Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nagy Navarro Balázs segítséget kér 2011. december 29. csütörtök 8:22 | AN

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nagy Navarro Balázs segítséget kér

Budapest – Nagy Navarro Balázs a Facebook oldalán egy rövid üzenetet hagyott, miszerint “Gyertek, berácsolják a helyet”. Mások riadóláncban igyekeznek értesíteni, akit csak lehet, hogy aki tud, az menjen azonnal a Kunigunda utcába. Ugyanez olvasható Suhajda Zsuzsa Facebook oldalán, hogy “helyzet van! rácsozzák a bejáratot, a többiek beálltak a rácsba, aki tud menjen a Kunigundába”.

Az alábbi üzenetet kaptuk: “A Kunigunda utcában be akarják zárni a kerítést! Navarróék a testükkel akadályozzák a munkát. Több rendőr van kint, de nem tesznek semmit. AKI ODA TUD MENNI az soványdisznó vágtában repüljön!!! Kell a segítség!!!”

Újabb üzenet a szervezőktől:

“Kunigunda utcában demonstráló társunktól származó információ szerint az MTVA-nál megkezdett kerítést az imént ismét megpróbálta befejezni az üzemeltető. A mai nap folyamán várhatóan folyamatosan próbálják lezárni a területet. AKI TUD, MENJEN ODA MOST, VAGY A NAP FOLYAMÁN, HA IDEJE MEGENGEDI!!”

A Klubrádió az alábbi hírt adta ki reggel 7 óra 12 perckor:

Bezárták a biztonsági őrök azt a kerítést, amelyet az éhségsztrájkolók köré húztak fel a napokban. Előtte a fizikailag legyengült tüntetőket erőszakkal próbálták meg kiterelni az MTVA előtti területről. A kerítésen belül van néhány szimpatizáns is, a dolgozókat egyelőre nem engedik be az épületbe. Nagy Navarro Balázs telefonon elmondta, sokan biztatják őket, hogy tegyenek feljelentést. Nagy Navarro Balázs mindenkitől higgadtságot kért. A rendőrség is megérkezett a helyszínre.

Információink szerint körbevették a kordont vasrudakkal és deszkákkal, az éhségsztrájkolók hozzá sem férnek az innivalójukhoz és a meleg rukáikhoz.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +24 ( 26 szavazatból)
Nagy Navarro Balázs segítséget kér, 4.9 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(52)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

52 Reader’s Comments

  1. ez az ügy már régen tulmutatott a Lomniczy dr kitakarva vagy nem egy TV felvételen Ez egy óriási TV szakmai hiba, bűn, ostobaság, hazug-hir, vagy provokáció. Mindet kezelni kell Ha ez hazug hir akkor a média felelősnek azonnal fel kell mentenie a hirt előállítót (megtörtént , ha jót menesztettek) Ezt követően a TV hirigazgatójának kell a nyilvánosságot tájékoztatnia Az éhségsztrájkolás semmit sem old meg Csak NNA lefogy egy kicsit és persze a régi jó kiszes táborok hangulatát sikerült a TV székháza mellé varázsolni a zenészeknek Alaposan gunyt üztek a TV vezetőségéből Ezt azért észre kellett volna venni Egy hasznos dolog, hogy a rendőrség minden esetben a mérsékelt, szinte tartozkodó rendfelelősként jelent meg ellentétben 2006-al Ez pozitivum
    Ezt a sebet nem kellene már tovább hagyni A TV elnökének lépnie kell, vagy a felettesnek Őt kell elmozditani
    Nagy N B ujságiró munkaügyi peréhez a legjobb szakjogászt lehet segitségként adni és a per szépen a csorbát kijavitja
    Az egészséget kár tovább kockáztatni Megértette mindenki NNB üzenet éls ezt a TV szakmai hibát vagy bünt sziveskedjenek már végre helyreigazitani

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Az a baj, hogy Nagy Navarro és társaik már oly hosszan éhségsztrájkolnak, hogy az már életveszélyes! Az ellenfél vár, hogy éhen haljanak, vagy kidöljenek, a “barátok” (szerintem), meg drukkolnak nekik. hogy haljanak éhen méltósággal! Szerintem: dögöljenek meg mind a drukkerek, mind az ellenzők, de éljen Nagy Navarro! Ugyanis jobb egy élő oroszlán, mint egy döglött! (A prémkerekedők vitatják ezt.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Milliárdokat fizet csókosainak a köztévé 2013. szeptember 21. szombat

Hazudni szabad, káromkodni tilos 2013. május 16. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos