Ronai and Ronai
AMERIKAI

Adóhatósági vizsgálat a végtörlesztőknél? 2011. október 20. csütörtök 20:00 | AN

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Adóhatósági vizsgálat a végtörlesztőknél?

Budapest – A végtörlesztést vállaló devizahitelesek könnyen beleszaladhatnak egy adóhatósági vizsgálatba, és igazolniuk kell, honnan van a végtörlesztésre fordított pénz. Ha valaki arra hivatkozik, hogy a csaladtagok adták kölcsön, akkor az adóvizsgálatot kiterjesztik a családtagokra is.

Hitelesek százezrei próbálják meg a föld alól is előteremteni a végtörlesztéshez szükséges forrásokat. A rokoni, baráti pénzvadászat közben viszont könnyen beleszaladhatnak egy vagyonosodási vizsgálatba. A NAV megvizsgálhatja ugyanis, honnan van a végtörlesztésre fordított pénz.

Így járt az egyik devizahiteles is, aki a Facebookon köszöni meg a kormány segítségét. Azt írja, hogy köszöni, de nem így gondolta a segítséget: miután a törvénynek megfelelően az új, rögzített svájci frank-árfolyamon visszafizette a hátralékát, másnap az adóhatóság vizsgálatot kezdett, azt firtatva, honnan volt rá pénze.

Miután közölte, hogy a családi segített, a rokonokra is kiterjesztette az adóhatóság a vizsgálatot. Magát olyan pórul járt emberként említi, aki bajba sodorta azokat is, akik segítettek rajta. „A milliárdosok és a milliomosok nagyon jól járnak, a kisemberek alázását pedig tökélyre viszi a nemzeti kormány!” – írja a kormány által “megsegített” devizahiteles.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 22 szavazatból)
Adóhatósági vizsgálat a végtörlesztőknél?, 4.6 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(35)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

35 Reader’s Comments

  1. Nem ez az első aljasság, de nem is az utolsó. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  2. Vizsgálni ott kellene,ahol a valuta megbújik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  3. Na, nem mindenkinél…
    Csak azoknál, akik nem tartoznak a fidesz-nagyágyúk közé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  4. OV is visszafizette, mégpedig devizában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  5. A csutinál gondolom minden rendben volt? Az is kiderült (mivel már törlesztett) honnan volt svájci frankja. Csak nem ebben a devizában fizettek a Gripen beszerzés “elnyeréséért” valami Svájci bankszámlára.
    A 2010-es vagyonnyilatkozatában nyoma sem volt svájci frank megtakarításnak. Persze ne legyek ilyen gonosz. Biztos baráti kölcsönt kapott, amiért zsíros pozícióval fizetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  6. A hetvenes évekre egy sajátos, hallgatólagos alku jön létre a politikai vezetés és a társadalom között, melynek eredményeként az emberek, részben állami támogatással, viszonylag stabilizálódott életformát alakíthatnak ki, cserébe azért, hogy egy szûk érdekcsoport javára lemondanak a politikai döntésmechanizmusokban való részvételrõl, a társadalmi nyilvánosság intézményeinek ellenõrzésérõl. Ma ugyanezzel az alkuval állunk szembe csak az életforma más magasságban van stabilizálódva.
    A lenini szocializmus alapja az államkapitalizmus: az állam diktál a bankoknak és a legnagyobb hazai cégeknek, a végső formájában teljesen államosítva őket. Orbán mintha ezt az utat célozta volna meg. Lehet hogy egy módszereiben bolsevik államfővel van dolgunk? Ha igen, akkor egy tudathasadásosnak tűnő viselkedést kellene tapasztalnunk a részéről, az elvek és módszerek antagonizmusa miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  7. Kedves BKRS,
    Orbánnak a kezdetektől fogva bolsevik, sztálinista módszerei voltak. Ha mást hangoztatott, akkor is ez volt az irányadó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  8. Jóbuliezazállamnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  9. Csendesen megjegyzem, hogy személyi jövedelem adó vizsgálattal néz szembe egy ismerősöm volt felesége is. Ma beszéltem vele.
    Végtörlesztett, a pénznek egy nagy részét az édesapjától kapta hozzá, a többit 2 barátja és a testvére adta össze.
    A gond az, hogy a papája, aki vállalkozó volt, pár napja meghalt a kórházban, a frissen megözvegyült édesanyja meg régóta rokkantnyugdíjas. Mivel családon belül nem készült papír a papa hirtelen jött agyvérzése miatt arról, hogy a lánya kölcsönkapta a pénzt és hogy az honnan származik, így hiába az orbáni ígéret, nem tudja bebizonyítani, hogy honnét volt ennyi pénze. Visszamenőleg lepapírozni meg már nem lehet, hiszen a kölcsönszerződés másik aláírója sajnos időközben elhunyt.
    Ezért most nem csak őt vizsgálják, hanem a testvérét, a jóhiszemű barátokat, az édesanyját és a papája jövedelmi viszonyai mellett annak cégét is. Többek között már azt is firtatják – kérik a számlákat, papírokat, hogy a papa-mama hogyan és miből épített saját magának házat kb.: 18 évvel ezelőtt.
    Vigyázzatok a végtörlesztéssel, a NAV miatt legyen minden papírotok tiszta és egyértelmű, mint a fehér hó! És bárkinek, aki kölcsönad: a jószándék mellett ne feledjétek: Nektek is tudnotok kell igazolni, hogy honnét van pénzetek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  10. Na ebbe bele botlanak a narancs ködben tapogatózók is , nagyon megérdemlik.
    Ez után kapják a többi kijózanító intézkedést!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  11. Ez egy rendes orszagban elkepzelhetetlen lenne. De ha valaki azt mondja hogy nem jo Magyarorszag, nem jo magyarnak lenni akkor felhordul mindenki.
    Mas orszagban az adohivatal amikor hibat eszlel, az artatlansag velelme melett tovabbi igazolast ker az adozotol. Itt az alapveto hozzaallas az hogy mindenki adocsalo, mindenki bunozo. Ennel fogva vagy az adohivatal / hivatal rendszer / kormany stb van a problema, vagy a kormany tul jol ismeri az alatvaloit. Termeszetesen ha cigany lop akkor az ciganybunozes, de ha egy fideszes adot csal az megengedheto. A nem fideszes meg nem tud adot csalni mert rogton megy az apeh.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Az adohivatal kimeny ellenorizni a helyi zsinagogat. Mindent rendben talal, de a fiatal adoellenor csak kukacoskodik.
    - Mi van azzal a gyertyaval ami eleg es megmarad a csonkja. Kidobjak ?
    -Nem, valaszol a Rabbi, osszegyuktjuk es visszakoldjuk a gyertyakeszitonek aki kuld neha uj gyertyat nekunk.
    - Mi van a megmaradt kenyermorzsakkal ?
    - Osszegyujtjuk , visszakuldjuk a pekhez aki kuld neha egy egy kenyert nekunk.
    - Es mi van a levagott eloborokkel ?
    - Azt osszegyujtju es bekuldjuk az Apeh-nak, aki aztan neha-neha idekuld egy F#$t.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  13. Arról sem árt nem megfeledkezni, hogy csak úgy ajándékba nem kaphatja valaki a pénzt, mert akkor ajándékozási illetéket kell fizetnie a megajándékozottnak. Vagy fizeti a szerencsétlen a hitelt magas összegen, vagy fizet illetéket az államnak. Ha meg kölcsön kapta a pénzt valakitől, akkor majd arra is kitalálnak valamit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  14. A kondásgyerek bizonyára eladta Svájcban a disznóit, ebből lett neki frankja.
    Így már igazolva van, honnan volt neki devizája.
    A gripen történés rosszindulatú pletyka, a felcsúti parasztgyerek korruptálhatatlan személyiség!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. Na igen. Érdekes volt már az elején, amikor szóba került, hogy a visszafizetőket majd megvizsgálja-e a NAV. Ezt határozottan “cáfolták” azzal, hogy csak a gyanús esetekben vizsgálódnak. Igen ám! De honnan tudják, hogy melyik a gyanús, ha nem nézik meg mindet? Tehát nyilván kapnak jelentést minden végtörlesztésről, azokat összevetik a nyilvántartásukkal (megvizsgálják), majd ha kételyeik támadnak, behívják a delikvenseket.
    Viszont az is tény, hogy aki teljesen “tiszta”, annak nem lehet félnivalója. A macera viszont kétségtelenül kellemetlen. Volt benne részem elég, mert volt egyszer egy jóakaróm, akinek voltak APEH-es kapcsolatai, így minden évben ellenőriztek, mígnem közöltem, hogy ez a “véletlen kiválasztás” nekem igen furcsa, és vizsgálatot fogok kérni, ha folytatják ezt a gyakorlatot. Már csak azért is, mert világ életemben alkalmazott voltam, csak bérjövedelmem volt, semmi kedvezmény.
    A 18 évvel ezelőtti dolgok firtatásával kapcsolatban kissé tamáskodom, mert tudtommal van egy elévülési idő is, ami után az adóhatóság mér nem vizsgálódhat, és én sem vagyok köteles megőrizni a bizonylatokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  16. Pedig nagyon egyszerű a megoldás. Tájékozódni kell a lopás elévülési idejéről és azt kell mondani, loptam csak vártam, míg nem kaphatnak el érte, és eljött az ideje a felhasználásának.
    A módszer ismert és használt, valamennyi FIDESZ ügy elévüléssel lett betemetve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. mosolygó
    2011. október 21. péntek
    08:33
    korrupt álhatatlan, vagy korrumpálhatatlan? :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  18. Matolcsy bejelentette, hogy a NAV-nak -még ebben az évben- be kell szedni 40-50 milliárdot, hogy ne boruljon (még jobban) az idei költségvetés. Azt azonban a fekete gazdaság hatékonyabb ellenőrzésével magyarázta.
    Az nagyon érdekelne honnan jut a végtörlesztő személye a NAV tudomására? Köpnek a bankok? Tudomásom szerint nincs “jelentési kötelezettségük” ilyen témában. Korábban -igaz akkor még APEH- azt mondták nem végez vagyonvizsgálatot “megrendelésre”. Akkor mégis? Igaz, Magyarország megújul. Spiclik, besúgók országa lett. Újra

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. Idézek egy másik fórumból, gondolom talán ezzel kellene a NAV-nak foglalkoznia.:

    “Miután a BKV csap eldugulni látszik kell egy új forrás!
    A BKV-ügyben elhíresült Optimismo Kft. cégbejegyzési kérelmét az a Szász István Attila ügyvéd nyújtotta be 2005-ben a cégbíróságra, aki alapító tagja volt az Orbán-szőlőkkel kapcsolatos botrányban érintett Szárhegy Dűlő Sárazsadány-Tokaj hegyalja Kft.-nek, amelyben korábban Orbán Viktor kormányfő felesége, Lévai Anikó is résztulajdonos volt. Szász István Attila az Élet és Irodalom (ÉS) által feltárt “Tokaji borcsaták” egyik főszereplőjének, Mayer Arankának a volt férje.

    A magát az Orbán-család barátjának tudó ügyvéd által gründolt Optimismo Kft. neve a hamarosan a vádemelésig eljutó BKV-nyomozásban bukkant fel. Ez volt az a cég, mellyel a BKV 2007-ben bruttó 19,2 millió forintért szerződött a közlekedési cég saját fénymásoló-állományának “felmérésére”.

    A lapunk birtokába került nyomozati iratokból kiderül, hogy a céget vélhetően már megalapításakor sem szánták valódi tevékenységet végző vállalkozásnak, csupán pénzmosásra használhatták. Az eredetileg Szász által gründolt cégnél azonban a BKV mintegy 20 millió forintja csak aprópénz volt azokhoz a már százmilliós nagyságrendű összegekhez képest, amelyek forintban és euróban landoltak a társaság számláján. A lapunk birtokába került rendőrségi jegyzőkönyvekből kiderül, hogy a kisebb, néhány milliós utalások mellett volt csaknem 50 millió forintos is, sőt, 2007. májusában öt nap alatt összesen 1,3 millió euró is érkezett utalással illetve készpénz-befizetéssel a számlára.

    Az összegek nagy részét a cég akkori ügyvezetője – és fele részben alapítása óta társtulajdonosa -, Gyenes Tünde készpénzben felvette, néhány esetben továbbutalta. A rendőrség a számlamozgásokat vizsgálva arra jutott, hogy “az Optimismo Kft. tényleges üzletszerű gazdasági tevékenységet nem végzett.” Azt is megállapították a nyomozók, hogy az utoljára alapítása évében, 2005-ben éves beszámolót leadott Optimismo két tulajdonosa egyenként 7-7 gazdasági társaságban volt érdekelt és 3 közös cégük is volt, és több céget is csak azért vettek a nevükre, hogy azokat “fiktivizálják”.

    Végül az Optimismo-t 2007 nyarán két szerbiai állampolgárnak adták el, vagyis a Kaya Ibrahim és Josip Tot módszerrel fantomizálták”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  20. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Mozgalmárok!
    Ime, itt olvasható végre az a vádirat, amely eszmei alapja, motivációs bázisa és a szervezett, tömeges fellépés alapja lehet minden magyarnak, aki a polgári demokrácia híve és személyes felelőssége mélyebbről gyökerezik, mint ama struccé, aki a homokba dugott fejjel várja végzete beteljesedését.
    Ha kicsit is egyet értesz a vádirat tartalmával, akkor add tovább!
    Demokrata

    http://hungariancharter.com/magyarul/vadirat/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Kuksi tudnod kell a köpcsei beszéd után, hogy a továbbiakban
    mi vagyis a “mifélénk” döntik el, mi a gyanús és a mások által
    a törvények szerint bizonyitott törvényszegések közül mi a
    valótlan és a mi nem. Vagy,ha úgy tartjuk, hozunk rá akár
    visszamenőleg is egy új törvényt. Sajnos a meghozott kerettörvéneink
    csak 1912 január 1.-én lépnek érvénybe ezért még ezévben
    vannak ilyen gondjaink.
    Én egyébként alig várom az “Én Országom Tündérvásár” visszatérését.
    Legalább lesz árvalányhajt termő róna is amiből a svájci frankhitelek
    törlesztővé válhatnak. Bevezethetjük a “hálytek”-et. Például gyárthatunk
    a világpiacon nagyon keresett: “használt gatyaülepből
    - akár futószalagon is – vadonatúj túrószacskót” és még más hasonló
    termékeket. Lesz annyi munkahely. Bevezetjük újra a tejes foglalkoztatást,
    hiszen akkor tejesen mindegy, hogy a tejes mit csinál. Akár léggömbhámozás,
    zabhegyezés, prücsökherélés is lehet. Mindenhez értő megélhetési
    politikusaink várják ötleteiteket.
    Kinek e kinálat nem nyeri el tetszését az mehet külföldre is nincsen rájuk
    szükség. (hisz most már utazhatunk).
    Ha meglátják e jót visszajönnek tüstént, mint háború után a Selye doktorék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Egyenesági rokontól lehet adómentesen ajándékot elfogadni és ehhez papir sem kell. Ha valaki a barátaitól kap pénzt, akkor legjobb arról papirt késziteni, hogy kamatmentes kölcsön. Oszt vagy az, vagy nem az.
    Normális országban az adóhivatalnak kell az adócsalás tényét bizonyitani és nem a delikvensnek az ártatlanságát.
    Ez most hogy müködik magyarországon?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  23. “árvalányhaj”
    védett növény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Tényleg azt mondták, nem vizsálják majd a pénzek származási helyét, de ugyan ki hisz már a sarcra éhes Labancoknak?
    A maradéknak -akik még hittek a mesékben- most szépen leseprik a padlást is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Nyilván Magyarországon a bankok is besúgók. Ez már csak ilyen egy ország ezer éve. És a feljelentők persze jutalmat is kapnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Nem történt semmi különös. Hazudniképtelen Viktormihályék újabb veszélyben lévő rejtett tartalékokat fedeztek fel, teljesen természetes, hogy meg akarják menteni. Sosem titkolták, hogy a javunkat akarják.
    Hja, kérem, meg kellett volna tanulni fidesz-beszédül, és akkor nem lepődnénk meg azon, hogy a javunk és a javaink azonos fogalom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Aljas szenny emberek vezetik az országot.Gonosz érzéketlen tolvaj disznók.Lesznek még kisfiúk is,ha egyszer egy “tökös” kormányunk lesz! Legalábbis mindenki ebben bízik.Teljesen egyértelmű,hogy ezt a végtörlesztési lehetőséget maguknak hozták létre .Mára “összespóroltak” már annyi pénzt,hogy kifizethessék zsebpiszokból az adósságukat,a többiek pedig a tolvaj-kormány által többszörösen bedöntött Forint miatt s éppen a végtörlesztés okozata miatt duplán nyöghetik a részleteket. Ócska férgei a hazának,fideszes a neved!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Azt kellene vizsgálni, aki svájci frankkal törleszt, de a vagyonbevallása szerint nincs neki svájci frankja , se pénze, hogy vegyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Kedves
    Kertész Zs
    2011. október 22. szombat
    08:08

    Kérdésemre bank azt a felvilágosítást adta,hogy CSAK Forintban lehet kiegyenlíteni a tartozást.
    Így ha mégis lehetett CHF -ben törlesztenie, akkor ez csak a felcsúti sátánnak és csapatának a privilégiuma,vagy egy kacsa.De nem is ez a lényeg.Ami az egészből kisejlik és felháborító,az az,hogy ezt az “engedményt” a saját tehermentesítésükre alkották.Ha mégis valaki büntetlenül belefér e lehetőségbe , annak szerencséje van…
    (nagy örömömre szolgálna,ha ma ez lenne a legnagyobb probléma Magyarországon,mert ez a történet csak annyit tesz,mintha a sáskajáráskor azon agyalnánk,hogy milyen színű sáskák hada pusztít,holott a pusztítás ellen kellene tenni…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. @carpenter, sydney
    2007. decembere óta van egy “A pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2007. évi CXXXVI. törvény”
    A bankoknak ügyfél-átvilágítási kötelezettségük van a hárommillió-hatszázezer forintot elérő tranzakcióknál (és persze bármilyen “gyanús” esetben is). A “pénzügyi információs egységként működő hatóság” felé kell jelenteniük.
    És itt jön egy érdekes új szakasz a törvényben:
    ” … a hatóság a tudomására jutott információt kizárólag a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása elleni küzdelem, valamint [...] az ADÓCSALÁS, a sikkasztás, a csalás és a hűtlen kezelés bűncselekményének felderítése céljából használhatja fel…”
    Feltételezem, hogy ezek alapján kell jelenteniük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Rossmodorban: Feltételezve de meg nem engedve.
    Ha valakinek svájci bankban lévő számláján CHF-ben
    van betétje, abból átutalva miért nem lehet törleszteni,
    hiszen az ott CHF-ből vett HUF értéke az aktuális
    valutaarányok szerint alakul.
    Ezzel még nem is szándékoztam személyeskedni.
    Aki magára veszi attól bocsánatot kérek
    A demokráciában nem bűn, ha pénzed van akár nem
    HUF-ban is lehet. Talán inkább az érdelmel figyelmet,
    hogy a külföldön elhelyezett pénz eredetét miként
    lehet törvényeink szerint vizsgálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. “SENKIT NEM HAGYNAK A SZAKADÉK SZÉLÉN”

    Belelökik!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Kedves Carpenter!
    Sajnos van rá paragrafus, mégpedig a pénzmosási törvény, azaz a közvéleményben “téglatörvény” néven elhíresült jogszabály. És sajnálattal kell közölnöm, hogy ennek bevezetése, ill. kidolgozása az első orbánkormány regnálása alatt zajlott le nyugati nyomásra, melyet ők többek között a terrorizmus elleni harccal, de elsősorban a terrorizmus elleni harccal indokoltak. (Azóta kérnek a bankok minden csipcsup ügyben is személyi iratokat.)
    Ez egy igazi “rókafogta csuka”, mert nem tudom azóta hány terroristát sikerült ennek segítségével elfogni, azt viszont hallottam, hogy a banki készpénzt forgalmat sikerült csökkentenie…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Kohn bácsi szavaival élve: “Ügyes!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Az offshore cégek hozzák haza a vagyonukat (több milliárd forintot) és nem fogunk utánanézni honnan szerezték a pénz.
    Te meg “birka” kapard össze a rokonoktól a hiteled, hogy ki tudj szálni ebből az egyre terebélyesedő mocsárból és utánad nyúlunk az utolsó rokonodig.

    Itt a mese vége, aki nem hiszi annak utánajárunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Az LB megmentette a bankokat 2011. szeptember 27. kedd | AN

Párthatározattal eldöntjük az árfolyamot 2011. szeptember 14. szerda | AN

Oszkó elmagyarázza 2011. szeptember 13. kedd | AN

Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen 2011. augusztus 27. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos