Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől 2011. szeptember 21. szerda 21:39 Forrás: klubradio.hu

  • Hozzászólások(94)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől

Budapest – Gyurcsány Ferenc szerint az MSZP-frakció tagjainak fontosabb kell, hogy legyen a baloldal sorsa és radikális megújítása, mint személyes egzisztenciájuk. Hozzátette, kezdeményezésük nem a képviselőcsoportnak, hanem az MSZP-nek, a kongresszusnak szól, “a frakciónak nincs dolga vele”, csak az egyes képviselőknek. Épp ezért – folytatta – nem megy el a holnapi rendkívüli frakcióülésre, amelyet Mesterházy Attila pártelnök-frakcióvezető kezdeményezett az ügyben.

A volt miniszterelnök kérdésére így indokolta, hogy az általa vezetett Demokratikus Koalíció Platform azt javasolja: a szocialista képviselők erősíttessék meg mandátumukat az őket jelölő párttagokkal. A korábbi kormányfő egy gödöllői sajtóbeszélgetésen hangsúlyozta: nem számít arra, hogy javaslatuk miatt kizárják a frakcióból vagy a képviselőcsoport kettészakad.

Elmondta azt is, a Demokratikus Koalíció hét országgyűlési képviselője aláírt egy nyilatkozatot, amelyben felajánlják, hogy az őket jelölő szervezet tagjai döntsenek mandátumuk megerősítéséről vagy megvonásáról. Gyurcsány Ferenc szerint “felemelő, történelmi pillanat” lehetne, ha a többi szocialista képviselő csatlakozna hozzájuk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 7 szavazatból)
Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől, 4.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(94)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

94 Reader’s Comments

  1. Na, nem csodálom, hogy az MSZP-nek elege van Feriből, mert nekem is marhára elegem van belőle. Miért nem mutat példát önfeláldozásból, és tűnik el végre? Miért mások áldozzák fel magukat az ő céljai érdekében? Normális ember nem vár ilyet másoktól. Még akkor sem, ha tényleg jól csinálná. Aki ilyet kér folyton, az nem komplett. Fogalma sincs arról, hogyan működnek az emberek. Hogyan lehetne jó miniszterelnök, aki emberismeretből teljesen analfabéta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  2. Rettenetes unalmas a tolvajozásod és a mocskolódásod. Csak ennyire futja, drága manya? Semmivel nem különb a szöveged a szélsőséges jobberekénél. Akkor meg miért itt hinted az igét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  3. Maeldron

    “Hogyan lehetne jó miniszterelnök, aki emberismeretből teljesen analfabéta?”

    Segítek. Úgy, ahogy Dr. Orbán Viktor Mihály főméltóságú úr.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  4. Maeldron! Gyurcsány csak annyit kér ezektől, hogy nézzenek a hátuk mögé, a nem létező szavazó bázisukra, és csendesen húzzanak el. Ő azt látja, hogy nincs népképviselet, pontosan Ő az, aki látja a képviselőházon túl az embereket. Téged is, talán te is rászorulsz arra, hogy észrevegye végre valaki, hogy esetleg fázol, éhezel, bizonytalan az egzisztenciád. Az mszp képviselők kizárólag arra jók a csutinak, hogy a többpártiság látszatát keltse. Töltelékek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  5. Manya, azzal,hogy továbbra is tolvajozol, de egyetlen konkrét tolvajozást sem vagy képes igazolni, csak szégyenfoltot égetsz önmagadra. Talán akkor fognád fel ennek a súlyát, ha téged, vagy valamelyik hozzátartozódat rendszeresen leútszéliqrváznának, de egyetlen olyan esetet sem tudnának rád (rátok) mondani, amiben vétettetek volna az erkölcs általános normái ellen. Vajon hogy védekeznél akkor, és miként éreznéd magad?
    Nem kívánom ezt neked, de valahogy észhez kellene térned, és amint látom ez roppant nehezedre esik.

    Maldetron, összetéveszted a Gizikét a gőzekével: nem az mszp-nek van elege Gyurcsányból, hanem a pillanatnyi mszp vezetőségnek. Nekik is csak azért, mert jól érzik magukat a semmittevésben.
    Nagyon egyéni értelmezést próbálsz adni a normálisság fogalmának, ha azt várod, hogy eredménytelenül lébecolókat ne igyekezzenek rávenni arra, hogy méltóztassanak néha dolgozni is.
    Ha nem tudnád, az a normális, hogy ha létrejön egy akármilyen politikai párt, az arra törekszik, hogy a választók támogatólag álljanak mögé. Tehát nem azért alakulnak meg, hogy a vezetőségüket gondtalan élethez szoktassák hozzá.
    Ezen logika mentén az a normális, hogy ha a vezetőség eredménytelenül dolgozik (regnálásuk idején csökken a mérhető támogatottságuk), akkor megvizsgálják az eredménytelenség okát. Gyurcsány semmi mást nem kér, csak azt, hogy vizsgálják meg az okokat, és dolgozzanak eredményesebben. Ha ehhez az kell, hogy új vezetőséget válasszanak, akkor azt tegyék meg. Akár tetszik ez neked, akár nem, ez az általánosan elfogadott NORMÁLIS fogalom.
    Akik pedig jobban érzik magukat az abnormálisok között, tegyék azt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  6. Az MSZP-t jelenleg saját vezetése bénítja meg. Nem tudok arról, hogy komolyan megvizsgálták volna kormányzásuk tapasztalatait, csúfos vereségük okait. A jelenlegi pártvezetés alkalmatlan a párt megújítására, hiszen aktív közreműködésükkel taposta el az MSZP-t a fideszes gőzhenger. Számtalanszor elrebegtem, Lampert Mónikával, Baja Fecóval, Kovács Laci bával nincs mit kezdeni. Az utánpótlás kinevelése, a generációváltás elökészítése már jó tizenöt éve esedékes lett volna. Szemben az új, kiméletlenül felfelé taposó fideszes fiatalokkal az MSZP mára már lassan az aggok gyülekezetévé vált. Bármennyire is fáj, a váltás elodázhatatlan. Aki pedig ezt akarja, felelősen gondolkodik.
    Ugye, kedves manya?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  7. ” Ő az, aki látja a képviselőházon túl az embereket. ”
    .
    Volt rá hat éve, hogy észrevegye. Nem sikerült.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  8. Bocsi Maeldron, egy másik helyen rosszul írtam a nevedet.
    Ne mondd, hogy nem vette észre az embereket GY.F…
    Szerintem az ő idejében akarták bevezetni a vizitdíjat,kórházi napidíjat, tandíjat.
    Ezt mind egyénenként fizettük volna. Ahogyan igénybe vesszük. Mi ez, ha nem az emberekre terhelendő közteherviselés egyénekre lebontása?
    Nagyanyám, nagyapám, mindketten krónikus betegek, fejenként évi háromezer forinttal lettek volna vizitdíjként leterhelve. Ha gyógyszert írattak fel, egyszerre három havi adagra kaptak receptet, ha összesen kilencnél többször kellett volna igényelni vizsgálatot, a többi alól fizetési mentesítést kaptak volna.
    Bárhogy nézed, ez embert figyelembe vevő megoldás lett volna.
    Most, ha vizsgálatra kell menniük, heteket várnak sorbaállással. Egy vastagbélrák lefutási ideje pár hónap az elhantolásig, a béltükrözésre bekerülés szinte ugyanannyi várakozást jelent. Ha soronkívüliséget akarsz, több tízezer.
    A két megoldás között óriási a különbség az egyénre való figyelem tekintetében.
    Tőlem gyűlölheted Gyurcsányt, de ne fogj rá olyat, amire nem szolgált rá.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. Gyurcsány törekedett a kisember képviseletére, Orbán meg kirabolja őket. Most melyik az emebrségesebb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  10. Az MSZP mag bekeményített!!!!!!!!!!!
    Nincs vagyonmegosztás! (Klub rádió déli hírek)
    Felgyorsítják a szervezeti szabályok megújítását! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Én elmentem arra a szavazásra, és a vizitdíjra szavaztam.
    Nem attól veszi észre az embereket a miniszterelnök, hogy bevezeti a vizitdíjat, hanem attól, hogy azt és úgy vezeti be, hogy az több mint két hónapig is működik. Hornnak, Bajnainak sikerült, neki nem. Bukott miniszterelnök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  12. MIndjárt mondom
    Elárulnád, hogy mit tehetett volna a népszavazás ellen?
    Tiszteletben tartotta a nép döntését. Ez szintén azt igazolja, hogy figyelemmel volt az emberekre. Még akkor is, ha azok többsége hülye volt, és saját maguk jövője, megélhetése, érvényesülése ellen szavaztak.
    Gyurcsány nem bukott, hanem megbuktatott miniszterelnök. Óriási a két fogalom közti különbség. Kábé olyan kvalitásokkal rendelkezik, mint ami legutoljára Deák Ferencet jellemezte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Micsoda? Megáll a kertjében mind a három metró?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  14. csatt
    De csak kábé. Mi baja Orbánnak Gyurcsánnyal?

    értelmesebb
    jobb szónok
    veszélyes debatör
    gazdagabb
    legalább olyan populista, mint ő, csak balról

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  15. Szegény Deák!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  16. “Gyurcsány önfeláldozást vár az MSZP-s képviselőktől” kár. Ezt a szót soha nem hallották életükben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  17. Nem emlékszem hogy Gyurcsány és kedves csapata hagyott volna valamit a fazékba,amit tudtak és mozdítható vagy eladható volt azt eladták természetesen saját szebbre is jutott bőven.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  18. Kapitány!
    .
    Elő a farbával!
    Ne megint választás után tegyék lehetetlenné a működését!
    Mellesleg a prejudikáció szerintem aljas módszer.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Az önfeláldozás, másnéven: az altruizmus, populáción belüli, egyedek közti interakció, mely során egy egyed akár saját kárára is segíti egy fajtársát.
    Nem kérsz sokat Fecó?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  20. Gets te hol élsz???talán azok a perek amik vannak azok mind csak vicc???de nem kell ide média én itt élek és dolgozom és éreztem a törődést amit kaptam a baloldali politikusoktól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  21. Kapitány, Te révületben a Tahó TV és rémhír TV előtt ülhetsz transzban és befogadóan.
    Oldalakon át lehetne sorolin a fidesz 100-1000-szeres lopásait, amit rendre az ügyészség leállított.
    Egyetlen Fidesz lopást nem zártak le bűncselekmény hiányában, el sem indult az eljárás, vagy mint azokban az ügyekben,amiben névszerint a teljes mosatani vezérkar benne volt elavultatták. Kaya Ibrahim és Joszip Tot.
    Mond el, milyen erkölcsi alapja van a mai kurzusnak adót követelni,mikor ezek a nevükön volt cégek több száz milliós köztartozásokkal lett “eladva”.
    Szóval egyezzünk meg a Fidesz nem bűntelen, csak nincs aki megbüntesse őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. Álnaiv!
    .
    A fityisz bűnei nem mentik a másik oldalt, de a másik oldal bűneiből eddig alig bizonyítottak valamit is. Erre a választ a kapitány tereléssel adta meg. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Tudom, a mostani próbálkozás olyan,mintha minden férfit perbe fognának, mert ha megbámul egy szebb nőt, pajzán gondolatai támadhattak….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Ráadásul gyanítom: a Kapitány nő!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. simplemind
    Az hogy képes vagy fellapozni az idegen szavak szótárát (különösen a gugli korában) még nem jelenti azt, hogy a magyar nyelven kifejezett valóságot helyesen értelmeznéd.
    Bár lehet, hogy némely politikus éhen pusztulna, ha meg kéne válnia a képviselősége által neki biztosított életszínvonalától, Gyurcsány nem vár el tőlük akkora áldozatot, hogy akár csak fikarcnyi kárt is el kéne szenvedniük.
    Amit elvár, csak annyi, hogy álljanak oda a tagság elé, és kérdezzék meg azoktól, elégedettek-e a képviselőségével, vagy sem.
    Ez ugye azért messze nem azonos azzal, hogy saját káruk elszenvedésével kellene segíteniük populációjuk többi tagjait. No persze, ha a munka egyenlő a kár elszenvedésével, akkor igazad is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Engem nem a fidesz vágott át ,hanem a kedves baloldal akire szavaztam,és nem nagyon nézem a tv mert dolgoznom kell.Még mindig nem írtad hogy hol élsz.És rohadt rosszul gyanítód.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  27. Nagyon nem egyenlőek a feltételeink ebben a vitában, mi csak arra hagyatkozhatunk, amit a hírközlő szervek nyilvánosságra hoztak, Kapitány pedig személyesen ott volt a fazék mellett, amit üresnek talált. Nyilván azt is pontosan tudja, mit adtak el, és mennyit kaptak érte, csak úri viselkedése gátolja abban, hogy előrántsa a listát, és név szerinti felsorolásba kezdjen.
    Másutt az ilyesmit ostoba rágalmazásnak nevezik. Azért ostoba a módszer, mert azonnal kiderül, hogy hazudik, és azért rágalmazás, mert aki nem képes állítását igazolni, azt annak nevezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Na kezdődik ,ha nincs érv sértegetünk,szóval hogy felfogd én itt élek és dolgozóm és nem is keveset,és baloldali vagyok az biztos és ezen már nem is változtatok.Az egész rohadt politikus csak elvesz tőlünk mindegy hogy melyik oldal van hatalmon csak a saját érdekeit nézi meg néha egymásét ha közös a konc.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  29. Kedves Kapitány, ha ilyen pontosan látod a lényeget, akkor ne sértegess senkit, hanem vedd elő az érveket.
    Nekem egyelőre az az érvem, hogy te állítottál valamit, ami rossz színben tünteti fel azokat, akikről állítottad, de nem vagy hajlandó mellé rakni a bizonyítékaidat. Pedig állításod szerint ott voltál a fazék mellett, ami teljesen üres volt.
    Nos, ha nem jössz elő bizonyítékokkal, akkor bárhogyan is nézed, rágalmazást követsz el.
    Azért ez nem annyira bonyolult dolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Kapitány!
    Más fórumről ismertem ilyen nick néven komment-társat, aki nő volt, ezért elnézést kérek a helytelen gyanú miatt.
    A sértettségre szerintem nincs okod az itteni kommentek miatt, de látom, hogy valami “elmondhatatlan” sértés ért, mint sokunkat, de tudhatod, hogy üres vádaskodással nem lehet általánosan pálcát törni senki felett.
    A politika szükséges “rossz”, mert művelői képtelenek mindenkinek igényei szerint kielégítően megfelelni. Ezért találták ki a pártokat, amelyeknek általában van ideológiájuk – vezérfonal, amellyel vezethetik a csatlakozókat.
    szíves figyelmedbe ajánlom Vitányi Iván tanulmányának első részét a dkp.hu oldalon. A baloldaliság sem egy egyszerű téma, abban próbál eligazítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Ja és én egy itthon élő nyugger vagyok, várom a kedves vezető legújabb merényletét a nyuggerek, panelprolik, diákok, egészségügyiek, tanárok, rendvédelmiek, dolgozók … ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. @csatt
    Nem akartam kérkedni Émile Durkheim altruizmus megközelitésével, hogy ne nagyon kelljen keresgélned a google-n.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Bocsi de ez a sorokat egy másik baloldali ember írta( a baloldal már önmaga felelős önmagáért, a magyarságért, az országért. Önmaga felelős azért, mert elherdálta minden pozitív szellemi vagyonát, teljes történelmi örökségét Dózsa Györgytől Petőfin és Adyn át Károlyi Mihályig, Bibó Istvánig, Nyers Rezsőig, a kelet-német turisták előtt a határt megnyitó Horn Gyuláig, az örökölt médiahálózatával és infrastruktúrájával együtt, hogy teljes tudatzavarban, szervezetileg lerobbanva, kifosztva, védtelenül áll a diktatúra támadásával szemben. De közben az egész baloldali elit és tisztikar, beállt a harácsolók, a korruptak, a tolvajok közé, elárulva nemcsak az eszmét, de konkréten a baloldal közkatonáit is, mert sebesülten és haldokolva hátrahagyta őket a vesztett ütközetek után a harcmezőn, és sorsára hagyta a védelmére szoruló civil lakosságot is. És ahelyett, hogy az utolsó töltényig harcolna a diktatúra ellen, a kiskapukon át menti a rablott vagyonát és az irháját)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  34. Szóval teljesen nyilvánvalóan valós az a meglátás, hogy bármelyik oldal is volt hatalmon eddig, mindig a politikusok (parlamenti képviselők, polgármesterek, önkormányzati képviselők, bizottsági tagok, igazgatósági tagok) jártak jól, és minél kisebb jövedelmű volt az egyén, annál jobban megszívta a döntéseiket. Nagyon ügyeltek arra, hogy ők cefetül jól járjanak.
    Ebben az egyetlen dologban egyformák: a saját jövedelmük megállapításban megvolt az összhang, az volt a leglényegesebb, hogy minél többet kereshessenek. Rájuk nem vonatkozott soha ugyanaz a törvény, ugyanaz az elbánási mód, mint az egyszerű kapitány- és csattfélékre.
    Ám lényeges különbség van abban, hogy melyik oldal tett valóban valós lépéseket abba az irányba, hogy próbálja csökkenteni az iszonyú megélhetési különbségeket, és igazságosabbá tegye a közteherviselést.
    Ezek pedig Megyó és Fecó javára billentik a mérleget. Míg előbbinek nem volt végrehajtható kiszámított programja annak az ellentételezésére, hogy miből fedezze a jövedelemkiegyenlítések próbálkozásait, Gyurcsánynak nagyon világos, részletesen kimunkált programterve volt a kiadási oldal csökkentésére, a bevételi oldal növelésére, a közteherviselés méltányosabb átalakítására.
    Ez utóbbi programterv kényszerítette ki Orbánból a mindennek betartást, mert ha megvalósul Gyurcsány programja, őt az életben soha senki nem akarta volna megválasztani.
    Ez volt az oka az összes randalírozásnak. Miközben Orbán pontosan tudta, hogy minden egyes választópolgárnak a korábbinál sokkal nagyobb anyagi áldozatot kell hoznia, ha ugyanazokat a szolgáltatásokat, ellátásokat továbbra is igénybe akarják venni.
    De kedves Kapitány, az, hogy saját érdekeiket nézték mindenek előtt, az még nem lopás.
    Az egészen más történet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  35. Érdekes én is valami ilyesmit írtam csak nem ilyen szépen fogalmaztam bocsi,ja és neki senki nem írhatta le azt hogy ez sértés mert rögtön kicenzúrázták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  36. simplemind
    Ne fáradj, ebből a témából államvizsgázok. Ha sikerül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Ok megyek dolgozni és haza hozok egy két apróságot ami az én érdekeimnek megfelel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. @csatt
    Ok. Nomen est omen, én soha nem tagadtam, hogy IQ-m 65 körüli, és az is fejlesztett. :-) Sok sikert az államvizsgához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Köszike, sajnos nagyon izgulós vagyok, rám fér, ha szorítasz nekem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  40. @csatt
    Ne izguljál, sikerülni fog ! Mikor kell szorítani? Mit írsz?
    Muszáj lépnem. bye.
    A többiektől bocs a priviért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  41. manya,
    lehet, hogy nem szavaztál a Fideszre, de az agyadba az épült be, amit ők hirdettek. Jobb, ha nem politizálsz, mert nincs egy független betűd se.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Csatt, sok + neked.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. Bocsi, a pontos címet nem árulom el, mert meg kívánom őrizni az inkognitómat, szűkebb környezetemben, de a témaválasztásom az eutanázia, és az elvárt önfeláldozás motívumait érinti. Nagy örömmel vágok bele, mert Dolores, Joszif, Adolf bőségesen elláttak értelmezendő tanulságokkal.
    Ha Isten megsegít, jövő ilyenkorra már túl leszek mindenen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Kapitány
    Hogy nem unod már ezt a rablós, lopós dumát, hihetetlen. Más mondanivalód is van, vagy csak ezt sikerült elsajátítanod? Kár, mert egyebekben lenne olyan gondolatod, ami közel áll a valósághoz. Pl. mikor a baloldal felelőtlenségéről beszélsz….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

De mi lesz szegény Schmitt Pállal? 2011. szeptember 23. péntek

Amiért nem ment el Gyurcsány a frakcióülésre 2011. szeptember 22. csütörtök

Úgy döntött a frakció, hogy nem dönt 2011. szeptember 22. csütörtök

Tanuljunk könnyen, gyorsan fideszül! 2011. szeptember 21. szerda

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos