Ronai and Ronai
AMERIKAI

Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen 2011. augusztus 27. szombat 10:20 Forrás: AN

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen

Miskolc, Budapest – Lázad és lázít az Edda frontembere. A hatvanéves örökifjú rocker saját példáján akadt ki: amikor felvette a devizahitelét, még 160 forint körül mérték a svájci frankot, most ennél közel száz forinttal többet kell fizetni érte. Pataky két éve törleszt, ám a tartozása nem csökkent, hanem hétmillió forinttal növekedett. Az Edda arcáról viszonylag kevesen tudják, hogy már hosszú évek óta igen jól jövedelmező zálogházai vannak. Ettől még persze fájhat neki a törlesztések magas árfolyama, csak hát kevésbé hiteles az ő szájából ez a szabadságharc, hiszen nemcsak a bankok, de ő maga is a szegények bajából gazdagodott.

Mindenesetre érdekes fejlemény, hogy a közismerten Fidesz-fan Pataky számon kéri a kormány ígéreteit. Persze, mindez csak a szokásos porhintés és parasztvakítás: nem a jobb közbiztonságot, oktatást, egészségügyet – ezeket a maszlagokat nyilván ő maga sem hitte el – hanem azt veti a hatalom mai urainak a szemére, hogy ha már kétharmadot kaptak a választóktól (51 százalékot kaptak, ebből lett a torz magyar választási rendszer miatt a parlamentben kétharmad – a szerk.), miért nem védi meg a magyar emberek érdekeit.

Pataky Attila még egy zérótoleranciás pólót is csináltatott magának. Ez jó húzásnak tűnik, hiszen ily módon ismét sikerült néhány, a szakmaiságra keveset adó újság címoldalára kerülnie. Az Orbán-közeli Széles Gábor által tulajdonolt Magyar Hírlap is a címlapján közölte Pataky Attilának a bankok elleni kirohanását.

Legközelebb érdemes lenne egy hasonló kaliberű szakértőt, Kiszel Tündét megkérdezni arról, vajon hogyan látja az egykulcsos jövedelemadót. Tényleg betölti-e a szerepét, amint azt Matolcsy és Szijjáró urak mantrázzák, vagy éppen ellenkezőleg – úgy van, ahogyan azt már a jobboldali közgazdászok is állítják: az egykulcsos jövedelmi adó a magyar gazdaság számos bajának legfőbb okozója.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (8 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +12 ( 14 szavazatból)
Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen, 3.9 out of 5 based on 8 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(58)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

58 Reader’s Comments

  1. Anamnesis Familiaris!
    Én inkább a Dunát javasolnám

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Én imádtam az EDDÁ-t régen, de hát így múlik el a világ dicsősége :(

    Amúgy ha valaki fel akar lépni a bankok ellen, az jó, ha Pataki Attilát használja, tömegpusztító fegyverrel ér fel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  3. Patakinak “…hosszú évek óta igen jól jövedelmező zálogházai vannak…” ?

    De mit gondoltok a példamutató Fidesznek nincsenek zálogházai?

    De igen, nagyonis vannak, és nem is egy-kettő, hanem több-száz zálogfiókos hálózat gyarapítja a Fiatal Demokraták Szövetsége szükségleteit és vagyonát – “a szegények bajából”- ahogy a cikkben olvasható. Időnként váltott strómanok által üzemeltette és üzemelteti őket° m a ° i s. Már a “dicsőséges nagyaprivatizáció” idején ° k e r ü l t ° h o z z á j u k °e ° témában a ° l e g n e v e s e b b ° pénzforrás…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Jól látom?
    Attilának karján egy piramis és abban egy szem van?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Nevetseges Pataki, akkor sem volt jo fej amikor semmilye sem volt neki, de legalabb erdekes volt a lazado zene. Persze penzert barmit….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. Vedd már észre, hogy itt nem Pataki piti zálogházai a fontosak, hanem a FIDESZÉ, ahogy itt korábban vördenvörd írja a szegények vámszedőiről.
    De ha megfigyelted (?), ma már a BÁV zálogház hálózat REKLÁMJA folyamatos (!) részét képezi a BALOLDALI ATV arculatának. Vajh mi lehet ennek a magyarázata?
    Az okot keresd Bartus László korábbi cikkében, amelyben a HIT-gyüli, illetve az ATV elkárhozását jósolja… Magyarul, lojalitásért ezzel is fizet a FIDESZ (kormány)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Kergebagoly!
    Jól látod, de ő csak szeretne odatartozni! Ilyen enyhén szólva alulképzett kétlábút oda nem vesznek be.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  8. “Pataky Attilát is bevetik a bankok ellen ”

    Igen, ő a nemzet nyalogánya.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Adóhatósági vizsgálat a végtörlesztőknél? 2011. október 20. csütörtök | AN

Az LB megmentette a bankokat 2011. szeptember 27. kedd | AN

Csányi Sándor a devizahitelekről 2011. szeptember 27. kedd | AN

D-day – szabad a pálya 2011. szeptember 20. kedd

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos