettek,hogy az erőszak őtőlük már távol áll.Srácok hova lett a sok árpádsávos zászló,ja kellet a seggek kitörüléséhez.Az ország másik nagy tévedése a jobbik,csak akkor balhézik,mikor hazug ügyért kell kiállni,a demokrácia nekik szart se ér.Inkább melegszenek a parlamentben.Ajánlom az ország figyelmébe,hogy legközelebb ne olyan pártokra szavazzanak akik mikor kellett nem tettek egy lépést se az országért.talán ujj koalíció is lesz a FideSS és a jobbik között.Ki kéne állni srácok és nem csak zsidózni meg cigányozni,mert azt mindenki tud.Szívesen látnánk,hogy a jobbik ez a két dolgon kívül mire képes az országért,mert különben húzhatok el ti is a picsába csutival együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  16. Talán még egy éve sincs, hogy a Szíjártó boy azt hangoztatta, hogy most nincsenek kordonok és nem is lesz. Lett és egyre több “kell” a védelmükre. Megérezték az emberek, hogy az országromboló Fidesz ellenszere az összefogás, de nem Schiffer módra.
    Ahogy elnézem ezt a Szíjártót a homloka szaporán halad a segge felé, tehát nyugodtan lehet seggfejnek nevezni. Ő az Orbán magyar hangja volt, nemsokára a bukott hang lesz.
    Ne feledkezzünk meg a kordonbontókról se. Dicséret és tisztelet illeti őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. Mozgalmat alapítanak és a Kossuth térre hívják az éhségsztrájkolók a szimpatizánsaikat
    Tiszta kezek” néven mozgalmat alapítanak és demonstrációt szerveznek a Kossuth térre az MTV Kunigunda útjai épülete előtt húsz napja éhségsztrájkolók – jelentette be Nagy Navarro Balázs, a Televíziós és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFSZ) alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

    Ma, 17:42
    [A+ A-] [Nyomtatás] [Küldés e-mailben] Ossza meg!

    A szakszervezeti vezető, aki Szávuly Arankával és több civillel együtt éhségsztrájkol a Kunigunda útjai épület előtt, azt mondta, a “közmédia fura urai” már a magyar demokrácia alapértékeit veszélyeztetik, ezért döntöttek úgy, hogy a Kossuth térre hívják azokat, akiknek – mint mondta – fontos a demokrácia, a köztársaság, az alkotmány, az emberi jogok tisztelete és a sajtószabadság.

    A mozgalmat is ezen az eseményen alapítják meg, amelyhez mindenki csatlakozhat, aki elfogadja az alapítók által lefektetendő alapértékeket – mondta Nagy Navarro Balázs.

    A Kunigunda útján délelőtt történtekkel kapcsolatban közölte, újabb büntetőfeljelentést fognak tenni, mivel a gyülekezési joggal szemben erőszakkal léptek fel, és ezzel demokratikus alapjogot akartak akadályozni.
    és
    Mozgalmat alapítanak és a Kossuth térre hívják az éhségsztrájkolók a szimpatizánsaikat
    Tiszta kezek” néven mozgalmat alapítanak és demonstrációt szerveznek a Kossuth térre az MTV Kunigunda útjai épülete előtt húsz napja éhségsztrájkolók – jelentette be Nagy Navarro Balázs, a Televíziós és Filmkészítők Független Szakszervezetének (TFSZ) alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján.

    A mozgalmat is ezen az eseményen alapítják meg, amelyhez mindenki csatlakozhat, aki elfogadja az alapítók által lefektetendő alapértékeket – mondta Nagy Navarro Balázs.

    A Kunigunda útján délelőtt történtekkel kapcsolatban közölte, újabb büntetőfeljelentést fognak tenni, mivel a gyülekezési joggal szemben erőszakkal léptek fel, és ezzel demokratikus alapjogot akartak akadályozni.

    http://fideszfigyelo.blog.hu/2011/12/28/artatlan_csiny_kis_humorbonbon?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2011_12_29&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Mindenki példat vehet Nagy Navarrorol. Ebben a helyzetben roppant elegansan és nemesen viselkedik. Mert hisz egy értékrendben, ami az ellenkezö oldalon csak otromba vadallatisaggal ellensulyozodik. Hiaba naluk a hatalom, aki magan nem tud uralkodni, annak vesztett ügye van. És gratulalok azoknak a képviselöknek és lelkészeknek és civilieknek, akik a kordonbontasban részt vettek! Igy kell ezt csinalni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  19. kekec (2011. december 29. csütörtök 20:03),
    Az idióta Szentesi (ajbefinomvoltam) szerint: “aki éhségsztrájkba kezd, annak végig kell csinálnia éhhalálig”
    Ez a sötét zug-, bér- és sz*rfirkász valósággá teszi azt, ami Karinthy Frigyesnél még csak hülyéskedés volt (a nő “csak olyanhoz megy, aki meg tud halni érte, és ezt előbb be is bizonyítja”).
    Ergo:
    Ezek hülyék.

    Kösz a blogcímet.
    Amióta csak egyetlen nyomtatott napilapot olvasok, gyűjtöm az olvasni érdemes blogokat. Egyébként szerintem érdemes lenne egymás között megosztani az ilyeneket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  20. Van aki, másként látja, és ítélik meg a kialakult helyzetet!!

    .
    “Birtokháborításnak tartja a kordonbontást a KDNP.
    A KDNP szerint az MTV épületénél éhségsztrájkolók ellenzéki támogatása nem más, mint szánalmas politikai zavarkeltés és törvénytelen nyomásgyakorlás a közmédiára.

    A kormánypárt az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében tudatta, hogy a helyszínen tájékozódott a Kunigunda utcai MTVA-székház körül kialakult helyzetről Pálffy István, az Országgyűlés Kulturális és sajtóbizottságának alelnöke. A kereszténydemokrata képviselő szerint az ellenzéki pártok képviselőinek reggeli kordonbontása kimeríti a birtokháborítás fogalmát és nem áll messze a garázda viselkedéstől – olvasható a közleményben.”

    http://nol.hu/belfold/birtokhaboritasnak_tartja_a_kordonbontast_a_kdnp
    .
    Egy keresztény demokratától igazán bölcs, őszinte, emberbaráti meglátás!
    Pálfi “urat” megkérem tolmácsolja köszönetemet a Tisztelt Vezírnek, igazán hálás vagyok érte!
    Mély tisztelettel, és alázattal, egy hű alattvalója, Bohém!

    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  21. Ezek keresztények? Ezek demokraták?
    Már a nevük minden része is hazugság.
    Ha olyan messze laknának, amilyen aljasok, soha nem érnének haza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. ” Ezek keresztények? Ezek demokraták?”
    Valamelyik nap belinkeltem egy 2009-s nol.hu-s hírt, hogy a Magyar Iszlám Egyház vagy mifene főmuftija belépett a KDNP-be. Az aki terroristákat szokott kiképezni és bujtatni. Na akkor milyen keresztények?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. bohém – tényleg kellene egy napi válogatás, én is jövet-menet rengeteg jó szöveget látok, de nem akarom teletömni vele az oldalakat, mint herceg. Pedig az ízlése ellen nem volt kifogásom, sőt! Tehát jó lenne erre egy külön rovat – viszont a felrakásánál túlterhelhetjük a szervert.
    Egyébként ajánlom figyelmedbe a kedvenc “állatkerti körsétámat”:
    bolcspupu, varánusz, neonbagoly, okostojás,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. bocs, ez mellé ment Ego

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Avi,
    Csak nem erre gondolsz?
    “Hetek”, 2010. 04. 02. (XIV/13)
    http://www.hetek.hu/fokusz/201004/terroristaszalak_a_magyar_belpolitikaban
    Hogyaszongya:
    “»Korábban szóba került, hogy belépek az MSZP hívő tagozatába, végül a KDNP tagja lettem« – mondta egy nemrégiben közölt interjúban. Arra a felvetésre, hogy iszlám egyházi vezetőként kereszténydemokrata párthoz csatlakozik, azt felelte, ez furcsának tűnhet, de bővebben nem kívánt beszélni róla. »Magánemberként viselt párttagságomnak nincs semmi köze egyházi tisztségemhez.«”
    Azért ez szép. Ennek az embernek nem kicsi az IQ-ja, hanem egy nagy NEGATÍV szám. Amiről elkezd gondolkodni, ott lyuk keletkezik a világegyetemben.
    .
    A fundamentalizmus nemzetközi.
    Világ dzsihadistái, egyesüljetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. miaszösz,
    Kösz a linket.
    Pár év múlva ez történelemlecke lesz az iskolákban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. ” Már alig várom hogy ismét a szocik kerüljenek hatalomra.
    Hogy aztán semmitől sem tartva ,nyugodtan szidhassam őket.”
    / Idézet sajátmagamtól /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Az Orbán-kormány ILLEGITIM,mert a választásokon szerzett támogatását elvesztette,ember-és demokrácia-ellenes intézkedéseivel,dilettantizmusával és folyamatos hazudozásával KISEBBSÉGBE került… Ma már nem számít,hogy a parlamenti helyek 2/3-át bitorolja,a DEMOKRÁCIA INTÉZMÉNYEI MŰKÖDÉSKÉPTELENNÉ VÁLTAK! ORBÁNNAK és BANDÁJÁNAK MIELŐBB TAKARODNIA KELL! Ezt akarja a hazai többség,az EU és az IMF,az USA,de a környező országok KORMÁNYAI IS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. miaszösz – éppen kikopyztam, de lelőtted előlem.
    Viszont bővült az “állatkerti körsétám” – az is valami.
    kistigrist is hozzácsaptam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. carey200 a kormány azért illegitim, mert KISEBB a támogatottságuk, mint amikor ezt a szöveget kitalálták!
    http://orulunkvincent.blog.hu/2011/12/29/a_kormany_legitimacioja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Senkinek egy szava nincs arra, hogy az MTVA-t, amely a független közszolgáltai televíziózásért felel, egy egykori III/III-as ügynök, Böröcz István alias “Nádasdy” igazgat? Milyen ország ez? Húsz év után már megint a kommunisták vannak hatalmon? Nemzeti kommunista mezben?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. Papa:
    Milyen kommunisták ?
    Ezek sosem voltak azok .
    Csak afféle ” Megélhetésiek ”
    Másszóval : szaremberek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Volt némi huzakodás a helyszínen. De itt tisztességes emberek vannak. És még a felállított WC-re sem engedték be őket. Némi segítséggel bejutottak. Érdekes: a kiérkező képviselőknek is “segíteni” kellett. Hát segítettünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Mi van az ATV-ben?
    Se Mészáros Antónia, se Rónai Egon, ugyanakkor egy teljesen ismeretlen – valószínüleg beugró – fiatalember azzal kezdi a . r e g g e l i . Startot, hogy
    “jóestét kívánok”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Geyza!
    …legfeljebb párttagok, nemde?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. a LIPOTMEZO bezart,most van helyette a MTVA szekhaz es benne a vezetoseg mint paciensek!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Pálffy István, mint köpönyegforgató, álszent alkoholista mit kolbászol ott, ahol neki semmi keresni valója nincs. Inkább imádkozzon a kitaszított egyházakért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. komplementer! Megvannak.De azt hiszem ismétléseket adtak,azért volt reggel”este”
    Halotta valaki,hogy a kitakarás ügyben Tőkés megszólalt volna?Érdekes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  39. bruckenbacker kapitány

    Admin!!!!! Admin!!!!!
    Legyen szíves ennek utánanézni!
    Mint a Rákosi rendszer ugyanaz!

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=487977

    http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900069.TV

    http://www.origo.hu/uzletinegyed/jog/lakossagi/20111224-jelentosen-szigoritottak-a-szabalysertesi-torvenyt.html

    http://nol.hu/belfold/jon_a_450_ezres_szabalysertesi_birsag__megerheti_helyette_birosag_ele_kerulni

    Összenő ami összetartozoik az új bírói kinevezésekkel kapcsolatban. Nyilván egy politikai rendezvény/tüntetés/ellenállás vagy bosszúállás így szankcionálható(Mezőőr, Közterületfelügyelet és szinte bárki Fideszhű kezdhet bírságolást) elzárható(egzisztencia meghsemmisítés bírói eljárási szakot kihagyva)

    Ébresztő emberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A soha nem hazudó Orbán a kordonokról 2011. december 31. szombat | AN

Szerdán sem döntöttünk kormányt 2011. december 29. csütörtök | TÖRÖK MÓNIKA

Nagy Navarro Balázs segítséget kér 2011. december 29. csütörtök | AN

Csillag Ádám videója az éhségsztrájk letöréséről 2011. december 28. szerda | Csillag Ádám

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos