Ronai and Ronai
AMERIKAI

A kormány azoknak politizál, akik vért akarnak 2011. július 11. hétfő 7:27

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A kormány azoknak politizál, akik vért akarnak

Budapest, Világháló – Mindenkit utcára tesz a Fidesz, aki nem hajlandó őt kiszolgálni. Mindenkit, aki saját szakmája szempontját kívánja érvényesíteni, és nem akar kormányzati ukázok szellemében hanem dolgozni. Vegyük észre: nem csak tisztogatás folyik, megfélemlítés is. Ha nem állsz be a sorba, akkor repülsz – írta honlapján heti politikai értékelésében Mesterházy Attila.

Az MSZP elnöke szerint azonban számítani lehetett arra, hogy a kormány “előbb-utóbb nekiront” a közszolgálatban dolgozó újságíróknak is, ahogyan ezt tette korábban is. Fájóan emlékezetes a Boross-kormány nagy kirúgási hulláma 1994-ben vagy az is, hogyan foglalta el az első Orbán-kormány a köztelevíziót, aminek következtében az azonnal el is vesztette a versenyt az akkor induló kereskedelmi csatornákkal szemben.

Mesterházy szerint a tisztogatásokat “szégyenletes, átlátszó hazugságokkal” magyarázzák a “kormány emberei”, de konkrét tervük nincs ezzel. Állítólag spórolnak több száz ember elbocsátásával, holott valójában a tavaly gründolt Médiahatóság többe kerül az országnak, mint összes elődszervezete együttvéve – írta a szocialista politikus, aki feltette a kérdést, “miért lesz jobb a közszolgálati média, ha a legjobb munkatársak egy részét elzavarják? A kormány és a Médiahatóság azt bizonygatja, hogy eztán minden jobb lesz a közmédiában, ám nem tagadják: konkrét tervük az nincs. Egy dologra készültek fel: a kirúgásokra”. Mesterházy szerint az viszont bizakodásra adhat okot, hogy “a jobboldali kormányok média-einstandja eddig mindig” választási vereséggel végződött. Hozzátette, ez most is így lesz.

Az MSZP-elnök párhuzamba állította a kirúgásokat a volt titokminiszter és az NBH-s vezetők meggyanúsításával. “A kormány hajtóvadászattal ajándékozta meg a Fidesz kongresszusát” – kommentálta az őrizetbe vételeket. “Lássunk világosan: leszámolás folyik. A Fidesz vezetői a legszélsőségesebb szavazóknak próbálnak megfelelni, mikor koholmányokat gyártva meghurcolnak embereket. A kormány azoknak politizál, akik vért akarnak, s nem azoknak, akik megnyugvásra, megélhetésre, jogbiztonságra vágynak” – írta Mesterházy, aki szerint mindez olyan kárt jelent Magyarországnak, amelynek “az árát hosszú éveken át fogjuk fizetni”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +13 ( 13 szavazatból)
A kormány azoknak politizál, akik vért akarnak, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Nagyon igazad van Mesterházy! És akkor mi van???
    Tettetek, vagy tesztek ezen kívül valamit is, vagy elégnek érzed, hogy a honlapodon leírod a tapasztalataidat?
    Már rég tele kellene lenni az utcáknak a felháborodott állampolgárokkal,de Ti csak ültök a babérjaitokon, és megállapításokat tesztek!
    Szorítsátok már sarokba a pártpénztárosotokat, hogy finanszírozza meg a buszok költségeit, amivel szállíthatnátok a tüntetőket, mint tette ezt annak idején a fidesz!!!
    Állítsatok az élre hiteles embereket (ha vannak),és védjétek meg a demokráciát (ha tudjátok mi az)és söpörjétek el ezt a korrupt, minden ízében alávaló kormányt!!!
    Kit érdekel, hogy mit írogatsz a honlapodra? Menj az utcára, és szólítsd meg az embereket, hogy sorakozzanak fel mögéd!
    Gyártsatok szórólapokat, dobáljátok szét minden településen, és ne sajnáljátok rá a pénzt, mert már rég nem csak a Ti egzisztenciátokról van szó, hanem Magyarország sárba tiprásáról!
    Az emberek félnek, ha nem vettétek volna még észre! Ki fog kiállni a jogaikért, ha nem a demokratikus elveket valló legnagyobb (???) ellenzéki párt???

    Az amit művelsz kedves Mesterházy Attila, az sunnyogás!!! Sunnyogás a pozíciódért, az anyagiakért, és a gerinctelenséged,gyávaságod nyílt bevallása!!!

    Szégyen az MSZP-re, hogy megélhetési politikusok bitorolják a pártot, és elfelejtik képviselni a választóik érdekeit!El vagytok foglalva a magatok pozicionálásával, és úgy gondolod, hogy ezt feledteted a honlapodra odaböffentett felháborodott észrevétellel, miszerint a kormány azoknak politizál, akik vért akarnak!

    Amit művel a kormány, az Tőletek eredeztethető! Ti adtátok meg a lehetőséget nekik arra, hogy ezt tehessék!
    Tudod mivel?
    Az évek óta folyó belső ellentétekkel,a gyávaságotokkal, és a kényelmességetekkel! Választások előtt ugyanis jól el voltatok a babérjaitokon,holott akkor még lett volna lehetőségetek naponta kommunikálni az elért eredményeket, mert valljuk be, azok voltak! Tegyük hozzá, hogy a párton belüli ellenszél ellenére,és ez nem Neked köszönhető!

    Fel kellene már ébrednetek, és azt tenni, amiért rátok szavaztak!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (52 szavazatból)
  2. bumburi! Beszélni fekve is lehet. Ez mindegyikőnkre igaz. Képzelje el, ha azt csinálta volna a baloldal ( nem kizárólag az MSZP re gondolok ), mint a díszes jobboldal a Fidesszel az élen, mi lett volna itt? Polgár háború a javából! Nem forradalom, mivel akkor még demokrácia volt. Most, már nincs demokrácia, tehát lehet forradalom! Tegyük fel, nem győz a Fidesz. Most akkor kit hibáztatna Ön oly keményen? Általában elfeledkezünk a világválságról. Tenger és ásványi kincsek nélkül egy ország bezárt. Én nem használnám azt a kifejezést, hogy nyitott. A polémiát lehetne hosszan folytatni, de azt hiszem ez esetben ennyi elég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (12 szavazatból)
  3. Már régen elszakadtak az emberektől. A marslakókat képviselik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  4. Igazad van, Bumburi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  5. Már rég elszakadtak a néptől. A marslakókat képviselik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  6. Bumburi! Maximálisan egyetértek veled. Az MSZP vezetősége azért ódzkodik a radikálisabb lépésektől, nehogy kiderüljön, hogy nincs mögötte tömegbázis. Verbálisan hallatják hangjukat, de a korábbiakhoz hasonló tettekre, megmozdulásokra, amikor több tizezreket tudott a párt megmozgatni, már nincs ereje és hitele a jelenlegi vezetésnek. Egy ember volt a pártban, akiért megmozdult a társadalom java része, s őt Gyurcsány Ferencnek hivják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  7. bumburi, maximálisan egyetértek.
    Itt már régen nem beszélni kéne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  8. Mesterházy hrlyesen állapítja meg, hogy a tisztogatásokat “szégyenletes, átlátszó hazugságokkal” magyarázzák a “kormány emberei”,abban szonban téved, hogy “konkrét tervük nincs ezzel”. A nyilatkozók ugyanis megmondták, hogy csak az általuk elképzelt megújulásra alkalmas emberek maradhatnak. Azt, hogy a költségmegtakarítást jelent-e a tisztogatást, az akkor fog kiderülni, ha megtudhatjuk – ez nagy kérdés -, hogy a megtartott és újonnan felvett mamelukok milyen áron képesek a népnevelő szerepet vállalni, mert ősi igazság, hogy Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.
    Mesterházy nyilatkozata egyébként elég langyos, sok segítséget nem ad a kirrúgottaknak és a kirúgás előtt állóknak, védelmet pedig még csak nem is igér.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  9. Kedves alugy!
    Ne tegyük fel! Induljunk ki abból, ami most van, és ennek az okozataiból, ami ide vezette ezt a szerencsétlen országot. A – mi lett volna ha – képzelgések nem vezetnek sehová.Ez olyan dolog pontosan, hogy Mari néninek ha kereke lenne, minek neveznénk…
    Mi most élünk,most van ez a helyzet,és most kell megoldást találnunk rá!
    Megnyugtatom, hogy nem rombolásra gondoltam akkor, amikor az utcára szólítottam Mesterházyt.100 ezres néma, transzparensekkel vonuló tömeg többet el tudna érni, mint néhány 100 mindenre elszánt bekáfolt idióta!
    A világválságról nem feledkeztem el. Igaz, nincsenek ásványi kincseink,és nincs tengerünk sem.
    De volt!!! valamikor feldolgozóiparunk, ami nem kis hasznot hozott a gazdaságban.
    Minden lehetőségünk meg van hozzá, mert adottak a körülmények.Olyan termékekkel kellene előállnunk, ami versenyképes…
    Persze itt nem számoltam olyan fékekkel, hogy mondjuk Amerikában elhitelteleníti valaki egy kurrens magyar áru hírnevét azért, hogy olcsóbban tudja később felvásárolni a céget.
    Szerintem lennének lehetőségeink, csak használnunk kellene a rendelkezésünkre álló szürkeállományt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  10. bumburinak igaza van,az hogy hogy élünk,azt nem kell sajtótájékoztatón elmondani,érezzük azt a saját bőrünkön,mivel pedig a fidesz egyeuralomra tör,teljes joggal,bármilyen eszközzel fel lehet lépni ellenük.Ez van mindkét alkotmányban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  11. Egy polgárháború….egymást ölni?nem tudom,láttam halottat,sokat nem szeretnék látni,de egyet biztosan….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Szép jó reggelt! Ma, a kellemes zápör után nincs is meleg. Legfeljebb Mesterházy izzad a studióban. Rossz helyen van. A kőbányában jobban lehet izzadni és tenni is kell valamit nem csak hülyeségeket összehordani.
    Bumburi, arra az egy buszra való tüntetőkért biciklit is lehet küldeni, a szórólapokat meg este kézzel megírni.
    Na, az MSZP kabaréból átnézek az LMP-be. A Lázárkabaré számait úgyis hallom mindenütt. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (11 szavazatból)
  13. Gonoszka
    Most nagyon gonosz voltál! Sok busznyi az az egy busznyi!
    Csak várnak… Egy normális, értük kiálló emberre…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  14. Bumburinak minden szavával egyet kell érteni. Amit az MSZP művel, – helyesebben nem művel – egyszerűen katasztrófális az országra nézve. Már csak abban bízhatunk, ha Gyurcsány a rendelkezésre álló- elég rövid idő alatt – létre tud hozni egy normális pártot. Ami az LMP-t illeti, nagyon okos fiúk, de a politikában néhány alapelv ismeretlen előttük, és a politikai gyakorlatuk közel van a nullához. Reméljük, hogy idejekorán fel fognak ébredni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  15. Itt olvashatjuk az értelmes véleményeket ! Az az igaz amit Mesterházy is leírt. DE KÖNYÖRGÖM miért kell várni szeptember végéig , vagy valamiért akkor akarnak verselni talán ! A szakszervezetek dettó ! A sztrájktörvényt láthatták a módosításkor, akkor semmi , most nyavalyognak hogy így nem lehet sztrájkolni !
    Most akkor leírom én is ,azért találta ki a zorbán maffia ! De igenis lehet sztrájkolni , úgy hogy az egész bagázst elsöpörje és nincs tovább részükre !! Imádkozva könyörögve nem megy mert röhögnek a markukba !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  16. Isten áldjon Mesterházy, ideje lenne AZONNAL átadni az MSZP irányítását Gyurcsány Ferencnek.
    Rögtön és feltétel nélkül.
    Ő már tudja kiket kell kirúgni, kiket kell elzavarni.
    Több százezren vagyunk, akik arra várunk, hogy felálljon egy TISZTESSÉGES ellenzék.
    Remeg is tőle a parasztgyerek!
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  17. bumburi, drága barátom,
    “az ember ácsorog,
    az eső rácsorog,
    s az autóbusz sehol ”
    Juj de gonosz dolog! Hihihihi

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  18. Pálfi Szabolcs- A busz
    http://youtu.be/BCBOOubabJc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Kedves találó nevű bumburi. Ha Mari néninek kereke lenne Önök busznak használnák. Lehet, hogy másra is. Viszont használat után felgyújtanák. Aztán ne felejtse el, hogy önök is bent vannak a Nagy Házba. Nem, csak a Székházon és magánautókon, szemetes kukákon kell bosszút állni! Vagy Önök szerint az a “maga tűz”?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  20. alugy
    Én úgy látom nem egy malomba őrölünk!Én nem bosszúállásról beszélek,mert nem megbosszulandó az, ha valakik választást nyernek!
    Sőt! Gyújtogatásra sem gondoltam!
    Azt is tudom (nem önök), hogy az MSZP is bent van a Nagy Házban!A hamis 2/3-al szemben viszont olyan, mintha ott se lennének!
    Már nincsenek a médiákban sem, mert megcsinálták!!!
    A töketlen, hazabeszélő politikusok…
    Nem ezt érdemelnénk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  21. Gonoszka
    Vigyázz, mert lesz még olyan is, hogy -ki az úrnak nem köszön, átesik a küszöbön -hihihi
    Stílszerű voltam?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  22. “az_eu_elfogadna__hogy_gorogorszag_ne_torlesszen”
    Magyarország visszafizeti a tartozását, (Mely zsebekbe?)
    Magyarország politikája kiválóan alkalmas a politikai elit öngyilkosságára.
    ……
    Csak megjegyzésként. szólni merészeltem gyurcsányék ellen, van is már
    7 mínuszom.
    ….
    A görög hitelhez. Lehet , hogy Vonának igaza van? Nem fizetünk tovább.
    Persze ez sem originál ötlet, Adolf már alkalmazta. :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. Isten sok kis okos teremtményei!
    Olvastátok R. Merle: Malevil c. Könyvét?
    Vegyétek má r elő, a 13. fejezet végén, onnan, hogy
    ” A buba! A buba !- rikoltja metsző hangon.
    olvassátok, kicsiny észbeli képességűek.
    Meg kell várni, amíg ide jutunk?
    Na, nyomjátok a mínuszokat, nyaljátok a …….., böfögjetek és várjatok.
    Nem is részletezek nektek semmit, fölösleges.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Gonoszka!
    Én nem nyomtam minuszt, mert igazad van!
    Erről beszélek én is hetek , talán hónapok óta mert semmi sem történik!
    Mire várunk még mindig?
    Ja tudom, meleg van, mindenki szabadságon van meg ilyenek!
    Szeptember 29-én mi fog változni?
    Elmegyünk megint egy pár ezren tüntetni , meg demonstrálni és utána?
    OV és kis csapata zsúrt tart majd valamelyik teremben és egy jót röhögnek megint a birka népen!
    A másik dűhítő dolog a pedagógusok!
    Miből gondolják azt, hogy a kormánnyal lehet tárgyalni?
    A rendvédelmiseket már bedarálták, ahogy az egyik szakszervezeti vezető is mondta, a tanárokat üstökre megeszik!
    Gondolom onnan is rengeteg embert el fognak bocsájtani és utána majd idegeskedhetnek!
    Hisz a közmédiából most olvastam , ősszel 1000 embert terveznek !
    Hiába , kell az ember a stadionokhoz, gátakhoz!
    Gonoszka!
    Hiába fújjuk a magunkét, úgyis minuszolnak , ha kell , ha nem!
    Csak észre kellene venni azt, hogy addig amíg nem csinálunk semmit sem, ez lesz és kész!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Sedona, attól lesz itt rend, ha a villámlás után dörögni is fog.
    Csak attól megy fel a vérnyomásom 120-ról 130-ra is. mikor a megszokott hülye pofával Gyurcsány a megszokott hülyeségeit, Mesterházyval köritve tálalja.
    A “krumlizabálók” meg csorgó nyállal csámcsognak hozzá. Istenem, a
    moslékhoz szokott konda!
    Nem tudod véletlenül, a HITGYÜLI szent csarnokát hol fogják felépíteni?
    Új egyháznak új templom dukál.
    Rokosi Elvtárs jelente, a mindenszentekí!
    Gábor! Gábor! Mit hallok a hétszentségit neki!
    Ezért csináltam neked Recsken játszóteret?
    Na nem húzgálok párhuzamosakat, :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  26. Méghogy az MSZP nem csinál semmit?
    Megnyerték a pártszavazást!
    Az nem elég?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. Sndor, jaj bocsáss meg4 Hogy is tudtam elfeledni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Gonoszka küldök neked egy szöveget, különös tekintettel a 150-160. komment között található versikére – és a hozzá kapcsolt szövegre. Na AZ tényleg gonoszka!
    http://varanus.blog.hu/2011/07/09/amikor_nem_szeretnek_orban_viktor_lenni

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Egyébként Murphy törvényei méltatlanul szorították ki a közbeszédből Parkinson törvényeit. Pedig nagyon tanulságosak! Pl amelyik cég elkezd székházat építeni – az megindul a romlás útján (hogy csak a Fotex-.et említsem) Reméljük hasonló szép és jó vár a Hitgyülire. Mert megérdemlik.
    Továbbá (ha jól emlékszem) ha egy bizottság létszáma meghaladja a 9 főt, már megette a fene. Hány fős is az Mszp frakciója? választmánya? Akkor meg mit csodálkoztok?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Látom, egy könyvolvasó volt. Az is eszembe jut, hogy nem most olvasta,
    ami veszélyesebb: Emlékezett rá!… et tu mi fili Brute?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Mosolygó : Így igaz !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Gonoszka!

    Miért, épül még egy Csarnok?
    Szerintem ez az egy is megteszi, mert elég sokan férnek bele!

    Szerintem az is kevés hogy villámlik és mennydörögjön, még a tornádóknak lekell csapniuk is egyben!
    Mint valami katasztrófa film , úgy beszélgetünk erről a kormányról!
    Ami szintiszta igazság!
    Az MSZP még 2030 -ban is a pártszavazásal meg az újjítással lesz elfoglalva!
    Nem tudom, ennyit tesze-toszácskodni , amikor annyi más fontos dolog van !
    Az én meglátásom az, hogy az MSZP igazán csak akkor tudna megújulni,(de akkor nagyon) ha nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is szembeszálna a kormánnyal!
    Ilyenkor kell megmutatniuk , hogy hűek az Mszp eszméihez!
    Ettől jobb párt megújítás nem is kellene!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Parkinson törvényei tudományos rendszerezettségűek és tudmányos alaposságúak. Az MSZP is rendszert követ. Vitányi Iván évtizedekkel ezelőtt leírta, hogy 3T módon működnek: Tökölődés-Tehetetlenkedés-Töketlenség. Ezért teljes mellszélességgel vállalták, hogy a pártszavazás miatt nem érnek rá csip-csup államügyekkel törődni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. Kedves Sándor!

    Az írásodból azt veszem ki, hogy ez a féle megoldás is fuccsba ment terv!
    Akkor marad a nép, az istenadta nép!
    De ahogy én és akik e forumon jelen vannak, nem látják azt , hogy itt bármi is fog történni , az elkövetkezendő hónapokban években!

    Lassan gondolkodni kell azon, hogy teherautókat összeszedni és elmenni innen, egy másik országba, mert a kilátások nem valami fényesek!
    Erről már beszélgettünk, Portugália irányába a Karibi- szigetvilág!
    De ha messzebb megyünk az se lenne baj, minél messzebb e országtól annál jobb!
    Azt se bánnám, ha lakatlan szigetre mennénk, ott legalább bizonyítani tudnánk az összetartást, ami itt Magyarországon , ismeretlen fogalom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Kedves Sedona!
    Fog történni. Van Seres Mária, Tétényi Éva. Gyurcsány is van.
    És ha felállnak a közmunkaszázadok a keretlegénységgel, az már valami lesz.
    Pl. nem volt arról szó, hogy a visszarendelt rendvédelmis elveszti a mostani mellékállását és annak jövedelmét is. Stb, stb. …
    2012-ben itt a világvége a maják szerint.
    De új köztársasági elnökünk lesz. Előrehozott választást emlegetnek néhányan. De a legjelentősebb: tisztújításba kezd az MSZP

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Mesterhazy!
    Majd ha nem belul acsarkodtok, hanem valoban a problemat akarjatok megoldani, lehet hogy felkapjuk a fejunket, addig meg csak nyugodtan nyilatkozgass-satok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Gyurcsány: fasisztákra nem szavazunk! 2011. július 12. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos