Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány egy gombostűt sem visz magával 2011. október 20. csütörtök 20:52 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány egy gombostűt sem visz magával

Budapest – Lényegesen nagyobb az esélye annak, hogy az általa vezetett Demokratikus Koalíció Platform távozik az MSZP-ből, minthogy a szocialista pártban marad – mondta Gyurcsány Ferenc csütörtökön azután, hogy Mesterházy Attila pártelnökkel tárgyalt. A volt kormányfő azt ígérte: szombaton, a platform egyéves születésnapján jelentik be döntésüket, addig a Demokratikus Koalíció (DK) elnöksége és országos tanácsa is ülésezik még.

A korábbi miniszterelnök világossá tette: a platform elnökségének többsége szétváláspárti, országos tanácsának többsége azonban “még nem”. Azt is közölte, ha úgy döntenek, hogy elhagyják az MSZP-t, “mai tudásuk szerint” képesek lesznek frakciót alakítani, vagyis vele együtt legalább tíz politikus távozik a szocialista képviselőcsoportból.

Bár neveket nem mondott, és azt sem erősítette meg, hogy tízen lépnének ki, valószínűsíthető, hogy a hét DK-tag (Gyurcsányon kívül Baracskai József, Ficsor Ádám, Molnár Csaba, Vadai Ágnes, Varju László és Vitányi Iván) mellett Kolber István, az első Gyurcsány-kormány tárca nélküli minisztere és Szűcs Erika, a szociális és munkaügyi tárca korábbi vezetője is távozik, és velük tart majd a Hajdú-Bihar megyei Oláh Lajos, aki – arra hivatkozva, hogy a döntés előtt meg akarja ismerni az őt delegáló pártszervezetek véleményét – egyedüliként nem írta alá a Mesterházy Attila által kért “hűségnyilatkozatot”. Ezzel kapcsolatban a volt kormányfő mindössze annyit mondott, hogy ismeri Oláh Lajos döntését, de nincs felhatalmazása nyilvánosságra hozni. Azt viszont egyértelműsítette: azok között, akik készek távozni az MSZP-frakcióból, már nincs vita erről, csak a platform különböző testületeiben.

Gyurcsány Ferenc tájékoztatóján valószínűnek nevezte, hogy ha mennek, még az MSZP november közepén esedékes kongresszusa előtt megteszik, de érzékeltette, ez is vita tárgya. Szerinte azonban méltányolható a pártvezetés igénye, hogy ha biztossá válik a távozási szándékuk, a kongresszust már ne terheljék ezzel.

Kérdésre válaszolva azt mondta: “egy gombostűt se” visznek magukkal az MSZP-ből, és ebben az esetben – bár jogilag az élén maradhatna – természetesen lemond a Táncsics Alapítvány vezetéséről.

További kérdésre, hogy az újonnan létrejövő pártot ő vezetné-e, úgy felelt: biztos, hogy részt venne a vezetésben, “ez a múlt heti vitában eldőlt”, ám további információt ez ügyben is csak szombatra ígért.

Mesterházy Attila és Gyurcsány Ferenc – a pártelnök kezdeményezésére – nagyjából másfél órán át egyeztetett. A Demokratikus Koalíciót a volt kormányfőn kívül Molnár Csaba volt kancelláriaminiszter és Varju László, a platform igazgatója képviselte, a pártvezetést az MTI információja szerint Mesterházyn kívül Harangozó Tamás elnökségi tag, Tóbiás József frakcióigazgató és Velez Árpád kabinetfőnök.

Gyurcsány Ferenc a találkozóról szólva hangsúlyozta: egyetértettek, hogy a jelenlegi bizonytalan helyzetet napokon belül le kell zárni. Kifejtette, szerinte természetes, hogy a választási vereség tanulságainak levonását vita övezi, de ő is úgy ítéli meg, hogy a ciklus feléhez közeledve ennek véget kell vetni. Két lehetőség van – tette hozzá -: az egyik, hogy az MSZP-n belül “mindenki beáll a sorba”, a másik a szétválás, és az utóbbinak lényegesen nagyobb az esélye.

Arról is beszélt, hogy ha a szakadás mellett döntenek, törekedni kell rá, hogy az békésen, “egymásra vigyázva” történjen meg, a felek ne bántsák egymást. Ezt azzal indokolta, hogy az Orbán-kormány megítélésében “szikrányi különbség” sincs köztük és az MSZP vezetése között, annak leváltása érdekében pedig együtt kell működniük, így együttműködésük alapjait nem szabad lerombolni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (17 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +23 ( 25 szavazatból)
Gyurcsány egy gombostűt sem visz magával, 4.3 out of 5 based on 17 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(37)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

37 Reader’s Comments

  1. Eddig korrekt.
    “Isten malmai lassan őrölnek.”
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  2. Kikujt a szög a zsákból, ki is irányítja valóban az MSZP-t? Az Indexen olvasható. Puch nekirohant Mesterházynak. Mi az ok? Kulturember módján tárgyalt a Gyurcsány Ferenccel. Az is felmerült, hogy a DK távozása után nincs is szükség MA-ra. Hoppá és egy légy!! Megérdemli, fiatal létére a kövületeket szolgálta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  3. Balogh de nem balga
    2011. október 20. csütörtök
    21:05
    Lehet , hogy MA lesz a 11. a DK frakcióban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  4. http://index.hu/belfold/2011/10/20/puch_nekiment_mesterhazynak/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  5. Már régen -az önkormányzati választások után- meg kellett volna tenniük a kilépést . Azóta már külön frakciójuk lenne a parlamentben. Amilyen “demokratikus” (nem beszélve arról mennyire szeretik Gyurcsányt) a fityisz-kdmp frakció még azt is megakadályozza, hogy külön frakciót alakíthassanak. Lehet, hogy már elkészült és a lézer jani fiókjában lapul az a törvényjavaslat amiben ellehetetlenítik új frakció alakítást. Nem tart semeddig. Pénteken beadja valami fityisz vazallus, -esetleg egy jobbikos képviselő – kedden már törvény van belőle. Bár ráérnek, van rá fél évük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  6. Ha nem viszi Miferink a gombostűt , mivel fog szurkálódni ?
    Merhogy nagy marha kardja az ellenség ellen , az nincs neki szegénynek .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -16 (24 szavazatból)
  7. gets
    - lelőtted a poénomat! Mert nekem is egyre inkább ez volt az érzésem: ugyanis egyáltalán nem lepne meg M.A. a DK-ban! Akár még pártelnökként sem – elvégre már egész jól belejöhetett, meg elég fiatal is hozzá.
    Puch meg persze pánikban van: eddig még valamennyire teljesíteni tudta a Simicskával kötött paktum ráeső részét: az Mszp nem nyüzsgött, nem szervezkedett, “őfelsége ellenzékeként” szépen megült a neki szánt sarokban.
    Ha Gyurcsányt már nem tudja féken tartani – nem biztos, hogy nem osztják újra a piacot – neki kedvezőtlenül.
    carpenter:
    a házszabály nem egyértelmű – a frakcióból kilépő TAG 6 hónapig köteles a függetlenek között ülni, mielőtt egy frakcióhoz CSATLAKOZIK. 10 fő viszont alakíthat frakciót – a parlament megalakulásakor. De nem rendelkezik arról, hogy mi van akkor, ha egy egész frakció lép ki – erre az esetre nem gondottak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (15 szavazatból)
  8. Én csak várok várok…még nincs vége, akkor sem ha kilépnek.Azzal csak egy szakasz lezárult.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  9. majd hoznak visszamenőleges törvényt hogy a kilépő frakció sem frakció , hanem házgyári munkafelügyelő ezentúl.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  10. Geyza: mindenesetre ebben a való világban “érdekes időknek nézünk elébe”
    azaz kínai értelemben meg vagyunk mi átkozva!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  11. Szerintem a polpoték szélsebesen lezavarják a vádemelést Gyurcsány ellen, és ezzel kivonják a forgalomból. Akkor viszont nem lesz meg a 10 fő. M.A. valóban jó lenne tölteléknek, de nem pártelnöknek. A csuti addig nem nyugszik, amíg él az ellenfele. Úgy fél Gyurcsány miniszterelnök úrtól, mint ördög a tömjén füsttől. Van is félni valója. Ha az új alakulat egy emberként (és nem azonnal többszínű alakulatként) beáll mögé, nincs aki megállítsa. Csak polpot. Az viszont komoly veszély. Puch meg már osztozik a maradék zsákmányon, ezzel az emeszpé már csak a múlté. Ezek a megcsontosodott derék fiúk lányok elüldögélnek még egy kicsit a parlamentben korrekt fizetésért, aztán szevasz-tavasz. Ennyi volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  12. Szegény Gyurcsány. “Egy gombostűt sem visz magával”. Pedig adhatnának neki egy kis hozományt.
    Elég csúnya dolog az hogy az MSZP akkor válik meg tőle, a,mikor jogtalanul megvádolják. Pedig azok a vádak inkább az MSZP megszűnését szeretnék elérni, ezek szerint hatásosan. Akár kilép Gyurcsány, akár bent marad, akkor is bekövetkezik az MSZP szétesése. Pedig ezek a jogtalan vádak igen jó muníciót adnának az MSZP-nek, amit jó hatásfokkal tudnának hasznosítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. A jelenlegi MSZP belülről sem modernizálható! Az elmúlt egy év ennek ékes bizonyítéka! Rossz “politikai műhelyből” nem is várható JÓ POLITIKAI TERMÉK! És nem is piacképes az MSZP “politikai terméke”! Új politikai szervezetre és új “termékre” van ÉGETŐ SZÜKSÉG, mert a magyar demokrácia, és az ismét ZSÁKUTCÁBA került Magyarországnak ez az alapvető érdeke! Ugyanis egy erősödő CIVIL MOZGALMAK jó eséllyel hozhatják közelebb az Orbán rezsim megbuktatását, de kell egy politikai szerveződés, párt, amely a KÖVETKEZMÉNYEK FELSZÁMOLÁSÁBAN is képes lesz a demokratikus NORMÁK helyreállítására, és a demokratikus rendszer újraépítésére!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. Hát, gombostüt nem is kell vinnie. A parlamenti szurkálódáshoz kap egy pár baromi nagy lándzsát a kormánytól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  15. Mesterházy maradjon csak az öreg, begyöpösödött MSZP-sek (MSZMP-sek) között.
    Maga választotta ezt az utat, amikor konfrontálódott – aljas módon – Gyurcsánnyal.
    Azt hiszem jó lenne neki és családjának, ha egy időre más munka után nézne, mint a politika.
    Remélem Gyurcsányék nem veszik magukat körül köpönyegforgatókkal!
    Az MSZP a Kisgazda, SZDSZ és az MDF útjára lépett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  16. Helyes,Gyurcsány Ur.A fenébe a lagymatag emberekből álló pártal.Arra vigyázzon,hogy csak megbizható,árulásra nem válalkózó,csak a zsbtömögetéssel törődő lagymatagokat ne vegyen maga mellé.Olyan tagokból állitsa össze csapatát,akiknek mindenek előtt az egyszerü,dolgozó emberek életének jobbá tétele a legnagyobb érték,ezért képesek,még ingyen is dolgozni.Tiszta erkölcsü,megbizható emberekre van szükség.Ön is elsőssorban az egyszerü emberekre hallgasson.Mindig kéje ki a véleményüket.Ha ezt tette vólna az utólsó választási körutain,biztos lehetett volnahogy másképpen alakul a választási eredmény.Itt hevesben biztos igy lett volna,mert a jelölteknek már semmi esélyük nem vólt a megválasztásukra.Sajnos ezt nem mondhattuk elmivel nem vólt meghallgatás.Legközelebbi választáskor Mátyás Király módjára kell elvegyülni az emberek között,hogy megismerhesse az igazságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  17. Valamelyik mostani nyilatkozatában Gy.F. szépen elmondta, mi a baj a mostani vezetéssel.
    A lényege az volt, hogy mindig előretolnak egy balekot és elismerte, hogy egy darabig ő is az volt, és a háttérben kavarják a xart.
    Nem kell neki gombostű, szinte biztos, hogy kiürül a mostani vezetés alól a párt, a tagok jórésze valószínűleg megy vele.
    Az MSZP-ben a teljes tanácstalanság látható, hiába kapkodnak fűhöz-fához az egykori és megszokott kádári módszerek nem működnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. “Kikujt a szög a zsákból, ki is irányítja valóban az MSZP-t? Az Indexen olvasható. Puch nekirohant Mesterházynak.” Írja előző kommentjében B.d.n.b.

    Miért van nekem dejavu érzésem, hogy a Puch-Simicska páros közös forgatókönyve nem igazán úgy valósul meg ahogy ők szeretnék ezért már kezdenek kikelni magukból és elvesztik önuralmukat. Most kell észnél lenni és jól taktikázni. Váratlan dolgokat lépni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  19. Gyurcsány Ferenc nem lesz egy egyszerű menet,hiszen még most jön a lényegi rész.Az infrastruktúra kiépítése sem két fillér a szervezés önkéntesek munkára serkentése.Ha van szimpátia akkor sem lesz könnyű.Sok sikert nekünk és főleg erőt kívánok mert arra szükségünk lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  20. Na végre !!!
    Most jön az igazán neheze !
    Eldől, hogy sokan vagyunk velük, mellettük, vagy mégsem elegen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. A lehető legokosabb amit tehettek, hogy elhagyták ezt a lelakott MSZP és saját pártot, frakciót alakítanak. Ami Gyurcsány Ferencet illeti, vagy ami probléma megfogalmazódhat vele szemben az két fő dolog. 1. Hogy teljesen apolitikus alkat, a másik meg az előzővel szorosan összefügg, hogy tudniillik túl sokat jártatja a száját föloslegesen és sokszor meggondolatlanul. Talán összesen ennyi hiba van Vele, de amilyen tanulékonynak ismerjük ezeket a hibákat Ő könnyen ki tudja küszöbölni. Egyszerűen megtanulja a diplomáciát és elszámol legalább 10-ig mielőtt valami igazán nem kívánatosat mondana. Ez a feladat Neki nem fog nehézséget okozni, mert mint tudjuk- ellentétben politikai ellenfelével- Ő könnyen tanul és ha hihetünk Neki az öszödi beszédből is levonta a kellő tanulságot.Magam részéről azért is örülök a külön válásnak, mert nem föltétlenül szükséges az MSZP tisztességtelenségeit, korrupcióit magára húzni. Őt igazán nem lehet, még a legrosszabb indulattal sem azzal vádolni, hogy eladta a lelkét egy tál lencséért, mint tisztelt ellenfele.Az MSZP-nek volt Rá nagyon nagy szüksége mikor Medgyessyt menesztették, csak ezt már sokan elfelejtik. Aztán meg megnyert nekik egy választást , hát mit mondjak most aztán piszkosul hálásak Neki. Azt még nem teljesen értem miért marad MSZP párttag és mi köti még mindég ennyire ehhez a párthoz? Mindenesetre ez a külön válás már egy nagy lépés, csak így tovább. Én tiszta szívből drukkolok a Demokratikus Platformnak, hogy minél előbb sikerüljön egy ütőképes párttá válniuk, s kívánok ehhez jó egészséget és sok szerencsét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  22. Egy férfi ennyi idő alatt tizenöt fontos kérdésben képes dönteni, nem hogy egyben sem.
    .
    MIkor jöttök már rá, hogy Gyurcsány még egy platform vezetésére sem alkalmas? Ki bízna rá még egyszer egy országot?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -21 (29 szavazatból)
  23. A holnapi nap forgatókönyvéhez pár javaslat:
    Nem elhamarkodni a kiválást, inkább kitartani még két-három hétig, az MSZP kongresszusig. Oka: addig a teljes párttagság nyilváníthat véleményt, és nem csak a pártvezetés dönt antidemkratikusan mások nevében, hogy kitagadják-e Gyurcsányékat, vagy békésen megválnak egymástól. Ez utóbbi az anyagiak – a kiváló és a maradó – párttagok aránya szerinti vagyonmegosztást is jelentene. Ez így lenne korrekt.
    .
    Ugyanez ervényes a DK-ra is. A tagok pártalapító döntése logikusan csak a kongresszus utánra lenne várható, a holnapi nap egy, a tagok közötti felmérés elvégzésére alkalmas.
    1. kérdés: kiválás vagy kizárás esetén az azonnali pártalapítás és bejegyeztetés megindítása lehetne. Mellette? Ellene? Lehetne X-elni.
    2. kérdés: Mellette vagy ellene voksolnának-e, hogy a DK-ba tartó MSZP-tagok arányában osszák fel a pártvagyont? Megint X a kiválasztott helyre.
    .
    Ha egy párt demokratikusan működik, minimum a tagok véleményére kell alapoznia, nem pedig a vezetésére. Van ilyen? Legyen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Maeldron !
    SOKAN !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  25. vikus: a nagybetűvel írt szóval azt jelzed, hogy erős érzelmi hatást vált ki nálad a kérdés.
    .
    Gyurcsányra bízni az országot egy fokkal kevésbé buta döntés, mint Orbánra bízni. Külföldön nem utálnának minket ennyire, és nem lenne diktatúra. Tovább menne viszont a mutyi, dilettánsok és alkalmatlanok irányítanának, ahogy maga a miniszterelnök is alkalmatlan lenne, alkalmatlan volt a feladatára.
    .
    Mondhatnék száz érvet, de akinek az nem elég érv, hogy Gyurcsány még mindig nem lépett ki az MSZP-ből, az teljes érzelmi befolyásoltság alatt van. Jó esetben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (20 szavazatból)
  26. Maeldron, igen, erős érzelmi… mert nem tudok jobbat, és szerintem nem ő tehetett arról, hogy az ellenzék mindig leszavazta “jobbitási szándékait”, és a saját pártja sem mindig támogatta, valamilyen számomra megmagyarázhatatlan ellenszenvből…vagy irigységből, vagy félelemből a változások iránt?
    Véleményemmel lehet egyet nem érteni, tévedhetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. http://www.168ora.hu/itthon/polgar-dora-interju-84026.html
    *
    Vajon miért nem foglalkozik az AN kellő módon és súllyal az október 23.-i demonstrációval, TÜNTETÉSSEL?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Mozgalmárok!
    Ime, itt olvasható végre az a vádirat, amely eszmei alapja, motivációs bázisa és a szervezett, tömeges fellépés alapja lehet minden magyarnak, aki a polgári demokrácia híve és személyes felelőssége mélyebbről gyökerezik, mint ama struccé, aki a homokba dugott fejjel várja végzete beteljesedését.
    Ha kicsit is egyet értesz a vádirat tartalmával, akkor add tovább!
    Demokrata

    http://hungariancharter.com/magyarul/vadirat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. mosolygó – és ehhez mit szólsz?
    http://nol.hu/belfold/a_hallgatoi_halozat_elhatarolodik_korabbi_vezerszonokatol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. kekec
    2011. október 21. péntek
    18:24
    Alakul a helyzet, csak tudják is kezelni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. gets – milyen helyzet alakul? Hogy a hallgatók azt hiszik, hogy politikai nyomás nélkül bármit is el lehet érni a Viktatúrával szemben? Egyelőre az látszik, hogy őket kezeli a rendszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. A gombosturol nem tudok,de rajzszoget szinte biztosan nem visz! Abba beleult a Puch.Legalabbis ugy viselkedik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. kekec
    2011. október 21. péntek
    18:35
    Elsősorban a DK-ra gondoltam, mert igencsak hízásra lesz hajlamos rövid időn belül. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. http://atv.hu/cikk/20111021_hetfon_mar_frakcioulest_tart_a_demokratikus_koalicio
    (vagy sem, mert ez is még csak 99,99%. Viszont a szombati nagygyűlésükön már dönthetnek is – ha a tagság többsége ebben támogatja őket)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. http://atv.hu/video/video-20111020_ime_a_nevsor_gyurcsany_frakcioja

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. Szerintem is ha Gyurcsány kiválik az MSZP -ből még nagyobb ledülettel fogja alakítani , formálni a pártját.Ő egy nagyon okos , kreatív politikus . A híbáiból pedig minden ember tanul ,így Ő is . Beszédével , lelkesedésével magához tudja vonzani az embereket , Ha analizálni akarjuk már diplomatikusabb lett (véleményem szerint ) az emberek szeretik, bíznak benne , Sok sikert kívánok Neki ,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Demokraták figyelem! Megalakult az új párt! Végre,végre,végre!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány megalakította a pártját 2011. október 22. szombat | AN

Meddig siratjuk még Trianont? 2011. október 15. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos