Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csillag Ádám videója az éhségsztrájk letöréséről 2011. december 28. szerda 13:42 | Csillag Ádám

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csillag Ádám videója az éhségsztrájk letöréséről

Budapest – A Nemzeti Együttműködés Rendszerének működését dokumentáló Csillag Ádám filmrendező megörökítette a közszolgálati televíziók épülete előtt zajlott éhségsztrájk felszámolásának utolsó periódusait is. Nagy Navarro Balázs elmondja, milyen eszközökkel harcolnak ellenük.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (20 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 34 szavazatból)
Csillag Ádám videója az éhségsztrájk letöréséről, 4.7 out of 5 based on 20 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(20)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

20 Reader’s Comments

  1. Elkezdódött a kreténdiktatúra, a vele szövetségben lévő KDMP- maffia
    és a támogató jobbik terrorja!!!!!
    Nem szabad hagynunk január 1. után további kifejlődését!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  2. Tisztelt Szabó László úr!
    Mint Nemzetközi kommunikációs és elektronikus médiaszakember egyetemi végzettséggel rendelkezőt, mélységes felháborít az Önök antihumánus, de főleg szakmaiatlan fellépése. Tájékoztatnám, hogy jelenleg még az Alkotmány, és a Médiatörvény van hatályban. Azok, amelyeket Önök most páros lábbal rúgnak fel.
    Nem tudom, hogy mennyire vannak tisztában egy választott szakszervezeti vezető/k jogi státusaival? Felsőbb és helyi szakszervezeti egységek tájékoztatásáról? Arról már nem is szólva, hogy Önök az elmúlt időszakban már folyamatossá tették a hírhamisítás folyamatát. Egyről felejtkeznek el, arról, hogy ma már pillanatok alatt le tudnak bukni. Nem kell más, mint akár itt a facebookon, de főleg a you tubén megjelennek a valós tények! Szabó úr! Ígértem Önnek, hogy keresek egy megnyilatkozását valamelyik médiában, és megvágom úgy, hogy Ön szimpatizálni fog Nagy Navarró Balázsékkal. Ne féljen, nem teszem fel közösségi oldalakra, csak Önnek fogom elküldeni. Egy kezdő szerkesztőnek, vágónak maximum fél órát venne igénybe.
    Az elhíresült áprilisi Papp Dániel féle riport, vagy a legutolsó, a rokkant autós riport. Ahol arra sem figyeltek, hogy nem ugyanazt az autót vágták be, ezzel hiteltelenné tették az egész riportot. De nem szeretnék szakmai fejtágítót tartani Önnek, csupán azt kérném, hogy:
    - Az MTVA térjen vissza pártpolitikamentes, hiteles tájékoztatáshoz,
    - Tartsák be a törvényeket,
    - az alkalmatlan személyeket távolítsák el,
    - Tegyenek lépések a kormánynál, hogy ez az áldatlan állapot megszűnjön. nevezetesen: ez az összevonás, nem más mint a párthatalom centralizálása, a pártbefolyás erősítése. Gazdaságilag nem igen indokolt ez az összevonás, hacsak nem azért, hogy ezrével rúgják ki a dolgozókat. Ezt viszont az önálló intézmények is megtudták volna tenni!
    Mert, így igazzá válik az a magyar mondás: ” KÖZÖS LÓNAK TÚRÓS A HÁTA!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +52 (52 szavazatból)
  3. Ha ez a langyosmeleg , ejnyebejnye hozzáállás folytatódik nekünk reszeltek!!!
    Itt az ideje a legkomolyabban venni , és akik nem fognak össze az országért és emberekért az mind a fideSS-nek dolgozik , a “fijug” mindenre lecsapnak és bedarálnak nincs kivétel!!!
    Nem lehet különállás mert valamiért megsértődött régen , ez most igaz ,”ha nincs velünk ellenünk van” , ehhez tartsák magukat akik ellenzik a diktatúrát!!!!
    (uff beszéltem)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  4. A jog is megváltozik január 1-től.
    Sajnos elkéstünk, 4 nap múlva megannyi új jogszabály válik hatályossá. Addig már nem tudjuk elkergetni a diktátort, utána meg már nagyon nehéz lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  5. A diktatúra szekértolóinak “bátor” magatartása az éhségsztrájkolókkal szemben.

    http://www.168ora.hu/itthon/videon-nagy-navarroek-kirugasa-88326.html

    Azért orbanisztánban 2012. január 02.-án az Operában 13 milláért ünnepelnek a diktatúra haszonélvezői.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  6. Nem megmondtam, hogy nem a NEMERD nyilatkozatokat kellett volna ketchuppal összekenni? Ha már herdáljuk a drága ételt, van annak jobb helye is! Pl január 2-án az Opera környékén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  7. Kekec, talan nem ketchuppal, de ha Budapesten lennék mindenképpen kifejezném nem tetszésemet az operahaz elött!! A zenészeknek meg kellene tagadniuk a fellépést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És még Dohnanyi müveket is jatszanak……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. És a Nemzeti Galéria kiallitas az unortodox giccsel! Hanyinger!!! Oda mehet a ketchup!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  9. Meg kell jegyezzem hogy az 1938-as hirhedt Reichskristallnacht elott Ugyanigy “dolgozott” a Gestapo is,ugyanilyen modszerekkel lehetetlenitette el a zsido lakossag eletet!!
    kerdem en mindezek utan!!
    ez a MTVA elott tuntetok megfelelmitesere szolgalo…………………………, vajon minek a Foprobaja???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  10. Lassan életbe fog lépni a Dózsa György-terv…aztán kaszára-kapára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  11. Tisztelt Szabó László Úr!

    Ön a Deutsch Tamás sportminisztersége alatt volt az államtitkára. Egy fideszes pártkatona minden szava valótlan. A politikai felügyeletet gyakorolják önökön keresztül a közmédiumokban valamint a fidesz diktatúra számára stratégiailag fontos helyeken.
    Habár tudom, hogy úgyse fogják. Szégyeljék magukat!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. Aki Bp-i és tud, induljon el a III., Kunigunda utca 64 szám alá! Balázst és Arankát felszólították, hogy hagyják el a helyszínt. Sokan mentek ki, és egyre többen vannak! A Kossuth téri demonstrálók is elindultak!……………………….UTOLSÓ INFORMÁCIÓ EGYRE TÖBB A RENDŐR IS !!!!!!!!!!!!!!18:58
    …… … …   … … … … … … … … … … … … … … …
    üzenetet közvetitek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  13. “A DK felmondott Szalai Annamáriának

    A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH), valamint a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezetőit tartja felelősnek a közmédiában kialakult helyzetért Varju László független országgyűlési képviselő, ezért a politikus szerdán egy jelképes felmondólevelet vitt az NMHH budapesti, Ostrom utcai épületébe a két vezetőnek.

    A Demokratikus Koalíció pártigazgatója így kívánt tiltakozni az ellen, hogy az MTVA kedden rendkívüli felmondással szüntette meg az MTV Kunigunda utcai gyártóbázisa előtt két hete éhségsztrájkoló szakszervezeti vezetők munkaviszonyát. A politikus Szalai Annamáriát, az NMHH, és Böröcz Istvánt, az MTVA vezetőjét nevezte meg felelősnek azért, hogy – mint mondta – a kitakarási botrány nem zárult le, és nem bocsátották el a retusálás megrendelőit. Kijelentette, hogy a két vezető nem több, mint a rendszer kiszolgálója, ezért szerinte “legfeljebb addig fognak az általuk vezetett intézmény élén állni, amíg az Orbán-rendszer tart”.

    A VDSZ a világ szakszervezeteinek segítségét kéri és nemzetközi szolidaritási akciót szervez a 18 napja éhségsztrájkot folytató tévések, Nagy Navarró Balázs és Szávuly Aranka rendkívüli kirúgása kapcsán. A vegyipari szakszervezet azért is kiáll a médiában dolgozókért, mert az MTVA módszere, a hatalmi erőfitogtatás félelmet kelt a közszférában vagy a versenyszférában becsületesen dolgozók körében is. ”

    http://index.hu/kultur/media/2011/12/28/az_ehsegsztrajkolok_kiszoritasara_keszulnek/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  14. már régen nem arról van szó, hogy Tőkés mellől kiretusálták Lomniczi dr-t Miért is ? tették Ki a csuda kérte ezt? Két olyan ember akik találkozhattak és mi olvasok tudtunk erről. Egyik sincs börtönben, hogy szégyelleni kellene egymást Akkor valaki kivülről hogy merészel belepiszkálni egy kép hirbe ? Ez egy óriási tévés szakmai, vagy vezetői hiba, vagy provokáció vagy mi?? Ki kit akart lejáratni Me…rt ebből az ügyből a Magyar Televizió vezetése nagyon rosszul jött ki és a képen eredetileg szereplőket ez már nem érdekli Csak erről van szó? vagy a bizalom ingott meg ? ( ugy mint nekem a BBC-ben ahol Tony B halála utáni időre készülnek sicc és ez a BBC csúcs szinvonal) Igen a bizalom ingott meg. A hirnek le kell mennie és lehet véleményezni balliberális és konzervativ oldali véleményt is lehet hozzátenni Majd mi olvaso TV nézők majd megértjük a dolgokat Nem kell attól tartani, hogy nem
    Nagy N Balázs úr kapjon meg ami kell segitséget a munkaügyi peréhez, és fogyasszon normálisan, Értjük mit tett szóvá

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (8 szavazatból)
  15. az egyik levelezőtárs az Uj Alkotmányhoz készült képeket hozta be példának Kérem tegyük azt is tisztába végre és válasszuk külön a festők által készitett művekről a véleményt és a Kerényi felé meglévő véleményünket Ami valószinüleg negativ.
    Kerényit nem kedvelem köpönyeget forgató és sokszor méltatlan amiket mond és ettől függetlne a művészek festménye, amelyek közül vannak amiket el tudok fogadni
    Kormányok baklövései az elmúlt években Kerényi 20 milliót és 25 milliót a kiadványokra fordit a jelenlegi kormány kapcsán Néhány éve a szoc-liberális kormányok idején sikerült 300 millióért időkereket és 300 millióért tűskeerdőt felállitani a Hősök tere környékén és még oda is bolonditottuk Kosáry professzort ( aki pedig tényleg az 56 os ügyeket megszenvedte)
    ez a két fémrengeteg ocskavas mehet a méhbe 600 milliót dobtak ki
    Ezek baklövések amit nem kellene folytatni
    Persze ezen kivül még lenne miről beszélni és kellene is egymás között sokkal kevesebb surlódás lenne ha nem elbeszélnénk egymás mellett

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (9 szavazatból)
  16. sziszi!
    Üdvözlöm!
    .
    “Orbán döntött: még több luxus a kormánynak.
    Az Orbán Viktor által jegyzett jogszabály szerint a jövőben a miniszterelnök egyéni elbírálása alapján, egyedileg is engedélyezheti a hivatalos az állami vezetők juttatásairól szóló rendeletben felsorolt tisztviselőknek, hogy igénybe vegyék a különféle állami támogatásokat (többek között a szolgálati lakás és gépkocsi, a soron kívüli egészségügyi ellátás, a mobiltelefon, a kormányüdülő használatát). A tavalyi kormányváltás után kiadott kormányrendelet szerint eddig ez a közigazgatási minőségpolitikáért és a személyzetpolitikáért felelős miniszter (azaz Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes) engedélyéhez volt kötött.”
    http://hvg.hu/itthon/20111228_szolgalati_auto_sofor_orban_korma
    .
    “Orbán Viktor által jegyzett!”
    “Egyéni elbírálása alapján!”
    “Egyedileg is engedélyezheti!”

    Szerintem ez a lényeg!!!!
    Ennek fényébe zajlanak az események jelenleg is, minden témába!
    Kicsit lehiggadok, megbeszélhetjük!

    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. CSilla Ádám, ugye a video angol felirattal már fennvan a youtube-on?
    Hadd lássa az egész világ hogyan is mennek a dolgok itten minálunk!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  18. http://intrahungariam.nolblog.hu/archives/2011/12/29/SOS_Azonnal/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  19. http://www.youtube.com/watch?v=LuaT0pOMays

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. Nagyon figyelmesen vegigneztem par videot az ehsegsztrajkrol,es az ellene “fellepo” Fakabatokrol!!
    Elkepesztoen Aljas modon jarnak el az Allami Eroszak szervek tagjai!!
    Igazi sotetlelku bunkok!!!!
    erosen emlekeztetnek Peter Gabor AVH-s keretlegenyeinek alpari viselkedesere ugye??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Kanadai tiltakozás a náci gyűlöletmenetek ellen 2012. március 17. szombat | AN

El a kezekkel a Klubrádiótól, Sötét Nagyúr! 2012. január 22. vasárnap | RR

Újévi tüntetések a köztársaság mellett 2011. december 31. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos