Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fizet a Fidesz, mint a katonatiszt 2011. július 11. hétfő 7:02 Forrás: Blikk

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fizet a Fidesz, mint a katonatiszt

Budapest – Csaknem 3,5 milliós bírságot róttak ki egy év alatt a parlamenti frakció tagjaira. Minden tizedik képviselőre jutott egy szankció. A 225 fideszes képviselő közül 24-re összesen 3,5 millió forint bírságot szabtak ki az elmúlt egy évben.

A Blikk hétfői számában azt írja, hogy 19 képviselő igazolatlanul hiányzott, ők az elmulasztott voksolás fontosságától függően 100 ezer, illetve 150 ezer forintot fizettek. Öt további képviselő szabálytalanul vett fel költségtérítést, ami nekik egyenként 250 ezer forintjukba került.

A bírságokból befolyt összeget a frakció jótékony célra fordította. Milliós támogatást kapott a Nemzetközi Gyermekmentő- és az Ökumenikus Segélyszolgálat, valamint a vörösiszap-károsultak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Meg vagyok hatva! Még a vörösiszaposoknak is? Hát nem éppen Fidesz lopta el azt az alapot, amelyet mi, magánszemélyek és cégek dobtunk össze? Most akor ezek már maguktól is lopnak? Ez valami kényszer-betegség? Nem kéne orvoshoz fordulni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  2. szerintük nincs támogatást érdemlő hazai szolgálat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. A visszamenőleges, igazolatlan ( a pofátlan, pofára történő igazolást kizárom ) hiányzásokért Orbán mennyit fizetne? Egy Dunai hidra biztos elég lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  4. Képaláírásnak:
    elvtársak, ki akar még benyalni a kedves vezetőnek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Istenem,hogy hianyzik a Hofi .Nem lenne ezekkel semmi bajunk,a sarki fuszeresnel is csak lehajtott kobakkal mernenek vasarolni.Nem talalnank messze e hazaban olyan embert aki elkuldene kozuluk barkit is egy doboz gyufaert.Borzaszto !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány a hibás, máglyára vele! 2011. július 31. vasárnap

Jót tett a Jobbiknak a július 2011. július 30. szombat

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos