Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyurcsány Orbánnal egyeztetett Simon millióiról 2014. április 5. szombat 2:22 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyurcsány Orbánnal egyeztetett Simon millióiról

Budapest – Magyarország akkor lesz újra sikeres, ha a múlt helyett képes lesz a jövőbe nézni, ha nem bezárkózik, hanem több Hankook jön Dunaújvárosba – mondta a Demokratikus Koalíció elnöke országjárásának utolsó állomásán, Dunaújvárosban.

Gyurcsány Ferenc szerint megállíthatatlan a fejlődés, miközben a kormány a múlttal hadakozik: székely kaput, Trianon- és megszállási emlékművet emel, de egyetlen mondat sem hangzott el Orbán Viktortól arról, mit gondol gyerekeink megélhetéséről.

Gyurcsány Ferenc szerint a miniszterelnök nem érti, fel sem fogja, hogy olyan iparra van szükség Magyarországon, amely független a világgazdasági ciklusoktól. Megjegyezte: iparosításra szükség van, de a gyógyszeripart, a műtrágyagyártást és a vegyipart kell fejleszteni, mert ezekre mindig szükség lesz és hatalmas a tudásigényük.

Dunaújvárossal kapcsolatban megemlítette a vasművet és két lehetőséget vázolt: megpróbálni az adófizetők pénzén életben tartani, vagy az adófizetők pénzéből munkahelyek sokaságát kell létrehozni, amelyek megélnek a jövőben.

Kívánjuk a vasmű fennmaradását, de mások is jöjjenek ide munkahelyet teremteni, hogy ha elküldenek ezer embert, akkor felvegyék őket máshová.

A Simon-üggyel kapcsolatban tréfásan megjegyezte: a volt MSZP alelnök mellé beépített zárkaügynöknek nevezett vamzer szerint tudtam a 100 milliók eredetéről és igaza volt. Orbánnal megbeszéltük. A Simicska által félretett pénzt Viktor hozta, rábíztuk Simonra, amíg nyugdíjba nem megyünk, aztán vettünk volna belőle egy társasházat, hogy ne hiányozzunk egymásnak öreg korunkra. Simon elrontotta, ezért új projekteket kell keresnünk Viktorommal.

Gyurcsány Ferenc rámutatott, hogy az MSZP két nap alatt kizárta a “gazembert”, míg a Fidesz rejtegeti a sajátjait és mellébeszél.

A magyar baloldal messze nem hibátlan, nem tökéletes, de a bűn melegágyát és fenntartóját Orbán háza táján és a Fidesz-frakció környékén kell keresni, mondta.

Kiemelte: minden okuk megvan a vasárnapi győzelemre, mert alig lát olyan társadalmi csoportot, amely ne érezné becsapva magát.

Ennek a kormánynak iszonyatos életrajza van és ezt a kormányt Európa egyetlenegy országa sem alkalmazná, talán Bissau-Guinea igen, tette hozzá.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (31 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +51 ( 63 szavazatból)
Gyurcsány Orbánnal egyeztetett Simon millióiról , 4.7 out of 5 based on 31 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Ki mondta, hogy Magyarország európai ország? Földrajzilag talán…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (30 szavazatból)
  2. A DK elnöke milyen jól beszél!
    Azt mondja többek között, hogy minden okuk meg van a győzelemre.
    Tényleg?
    Ilyen előzmények, és a választási törvény szerint is?
    Saját szavai szerint, ez egy tisztességtelen választás lesz.
    Akkor ezen indulni, és bármilyen eredményt elérni, az milyen lesz?
    Nem tudom, csak kérdezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (51 szavazatból)
  3. A holnapi választás az egyéni felelősség nagy próbája. Amolyan ” megtettem, amit megkövetelt a haza.” Miféle hazafiság, amely csak a biztos győzelem csatamezején áll csatasorba? Van amikor bukni kell. Amikor “csak a testemen keresztül.”
    A szalmaszál odébbtétele erkölcsi kötelesség. Hangyaháború.
    Nem olyan bonyolult ez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  4. Simon aldozata az aljas Orbannak ! Termeszetesen axpenzzel el kell szamolnia narmint honnan van ! Nem helyes ha egy politikusnak van ennyi penze az jot nem jelent !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  5. Akárki nyer, Simont majd felmentik (bizonyíték hiányában), de a kampányhoz ez kellet, oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  6. [Bronzi 2014. április 5. szombat 10:05 ]

    Az adócsalás (hacsak az _adózott_ forrásról nem tud beszámolni) vádja állni fog.

    Ami igazán bájos, az az, hogy országszerte a sok ezer többszáz milliós villa (ésatöbbi) adózott forrás-eredetét nem kutatják. Csak a bankszámlát.
    Vajon miért?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  7. A DK vezére jol beszél, ha nem is Gyurcsany személyesen, de Puch Laszlo (aki mostanaban nagyon diszkrét lett, csakugy mint a Lajos) biztosan egyeztetett Simicskaval.
    Talan ezért ennyire jol értesült a Magyar Nemzet.
    Kérdés kinek a vagyonat kezelte Simon?
    .
    http://www.estihirlap.hu/belfold/mszp-kongresszus-simon-gabor-az-elnokhelyettes-botka-laszlo-a-valasztmanyi-elnok/15843/
    .
    Érdekes modon ö nyert a partelnökvalasztason.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. ADÓZÁS
    Az hogy iszonyatosan magas költséges árán hajtunk be adókat, hosszútávon nem fent tarható. Ez azt jelenti ha mi akkora NAV-ot tartunk fent mint egy 80 millió fős ország, akkor abba belepusztulunk. Első körben az ország vezetőink kell példát mutatni az adózás tekintetében, és egyéb felelős viselkedésben. De lássukbe Magyarországon politikai körökben szinte “divat” adócsalonak lenni.

    GYURCSÁNY

    Nem buta, de eljátszotta a bizalmat, hiteltelen emberré vált. Mondhat szinte bármit, lehetnek jó gondolatai de már futott egyszer.

    VÁLASZTÁS

    Itt viszont csak egy kérdésem. Miből és mit lehet választani holnap?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (27 szavazatból)
  9. Hogy milyen okos ember a mi Gyurcsányunk!
    Ez igen!
    Kár, hogy miniszterelnök – pártelnökként, megjátszotta a hülyét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -29 (41 szavazatból)
  10. [Kutató 2014. április 5. szombat 10:51 ]

    “… mi akkora NAV-ot tartunk fent mint egy 80 millió fős ország, akkor abba belepusztulunk.”
    Egyelőre inkább abba, hogy amikor nagycsalóra talál az apparátus, akkor orbán adóhadvezérei azonnal kiütik a kardot a kezükből. Nem?
    A rablóbanda tagjainak átengedett évi ezermilliárdokból simán fent lehetne tartani a NAV-ot. SZVSZ.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  11. tényleg nem fülkeforradalom volt, hanem puccs

    Jo duma teccik:-)
    Csak amikor Kósa múltkor ugyanígy poenkodott, kiderült neki is köze volt az őszödi beszédhez

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  12. Tök nyoc emberek! Már készen vannak a jövővel nem kell aggódni, akinek nincs annak nem lesz, akinek van annak lesz ezután is. Tényleg nem bonyolult. Amit meg mondanak azt meg hagyjuk, tudjuk hogyan viselkednek a választások után, a tapasztalat szerzésre volt 24 évünk! Szerintem nincs semmi változás az eddigi tapasztalatokhoz képest. Én nem látok kiutat, illetve csak azt látom amit akarnak hogy lássak, ebből pedig………. Nyilván én vagyok a vakegér, ez egyértelmű! Nem kérek lelkesítőket, köszönöm ne fáradjanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (12 szavazatból)
  13. Balogh Lajoska!Elmégy a francba a fent leirt véleményeddel.Bizonyára te is a békemenetelőkhöz tartozol,akiknek semmit sem számit Magyarország.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  14. Zigóta! Akkor minek van Ön itt? Eredményt akar? Valószerű amit ír, ezek mind egy csapat, a nép meg az “igen hülye választópolgárok tömege”. Én például az AN-nek köszönhetem, hogy Kanadába készülök, mert mit tehetek mást? Nem irányíthatom, kezelhetem itt a sorsom szabadon. Messziről rángatnak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  15. 11:08
    Balogh Lajos úrnak viszont az égegyadta világon semmi energiát
    nem kell arra pazarolnia,hogy megjátssza a hülyét!
    Modern,ökotudatos ember,akinél primátusa van az
    energiatakarékosságnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  16. Minden viccnek van valóságalapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Ha Gyurcsány Orbánnal de facto egyeztetett, vagyis e szó pontosan a lényeget fejezi ki, akkor nem gondolják, hogy ez is bizonyíték arra, hogy összejátszanak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -15 (15 szavazatból)
  18. Lényegremagyar! Hajrá, sok sikert, remélem megtalálja a számítását, egyébként tényleg igaza van, mit is keresek én itt????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Még amit nem értek, az az, hogy ez a társadalom nem egyszer, de kétszer egymásután elküldte a fityeszt a francba, most mi a túróért ragaszkodnak hozzá annyira. Kénytelen vagyok arra, gondolni, hogy az eltelt 10-12 évben megképződött Magyarországon az a 2-2,5 millió ember akik nagyon vevők a sitteskedésre, a nem egyenes, hanem a tisztességtelenség útját járják, s mivel a miniszterelnök ebben élenjár, szívesen követik ezen az úton. Vannak azonban ezen számú emberek között, főként az idős nyugdíjasok, akik sziinte vallást alapítottak Orbánra és nem hogy szeretik, de egyenesen Istenként imádják, teljesen figyelmen kívül hagyva a köztörvényes bűnei tömkelegét. Konkrétan még a saját szemüknek sem hisznek, csak is a nagyvezírnek. Tehát jól látható, hogy nagyon nagy a baj társadalmi szinten országunkban, amely szerintem már visszavonhatatlanul kettészakadt, ha ugyan nem három felé, mert a fiatalság nem kis része meg a Jobbikot dicsőíti, sőt rájuk is szavaz.Ez az áldatlan állapot sajnos mindenképpen magában hordozza egy esetleges polgárháború lehetőségét. Most tényleg mindennél fontosabb lenne a józan észre hallgatni, de mint tudjuk a magyarok általában emocionálisan szavaznak és ez baj, nagy baj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  20. Jáde 16:28

    Nagyon jól látod a helyzetet. Fogalmam sincs,hogyan lehetne kitörni ebből.
    Csak abban van egy halvány bizalmam,hogy holnap valami dacos ellenállás
    tör fel a fülkében. A magyarokat zavarja az önhitt pofátlanság.
    Győzzön a kormányváltás !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  21. Zigóta! Köszönöm! Jáde, H. Sándor! Igazuk van! Tán az irigy magyarokat főleg a pofátlan meggazdagodásuk is zavarja??? Halottam, hogy terjed hónapok óta a pletyka a betegségéről, a stadionokról, hogy Paksból nem kérnek…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  22. Orbán elmebeteg és retteg (tele van antidepresszánssal), míg Gyurcsány magabiztos és van humora. Akinek nincs humora (Fideszes tahók) az mindenre képes, akinek van, az mindent tud……Nézzétek majd meg ezeket a primitív tahókat, amikor jön a felelősségre vonás: szűkölnek majd mint a kutyák és egymásra fognak mindent kenni. Mocskos rohadt banda…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  23. lényegremagyar
    olyan vagy mint egy fideszes, szereted a viccet, csak nem érted, bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  24. Ha az Úr is úgy akarja, majd jó messziről, mondjuk az USÁ-ból jót fogok nevetni a “banda blöffjein”. De sajnos itt úgy “lőnek az emberre messziről”, törvények által is, hogy esélye sincs védekezni, bolond, aki nevet a saját nyomorúságán. Nem egyenlő a felállás a konkrét élethelyzetekben. Nem tehetek tehetségem szerint itt és most, mert messziről vagyok korlátozú

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  25. Jáde
    “Még amit nem értek, az az, hogy ez a társadalom nem egyszer, de kétszer egymásután elküldte a fityeszt a francba, most mi a túróért ragaszkodnak hozzá annyira.”
    .
    Egy részük a számukra nyereséges16%-os adó miatt, más részük a lakáshitelük előtörleszése miatt, harmadik részük a közszolgálati munkájuk megtartása miatt, a határon túliak a pénzbeli támogatás miatt, továbbá Orbán malasztja és a papjuk álszenteskedő kábítása miatt szavaz rájuk.
    Ez kb.másfél-két millió szavazó a nyolcból. A többi máshova szavaz, vagy nem szavaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  26. …korlátozva, mert nem vagyok a “klikkben”… Amerikában, gondolom inkább az számít, hogy itt és most mit tudok? Ezért nem tetszik ez az egész keleti… Hagyjanak már élni!!! Vagy nevessek azon, hogy tahók úgy végeznek ki lassan, hogy nem is ismernek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Lényegremagyar! Bár nem tudom mikorra tervezte a kimenetelt, ezért bátorkodom javasolni Önnek azt, hogy már ne foglalkozzon ezzel, ha már van annyi lehetősége, hogy változtatni tud.Tudja egy fecske……de itt még több se! Igazából nem is tudom mennyi fecske kellene, de gondolom nagyon sok ezért azt javasolom ha tudja felejtse el ezt a helyet forever, legyen boldog és egészséges, őszintén kívánom magának!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  28. leírtam, tartom: ma Magyarországon az az izgalmas kérdés, hgy kinek az ágyábán találják meg a következő levágott lófejet…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Zigóta! Ma azt javasoltam Önnek, mit keres itt. Most meg Ön nekem. Kölcsönösen igazunk van. Köszönöm! Minden jót kívánok! Mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  30. Nem lehetne a bojkottot úgy kifejezni,hogy az ember elmegy szavazni és mindent beikszel? Ugyanis, ha nem megyünk el, akkor azzal a Jobbik eredményének arányát növeljük.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  31. Köszönjük, disszidens testvéreink, tőletek nem is vártunk mást. Ne költsétek a pénzeteket arra, hogy a hazájában ellehetetlenített értelmiségben a lelket tartsátok, írogassatok csak egymásnak arról, hány dollárt kerestek és mekkora a Cadillac csomagtartója.
    Sok jót írtál, Bartus, sok mindenben igazad volt, még több mindenben igazad lett, de ezzel a húzással te fordítasz hátat nekünk a leggyávábban, és nem a kollaboráns ál-ellenzékkel baszol ki, hanem velünk.

    http://nepszava.com/2014/04/uncategorized/bartus-laszlo-legitim-az-orban-rendszer.html
    “Tisztelt Olvasóink,
    tájékoztatjuk Önöket, hogy ennél az írásnál megszüntettük a hozzászólás lehetőségét, ahogyan hamarosan az egész Amerikai Népszaván megszűnnek a kommentek. A mindent igazoló választás után az Amerikai Népszava nem fogja az amerikai magyarok pénzén szórakoztatni az Orbán-rendszer magyarországi ellenzéki híveit, és nem kíván itt felületet adni a továbbiakban nekik. Az Amerikai Népszava heteken belül visszaáll eredeti profiljára, kizárólag az amerikai magyaroknak készülő nyomtatott lap egyes cikkeit közli majd, híreket nem közlünk, az unatkozó ellenzéki párthíveket szórakoztassák a parlamentbe jutott ellenzéki pártok az Orbán Viktortól kapott saját pénzükön. Az Amerikai Népszava nem nyit vitát a demokratikus Alkotmány és a jogállamiság normái fölött.
    Az Amerikai Népszava online nem zár be, hanem az eredeti funkciójának megfelelően visszatér a nyomtatott hetilapjában megjelenő publicisztikák közléséhez, és sok más orgánumhoz hasonlóan megszünteti a kommentelés lehetőségét. A parlamentbe jutott ellenzék az Orbán-rendszertől elnyert pénzén majd gondoskodik saját hívei szórakoztatásáról és pótcselekvéseiről. Az Amerikai Népszava nem kívánja a továbbiakban erre költeni az amerikai magyar olvasók pénzét.
    A Kiadó”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a gyülekezési jogot sértette volna 2014. december 30. kedd | Bartus László

Az AN üdvözli McCain szenátor kijelentését 2014. december 4. csütörtök | Bartus László

Orbán Viktor szabadsága 2014. április 15. kedd

Gyurcsány és az Európai Egyesült Álmok 2014. április 14. hétfő

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos