Ronai and Ronai
AMERIKAI

Dúvadak a médiában 2011. július 9. szombat 21:38 Forrás: facebook.com

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Dúvadak a médiában

Budapest – „A Fidesz feldúlta a közmédiát. A mostani kirúgásokkal megtette az utolsó lépést annak érdekében, hogy az állam televíziója, rádiója és hírügynöksége ne a köztársaság polgárait, hanem a Fidesz párthatalmát szolgálja”- írja Gyurcsány Ferenc a Facebookon.

Gyurcsány szerint, ami történik, az becstelenség a polgárokkal szemben, akiknek joguk van adóforintjaikért a pártfüggetlen, magas színvonalú  és kiegyensúlyozott tájékozódáshoz, hírszolgáltatáshoz. Becstelenség az újságírókkal, mert a tömeges kirúgások gyalázatos, embertelen, vérlázító módon történnek. Nem lehet így bánni emberekkel, sem újságíróval, sem tanárral, sem gépkocsivezetővel. Mindenki megérdemli, hogy személyre szabott indokolást kapjon arról, hogy miért nincs rá szükség.  A munkahelyi közösség meg igényt tarthat arra, hogy a leépítés elvei és szempontjai világosak és nyilvánosak legyenek.

„Nem kétséges: politikai tisztogatást hajtanak végre. Hogy a média feletti uralmuk teljes legyen”- írja Gyurcsány, és jelzi előre, hogy ezt nem fogják annyiban hagyni. Helyre fogják állítani a közmédia tisztességét, pártfüggetlenségét. Akiket megaláztak, azoknak szakmai, erkölcsi elégtételt fognak adni. Akik pedig ebben a disznóságban közreműködtek, azoknak nem lesz helye a köztársaság közmédiumaiban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +30 ( 30 szavazatból)
Dúvadak a médiában, 5.0 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Bår mår itt tartanånk!

    Arra vårunk hogy vegre indulj mår!
    Hidd el, elegen leszunk!

    Mar ne a vålasztasokra, a harcra keszulj, mert mår nagyon sokan mozddulni keszek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +47 (51 szavazatból)
  2. Kevés lesz a csúnya nézés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (27 szavazatból)
  3. Édes Ferenc! Mit ér a harag hatalom nélkül? Talán rendbe kellett volna korábban tenni a közmédiát, talán gondolni kellett volna előbb azokra, akik várhatóan áldozatul esnek majd, estek most. Előre sejthető, mi több, kiszámítható volt, hogy ez lesz, mert a FIDESZ ugyanazt vallja, amit Virág elvtás a Tanu-ban: “Ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség van “. Ha így nézzük, nem is volt más választásuk, őket ismerve, ez a lépésük (is) borítékolható volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  4. Ez akkor lenne hiteles, ha a kilencvenes évekbe is kiállt volna az alumíniumipari dolgozókért, akik éppen Gy.F. “racionalizálási/privatizációs” ténykedése után veszítették el állásukat.

    Mondhatom, “nagy tett” volt elkótyavetyélni az évtizedek alatt kiépített piacokat! Korunk hőse! “Közgazdász szakember…” Ezért úúúútálom a jelenlegi hatalmi “elit”et. Mindegyik vagyona mögött ezer kirúgás és a szegény emberek kisemmizése áll.

    Tisztességes társadalomban, az ilyesmi nem az elithez való belépést jelenti, hanem a kényszermunkatáborba. Nem beszélve arról, hogy a kínai Kulturális Forradalom idején, ennél sokkalta kisebb csínytevésért is meglincseltek embereket.

    Ez persze, ugyanúgy igaz azokra is, akik a Parlament jobboldalát ülik. Még akkor is, ha teljesen hülyének néznek minket.

    Hitvány, mohó, ingyenélő banda!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (29 szavazatból)
  5. Kedves r, a magyar alumíniumipar azon a meglehetősen elmaradott, energiafaló szinten, amin létezett, menthetetlen volt.

    Ha nincs az a pár privatizátor – beleértve Gyurcsányt is – ma nyoma sem lenne Magyarországon.

    Megértem, a magyar alumíniumipar állítólagos világszínvonalúságába vetett hit kb. ugyanannyira a magyarság öncsalásának része, mint az Ikarus buszok (korszerűtlen, csak keletre eladható termékek), vagy az, hogy Asbóth Oszkár találta fel a helikoptert…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  6. Ilyent még nemhallottam :
    Politikai motivációjú alumínium-kohászok kirúgása…mégilyet !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. cornelius: Ugye nem Sikorskyra gondolsz? Csak mert az is tévedés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. A folyamatok es a hangulat erosen hajaz az 50 es evekre. Amig a “proletarhatalom” duhongott sok ellenseget szerzett maganak ( ahogy ma is ) de nagyon sokan kiszolgaloi, lelkes kiszolgaloi lettek. Viszont amikor ez a rendszer tarsadalmi itelet ala kerult akkor ezen rendszerbaratok eltunedeztek, vagy cselekedeteiket, felelosseguket letagatva kissebitve maszatoltak torzitottak a multon.

    Ma abban a szerencses ( ??? ) helyzetben vagyunk hogy a dolgok a szemunk elott tortennek es a medianak hala meg akkor is megjelennek a nevek az esemenyek ha nem akarjak ezt az erintett egyenek.

    Eppen ezert javaslom hogy ezen site szerkesztoi hozzanak letre egy olyan feluletet ahol a rendszer szolgaloi, funkcionarusai nevvel , poziciova, es az altaluk elkovetett dolgokkal fel vannak sorolva magyarul es angolul egyarant .

    Meggyozodesem hogy az ilyen “rivaldafeny” komoly visszatarto erovel hatna mivel a cselekedeteik a reszveteluk ennek a rendszernek az epiteseben kiszolgalasaban, az emberek elnyomasaban nyilvanosan dokumentalva lenne. Az angol nyelvu resznek meg annyibol lenne ertelme hogy sokan “kozulluk” azt tervezik hogy a felfele tarto karrier idejen barmi aron megszedik magukat es ha fordul a kocka akkor egyszeruen lelepnek az orszagbol. Ha angolul is olvashato a lista akkor bizony az o lehetosegeik is szukulnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  9. Nem sokra megy Gyurcsány a nyilatkozatával, de Ő legalább határozottan nyilatkozik, miközben a pártja vezetése valószínűleg nyaral.
    “r”-nek felhívom a figyelmét a hír figyelmes elolvasására. Gyurcsány ugyanis nem azt mondja, hogy létszámot leépíteni (embereket kirúgni) nem lehet, hanem azt mondja, hogy “Mindenki megérdemli, hogy személyre szabott indokolást kapjon arról, hogy miért nincs rá szükség. A munkahelyi közösség meg igényt tarthat arra, hogy a leépítés elvei és szempontjai világosak és nyilvánosak legyenek.”
    Az országban 1989 zajló, nagy gazdasági változások rengeteg embert munkahelyének elvesztését okozták. Én, különböző szintű vezetőként éltem át 30 éven keresztül a folyamatos létszámcsökkentés gyötrelmeit, pedig nem engem rúgtak ki, hanem nekem kellett kiválasztanom, kinek mondom fel a munkaviszonyát. Ez nagyon kemény dolog, de valóban lehet emberséggel csinálni, még akkor is, ha a kirúgottakat ez nem érdekli.
    Az egyik kollégám például azt mesélte, hogy butikos ismerőse felmondott az anyósának mert rontotta az üzletmenetét. A leépítés után helyre állt az üzlet működése, a házassága viszont tönkrement, mert a felesége nem bocsátotta meg, hogy személyre szabottan megindokolta édesanyjának a kirúgása okát.
    A közmédiumokban folyó létszámleépítések indoklása egyszerűen a megújulás szükségszerűségének a szajkózásából áll. Az nem tudhatjuk meg, honnan hova akarnak eljutni, csak azt olvashatjuk, óránként bővülő névsoron, hogy kiváló embereket tesznek az utcára. Ezért gondoljuk sokan úgy, hogy politikai tisztogatás folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  10. Feri vigyázz, szeptember 5. viktor névnap és ezt polt is tudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  11. Todod Feri engem gyerekkoromban mindíg terrorizált a suliban a suli legerősebb gyereke.Aztán egyszer,amikor belémmart a bőrömbe,visszakézből olyat bevágtam neki ,hogy repült vagy másfél méter.Soha többé nem piszkált.Nemcsak ő,senki.Nekem ez jut eszembe,nyusziként írogatni,alamuszi módon a sallerozó,kokizó bunkóval szép szóval semmit nem érsz el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  12. Ébresztő Gyurcsány és csapata!
    Elég a sunnyogásból, tessék most már komolyan fellépni a felcsúti kondással szemben.
    Nem is hiszed hányan várjuk már a lépéseidet.
    :wink:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (28 szavazatból)
  13. Gyurcsány Ferenc teszi a dolgát. Egyedül Ő képes Viktort megállítani, ha a FIDESZ belső ellenzéke nem tud megerősödni… Mesterházi Attila sokat fejlődött amióta elnök, de minden tiszetetem mellett kijelentem, hogy Attila kevés karakterben, rámenősségben, tartalomban, kiállásban a FELADATHOZ. De vissza a témához: Viktor túl sokáig várt. Feri elítélése most már lehetetlen. Azonnal országos megmozdulások kezdődnek, ha megteszi. Gyurcsány Ferenc mellett mi demokraták és szocialisták, a magyar értelmiség legjobbjai fognak azonnal határozottan fellépni. Ugyanis nemcsak a szocialista érzelmű embereknek az egyetlen megoldás Feri, hanem minden Magyarország jövőjéért aggódó embernek. Ha Gyurcsány Ferencet bebörtönzik, akkor jön a Táncsics effektus…
    Feri jelen írása megint növeli a táborunkat, ami már most sem kicsi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (26 szavazatból)
  14. Csak azt szeretném tudni kedves Gyurcsány Ferenc, mire megyünk a leírtakkal?! (Mire megvénülünk)
    Az a helyzet, hogy amíg Orbán tarol, a jónép meg mire megemeli a fejecskéjét, jön az újabb gőzhenger, és Orbán tarol, addig kinyúlik mindenki. Letelik a négy év, jön a választás lehetősége, de nem lesz a jobbikon kívül senki a láthatáron. Talán fel kellene állni, azt mondani, “nu pagagyíííííí!!”, (mást is lehet, csak azt ide -se – nem szabad leírni, és el kell indulni.
    Csoóri Sándor is azt írta (70-es években):”El kell indulni minden úton, az embert minden úton várják”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (13 szavazatból)
  15. Igazad van G.Rozi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. Azt mondja Gy. F. “„Nem kétséges: politikai tisztogatást hajtanak végre. Hogy a média feletti uralmuk teljes legyen”- írja Gyurcsány, és jelzi előre, hogy ezt nem fogják annyiban hagyni. Helyre fogják állítani a közmédia tisztességét, pártfüggetlenségét. Akiket megaláztak, azoknak szakmai, erkölcsi elégtételt fognak adni. Akik pedig ebben a disznóságban közreműködtek, azoknak nem lesz helye a köztársaság közmédiumaiban.”
    És honnan lesznek helyre téve? Az 1/3-ból? Mert még most is csak egymásra mutogatnak, ahelyett, hogy a megegyezést keresnék egymással. Ahelyett, hogy végre kivonulgatások helyett ha leugatják őket, akkor akár a régi jó szócsövet elővéve mondanák a magukét. Ha összefognának. De el fog menni a maradék majd’ 3 év is, és még akkor is csak a saját sebeiket fogják nyalogatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  17. FERI , TE MÉG NEM VAGY ABBAN A HELYZETBEN HOGY BÁRKIT MEGÁLLÍTS. ÉS HA AZ MSZMP-BEN MARADSZ, NEM IS LESZEL. PEDIG TE VAGY AZ EGYETLEN AKITŐL EZ A SUNNYOGÓ DESPOTA A LEGJOBBAN FÉL. NEM A VÁLASZTÓKTÓL, NEM A PÁRTKATONÁINAK AZ ÁRULÁSÁTÓL, AKIK ÁLMUKBÓL FELÉBREDVE AZT LÁTHATNÁK, HOGY FÉREGGÉ VÁLTOZTAK. NEM. CSAKIS TŐLED, RETTEG, TUDJA , AHOGY NŐNEKAZ ESÉLYEID, ÚGY KERÜLHET Ő EGYRE MÉLYEBB GÖDÖRBE, AMELY VÉGLEG ELNYELI.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  18. Nagyon tudnám értékelni, ha Gyurcsi beindulna és nyerne! Hibái és múlasztásai ellenére számomra világos, hogy a szándékai nekünk valók voltak, és biztosan most is azok, sőt még inkább. A tehetségének megitélését lerontja néhány korábbi múlasztása, de van annyira okos, hogy tanult belőle. Nyerhet, nyernie kell!
    Azonban szerintem várni is kell egy kicsit, amíg még jobban eldobja a kalapácsot orbányos! Én az utca emberétől tudom, hogy még nem elég dühös a magyar. Márpedig ez is kell.
    Rozika! Ennyiben egészítenélek ki. Mert egyébként szimpi a beírásod, és nem csak azért, mert a huskymat is így hívom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  19. Most olvastam a gyermekem tankönyvében/ Állampolgári ismeretek, Gönczöl Enikő :Én és a politika?/ a jugoszláviai “sétáló forradalomról”-1996.nov.-a Zajedno koalíció/Együtt/ választási győzelmét meghamisította a “hatalom”. 45 napon űát naponta /!/ 100-200 ezer ember követelte a a valós eredmény elismerését, mire végül sikerrel jártak. Akkoriban született a negyedik csemetém, bevallom, akkor erről nem hallottam, azt sem tudtam nappal van-e vagy éjjel.
    Mindenesetre tanulságos: amikor a hivatalos _ KÖZSZOLGÁLATI _ MÉDIA hamis tájékoztatást adott, megindultak a népek az utcára! Itt meg megrántják a vállukat, oszt jónapot! Mindenesetre büszkék lehetünk : van olyan min.elnökünk, aki a saját szájával, nyíltan jogellenes cselekedetre bujtogatta híveit, de nálunk ezt is lehet: jutalma a 2/3.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Gyurcsány minden irányból politikai hullát csinált magából, van egy országos szinten nagyon kis létszámű követője, ezzel még a Parlamentbe sem tud bejutni a következő választáskor. Orbán már ezért sem reagál a Gyurcsány által felédobált sárgolyókra, mert nagyon jól tudja, hogy a nullát nem lehet osztani. Ami pedig a közszolgálati médiát illeti, nos épp az imént olvastam, hogy a BBC a következő években többezer munkatársától válik meg. Szóval ez a ritkítás teljesen rendben is van a médiában, mert a gazdasági sikerek érdekében nem mindig a takarítónőket kell először kirúgni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -13 (17 szavazatból)
  21. Feri, azért kapálgassál még egy kicsit, az a felkarizmokat erősiti, tudod, ahogyan a latin mondja, musculus biceps brachii et musculus triceps brachii.
    Nem láttalak este a fődön, pedig vittem neked is naptejet és limót is.:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  22. Kedves Feri !
    Hogy is mondjam : kérhetnénk, vagy javasolhatnánk, hogy ne csak a blogodon kommunikálj, vagy tedd közzé gondolataidat, szándékodat, érveidet !!!
    Szerintem, sokkal szélesebb közvéleményhez kellene eljuttatnod írásaidat, mint amekkorához a blogod eljut !!! Pl. én sem tudom, hol találom meg a blogjaidat, és amúgy sem vagyok egy blogos típus, még jelenleg. Miért nem veszed igénybe az AN-t, mint független, demokratikus, és jelenleg már csak az egyetlen ellenzéki média felületet ? Ennek egyre nagyobb az olvasottsága, de ettől függetlenül, szélesebb körbe jutnának el írásaid, mint csak a blogodon keresztül. Remélem, elfogadod javaslatomat, ami szerintem nem csak az én, hanem sokak javaslata is feléd! Üdvözlettel : egy Hazafi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. Ubul javaslata másokban is felmerült, de gondoljuk csak meg, hogy hová vezetne mindez? Ugye emlékszünk még arra, amikor egyes bírákat kipellengéreztek, mert nem a szélsőjobb szájaíze szerint ítélkeztek. Mit élhettek át a meghurcolt emberek családtagjai, akiknek semmi közük a politikához?
    Mivel a téma a közmédia, ehhez fűznék néhány személyes megjegyzést,. Több évtizede, hogy rendszeresen figyelemmel kísértem a média minden formáját. Beszéljünk most csak az utóbbi 8-10 évről: minden nap kora reggel az ágyban már a fülemen volt a kisrádió, hallgattam a híreket, riportokat. A reggeli készülődés során már egy nagyobb, asztali rádió vette át a szerepet. A lakás minden helyiségében van 1-2 rádió, még a garázsban is. Este a különböző TV csatornák híradóit, politikai vitaműsorait megnéztem. Kiegyensúlyozott tájékoztatást tapasztaltam az akkori ellezéki arrogancia ellenére is.Kb. egy hónapja nem hallgatok rádiót, akár ki is dobhatom őket. Csak egy TV hírműsorát nézem, de már a behívott politikusokkal készült interjúikat nem nézem meg. Az interneten tájékozódom mindezek helyett és a felszabaduló időmben sok hasznos dologgal foglalkozhatom. Aki azt akarja, hogy ráébredjen a média mögött álló tőke és az azt kiszolgáló tömegkommunikáció arra, hogy nagyon egyirányú utcába tévedt, az bojkottálja ezeket. Úgy kell viselkedni velük, mintha nem is lennének. Ez jobban megviselné “lelkivilágukat “, mint az állandó tiltakozás, mert csak a gyűlölet és a politikai haszonszerzés élteti őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. kedves Hazafi!

    A Gyurcsány-blogok nagyrészt elérhetők a kapcsolat.hu portálról, ahonnan gyakran elérhető a facebook is és erről már mindegyik blogja hozzáférhető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Kíváncsi vagyok, hogy a commentelők közül mindenki az MSZP-re szavazott-e, mert ha igen akkor érthető a felzúdulás, türelmetlenkedés. Azért vetem ezt a kérdést fel, mert manapság sokan óbégatnak olyanok is akik el sem mentek szavazni és sajnos ezzel autómatikusan Orbánra szavaztak. Ezt egyébként Orbán Viktor maga is említette, mikor hivatkozott a közmegegyezésre.
    Én bár eleddig még sosem szavaztam az MSZP-re, most megtettem, köszönetként Bajnai Gordonnak, akinek tisztességét, emberségét és nem utolsósorban szaktudását nagyra becsülöm.
    Gyurcsány Ferenchez sajnos már elég ambivalensen viszonyulok: hibáztatom is, meg nem is. Egy tény:okos, értelmes embernek tartom, olyannak akinek még a cipőfűzőjét sem köthetné meg Orbán Viktor. Most bocsássatok meg nekem, ezért is idegesít nagyon ez a baloldali balfaszoskodás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Gyurcsány elismeri, hogy szükség van a pazarlóan működő közmédia karcsúsítására. Nem is ezt, hanem az embertelen módszert, és a minőségi emberanyag kiszelektálását kárhoztatja.
    Ahelyett, hogy örülne:jól képzett, iróképes emberek szabadultak rá a nap 24 órájában az internetre, akiknek nem lesz érdekük a viktatúra támogatása.
    Mindig is az volt a véleményem, hogy el kell lepni a jobbos fórumokat is balos kommentárokkal, most erre lesz ember bőven. A “minden fórumra legalább egy ügyeletes narancskullancs ” technika nagyban hozzájárult a fityisz győzelméhez. Nem szégyen ezt a technikát ellesni és ellenük fordítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Kedves kekec!
    egy + nál nem enged többet adni a site, pedig erre 100 járna. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Zsóka! Nem vagy egyedül,aki eddig nem és csak most szavazott az MSzP-re, mert nem volt más! Az a baj, hogy kevesen hallgattak Mihancsik Zsófiára, aki azt tanácsolta azoknak a demokratáknak, akik eddig más pártra (SzDSZ) szavaztak, hogy vegyenek gumikesztyüt, fogják be az orrukat, de szavazzanak az MSZP-re, mert csak ez az egyetlen lehetőség, hogy a Fidesz ne nyerje túl magát. Sajnos kevesen hallgattak rá és nem mentek el szavazni. Ime az eredmény!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Kedves Zsoka!
    Megertem a turelmetlenseget! Azonban ugy gondolom, most semmit nem szabad “elkapkodni”! Akik ezt az oldal latogatjak, egyre tobben, vagy mindig is “ebren voltak” a politikat tekintve, vagy mar kezdenek ebredezni. Ha azonban ramegy otthoni oldalakra, a kommentekbol tapasztalhatja, hogy meg “relative kevesen” tertek magukhoz, es meg nem eleg “mergesek”. Az ido most a turelmeseknek dolgozik. Meggyozodesem, meg kell varni, hogy a borukon erezzek erosen a rendszer hatranyait, hogy kulonbseget tudjanak tenni, es legyen viszonyitasi alapjuk! Azt ugyanis, hogy lehet ennel sokkal rosszabb, nem hiszik el.Erre bizonyitek, hogy nagyon sokan figyelmeztettunk ezekre a lehetosegekre, a “zemberek” megsem hittek el, hogy ez megtortenhet.
    Erre szoktak azt mondani: Az okos ember mas karabol tanul, az atlag a sajtjabol, a buta meg abbol sem! A “legnepesebb tabor” (a 2/3 nagy resze) az atlagosba tartozik, aki nem koveti az esemenyeket, nem latja az osszefuggeseket, nem tud kovetkeztetni, osszekeveri az okot az okozattal, stb. De egyet viszont eszrevesz, ha hathatosan romlik az eletnivoja. Most meg felelik az apro tartalekaikat, es ha az elfogy, akkor borul a bili. De ezt meg kell varni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Gyurcsanynak igaza van es aldozza csak be onmagat….arra kicsi eselye van, hogy ujravalasszak, de arra nagy, hogy elokeszitse a terepet mondjuk Bajnainak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Politikai tisztogatás a közmédiában 2011. július 11. hétfő

Fizet a Fidesz, mint a katonatiszt 2011. július 11. hétfő

Egyet jobbra, egyet meg balra is 2011. július 11. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos