Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az MSZP és az LMP nem alternatívája a Fidesznek 2011. augusztus 8. hétfő 14:40 | AN Forrás: nol.hu

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az MSZP és az LMP nem alternatívája a Fidesznek

Budapest – A Népszabadság összeállítása szerint az MSZP nem képes leküzdeni az elszenvedett bizalomvesztést, az LMP-nek nincs “beágyazottsága, azaz társadalmi bázisa, miután két egyirányba ható véleménye sem sok van. Rétegpárt, amely annyi ember véleményét tükrözi, ahányan vannak. Egyedül a Jobbik erősödik és azonos önmagával, identitása a rasszizmus és a fajgyűlölet, valamint az erre épülő propaganda klasszikus receptjeire épül, a cigánygyűlölettel megtalálták a biztos szavazótábort. Ez azt is jelenti, hogy ha nem tűnnek fel új pártok, akikre szavazhatnak azok, akik a Fidesz ellen akarnak szavazni, de nem szélsőjobboldaliak, viszont sem az MSZP-re, sem az LMP-re nem adnák voksukat, akkor Fidesz-Jobbik párharc várható. Az eredmény nem kétséges, ha a Jobbik túlságosan megerősödne Orbán majd akkor osztja ki nekik a beígért két pofont.

Kevéssé vannak politikai alternatívák, sokak számára nincsenek is –mondta  Závecz Tibor, a Szonda Ipsos kutatási igazgatója az ATV Start című műsorában. A kutatások alapján a biztos pártválasztók között elsősorban a Jobbik erősödése érezhető, míg a Fidesztől eltávolodók többsége a bizonytalanok táborát gyarapítja, nem csatlakoznak sem az MSZP-hez, sem az LMP-hez. Závecz szerint ennek az oka az, hogy míg korábban mindig volt egy párt, amelyik alternatívája volt az aktuális kormánypártnak, most ilyen nincs.

Magyar Kornélia, a Magyar Progresszív Intézet vezetője a Népszabadságnak azt mondta, hogy a kormányzó pártok demokratikus ellenzéke, az MSZP és az LMP nem tud haszonra szert tenni a Fidesz támogatottságának tavaly novembere óta tartó lassú, de folyamatos csökkenéséből, amelynek során a Fidesz mára közel egymillió szavazót veszített. A szocialisták olyan mértékű hitelvesztést szenvedett el a párt, hogy azt még az olykor a jogállamiságra és a demokratikus politikai kultúrára is fittyet hányó kormányzó erők mai teljesítménye sem tudja feledtetni.

A politikai szakértő szerint ez a nemzetközi színtéren megnyilvánuló filozófiai útkeresés alig-alig jelenik meg az MSZP-ben. A személyek közötti feszültség ráadásul nyilvánvalóan hátráltatja, sőt akadályozza a Fideszben csalódottak és az MSZP-hez közeledni akarók aktivitását. Az ellentét feloldása elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy a bizonytalanokat érdemben fel tudja szívni a párt, de ennek közeli bekövetkeztére kevés jel utal. Ahhoz, hogy az ellenzéki hangot a Fideszből kiábrándultak meghallják, szükséges, hogy az MSZP felelni tudjon arra a kérdésre, hogy mi tartja össze a magyar baloldali közösséget. Mi az a kötőanyag, ami a vezetőket, a tagokat és a szimpatizánsokat egy táborba tereli. Amíg e téren nem tudnak valami újat, meggyőzőt mondani a szocialisták, addig az egyébként tartalmilag konzisztens és jól felépített pártos megszólalások és sajtótájékoztatók süket fülekre találnak – mondta az elemző.

Magyar Kornélia hangsúlyozta: a Lehet Más a Politika az MSZP-vel szemben nem filozófiai vagy hitelességi válsággal küzd. Az LMP problémája sokkal inkább szervezeti és hatalompolitikai: kezdő, új pártként nincs meg az a rutinja és beágyazottsága, amellyel stabilan tudna építkezni. Növekedésről abban az esetben beszélhetünk, ha az LMP-nek egyáltalán van a rétegpártiságon túlmutató ambíciója, illetve potenciálja: “ehhez el kell fogadnia, hogy a választók magatartását értékvállalásuk helyett inkább a magyar politikai törésvonalak befolyásolják, azaz például a kádári világgal szimpatizálók számára is tudni kell olyat mondani, amellyel érzelmileg azonosulni tudnak”, tette hozzá Magyar Kornélia.

– Mi vagyunk az egyetlen fejlődőképes párt, a többi ellenzéki erő növekedését saját megosztottságuk gátolja – fogalmazott Novák Előd. A jobbikos politikus a Népszabadságnak azt mondta: a bizonytalanok azért nem találtak egyből utat a radikális párthoz, mert „lejárató kampányt folytattak ellenünk”, pedig a parlamentbe kerülés után kiderült, hogy „mégsem eszünk cigány gyerekeket reggelire”. Novák Előd szerint a Jobbik kész nyitni a szélesebb rétegek felé, ezért akár a Fidesz által vázolt egyfordulós választási rendszer is kedvezhet a számukra. „Vona Gábor pártelnök szokta mondani, hogy az ország kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla. Tényleg erre haladunk, rá fogjuk őket ébreszteni.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.5/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 5 szavazatból)
Az MSZP és az LMP nem alternatívája a Fidesznek, 3.5 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , , , , , ,

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Tudjuk. Tessek mar valami ujat mondani…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  2. És Dr,Schmitt Pál mikorra írja ki az előrehozott választás napját?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. simplemind
    Ilyet a világért sem tenne, mert hűség a néphez, hűség a párthoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  4. Ezek csak féligazságok! :(
    A láthatatlan, hallhatatlan, bizonytalanok tábora arra a bizonyos szikrára vár, amiről itt (AN) elég sok szó esik.
    Éljen a forradalmi demokrata kormány!
    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  5. @gyozo
    Most én erre nem fogadnék, és nem csak azért mert fölösleges 5 dolláromat átutaltam plusszban az AN fennmaradására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. simplemind
    Tisztelt Barátom! Nagyon szeretném, ha igazad lenne. Azt hiszem, felesleges bizonygatnom.
    Egyelőre a helyzet igen messze áll attól, hogy bárki is komolyan szóba hozhassa az előrehozott választások szükségességét. Ezzel legutóbb a fityeszes nemzetmentők és a hozzájuk társult lánglelkű hazafiak próbálkoztak. Most kicsi Hazánk szívét éppen a fülkeforradalom lángja melegítí és örvend annak, hogy a kényszerlakhelyként kijelölt Európa az utolsókat rúgja.
    Boldog lehet az, ki nem kényszerül arra, hogy a Nagy Magyar Valósággal szembesüljön a nap 24 órájában, ráadást élőben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  7. Nem kell lebecsülni a Fidesz amortizáló képességét. 30% -át már a saját pártjának szavazóiból is sikerült észhez téríteni alig egy év alatt. Ami ennél is lényegesebb, hogy már nem csak Európa lát át az aljas módszerén, hanem a világ igazi demokratái is. Ezeknek hatására fog a másik egymillió szavazó lófődarabot mutatni a Fideszeseknek. Mindezt egy év alatt érte el egy akkora győzelem után. Ahogy ők épülnek le, úgy fog nőni az alternatív tábor. Nem kell elfelejteni, nekik nyolc év kellett a hatalom megszerzéséhez. Na és a módszerük?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  8. Én másként látom, de szívem joga. Nem? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  9. “az egyébként tartalmilag konzisztens és jól felépített pártos megszólalások és sajtótájékoztatók süket fülekre találnak – mondta az elemző.”
    .
    Magyar Kornélia az MSZP-t összetéveszti valami más párttal, vagy másik adót néz, mint a hazai többség, akiknek az MSZP-s sajtóbeli megszólalások sorozatosan semmitmondóak, színtelenek, szagtalanok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  10. “…ha a Jobbik túlságosan megerősödne Orbán majd akkor osztja ki nekik a beígért két pofont.”
    Attól tartok, hogy a Jobbik jobban tud pofozkodni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  11. A fideSS az előző kormány radikális ellenzéker volt. A mostani ellenzéki pártok jólnevelt úrifiukként viselkednek a dúce fasiszta bandájával szemben. Radikalizálódásra lenne szükségük ahhoz, hogy a fasisztáktól elpártoltak szembe is forduljanak velük. A kormány eddigi tobzódása, az újonan meghozott törvények világosan bizonyítják az ország fasizálódását. Ki kell állni a parlamentben! Fel kell hívni a népet a fasizmus elleni harcra, a szabadság megvédésére. Általános sztrájkot kell hirdetni az új munka törvénykönyv ellen, a szakszervezeti jogok megvédésére. Amikor az elégedetlenség már eléri a megfelelő hőfokot, meg kell hirdetni a forradalmat a kormány megdöntésére.. Vissza kell állítani a 89-es alkotmányt és le kell folytatni a demokratikus társadalmi rend megdöntésére szövetkezettek elleni törvényes eljárásokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  12. Orbán András Lajos

    Egyet biztosan tudok ha egyszer megindul a leigázott, megnyomorított nép ennek a paprikajancsinak nem lesz több ideje mint a Dunába ugrani a parlamentből…….Akkor kábíthat akármilyen Kornélia, vagy bárki más, futni fognak mint a nyulak,remélhetőleg lesznek vadászok is mögöttük………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. @gyozo
    azért megjegyzem az előrehozott választást,pro és kontra, maga Gyurcsány Ferenc elemezte valamikor tavasszal a blogjában. Én ideológailag nem vagyok elég képzett. (copyright:Pelikán elvtárs), de azért megkérdezném tisztelettel, miért olyan fontos a választási törvény napirendre vétele 2011-ben, és miért például az egyházügyi törvény megszavazása élvezett elönyt -mondjuk a nyugdijtörvénnyel szemben? és miért volt fontos a nyári szünet elött “személyi beszélgetéseket”folytatni a kormánypárti képviselőkkel, jövőbeni elképzeléseiket illetően? – a 200 fős parlament tükrében…hogy hol és hogyan képzelik el jövőjüket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  14. Létezik magyar baloldali közösség? Kell, hogy létezzen? Mi az, hogy “közösség” egyáltalán? Tudnak-e különbséget tenni a kádári nosztalgia, és az alterglob vonzalmak között?
    Van-e fogalmuk a magyarországi zöld mozgalomról, amely az egyetlen valódi, létező, többé-kevésbé autonóm civil mozgalom Magyarországon? Benne természetesen rengeteg különféle politikai vonzalommal. Sajnos, leginkább jobbratolódva, hála a szent tehén magyar liberális politikusok, és a szintén tehén, de még annyira sem szent szocialisták hülyeségének.

    Van-e fogalmuk arról, hogy milyen elméleti útkeresés folyik a világon? A politikai elemzők kávéházi konrádok, nulla nemzetközi kitekintéssel…

    Szabad Kossuth Rádiót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  15. Girbegurba, a jobbantudás felől nincs kétségem. A dagadt pofájáról, hogy el fog tünni a vigyor! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  16. simplemind
    2011. augusztus 8. hétfő
    17:06
    Figyu!!!!!!!!
    “hogy hol és hogyan képzelik el jövőjüket.”
    Vajon miért van szükség a járások újra szervezésére???????
    Kell a hely a parlamentből kimaradó káderoknak.
    Nektek nem gyanús????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Ideje lenne felébredni a DEMOKRATÁKNAK!
    Nem az mszp-t írtam,mert gyáva nyulak, hogy ott vannak, ahol tenni lehetne ezek ellen,és nem tesznek semmit!
    Nincs aki kiálljon, és elmondja kiabálva, hogy messze hangozzék, hogy nem kérünk a fasizmusból???
    Lapít a magyar… Kivárásra játszik! Hát aki demokratának érzi magát, az álljon már elő, hadd sorakozzanak fel mögötte a most még csak lélekben megnyomorítottak!!!Szórják már szét 100 ezer számra a röplapokat az országban, és hívják az embereket szembe nézni ezekkel zsebdiktátorokkal!!!
    Ha az mszp-nek csak annyi tehetsége van, hogy tüsszögjön (mert másnak nem lehet mondani) akkor el kell indulni nélkülük!
    A nagy demokrata meg ne blogoljon, meg kapáljon a kertjében, meg tökfőzeléket főzzön, hanem mérje már fel reálisan ezt a helyzetet, amibe engedték sodródni az országot!!!Legyen bátorsága az emberek élére állni, még ha mártíromság is lesz a vége!!! Mit veszít? Orbán Viktor addig úgy sem nyugszik, amíg azzá nem teszi, akár törvénnyel akár törvénytelenül!!!
    Mi kell még,hogy mozduljunk? A demokráciának vége (?), a vallásszabadságnak annyi, akkor mire várunk még???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  18. @inax
    De mikor? Amikor Walaki pár hónappal előre gondolkodik, szememben az már felér a preventiv gondokodással….. node, 3 évre előre ???
    (de mint én nomen est omen, hülye vagyok hozzá)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. inax
    Nem csak a káderekről van szó. Anno a rendszerváltás előtt amikor még a járások meg voltak, közelről voltunk sakkban tartva. A besúgók igen gyakran megfordultak ott,sokszor a bejelentett fel sem ocsúdott, amikor a járáson már tudtak róla hogy mit csinált.Ezek a nacsalnyikok azért lesznek a nyakunkba ültetve, hogy ne a III/III-as módjára működjön a dolog.
    Nálunk, igaz még csak kicsiben, de a fideszesek figyelik az embereket. Hogy honnan tudom? Van szemem a látásra, fülem meg a hallásra. Ráadásul olyan kifejezéseket használnak, amit a maguk stupid agyából ki nem pattanna.Pl csoportosulunk, meg akarjuk dönteni Orbán hatalmát, rendszerellenesek vagyunk, és ami a legszebb KOMMUNISTÁK!!!!
    Ezért hát kéretik nem elbagatellizálni a járásokat, és a megyéket, mert nagy szerepük lesz az Orbán hatalom megszilárdításában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. simplemind
    2011. augusztus 8. hétfő
    17:58
    A járási vezetőket majd minimum 10évre nevezik ki.A járások vezetése nem összeférhetetlen a képviselőséggel.
    Ennyire egyszerű.
    Ne legyen igazam!
    De sajnos lesz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Hát elég sarkos megállapítás, De akkor meg azt kell elfogadni, hogy a következő választás eredménye egy döntésképtelen parlament lesz. Kizárt dolognak tartom, hogy a fidesz akár relatíve többséget kapjon 3 év múlva ! Akkor kitör a forradalom, és az nem lesz tréfadolog.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Véleményem szerint egy európai modern jobboldali párt lenne most halálos veszély a Fidesz számára.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. moment!
    Demokrata centrum jobban hangzik és reálisabb! :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  24. Lehet.De most nagyon nyögvenyelősen indul a bal…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  25. Két szálon fut a dolog, de egyik következik a másikból. Itt a legnagyobb tett az lenne, hogy Orbántól megszabadítani az egész politikát. Ez nem csupán egy sima választási győzelem kérdése Én egy percig sem csodálkozom azon, hogy ma nincs egyetlen párt sem amelyik felvállalja az Orbánnal való viaskodást(ha történetesen ellenzékbe kerülne),és ugyanakkor felvállalja egy ország kormányzását ebben a világpolitikai gazdasági helyzetben. Gondoljunk csak bele mi várna arra a pártra. Nem. A pártok inkább úgy döntenek és minden jel erre mutat, hogy inkább Orbán teljes politikai és erkölcsi kivéreztetését támogatják, s ha a terep megtisztul tőle akkor lehet tárgyalni. Én minden politológussal szemben ezt látom. Azért is sajnálom azokat a polgártársaimat akik még hisznek abban, hogy Gyurcsány ezt az egész politizálgatást komolyan gondolja. Ha ígyl enne, már rég alapított volna egy pártocskát, amire lehetne szavazni. Hogy nem tette ezen nem csodálkozom. Még nagyon élénken él benne az a sok mocskolódás, ami végül is egy karaktergyilkossághoz vezetett. Kíváncsi lennék ki bírta volna ezt rajta kívül elviselnii. Szóval amikor duzmaszkodunk, és lehet hogy néha én is írok hasonlókat-mindég vegyük figyelembe ezt. Tehát első lépés az orkoktól megtisztítani Magyarországot, na ez nem fog könnyen menni, közöttük még nagyon sokan nagyon jól élnek.A magam részéről 2014-re is csak azt vizionálom, hogy Orbán nem fog elbukni.Nem fog különösebben nagy választási fölényt szerezni, de jobb híján marad minden, legfeljebb elmegy a nemlétező köztársaság elnökének a Sándor Palotába, a kormányzást meg rábízza valamelyik mamelukjára, oszt jó napot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. Felejtsük már el a választásokat,meg a törvényeket.Egy ilyen politikai környezetben egyértelmű,hogy belháború fogja elvenni a hatalom bitorlását ettől az aljas disznótól.Szinte biztos,hogy sok magyar ember vére által fogja az ország kivívni a demokráciát,miközben a politikai bűnösök lakolni fognak.Ez törvényszerű.Amikor a felcsúti trágyalé ,aljas gonosz gnóm elkövette bűneit,számolhatott volna a következményekkel. A jövő nemaz övé,hanem az igazságé lesz!!!Pusztulj ov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. Simicska és a Fidesz közeli cégek svájci frankba mentik eddig forintba tartott, lopott vagyonukat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Rosszmodorban lett kimondva az igazság. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  29. Hosszú kések éjszakája :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Kedves Admin !
    Légyszíves magánlevélben közölni nekem miért vagyok kimoderálva,észre vettem,hogy az Islandról közölt cikk után kimoderáltál.Azóta sajna nem látom a hozzászólásom.Őszintén sajnálom,hogy nem tudok hozzá szólni a cikkekhez.
    Üdvözlettel:Ági

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. zizsak
    Ne, hogy azt hidd, pont most mikor a svájci frank erős! Ennyi eszük még nekik is van. Majd ha bedől a frank, akkor valószínű. Az átváltási arány mindjárt más lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Talán már régen svájciban van az a pénz, csak most legalizálják. Nem lehet?
    Láttok is, vagy csak néztek Ez a pofa nem mond nektek semmit? Ha erről elhiszitek, hogy átadja a hatalmat, akkor megkereshetitek az útszélén rőzsét hordó anyókát. A harmadik után lesz hosszúhajú szép szőke kislány. Ha mégse, próbálkozhattok tovább. 3? 13? 23? 33? Nem megy? :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  33. Mindenki és minden párt fejlődőképes, ha képes felismerni a saját hibáit és hajlandó azokat levetkőzni.
    Az MSZP jelenlegi vezetése erre jelenleg nem hajlandó, de a pártban működnek változtatni akaró erők, melyek előbb, vagy utóbb le fogják győzni a tenni nemakaró, saját pozícióikat féltő vezetőiket. Ez szerintem törvényszerű, csak a változtatni akarók számának el kell érnie azt a kritikus tömeget, melyet megkerülni nem lehet.
    Az LMP vezetése egyelőre kettős játékot űz, hol a demokrácia híveként igyekszik magát előtérbe tolni, hol az MSZP fóbiája kerül előtérbe, s ekkor FIDESZ közelinek tűnik. Ez valóban egy szűk rétegnek tetsző dolog, amelyben nem látszik egy olyan kis mag sem, amelyik valóban más politikát szeretne, ahogy a párt a nevében hirdeti magát.
    Meggyőződésem az is, hogy a kormány újabb megszorító csomagja fel fogja erősíteni az elégedetlenek tenni akarását, ami a pártokválasztási hajlandóságukat is javítani fogja. A Jobbik szimpatizánsainak tábora azonban szerintem véges, mert szerintem a pártot nem választók többsége elutasítja a szélsőségeket, az új-nyilas nézeteket, persze ezt mérhetnék a kutatók.
    Az is lehet, hogy a FIDESZ idő előtti választást fog tartani, hogy így meneküljön meg a biztos bukástól. Az MSZP-nek ezért kellene nagyobb tempóban döntenie belső dolgairól, hogy legyen ideje felkészülni egy közeljövőben tartandó választásra és a győzelemhez szükséges szövetségek megkötésére. Ehhez azonban minél előbb tisztújításra, új alapszabályra, világos etikai normák elfogadására és egy valós baloldali, de a demokráciát visszaállító programra is szüksége van. A kommunikációs készségét pedig alapjaiban meg kell újítania.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. Kedves Ági,

    valamilyen nem demokratikus megnyilvánulás miatt a rendszer a moderálandók között kezeli Önt. Ez idővel változhat. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Adózzanak, akik szavazati jogot akarnak 2011. október 22. szombat | AN

Gyurcsány egy gombostűt sem visz magával 2011. október 20. csütörtök

Hitler Olaszliszkán 2011. október 15. szombat | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos